Bejelentés

Rovarirtás és rágcsálóirtás modern módszerekkel

Sokak számára problémát okoznak az apró kártevők, amelyek népes táborába az ízeltlábúak és emlősök közül is jópár faj tartozik. A rovarirtás és rágcsálóirtás házilagos módszerei nem mindig hatékonyak, illetve bizonyos esetekben nem is lehet ezeket alkalmazni (pl. gabona raktáraknál vagy élelmiszeriparban).

Rovarirtás

Kertes házaknál a hangyák, panellakásoknál pedig a csótányok okozzák a legtöbb problémát, de a ritkán felbukkanó és általában nehezen elérhető/hozzáférhető helyekre fészkelő darazsak is a nemkívánatos lakótársak közé tartoznak.

A csótányirtás és hangyairtás gélezéssel, porozással, permetezéssel történhet, illetve a csótányirtáshoz léteznek ún. csótánycsapdák is.
A darázsirtás ennél kissé körülményesebb, veszélyesebb feladat a rovarok fájdalmas csípései miatt; itt a megfelelő védőöltözetben történő vegyszeres kezelést követően a fészket is el kell távolítani, hogy ne telepedjenek be az esetlegesen megmaradt példányok újra.
Az ágyi poloska napjainkban újra terjedőben van sajnos, maradéktalan kiirtása szakértelmet igényel, a már megtelepedett populációt teljesen fel kell számolni, hogy az újraszaporodást megakadályozzuk.

Rágcsálóirtás

Az egerek és patkányok inkább vidéken jellemzőek, de a városi raktárakban, élelmiszeripari tárolókban is előfordulnak időnként, és károkozásuk mellett komoly fertőzésveszélyt jelentenek.
Az egér- és patkányirtás során elsősorban csapdák alkalmazása a célravezető, de a fészket is fel kell deríteni, ahol a fiatal példányok bújnak meg, illetve elzárni az utakat, amelyeken újra beférkőzhetnének a kártevők az épületbe.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!