BejelentésLena Belicosa honlapja
Semmi sem történik véletlenül!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Új könyv

Végre megjelent az Ibiza a mágikus sziget című könyvem. Rendhagyó útinapló sok információval, fotóval és történettel a szigetről.

tovább >>


Új írások

Felkerült 4 írásom az egyéb szösszenetek közé és egy versem is.

tovább >>


elszállt írások

Ismét nagyon el vagyok keseredve. Már második napja próbálom pótolni az elveszett anyagokat, és vannak, amiket pótolni sem tudok, mert csak ide lett beírva. Már nem ez volt az első eset. A hatvan valahány versemnek a fele eltűnt, azokat már pótoltam és a haikukat is. A prózák pedig befejezetlenek voltak, mert a vége eltűnt, akár csak a pályázati írásoknál, még pótolom majd, amit tudok.

Új történet

Felkerült egy új történetem az írások oldalra, A fájdalom paradoxona a címe.

tovább >>


Unoka képek

Felkerült néhány fotó Luca unokámról a családi képek közé.

tovább >>


Pályázati eredmények

Felkerültek a "Szabadság élmény" pályázati eredmények a honlapja, valamint a nyertes írások is.

tovább >>


pályázat

a pályázatot lezártam február 10-én éjfélkor.

Új pályázati kiírás

Új pályázatot írtam ki.

tovább >>


Bumeráng-hatás

Ismét felkerült egy írásom, hogyan gondolkodom, érzek magyarként távol az anyagországtól...

tovább >>


Javítva minden

Kb. 30 órát dolgoztam a honlapomon, hogy az elúszott formázásokat megszüntessem és újra feltöltsek mindent, hogy jól olvasható, tagolt és áttekinthető legyen. Végül is nem mentem másik oldalra, kárpótoltak néhány plusz oldal és némi tárhely lehetőségével, így sokat dolgoztam ugyan, de végre ismét olvasható formában vannak a versek és a prózák is.

Fantasy

Felkerült egy novellám, új műfajjal kísérletezem, életem első és humoros fantasyje, a címe. Az ördöngős

tovább >>


Lelkem karácsonyfája

Felkerült egy új versem.

tovább >>


e-könyvek

Most már mind a három könyvem kapható e-könyvben is.

tovább >>


Új könyvem

Megjelent a harmadik könyvem e-könyvben. Az éjszaka örvényében.

tovább >>


Esküvői képek

Felkerült néhány fotó a családi galériába a fiam esküvőjéről. Több fotót a facebookos albumban találtok.

tovább >>


Letoltheto anyagok

Felkerult 4 letolthato iras. Profecia 2012-rol, Hathorok uzenete, Az atalakulas vegso cikusai, A Landras bolygo felemelkedese. 10 reszes anyag a blogomban a felemelkedes temajaban. http://lenabelicosa.blogger.hu

tovább >>


A tulelok

Felkerult egy alom alapjan irt novellam. Rendkivul erdekes alom volt, a vegen pedig egy kis hozzafuznivalomat olvashatjatok...

tovább >>

2010. december 15.

Megszületett a pályázat végeredménye, melyet és a nyertes írásokat is olvashatjátok a honlapomon.

Köszönöm minden pályázó részvételét és a zsűri tagok becsületes, gyors munkáját.

Békés ünnepeket kívánok Mindenkinek!

------------------------------------------------------------------------------

2010. december 1.

A PÁLYÁZAT LEZÁRULT, MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A RÉSZVÉTELT!

MOST MAJD A ZSŰRI MUNKÁJA KÖVETKEZIK, ÉS AZ ENYÉM, MERT MÉG NEM OLVASTAM EL MINDET. :)

-----------------------------------------------------------------------------------

Kérem, hogy aki a honlapról küldte be a versét, név, mű címe és elérhetőség nélkül, az küldje el emailben is, a pályázatban megadott címre, csak így tudom a pályázatát érvényesnek tekinteni. Egy elérhetőség és a mű címe nagyon fontos. Köszönöm!

ÚJABB HÍREK (11.08)

Megvannak a zsűri tagjai:

Vers: Abonyi Attila, Helen Bereg és Szilágyi Ferenc

Próza: Radnai István, S. Szabó István és Trencsényi Imre

Nem probléma, ha a zsűri tagokat ismered, én minden pályaművet kóddal, jeligével látok el, és úgy küldöm tovább, a zsűri így nem fogja tudni, hogy kinek a verse, és nem befolyásolja őket a személyes ismeretség sem.

Továbbá a díjaknál is van változás. Lesz különdíj mind két kategóriában: S. Szabó István: Ciká-Pati és a Nekünk a Balaton c. könyvei. Valamint én is adok egy különdíjat annak a pályázónak, akinek az írása nekem a legjobban tetszik majd, ez legyen meglepetés.

VERS- ÉS PRÓZAÍRÓ PÁLYÁZAT

Mai felgyorsult életünkben sok olyan helyzet megélése vár ránk, amelynek elviseléséhez sokféle tulajdonság kell. Ezek az emberekben különböző mértékben vannak jelen. Van, aki bátrabb, bölcsebb, okosabb, megértőbb, kitartóbb, elnézőbb, figyelmesebb, tanulékonyabb, nyitottabb, őszintébb, békeszeretőbb, barátságosabb, lazább, boldogabb; van, akinek nagyobb a hite; van, aki jobban bízik és van, aki türelmesebb; s persze ezeknek a tulajdonságoknak az ellentétei is.

Olyan írásokat várok, amelyek a TÜRELEMRŐL szólnak. Olyan eseményeket, helyzeteket, érzéseket írjatok meg, amelyekből kiderül, hogy a türelem milyen fontos tulajdonsága is az embernek. Nagyon sok amatőr író, költő van, magam is az vagyok.

Szeretnék én is lehetőséget teremteni az írást kedvelőknek, ezért találtam ki ezt a pályázatot. Az írás örömöt okoz magunknak és másoknak, az írás szenvedély és személyiségfejlesztő lehetőség is.

Feltételek:

- pályázati díj nincs

- pályázni maximum két művel lehet - bárki pályázhat Magyarországról és a határokon túlról egyaránt, nincs korhoz kötve - az írások magyar nyelven íródhatnak - Times New Roman 12 betűtípus, szimpla sortávolság - Kizáró ok nyomtatásban megjelenés. Neten publikált írással lehet pályázni! - versből max. 1  (A/4) oldal - prózából max. 4 (A/4) oldal - Pályázni kizárólag e-mailben lehet: turelem2010@gmail.com 

Pályázati határidő: 2010. november 30.

Díjazás:

Próza

1. díj: Lena Belicosa: Isten nyilai között, avagy a Titok valóban működik c. könyvem (értéke 2.990Ft) 2. díj: Béres M. Léna: Menni vagy maradni? c. szociográfiám (értéke 2.390Ft)

Vers

1. díj: Lena Belicosa: Isten nyilai között, avagy a Titok valóban működik c. könyvem (értéke 2.990Ft)

2. díj: Napszilánk Antológia, a Napkorong Irodalmi Klub 2010-es válogatása a klub tagjainak verseiből, prózáiból (értéke: 2.000 Ft)

Az írások elbírálásánál író és újságíró ismerőseim segítenek majd.

Sajnos több díjat nem tudok felajánlani. Viszont az írás szeretete is elég sokszor, hogy írjunk. A legjobb öt vers és a legjobb öt próza a honlapomon is publikálásra kerül.

Várható elbírálás: 2010. december 22, ami, ha sok írás érkezik be, tolódhat akár 2011 januárjára is az ünnepek miatt.

Lehetséges Antológia – A TÜRELEM SZIRMAI (címen még lehet variálni) Ha elegendő pályamű érkezik be, akkor önköltséges alapon kiadhatunk egy Antológiát. Ennek a szerkesztését, nyomtatásra előkészítését, borítóterv ötlet készítését vállalom, csak a nyomtatási költséget kell majd megfizetni. Ez majd az akkori árajánlattól és a részt vevőktől függ, de igyekszem úgy alakítani, hogy ez 1 db kötetnél ne legyen több 1500-2000 Ft-nál, lehet, hogy még alá is lehet majd menni, attól függően, ki mennyit akar rendelni belőle. Az antológia további részletei a pályázat lezárása után válnak esedékessé.

Szereretettel várom írásaitokat a fenti e-mail címre! Ha kérdésetek van, írhattok e-mailt, üzenhettek innen a honlapról, illetve hozzá is szólhattok a SZÓLJ HOZZÁ! dobozban, s akkor mások is olvashatják.

"Az írás gyakran nehéz dolog, de az ember néha úgy érzi, hogy elvarázsolták. Mindig biztos voltam benne, hogy a történetek a saját életüket élik, és hogy a világ legfontosabb dolgai közé tartoznak." David AlmondKeresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!