BejelentésKöröstarcsai KSK
"A tarcsai szív mindig egy célért dobog"

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek


"A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek."


Egykori iratok tanúsága szerint 1947 május 1-én alakult meg Köröstarcsán az első hivatalos sportegyesület, Köröstarcsai Footbal Klub néven. Megalakulás óta megszakítás nélkül ebbe az egyesületbe sportolnak a fiatalok annak ellenére, hogy a neve előbb Köröstarcsai TSZ. SK-ra, majd Községi Sportkörre változott.
Kezdetben csak a labdarúgás szerepelt a gyakorolt sportágak közül, majd más sportágak is megjelentek a szervezet életében.
Sajnos a z 1980-as évek közepén a nagypályás labdarúgó csapat feloszlott amelyet többszöri próbálkozás ellenére sem tudták újraéleszteni csak most 2006-ban. Ekkor nyílt lehetőség arra, hogy az önkormányzat sikeresen pályázzon a focipálya és az öltözők felújítására. Ez a körülmény nagy lehetőséget biztosított arra, hogy a focizni vágyó sportolók és a labdarúgást kedvelők összefogjanak és ismét elindítsák a nagypályás labdarúgó csapatot.

2007 őszén, 23 évnyi szünet után a település felnőtt, és ifjúsági labdarúgó csapatot indított a megyei 3-ad osztályú pontvadászatban. Sokan már régóta várták ezt a pillanatot, amikor ismét felpezsdül a levegő a helyi futballpályán, és ismét a község csapatáért szoríthatnak hétvégenként a helyi futballkedvelők. A vállalkozás sikeres volt, és a csapat az első szezonban éppen csak lemaradt a feljutásról, de a második évadban már sikerült második helyen zárni, ami azt jelentette, hogy a csapat egy osztállyal feljebb léphetett. Közben ifjúsági csapatunk mindkét évben ezüstérmet szerzett, és bizonyította hogy a helyi fiatalok között is több tehetséges játékos akad.
Búcsúzóul nem hagynám ki az Utánpótlás csapatunkat sem,amit Petrovszki János nagy lelkesedéssel elvállalta.Közel 50 fő gyerek van a keze alatt.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!