Bejelentés


Püspökmolnári Művelődési Ház A kultúra helyi háza


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlapon

Tisztelt Látogató!

Ön a Prinz Gyula ÁMK Püspökmolnári Művelődési Ház honlapját böngészi.

Intézményünk 1948-ban jött létre Béke Kultúrotthon néven, majd sokáig Püspökmolnári Művelődési Ház néven működött. Jelenleg a Püspökmolnári és Rábahídvég községek által közösen fenntartott Prinz Gyula Általános Művelődési Központ egyik intézményegysége.

Reméljük, sok hasznos információt talál a honlapon, és majd személyesen is felkeres bennünket!


A
Művelődési Házban eMagyarország pont (Teleház) üzemel.
eMOP ID: 2450

E-tanácsadó: Nagy Éva


Könyvtár

Könyvtári állomány 2011. január 1-én:
2.605 db könyv és 120 db hangzó dokumentum (video és DVD); összesen 2.725 db mű. A könyvek között kortárs és klasszikus regények, verseskötetek éppúgy megtalálhatóak, mint mesekönyvek, ifjúsági irodalom és szakkönyvek. 

A filmek között krimi, horror, romantikus és családi mozi éppúgy van, mint ismeretterjesztő film.

A vasvári könyvtár - a fenti létszámon felül - 2-3 havonta hoz könyveket, dvd-ket, videokat és cd-ket, továbbá konkrét igény esetén könyvtárközi kölcsönzés is lehetséges!

A könyvtárba több újság is jár: Bravo, Nők Lapja, Képes sport, HVG, Praktika, de alkalmanként különféle egyéb újságokat is vásárolunk. Rendszeresen megkapjuk a Vasvári Újság számait, továbbá a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház műsorát is.

A kikapcsolódást asztali foci (csocsó), továbbá különféle társas-, kártya- és ügyességi játékok (sakk, dominó, marokkó, Ki nevet a végén?, Monopoly, ördöglakat, stb.) biztosítják.

Az intézményről képeket láthat a képgalériában!

Viszontlátásra!
Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!