Bejelentés


Marcsi kutya-cica kozmetika


Kutya-, cica- és kisállat kozmetika!

Kucsák Mária ( Marcsi) vagyok, 25 éve foglalkozom kutyusokkal. 20 évig kutyakiképzőként tevékenykedtem, sokféle kutyát képeztem, ezáltal rengeteg tapasztalatot szereztem a különböző vérmérsékletű és fajtájú kutyák megfelelő kezelése terén.

6 éve vagyok kutyakozmetikus és rendkívül nagy hasznát veszem a korábban kiképzőként és kutyaviselkedési szakértőként szerzett tapasztalatoknak, így a "nehezebb esetekkel" is könnyen boldogulok. Vallom, a kutyakozmetika nem a gazdagok luxusa. Olyan szolgáltatásokat kínálok, amelyre minden négylábú barátjával törődő gazdinak szüksége van. A kínált kezelések és eljárások legfontosabb célja az, hogy kedvencük egészséges és ápolt legyen, hogy megelőzzék azokat a betegségeket, amelyekkel aztán állatorvoshoz kellene fordulni.

Természetesen amellett, hogy törődünk a kisállatok egészségével, nagyon fontos az is, hogy kedvence ápolt és szép legyen. Kozmetikusként fajtának megfelelő formát készítek, természetesen a gazdi kívánságait figyelembe véve, igény szerinti szaktanácsadással segítve. A kezelés során gyakran fény derül olyan egészségügyi problémákra melyek még a leggondosabb gazdi figyelmét is elkerülhetik. Megfelelő, gondos ápolással sok betegség megelőzhető.

Igény szerint hozom-viszem kedvencét, illetve otthonában is igénybe veheti szolgáltatásaimat! Folyamatos akciókkal várom szeretettel üzletemben, ahol EU előírások szerint képzett, profi kozmetikusként szépítem meg kedvencét!

 

                         
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!