Bejelentés


Kapcsolatteremtő gyógyítás® gyógyulás egy magasabb frekvencián, könnyebb, mint gondoÍzelítő a szeminárium reklámanyagából

"A testünkön található meridián vonalak (olykor akupunktúrás vonalaknak is nevezik őket) eredetileg összeköttetésben álltak a bolygónkat körülvevő rácshálózattal, amelynek metszéspontjai olyan elismert energiahelyeken találhatóak, amilyen Machu Picchu vagy Sedona.

Ezek a vonalak a testünkön kívül is folytatódnak, és egy összehasonlíthatatlanul nagyobb hálózathoz kapcsoltak minket, megteremtve összeköttetésünket az egész univerzummal. Mindnyájunk testén megtalálható az energiavonalak és – pontok sajátos halmaza. Ezek a vonalak és pontok – jóllehet csupán maradványai a valaha voltnak - továbbra is érintkező felületet jelentenek számunkra az univerzummal: csatornák, amelyek megkönnyítik az energia, fény és információ átadását a nagy és kicsi, a makrokozmosz és a mikrokozmosz, az univerzum és az emberi faj között.

Az idő egy bizonyos pontján elhatároltuk magunkat korábban oly gyors ütemű és átfogó evolúciónktól. A Kapcsolatteremtés „új” axiatonális vonalakat von be, amelyek minden korábbinál erőteljesebb és fejlettebb szinten teremtik újra kapcsolatunkat. Ezek a vonalak részei az intelligencia egy időtlen hálózatának, egy párhuzamos dimenzióbeli rendszernek, amely révén képesek vagyunk magunkhoz vonzani az emberi test megújító funkciói számára szükséges alapvető energiákat.

Ezen a kurzuson megtanulhatod, hogyan hívhatod létre és aktiválhatod ezeket az új vonalakat, lehetővé téve- az energiaátadáson túlmenően- a fény és az információ cseréjét, a DNS-szálak újbóli összekapcsolását és a „húrok” (az egyidejű-vagy párhuzamos-létsíkok) újraegyesítését.”

A "Kapcsolatteremtés" teljesen más, mint a gyógyítás. Ez az ember életében egyszer adatik abban az esetben, ha úgy dönt, hogy ezt választja.

Vajon milyen külső tényezők hatására születhet meg ez a döntés?

Elképzelhető, hogy valaki belül úgy érzi, hogy nem a saját életútját járja, mindig ugyanazokkal a problémákkal küzd, vagy egyszerűen nem tud túllépni azokon, nem találja a kiutat. De lehet, hogy lelki problémái vannak, amelyek már fizikai szinten is éreztetik hatásukat, láthatóak, érzékelhetőek. Elképzelhető, hogy több ideje fennálló betegséggel küzd és semmilyen gyógyászat nem segített eddig. Természetesen még számos egyéb oka is előfordulhat.

Mi a "Kapcsolatteremtés" lényege?

Ebben az esetben a teljes testmező visszakapcsolása történik egy nagyon szigorú, mondhatni "hierarchikus" rendszer szerint. A visszakapcsolás által a Tudat és az általa kivetült test mindhárom szintje között az oda-vissza információáramlás újraindul, így az egyénnek lehetősége nyílik hamarabb rátalálni az eredeti sorsára és elindulni az általa kiválasztott úton.

Mitől jöhet ez létre?

Testünk meridiánjai eredetileg összeköttetésben állnak egy energiahálózattal, amely körülveszi Földünket és tovanyúlik a kozmoszba is. Ez biztosítja a folyamatos energia-, fény-, és információáramlást az ember és a végtelen Univerzum között. Az idők során viszont megszakadt számunkra ez az éltető kapcsolat. Bár mindannyian rendelkezünk egy saját energiarendszerrel, ez már csekély maradványa annak, amit korábban élveztünk. 

Mi történik a „Kapcsolatteremtés” révén?

A „Kapcsolatteremtés” új – axiatonális – energiapályákat vezet be testünkbe. Ezek segítségével képessé válunk különleges, korábban elérhetetlen intenzitású rezgésszintek és gyógyító frekvenciák befogadására. Ezen egyetemes keringési rendszerre rákapcsolódva érintkezhetünk az Univerzális Tudattal, ami előmozdíthatja gyógyulásunkat, személyes fejlődésünket, stimulálhatja öngyógyító képességünket.

Hogyan is történik a „Kapcsolatteremtés“?

A „Kapcsolatteremtés” két, lehetőleg egymást követő napon történő, egy-egy órás folyamat.

Hogyan jelenik meg hatása a mindennapjainkban?

Érezhetjük úgy, hogy teljesen felfordult az életünk, más irány felé haladunk, új embereket és új életeseményeket vonzunk magunkhoz. Lehet, hogy a kapcsolatteremtés utáni első pár napban úgy érezzük, mintha kívülről figyelnénk az eseményeket.Ez nem probléma, lehet, hogy ez az Ön természetes reakciója. De feljöhetnek régről olyan események is, amelyekről azt hittük, már rég lezártuk és most szembesülünk vele, hogy bizony, még bőven van velük tennivalónk.

Fontos tanács:

Erősen ajánlott, hogy az Ön „Személyes Kapcsolatteremtés"-e előtt átéljen legalább egy, de minimum három „Kapcsolatteremtő Gyógyulás"-t (kezelést) Természetesen itt is történhetnek gyógyulások, különféle érzeteket, tapasztalások.A kapcsolódás közben és után elkezdődik egy változási folyamat, ami minden szintjére(testi,lelki,szellemi) kihat az embernek. Ez a változási, tudatosodási folyamat gyorsított ütemben megy végbe a kapcsolatteremtés hatására, így az egyén nagyon gyorsan juthat el a saját kiteljesedett, boldog életébe azáltal, hogy hamarabb rátalál a választott életútjára.

Katt ide, éld meg most !


Ez zseniális! Katt ide
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!