Bejelentés


XanGo Az egészségmegőrzés nagy lehetősége

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:


XanGo Juice: The Whole Mangosteen Fruit


XanGo - Több mint egy irányzat


A XanGo az évszázadok egészségitala, amely Távol-Keleten már évezredek óta gyógyító mangosztán gyümölcsből készült. Csak természetes, tartósítószer nélküli, kellemes ízű mangosztán gyümölcs sűrítményt tartalmaz. A mangosztánt távol keleten az „Istenek Gyümölcse”-nek tartják. A mangosztán rendkívüli hatása betegségeket és a korai öregedést okozó szabadgyökök közönbösítésében rejlik. Egyszerű megérteni, ha összehasonlítjuk a mindenki által ismert sárgarépával, amelyben hiteles, tudományos mérések szerint 200 egység antioxidáns található, míg a mangosztánban 17.000.


 Ha a sárgarépa egészségre gyakorolt jótékony hatása ilyen nagyszerű, akkor a mangosztáné egyenesen fantasztikus. Csak néhány jótékony hatás a teljesség igénye nélkül:
- Lassítja az öregedési folyamatot.
- Csökkenti a vérzsírt és a vérnyomást
- Szabályozza a vércukor szintet.
- Erősíti az immunrendszert.
- Védi a szívizomzatot, és az artériákat.
- Megszűnteti a migrént.
- Javítja a látást.
-Segíti az izületek, és a porcok megfelelő működését.

Néhány fontos összetevő, amelyek a XanGo-t az iparág legrangosabb üzleti lehetőségévé emelik: XanGo Juice- egyesíti a szenzációs ízt a legjobb egészségi hatásokkal.
Mangosztán- teljes gyümölcse gazdag tápanyag forrás beleértve az antioxidánsokat: és a xanthonokat.
XanGo vállalat- egy álom csapattal tökéletesen megformálta a márka képet és világméretű rendezvényekkel a XanGo minden rekordot megdöntő céggé vált.
Az Ön XanGo jövője- Minden amire vágyik " szabadság, innováció, kreativitás, siker, függetlenség, egészség, íz, energia, ez mind itt van.

A tökéletes termék, a XanGo Juice : A termék mindig rendelkezésre áll, hiszen a XanGo biztosítja a bőséges és minőség ellenőrzött mangosztán gyümölcs szállítását különböző piacokról, amely biztosítja a stabilitást és diverzifikációt. A mangosztán kipróbált és bizonyított, hiszen évszázadok óta fogyasztják. Szenzációs zamatok. Az egész mangosztán tökéletes kombinációja az ízeknek és a már bizonyitott jótékony egészségi hatásoknak. Az univerzális mangosztán mindenkinek megfelelő. Újdonság! Bár Délkelet Ázsiában régóta kedvelt, a világ többi részében még friss újdonság. A terméken túl, amely már bizonyított, van egy visszautasíthatatlan előny a pénzügyi és időbeosztási szabadság, amit a XanGo üzlet jelent. Legyen Ön aki megmondja, hogy mikor foglalkozik az üzlettel és hogyan gondozza. Csak saját magának számol be az üzletmenetről, senki másnak, hiszen végre saját maga főnöke lehet. Indítsa el saját üzletét hihetetlenül kis befektetéssel. Kevesebb mint tízezer forint befektetéssel elkezdheti. XanGo üzleten keresztül, világszerte ezer és ezer ember csinál pénzt, élvezi azt a luxust, hogy mindezt otthonról végzi. Végre megelégedett , hogy olyan üzletet épít fel, amelyik az Öné és az is marad.
Ez a nagy XanGo lehetőség!

Bejelentkezés:
e-mail: mangosteenteam472@gmail.com


Berecz Andrea
Mobil: 0620/611-5522
Hírek
Új termékek a XanGo-nál

Bár még nem rendelhető, de már az USA-ban kapható az Eleviv™. Hetekkel ezelőtt jelent meg a Juni™. Bővebb információ a két termékről:

tovább >>


Új videó megtekintési lehetőség

A XanGo legújabb videóinak megtekintése a http://xango-info.ning.com/video weboldalon lehetséges.

Doug Wead a XanGo csapatában

Doug Wead, a direktértékesítés egyik ikonja, egykori elnöki tanácsadó és motivációs tréner 2009. május 20. óta a XanGo csapatát erősíti.

tovább >>


Új közösségépítő portál indult

A XanGo magyarországi képviselete új közösségépítő portált indított, amely a http://xango-info.ning.com weboldalon érhető el. A weboldalra tagként ingyenesen feliratkozhat.

Márciusi találkozók

Március 16: Genova, Március 17: Bern, Március 18: Dublin, Március 19: London, Március 20: Gent, Március 21: Oslo. Bővebb információ regisztráció után kapható.

Europa Regional

2009.06.26 és 27-én tartja a XanGo az éves európai regionális találkozóját Brüsszelben a Brüsszel Expo Centerben. Bővebb információt a bejelentkezés után lehet kapni.

XanGo Power-Night

2009.március 18-án szerdán 19 órakor Marc Walker európai igazgató tart előadást St. Pölten-ben \"Die Villa\"-ban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

XanGo Single

2008. október 1-től már a Distributorok számára rendelhető az új XanGo Single termék 3cl-es adagban.

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!