Bejelentés


Süssfőzz Na tessék főzök!Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
A hét receptje következik:

Nagyon finom melegszendvics! A hagymát nagyon finomra vágjuk, majd kidobjuk, mert nem kell bele. Egy csirkét felnevelünk, majd kiengedjük az erkélyre. Előveszünk egy májkrémet és a szokásos módon kinyitjuk. A tejet erősen szugerálva elaltatjuk, majd íróját leszűrjük, és az így kapott friss sajtot lereszeljük. A napraforgót olajütőben leütjük és a margarint az előzőekhez keverjük. Világ körüli utunkon borsot és mustárt szerzünk be de csak eredetit és ezt is hozzáadjuk. A búzát elültetjük................................. aztán learatjuk a kalászokat.........................a lisztet öszzekeverjük a kovásszal.........................végre itt a szeletelt kenyér! Kenjunk rá mindent az előzőekből és süssük 200 fokon 7 percig búbos kemencében. Jó étvágyat kívánunk!!!!!!!!

Hamarosan jövünk!

Napi jótanács! Tízmérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik!!!
Amit ma megfőzhetsz, ne halaszd holnapra!

Üdvözlet Kedves Érdeklődőnk! Főzőcsapatunk azért alakult, hogy az ételek készítésének szeretetét átadjuk mindenkinek, aki úgy érzi: Szeretne megtanulni főzni Szeretne egyre jobban főzni Szeretne különlegesen főzni Csak egyszerüen FŐZNI Vidám csapatunk a világ minden tájáról összegyűjtötte receptjeit és készen áll arra, hogy mindazokat átadja a tanulnivágyó, lelkes szakács kalandoroknak! Együtt bejárjuk a mi szép ízplanétánkat. A kaladozásokhoz sok holmit nem kell hogy cipeljen! Túravezetőnk magával hozza biztos tudását, eszközeit és segít az eligazodásban. Kezdődhet az íztúra! Mint azt tudjuk: Evés FŐZÉS közben jön meg az étvágy!!! (És akkor még nem is sütöttünk… )

Üzenetküldés
Kérjük jelezze felénk kívánságát, hogy milyen ételek elkészítését tanulná meg szívesen. Előre is köszönjük segítségét ahhoz, hogy minél tartalmasabb és színvonalasabb programokkal várhassuk Önöket.

E-mail címed:
Szöveg:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!