BejelentésBörcsi Pitypangok
9152-Börcs Erzsébet tér 4/A tel: 96/553-244

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Ezek nem kitalált történetek!

  Az otthoni "aranyköpéseket" is szívesen megosztanánk mindenkivel!!!!!

 

Eszti hatalmas könnyekkel - ami Eszternél nem meglepő - jön oda, hogy az Adrián megütötte. - Miért? - kérdezem Adritól. Válasz: Azért.

2011.szeptember (beszoktatós időszak) Édes Kis Katám pityergett délelőtt. Megkérdeztem tőle: Mi a baj Kata? Erre Kata rámnéz a hatalmas barna szemeivel, és ezt válaszolja: Nem tudom, kérdezzük meg anyát!

2011-április: Egyben voltunk, mert kicsi volt a létszám, felelősöket választottunk. Varga Dani, (kiscsoportos) csendben figyeli az eseményeket, ki a virágfelelős, zene-bona felelős stb, mire elkiáltja magát: Tündi! Én lehetek középsős?

Szintén április:    Győrig Marcit leöntötte egyik csoporttársa vízzel uzsonnázás közben, mire Marci cuppant egyet, majd hanyagul közli: még szerencse, hogy vízálló a kezem!

Ez történt eddig:

2010. szeptember: Petra és Ádi beszélgetnek az asztalnál, mikozben rajzolnak:- Ádi, nektek milyen a kertetek? Virágos, vagy sima? Ádám a világ legtermészetesebb módján közölte: Nekünk sima kutyaszaros!

 

Szegény Kata belázasodott, a gyerekek körülülték sajnálkozva. Mindenkinek volt valami megjegyzése, ki, mikor, milyen beteg volt. Dominika sem akart kimaradni: - Nekem meg tegnap a játszótéren beesett a huzat a szemembe! - de komolyan!

Kimentünk a gyerekekkel az udvarra, és rengeteg szitakötő repkedett körülöttünk, mikor Grötschl Levente felismerte őket, felkiáltott: -Képzeld Tündi! Holnap láttam egy katicakötőt!


2010.03.30. Gyerekek, mi hogyan készülünk a Húsvétra?                   Domonika: -ruhában...

2010.03.10. Matyika belenéz a táskájába és felkiált: -Hát ez nem is igaz, hogy csak 1 autót hoztam!  (hatásszünet) - No ez aztán már télleg túlzás- mondja komolyan.
 


Dombi Vivien mesél délután: - Nekem született a keresztanyukámnak kisbabája, és majd Ő is az unokatesónk lesz. Az Ádi keresztanyukája is. Neki is az unokatesója lesz!


Megkértük a gyerekeket, hogy az aulában rakodjanak össze, tegyék a játékokat a helyükre, erre Baracskai Fanni leugrik a mászókáról: - Most jut eszembe, nekem most be kell mennem a teremben, mert ha valaki jön, fázni fogok!


Kovács Jázmin megérdezi Anitától: Anita! Azt mondta a Tündi, hogy mikor mehetünk oda ki?


Marci kacsalábasan vette fel a szandálját:-Marcika! Hápog a szandid! Elgondolkodva lenéz a lábára: - Aha, hallom! Laughing


Sándor Lacától megkérdezi a Mikulás bácsi? - Hát Te gyermekem mit ígérsz nekem? Laca rövid töprengés után lazán közölte a Mikulással: -elfelejtettem... 


Péter bácsinak hívják a hitoktatónkat. Miklós Fruzsinak nem jutott eszébe a neve, de feltalálta magát, és így szólt hozzá: - Hittan bácsi!


Gyerekszáj Nagyéknál Máté iránytűvel ismerkedik. -Látod,a piros nyíl mutatja északot,a szürke meg a dél. -És a reggel hol van,anya??? 2009.október


Horváth Gergő reggel felháborodva jön hozzám: - Óvónéni! A szőke lány a teremben szórakozik! 2009.október

Anna: - Óvónéni! A Patrik megdobott kővel! - Szerencsére nem kővel, csak egy pici kaviccsal, talán már nem is fáj! (óvónéni viccesen) Egyébként ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel! Anna elgondolkodva, komolyan így szól: OKÉ ! 2009.06.10.

Tavaly történt, mikor az egyik kisfiú észrevette, hogy van egy "csúsz" a számon. Megkérdezte, mi az? Így válaszoltam: Az egy "csúsz" -tudod valószínű, hogy nem voltam rendesen felöltözve, megfáztam... félbeszakít: -aztán megcsúsztál?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!