BejelentésKecskeméti Rendszámtábla Múzeumért Közhasznú Alapítvány
www.ksikft.hu/rendszam.htm

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Időszaki kiállításaink

Bűnügyi és Rendőrség-történeti Múzeum, Budapest 2001. október 11-december 9.
Az első nyilvános bemutatkozás, Dr. Sági Zoltán Múzeumigazgató segítségével.
Meghosszabbítva 2002. január 31-ig.Oldtimer Expo, Budapest. Vasúttörténeti Park 2007. április 13-15.
Az első Oldtimer szakkiállításon saját kiállítótérrel mutatkozott be a kecskeméti rendszámtábla gyűjtemény. Megtekinthető volt a gyűjtemény részét képező SteyrDaimlerPuch gyártmányú kerékpár a két világháború közötti időszakból, melyet Kenyeres Tamás restaurált Dr Keserű Sándor jóvoltából. Köszönet a lehetőségért Noszvai András főszervezőnek, és a Kenyeres Család minden tagjának Hegedűs Alberttal kiegészülve a kiállításon nyújtott segítségért.
Hadtörténeti Múzeum, Budapest. 2006. október 22.
Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc emlékére nyílt állandó kiállításra Kenyeres Tamás és Kenyeres Péter magángyűjteményükből ideiglenesen a HM rendelkezésére bocsájtotta az AB 199 állami rendszámtáblát. A kiállítás megnyitóján az KRM Alapítvány alapítójával, Deák Tímeával.Közlekedési Múzeum, Budapest. 2006. november 14.- 2007. január 31.
A közel 500 kiállított rendszámtábla mellett megtekinthetőek voltak a Dr.Keserű Sándor magángyűjteményéből kölcsön kapott BMW R71 és DKW NZ250 típusú katonai motorkerékpárok a második világháborúból. Az 1. vitrinben Tóth Gyula gyűjteményéből válogatva állítottunk ki rendszámokat.Álomautó Kiállítás, Budapest. Campona, Nagytétényi út. 2007. február.
Front Engined Porsche Club találkozója Kecskeméten. 2007. június 1.
A fényképekért köszönet Hegedűs Albertnek.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!