BejelentésSTEFÁNI ATTILA SPEEDWAY RIDER
" A NYÍRSÉG EXPRESSZ "

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
2016. Május. 03. 16.00

A MAI NAP A HONLAP ELÉRTE A 200.000. LÁTOGATOTTSÁGOT !!!

tovább >>


2013. Július. 03. 15.00

A MAI NAP A HONLAP ELÉRTE A 100.000. LÁTOGATOTTSÁGOT !!!

tovább >>


2011. Április. 01.

Friss hír : Új képeket raktam fel a képgalériára a " Vegyes képek 3 " albumba

tovább >>


2011. Március. 01.

Riport Stefáni Attilával....

tovább >>


2011. Január. 05.

FRISS HÍR : Megújult a Képgaléria és a Kupák - Serlegek oldal !

tovább >>


Új képek !!

Képgaléria : 2010.11.13. Debrecen nyílt nap

tovább >>


2010. November .09.

Új hír.........

tovább >>


2009 . Február . 01

Készítettem egy riportot Stefáni Attilával........

tovább >>Pályafutásom - eredményeimKék sapkában Stefáni Attila

PÁLYAFUTÁSOM : 1990 - 1998

Forrás : www.speedwayinfo.hu

1990-ben kezdtem a motorozást a Nyíregyházi Volán Dózsa motoros szakosztályában. Három évre rá második lettem a magyar junior bajnokságban. Sajnos ez év végén megszűnt a nyíregyházi sportegyesület, s a pályát a motorsport előtt bezárták.

További versenyzői pályafutásom érdekében Dél-Afrikában mentem. Itt három szezont motoroztam végig. Nemzetközi versenyeken elért sikerek mellett a legnagyobb eredményem az Afrika Bajnokság ezüstérme volt 1994-ben.

1995 végén visszatértem Magyarországra. Sajnos itthon a helyzet a salakmotorozás szempontjából nem lett jobb. Továbbra sem láttam lehetőséget a képességeimnek megfelelő versenyzésre. Így az 1996-os szezont már Angliában, az oxfordi csapat színeiben kezdtem. Mire igazán beilleszkedtem volna a világ legjobb versenyzőit felvonultató angol ligába, egy bukás során medencecsonttörést szenvedtem.

1997-es szezont újra itthon próbáltam kezdeni. Sajnos sérülésem lassú gyógyulása, és a támogatók hiánya miatt ez nem igazán valósult meg.

1998-ban végre alakult egy nyíregyházi sportegyesület, mely leigazolt. A Nyíregyházi Speedway Rally Club színeiben a magyar bajnokság ötödik helyét szereztem meg. Ezzel kivívtam a következő évi egyéni világbajnokságon való indulás jogát, és bekerültem a magyar válogatottba.

PÁLYAFUTÁSOM : 1999 - 2001


1999-ben már sikerült biztosítani a motorozásomhoz azokat a minimális feltételeket, amelyekkel helyt tudtam állni a világbajnokságon és a magyar bajnokságban egyaránt. Ezt bizonyítja a nemzetünk bajnokságában megszerzett ezüstérem, és a világbajnoki sorozaton elért Európa Döntő 14. helyezés.

Ebben az évben versenyeztem a világ egyik legerősebb ligájában, a lengyel ligában is. A krakkói " Krakków Wanda " nevű csapat színeiben. Itt csapatom legponterősebb tagja voltam egész évben.

2000-es év változásokat hozott akkori klubom körül. A csapat felvette a Nagykállói Speedway Club nevet. Nagykálló segítségével sikerült egy új motort vennem, és felújítanom egy régi blokkot. Itthon minden jelentős versenyt megnyertem. A magyar bajnokságban a döntő versenyen elszenvedett sorozatos géphibák miatt csak a dobogó második fokára állhattam fel év végén. Lengyelországban a Rawicz-i csapat igazolt le. Velük megnyertem a csapatbajnokságot, így csapatom tagjai a következő évben a legmagasabb osztályban húzhatták a gázt.

2001-ben az egyéni világbajnoki sorozaton a középdöntő 10. helyéig jutottam. A csapat-világbajnokságon a magyar válogatott tagjaként szintén a 10. helyen végeztem. Itthon ismét megnyertem minden jelentős nemzetközi versenyt, köztük az Európa szerte ismert " Debrecen Város Nagydíja " elnevezésű versenyt. A hazai bajnokságban folytatódott a pechsorozatom. Egy szerelés közbeni sajnálatos sérülés folytán az első bajnoki fordulót ki kellett hagynom, így a harmadik helyen fejeztem be az országos bajnokságot.

PÁLYAFUTÁSOM : 2002


2002-ben a téli felkészülés konditeremben kezdődött, majd jégmotorozással folytatódott. Az év első 2 hónapját Dél-Afrikában töltöttem, ahol öt versenyen álltam rajthoz. Hármat sikerült belőle megnyernem. Így a márciusi lengyel tesztversenyeken már a csapatom legeredményesebb tagja lehettem. A szezon a szokásos Húsvét Kupával kezdődött Pockingban, ahol svéd, dán, német, olasz és cseh válogatott mellett mi is rajthoz álltunk. A második helyett sikerült megszerezni.
A csapatom legjobb pontszerzője voltam. Ebben az évben sikerült több nemzet csapatbajnokságában részt venni Lengyelország (Lublin), Olaszország (Terenzano), Csehország (Brezolupy), Szlovénia (Krsko). Itthon pedig a Nagykállói MSC színeiben indultam. Az egyéni VB-sorozatban a ljubljanai negyeddöntőben Gjedde (DK) és Bajerski (PL) mellett dobogós voltam. A msenoi középdöntőben 10. lettem. A lengyel csapatbajnokságban megnyertük a bajnokságot, a csapatom legjobbjaként második lettem az országos pontátlag versenyben Andy Smith (GB) után.

Itthon az egyéni bajnokságban az utolsó két verseny megnyerésével az összesítésben megnyertem a Magyar Bajnokságot.

Ezek mellett nagyon sok meg hívásos versenyen vettem részt. Jelentős volt számomra, hogy sikerült megnyernem a zarnovicai Aranysisak versenyt, így meghívást kaptam Pardubicébe.

A pardubicei Aranysisak verseny a világ legrangosabb nemzetközi versenye. Számtalan világbajnok áll itt rajthoz. Ezen a versenyen a 22. helyen végeztem a 30 fős mezőnyben. A prágai Tomicek emlékversenyen az ötödik lettem. Az osztrák Aranysisak versenyen a harmadik lettem és az Ezüstsisak páros versenyen első helyen végeztem versenytársammal.

Ebben az évben összesen 46 versenyen tudtam részt venni, s ez alapján a FIM világranglistáján az 56. helyre soroltak.

PÁLYAFUTÁSOM : 2003


Az előző évi jó forma átmentése érdekében ez az év is konditeremmel kezdődött. Sajnos a Dél-Afrikai utazásra anyagi okok miatt nem kerülhetett sor. Az év elején egy új, névadó támogató lépett a klub mellé. Így lett BRILL-CAR MSC az egyesület neve.
A szokásos Húsvét kupán Pockingban a megszerezhető 30 pontból 28-at szerezve I. helyen végeztem a mezőny legjobbjaként. A lengyel ligában csapatommal a Lublin-nal első osztályba kerültünk. Így a versenyeken a világ élmezőnyével mérhettem össze tudásomat. Nyolc versenyen indultam. Az egyéni világbajnokságon a negyeddöntőben nagy nevű ellenfeleket (Karlsson, Hoowe, R. Pedersen) megverve a negyedik helyen végeztem. Innen jutottam Rybnikbe, ahol tizedik lettem.
Az Európa Bajnokság középdöntőjében Lonigo-ban a negyedik lettem, s ezzel bejutottam a döntőbe. Ezt a csehországi Slany-ban rendezték, ahol tizenegyedik lettem.

Külföldi szerződéseim :

- Lengyelország - Szlovénia - Olaszország


Júliusban az egyik olasz ligaversenyen Terenzano-ban óriási bukásba keveredtem. Egy hetet töltöttem egy olasz kórház intenzív osztályán. Elszenvedett sérüléseim miatt másfél hónapot ki kellett hagynom. Sajnos még ez is kevésnek bizonyult. A szezon további részében nehezen viseltem a megterhelést.
A hagyományos Zarnovica-i Aranysisak versenyen ismét győzni tudtam, ami a sorozat 40 éves történelmében egyedülálló. Soha nem nyert még itt egymást követő két évben magyar versenyző, egyébként is csak egyszer, 1982-ben.
A prágai Tomicek emlékversenyen egy szerencsétlen bukás következtében lapockatörést szenvedtem. A hazai bajnokágban ki kellett hagyjak egy fordulót, és egyet pedig félig tudtam versenyezni szintén sérülés miatt, ezért a 6. helyen végeztem. Ebben az évben összesen 38 versenyem volt, és a FIM világranglistáján az 53. helyre soroltak.

PÁLYAFUTÁSOM: 2004


Az előző évi bukássorozat és az ez utáni ápolások alaposan legyengítettek, ezért fokozottan készültünk az edzőteremben 2004-ben is. Együtt edzettem a boksz világbajnok nővel Míló Viktóriával. Emellett a jégmotorozás is szerves része volt a felkészülésnek. Februárban a franciaországi Marmandoban voltam edzőtáborban. Támogatóim segítségével új motortípusra tértünk át. Dániából vásároltunk egy GM-et (Flemming). Nagy reményeket fűztünk hozzá. Annak ellenére, hogy szerződéseim voltak lengyel, szlovén, cseh, dán és olasz csapatokhoz, sajnos nem jöttek az eredmények. Sokáig erőltettük a GM-et.
Ebben az évben egyéni világverseny-sorozaton nem indultam. Sajnos a szezon utolsó szakaszára sikerült rádöbbenni, hogy a GM nem igazán válik be nekem. Visszatértünk a JAWA-khoz. Így a Bajnokcsapatok Európa kupája döntőjében a csapatom második legeredményesebb tagja lettem.

A párosok EB döntőjében egyetlen ponttal maradtunk le a második helytől. A hazai egyéni bajnokságban is a végére tudtam azt a formát hozni, amit a szurkolóim és én is vártam magamtól. Így sikerült a nemzetközivé vált mezőnybe a harmadik helyet megszerezni. Az ez évi eredménytelenség óriási akarást és küzdeni vágyást hozott a csapatba. Levonva a fenti időszak tanulságait a további versenyzésem eredményesebbé tételéhez nagyobb anyagi háttérre van szükség.

Terveim között szerepel:


- A Magyar Bajnokság aranyérmét visszaszerezni.
- Az egyéni VB-n a döntőbe jutás.
- A csapat VB-n kiemelkedően versenyezni.
- Több nemzet bajnokságában rajthoz állni.

A fenti céljaim eléréséhez feltétlenül szükséges egy elismert tuningmesterrel saját, egyedi motort készíttetni. Sajnos ez ezen a szinten már elengedhetetlen. Ez is jelentős anyagi befektetést jelent. Évente több mint 100 E km-t utazunk versenyről versenyre szerte Európában, ahol szinte minden országban versenyzem. Magyarország bajnokságai mellett Szlovákiában, Csehországban, Ausztriában, Szlovéniában, Németországban, Olaszországban, valamint Ukrajnában, Franciaországban, Angliában, Dél-Afrikában, Belgiumban, Hollandiában is versenyeztem már.
2005-ben Svédország, Norvégia és Új-Zélandra utazom egy 16 versenyből álló versenysorozatra, melyet számos világszerte ismert sportcsatorna közvetít. A világbajnokokkal megtűzdelt mezőnyben remélem sikerül kellőképpen felkészülni az európai szezonra. Így nekem és csapatomnak a téli holt szezonban erre is nagyon fel kell készülni, mert a heti 2-3 verseny, amely akár Európa 2-3 más-más országában is lebonyolódhat, nagyon sok pszichikai és fizikai terhet jelent. Ennek ellenére a téli felkészülés mellett időt szakítunk azokra a kiállításokra is, amelyekre meghívást kapok. Ilyenkor motorjaim közszemlére tétele mellett (óriási szurkolótáborom nem kis örömére) a támogatóimnak is megköszönöm a segítséget.
Mindezek mellett a szezon előtti felkészülés részét képezheti a jégmotorversenyen való indulásom is. Ezeket a versenyeket hazánkban rendezik óriási sikerrel több salakmotor-versenyzőtársam részvételével. Éves költségvetésünk 8-10 millió forint, aminek több mint a felét támogatóim segítségével teremtek elő, amit ezúton is köszönök.

Eddigi támogatóim:


- Brill-Car Kft
- Nyír-Márvány Kft
- Hidrex Kft
- Metaferro Kft
- Nyírség-Méh Kft
- Ho-To Kft
- Nyír D Tech Kft


Hiszem, hogy jó versenyzésemmel és ismeretségemmel én is hozzájárulok üzleti sikereikhez. Kérem, hogy a következő szezonban, Ön is segítsen abban, hogy kitűzött céljaimat megvalósítsam.

PÁLYAFUTÁSOM: 2006 - 2007


Ebben a két évben részt vettem a Magyar Felnőtt OB futamain Miskolc színeiben és a Speedway Miskolc színeiben a Lengyel 2.Ligás küzdelmeiben. Sajnos 2006-ban az év elején volt egy bukásom ami több hónap kiesést jelentett a versenyzésből. Felépülésem után megnyertem a Debrecenben rendezett Nemzetközi Augusztus.20-ki versenyt a külön futammal együtt.

Stefáni Attila a 2006-os szezonban a Hajdú Volán Ice Star csapatát fogja erősíteni. A nyírségi versenyző tavaly tavasszal bejelentette visszavonulását, ennek ellenére az év végén a Speedway Miskolc színeiben láthattuk versenyezni. A 2002-es magyar bajnok decemberben Miskolc lengyel ligás csapatába szerződött, ám akkor még nem tudtuk, itthon melyik egyesületnél fogja húzni a gázt. A Hajdú Volán SC nem titkolt szándéka a csapatbajnoki cím, s ebben Stefáni Attila nagyban segítségére lehet a debreceni egyesületnek.

EREDMÉNYEIM


2011


- Nemzetközi Meghívásos Páros Verseny - Perényi Pál Emlékverseny Debrecen Május. 1. Fekete Sándorral a 4. hely.
- Magyar Köztársaság Nemzetközi Salakmotoros Egyéni Bajnokság I.forduló Gyula Május. 14. 4. hely
- Magyar Köztársaság Nemzetközi Salakmotoros Egyéni Bajnokság II. forduló Miskolc Július. 16. 6. hely
- 37. Debrecen Város Nagydíj Augusztus 20. a 13. hely.
- III. Sziráczki István Nemzetközi Meghívásos Salakmotorverseny Október. 15. Miskolc a 11. hely
- Magyar Köztársaság Nemzetközi Salakmotoros Egyéni Bajnokság III.forduló Debrecen Október. 22. a 6. hely
- Magyar Köztársaság Nemzetközi Salakmotoros Egyéni Bajnokságban összetettben a 4. hely

2007


- A hazai egyéni bajnokságban a 6. hely.
- Magyar Köztársaság Csapatkupán 3. hely.
- Csapat Világbajnokság selejtezőjén a 4. hely.
- A Speedway Miskolc csapatával a Lengyel II.ligában 5. helyezés

2006


- A hazai nemzetközi egyéni bajnokságban 8. hely.
- Magyar Köztársaság Csapatbajnokságában 2. hely.
- A pockingi Húsvét kupán 2. hely és csapatom legjobb pontszerzője voltam
- A debreceni Augusztus.20-ki nemzetközi versenyt megnyertem a külön futammal együtt
- A Speedway Miskolc csapatával a Lengyel II.ligában 7. helyezés

2005


- A hazai nemzetközi egyéni bajnokságban 7. hely.
- Magyar Köztársaság Csapat bajnokságban 2. hely.
- Egyéni EB selejtezőjén Lvovban 8. helyen jutottam tovább az elődöntőbe.
- Csapatkupa VB selejtezőjén Terenzánóban 3.hely.

2004


- A hazai egyéni bajnokságban 3. helyezés.
- A Bajnokcsapatok Európa kupája döntőjében a csapatom második legeredményesebb tagja voltam, csapatban az 5.helyen végeztünk Ljubjanában.
- A párosok EB döntőjében egyetlen ponttal
maradtunk le a második helytől.
- Csapat Világbajnokságon a 8. hely.

2003


- A hazai egyéni bajnokságban 6. helyezés.
- A Húsvét Kupán Pockingban a megszerezhető 30 pontból 28-at szerezve I. helyen végeztem a mezőny legjobbjaként.
- A lengyel ligában csapatommal a Lublin-nal első osztályba kerültünk.
- Az egyéni világbajnokságon a negyeddöntőben nagy nevű ellenfeleket (Karlsson, Hoowe, R. Pedersen) megverve a negyedik helyen végeztem. Innen jutottam Rybnikbe, ahol tizedik lettem. Az Európa Bajnokság középdöntőjében Lonigó-ban a negyedik lettem, s ezzel bejutottam a döntőbe. Ezt a csehországi Slany-ban rendezték, ahol tizenegyedik lettem.
- A hagyományos Zarnovica-i Aranysisak versenyen ismét győzni tudtam, ami a sorozat 40 éves történelmében egyedülálló.

Ebben az évben összesen 38 versenyem volt, és a FIM világranglistáján az 53. helyre soroltak.

2002


- A hazai egyéni bajnokságban 1. helyezés.
- Dél-Afrikában 3 versenyt megnyertem az év elején.
- Pockingban a Húsvét Kupán a magyar csapat tagjaként 2. helyezés.
- Az egyéni VB-sorozatban a ljubljanai negyeddöntőben Gjedde (DK) és Bajerski (PL) mellett dobogós voltam.
- A msenoi középdöntőben 10. lettem.
- A lengyel csapatbajnokságban megnyertük a bajnokságot, a csapatom (Lublin) legjobbjaként második lettem az országos pontátlag versenyben Andy Smith (GB) után.
- Megnyertem a zarnovicai Aranysisak versenyt.
- A pardubicei Aranysisak versenyen - a világ legrangosabb nemzetközi versenyén - a 22. helyen végeztem a 30 fős mezőnyben.
- A prágai Tomicek emlékversenyen az ötödik lettem.
- Az osztrák Aranysisak versenyen a harmadik lettem és az Ezüstsisak páros versenyen első helyen végeztem versenytársammal.
- Csapat Világbajnokságán 10.hely.

Ebben az évben összesen 46 versenyen tudtam részt venni, s ez alapján a FIM világranglistáján az 56. helyre soroltak.

2001


- A hazai egyéni bajnokságban 3. helyezés.
- Az egyéni világbajnoki sorozaton a középdöntő 10. helyéig jutottam.
- A csapat-világbajnokságon a magyar válogatott tagjaként szintén a 10. helyen végeztem.
- Itthon ismét megnyertem minden jelentős nemzetközi versenyt,köztük az Európa szerte ismert "Debrecen Város Nagydíja" elnevezésű versenyt.

2000


- A hazai egyéni bajnokságban 2. helyezés.
- A lengyel Rawicz csapat színeiben csapatbajnok.

1999


- Országos bajnokság 2. hely
- Egyéni Világbajnokság Kontinentális Döntő Wroclaw 14. hely
- Szlovák Aranysisak 2. hely
- Belgium Heusden Zolder verseny 2. hely
- Ebben az évben versenyeztem a világ egyik legerősebb ligájában, a lengyel ligában is, a krakkói " Kraków Wanda " nevű csapat színeiben. Itt csapatom legponterősebb tagja voltam egész évben.

1998


- Országos bajnokság 5. hely

1994


- Afrikai Bajnokság 2. hely.
- A MAMSZ Junior Kupa 2. hely

1993


- MAMSZ Junior Kupa 2. hely
- A Magyar Köztársaság Salakmotoros Egyéni OB.Super bajnokság 13. hely
- A Magyar Köztársaság egyéni OB II. bajnokság 7. hely

1992


- A Magyar Köztársaság OB II. egyéni 13. hely
- A Magyar Köztársaság Országos egyéni OB Super bajnokság 21. hely
- A MAMSZ Junior Kupa 8. hely

1991


- Országos II. osztályú egyéni bajnokság 11.hely

1991. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG II. OSZTÁLYÚ SALAKMOTOROS EGYÉNI FELNŐTT BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE1. Lakatos Sándor (Hajdú Volán Sc) (15 - 15 - 12) 42 p.
2. Bencze Zsolt (BÉV Sc) (14 - 13 - 15) 42 p.
3. Rőth Gábor (Hajdú Volán Sc) (14 - 13 - 12) 39 p.
4. Szabó Imre (Tisza Speedway Club)(12 - 12 - 9) 33 p.
5. Szilágyi András(Tisza Speedway Club)(11 - 11 - 10)32 p.
6. Molnár Gyula (Tisza Speedway Club)(8 - 11 - 9) 28 p.
7. Kenéz Szabolcs (BÉV Sc) (8 - 6 - 14) 28 p.
8. Németh Róbert (Volán Dózsa Nyíregyháza)(9 - 10 - 9) 28 p.
9. Melicher Gábor (BÉV Sc) (6 - 6 - 12) 24 p.
10. Salánki Imre (Hajdú Volán Sc)(7 - 7 - 6) 20 p.
11. Stefáni Attila (Volán Dózsa Nyíregyháza)(7 - 7 - 5) 19 Pont.
12. Mészáros Gyula (Hajdú Volán Sc)(3 - 4 - 8) 15 p.
13. Jánossi József(Volán Dózsa Nyíregyháza)(8 - 3 - 2)13 p.
14. Stefáni László(Volán Dózsa Nyíregyháza)(4 - 3 - 5)12 p.
15. Gyuris Sándor (Tisza Volán Sc)(5 - 4 -) 9 p.
16. Tóth Krisztián(Volán Dózsa Nyíregyháza)(2 - 2 - 5)9 p.

1992. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG SALAKMOTOROS I. OSZTÁLYÚ EGYÉNI FELNŐTT SUPER BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE

10-es Stefáni Attila

1. Petrikovics József (Volán Dózsa Nyíregyháza)(13 - 14 - 13) 40+3 p.
2. Hajdú Zoltán (BÉV Sc)(14 - 12 - 14) 40+2 p.
3. Böszörményi Zsolt (BÉV Sc)(11 - 12 - 11) 34+1 p.
4. Kocsó Antal (Debreceni Speedway Club)(8 - 12 - 14) 34+1 p.
5. Nagy Róbert (Tisza Speedway Club)(13 - 8 - 11) 32 p.
6. Adorján Zoltán (Debreceni Speedway Club)(8 - 12 - 11) 31 p.
7. Bódi László (Hajdú Volán Sc)(10 - 9 - 7) 26 p.
8. Hell Csaba (Cartontrans)(8 - 9 - 8) 25 p.
9. Kovács Zoltán(Volán Dózsa Nyíregyháza)(5 - 6 - 9)20 p.
10. Kovács Zsolt(Volán Dózsa Nyíregyháza)(5 - 6 - 6)17 p.
11. Csillik Róbert (Cartontrans)(5 - 6 - 6) 17 p.
12. Kovács Attila(Volán Dózsa Nyíregyháza)(4 - 6 - 2)12 p.
13. Rőth Gábor (Hajdú Volán Sc)(6 - 4 - 0) 10 p.
14. Tihanyi Sándor (Hajdú Volán Sc)(5 - - -) 5 p.
15. Lakatos Sándor (Hajdú Volán Sc)(2 - 1 - 1) 5 p. 16. Melicher Gábor (BÉV Sc)(- - 4) 4 p.
17. Szabó Imre (Hajdú Volán Sc)(- 2 -) 2 p.
18. Kovács II.Zsolt (Hajdú Volán Sc)(- - 2) 2 p.
19. Magosi Norbert (Cartontrans)(1 - -) 1 p.
20. Szilágyi András (Tisza Speedway Club)(- 1-) 1 p.
21. Stefáni Attila (Volán Dózsa Nyíregyháza)(1 - -) 1 Pont.
22. Kabai Sándor (Tisza Speedway Club)(- 0 -) 0 p.

Stefáni Attila ebben az évben csak egy fordulóban indult

1992. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG II. OSZTÁLYÚ SALAKMOTOROS MAMSZ JUNIOR EGYÉNI BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE

Kék sapkában Stefáni Attila

1. Rőth Gábor (Hajdú Volán Sc)(12 - 13 - 15 - 15) 55 p.
2. Magosi Norbert (Cartontrans)(10 - 14 - 13 - 8) 45 p.
3. Melicher Gábor(BÉV Sc)(8 - 10 -13 - 13) 44 p.
4. Kovács II.Zsolt (Hajdú Volán Sc)(7 - 9 - 10 - 13) 39 p.
5. Kovács Zsolt (Volán Dózsa Nyíregyháza)(15 - 12 - 11- -) 38 p.
6. Szilágyi András (Tisza Speedway Club)(12 - 2 - 12 - 11) 37 p.
7. Csobán Csaba (Volán Dózsa Nyíregyháza)(13 - 8 - - 10) 31 p.
8. Stefáni Attila (Volán Dózsa Nyíregyháza)(6 - 10 - 7 - 7) 30 Pont.
9. Varga László(Volán Dózsa Nyíregyháza)(8 - 4 - 8 - 9)29 p.
10. Stefáni László (Volán Dózsa Nyíregyháza)(3 - 7 - 3 - 7) 20 p.
11. Madura László (Volán Dózsa Nyíregyháza)(- 6 - 8 - 4) 18 p.
12. Karcagi László (BÉV Sc) (2 - 3 - 4 - 8) 17 p.
13. Kenéz Szabolcs (BÉV Sc) (3 - - 7 - 6) 16 p.
14. Molnár Gyula (Cartontrans) (6 - 9 - - -) 15 p.
15. Torkos Tamás (BÉV Sc) (5 - - 3 - 3) 11 p.
16. Salánki Imre (Hajdú Volán Sc)(7 - - - -) 7 p. 17. Jánossi József (Volán Dózsa Nyíregyháza)(2 - - - -) 2 p.
18. Szatmári László (BÉV Sc)(- 0 - -) 0 p.

1992. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG II. OSZTÁLYÚ SALAKMOTOROS EGYÉNI FELNŐTT BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE1. Böszörményi Zsolt (BÉV Sc)(14 - 14 - 15 - 8 - 15 - 13 - 14 - 13) 106 p.
2. Kovács Attila (Volán Dózsa Nyíregyháza)(14 - 12 - 13 - 13 - 13 - 14 - 13 -13) 105 p.
3. Hell Csaba (Carbontrans)(11 - 12 - 9 - 15 - 14 - 11 - 15 - 15) 102 p.
4. Kovács Zsolt (Volán Dózsa Nyíregyháza)(12 - 14 - 10 - 13 - - 12 - 9 - 13) 83 p.
5. Rőth Gábor (Hajdú Volán Sc)(10 - 9 - 13 - - 12 - 7 - 9 - 9) 69 p.
6. Csobán Csaba (Volán Dózsa Nyíregyháza)(12 -10 - 8 - 11 - 10 - 10 - 4 - -) 65 p.
7. Lakatos Sándor (Hajdú Volán Sc) (7 - 6 - 9 - - 6 - 9 - 9 - 7) 53 p.
8. Magosi Norbert (Carbontrans)(5 - 7 -5- 9 - 7 - 8 - 5 - 5) 51 p.
9. Melicher Gábor(BÉV Sc) (6 - 6 - 0 - 8 - 8 - 7 - 6 - 6)47 p.
10. Szabó Imre (Hajdú Volán Sc) (6 - 2 - 4 - - 6 - 8 - 9 - 9) 47 p.
11. Bencze Zsolt (BÉV Sc) (5 - 11 - 13 - 10 - - - - -) 39 p.
12. Molnár Gyula (Carbontrans)(3 - 2 - 6 - 8 - 6 - 4 - 5 - 3) 37 p.
13. Stefáni Attila (Volán Dózsa Nyíregyháza) (4 - 2 - 3 - 5 - 4 - 5 - 0 - 6) 29 Pont.
14. Szilágyi András (Tisza Speedway Club) (2 - 7 - 0- - 0 - - 8 - 6) 23 p.
15. Kenéz Szabolcs (BÉV Sc) (2 - 3 - 3 - 6 - -3 - 4 - 2) 23 p.
16. Kovács II.Zsolt(Hajdú Volán Sc)(- -1- - 4 - 3 - 5 - 5)18 p.
17. Csáki László (Hajdú Volán Sc) (6 - 3 - 7 - - - - - -) 16 p.
18. Stefáni László (Volán Dózsa Nyíregyháza) (0- - - 5- 5 - 0 - 4) 14 p.
19. Torkos Tamás (BÉV Sc)(- - - - 5 - 3 - 2 -) 10 p.
20. Karcagi László (BÉV Sc)(- - - - 0 - 2 - 1 - 1) 4 p.
21. Varga László (Volán Dózsa Nyíregyháza)(- - - - 3 - - - ) 3 p.
22. Jánossi József(Volán Dózsa Nyíregyháza)(0- - - - 1- - - -)1 p.
23. Salánki Imre (Hajdú Volán Sc)(- - 1 - - - - - -) 1 p.
24. Madura László(Volán Dózsa Nyíregyháza)(- - 1 - - - - - -)1 p.
25. Szatmári László (BÉV Sc) (- - - - -0 - -0) 0 p.

1993. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG II. OSZTÁLYÚ SALAKMOTOROS EGYÉNI FELNŐTT BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE

Piros sapkában Stefáni Attila

1. Kovács Zsolt (Volán Dózsa Nyíregyháza)(12 - 13 - 12 - 13 - 10 - 14 - 13 - 12 - 14 - 13) 126 p.
2. Csillik Róbert (Gyulai Speedway Club)(15 - 13 - 10 - 11 - 10 - 14 - 11 - 11 - 14 - 14) 123 p.
3. Rőth Gábor (Hajdú Volán Sc)(10 - 13 - 10 - 15 - 13 - 14 - 12 - 12 - 11 - -) 110 p.
4. Kovács Zoltán (Volán Dózsa Nyíregyháza) (0 - - 15 - 14 - 13 - 11 - 14 - 13 - 12- 13) 105 p.
5. Magosi Norbert (Debreceni Speedway Club) (9 - 9 - 12 - 7 - 9 - 12 - 11 - 13 - 7 - 14) 103 p.
6. Melicher Gábor (BÉV Sc) (1 2 - 8 - 7 - 9 - 5 - 10 - 11 - 9 - 6 - 6) 83 p.
7. Stefáni Attila (Volán Dózsa Nyíregyháza) (9 - 4 - 7 - 9 - 7 - 4 - 7 - 9 - 10 - 10) 76 Pont.
8. Bencze Zsolt (BÉV Sc) (11 - 8 - 3 - 8 - 4 - 9 - 8 - 7 - 9 - 9) 76 p.
9. Gyepes Barnabás (Gyulai Speedway Club) (11 - 15 - 11 - 11 - 15 - 0- - - -) 63 p.
10. Stefáni László (Volán Dózsa Nyíregyháza)(6 - 4 - 6 - 3 - 6 - 4 - 6 - 6 - 9 - 7) 57 p.
11. Kovács Attila (Volán Dózsa Nyíregyháza) (0- - - - 8 - 8 - 8 - 7 - 9 - 9) 49 p.
12. Szegvári Gábor (Hajdú Volán Sc) (5 - 3 - 2 - 4 - 3 - 4 - 7 - 9 - 4 - 6) 47 p.
13. Molnár Gyula (Gyulai Speedway Club) (1 - 8 - 6 - 5 - 3 - 4 - 5 - 3 - 6 - 4) 45 p.
14. Kovács II.Zsolt (Hajdú Volán Sc) (5 - 7 - 8 - 6 - 10 - 6 - 2 - - - -) 44 p.
15. Karcagi László (BÉV Sc) (6 - 3 - - - 2 - 4 - 2 - 1 - 4 - 3) 25 p.
16. Madura László (Volán Dózsa Nyíregyháza)(- 3 - 7 - 3 - 0 - 1 - 0 -5) 19 p.
17. Torkos Tamás (BÉV Sc) (2 - 5 - 1 - 1 - - 1 - 0 - 1 - 3 - 4) 18 p.
18. Papp Tamás (Hajdú Volán Sc) (2 - 1 - 0 - 1 - 2 - 0 - 2 - 2 - 1) 11 p.
19. Szász György (Gyulai Speedway Club)(- - - - - - 1 - 5 - 0 - 0) 6 p.
20. Varga László (Volán Dózsa Nyíregyháza)(- - 2 - - - 0 - - - -) 2 p.
21 Mózes János (Volán Dózsa Nyíregyháza)(- 0 - 0 - - - - - - - -) 0 p.

Az utolsó kettő forduló Cserénfán volt megtartva Augusztus 07 és 08-án

1993. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG SALAKMOTOROS MAMSZ JUNIOR KUPA EGYÉNI BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE1. Kovács Zsolt (Volán Dózsa Nyíregyháza)(12 - 15 - 14 - 13) 54 p.
2. Stefáni Attila (Volán Dózsa Nyíregyháza) (13 - 12 - 9 - 13) 47 Pont.
3. Melicher Gábor (BÉV Sc) (9 - 8 - 13 - 13) 43 p.
4. Rőth Gábor (Hajdú Volán Sc) (14 - 14 - 15 - - ) 43 p.
5. Szegvári Gábor (Hajdú Volán Sc) (9 - 5 - 11 - 12) 37 p.
6. Madura László (Volán Dózsa Nyíregyháza)(11 - 8 - 9 - 8) 36 p.
7. Bencze Zsolt (BÉV Sc) (5 - 3 - 10 - 14) 32 p.
8. Molnár Gyula(Gyulai Speedway Club) (4 - 10 - 6 - 8)28 p.
9. Stefáni László(Volán Dózsa Nyíregyháza)(9-5-9-0) 23 p.
10. Varga László (Volán Dózsa Nyíregyháza) (7 - 6 - 2 - 7) 22 p.
11. Karcagi László (BÉV Sc) (4 - 5 - 6 - 7) 22 p.
12. Kovács II.Zsolt (Hajdú Volán Sc) (9 - 10 - - -) 19 p.
13. Torkos Tamás (BÉV Sc) (3 - 2 - 4 - 7) 16 p.
14. Szász György(Gyulai Speedway Club) (- 4 - 4 - 6)14 p.
15. Magosi Norbert(Debreceni Speedway Club) (- 12 - -)12 p.
16. Papp Tamás (Hajdú Volán Sc) (0 - 0 - 2 - 5) 7 p.
17. Molnár Ariel (BÉV Sc) (- - 4 - 2) 6 p.

1993. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG SALAKMOTOROS I.OSZTÁLYÚ EGYÉNI FELNŐTT SUPER BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE1. Nagy Róbert (Hajdú Volán Sc) (14 - 14 - 13) 41 p.
2. Kocsó Antal (Debreceni Speedway Club) (12 - 14 - 13) 39 p.
3. Petrikovics József (Hajdú Volán Sc) (9 - 9 - 14) 32 p.
4. Böszörményi Zsolt (BÉV Sc) (12 - 9 - 10) 31 p.
5. Adorján Zoltán (Debreceni Speedway Club) (9 - 9 - 13) 31 p.
6. Hell Csaba (Tisza Speedway Club) (7 - 14 - 6) 27 p.
7. Bódi László (Hajdú Volán Sc) (7 - 8 - 10) 25 p.
8. Kovács Zsolt (Volán Dózsa Nyíregyháza)(6 - 9 - 4) 19 p.
9. Csillik Róbert (Gyulai Speedway Club) (8 - 7 - 4) 19 p.
10. Bencze Zsolt (BÉV Sc) (5 - 5 - 7) 17 p.
11. Magosi Norbert (Debreceni Speedway Club) (5 - 6 - 5) 16 p.
12. Melicher Gábor (BÉV Sc) (4 - - 5) 9 p.
13. Stefáni Attila (Volán Dózsa Nyíregyháza) (4 - 4 - -) 8 Pont.
14. Kovács Attila (Volán Dózsa Nyíregyháza)(- 1 - 5) 6 p.
15. Kovács Zoltán (Volán Dózsa Nyíregyháza) (5 - - -) 5 p.
16. Stefáni László(Volán Dózsa Nyíregyháza) (1 - 2 - 2)5 p.
17. Molnár Gyula (Gyulai Speedway Club) (1 - - -) 1 p.
18. Szegvári Gábor (Hajdú Volán Sc) (- - 1) 1 p.

1994. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG SALAKMOTOROS MAMSZ JUNIOR KUPA EGYÉNI BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE


Fehér sapkában Stefáni Attila

1. Kovács Zsolt (Volán Dózsa Sc Nyíregyháza) (12 - 15 - 14) 41 p.
2. Stefáni Attila (Volán Dózsa Nyíregyháza) (13 - 12 - 9) 34 Pont.
3. Melicher Gábor (BÉV Sc) (9 - 8 - 13) 30 p.
4. Rőth Gábor (Hajdú Volán Sc) (8 - 8 - 13) 29 p.
5. Szegvári Gábor (Hajdú Volán Sc) (11 - 8 - 9) 25 p.
6. Madura László (Volán Dózsa Sc Nyíregyháza) (10 - 8 - 6) 24 p.
7. Bencze Zsolt (BÉV Sc) (5 - 3 - 10) 18 p.
8. Molnár Gyula (Gyulai Speedway Club) (4 - 4 - 10) 18 p.
9. Stefáni László (Volán Dózsa Sc Nyíregyháza)(8 - 8 - 2) 18 p.
10. Varga László (Volán Dózsa Sc Nyíregyháza)(7 - 6 - 2) 15 p.
11. Karcagi László (BÉV Sc) (4 - 5 - 6) 15 p.
12. Kovács II.Zsolt (Hajdú Volán Sc) (9 - 3 - 3) 15 p.
13. Torkos Tamás (BÉV Sc) (3 - 2 - 4) 9 p.
14. Szász György (Gyulai Speedway Club)(0 - 4 - 4) 8 p.
15. Magosi Norbert (Debreceni Speedway Club) (2 - 3 - 3) 8 p.
16. Papp Tamás (Hajdú Volán Sc)(0 - 3 - 3) 6 p.
17. Molnár Ariel (BÉV Sc)(0 - 0 - 4) 4 p.
1998. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG SALAKMOTOROS EGYÉNI FELNŐTT BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE

Piros sapkában Stefáni Attila

1. Nagy Róbert (Simon/Wolf Sc) 91 p.
2. Tihanyi Sándor (Simon/Wolf Sc) 71 p.
3. Fekete Sándor (Gyulai Speedway Club) 59 p.
4. Adorján Zoltán (Adorján Team) 51 p.
5. Stefáni Attila (Nyíregyházi Speedway Club) 51 Pont.
6. Bencze Zsolt (Miskolci Speedway Club) 38 p.
7. Szatmári László (Borsod Volán Sc) 37 p.
8. Magosi Norbert (Gyulai Speedway Club) 35 p.
9. Bódi László (Hajdú Volán Sc) 29 p.
10. Szegvári Gábor (Hajdú Volán Sc) 20 p.
11. Karcagi László (Borsod Volán Sc) 17 p.
12. Golenya János (Simon/Wolf Sc) 14 p.
13. Frecskó Sándor (Borsod Volán Sc) 11 p.
14. Szabó Imre (Hajdú Volán Sc) 8 p.
15. Kerékgyártó László (Hajdú Volán Sc) 3 p.
16. Mészáros László (Gyulai Speedway Club) 2 p.
17. Vida Szabolcs (Hajdú Volán Sc) 2 p.

1999. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG SALAKMOTOROS EGYÉNI FELNŐTT BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE1.Tihanyi Sándor (Simon/Wolf) 82 p.
2. Stefáni Attila (Nyíregyházi Speedway Club)80 Pont.
3. Adorján Zoltán (Adorján Team) 77 p.
4. Nagy Róbert (Gyulai Speedway) 69 p.
5. Szatmári László (Hajdú Volán Sc) 44 p.
6. Fekete Sándor (Gyulai Speedway) 40 p.
7. Bencze Zsolt (Miskolci Speedway) 38 p.
8. Bódi László (Hajdú Volán Sc) 28 p.
9. Karczagi László (Miskolci Speedway) 23 p.
10. Szegvári Gábor (Hajdú Volán Sc) 21 p.
11. Tihanyi Sándor (Simon/Wolf) 16 p.
12. Golenya János (Simon/Wolf) 12 p.
13. Szabó Imre (Hajdú Volán Sc) 4 p.
14. Magosi Norbert (Gyulai Speedway) 3 p.
15. Ádám János (Hajdú Volán Sc) 3 p.

2000. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG SALAKMOTOROS EGYÉNI FELNŐTT BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE

Balról - jobbra: Stefáni Attila - Nagy Róbert - Adorján Zoltán

1. Nagy Róbert (14 - 17 - 17 - 12 - 12 - 14) 86 p.
2. Stefáni Attila (17 - 14 - 14 - 14 - 14 - 6) 79 Pont.
3. Adorján Zoltán (12 - 10 - 12 - 17 - 5 - 9) 65 p.
4. Tihanyi Sándor (5 - 7 - 0 - 10 - 17 - 17) 56 p.
5. Magosi Norbert (6 - 12 - 9 - 6 - 9 - 12) 54 p.
6. Szatmári László (10 - 9 - 6 - 5 - 10 - 5) 45 p.
7. Fekete Sándor (9 - 3 - 7 - 9 - 7 - 7) 42 p.
8. Hell Csaba (4 - 6 - 10 - 7 - 4 - 10) 41 p.
9. Szegvári Gábor (7 - 5 - 3 - 3 - 6 - 4) 28 p.
10. Golenya János (2 - 4 - 4 - 4 - 3 - -) 17 p.
11. Bencze Zsolt (3 - 2 - 5 - 2 - 1 - 3) 16 p.
12. Stefáni László (1 - - 2 - 1 - - -) 4 p.
13. Ádám János (- 1 - - - - -) 1 p.

2001. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOROS EGYÉNI FELNŐTT BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE1. Nagy Róbert (Gyulai Speedway Club) 86 p.
2. Magosi Norbert (Hajdú Volán Sc) 85 p.
3. Stefáni Attila (Nagykállói Speedway Club) 63 Pont.
4. Tihanyi Sándor (Simon/Wolf Sc) 53 p.
5. Szatmári László (Simon/Wolf Sc) 48 P.
6. Bencze Zsolt (Simon/Wolf Sc) 43 p.
7. Golenya János (Simon/Wolf Sc) 42 p.
8. Szegvári Gábor (Hajdú Volán Sc) 35 p.
9. Fekete Sándor (Hajdú Volán Sc) 27 p.
10. Hell Csaba (Gyepes Speedway Club) 14 p.
11. Smith Eugene (Hajdú Volán Sc) 12 p.
12. Bartalos Zsolt (Nagykállói Speedway Club)7 p.
13. Nemes Tibor (Nagykállói Speedway Club) 5 p.
14. Manuel Hauzinger (A) (Hajdú Volán Club) 5 p.
15. Vida Szabolcs (Hajdú Volán Club) 5 p.
16. Balogh Csaba (Hajdú Volán Club) 3 p.
17. Ádám János (Hajdú Volán Club) 2 p.
18. Szegedi Máté (Hajdú Volán Club) 1 p.

2002. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG SALAKMOTOROS EGYÉNI FELNŐTT BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE1. Stefáni Attila (Nagykállói Speedway Club)111 Pont.
2. Tihanyi Sándor (Simon/Wolf Sc) 84 p.
3. Szatmári László (Simon/Wolf Sc) 82 p.
4. Magosi Norbert (Hajdú Volán Sc) 70 p.
5. Hell Csaba (Gyepes Speedway Club) 54 p.
6. Bencze Zsolt (Simon/Wolf Sc) 40 p.
7. Szegvári Gábor (Hajdú Volán Sc) 33 p.
8. Fekete Sándor (Hajdú Volán Sc) 30 p.
9. Nagy Róbert (Gyulai Speedway Club) 28 p.
10. Kovács Zsolt (Nagykállói Speedway Club) 28 p. 11. Bartalos Zsolt (Nagykállói Speedway Club) 27 p. 12. Vida Szabolcs (Hajdú Volán Sc) 15 p.
13. Sike Tamás (Sike Motor Sport) 13 p.
14. Nemes Tibor (Nagykállói Speedway Club) 10 p.
15. Bányai Gergő (Nagykállói Speedway Club) 2 p.
16. Golenya János (Simon/Wolf Sc) 2 p.

2003. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOROS EGYÉNI FELNŐTT MAGYAR BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE


Kék sapkában Stefáni Attila


1. Ferjan Matej /Slo/ (Simon/Wolf Sc)(14 - 11 - 15 - 15 - 12) 67 p.
2. Tihanyi Sándor (Simon/Wolf Sc)(12 - 12 - 12 - 13- 14) 63 p.
3. Magosi Norbert (Hajdú Volán Sc) (10 - 14 - 14 - 12 -12) 62 p.
4. Szatmári László (Brill-Car Motorsport Club)(14 - 12 - 7 - 9 - 11) 53 p.
5. Slawomir Dudek /Pl/ (Gyulai Speedway Club)(11 - 11 - 11 - 10 - 10) 53 p.
6. Stefáni Attila (Brill-Car Motorsport Club) (13 - 12 - 12 - 10 - N) 47 Pont.
7. Bencze Zsolt (Brill-Car Motorsport Club) (7 - 6 - 8 - 6 - 10) 37 p.
8. Janus Slaczka /Pl/ (Brill-Car Motorsport Club) (7 - 8 - N - 9 - 10) 34 p.
9. Hell Csaba (Gyepes Speedway Team) (10 - 8 - 3 - 5 -N) 26 p.
10. Vida Szabolcs (Hajdú Volán Sc) (3 - 5 - 8 - 2 - 3) 21 p.
11. Bartalos Zsolt (Brill-Car Motorsport Club) (2 - 4 -6 - 0 - 7) 19 p.
12. Kovács Zsolt (Brill-Car Motorsport Club)(6 - 6 - 2 - 3 - 0) 17 p.
13. Miroslav Fencl /Cz/ (Hajdú Volán Sc) (N - N - 10 - 7 - N) 17 p.
14. Manuel Hauzinger /A/ (Hajdú Volán Sc) (N - N - N - 4 - 12) 16 p.
15. Friedrich Wallner /A/ Gyepes Speedway Club) (N - 6 - N - 10 - N) 16 p.
16. Seres János (Brill-Car Motorsport Club) (N - N - N - 3 - 7) 10 p.
17. Sike Tamás (Sike Motor Sport) (N - N - 3 - N - 5) 8 p.
18. Balogh Csaba (Debreceni Rally/Speedway MSE ) (N - 2 - 3- N - 3) 8 p.
19. Szegvári Gábor (Hajdú Volán Sc) (5 - N - N - N - N) 5 p.
20. Marko Vlah /Hr/ (Hajdú Volán Sc) (3 - 2 - N - N - N) 5 p.
21. Kerékgyártó László (Brill-Car Motorsport Club) (N - N - 4 - N - 1) 5 p.
22. Szegedi Máté (Simon/Wolf Sc) (0 - 1 - N - N -3) 4 p.
23. Ivan Nagar /A / (Gyulai Speedway Club) (3 - N - N - N - N) 3 p.
24. Bányai Gergő (Gyulai Speedway Club) (N - N - 2 - N -N) 2 p.

/N= Nem indult/

2003. JÚNIUS. 07. SALAKMOTOROS EGYÉNI EURÓPA BAJNOKSÁG SEMIFINAL 2. LONIGÓ / OLASZORSZÁG /1. Matej Zagar (Słowenia) (3 - 3 - 3 - 3 - 3) 15 p.
2. Sławomir Drabik (Polska) (3 - 2 - 3 - 3 - 3) 14 p.
3. Krzysztof Jabłoński (Polska) (3 - 1 - 3 - 3 - 3)13 p.
4. Attila Stefani (Wengry) (2 - 3 - 2 - 2 - 2) 11 Pont.
5. Sebastian Tresarrieu (Francja)(2 - 3 - 2 - 2 - 1) 10 p.
6. Andrea Maida (Włochy) (1 - 2 - 2 - 0 - 3) 8+3 p.
7. Janusz Kołodziej (Polska) (3 - 0 - 3 - u/w - 2) 8+2 p.
8. Josef Franc (Czechy)(0 - 2 - 2 - 2 - 2) 8+1 p.
9. Denis Gizatulin (Rosja)(1 - 1 - u/w - 3 - 2)7 p.
10. Joachim Kugelmann (Niemcy) (2 - 1 - 1 - 2 - 0)6 p.
11. Renat Gafurow (Rosja) (2 - 2 - 0 - 1 - 1) 6 p.
12. Izak Santej (Słowenia) (1 - 3 - 0 - 0 - 0) 4 p.
13. Tomas Suchanek (Czechy) (1 - 0 - 1 - 1 - 1) 4 p.
14. Marco Muller (Niemcy) (0 - 0 - 1 - 1 - D) 2 p.
15. Daniele Tessari (Włochy) (0 - 1 - 0 - 1 - D) 2 p.
16. Vladimir Visvader (Słowacja)(0 - 0 - - - 0 - 1)1 p.

2003. AUGUSZTUS.30. SALAKMOTOROS EGYÉNI EURÓPA BAJNOKSÁG DÖNTŐ SLANY


Kék sapkában Stefáni Attila

1. Krzysztof Kasprzak (Polska)(3 - 2 - 1 - 3 - 3)12+3 p.
2. Sławomir Drabik (Polska)(3 - 3 - 2 - 1 - 3) 12+2 p.
3. Magnus Zetterstroem (Szwecjc)(0 - 3 - 3 - 3 - 2)11 p.
4. Matej Zagar (Słowenia)(2 - 3 - 1 - 2 - 2)10 p.
5. Igor Marko (Ukraina)(2 - 1 - 3 - 3 - 0) 9 p.
6. Rafał Szombierski (Polska)(3 - 3 - 2 - 1 - 0) 9 p.
7. Charlie Gjedde (Dania)(1 - 2 - 1 - 3 - 2) 9 p.
8. Sebastian Tresarrieu (Francja)(0 - 2 - 2 - 1 - 3)8 p.
9. Andrzej Huszcza (Polska)(2 - 1 - D - 2 - 3)8 p.
10. Peter I. Karlsson (Szwecja)(3 - 0 - 1 - 2 - 1)7 p.
11. Antonin Svab II (Czechy)(1 - 2 - 3 - 0 - 0) 6 p.
12. Krzysztof Jabłoński (Polska)(0 - D - 3 - 1)6 p.
13. Niels K. Iversen (Dania)(2 - 1 - 2 - u - 1)6 p.
14. Richard Wolff (Czechy)(1 - 0 - 0 - 0 - 2) 3 p.
15. Attila Stefani (Wengry) (1 - 1 - 0 - 1 - D) 3 Pont.
16. Andrea Maida (Włochy)(0 - 0 - 0 - 0 - 1) 1p.

2004. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOROS EGYÉNI FELNŐTT BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE1. Matej Ferjan 84 p.
2. Tihanyi Sándor 76 p.
3. Stefáni Attila 67 Pont.
4. Szatmári László 60 p.
5. Manuel Hauzinger /A/ 57 p.
6. Magosi Norbert 51 p.
7. Bencze Zsolt 44 p.
8. Golenya János 31 p.
9. Szegedi Máté 24 p.
10. Sike Tamás 20 p.
11. Adam Pawlicek /Pl/ 19 p.
12. Slawomir Dudek /Pl/ 17 p.
13. Janusz Slaczka /Pl/ 16 p.
14. Karen Baran /Cs/ 14 p.
15. Kovács Roland 13 p.
16. Jacek Krzyzaniek 13 p.
17. Tomasz Bajerski /Pl/ 12 p.
18. Izak Santej /Slo/ 11 p.
19. Bartalos Zsolt 11 p.
20. Tomasz Rempala /Pl/ 10 p.

2005. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOROS EGYÉNI FELNŐTT BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE1. Tihanyi Sándor (Simon/Wolf Sc)(14 - 18 - 18) 50 p.
2. Rafael Wilk /Pl/ (Speedway Miskolc)(16 - 16 - 15 ) 47 p.
3. Matej Ferjan /Slo/(Simon/Wolf Sc)(18 - 9 - 16) 43 p.
4. Szatmári László (Speedway Miskolc)(15 - 10 - 11) 36 p.
5. Magosi Norbert (Hajdú Volán Sc)(11 - 14 - 10) 35 p.
6. Janusz Slaczka /Pl/(Hajdú Volán Sc)(9 - 6 - 10) 25 p.
7. Stefáni Attila (Brill-Car Motorsport Club)(11 - N - 8) 19 Pont.
8. Bencze Zsolt (Speedway Miskolc)(6 - 4 - 6) 16 p.
9. Kovács Roland (Hajdú Volán Sc)(4 - 7 - 5) 16 p.
10. Maciej Kuciapa /Pl/(Simon/Wolf Sc)(N - 15 - N)15 p.
11. Andrej Huszcza /Pl/(Speedway Miskolc)(N - N - 14)14 p.
12. Szegedi Máté (Simon/Wolf Sc)(4 - 7 - 3) 14 p.
13. Fritz Wallner /A/(Hajdú Volán Sc)(5 - N - 5) 10 p.
14. Izak Santej /Slo/(Simon/Wolf Sc)(10 - N - N) 10 p.
15. Tomasz Lukaszewicz /Pl/(Simon/Wolf Sc)(N - N - 9) 9 p.
16. Sike Tamás (Sike Motor Sport)(N - 7 - 2) 9 p.
17. Golenya János (Hajdú Volán Sc)(2 - 6 - 1) 9 p.
18. Manuel Hauzinger /A/ (Hajdú Volán Sc) (6 - N - N ) 6 p.
19. Kóti Dániel (Gyulai Speedway Club) (N - 4 - N) 4 p.
20. Tabaka József (Simon/Wolf Sc)(N - 4 - 0) 4 p.
21. Kőkényesi Csaba (Hajdú Volán Sc)(N - 3 - N) 3 p.
22. Lovas Zoltán (Gyulai Speedway Club)(1 - 0 - N) 1 p.
/N= Nem indult/

2005. MAGYAR KÖZTÁRSASÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOROS CSAPATBAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE

I. Simon/Wolf Speedway Club : 178 Pont

Matej Ferjan /Slo/ (18 - 15 - 14 - 14) 61 p.
Tihanyi Sándor (7 -14 - 10 - 14) 45 p.
Maciej Kuciapa /Pl/ (8 - 12 - 12 - N) 32 p.
Dariusz Sledz /Pl/ (N - N - 11 - N) 11 p.
Andrzej Huszcza /Pl/ (N - N - N - 11) 11 p.
Szegedi Máté (6 - N - N - 3) 9 p.
Mariusz Wegrzyk /Pl/ (N - 9 - N - N) 9 p.

II. SPEEDWAY MISKOLC CLUB : 155 PONT

10-es Stefáni Attila

Szatmári László (10 - 13 - 17 - 10) 50 p.
Rafal Wilk /Pl/ (12 - 17 - 8 - 11) 48 p.
Bencze Zsolt (11 - 5 - 8 - 9) 33 p.
Stefáni Attila (9 - N - N - 9) 18 Pont.
Slawomir Dudek /Pl/ (N - 6 - N - N) 6 p.

III. Hajdú Volán - Ice Star : 104 Pont

Magosi Norbert (13 - 10 - 7 - 18) 48 p.
Janusz Slaczka /Pl/ (17 - 8 - 5 - 11) 41 p.
Kovács Roland (4 - 1 - 2 - 1) 8 p.
Tomasz Łukaszewicz /Pl/ (N - N - N - 7) 7 p.
Manuel Hauzinger /A/ (N - N - 0 - N) 0 p.

IV. Brill - Car Motosport Club : 59 Pont

Matej Žagar /Slo/ (N - N - 13 - N) 13 p.
Andrzej Huszcza /Pl/ (N - N - 8 - N) 8 p.
Fritz Wallner /A/ (6 - N - N - N) 6 p.
Nagy Róbert (N - N - 6 - N) 6 p.
Goleny János (1 - 2 - 2 - 1) 6 p.
Pawel Baran /Pl/ (N - 3 - N - 3) 6 p.
Rafal Chinski /Pl/ (N - 5 - N) 5 p.
Sike Tamás (N - 2 - N - 2) 4 p.
Vladimir Višvader /Slk/(2 - N - N - N) 2 p.
Tabaka József (N - N - N - 2) 2 p.
Balogh Csaba (1 - N - N - N) 1 p.
/ N= Nem indult /

2006. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOROS EGYÉNI FELNŐTT BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE1. Matej Ferjan /Slo/Hun / 66 p.
2. Maciej Kuciapa /Pl/ 57 p.
3. Pawel Miesiac /Pl/ 50 p.
4. Tihanyi Sándor 48 p.
5. Tabaka József 37 p.
6. Bencze Zsolt 32 p.
7. Szegedi Máté 24 p.
8. Stefáni Attila 23 Pont.
9. Golenya János 22 p.
10. Kovács Roland 21 p.
11. Rafael Trojanowski /Pl/ 20 p.
12. Magosi Norbert 16 p.
13. Lőrinc Attila 14 p.
14. Janusz Slaczka /Pl/ 12 p.
15. Szatmári László 9 p.
16. Molnár Attila 9 p.
17. Karol Baran /Cs/ 8 p.
18. Molnár Ariel 8 p.
19. Karcagi László 7 p.
20. Szőllősi Gyula 7 p.
21. Kenéz Attila 7 p.
22. Szilágyi Tamás 6 p.
23. Kóti Dániel 5 p.
24. Sike Tamás 3 p.
25. Kökényesi Csaba 1 p.

2006. MAGYAR KÖZTÁRSASÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOROS CSAPATBAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE

I. Simon/Wolf Speedway Club : 46 Pont

Matej Ferjan /Slo/Hun/ 14 p.
Maciej Kuciapa /Pl/ 12 p.
Tihanyi Sándor 11 p.
Tabaka József 9 p.

II. HAJDÚ VOLÁN SC : 41 PONT

12-es Stefáni Attila

Magosi Norbert 11 p.
Pawel Miesiac /Pl/ 10 p.
Stefáni Attila 9 Pont.
Janusz Slaczka /Pl/ 9 p.
Szöllösi Gyula 2 p.

III. Speedway Miskolc : 31 Pont

Szatmári László 17 p.
Bencze Zsolt 6 p.
Martin Gavenda /Cz/ 5 p.
Szegedi Máté 3 p.

IV. Speedway Motorsport Kistokaj : 5 Pont

Karcagi László 3 p.
Golenya János 1 p.
Olesand Piatnycko /Pl/ 1 p.
Sike Tamás 0 p.

2007. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG SALAKMOTOROS EGYÉNI FELNŐTT BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE1. Ferjan Matej 63 p.
2. Szatmári László 48 p.
3. Tihanyi Sándor 44+3 p.
4. Tabaka József 44+2 p.
5. Kovács Roland 23 p.
6. Stefáni Attila 20 Pont.
7. Nagy Róbert 18 p.
8. Magosi Norbert 12 p.
9. Szilágyi Tamás 12 p.
10. Golenya János 10 p.
11. Molnár Attila 10 p.
12. Fekete Sándor 8 p.
13. Bencze Zsolt 8 p.
14. Nagy Zsolt 8 p.
15. Kotta Kis Patrik 7 p.
16. Lőrinc Attila 2 p.

2007. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOROS CSAPATKUPA VÉGEREDMÉNYE

I. Simon/Wolf Speedway Club : 53 Pont

Ferjan Matej /Slo/Hun/ (3 - 3 - 3 - 3 - 3) 15 p.
Maciej Kuciapa /Pl/ (2 - 3 - 3 - 3 - 3) 14 p.
Tabaka József (2 - 3 - 2 - 2 - 2) 11 p.
Tihanyi Sándor (3 - 2 - 2 - 3 - 3) 13 p.

II. Hajdú Volán Sc : 32 Pont

Kovács Roland (R - 2 - 2 - R - N) 4 p.
Piotr Jedrzejkiewicz /Pl)
(3-1-1-0-1) 6 p. Szilágyi Tamás (1 - 1 - 0 - 1 - 1) 4 p.
Pawel Miesiac /Pl/ (3 - 2 - 6 - 3 - 2) 16 p.
Nagy Zsolt (N - N - N - N - 2) 2 p.

III. SPEEDWAY MISKOLC SE : 31 PONT

Jobbról a harmadik Stefáni Attila

Stefáni Attila (2 - 2 - 1 - 2 - 1 - 2) 10 Pont.
Szatmári László (1 - 3 - 3 - 2 - 6 - 1) 16 p.
Szegvári Róbert (1 - 0 - 0 - 0 - 0) 1 p.
Bencze Zsolt (2 - R - N - 2 - N) 4 p.

4. Speedway Motorsport Kistokaj : 11 Pont

Lőrincz Attila (R - R - N - N - N) 0 p.
Przemyslaw Dadela /Pl/ ( 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 0) 5 p.
Molnár Attila (0 - 1 - 0 - 0 - 2 - 0) 3 p.
Golenya János (0 - 0 - 1 - 0 - 0 - 2) 3 p.

2011. ÉVI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOROS EGYÉNI BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE
Forrás : Speedwaylive.hu


Piros sapkában Stefáni Attila

1. Magosi Norbert 34 p.
2. Szatmári László 28 p.
3. Tabaka József 24 p.
4. Stefáni Attila 23 Pont.
5. Benkő Roland 21 p.
6. Matija Duh (Szlovenia) 14 p.
7. Tihanyi Sándor 13 p.
8. Manuel Hauzinger (Ausztria) 13 p.
9. Nagy Patrik 10 p.
10. Martin Gavenda (Cseh-Köztársaság) 8 p.
11. Fekete Sándor 7 p.
12. Samo Kukovica (Szlovénia) 7 p.
13. Nagy Róbert 6 p.
14. Denis Stojs (Szlovénia) 2 p.
15. Szegvári Róbert 2 p.
16. Papp Péter 1 p.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!