Bejelentés24 órás OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS - vidéken is

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
24 órás Otthonápolást, vagy idős gondozását vállalom, az ápolás ideje alatt bentlakással.
Vidékre is elmegyek.


 

Ha járó, vagy fekvő betegről kell tartósan, vagy átmenetileg gondoskodni. Ha demens, vagy Alzheimer-kóros a beteg. Parkinson-kóros, Stroke-os, Daganatos, Tüdő, vagy szívbeteg,  inkontinens, ha kórházi kezelés után legyengült és felerősítés szükséges, illetve más egyéb betegségben szenvedő beteg házi ápolásához, otthonápolásához, idős szülő gondozásához megbízható és hozzáértő ápolási / gondozási segítséget keres a család.

 

 

 

HA CSALÁDIAS HÁZI BETEGÁPOLÁS, VAGY GONDOZÁS KELL - SZÁMÍTHAT RÁM!


Beteg, vagy idős hozzátartozója 24 órás otthonápolását, gondozását és a felügyeletét vállalom.


A beteg ápolása mellett, természetesen a mindennapos háztartási feladatokat is elvégzem. ( főzés, bevásárlás, portörlés, porszívózás, felmosás, gépi mosás, a beteg környezetének a rendbetétele. stb. )

 

Ön teljesen felszabadulhat és nyugodtan töltheti a mindennapjait. Az ápolói hivatásom teljes elkötelezettséggel, szeretettel és felelősséggel végzem. Ár megegyezés szerint.


Középkorú szakképzett ápolónő vagyok.

35 éves ápolási gyakorlati tapasztalattal. 11 éve pedig 24ó. házi betegápolással és idős gondozásával segítek családoknál, tehermentesítem a hozzátartozókat. Új beteg ápolását akkor vállalok ha egy korábbi ápolási folyamat már véget ér. -Leinformálható vagyok. Otthonápolási és idősgondozási referenciákkal, saját autóval rendelkezem.

 

 

Hívjon bizalommal!

Részletesen tájékoztatom és megbeszéljük a részleteket, hogy mikor tudnék kezdeni, vagy akár ápolási tanáccsal is szívesen segítek bárkinek.


Kovácsné Erika

Telefon: 06-30-463-6404

 

 


 

 

 

 

 

 

 

SEOZSENI
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!