Bejelentés24ó. OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS (vidéken is)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Családias házi betegápolási segítséget nyújtok

 

 

 

A jól megszokott, nyugodt, kényelmes saját otthont még a legjobb kórház sem tudja pótolni! Mindnyájan a saját otthonunkban szeretünk lenni, még betegen is!

 

- Ha fekvő, vagy járóbeteg, leromlott, legyengült állapotú beteg felerősítése és szorosabb megfigyelése, otthoni ápolása, gondozása szükséges.

- Ha az egyedül élő, a családtól távolabb lakó, idős családtagja otthonápolásra, gondozásra szorul.

- Ha Alzheimer-kóros, Parkinson-kóros, vagy szellemileg hanyatló, időskorú demens, daganatos, szív és érrendszeri, emésztőszervi, légzőszervi, mozgáskorlátozott, vagy inkontinens beteg otthoni ápolására tart igényt a család.

- Ha a család nem szeretné kórházi elfekvő, kórházi ápolási, illetve krónikus osztályra, vagy szociális otthonban elhelyezni szeretett családtagját.

- Ha elfoglaltsága, az ápolási szakértelmének hiánya vagy más egyéb okok miatt nem tudja vállalni a szeretett családtagja házi betegápolását, vagy az idős szülő(k) otthoni gondozását:

Számíthat rám! Házhoz megyek és ápolom, gondozom a szerettét.

 

24ó. Házi betegápolást, vagy idős gondozást vállalok bentlakással az ápolás ideje alatt, Pest megyén kívül is vállalok betegápolást, vagy gondozást!

 

Kérem, hívjon bizalommal és szíveskedjen érdeklődni!

 

Kovácsné Erika

Szakápoló

Tel: 06-30-463-6404

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!