BejelentésClub Asteria
Havi 300.000 Ft passzív jövedelem!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
A nagyszerű lehetőség ami mindenki számára elérhető!


Club Asteria


Havi 300.000 Ft passzív jövedelem!


Kérlek, mindenképpen olvasd végig ezt az oldalt,ha ezt nem teszed meg az esélyt is elveszed magadtól,hogy havi 300.000 Ft bevételre tegyél szert!


A Club Asteriaból már nagyon sokan élnek a világ különböző pontjain.


Az előnyökről:


* Nem MLM, nem kell beszervezned senkit
* Nem kell eladnod semmit
* Semmiféle honlapot nem kell csinálnod
* Semmiféle ügyesség nem kell hozzá
* Teljesen passzív jövedelmet biztosít
* Bármilyen hihetetlen: nem kell csinálnod semmit!
* Rendkívül kis összeggel kell belépned, és ez nem emelkedik!
   4000 forintot szinte mindenki kibír 6-7 hónapig, hiszen utána önfenntartó a rendszer!
* Ha valami okból nem vagy elégedett, bármikor kiléphetsz (de miért tennéd?) 


Egy amerikai (rendkívül sokszínű szolgáltatásokkal foglalkozó és rendkívül magasan kvalifikált pénzügyi vezetőkből és tanácsadókból álló) cég, a Club Asteria egy valódi online üzleti lehetőséget kínál. A cég a saját bevételeiből részesíti minden héten a klubtagságot, ezáltal egy hosszantartó, folyamatos bevételt biztosít a tagjai számára. A cég csúcsvezetője Andrea Lucas, osztrák származású üzletasszony, a Világbank egyik alapítója - az ő neve garancia az üzleti lehetőség tisztaságára. Nézzük milyen bevételt kínál Neked ez a lehetőség: Mi lehet ez?A válasz: nyereségrészesedés


Kétféle tagság közül választhatsz:


1; ezüst tagság (silver membership) - díja: 10 dollár havonta (kb. 2000 forint)


2; arany tagság (gold membership) - díja: 20 dollár havonta (kb. 4000 forint)Az alábbi táblázat a 20 dolláros (arany tagság) tagsági díj választása esetén mutatja a bevételi lehetőséget. Az első héten a 20 dollár tagsági díj befizetésével kapsz 20 "asterios"-t (az egyszerűség kedvéért nevezzük pontoknak.) Az első hét végére (minden péntek reggelre) maximum 10% (általában heti 7-10%) nyereséget ír jóvá a számládon, aminek a 80%-át automatikusan a pontjaidhoz (asterios) és a 20%-át a készpénz-egyenlegedhez adja hozzá. Itt jól látható, hogy az első heti 20 dolláros tagsági díjadhoz a nyereség hozzáadott 80%-ával 21,6 pontod (asterios) lesz és 0,4 dollár pénzed. A következő héten a 21,6 ponttal indulsz amiből 23,33 lesz a második hét péntek reggelére, és így tovább. Amint látható a táblázatba,hogy a 20 hét után már teljesen önfenntartó a rendszered és a 40-ik hétnél már havi 100 dollár körüli passzív bevételre számíthatsz. Ezután indul meg igazán, hiszen a nagyobb pontszámok nyeresége már jóval nagyobb hozamot indukál. Ha tovább nézed a táblázatot, jól látható, hogy ahogy haladsz előre az időben heti bevételeid egyre nőnek, optimális esetben a 75-ik hét végére eléred a maximált heti 400 dolláros bevételt, ami a jelenlegi árfolyamviszonyok mellett heti 75 - 80.000 forintot jelent neked. A bevételeidet 10$-tól minden héten kikérheted. (Ha az ezüst tagságot választod a 10 dolláros havi díjjal, a heti maximált 400 dollárt kb 3 év múlva éred el.) A legkisebb kikérhető összeg 10 dollár, amit 0-3 napon belül a számládra utalnak. Tehát az alábbi táblázat a havi 20 dolláros tagsági díjjal és optimális esetben 10%-os heti hozammal járó bevételi lehetőséget taglalja.


Ha esetleg gyorsabban szeretnéd a pontjaid (asterios) gyűjteni, hamarabb szeretnéd elérni a heti max. 400 dollárt, arra is van lehetőség:
 - a készpénz-egyenlegedből (vagy saját pénzedből) vásárolhatsz újabb pontokat (asteriost)
 - arany tagság előfizetés esetén egyszeri plusz 50 dollár befizetése esetén rögtön 70 "asterios"-szal indulsz, így az 58-ik hét végére érheted el a csúcsbevételt.
 - arany tagság esetén a csatlakozást követő 3 napon belül vásárolsz 250 "asteriost", akkor ugyanennyit ajándékba kapsz, tehát 520-al indulsz és így a 48-ik hét végére éred el a maximált összeget.


Még egyszer az előnyeiről:


* Nem MLM, nem kell beszervezned senkit
* Nem kell eladnod semmit
* Semmiféle honlapot nem kell csinálnod
* Semmiféle ügyesség nem kell hozzá
* Teljesen passzív jövedelmet biztosít
* Bármilyen hihetetlen: nem kell csinálnod semmit!
* Rendkívül kis összeggel kell belépned, és ez nem emelkedik!
   4000 forintot szinte mindenki kibír 6-7 hónapig, hiszen utána önfenntartó a rendszer!
* Ha valami okból nem vagy elégedett ,bármikor kiléphetsz (de miért tennéd?)


Most lássuk, hogy mi szükséges az induláshoz: (a felsoroltak mindegyike feltétlenül szükséges!)
1; Betöltött 18. életév
2; Egy dombornyomott VISA, vagy MasterCard, vagy American Express hitelkártya (creditkártya vagydebitkártya) Ha nincs dombornyomott kártyád, készíttess a bankoddal!
3; Egy Gmail e-mail postafiók


4; Egy Alertpay e-bank számla, (ez egy kanadai székhelyű online bank,) erre történik a kifizetés; innen egy kattintással kikérheted a hazai lakosságifolyószámládra a pénzt, amit a bankod automatikusan forintban ír jóvá a számládon.
5; Asteria klubtagság.
6; Egy digitális fotó magadról jpg. formátumban, ez kell az Asteria klubtagsághoz.


Most pedig lépésről-lépésre képes segítséget kapsz, hogy hogy vágj bele: 


Rendben,most nézzük meg miből lesz heti 75-80.000 forintos bevételed.


Kattincs a képreHa rá kattintottál ez a kép fog megjelenni.Válaszd a magyar nyelvet


Kattints a LOGIN/JOIN-raa jobbfelső sarokban! A személyes adatok megadása következik: Ékezetet ne használj A telefonszámot +36-tal kezdődően írd be Ezután a lap alján lévő CLICK HERE TO JOIN gombra kattints FONTOS! Az Asteria belépési adataid is helyesen írd le/mentsd el!


Ezzel csatlakoztál is a klubhoz, nézd meg a Gmail-ed, mert kaptál egy levelet az adataiddal, ezt a levelet csillagozd meg, ne töröld ki! Az Asteria oldalán egy üdvözlet fogad, lépj be a bal oldalon "LOGIN/JOIN" gombra kattintva: Írd be az e-mai címed és a jelszavad,majd kattints a Login-ra.


Most a fotód feltöltése, az Alertpay számlád megadása és a hírek (News) elolvasása következik. Egyetlen egy kérése van a klubnak, légy aktív. Mit jelent ez? Hetente egyszer a klubbal kapcsolatos információkat osztanak meg a klubtagsággal, ezt el kell olvasni, illetve, hogy pontosabb legyek: rá kell kattintani a villogó zöld-piros "NEW" feliratra. De előbb töltsük fel a fotót, klikk a "Change your picture" -re.


 


Egy kis ablak jelenik meg a képernyő közepén, a "Browse" feliratra kattintva válaszd ki a számítógépeden lévő fotódat, mindegy, hogy milyen; ezután pedig az "Upload" gombra kattintva feltöltöd az Asteria oldaladra.


Oké, térjünk vissza az eggyel feljebb lévő képhez, amint látható meg kell adni az Alertpay számlád címét is; ezt középen az Alertpay sorban az "Already Account" (meglévő számla) sorra kattintva kell megtenni; ez a kép lesz látható. Írd be az Alertpay számlád emailcímét, majd kattints az alatta lévő "Submit" gombra.


Ezért, hogy feltöltötted a fotód és az Alertpay címed, rögtön kaptál 1 asteriost (pontot), ezt középen a "Total Asterios" felirat mellett láthatod, ezután kattints a "News" (hírek) mellett villogó "NEW" feliratra! Az alábbi kép jelenik meg, kattints a "Read more" (olvasd tovább) feliratra. Ez fontos! Még ha nem is érted esetleg, minden esetben hetente egyszer legalább ennyit meg kell tenni! Ezzel vagy aktív! Ettől függetlenül én folyamatosan tájékoztatni foglak magyarul a friss hírekről.


Oké, akkor most a tagsági díjad befizetése következik, ha ezt nem teszed meg, nem részesülsz a profitból. Kattints a bal oldalon lévő Tagság-ra (tagsági díj előfizetés) sorra


Ekkor a következő ablak lesz látható, nyisd meg a legördülő menüt és válaszd ki a "C" Gold Membership - arany tagság opciót. (Választhatod a "B" Silver Membership tagságot is, de ebben az esetben legalább 3 év kell a maximált heti 400 dolláros - azaz 75-80.000 forintos bevételhez, míg a "C" választása esetén ez másfél-két éven belül teljesül) Az arany tagság díja havi 19,95 dollár (kb 4.000 Ft), az ezüst tagság 9,95 dollár (kb 2.000 Ft) Ajánlatom az "C" Gold Membership - arany tagság, de te döntesz; válassz bölcsen! Miután kiválasztottad, kattints a zöld "Submit" gombra! Ez után a tagsági díj befizetése következik (több lépcsős procedúra, a te és a számlád biztonsága érdekében) Jelöld be az Alertpay lehetőséget: Ezzel a rendszer automatikusan az Alertpay oldalára léptet, ahol történik a befizetés és a későbbiekben a nyereséged kikérése a hazai számládra. A bal felső sarokban láthatod, hogy mire fizetsz elő; jobb oldalt, hogy ez havi 19,95 dollárba kerül és lejjebb a "Login" (belépés) ablak. Az "Email Address" sorba írd be az Alertpay emailcímed; a "Password" sorba a jelszavad; majd kattints az alatta lévő "Login" (belépés) gombra.


A belépés után nézd át még egyszer, írd be a tranzakció PIN számod, majd a "Confirm and Proceed" (megerősít) gombra kattintva megtörténik a tagsági díj befizetése. Ezután várj 10 másodpercet, az Alertpay visszajelez a klubnak, hogy megtörtént a tagsági díj befizetése, a rendszer visszaléptet a klub oldalára, és üdvözöl. (Azonnal hozzáadta a klubszámládhoz a 20 asteriost (pontot), továbbá hozzáférést biztosít egy digitális könyvtárhoz, ahonnan havonta újabb és újabb szoftvereket és e-book-okat tölthetsz le - ezek mind angol nyelvűek.) Lépj be újra az Asteria klub oldaladra,e-mail címed,jelsavad megadása után a Login gombra kattintva.


A belépés után az Asteria számládat mutatja a rendszer. A "Total Asterios" 21.00 - pontok száma: 21,00 "Member Status" C01040809 - tagságod státusza: C=arany tagság "Cash Balance" - készpénz egyenleg, egyelőre 0, de ez minden péntek reggelre növekszikEzután a bal oldalon az "Edit Profile" (profil szerkesztése) sorra kattints!


 


Az alábbi rovatok jelennek meg, ki kell tölteni őket! Addres/Cím: utca, házszám - ékezetek nélkül City/Város-Településnév - ékezetek nélkül State/Állam-Megye - ékezetek nélkül Country/Ország: válaszd ki a "Hungary"-t Postal Code: irányítószám A "Fáj kiválasztás"-ra klikkelve töltsd fel a fotódat Az adatok kitöltése után kattints a "Save" gombra!


Ezzel a lényeg meg van, ettől a pillanattól kezdve dolgozik a pénzed! Néhány további információ: A bal oldali sávban a: "Története" kattintva megnézheted, hogy hogy alakult a pontjaid állása. "Nézd meg Cashout története"-ra kattintva megnézheted, hogy mennyi pénzt kerestél. Ezeket a számodra fontos adatokat minden héten péntek reggelre frissítik. Tipp: amíg a "Cash Balance" - készpénz egyenleg nem éri el a 10 dollárt, addig a heti profitból vásárolj újabb pontokat, csak egész számú pontokat tudsz vásárolni; pl: 1; 2; 3; 10 stb. Ezt megteheted a bal oldalon a Tranzakciók menüre kattintva, válaszd a Vásárlás Asterios gombra kattintva, ekkor az alábbi rovatok lesznek láthatóak. Írd be a Asterios mezőbe, hogy mennyi pontot szeretnél vásárolni, (de mint már jeleztem csak egész számú pontot rendelhetsz) majd nyomd meg a "Submit" gombot. Mint már feljebb találkoztál vele, az első 6-7 hónap után már önfenntartó a rendszer és kitermeli a havi tagsági díjat. Az alábbi képen a pénzed, jutalékod, részesedésed kikérését mutatom meg:Klikkelj a "Transactions"-ra, majd a "Cashout"-ra


 


A pénzkikérés rovatba írj annyit, amennyit a készpénz egyenleged lehetővé tesz (Available Balance meletti összeg) (vagy kevesebbet, ha bent akarsz tartani valamennyit) de a szám beírásánál figyelj az alábbira: egész szám esetén is írd be, hogy 80.00 tehát a 80 után "pont" legyen és két nulla, vagy például: 80.42 "ponttal". Ezután a "CashOut" gombra kattints! Azonnal jelzi a rendszernek, hogy kéred a pénzed. A klub 0-3 napon belül fizet (rendszerint 8 órán belül) az Alertpay számládra. Ezután kiléphetsz a jobb felső részen lévő kék "SignOut" - kilépés gombra kattintva.Amikor megérkezik a pénzed az Alertpay számládra, az Alertpay azonnal küld egy emailt a Gmail postafiókodba, hogy a számládon van a pénzed. Ezt követően az Alertpay oldalra belépve kikérheted a pénzed a hazai lakossági folyószámládra Ennyire egyszerű :) Oké, egy kicsit hosszadalmas, de ezeket a lépéseket meg kell tenni a heti jövedelem érdekében, és mégsem kell szenet lapátolni érte.


És még valami,ha nem titkolod el ismerőseid elől ezt a lehetőséget és elmondod nekik,minden olyan személy után aki te általad csatlakozik a Clubhoz,minden hónapban silver tagok után 4.50 gold tagok után 9 $-árt írnak jóvá a számládra. Gondolj bele már csak ezután is több száz dollár bevételhez juthatsz minden hónapban. De itt ha semmit nem csinálsz akkor is jelentős passzívjövedelemhez jutsz minden héten! Én nem tudom,hogy dolgozol e,és ha igen mennyit keresel,de mit szólnál hozzá ha a mai nap azt mondaná a munkaadód,hogy minden hónapba 4.000 Ft-ot von le a fizetésedből és ez által minden héten fizetés emelést fogsz kapni a 75-ik hét végére pedig már akár 300.000 Ft-tal is több lehet a béred! A Club Asteriaból már nagyon sokan élnek szerte a világon,hogy te is közéjük fogsz e tartozni,egy döntésen múlik a tedöntéseden!


Itt is tudsz regisztrálni ha a bannera kattintasz. 


  


 
 


 


 


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!