Bejelentés


Nagykáta és Vidéke HE Nagykáta és Vidéke Horgász Egyesület


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Tisztelt Látogató!


Tájékoztató SARS-CoV-2 eljárásrendről


TÁJÉKOZTATÓ vészhelyzet megszűnését követő szabályozásról

 

Koronavírus eljárásrendi tájékoztató V.


MOHOSZ kijárási korlátozással kapcsolatos hirdetmény!


Koronavírus eljárásrendi tájékoztató


Köszöntjük a Nagykáta és Vidéke Horgász Egyesület weboldalán.

Az egyesület 1953-ban alakult, mint Nagykátai Járási Horgász Egyesület. Fő célkitűzése a horgászsport fejlesztése, népszerűsítése, tagjai részére kedvező horgászati lehetőség biztosítása, a természet szeretetére és védelmére nevelés. 1984 március 4-én módosult az egyesület neve, új neve: Nagykáta és Vidéke Horgász Egyesület. 1996-tól az egyesület biztosítja a horgászismeretekből a vizsgáztatást a horgászat iránt érdeklődők számára. Egyesületünk tagja a Magyar Országos Horgász Szövetségnek és a Horgász Egyesületek Pest megyei Szövetségének. Az egyesület kezelésében lévő Farmosi II. víztározó I.-II. horgásztó a Duna-Ipoly Nemzeti Park tájvédelmi területén helyezkedik el.

A Farmosi II. víztározó I.-II. horgásztó megközelítése:

Autóval: Budapest Nagykáta 311. sz. útvonalon haladva a Tápiószentmárton-Göbölyjárás vasúti átjáró előtt balra kell kanyarodni a Tempo nádfeldolgozó irányába. Az úton haladva néhány száz méter után táblák jelzik a halastó megközelítési lehetőségét. A főútról letérve egy darabig aszfaltúton, majd földúton haladva érhető el a tó.

Vonattal: Budapest Keleti - Szolnok vonalon Nagykáta után a Göbölyjárás megállónál kell leszállni. Kb 1,5 km gyalogolva érhetjük el a víztározót.

 

Horgászvizsga lehetőség!

 

Tisztelt érdeklődők!

 

2020. március 14-én és március 28-án 900-1200 óra között horgászvizsga 2760 Nagykáta Dózsa György út 15/a Városi Könyvtár .

HE Vezetősége

 

Tisztelt érdeklődők!

2018. decemberében módosul a 2013.évi CII. Hhvtv. A horgászvizsgáztatást, mint közfeladatot a Magyar Országos Horgász Szövetség kapja meg az Agrárminisztériumtól. Ez azt jelenti, hogy 2019. évtől a MOHOSZ kéri fel tagszervezeteit, egyesületeit a horgászvizsgák lebonyolítására. Mindaddig, amíg nem készülnek el az új a megbízási szerződések, vizsgabizonyítványok, tesztlapok, addig vizsganapot nem tudunk előzetesen megjelölni.

HE vezetősége
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!