BejelentésNON STOP Betegszállítás!
info@auto-kamionmento.hu

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Keresés a honlapon

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.


Szeretném az alábbiakban bemutatni a Kamion és Autómentő Kft szolgáltató tevékenységéhez kapcsolódó OXYLOG Betegszállító Kft -t és annak teljes körűen felszerelt betegszállító járműveit.

Belföldi,- ill. belföldről- külföldre, továbbá külföldről belföldre egyaránt tudjuk vállalni orvosi felügyelettel is az ülő és fekvő beteg, valamint közúti közlekedési balesetben sérült személyek szállítását.

Több esetben előfordult, hogy a balesetes jármű és annak ideiglenesen cselekvőképtelenné vált vezetője és/vagy utasa elváltak egymástól, mert a járművet elszállítottuk, a beteg pedig orvosi ellátás miatt később került haza. Különösen jelentős a sérült személy hazajutásának gyorsasága a külföldiek esetében.

Szolgáltatásunk bevezetése tehát szervesen kapcsolódik eredeti vállalkozásunk szolgáltatásaihoz, vagyis a Kamion és Autómentő Kft. közúti járműmentő tevékenységéhez, amit az élet kikövetelt. Mindkettő szolgáltatás kapcsolódik a biztosítók tevékenységéhez, kártérítési elszámolásaihoz, ezért gondoljuk azt, hogy bemutatkozásunk még több partner számára jó lehet, ha a közúti balesetben sérült személyek hazaszállításáról közvetve cégünk által gondoskodhat.

Mindenkor a beteg állapota a meghatározó arra vonatkozóan, hogy milyen készültségi fokkal kell rendelkezésre állnunk (betegkísérő, ápoló, mentőtiszt, és/vagy orvos) , ülő és fekvő betegszállítást egyaránt végzünk. Teljes körű betegszállítási engedéllyel rendelkezünk, számlaképes vállalkozás vagyunk.

A szállítási jármű típusa e célra ülő betegnek 1,4 OPEL ASTRA CLASSIC és VOLKSWAGEN KOMBI klímás személygépkocsi, a fekvő beteg részére pedig a MERCEDES VITO mentőautó.

Az esetkocsi megfelelő felszereltségű klímás,-(és álló fűtés) mentőautó, amelyben minden szükséges eszköz rendelkezésre áll (kötszerek, infúzió, lélegeztető készülék, fájdalomcsillapító injekció és tabletta, vákuum ágy, nyaki- és kéz rögzítő). Ez az esetkocsi 1 fekvő és 1 ülő beteget tud egyidőben szállítani , a betegszállító térben még a kísérő vagy orvos és elől 2 gépkocsivezető.

Fontos megjegyeznem:

Ez irányú szolgáltatásunk igénybevevője a nap 24 órájában több nyelven beszélő diszpécser szolgálat áll rendelkezésre. A terület határtalan: Írországtól,- Litvánia,- Spanyol– Románia- Bulgária,- Görög,- Törökországig, azaz bárhol. Tehát a bajba jutott személy vagy hozzátartozója, esetleg időközben névjegykártyánkon megadott ügyeleti telefonszámon információt ad a történtekről, ezt követően egészen a lakhelyére szállításig segítséget tudunk nyújtani.


Referenciák:

Olaszországba vittünk gerinc-műtött személyt,
Zalaegerszegről a Ferihegyi repülőtérre szívinfarktuson átesett Belga állampolgárt,
Romániai Sibiu-ból kamion balesetet szenvedett gerinc repedt beteget Kazincbarcikára ,
Ceglédről Holland állampolgárt a Scwehat-i repülőtérre ,
Zalaegerszegről Olaszországba ,
Szegedről Ferihegy 2-re holland állampolgárt.
Tatabányáról Ferihegy 2-re francia állampolgárt.
Nyíregyházi kórházból repülőtérre koponya és nyakcsigolya törött személy


RENDEZVÉNY BIZTOSÍTÁS

• Nemzetközi Kerékpár verseny
• Nemzetközi Track Offroad
• 4x4 Offroad
• Különböző Autó versenyek
• Nemzetközi motor gyorsulás,-+ dragster
• Abádszalók Böllér találkozó,-verseny
• Abádszalók Tiszatavi egyéb rendezvények
• Szentmiklósi Napok
• Nemzetközi Gulyás Fesztivál Szolnok
• Kajak-kenu
• Kung-fu verseny
• Több településen egyéb rendezvények

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!