Bejelentés


Pár perc alatt saját honlap

Gyakran Ismételt Kérdések


Meg lehet-e majd találni a keresőkben a kész honlapot?

Igen, a komolyabb keresőkben (Pl: Google, Vizsla, Yahoo, MSN, Heuréka stb.) a honlap pár hét után automatikusan megjelenik.

Erre a honlap elkészítése után 3-6 héttel kerül sor. Az ún. keresőrobotok járják az internetet és ha új honlapot találnak, annak a tartalmát begyűjtik egy adatbázisba, majd kis idő után elérhetővé teszik a keresőknek. Ezek a keresők általában a honlap tartalmában keresnek.

Hamarabb bekerülhet honlapja a keresőkbe, ha más honlapokról mutat rá link. Ezt elérheti például úgy, hogy ingyenes apróhirdető oldalakon ad fel hirdetéseket, vagy a honlapja tartalmához illő valami.lap.hu linkgyűjteménybe felveteti a honlapját.


Mit lehet tenni, hogy a keresőkben jó pozícióval jelenjen meg a honlap? (a találati lista elején)

Ennek több feltétele is van. A legfontosabb az, hogy pl. a Google hogyan értékeli az Ön honlapját. Ha jó honlapnak minősíti, előre fogja helyezni.

Ezt pedig úgy állapítja meg, hogy megnézi, hogy más honlapokról hány link (hivatkozás) mutat az Ön honlapjára. Minél több ilyet talál, annál előrébb fogja helyezni a találati listán. De ez csak egy feltétel. Ezen kívül még másképp is lehet befolyásolni a pozíciót. A témáról részleteket az alábbi

honlapon talál: keresomarketing.fpn.hu


A honlapomat pár napja meg lehetett találni a Google keresővel, de most eltűnt. Mi történt?

Pontosan mi sem tudjuk az okát, de úgy tűnik ez egy normál folyamat a Google-nél. A honlap bekerül a keresőbe, pár napig megtalálható, majd eltűnik és csak pár nap (pár hét) múlva bukkan fel újra a találatok közt. Ezután általában bent is marad.

Vannak viszont olyan okok is, amikért a Google kizárhaja a honlapot. Ezekről a keresomarketing.fpn.hu oldalon olvashat többet.


Saját bannert szeretnék. Hogyan tudok készíteni magamnak.

Az alábbi honlapon tud saját bannert készíteni:
http://www.bannercreator.nu/banner-maker.html


Betűtípust lehet váltani a honlapon?

Igen. WYSIWYG szerkesztővel ugyanúgy dolgozhat mint egy szövegszerkesztőben, html szerkesztőben pedig a megfelelő html kód megadásával.


Fórumot (vendégkönyvet) hogy tudok a honlapomon elhelyezni?

Fórumot a http://forum.sg.hu oldalon tud ingyenesen készíteni, majd a linkjét el tudja helyezni a honlapon.

Mi az a WYSIWYG és mi az a HTML?

A WYSIWYG az a "What You See Is What You Get", azaz az amit látsz, azt kapod röridítése. Ez azt jelenti, hogy hasonlóan egy szövegszerkesztőhöz készíthetjük el honlapunkat, tördeléssel betűtípusokkal stb, és az a kész honlapon is hasonlóan fog kinézni.

A HTML az a weboldalak programozási nyelve. Ez ugyanolyan parancssoros programozási nyelv mint a többi. Precizebb kialakítást tesz lehetővé mint a WYSIWYG, de szakértelmet kíván.

Több látogatót szeretnék. Hogyan tudom a honlapomat hirdetni, reklámozni?

Erre az interneten sok ingyenes és fizetős lehetőség áll rendelkezésére:

  • Ingyenes apóhirdető oldalak, ahol szöveges és képes apróhirdetéseket adhat fel: apro.lap.hu


  • lap.hu oldalak: keresse meg a honlapja témájával kapcsolatos lap.hu oldalt és az oldal alján található "Linkajánló"-ra rákattintva üzenjen az oldal szerkesztőjének, hogy az Ön honlapját vegye fel a listára. Ezután honlapját ellenőrzik és ha megfelel, akkor felveszik a listára.


  • Cseréljen bannert más honlapokkal. Ön felteszi a honlapjára egy másik honlap reklámját, cserébe a másik honlapon megjelenik az Ön reklámja.Hogyan tudom a honlapomat (regisztrációmat) törölni?

A regisztrációnál megadott e-mail címről küldj egy e-mailt az 5mp@5mp.eu címre, amiben kéred a honlapod törlését. Csak ebben az esetben töröljük a honlapot. Más honlapjának törlését nem lehet kérni, csak a megfelelő hatóságon keresztül.Hogyan tudok videót tenni a honlapomra?

A legegyszerűbb megoldás, ha regisztrálsz egy videómegosztó oldalon (pl. youtube.com ), majd ott feltöltöd a videót. A feltöltés után kapsz egy "embed" kódot, amit már fel tudsz tenni itt a honlapodra.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
A honlapok kategóriánként:
Autó-MotorEgészségügyEzoterikaFelnőtt témákFilm és TV
KözigazgatásMűvészetOktatásSzabadidő, hobbySzámítástechnika
SzórakozásTársadalom és kultúraTudományÜzleti életZene
Állás, munkaÁllatokDivatMobiltelefonÉkszer,óra
IngatlanSzolgáltatásGyermekekInternetEgyéb
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!