BejelentésVianna kozmetika
. . . szépségápolás felsőfokon

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponAlgologie France

... a tenger tudja a választ !

Az Algologie professzionális francia kozmetikai termékcsalád, melynek ősi erejét az alga alapú, válogatott gyógynövényekkel és kristálytiszta tengervízzel gazdagított formulák adják. Az Algologie több mint 30 éve a világ 35 országában van jelen a professzionális szépségápolás területén, filozófiája és vezérgondolata világszerte : A szépség megőrzése, a fiatalság megtartása és a jó közérzet kialakítása a tengeri algák ősi erejével.
Több 100% - os hatóanyag tartalmú és egyedi fejlesztésű termékkel rendelkezik az Algologie. A készítményeikben felhasznált mintegy 60 féle algafaj, a világon a legtisztább algatelep hírében álló Bretagne - partvidékről származik, az algatermeléstől kezdve a formulák dobozba helyezéséig folyamatosan ellenőrzik a minőséget. Az alga termesztése, szüretelése, feldolgozása és a gyártás, mind egy helyen összpontosul.
A tengeri algák egyedülálló hatása a bennük koncentráltan megtalálható ásványi anyagoknak, nyomelemeknek, fitohormonoknak, vitaminoknak és aminosavaknak köszönhető. Az Algologie - felfedezve a tengerből nyert hosszantartó szépség titkát - természetes formulák egész sorát alkotta meg, melyek aktív tengeri és gyógynövényi kivonatokat tartalmaznak.
AZ ALGOLOGIE TERMÉKEK JELLEMZŐI: * valamennyi formulában a az óceán "szívéből" szüretelt legkiválóbb minőségű algák ereje koncentrálódik * a hatóanyagokat a legkiválóbb eljárással vonják ki * az alga hidratálja és regenerálja a szöveteket * szabályozza a hormonrendszer működését * segíti a méreganyagok kiürülését * a bőrmegfiatalítás terén bámulatos eredményekre képes * javítja a bőr természetes védekező képességét * javítja a keringést, oxigenizál * ellátja a bőrt létfontosságú vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel * friss, üde, egészséges bőrképet eredményez
A VIANNA SZÉPSÉGSZALONBAN a kozmetikai szolgáltatásaink során az Algologie termékek széles palettáját alkalmazzuk a kezeléseink magas minősége és a tökéletes végeredmény elérése céljából.
arany sorelválasztókIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!