BejelentésFIATALODJON VELÜNK ! LEGYEN AZ ELSŐK KÖZÖTT ! peptidcenter@gmail.com
Nobel díjra jelölt felfedezés !

MENÜ


rentofort.jpg (179×226)REVIFORT

 

Az NPCRIZ, a Szentpétervári Intézet és Oroszország vezető onkológusainak tudományos együttműködése és megelőző kísérletek által létrejött termék, amelynek nem létezik analógja sem az orosz területen, sem máshol a világon- állítja az NPCRIZ hivatalos honlapja.

JAVALLAT:

- a különböző stádiumban lévő daganatos betegek patológiai megelőzése komplex kezelés keretében

- különféle immunhiányok

- autoimmun betegségek (multiplex sclerosis, vesegyulladás, reuma, scleroderma, lupus (SLE), stb

- májgyulladás

- cukorbetegség

- szív-és érrendszeri patológia

- az idő előtti öregedés megelőzése

- anyagcserezavar

 FŐBB ÖSSZETEVŐK TULAJDONSÁGAI:

 

Shii-Take, 

a leginkább feltérképezett gyógyhatású gomba, bizonyított gyógyszertani hatással. A shii-take erős rákellenes hatást gyakorol. Lentinan poliszacharidot tartalmazz, ami egy  В-1,6-1,3-D glukán, polivalens hatással van a szervezetre: meggyorsítja a makrófágok, természetes ölősejtek, citotoxikus T-limfociták megérési idejét, számon tartja életidejüket, indukálja és erősíti a makrófágok, természetes ölősejtek és citotoxikus T-limfociták litikus aktivitását. Nyilvánvalóvá válik, hogy a B-1,-1,3-D glukánok úgy aktiválják a  leukocitákat, hogy azok aktívabban és ügyesebben támadják a daganatos sejteket. A lentinan ösztönzi e sejteket a tumorgátló enzimek létrehozására (citokin, TNF, IL-1). 

A citotoxikus T-limfociták és természetes ölősejtek lentinan által történő ösztönzésekor az idegen sejtek elpusztítása történik perforin és granzym fehérjék segítségével. Felismerésük során a leukociták szorosan megközelítik őket, és perforint spriccelnek a sejtre, ami azonnal beépül a külső membránba. Mindezek által rések keletkeznek, melyeken keresztül a sejt folyadékot veszít és elpusztul. Amennyiben a perforinok nem eléggé hatékonyak, úgy granzymek kerülnek alkalmazásra, amelyek a sejtmagot pusztítják el. Csak lentinan alkalmazása a daganatos betegek gyomrában IL-1 és tumor nekrózis faktor kialakulásához vezet. A lentinan alkalmazása a rákos betegeknél ugyancsak indukálja az interferon és IL-2 kialakulását. A shii-take-ből kinyert egyéb poliszacharidok is daganatgátló és immunserkentő hatással bírnak. Olyan poliszacharid került kinyerésre, amely mannan-peptidet (KS-2) és emitanint tartalmazott, ami által a daganat növekedése jelentősen mérséklődött. A laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a megtisztított poliszacharid nem mérgező, az immunreakció erősödéséhez vezet, ösztönzi a daganat visszafejlődését, akár eltűnését 5 hét alatt szarkóma, ascites hepatoma, Ehrlich carcinoma és más tumor esetén, valamint megakadályozza a kémiai karcinogenézist. A shii-take különösen hatékony a gyomor, tüdő és bőr daganatok kezelésénél. Meggátolja a daganatok folyamatos növekedését és az áttétek kialakulását. Japánban a lentinant gyakran használják a kemoterápiás kezeltek immunfunkcióinak javítása céljából, hiszen köztudott, hogy a kemoterápia alkalmazása jelentősen csökkenti a beteg immunitását.

A reishi gomba (ganoderma)

egy értékes eszköz az új képződmények ellen. A rákbetegségeket kutató nemzeti központ és a Suzukai egyetem agrokémiai szakának (Japán) együttműködése következtében, 1980-ban kimutatták a reishi legerősebb ß glukánját (GL-I-2a-ß). A reishi ß-glukán felgyorsítja az immunkompetens sejtek beérését, többszörösen meghosszabbítják a makrófágok, természetes ölősejtek és citotoxikus T-limfociták élettartalmát, úgy serkentik őket, hogy addig nem látott citotoxikus aktivitást fejtenek ki mindenféle atipikus sejttel szemben. Megnövelik a TNF-a, IL-1 és IL-6 tartalmát. Azon kívül kimutatható, hogy a reishi ergoszteroljai közvetlen elnyomó hatással vannak a tumorra. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a reishit használó paciensek jobban vészelik át a kemoterápiás és sugárterápiás kezeléseket. Náluk nem észlelhető a leukociták és immunmutatók kifejezett csökkenése.

Maitake,

a mikológia „feljövő csillaga”, egy gomba, melyet viszonylag nemrégen, 30 éve kezdtek aktívan kutatni. Bizonyított, hogy a maitake kivonat napi használata erősíti az immunrendszert és jelentősen csökkenti a rákbetegség kialakulásának kockázatát .A maitake tumor ellenes hatása igen jelentős, meglelhető benne a béta-glukán, melyet Gri-fon-D-nek neveztek el. Egyedülálló szerkezete van és egyike a legerőteljesebbeknek az eddig feltárt daganatellenes poliszacharidok közül. A maitake felerősíti a makrófágok citotoxikus aktivitását, csökkenti a rákkeltő anyagok hatásait, anti-metastatic tevékenységet fejt ki.

 

 

 A kutatások kimutatták, hogy a maitake kivonat használata után, a ráksejtek pusztítását az aktivált immunkompetens sejtek végzik el. Ezen kívül, a maitake meggátolja a daganat véredényképződését, a gyors elrákosodást. 

A maitake ösztönzi a ráksejtek aktív sejtelhalását és az IL-6 terméket, amely híres a rákellenes küzdelemben és a különböző lymphokinok szintézise terén. Maitake béta-glukán kiemelten aktív a hormonok hatásának ellenálló prosztata ráksejtekkel szemben. Hatásos a húgyhólyag daganatra. Az általános hatás mellett, a maitake mégis szervspecifikusságot tükrözz, amely elsősorban a mellrák, méhrák, petefészek daganat, prosztatarák és húgyhólyag tumor kezelésénél nyilvánul meg.

 

Cordyceps - Hernyógomba

 

 

Kínában a népi gyógymód egyik alapvető szere immár 1200 éve. A kínai orvosok az alábbi betegségekre használják: az egészség megerősítése, különféle betegségek megszüntetése, az általános közérzet javítása, hörghurut, tüdőgyulladás, koszorúér, hólyaghurut, vesegyulladás, akut veseelégtelenség, májgyulladás, cirrózis, reuma, idő előtti öregedés és ez messze nem az egész felsorolás. Kifejezett immunszabályozó és daganat ellenes tulajdonsággal rendelkezik, az immunitást szabályozó szervek működésének normalizálásával hatékony az autoimmun betegségek kezelésére, mint: scleroderma, lupus, reumás ízületi gyulladás. A cordyceps bakteriosztatikus hatással van több tucat kórokozó baktériumra, gyulladáscsökkentő és hatékonyságában túlmutat a hidrokortizonnál. Javítja az ér-és szívrendszer működését, segít átvészelni a sugár- és kemoterápiás kezelést. 

 

Lángvörös kasvirág

 Illóolajakat, hasznos gyantákat, az egészséghez nélkülözhetetlen szerves savakat, vitaminokat és egyedülálló természetes antioxidánst (ehinotsin és ehinolon) tartalmazz. A kasvirágban található gyógyító hatású, élettanilag rendkívül fontos vitaminok és nyomelemek rendkívül gazdag palettáját találjuk: A, C, E vitamin, magnézium, mangán, kálium, nátrium, stb. Ez a csodálatos növény tápanyagokban rendkívül gazdag, a vérszerkezet javításához és a vörösvérsejt képződéséhez nélkülözhetetlen vasban, az idősebb kórban fontos erős csontozatért és fogazatért felelős kálciumban, a különféle betegségek elleni védekezés fontos elemében a szelénben, az operációk után nélkülözhetetlen, az egészséges szövetek képződését elősegítő sziliciumban. Mindezen elemek erősítik az immunitást, javítják az anyagcserét, antiallergiás, antimikrobiális, vízhajtó, vírusellenes, rákellenes és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek. Baktériumok, vírusok, gombák  és kórokozó mikrobák ellen küzd, aktiválja és mozgósítja a szervezet minden védőerejét a betegség ellen irányuló harcban. Ezáltal kiválóan serkenti az egészséges sejtek növekedését, az antitestek kitermelését, pótolhatatlan eszköz a szellemi és testi kimerültség esetén, élhetőbbé teszi a kemoterápiás kezeléseket.

 

A tengeri hínár 

Sokféle és nagy mennyiségű B vitamint és részelemeket tartalmazz. Jelentős erősítő és méregtelenítő hatást gyakorol a szervezetre: serkenti a gyomorbél és máj működését, a hemoglobin szintézisét, a vörösvérsejtek kialakulását, valamint az egészséges szövetek növekedését, hozzájárul a koleszterin szintjének csökkenéséhez, javítja a pajzsmirigy működését, az anyagcserét és immunitást.  

*************************************************

ENSIL

 

JAVALLAT:

 • különféle típusú immunhiányok
 • daganatos megbetegedések megelőzése
 • súlyos sérülések és betegségek utáni rehabilitáció
 • szívroham és szélütés utáni rehabilitáció
 • műtét előtti és utáni időszak
 • ízületek és hátgerinc degeneratív megbetegedései
 • légzőszervek krónikus betegségei
 • bél, gyomor és húgyúti krónikus megbetegedések
 • a szervezet oxidációs folyamatainak zavara
 • hypovitaminose
 • megnövelt fizikai leterheltség
 • anyagcserezavar
 • idő előtti öregedés megelőzése

FŐBB ÖSSZETEVŐK TULAJDONSÁGAI:

Koenzim Q10 molekula - alapvető szerepe van a sejtek energianyerő anyagcsere folyamatainak redoxirendszereken keresztül végbemenő útvonalaiban, jelentős az antioxidáns, daganatok kifejlődését lassító, antiatherosclerotic hatása, normalizálja a vér zsíranyag összetételét és javítja reológiai tulajdonságait. Növeli a szív izomzatának összehúzó képességét, javítja a szívizom vérkeringését. Hozzájárul ahhoz, hogy a szívbetegek nagyobb leterheltséget bírjanak el, vérnyomáscsökkentő, immunmoduláló, antiallergén és májvédő hatású. Javítja a külső lélegzési funkciót, szabályozza a vér glükóza szintjét.  Javítja a reprodukciós funkciót. Még az alábbi esetekben is jelentős szerepe van a koenzim Q10-nek: intenzív sportolás, szívizom zavar, szívritmus zavar, szívbillentyű-betegség, bypass műtét, szívátültetés, citotoxikus kezelés, májzsugor, májgyulladás, zsírmáj, izomsorvadás, súlyos izomgyengeség, csontritkulás, női és férfi meddőség, immunhiány, allergia, mellrák, örökölt mitokondriális betegség, a szervezet idő előtti öregedése, daganatos megbetegedések megelőzése és komplex kezelése.

Nikotinamid. A NAD és NADP fontos eleme, melyek részt vesznek a sejt antioxidációjában. Szerepe van a zsírok, fehérjék, aminosavak, purin anyagcseréjében, a szövet légzésében. Nem fejt ki jelentős értágító hatást, használata során nem érezhető „vértódulás” az agyba. A nikotinamid olyan jelenségeknél szükséges, mint: a  hypo és avitaminosis, a szervezet megnövekedett nikotinsav igényének kielégítése, nem teljes értékű és egyensúlytalan táplálkozás, felszívódási zavar, gyors fogyás, cukorbetegség, hosszantartó láz, a gyomor sebészeti eltávolítása, máj és epe megbetegedések (akut és krónikus hepatitis, májzsugor), pajzsmirigy túlműködés, krónikus fertőzések, bél és gyomor betegségek (gyomorhurut, vastag-és vékonybél gyulladás, gluténszenzitív enteropathia, állandó hasmenés, trópusi hasmenés, Crohn-betegség), rosszindulatú daganatok, hosszantartó stressz.

A folsav nélkülözhetetlen az ér, vér és immunrendszer növekedéséhez, az új sejtek létrehozásához és egészséges fenntartásához, ezért megléte kiemelten fontos a szervezet kifejlődése szakában. A DNS replikáció folyamata a folsav részvételét igényli és ennek a folyamatnak a megzavarása megnöveli a rákos daganatok kialakulásának esélyét. A folsav hiányától elsősorban a csontvelő szenved, melyben a sejtek aktív osztódása történik. A sejtek a csontvelőben képződő vörösvérsejtek elődjei, folsav hiányában méretükben megnövekednek, úgynevezett megaloblast-ot képeznek és kialakul a vérszegénység.

Az echinacea (kasvirág) gyógyító hatású különböző betegségek esetén, mivel növeli a szervezet önvédő funkcióit. Használható krónikus gyulladás, ionizáló és ultraibolya sugárzás, kemoterápiás gyógyszerek és hosszantartó antibiotikumos kezelés által legyengült immunrendszerek esetén.

Borostyánsav. Erőteljesen gyógyító hatással bír mellékhatások és rögződések nélkül. A borostyánsav hatása a szervezetre óriási,

- a legtöbb szerv működését látványosan javítja: agy, szív (erősíti és táplálja), vese (feloldja a köveket), máj, stb

- gátolja a daganatok kifejlődését, a már meglévő daganatok fejlődését fékezi

- immunerősítő

- serkenti az inzulinképzést, ezáltal csökkenti a vér cukortartalmát, ami a hosszú élet egyik fontos tényezője

- helyreállítja az idegrendszer működését

- stresszoldó

- erősíti más gyógyszerek hatását

- fékezi a gyulladásos folyamatokat (helyreállítja a hisztamin és szerotonin mértékét)

- hatástalanít különféle mérget (többek között a dohányzás, italozás, kábítószerezés termékeit)

- növeli a szervekben és szövetekben a mikrokeringést

- aktivál egy sor létfontosságú enzimet, stb

L-karnitin. Mivel a sejt belső energiájához szükséges zsírsavak nem képesek önállóan bejutni a mitokondrium belsejébe, szállítójuknak a karnitin lép fel. Ebben az értelemben jelentősége olyan mértékű, hogy ezen anyag bármilyen mértékű hiánya kedvezőtlen kihatású az emberi test szinte összes szervére és rendszerére. Az L-karnitin egy rendkívül népszerű pótolható aminosav, aminek nem csak rendkívüli zsírégető hatást tulajdonítanak, hanem olyan szerként is ismert, amely ápolja a szívizmokat és az immunrendszert.

B vitaminok csoportja, katalizátori szerepet betöltve, elősegíti a szervezetben lezajló kémiai folyamatok felgyorsulását, valamint az energiacserét egészében. Egy vagy több vitamin hiánya a csoportból csökkenti az immunrendszer védekező képességét a fertőzésekkel és daganatos jelenségekkel szemben. A B vitaminokat, általában, az immun-és idegrendszer normális működésének fenntartásához használják.

A B1 vitamin (tiamin) támogatja a szervezet immunrendszerét. Alapvetően a nyálkahártyák normális állapotát biztosítja, részt vesz a vörösvérsejt képződésben és a szénhidrátok anyagcseréjében, a szervezet leghatásosabb energiaforrása. Ezen kívül,  a B1 vitamin (tiamin) optimalizálja a megismerési és gondolkodási tevékenységet. Pozitív hatást gyakorol az energiára, növekedésre, normális étvágyra, tanulási képességre, nélkülözhetetlen a bél, gyomor és szív izomtónusának fenntartásához.

B5 vitamin (pantoténsav). Megakadályozza a vérszegénység bizonyos fajtáinak a kialakulását.

B6 vitamin (pyridoxine) biztosítja a neuronok beolvadását a glukózába, vagyis energiával látja el az idegrendszert. Ezen kívül pótolhatatlan a nukleinsavak színtéziséhez, a normális sejtnövekedéshez és osztódáshoz.

A C és E vitaminok erős antioxidánsok, nélkülözhetetlenek a szövet növekedéséhez és regenerációjához. A szabad gyököknek állított „csapda”.

**************
REVIMITE

Az első készítmény, amely étrendi mikroelemeket és egyéb tápanyagokat pótol. Pótolja a B és F vitaminokat. Antioxidáns és immun modulációs hatással bír. Fogyás, vérszegénység fizikai és érzelmi terheléskor javasolt.

Alkalmazható:

 • elsődleges és másodlagos immungyengeség
 • antioxidáns státusz csökkentése
 • atherosclerosis (az artéria-fal megkeményedésével járó érelmeszesedés)
 • cukorbetegség
 • különböző eredetű vérszegénység
 • vitamin és mikroelemek hiánya diétázás és éhezés következtében
 • fokozott fizikai aktivitás

Az árpa és szőlő magvak kivonatait magas természetes antocián tartalmuk miatt a vizuális elemző képesség fenntartására ajánlják.

A ginszeng kivonat növeli az emberi szervezet alkalmazkodó képességét a fizikai és érzelmi túlterheltséggel szemben. Javasolt depresszió, pszichikai és fizikai túlterheltség esetén, a szervezet védőfunkcióinak növelése érdekében. Mi több, a ginszeng aktiválja az endogén superoxide dismutase-t – a szervezet két legfontosabb antioxidáns rendszerének az egyikét.

A pektin és szója izoflavon a szabadgyököket kötik meg, növelik a szervezetben az antioxidáns enzimek aktivitását, gyorsítják az anyagcsere mérgező termékeinek eltávolítását a szervezetből az antibiotikumok és más gyógyszerek használata után.

A lecitin hozzájárul a csontvázizomzat megerősítéséhez, gyorsítja a tejsav anyagcseréjét, segít gyorsan helyreállni a kimerítő tréning és intenzív sportolás után.

Az echinacea poliszacharidok immunserkentő és mérsékelt gyulladáscsökkentő hatással bírnak. A poliszacharidokban érvényesül az echinacea immunserkentő hatása. Gátolják a streptococcus, staphylococcus, kólibacilus, influenzavírus és herpesz elterjedését, elősegítik az indukciós interferon képződését.

Fruktóz – a szénhidrátok egyik alapvető összetevője, glükóz izomer, monoszacharidok csoportjához tartozik és az egyik legfontosabb természetes cukor. A fruktóz kedvező hatást fejt ki az emberi testre hosszú ideig tartó feszültség esetén, stabilizálja a vér cukorszintjét és erősíti az immunitást.

A ginszeng javítja az immunitást, az agy vérkeringését, erősíti az ereket és a memóriát. Azon kívül, parazitaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, pótolhatatlan a csont-és izomrendszeri betegségek kezelésénél, csökkenti a vér koleszterin szintjét.

A gránátalmalé egy általános erősítő szer, többek között a hosszú betegségek utáni lábadozás időszakában, a krónikus fáradság szindrómája és a munkaképesség csökkenése esetén.

A zöld tea kivonata aktivizálja a vérkeringést, ellátja a sejteket oxigénnel, a bőr védő tulajdonságait erősíti. A teában található koffein egy serkentőszer. Hatva a központi idegrendszerre (fej és gerinc) a koffein erősíti a lélegzést, növeli és erősíti a szívverést, gyorsítja az anyagcserét, ezáltal élénkségi érzetet ébreszt, „leveszi” a fáradságot és álmosságot. A koffein serkenti az erek szűkülését, ami képessé teszi az erek kitágulása következtében keletkező fejfájások enyhítését, ezen kívül javítja az izomtónust és mozgáskoordinációt.

A zabfű kivonat jelentős mennyiségű aminosavat, enzimet, flavonoidot, saponint, szigmasterint, vitaminokat, makro-mikro nyomelemeket tartalmazz, hozzájárul a jobb zsíranyag cseréhez és általában az emberi szervezet egész anyagcseréjéhez.

Az élesztő kivonata az aminosavak és B vitaminok forrása. Gyorsítja a kollagén-és elasztinszintézist, ezáltal rugalmasabbá téve a bőrt.

A B1 vitamin (tiamin) támogatja a szervezet immunrendszerét. Alapvetően a nyálkahártyák normális állapotát biztosítja, részt vesz a vörösvérsejt képződésben és a szénhidrátok anyagcseréjében, a szervezet leghatásosabb energiaforrása. Ezen kívül, a B1 vitamin (tiamin) optimalizálja a megismerési és gondolkodási tevékenységet. Pozitív hatást gyakorol az energiára, növekedésre, normális étvágyra, tanulási képességre, nélkülözhetetlen a bél, gyomor és szív izomtónusának fenntartásához.

B3 vitamin (nikotinamid) – egy sejtben rejlő erőforrás, amely optimalizálja a központi idegrendszerben az izgultság és higgadság mérlegét.

B6 vitamin (pyridoxine) nagymértékben befolyásolja az emberi szervezet fizikai és pszichológiai állapotát. Nélkülözhetetlen az idegrendszer és az agy normális működéséhez, a nukleinsavak szintéziséhez.

Minden ember szervezetében átlagosan 4-5 gr. vas található és több mint 50%-át a vörösvérsejt hemoglobinja tartalmazza. A hemoglobin a légzés egyik legfontosabb feladatát látja el – kapcsolódik az oxigénnel és eljutatja azt a szöveteknek. A vas második nagyon fontos biológiai feladata a szervezetben – aktív részvétel a szervezet oxidálási folyamatában az enzimeken keresztül. A vas serkenti az anyagcserét a sejten belüli folyamatok során, egyben nélkülözhetetlen része a protoplazmának és sejtmagnak. És végül, a vas egy igazi vérképző elem, amely fontos szerepet játszik a vér szerkezetének normalizálásában.


A szerves savak segítenek fenntartani a homeosztázist és a vér Ph értékét. 

Használat: Kiegészítő forrásaként, B1, B3 és B6 vitamin, vas, koffein, izoflavon, polifenol anyagok oxycinnamic és szerves savak. Felnőtteknek 1 hónapon keresztül 1 teás kanál(10 g) 1-2 alkalommal naponta evés közben.

Ellenjavallat: intolerancia, terhesség és szoptatás esetén

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!