BejelentésClub Asteria
Havi 300.000 Ft passzív jövedelem!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Andrea Lucas a Club Asteriáról


 A Club-Asteriáról


Egy amerikai (rendkívül sokszínű szolgáltatásokkal foglalkozó és rendkívülmagasan kvalifikált pénzügyi vezetőkből és tanácsadókból álló) cég, aClub Asteria egy valódi online üzleti lehetőséget kínál. Ez nem egy"gazdagodj meg gyorsan" program, hanem a cég a saját bevételeibőlrészesíti mindenhéten a klubtagságot, ezáltal egy hosszan tartó,folyamatos bevételt biztosít a tagjai számára. A cég csúcsvezetőjeAndrea Lucas, osztrák származású üzletasszony, a Világbank egyikszekciójának volt igazgatója - az ő neve garancia az üzleti lehetőségtisztaságára. Tevékenység: A Club Asteria fő profilja banki jellegűkészpénz átutalási szolgáltatás, a hasznuk (mint minden bank esetében)az átutalási díj - őrületes pénzeket mozgatnak; ezen kívül: onlineképzés - oktatás és továbbitámogatás, webshop, utazásiiroda,internetmarketing szolgáltatások (ebben is nagy pénz van)angolul:http://www.club-asteria.com/programs


Az Igazgatóság!
Andrea Rose Lucas,


Andrea Rose Lucas,

PMD, MBA, CPA, CMC, egykori igazgatója a Világbanknak, közzétett szerző és mentora, alapítója és ügyvezető igazgatója Club Asteria-nak.Andrea több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy,menedzsment,tanácsadás és a nemzetközi projekt területén a fejlődő országokban.Andrea Ausztriában született, kivándorolt Kanadába, mint egy fiatal nő, amikor megérezte közelről annak a gyötrelmeit,hogy idegen, egy idegen országban. Most, ez a sikeres vállalkozó készen áll, hogy visszaadja a külföldön élő közösség életét, gazdagítsa a kevésbé szerencséseket,szerte a világon.Hank Needham,


Hank Needham,  


Értékesítési és marketinges, felelős az országos, regionálisés hálózati csoportvezetők munkájáért. Hank már 20 éves tapasztalattal rendelkezik az értékesítési csapat építéséért Európa-szerte, az Egyesült Államokban, Ázsiában és Afrikában, különös tekintettel a hálózati marketingben és kommunikációs iparban.


 Mark Kaplan,

Mark Kaplan  

Tapasztalata az elmúlt negyven évben, egy ingatlanügynökség tulajdonosa,tevékenysége építőként, fejlesztőként és befektetőként terjedt ki az ingatlanszektorban. A területen az építési és fejlesztési Mark képességei és a tapasztalata alapján sikeres beszerzési,fejlesztési,ingatlan marketingben elérte a lehető legnagyobb értéket mindenérintett számára. Márk cége fejlesztett,épített és értékesített luxuscsaládi házakat, előre megtervezett lakóparkokat,kereskedelmi irodaházakat, kiskereskedelmi bevásárlóközpontoka Az Ő tulajdonábanés irányítása alatt vannak számos ingatlanok. Amellett, hogy az ingatlan vállalkozásokban részt vesz, ő jelenleg a társ-alapítója és nemzetközi igazgatója a WIN Egyetemnek. A tanácsadási programok eredményeképpen néhány igen sikeres ingatlan-szakember és a vállalkozó üzletember van a piacon. Mint motiváló és vezető, ő inspirálta munkatársait és a diákokat, hogy elérjék a legmagasabb szintű teljesítményt. 
  

Dr. Rich Shuttler


Dr.Rich Shuttler
Már 25-éve a hazai és nemzetközi irányítási és vezetési szakértelem fejlesztője a tudományos, szövetségi / állami kormányok,és a Fortune1000 környezetben a stratégiák kidolgozása és módszerek végrehajtása.Gazdag a mentora vezetőknek, oktatóknak és diákoknak a világ  minden tájáról a különböző szakmai vezetést és a beállításokat.Dr. Schüttlerszolgált Dean, a University of Phoenix 2000-2004 (Business Week 2004-es # 3 Hot növekvő vállalatok számára). Ő szolgált az amerikai haditengerészetben és  nyugdíjba ment 23 éves becsületes szolgálat után és a szerzője a könyv törvények közlemény: A kereszteződésig,ahol vezetés Megfelelő Munkavállalói Teljesítmény és társszerzője.

 


Andrea Lucas üzenete Club Asteria tagok részére: 
 

Nagy teljesítmény!

A Club Asteria eljutott arra a pontra, ahonnan nagyobb előnyöket és fejlődést tudunk biztosítani a tagjainknak, és a világ azon részének,ahol a mi segítségünkre van szükség.

Beindítottuk azokat a programokat, amiről mindig is álmodtam, amelyek segítséget nyújtanak minden egyes tagunknak, hogy jövedelmezőbbé tehesse üzleti vállalkozását.

Minden tagunknak megvan a lehetősége, hogy javítsa az életét. A legfejlettebb programokat és eszközöket készítettük el.
És egy oktatási programot, amit minden tagunk használhat.
Most rajtunk múlik, hogy maradunk a régi ódivatú módszereknél,vagy kihasználjuk ezeket a lehetőségeket, és okosan,kemény munkával dolgozunk a sikereinkért.

Az e-commerce programmal párhuzamosan bevezettünk egy vállalkozói oktatási programot, e két program együttesen vezet mindannyiunkat oda,hogy pozitív változások történjenek magunk és családunk számára, és e következő generációk számára is.
Ezen kívül bevezettünk egy belső pénztárcát a gold tagok részére.
Ez az első alkalom, hogy mentse, kezelje a pénzét, vagy küldje bárhova a világon a mobiltelefonjával.
Ez a leggyorsabb, leghatékonyabb és legolcsóbb módszer ami ma a világon rendelkezésre áll. 

Mit akar a CLUB ASTERIA? 
 

Céljaink:

Jövőkép nélkül nincs remény. Jövőképünk: Egy jobb élet reménye a nem privilegizált egyéneknek és családoknak a világban.
Álmunk, hogy megszüntessük a globális szegénységet a mi életünkben. Mi reményt és segítséget adunk, a célunk, hogy segítsünk a sok elszegényedett családnak.

Célunk,hogy új vállalkozói szellem és a gazdasági gondolkodás verjen gyökeret a tagjaink fejében. Arra törekszünk, hogy megtörjük a szegénység körforgását, több száz millió embernek szerte a világon azáltal, hogy számukra elérhető lesz az oktatás, az innovatív termékek és szolgáltatások, rendszerek és eszközök és a menedzsment támogatása,segítve őket abban, hogy létrehozzanak egy világot, ahol a rászorulók megfelelő hozzáférést kapnak a gazdasági lehetőségekhez, és a remény,hogy túllépjenek a szegénységen. Az  önellátó személy, aki támogatni tudja a családját az élet alapvető  szükségleteivel -megfelelő élelem, lakhatás, az egészségügy és az oktatás- nem kell,hogy   szétszakadjon a családja, hogy egy jobb életet keressen valahol máshol, idegen földön.

Ahelyett, hogy várja a humanitárius segítségnyújtást ("adj az embereknek halat, így megtudják enni ma este") szeretnénk, hogy minden férfinak vagy nőnek legyen meg a a képessége és lehetősége, hogy segítse önmagát ("tanítsd meg az embereket, hogyan kell halat fogni, így ők is ehetnek egy életen át"). Meggyőződésünk, hogy a legnagyobb kihívás az,hogy megváltoztassuk a tagjaink gondolkodásmódját. Ha megtudjuk változtatni, hinni tudnak önmagukban, tudják, hogy ők islehetnek sikeres vállalkozók, majd biztosítjuk számukra az oktatást és eszközöket, amelyekre szükségük van a sikerhez, akkor létrehozunk egy megállíthatatlan lendületet, és fenntartható növekedést a fejlődő országokban.

A hangsúly a fenntarthatóság, a hajtóerő, hogy ez alakítja majd a gazdaságot a fejlődő országokban a jövőben.
 


 
MAILING ADDRESS:
Club Asteria, Asteria Corporation 44050 Ashburn Shopping Plaza Suite 609,  Ashburn, VA 20147  
Tel:  1-866-874-4747
Fax: 1-703-832-0772
Email: info@club-asteria.com  

OFFICE ADDRESS:
Club Asteria, Asteria Corporation 1934 Old Gallows Road Suite 350, Vienna, VA 22182  
Tel: 1-703-226-8097
Fax: 1-703-832-0772
Email: info@club-asteria.com

HONG KONG HEADQUARTERS ADDRESS.
Asteria Holdings Limited (Hong Kong)
Suite 1005, Albion Plaza
2-6 Granville Road
Tsimshatsui, Kowloon
Hong Kong
Fax: 1-703-832-0772
Email:info@club-asteria.com

Andrea Lucas, Managing Director
 
 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


     


 


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!