BejelentésVianna kozmetika
. . . szépségápolás felsőfokon

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponAA Prestige Institute

. . . professzionális anti-allergén bőrápolás

Az AA OCEANIC Gyógyszer - Kozmetikai Laboratórium az érzékeny és az allergiára hajlamos bőrűek számára kifejlesztett test és arcápolási termékek gyártására szakosodott. Saját modern gyárral rendelkezik, amely ökológiailag tiszta területen található, Gdansktól 30 km - re. Bőrgyógyász és gyógyszerész szakorvosok ellenőrzése mellett, a modern innovációs technológiákat és a legkorszerűbb alapanyagokat-hatóanyagokat, gyártóberendezéseket igénybe véve állítják elő kimagasló minőségű arc és testápoló készítményeiket hölgyek, urak, fiatalok és gyermekek részére. A készítmények magas százalékában gyógynövényeket, bőrrokon összetevőket, vitaminokat és a legújabb innovatív hatóanyag komplexeket tartalmazzák, melyekkel garantált a kezelések sikere! Minden termékük szigorú és átfogó dermatológiai ellenőrzésen megy át a Gdanski Gyógyszerészeti Akadémián, érzékeny bőrű vagy allergiában szenvedő személyek bevonásával.
Palettájukon megtalálhatóak a speciális ápolást biztosító kezelő készítmények gazdag választéka. Az Oceanic gyár tudományos - kutató laboratóriuma, Közép és Nyugat Európa legkorszerűbb létesítményei közé tartozik. Az AA PRESTIGE INSTITUTE professzionális kozmetikai termékcsaládok kifejlesztése a bőrápolás szigorú programján alapszik.
Az AA PRESTIGE termékeket jellemzi : * a nagyfokú hatékonyság, a készítmények aktív összetevőinek köszönhetően * a természetes és a legmodernebb hatóanyag formulák tégelybe zárva a tökéletes ránctalan bőrért * az alkalmazás biztonsága még az olyan személyeknél is akiknek érzékeny vagy gyulladásra hajlamos a bőre.
A széles körű és kimagasló minőségű termékskála lehetővé teszi a különböző bőrproblémákkal érkező vendégek hatékony és látványos kezelését.
Kezeléseink AA PRESTIGE professzionális kozmetikumokkal : * Hydra Rich - mélyhidratáló, ránctalanító kezelés árvácska kivonattal * Gyémánt Ragyogás - sejtszintű bőrfitatalítás, rizsprotein és tetrapeptid komplexummal * Morpho Creator - arcszobrász kezelés, kalcium komplexummal
Kozmetikánkban, bőrgyógyász és gyógyszerész szakorvosok által a hiperérzékeny és atópiás bőrproblémákra kifejlesztett lakossági kozmetikumok széles választéka megvásárolható.
arany sorelválasztókIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!