BejelentésKöröstarcsai KSK
"A tarcsai szív mindig egy célért dobog"

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Okány-Köröstarcsa:

A játékot jellemezve két gyenge csapat találkozott.
Az első félidőben akadt két-három lehetőségünk,de sajnos nem tudtunk élni vele,mint ahogyan a hazai csapat kihasználta a helyzetét.
A második félidő első 15 perce után feljebb toltuk a hátvédsorunkat is az egyenlítés érdekében,de nem bírtunk egyenlíteni.
A 76.percben sajnos emberhátrányba kerültünk,mert a játékvezető felmutatta Zsombok Attilának a második sárgalapot.
Összességébe a játékvezető nagyon furcsa ítéleteket hozott az Okány vezető gólja után.
Szurkolóinknak köszönjük,hogy elkísértek minket.


Battonya-Köröstarcsa

"Látogatás a listavezetőhöz"
A taktikánk ugyan bejött a 20. percig amíg egy kezezés miatt büntetőt ítélt a játékvezető hozzáteszem nem biztos hogy jogosan.Ekkor már eléggé felpaprikázódott a hangulat és 3 perc múlva visszakaptuk a 11-est,de sajnos Tóth István kihagyta.
A második félidőben aztán olyat láthatott a közönség amit az elmúlt 4 évben biztos nem!!!
A félpályát néha-néha átlépő listavezető védekezésre kényszerült 45 percen keresztül!!!
Sajnos amikor kétes helyzeteink voltak a bíró segítette őket.Tapasztaltuk,hogy miért van ennyi kiállítása a Battonyának.(Most csak egy volt)
A hazai szurkolók csak csöndben nézegették a meccset miközben a mi szurkolóink 12. játékosunkként szurkoltak a lelátón,amit nagyon szépen köszönünk.A meccs utolsó percében Zsombok Attilát lerántották,de nem kaptuk meg a második jogos tizenegyesünket sem.


Nagyszénás-Köröstarcsa:/Rangadó/

A hazaiak már az 1.perctől kezdve jó és gyors támadásokat vezettek az áhított vezető gólért,de ha nem is a védelmünk akkor a jó formában lévő kapusunk állta a sarat.Akadt nekünk is egy-két helyzetünk csak sajnos nem megy az ősszel a góllövés.Lassan-lassan csordogált a mérkőzés és a sárga lapok egyre sűrűbben jöttek a bírótól.
A mérkőzés végén a hazaiak megszerezhették volna a 3 pontot érő fejes gólt,de a kapusunk Gál Péter nagy bravúrral hárította ezt.


Békésszentandrás-Köröstarcsa:

Nem jó előjelekkel indult a hétvégi fordulónk.Sajnos hiányzott 2-3 meghatározó játékosunk.

Kérdéses volt,hogy a mérkőzés egyáltalán meg-e lesz tartva a rossz talajú pályák miatt(?),de végül elindult a mérkőzés!!!

A hazaiaknál már az 1. percben vezetést szerezhettek volna,mert egy indítást követően megállt a labda a vízben mindenkit átverve és a kapusunk bravúrral hárított a lövés után.20.perc környékén egy bal oldali támadást követően szabálytalankodtak Ugrai Sándorral(akinek a pályán sem kellett volna lenni már egy könyöklést követően) a 16-os előtt és ebből megszületett az első gól.(1:0)Szép lassan kezdtük felvenni velük a versenyt és több helyzetet is kialakítottunk az első félidőben.

A második félidő úgy kezdődött ahogyan az első félidő véget ért.Többet támadtunk és mezőnyben is jobbak voltunk az ellenfelünknél.Bartó Róbert 5 percen belül két helyzetet is kihagyott,az egyik centikkel kerülte el a kaput a másikat a kapusba rúgta.Kezdett nyílttá válni a mérkőzés amit a bíró sem tudott igazán felvenni.(test-test elleni küzdelmekből általában a hazaiakat hoztak ki)Nem véletlenül tette ezt szóvá Varga István akit sárgalappal jutalmazott ezért.Petrovszki János egy szögletet követően éppen felé fejelt.Ezután jött a 70.perc környékén a kihagyott helyzetek megbosszulja önmagát szóló törvény!!!Ugrai Sándort nem bírták megállítani a középpályánál és ismét a 16-nál kellett szabálytalankodni vele amiből gólt is kaptunk.(2:0)Jöttek a cserék mindkét oldalon ,de ez már nem változtatott semmit a játékon.Sajnos még mindig nem tudunk betalálni a kapuba tavasszal.Gratulálunk a hazaiaknak!!!!!


Békésszentandrás—Köröstarcsa 2—0 (1—0)

Megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés, Békésszentandrás, 100 néző. V.: Czirbuly. G.: Mochnács T. a 19., Bobvos F. a 79. percben. Jó: Kriska, Kovács Cs., Mochnács G., Kiss L., Tóth A., ill. Bak, Varga I., Varga L.,Petrovszki
Varga László: — Vizes pályán két pontrúgással eldöntöttük a mérkőzést. Tóth István, a Köröstarcsa szakosztályvezetője: A két pontrúgás megpecsételte a sorsunkat.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!