BejelentésRain Nutrition
NE FUSS EL AZ ESŐ ELÖL:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
A Rain Nutrition termékei HIDEG SAJTOLÁSI ELJÁRÁSSAL KÉSZÜLNEK, hogy a tápanyagokban gazdag (olaj és liszt) növényi magvak hatóanyagai sérülésmentesen, azok hatékonyságának megtartásával kerüljenek szervezetünkbe. Ez a hideg sajtolási módszer biztosítja, hogy a tápanyagok az olajban és a lisztben is megmaradnak. Számtalan gyártó magas hőmérsékletet igénylő rendszereket valamint erős vegyszereket használ a termékeinek készítése során, ami kevésbé hatékony és károsítja a tápanyagokban gazdag magvakat.

A Rain Nutrition szigorú intézkedéseket hozott annak érdekében, hogy az alkalmazott eljárása bio legyen és vegyszermentes. Ez biztosítja a lehető legjobb eredményt minden alkalommal.

Vezető kutatónk, Arnold S. Leonard honlapja megtekinthető angol nyelven az alábbi címen:

www.aslcancerfund.org
Rain Pure – probiotikum

Testünkben jó és a rossz baktériumok milliárdjai élnek. Legnagyobb részük, a bélrendszerünkben található. A jó baktériumok segítenek bennünket, megemésztik az élelmiszereinkben található fontos vitaminokat, tápanyagokat, és az esszenciális zsírsavakat. Ezek a jó baktériumok közismert, hogy támogatják a jó emésztést, a hormonális egyensúlyt, az egészséges anyagcserét, a méregtelenítést, és segítik az immunrendszert a rossz baktériumok elleni küzdelemben

A probiotikumok olyan táplálék kiegészítők, melyek az emberi szervezet szempontjából jótékony baktériumokat tartalmaznak. Leggyakrabban tejsavbaktériumokat használnak. Ezeket már régóta használják az élelmiszeriparban, mivel képesek átalakítani a cukrokat (a laktózt is) és más szénhidrátokat tejsavvá. Ez jellegzetes savanyú ízt ad az élelmiszereknek (erjesztett tejtermékek például joghurt) mivel csökkenti a szervezet pH – értékét és ezzel gátolja a káros mikroorganizmusok szaporodását, megelőzve ezzel az emésztőrendszeri fertőzéseket. A leggyakrabban előforduló probiotikus baktériumok a Lactobacillus és a Bifidobacterium törzsekbe tartoznak. A probiotikus baktériumkultúrák a természetes bélflóra helyreállítását segítik. Gyakran javasolják orvosok, dietetikusok főleg antibiotikumos kezelések után, valamint candidiasis-betegségek esetén.

A Rain Nutrition probiotikus terméke a PURE. Szabadalmaztatott BIO-traktus ® technológiával készül, amely védi a terméket a káros gyomorsavtól, így a jó flóra és a jótékony hatású összetevők megmaradnak, amíg el nem érik a bélrendszerünk azon részét, ahol végbemegy a nagytakarítás és immunrendszerünk megerősítése.
Tudtad, hogy a MAGVAK azok az apró finomságok, melyek felbecsülhetetlen értéket jelentenek szervezetünk számára. A magokban található illóolajok jelentős része antioxidánsokban gazdag, nagy segítséget jelentenek a szabad gyökök ellen. A különféle olajos magvak számos gyógyhatással bírnak, melyek az egyik legfontosabb táplálék-kiegészítővé teszik őket.
A Rain Nutrition összes termékét magokból készítik. Mindannyian hallottunk a csodálatos antioxidánsokat tartalmazó bogyós gyümölcsökről és fűszernövényekről, de amit soha senki nem magyarázott el megfelelően az az, hogy a bogyók és a magvak milyen hatással vannak a szervezetünkre.

Kombináld a RAIN PURE-t és a RAIN SOUL-t ami még tökéletesebb kombinációja az antioxidánsoknak. Ezzel megtarthatod a tested és szervezeted egészséges egyensúlyát.

Előnyei:
* Csökkenti a szabadgyökök számát
* 10.000.000.000 jó baktériumok adagonként
* Támogatja és segíti a jó emésztést
* Segíti szervezetünk hormonális egyensúlyának fenntartását
* Segít fenntartani az egészséges anyagcserét
* Javítja az immunrendszer reagáló képességét a betegségekkel szemben
* Erősíti az immunrendszert .

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!