Bejelentéswww.minden-ami-anime.5mp.eu
Animegalaxis

MENÜ


Vadmacska kommandó - Tokyo Mew Mew"A Föld... otthona több millió életnek... az egyedülállóan szép kék bolygó... A Föld... De ezen a bolygón...Több mint 2500 faj pusztult ki. Ki kell állnunk értük...Minden élőlény miatt... és önmagunkért."

Momomiya Ichigo, 13 éves (bár cseppet idősebbnek néz ki^^) átlagos japán lány. Iskolába jár, s mint minden lány az iskolában, szerelmes a suli legtutibb srácába, Aoyamába. Sikerül is randit összehozni vele, elmennek egy állat kiállításra. Ám a kiállítás macska szimbóluma egy kamerát rejt magában, ami mögül két különös férfinak Ichigo felkelti a figyelmét. A múzeum utáni sétán Aoyama egyedül hagyja a lányt, aki észrevett egy cuki rózsaszínű boltot, ám a bolt tetején is ugyanaz a macskaszimbólum található, mint a múzeumban. S a két férfi Ichigo DNS-ét vizsgálva beindítja a Mew Project-et. Földrengés tör ki és Ichigot fénysugarak ölelik át, megjelenik egy Iriomote macska, ami eggyé válik Ichigoval. A külvilág számára Ichigo csak elaludt. Azonban az eset után különleges képességekkel gyarapszik a lány repertoálja. Magas helyekről talpra esik, és megőrül a halakért, és nyávogni kezd (mint egy cica, nem furcsa?^^) Később egy parkban egy szörny megtámadja Aoyamát, s megjelenik az egyik különös férfi, s odaad Ichigonak egy bilétát, mely segítségével átváltozik Mew Mew Strawberryvé (Mew Ichigo).

Miután legyőzi, kiderül, hogy a szörnyeteg Chimera Animal, egyike az olyan Alieneknek, akik megszállva a földi állatokat szörnyekké változtatják őket. Az egyetlen védekezési forma ellenük és a közelgő krízis ellen a "Különleges állatok", akik képesek fajtájukat megvédeni. A két férfi ezért keres olyan embereket, akik képesek befogadni a különleges állatokat magukba, hogy felvehessék a harcot az Alienek ellen. 4 társa van akiket megkell találjon, hogy segítsenek neki a küldetésben. Mindegyikükön megjelenik egy-egy különös jel. Mint, Lettuce, Zakuro és Puding, mindegyikük egy-egy állatot képviselve harcol a Földért. Valamint mindegyikük a két tudós férfi titkos főhadiszállásán fog dolgozni... a cuki rózsaszín épületben, ami a Cafe Mew Mew sütiző, kávézó.^^ Feltűnnek majd idegenek, akik irányítják a Chimera Animalokat, valamint egy titokzatos Kék lovag, aki mindenáron meg akarja óvni Ichigót, s kiderül, több van a háttérben, mint az, hogy kutyák és egerek változnak szörnyeteggé.Vadmacska kommandó magyar szinkronnal és magyar felirattal1.rész

2.rész


3.rész

4.rész

5.rész


6.rész

7.rész

8.rész


9.rész

10.rész

11.rész


12.rész

13.rész

14.rész


15.rész

16.rész

17.rész


18.rész

19.rész

20.rész


21.rész

22.rész

23.rész


24.rész

25.rész


26.rész


27.rész - innentől magyar feliratos

28.rész

29.rész


30.rész

31.rész

32.rész


33.rész

34.rész

35.rész


36.rész

37.rész

38.rész


39.rész

40.rész

41.rész


42.rész

43.rész

44.rész


45.rész

46.rész

47.rész


48.rész

49.rész

50.rész


51.rész

52.rész


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!