Bejelentés


Országjáró vőfély
 

 


 

A bemutatkozó filmjeimet megtekintheti ha a képre kattint!

 

Dicsérjük a nevét az Úr Jézus Krisztusnak,

Engedjék meg, hogy bemutatkozhassak mindnyájuknak!

Koncz László vagyok Matyóország küldötte,

Lakodalmi szokásoknak régről ismerője.

 

Miért ajánlom a szolgáltatásomat?!


Mert a vőfélyi hívatás számomra tradíció, szolgálat és életforma.
Mert 1990. augusztus 10-e óta 28. éve már nagyon sok párnak lehettem vőfélye.
Akkoriban még nem voltunk ám ilyen sokan akik rendelkezésére állhattak a pároknak, nem voltak internetes oldalak, nem voltak bemutatkozó klipek, mégis megtaláltak, megbíztak engem és megbíztak bennem, hogy a legjobb kezekben van a lakodalmuk.
Én minden egyes felkérésnek 100%-ig igyekeztem – igyekszem eleget tenni, még akkor is amikor az esküvő kezdete előtt 1 órával jöttek hozzám, hogy vállaljam el mert a vőfélyüket baleset érte!
Tudom magamról, hogy csak úgy vállalhatom el a felkérést, hogy úgy kell mindent tennem, mintha csak az én lakodalmamba keresnék vőfélyt. 
És higgyék el nagyon igényes, vagyok ezen a téren!
Negyvenhárom éve életem része a tánc és ennek köszönhetően nem csak szóban invitálom a lakodalomban a vendégeket a táncba hanem ha kell kézen fogom és viszem a párokat, körtáncba rendezek mindenkit.
A vacsoránál szükség esetén beállok én is felszolgálni nem csak a főasztalt, ha kell italt viszek a vendégnek kiszolgálok mindenkit mert ez is az egyik feladatom. Szeretem a kihívásokat szívesen vállalok külföldi – magyar esküvőket is hisz minden csak megbeszélés és szervezés kérdése!
A szolgáltatásom tarifája éppen annyi amennyit én is fizetnék más vőfélynek. Nem számít hová megyek egyformán ugyanannyit kérek -(csak az útiköltség különbözik)- lehet az ÉSZAK – DÉL - KELET - NYUGAT vagyis az ország egész területén!
Sőt jó szívvel teszek eleget határon túli felkéréseknek is!
Magyarország nem olyan nagy ezért bátran ajánlom mindenkinek, hogy amennyiben a részletes történetemet is elolvassa, megnézi a videós bemutatkozásomat és beletekint néhány lakodalmam fényképes beszámolójába keressen meg a megadott elérhetőségemen.
Bízza rám a lakodalmának - esküvőjének levezénylését!
Had legyek én a napos gazdája a legszebb napjuknak!
Önnek csak annyi dolga legyen, hogy jól érezze magát, élvezze, hogy minden Ön és kedves párja körül forog!!!
Tisztelettel:
Koncz László Országjáró vőfély

 

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!