Bejelentés


Kapcsolatteremtő gyógyítás® gyógyulás egy magasabb frekvencián, könnyebb, mint gondoRuházat: Öltözz kényelmesen. A kezelés felöltözve, cipők nélkül, egy masszázságyon történik.

Kiegészítők: Ékszerek, övek, érmék, mobiltelefonok, egyéb elektromos, elemes, hordozható tárgyak a Kapcsolatteremtő Gyógyítás alatt nincsenek kitéve az "energia gyógyítás" gyengeségeinek, mivel az energia csak egy részét képezi az átfogóbb - Kapcsolatteremtő Gyógyítás - energia, fény és információ spektrumának. Ezért nem szükséges kiüríteni zsebeidet, eltávolítani övedet,nyakláncodat, gyűrűdet, órád vagy elektromos tárgyaidat - mint például a mobiltelefont-, amíg kényelmesen érzed magad.

Illatok, aromák és parfümök: Különböző illatokat érezhetsz kezelés közben, ezért kérlek, ne használj a előtte semmilyen illatanyagot.(dezodor, parfüm, illatos testápolók, illóolajak).

Ideális tudatállapot: Egyszerűen hunyd be szemed és engedd el magad. Vedd észre, amikor észreveszel valamit és azt is, amikor nem érzékelsz semmit. Engedd meg magadnak, hogy megtapasztald a várakozás csodáját anélkül, hogy különleges és részletes elvárásaid lennének. Bízz benne, hogy a számodra, az adott életszakaszban legmegfelelőbb gyógyulás az, amit kapni fogsz.

Időtartam: A Kapcsolatteremtő Gyógyítást egymást követő napokon végezzük-legfeljebb egy nap kihagyással-. A teljes foglalkozás időtartama körülbelül 50-60 perc(50 perc/alkalom), amiből körülbelül 30 perc a "Kapcsolatteremtő Gyógyítás". Egyetlen látogatás elegendő lehet, de rendszerint azt javasoljuk, hogy három kezeléssel számolj. Bár minden foglalkozás különleges, a résztvevők sokszor számolnak be arról, hogy a harmadik alkalommal következik be valami egészen rendkívüli, páratlan esemény. A Kapcsolatteremtő Gyógyítás lényege nem a gyakori „kezelésekben” rejlik. Nem szükséges semmilyen „rendszeres” "felülvizsgálatra", "kezelésre" járnod. Amint részt vettél a kezeléseken, „birtokába jutsz” változásodnak, gyógyulásodnak, fejlődésednek. Ettől a pillanattól már a tiéd, és senki sem veheti el tőled soha többé!

Érdekel? Katt ide most!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!