Bejelentés


Tisza-tavon, Pusztákon át... ...néha reggel, néha este.

 Vízitúrák


 A túrák többnyire a tiszafüredi Albatrosz kikötőből indulnak, nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező szakképzett túravezetőkkel. A kikötő jó minőségű és teljes körű felszereltsége és a vezetők gyakorlata és ismeretei garantálják, hogy minden résztvevő kellemes élményekkel, hasznos és érdekes ismeretekkel gazdagodik. A természeti értékek hosszú távú megőrzésének érdekében túráinkon kizárólag evezős hajókat használunk.
 Túráinkon bemutatjuk a felkeresett élőhelyek földrajzi sajátosságait, helytörténetét; a növény és állatvilág ismertetésén keresztül a táj egykori és mai használatát, a biológiai sokféleséget és annak fontosságát.
 A túrák időtartama a három órás kirándulástól a több napos expedícióig terjed, naponta 6-8 óra, kortól és igénytől függően. Több napos kirándulások esetén lehetőség van kör és csillagtúrára, illetve a kettő kombinációjára. Túráinkat egyedi útvonalakon vezetjük, melyek során felkeressük a Tisza folyó ősi holtágait, csatornáit, mocsarait, nádrengetegeit, melyek madár és növényvilágukkal ámulatba ejtik a látogatót.


        Körtúrák: Több napos túráinkon lehetőséget kapnak a tó teljes bejárására érintve a vízparti településeket. A túrák ideje alatt a szállás lehetőséget igény szerint kempingben vagy a természet lágy ölén tudjuk biztosítani. Sátorról, hálózsákról, minden túrázó maga gondoskodik. A túrák előzetes felkészülést nem igényelnek, hosszuk teherbírástól függően napi 10-20 km.  Csillagtúrák alkalmával lehetőség van a kenus, kerékpáros és gyalogos túrák igény szerinti kombinációjára. 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!