Bejelentésscary dolls
Scary Dolls

MENÜA babaEgyszer egy lány a családjával ment a boltok között. A kislány meglátott egy babát aki kettőt mutatott. Nagyon megtetszett neki.Megvették, hazavitték.A kislány nagyon örült neki. Bele is tette egy dobozba. Késő volt már, aludt a kislány. Álmában ezeket hallotta:


-már kijöttem a dobozból!


-az ágyadnál!


- a párnádnál!


Erre hirtzelen felriadt és nyissssssssssssssssssssssszz!!


Levágta a fejét. Reggel a szülők benyitottak hozzá. Látják a kislány levágott fejét és a babát.


A baba már hármat mutat...


 A rákos fiú


Volt egyszer egy 17 éves srác, aki az anyukájával élt és rákos volt. Egy napon sétálgatott a városban és az egyik zeneboltban meglátott egy nagyon széplányt. Bement, de nem tudott megszólalni. A lány megkérdezte tőle: Segíthetek? Erre ő nem is nézte, hogy milyen CDt vett ki és mondta, hogy ezt kéri. A lány kérdezte hogy becsomagolja-e, mondta a srác: Igen. A lány bement a raktárba és becsomagolva adta át a CDt. És a srác onnantól kezdve naponta vett egy CDt.
Egy idő után vett egy szekrényt a sok CDnek. Meg akarta hívni a lányt, de nem úgyhogy egyik napon otthagyott egy cetlit a boltban a telefonszámával. Amikor a lány felhívta, a srác anyukája vette fel, és elmondta hogy a srác épp aznap meghalt. A lány mesélt a CD-kről, és a nő megtalálta a szekrényben a sok-sok CDt becsomagolva.
Kibontott egyet és talált benne egy üzenetet: nem megyünk valahova szórakozni együtt? És minden CDben ugyanaz az üzenet volt. Csak a srác nem volt elég figyelmes, és így nem jött össze neki. Szóval, ha szeretsz valakit, mondd meg neki, ami elott túl késő lenne. Ne félj kifejezni önmagad. Nyújtsd, Nyújtsd ki a kezed, és mondd meg a másiknak, hogy mit jelent számodra. Mert mire eldöntöd, hogy melyik a megfelelő időpont, már túl késő lehet. Ragadd meg a napot, soha ne sajnálkozz. És ami a legfontosabb: maradj közel barátaidhoz, és családodhoz, mert ok segítettek abban, hogy azzá légy, ami ma vagy. Minden nap ajándék az élettől, így becsüld meg a napjaidat, melyek száma bármilyen sok is jusson - végesHozzászólások (0)


Még nem szólt hozzá senki, légy Te az első!

Ha Te is szeretnél hozzászólni, be kell jelentkezned.
Bejelentkezéshez kattints ide, ha még nem regisztráltál, regisztrálj!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!