Bejelentés24 órás OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS - vidéken is

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Családias házi betegápolási segítséget nyújtok

 

 

 

A jól megszokott, nyugodt, kényelmes és barátságos környezetet sajnos még a legjobb kórház sem tudja pótolni! Mindnyájan a saját otthonunkban szeretünk lenni legjobban, még betegen is!

 

- Ha fekvő, vagy járóbeteg, leromlott, legyengült állapotú beteg felerősítése és szorosabb megfigyelése, otthoni ápolása, gondozása szükséges.

- Ha az egyedül élő, a családtól távolabb lakó, idős családtagja otthonápolásra, gondozásra szorul.

- Ha Alzheimer-kóros, Parkinson-kóros, vagy szellemileg hanyatló, időskorú demens, daganatos, szív és érrendszeri, emésztőszervi, légzőszervi, mozgáskorlátozott, vagy inkontinens beteg otthoni ápolására tart igényt a család.

- Ha a család nem szeretné kórházi elfekvő, kórházi ápolási, illetve krónikus osztályra, vagy szociális otthonban elhelyezni szeretett családtagját.

- Ha elfoglaltsága, az ápolási szakértelmének hiánya vagy más egyéb okok miatt nem tudja vállalni a szeretett családtagja házi betegápolását, vagy az idős szülő(k) otthoni gondozását:

 

 

Számíthat rám!

 

24ó. Házi betegápolást, vagy idős gondozást vállalok bentlakással az ápolás ideje alatt, Pest megyén kívül is vállalok házi betegápolást!

 

Kérem, hívjon bizalommal és szíveskedjen érdeklődni, hogy helyileg hová tudok eljutni, mikor tudnék kezdeni!

 

 

Kovácsné Erika

Tel: 06-30-463-6404

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!