BejelentésINTERNETES PÉNZKERESET PARTNERPROGRAMOKKAL
INTERNETES MUNKA,TÁVNUNKA,TIPPEK,TANÁCSOK,ÖTLETEK

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Honnan tudhatom, hogy egy cég nem valós munkát kínál?

Elhatározza, hogy távmunkában szeretne dogozni, ám a hirdetések így néznek ki:"Otthonról végezhető munkát ajánlok, válaszborítékért tájékoztatom" aztán jön a boríték, amiben leíják, hova kell 500 Ft-ot küldeni, vagy még többet. Ha ezt megteszi, kap még egy borítékot, amiben egy szép kis pilótajátékról írnak, ha "50 embernek küldi tovább, akkor az Önnek 50x 500Ft-ot jelent" stb. A másik verzió amikor egy komplett listát küldenek az otthoni munkákról, pl, gyöngyfűzés, vagy a legrégebbi átverés, a borítékolás.

load...
Az olyan munkák, ahol már azért is fizetni kell, hogy elmondják miről szól, nem valósak! Készült itt egy lista, olyan cégekről, akik csak megdolgoztatják az embereit, de fizetni nem szeretnek. Többnyire olyan oldalakról van szó, ahol pénzt kereshet weblapok nézegetésével, vagy emailek olvasásával, esetleg a véleményére kiváncsiak egyes termékekről, de azért, hogy megkapja a cégeg listáját, fizetni kell 40 dollárt. Ha még nem tette meg, tegye az oldalt a kedvencek közé, és ha új otthonról végezhető állást szeretne, ellenőrízze le, szerepel el a listán. Mindig nézze meg, kitől származik a weboldal. Ha a munkát kínálóval nem lehet felvenni a kapcsolatot, érdemes tovább menni. Egy valós távmunkát hirdetőnek nincs szüksége arra, hogy nevét ne tűntesse fel! Ha arra kötelezik, hogy fizessen be egy nagyobb összeget, még mielőtt megtudná, mit is kellene csinálni, ne fizessen, mert átverés! Minden esetben írja be a cég nevét a Google keresőbe, és nézze végig az oldalakat, ahol cégről, illetve az általuk kínált munkáról írnak. Ha a cég valós, biztos, hogy fog róluk találni több oldalt is, ahol véleményeket olvashat. Ilyen oldalak lehetnek fórumok, blogok.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!