BejelentésLélekringatás- Anikó
Stresszoldó,blokkoldó,energetikai kezelések.

MENÜ
Lélekmasszázs-Holistic Pulsing/tanfolyam


1. Az alapvető elméleti ismeretek megtanulása mellett lélekmasszázs technikáinak és menetének készségszintű elsajátítása.

2.Általános információk az energiákkal kapcsolatosan.

 

 

 

 

 

A tanfolyamon való részvételhez előképzettség nem szükséges.

 

Csoport létszám :min.3fő -max 6fő

 

 

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes ruházatot, papucsot,könnyű ebédet.


Jelentkezni:

 

 

 


 

Sok szeretettel várok minden jelentkezőt!


"Az élet egyik legszebb jutalma ,hogy miközben az ember másokon segít ,egyben önmagán is segít!"Ralph Waldo Emerson

 

 

 Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Zsuzsa [ 2014-02-10 21:04 ]

A csoda egy szó...csodának tarthatunk sok mindent. Átélni ezt a szinte megfoghatatlan érzést már más.Ahogy az ember átéli az adást a kapást,és a vele társuló érzéseket elgondolkodtató. A felszabaduló és tiszta energiákat,az eltemetett de mégis létező negatív érzéseket,ahogy előtörnek -látszólag- a semmiből...átéltem.Segítséget kaptam akkor Anikótól: a biztonságot,erőt,nyugalmat ami a személyiségéből is árad. Tanulni mentem Anikóhoz és megérte! Ha rátalálsz az oldalára az nem véletlen,ott a helyed!
Anikó! Namaste! Szeretettel: köszönöm neked a segítségedet!Olga [ 2013-06-14 18:39 ]

A Lélekringatás egy könnyen elsajátítható, természetes módszer, amely a testet és a lelket egyaránt megtisztítja és a kezelés után úgy érzi az ember, hogy szinte kicserélődött. Egyszerűen csodálatos érzés, megnyugtató, békés, derűs állapotot teremt annak aki kapja és annak is nagyon jó érzés aki kezeli (ringatja) a másikat. Szívből ajánlom mindenkinek a 2 napos tanfolyamot, mert felejthetetlen és szuper élményt nyújt.
Anikónak köszönöm a tanítást, türelmet, odafigyelést és szeretetet!Cserven Gábor [ 2013-06-11 18:13 ]

Kedves Anikó!

Már a tanfolyam alkalmával is megtapasztalhattam ennek a módszernek a csodálatos hatásait. Mikor a tanfolyamra jelentkeztem el sem tudtam képzelni, mit is rejt az a szó, hogy lélekringatás, aztán a 2 nap alatt a saját bőrömön, illetve testemen keresztül ismerhettem meg.
Köszönet azért a rengeteg türelemért és odafigyelésért amit tőled kaptam, és azt a hatalmas alázatot amit a Lélekringatás iránt érzel.
Hálát adok, hogy rajtam is megmutattad a fogásokat, mert így teljes kontaktot kaphattam tőled.
Szívből ajánlom mindenkinek a Lélekringatást mindenkinek, akár vendégként, akár kezelőként fordul a módszer felé.

Isten Áldása Kísérjen!Edit [ 2013-06-10 08:40 ]

Kedves Anikó!
Köszönöm ezt a 2 felejthetetlen napot!
Nagyon sok élménnyel lettem gazdagabb és szinte új emberként tértem haza. :) Mint masszőr elmondhatom, hogy a lélekringatás a legszebb illetve a leghasznosabb masszázsfajták közé sorolható.
Mindemellett a csakratisztítás is felettébb hasznos volt. Hazafele csak ültem a buszon és meregetem az érzéseimen, ami volt, nincs. Aztán rájöttem, hogy nagyon sok mindent újra át kell értékelnem, tanulnom. Úgy éreztem magam mint egy üres vászon, amire azt festhetek amit csak akarok.
Köszönöm!!! :o)Andrea [ 2013-04-17 10:48 ]


Kedves Anikó!

Köszönöm, azt a két csodálatos napot!!! :)
Igaz, én már egy hónapja végeztem, de azóta is szeretetettel gondolok vissza a tanfolyamon eltöltött időre, a rengeted tudásra amit kaptam Tőled, az ott megismert emberekre!
A lélekringatás egy csoda! Csoda annak aki használja és csoda annak aki kapja... egyszerűen nincs rá megfelelőbb szó!
Köszönöm, hogy részese lehettem mindennek!
Tudom, csúcsot döntöttem... :/ Fél év kellett számomra ahhoz, hogy eljussak hozzád, a tanfolyamodra...
Hálás vagyok Neked mindenért, azóta sem telt el úgy nap, hogy ne adtam volna hálát az égieknek azért, hogy hozzád vezettek, hogy Nálad tanulhattam a Lélekringatást. Az odafigyelésedért, a tudásodért.
Mindenkinem szívből tudom ajánlani!!
Köszönök mindent!! :)
Vári Zsuzsa [ 2013-04-17 08:43 ]

Kedves Anikó!

Köszönöm Neked a tudást, amit megfelelő szigorral, de következetesen és önzetlenül átadtál nekünk.
Köszönöm a technikát, az iránymutatást, az élményeket.
Köszönöm társaimnak, hogy megismerhettem Őket, és egy remek kis közösséggé formálódtunk két nap alatt.

Hálás vagyok, hogy ismét gazdagodhattam! Emberi kapcsolataimban, tudásomban, lelkemben!

Még egy szösszenet a végére.
Idézet egy hétfői beszélgetésből, mely egy ismerősöm és köztem zajlott: "Zsuzsa te máskor is energikus vagy, de most olyan "ide nekem az oroszlánt is!" erő árad belőled.

Nos ezt tudja a lélekringatás! :)
Kívánom mindenkinek ezt az élményt!
Viki [ 2013-04-17 07:51 ]

Csodálatos két napot tölthettem el, és igazán fontos tudást és tapasztalatokat szerezhettem a tanfolyamon. Teljesen sikerült elsajátítani a masszázs technikáját, az elejétől a végéig. Szép kerek hétvége volt, nagyszerű társaságban, és jó hangulatban. Ráadásul olyan plusz dolgokat kaptam, amiket életem során, és segítői munkám során útmutatásként helyezhetek magam elé! Felszabadultnak és könnyűnek éreztem magam a két nap után, és teljes szívemből azt kívánom, hogy mindenkinek legyen lehetősége (éljen is vele), hogy megtapasztalja a lélekringatás élményét! :)

Ellazít, felszabadít, feltölt!

Köszönöm! :)Rózsa [ 2013-04-16 11:10 ]

Egy kétnapos utazáson vettem részt Anikónál, amikor jelentkeztem lélekringatás tanfolyamára. Elindultunk együtt egy úton, és megérkeztünk együtt az út végére. Nagy türelme, figyelme, precizitása, szeretete csodálatra méltó. Két nap alatt ennyi tudást átadni nem kis munka, főleg úgy átadni a tudást, hogy azt mindenki meg is tudja tanulni - de ő ilyen! A második nap végére biztos fogástechnikával rendelkeztünk. Köszönöm, és hálás vagyok neki, hogy megtanított erre a technikára, amivel remélem én is segíthetek majd embertársaimnak. Kívánom neki, hogy legyen még sok tanítványa, és még nagyon sok páciense, akik biztosan nem fognak csalódni benne! Kicsit más ember lettem én is, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb. Még egyszer köszönöm Anikó!Viki [ 2013-04-15 13:12 ]

Én most voltam Anikó tanfolyamán úgyhogy friss az élmény. :)
Nagyon jó volt, kellemes... remélem én is jó lélekringató leszek és még a többi tanfolyamára is eljutok és megtanulom a többi technikát is amit Anikó használ.
Ajánlom mindenkinek!!Zvelihár Beatrix [ 2013-03-19 16:29 ]

Kedves Anikó!
Köszönöm azt a két élményekben, tapasztalatokban bővelkedő napot, amit a tanfolyam adott számomra. Olyan ismerősökkel, tudással gazdagodtam, amik segítenek utamon. Kívánom, egyre többen részesüljenek abban az áldásban, amit a lélekringatás nyújt! O:)
Az Égiek legyenek Veled és mindannyiunkkal! Szeretettel: BeaLívia [ 2013-02-01 22:29 ]

Már jó néhány hónapja "ráakadtam" a lélekmasszázsra, és már első olvasatra nagyon tetszett. Már csak azt nem tudtam hol tanuljam meg. Hosszas keresgélés után kerültem Anikó oldalára és rögtön tudtam, hogy megtaláltam. Január elején végeztem el Nála a tanfolyamot, fantasztikus 2 nap volt. Anikó nagyon alaposan és lelkiismeretesen adta át tudását, kedvessége szigorúsággal párosul. A lélekringatás a szeretet átadásának egy csodálatos módszere. Köszönöm, hogy Tőled tanulhattam!
Szeretettel: LíviaRáczné Pintér Mari [ 2013-01-27 22:56 ]

Kedves Anikó ebben a hónapban kerültem az" oldaladra"és nagyon megkedveltem. Kb. 1 éve érdekel a lélekmasszázs,de nem találtam meg eddig az utat a kipróbálásához ,mostanáig.Telefonon foglak hívni, és már most jelentkezem a március 9-10.-i tanfolyamodra .Ölellek szeretettel Marcsi.Gregor Barbara [ 2013-01-21 10:39 ]

Kedves Anikó!

Köszönöm, hogy megismerhettelek, és egy fantasztikus hétvégét tölthettem Nálad. Még senki nem tanított ilyen nagy odafigyeléssel. Két nap alatt ennyi tudást kapni szinte hihetetlen dolog. Nagyon megérintett a személyiséged és a kitartásod. Nekem sokat jelentett.
Minden szépet és jót kívánok további utadon!Mónika [ 2013-01-16 20:18 ]

Az emberek nagy többsége mindig kívülről várja a megoldást,és a csodát pedig az csak benned van.A lélekringatással ezt mind vissza kapod.Köszönöm Neked,hogy megtanulhattam.Isten áldjon, Anikó!Toki Sándorné [ 2013-01-16 17:59 ]

Kedves Anikó, köszönöm azt a két csodás napot amit veled töltöttünk a soproni tanfolyamon. Köszönöm a tudást amit átadtál .Hálás vagyok érte, hogy nálad tanulhattam.Seregély Mónika [ 2013-01-04 15:10 ]

Köszönöm a lehetőséget,hogy átadtad azt a magas szintű tudást,amellyel rendelkezel.Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamodon,igazán hasznos volt.További sok sikert kívánok Neked! MóniDr.Camaráné Török Etelka [ 2012-12-11 22:04 ]

Fantasztikus két napot töltöttem Anikóval a tanfolyam ideje alatt.
Rengeteg plusz információval gazdagodtam ,amivel a saját életemet is megváltoztattam.
Köszönöm az Égieknek,hogy Anikóhoz vezettek,és általa elsajátíthattam e nagyon hasznos gyógymódot,amit mindenkinek csak ajánlani tudok jó szívvel !
Az Égiek Áldása kísérje további munkáját!
Szeretettel,Etelka
Luka Istvánné Erzsi [ 2012-11-25 11:32 ]

Kb. egy hónapja mutatta meg valaki ezt a masszázs fajtát. Annyira megtetszett, hogy elkezdtem keresgélni, hogy ki tart ilyen tanfolyamot. Különben reflexologiával foglalkozom, és ugy éreztem, ezzel jól ki lehet egésziteni a tudásom.
Az angyalok Anikóhoz vezettek, igy nagyon hamar elsajátithattam.
Csodálatos 2 napot kaptam Anikótól a mult hét végén. Anikó egy igazi tanitó, aki maximálisan átadja tudását, szeretetét.

Anikó köszönöm Neked ezt a Gyönyörü két Napot!!!!Balázs Zsuzsanna [ 2012-11-19 08:33 ]

Hónapokkal ezelőtt láttam a facebook-on ezt a masszage lehetőségetg. Kiváncsivá tett, hisz én is masszírozok itthon. Rendkívül sok tapasztalatot szereztem úgy szakmailag, mint spirituálisan. Nagyon köszönöm NekedAnikó!Sárközyné Simon Eszter [ 2012-02-16 20:04 ]

Az Anikó által tartott 2 napos tanfolyam, amin részt vettem, már vasárnap véget ért, de a fejemben még most is kavarognak az élmények, érzések, gondolatok, még mindíg a hatása alatt vagyok az oktatáson megtapasztalt és átélt történéseknek.
Ugymond "laikusként" vettem részt ezen az oktatáson, keresve a megoldást a jelenlegi helyzetemre, s mivel általam nem ismert erő, vagy ismeretlen kéz vezetett egy internetes oldalra, amin ráaákadtam a hirdetésre, inkább a kíváncsiság, mint a tudatosság vitt oda.
Bárki vezetett erre az útra, csak köszönetet és hálát mondhatok érte!
Megtapasztaltam a feltétel nélküli szeretetet, odafigyelést, segítő és jobbító szándékot, a tudás magszimális átadásának a vágyát, és hogy a szeretetnél nincs nagyobb erő a világon. Árad, oltalmaz, gyógyít és mindenkinek a legnagyobb igénye van rá. Anikó! Csak köszönni tudom Neked ezt a 2 napot!
Kívánom, hogy egyre több ember tapasztalja meg saját maga, mit is tud adni a lélekmasszázs, éljen a lehetőséggel és tanulja meg saját maga is!Pánczél Ágnes [ 2012-02-15 18:29 ]

Két olyan napot töltöttem el Anikónál, ami megerősítette egy sejtésemet, hogy mindenkinek szüksége van szeretetre és törődésre! Különösen azoknak, akik maguk is gyógyítanak valamilyen módon.
Szükség van a különböző technikák megismerésére, és annak a felfedezésére, hogy annyira nem is különböznek :) Mindegyik a szeretetről szól.
Köszönöm Anikónak, hogy megtanította nekem ezt az egyszerűnek látszó, de komoly felkészültséget igénylő Lélekmasszázst.Nagyon jó volt érezni a szakavatottságát, a tudását, és a kedvességét, amit csak azért rejtett szigorúság mögé, mert így tudott a legtöbbet segíteni nekünk.
Mindenkinek ajánlom,annak is aki csupán vendégként veszi igénybe Őt.Maradandó élményt és segítséget fog kapni !!!Eszterle Istvánné [ 2012-01-23 12:04 ]

Két csodálatos nap, ami nem más mint a Lélekmasszázs tanfolyam volt! Helyismeret hiányában sikerült eltévednem, ezért kissé zaklatottan érkeztem a tanfolyamra. Nyílt az ajtó és szinte átölelt Anikó és a helység tiszta légköre és az a nagy szeretet ami benne uralkodott! Valóban két csodálatos napot töltöttünk együtt és úgy érzem, az Ő személyében még egy kiváló Barátra is rátaláltunk. Az egész tanfolyam nyugalomban, kiegyensúlyozottan zajlott! Anikó nagy bölcsességgel, figyelemmel tanított minket. Tudta, érezte, hogy mik a határaink, mégis úgy irányította a tanulást, hogy a 2. nap végére mindent biztonsággal elsajátítsunk, amiért odamentünk. Köszönet érte Anikónak! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Krisztina [ 2012-01-23 11:15 ]

Miért pont ez a tanfolyam és miért pont Ő? Mert őt kellett megtalálnom ahhoz, hogy egy tökéletes képzést kapjak. A két nap alatt nemcsak a lélekmasszázst sajátítottuk el, hanem olyan pluszt is kaptunk, amit csak Anikó adhatott mindkettőnknek. Nagyon pozitív, hogy az alacsony csoportlétszám miatt "nem veszel el". Szeretettel, lelkesen és ami számomra a legfontosabb, türelemmel adja át tudását. Odafigyel rád, törődik veled és ettől még tökéletesebb a két nap. Én nagyon jól éreztem magam és azóta is tartom Anikóval a kapcsolatot.
Tehát én szívből ajánlom mindenkinek, hogy menjen el erre a tanfolyamra.MAGDI-2011-11-25. [ 2011-11-25 09:51 ]

NAGYON KÖSZÖNÖM HOGY AZ ÉGIEK ELVEZETTEK HOZZÁD, ANKÓ.TUDÁSÁT AMELY SOKOLDALU.,APRÓLÉKOS ,LEKESEN NAGY SZERETETTEL ADJA ÁT..MINDENKINEK.CSAK AJÁNLANI TUDOM ATANFOLYAMOT,NAGYON APRÓLÉKOS ,FIGYELMES,,ODAADÓ OKTATÁSBAN RÉSZESÜLSZ.MÁR AZ ELSŐ PILLANATTÓL ÉRZED MAGADON A VÁLTOZÁST,EGY CSODÁS MÓDSZER AMIT ELSAJÁTÍTASZ,ÉSMÁSOKON IS SOKAT TUDSZ SEGÍTENI.KÖSZÖNÖM HOGY OTT LEHETTEM ÉS TŐLED TANÚLHATTAM.ÉS RÁADÁSUL MEGISMERHETTEM. SOK CSODCSODÁLATOS EMBEREKET....Zsuzsa [ 2011-11-23 21:53 ]

Egy fantasztikus embertől egy fantasztikus módszert ismerhettem meg. Manuális technikával eljuttatni embereket a lelkükig. Anikó nagy és sokrétű tudással rendelkezik, emelet érezhető, hogy ezt a módszert szívügyének tartja. Tudását , tapasztalatait nagy lelkesedéssel aprólékosan adja át és sajátmagán is megtapasztalja tanítványai halladását, s őket megtapasztalása által látja el konkrét instrukciókkal. A fentieknek köszönöm , hogy hozzád vezetek! Köszönettel, szeretettel ölellek!Dér Anita [ 2011-11-22 18:59 ]

A tanfolyam során nem csak azt tapasztalhattam,hogy Anikó átadja az információt,mint elméleti,mint gyakorlati ismereteket.Ennél sokkal több volt!Minden egyes mozdulatot ,melyet a tanfolyamon lévő többi társaimmal tanultunk/gyakoroltunk,azt Anikón is min-mind aprólékosan végig csináltuk.Segítve minket abban,hogy érezzük ,mekkora jelentősége van egy-egy nyomás-húzás vagy éppen ringatás során a testre gyakorolt mozdulatainknak.Nagyon köszönöm ezt az aprólékos,türelmes és odaadó hozzáállást,amiért örökre hálás leszek.Az energia minőség pedig a 2 nap alatt,szinte még napokig érezhető volt , egy tökéletes egyensúly állapotot megélve.Nagyon örülök,hogy téged választottalak,különben nem adhatnám át most én is azoknak azt,amit tőled tanultam,azt a gyönyörűséget,ami a lélekringató masszázsban rejlik.Ölellek érte :)Mária [ 2011-11-20 09:31 ]

Odaadó, figyelmes, személyre szabott foglalkozás. Új ismeretek, új barátok :) Feledhetetlen két nap volt. Köszönöm Anikó! :)Erika [ 2011-11-15 07:19 ]

Sziasztok!

Én igazából Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot! Nem csak tanulsz, hanem Téged is feltölt. Új, nagyon kedves embereket is megismerhettem. Sokkal többet ad, mint magát csak a lélekmasszás elsajátítását. Anikó nagyon jól magyaráz, az általa eddig tanult más technikákat, tudást, tapasztalatot is átadja. Ezért is kapsz sokkal többet. Már a tanfolyam alatt érezhető a pozitív változás. Sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb vagy. Ez a fajta tudás mindenképp csak gazdagabbá teszi az életed. Nem mellékesen sokat tudsz segíteni másokon is az élet minden területén! :) Nagyon köszönöm és hálás vagyok Anikó, hogy Nálad tanulhattam és megismerhettelek! Folytasd így a munkát! Még egyszer köszönöm! :)