Bejelentéskoju.5mp.eu
egésszég

MENÜ
Seatone

 

 

A legtöbb egészség károsodás hátterében valamilyen hiánybetegség (a szervezet számára nélkülözhetetlen összetevő hiányos bevitele) áll. Köztudottan mi magyarok vezető helyen állunk az egészségtelen táplálkozás terén. Mivel életmódján, étkezési szokásain nagyon nehezen változtat mindenki, az élelmiszereinkből hiányzó tápanyagok pótlására a természetes étrend kiegészítők rendszeres szedése tűnik a legkézenfekvőbbnek.

 Az élet az óceánokból származik, így mi emberek is génjeinkbe kódoltan hordozzuk az ott található tápanyagok iránti igényt. Országunknak nem lévén tengere a mi esetünkben a tengeri eredetű étrend kiegészítők jelentősége felértékelődik! A Seatone, mint tengeri eredetű, természetes étrend kiegészítő, minden, egészségét megőrizni kívánó magyar embernek segítségére lehet!

A Seatone Új-Zélandon (a világ legkevésbé szennyezett része) tenyésztett taréjos zöld kagyló, magas szintű technológiával előállított, minőségi kivonatát tartalmazza, kapszulába zártan, így szedésével számos, a szervezetünk számára létfontosságú összetevőhöz jutunk. Ezek közül is kiemelkedik a Glukózamin mint a kötőszöveti alapállomány (a szervezet azon része, ami a sejteket, szöveteket egységes egésszé tartja össze) alkotója. Fő feladata a vizet megtartani, megkötni a sejtek közötti térben, ezáltal biztosítva a sejtek közti anyagforgalmat. A kor előrehaladtával (öregedés), különféle betegségek esetén(kiszáradás), sérüléseknél, stressz alkalmával, ezek a vízterek kevesbednek meg és vezetnek a sejt szintű anyagforgalom felborulásához, ami különböző kórformák kialakulást eredményezi.

Mozgás szervi elváltozások esetében, ahol speciális kötőszöveti elemek (porcok, szalagok, inak, ízületi nedv stb.) érintettek, még fontosabb a szervezet Glukózaminnal való megfelelő ellátása!

Rendszeres szedése ajánlott minden korosztály számára, de leginkább azoknak, akiknél mozgásszervi problémák már jelentkeztek vagy várhatóan jelentkezni fognak (genetikai háttér). Segít visszaállítani az ízületek mozgathatóságát ezzel biztosítva a jó közérzetet!

Ajánlott napi adag:

- 2-3 hétig (amikor a kedvező hatást már érezzük) 2-szer 2 kapszula

- ezt követően 2-szer 1 kapszula felnőtteknek, gyerekeknek az adag fele is elegendő.

Tartós (3-4 hónapos) szedés után az adag tovább csökkenthető. Étrend kiegészítő lévén értelemszerűen bármeddig szedhető és bármikor igény szerint csökkenthető-növelhető az adag. Semmilyen káros mellékhatása nem ismert, bármilyen gyógyszerrel együtt szedhető. Nagyon ritkán hal-kagyló allergiás embereknél kiütéseket okozhat, ilyenkor a szedését abba kell hagyni. A készítmény nem tartalmaz semmilyen tartósítószert.

 

 

A SEATONE TERMÉKEK: biológiailag aktív anyagai közül kiemelkednek a glükózaminok, az élő szervezetek kötő-támasztó szöveti vázát alkotó 5 természetes glükózamin (chondroitin-4-szulfát, chondroitin-6-szulfát, dermatán-szulfát, cheratán-szulfát és hialuronsav) mindegyike megtalálható bennük. A kötő-támasztó szöveti váz mikro szerkezetét a proteoglikán mátrixot építik vissza, így a szalagok, inak, porcok, izmok, de a csontok élő szövetének a visszaépítésében is döntő szerepük van.

 

A Seatone a világon az első kagylóból készült étrend kiegészítő. A termék alapját Új- Zélandon speciális körülmények között tenyésztett Perna canaliculus új-zélandi taréjos zöldkagyló adja.

 

    1. SEATONE   (Kagylókivonat)                 Ára: 7 500 ft/ doboz (120db)

 

- mindenféle porckopással, károsodással járó ízületi bántalom, ízületi szárazság.
- túl gyorsan növekvő gyerekek, teenager-ek kötő-támasztó szöveti problémáinak megelőzése, kezelése("Belső-mátrix elégtelenség") -   Csontporral együtt
- osteoporosis, osteopenia, osteosclerosis(!) eseteiben a csontok víztartalmának és rugalmasságának fokozására

 

    2. SEATONE SPORT RESTART        Ára: 7 500 ft/ doboz (100db)

 

SEATONE + prolin + glicin (2 természetes aminosav) kiegészítés révén a szalagok, inak, izmok sérüléseiből (pl. műtétek után) történő gyorsabb felépülést segíti.

 

    3. SEATON SPORT ENDURANCE      Ára: 7 500 ft/ doboz (100db)

 

SEATONE + spirulina (a szövetek savasodását csökkenti a széndioxid gyorsabb felszabadítása révén) + kreatin (az izmok energia ellátását optimalizálja)  az állóképességet fokozza.  .

 

 

 

SANI-PREVENT CSONTPOR               Ára: 5 500 ft/ doboz (100db)

 

A Sani-Prevent csontpor töltete, a fagyasztva- szárításos előállításnak köszönhetően, a csont minden alkotóját élettani formában és mennyiségi arányban tartalmazza (komplett csontpor). Mint ilyen az egész európai piacon egyedülálló. Minden más kalciumforrás elemi kalciumot tartalmaz szerves kötés ( tej, sajt stb.) vagy szervetlen kötés (ásványvíz, egyéb csonterősítő készítmények stb.) formájában.

 

 Ez idáig a csontritkulás elleni harcot elsősorban a csontbontás gátlására alapozták. A legutóbbi kutatások, felmérések egybecsengően igazolták, hogy csupán a csontbontás gátlásával eredménytelen a csontritkulás elleni harc. A Sani-Prevent Kft. már több mint 8 éve azt vallja , hogy csakis a csontépítés segítése lehet a célravezető módszer, ennek érdekében hozta be Új-Zélandról és forgalmazza a Sani-Prevent csontport. A komplett csontpor mint lehetséges megoldás helyességét az elmúlt években napvilágot látott kutatási eredmények is igazolták. A csont szerves anyag mátrixából izoláltak egy fehérje csoportot , melyről kimutatták, hogy a csontépítő sejtek tevékenységét serkentik .

  

Megrendelhető:

 Jura Zoltánnál: 06 30 405 22 84

 

Átvehető:

a Mackórendelőben (www.mackorendelo.hu)  vagy egy  megbeszélt helyen.

 


 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!