BejelentésAz egészség maga az élet!
Ne a matéria játékai irányítsák az életed, hanem a szeretet!

MENÜ


Szavazás
Üdvözöllek a honlapon!


Simon Vilmos vagyok és önismeretben segítő segítő vagyok. A zodiákus jegyem Ikrek, aszcendensem Szűz. Így érthető, hogy nagyon fontos számomra a tanulás a fejlődés, minden nappal egy kicsit több lenni. Ezért az élet több területén kipróbáltam magam, de egyik sem tűnt igazinak. Kerestem a helyem a világban, és furcsa módon találtam meg azt.


 


Az állandó sportolás, futás, úszás a mindennapjaim része volt, így nagyon elkeserített, hogy a térdeim rakoncátlankodni kezdtek. Először a bal térdem került orvos kezébe, cisztát szívtak le, meg utána műtöttek. vágtak és szabtak, azt hiszem, nem kell részleteznem. Újabb vizsgálatok, újabb diagnózis: egy ciszta a jobb térdemben. Végső elkeseredésemben alternatív gyógymódokat keresve, kerültem kapcsolatba a Pránanadi energiával, és Szigeti Éva segítségével eltűnt a ciszta a térdemből, mintegy fél év alatt. Ezúton is köszönöm Éva! Majd ennek következményeiként kerültem kapcsolatba mostani tudományaimmal is.

Aktívan foglalkozom számmisztikával,  és a Tarot kártya segítségével, tanácsadással és ezek mellett masszázsokkal. A számok mögötti energiákkal, rezgésekkel Derekas Éva ismertetett meg. Ő általa találkoztam először a tarot kártyával is. Mintegy hét éve intenzíven a tarot kártya értelmezéseinek, mondanivalójának a hatása alatt állok. Meghallgattam Kazanlár tanár úr, a saját maga által festett kártyáihoz fűzött, gyönyörű és tartalmas, tanulságos mitológiai meséit. Hargitai Andinál pedig a vetéseket, értelmezéseket szavakba öltöztettük, nála tanultam meg a Symbalon kártya mérhetetlen mélységeit, ez lett az én kedvenc kártyám. Mindenkinek szeretettel ajánlom a honlap oldalát ami www.belsocsond.hu címen fut.

A banki szektort elhagyva, főiskolai végzettséggel és társalgási szintű angol, német nyelvtudással rendelkezem. Képes vagyok segíteni, ha lelki, fizikai problémád támad. Szép napot!

 

Szép napot! Simon Vilmos(Hihijja)

2011.06.25. Budapest
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!