Bejelentés


Egyedi fa nyílászárók, bútorok Pócsmegyer, Szentendrei-sziget


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Újdonságaink

3 rétegű üvegezésű fa nyílászáró szerkezetek, valamint asztalos minőségű egyedi Pergola szerkezetek akár üveg fedéssel is, felületkezelten.


Szavazás
Köszöntjük Önt Honlapunkon!

A cég 1993-ban alakult családi vállalkozásként. Németh Miklós mintakészítő asztalos és édesapja, Németh Sándor asztalos mester alapította. A cég főleg az első időszakban műemlékek, műemlék jellegű munkák kivitelezésével foglalkozott, a Batthyány-téri Szent Anna Templom apáca karzatának és egyedi templomi bútorzatának gyártása adta az első komolyabb referenciát. Az egyházi munka továbbfűzéseként 1999-ig a Szent Gellért Lelkigyakorlatos Ház faipari munkáinak kivitelezése határozta meg a cég mindennapjait. 2000-ben bővült a műhely alapterülete, korszerű technológiák kerültek bevezetésre, alkalmazásra, ezzel komoly lépést téve az egyedi és standard külső és belső nyílászárók gyártásában. Egyedi kivitelezésű családi házak, közintézmények nyílászáróinak készítése tette ki a munkák túlnyomó részét. 2004-től önálló felületkezelő műhely került kialakításra, és a piacon jól ismert Sigmar és Milesi felületkezelő anyagok használata teret nyitott az egyedi tömörfa bútorok és belsőépítészeti elemek gyártására, szerelésére. 2010. májusában cégünk homlokzati nyílászárói megkapták az ÉMI minősítést 2015-ig.

A POFA Bt. erőssége az egyediesség, a régi és hagyományos technológiák ötvözése a régmúlt nyílászáróinak és bútorainak újragyártása a jelen, vagy akár a múlt klasszikus szakmai elemeinek felhasználásával.

A műhely, és az alkalmazotti létszám is egy klasszikus, mondhatni manufaktúrális jelleget ölt, ezzel is kiemelve a szakma hagyományainak megőrzését, befogadva egyúttal a piaci igényeg és a modern technológiák elengedhetetlen használatát, alkalmazását.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!