Bejelentés


Kapcsolatteremtő gyógyítás® gyógyulás egy magasabb frekvencián, könnyebb, mint gondo


A Kapcsolatteremtő Gyógyítás egyike a legmagasabb energiaalapú "technikának", mindamellett, hogy ez nem nevezhető technikának. Dr.Eric Pearl, a módszer egyedüli oktatója, egyre szélesebb körben ismerteti meg a világgal a "gyógyítás" és gyógyulás csodáját, ami által egyre több embert érint meg eredményessége.

Miről is szól ez a "gyógyítás"?

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás magában foglalja az energia, fény és információ teljes gyógyító és forradalmi tartományát.

Olyan gyógyulásokat tesz lehetővé amelyek nem csak fizikai, mentális és érzelmi szinten fejtik ki hatásukat, hanem ezeken túlmenően elhozza a gyógyulás azon formáját, mely magába foglalja valódi lényünk kiteljesedését.

Merőben más, mint a Reiki, Johrei, Jin Shin, Csi Kung vagy egyéb más, valaha létezett "technika", a Kapcsolatteremtő Gyógyítás lehetőséged ad mindenki számára, hogy túllépjen a technikán és annak korlátain. Kapcsolat ezekkel a kézzelfogható energiákkal már a kezelés alatt megkezdődik, és távozás után is aktívan működik tovább.

Ez egy folyamatosan működő összehangolást hoz létre az eddigi legátfogóbb és leginkább forradalmi gyógyulási frekvenciákhoz.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás élménye hajlamos megváltoztatni életünket.

Most először férhetünk hozzá egy olyan új gyógyítási területhez, mely átfogóbb, mint bármi, amihez korábban bármikor hozzáférésünk volt, s amely nem csak, hogy magában foglalja, de meg is haladja az összes ismert "energia gyógyítási" formát.

 

Érdekel? katt ide, gyógyulj most !
Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!