BejelentésOtthonápolás, idősgondozás

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Beteg, vagy idős családtagja 24 órás otthoni ápolását, gondozását bentlakással vállalom.

Pest megyén kívül is.


 

Kedves Beteg / Hozzátartozó!


12 éve Otthonápolási specialistaként 24 órás, elhivatott házi betegápolással és idősgondozással foglalkozom. Természetesen egyszerre mindig csak 1 beteget, vagy egy házaspárt tudok vállalni. Bentlakással az ápolási/gondozási megbízás tartam végéig ott vagyok a családnál. /Alzheimeres, vagy bármilyen demens beteg ápolását is vállalom./


Kórháziápolási (belgyógyászat, sebészet, intenzív oszályos) gyakorlattal, leinformálható, referenciákkal rendelkező, szakképzett betegápoló vagyok.

 

Személyre szabott ápolást, idős gondozást nyújtok, 24 órás felügyelettel ( bentlakással ) és a háztartási feladatok elvégzésével.

Ez idő alatt, Ön teljesen felszabadulhat, mert hozzáértéssel, törődéssel, szeretettel ápolom, gondozom és vigyázok a szerettére.

 

24 órás ápolást, vagy idősgondozást vállalok bentlakással. Saját autóval hamar oda tudok jutni, ahol szüksége van a segítségre. Az otthoni betegápolás, idősgondozás ára: megegyezés szerinti.

Kérem, érdeklődjön szabad kapacitásomról!

 

Tel: 06-30-463-6404.

Keressen bizalommal.

Kovácsné Erika


 


 

Eddigi 24 órás otthoni betegápolásaim, gondozásaim helyileg, az elmúlt évek alatt.

 

Budapest, Bicske, Győrújbarát, Dunavarsány, Cserkeszőlő, Biatorbágy, Kecskemét, Nagykovácsi, Alsónémedi, Bugyi, Szeged, Dunaharaszti, Őrkény, Nyáregyháza, Dunakeszi, Jászberény, Bucsa, Érd, Zagyvarékas, Bicske, Ekecs -(Szlovákia), Dunabogdány, Szigetszentmiklós.


 


Mit mondanak a Hozzátartozók az otthonápolási munkámról?


" Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő otthonápoló munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban megmozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom! Mikóné Edit Kecskemét"

 

"Mi igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Erikát találtuk meg. Megbízható betegápoló, végtelen kedves, segítőkész, szakmai hozzáértése kitűnő! Törődése felülmúlja önmagát! Ajánljuk minden olyan családnak, aki nagyon hozzáértő, és kedves nővérkét keres 0-24 órás otthoni betegápoláshoz, idős gondozásához. Köszönjük!! Hresku család. Szigetszentmiklós"

 

"Erika hosszabb ideig ápolta ágyban fekvő édesanyámat szakértelemmel és szeretettel. Dr. Fodor Jolán háziorvos Bp. "


"Édesapám otthonápolására kerestem szakembert, amikor az interneten megtaláltam Kovácsné Erika honlapját. Nagyon megtetszett az összeszedettsége, fel is vettem Vele a kapcsolatot. Erika ápolta a szinte teljesen mozgásképtelen Édesapámat, mindvégig maximálisan lelkiismeretes odaadással. Külön tetszett, hogy ebben az anyagias világban egy versenyképes otthonápolási szolgáltatást kaptam, nagyon kedvező áron.  Erikát szívből ajánlomKoppányi Szabolcs Budapest"

 


 

  

 

 

 

Az oldalreklámok, hirdetések, felugró ablakok nem az otthonápolás honlaphoz tartoznak!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!