Bejelentés


HLCT (Szada) "A tanulás életünk végéig tart..."Szavazás
WAKF Marcali!
2013. január 26-án megrendezésre került a WAKF országos versenye Marcaliban. A HLCT különítménye sok éremmel és sok-sok tapasztalattal távozott a jó hangulatú versenyről, melyen jó pár csapat részt vett. Érmeseink:

Formagyakorlat:
I. helyezés Révész Krisztina
III. helyezés Révész P. László

Újra kinyit a HLCT Küzdősport Terem Mogyoródon! 2012. november 20-án újra elkezdődnek az edzések Mogyoródon a HLCT Küzdősport Teremben! A tervezett edzések kedd és csütörtök 18-órától, Pataki Ferenc si-gung vezetésével! Az edzőterem boxzsákokkal és egyéb eszközökkel felszerelt (a későbbiekben tatami is lesz) kiváló adottságokkal rendelkező hely mindenki számára aki küzdősportot szeretne gyakorolni. Várunk mindenkit szeretettel. (A terem akár kibérelhető!)

 

Dan fokozat váltja a Toan fokozatokat! A közelmultaban fontos változás történt stílusunknál. A Toan fokozatokat Dan fokozatra cseréltük melyet az aktív mesterek kapnak meg. A váltásnak több oka van, mint például, hogy a Dan elnevezés közismertebb és jobban értelmezhető mai világunkban, valamit a szervezet ahova stílusunk is belépett ez a hivatalos mesterfokozat. De legyen Toan vagy Dan a legfontosabb az elvégzett munka és a szorgalom, valamit, hogy mindenki lehetőségeihez képest tegyen meg mindent a stílusért, magáért és nem utolső sorban másokért. A többi csak külsőség... 

 

2012 szeptember 3-án újra kezdődnek az edzések! Minden kedves HLCT gyakorlót, régi tanítványt valamint az új érdeklődőket is várjuk szeretettel!

 

Véget ért a 2012-es edzőtábor! Idén is jól sikerült a HLCT edzőtábor Balatonfenyvesen. Kellemes hangulatban és jó edzésekkel, valamint az tábor végén egy kis versennyel telt el az idő. A verseny jól sikerült a szadaiaknak hiszen az első 6 helyezettben 5-en kaptak helyet! Ez úton is gratulálunk mindenkinek! Jövőre veletek ugyanitt, és remélhetőleg még sokakkal!

Képek itt hamarosan, de a HLCT Facabook oldalán már sok-sok képet talál mindenki.

 

2012.03.09-én, 5 Toan (Si-Gung) fokozatot kapott Garamszegi Gábor Si-Jo Márton László alapítómestertől. Ezzel  Garamszegi Gábor az Észak- és Kelet Magyarországi Stilus vezető helyettesi megbizatást kapta meg.
Feladata megegyezik Si Gung Kasza László Észak-Dunántuli és Si Gung Lóka József Dél-Dunántuli veztő helyetes munkájával.

Jó Munkát,és szép eredményeket! Chung! üdvözlettel: Si Jo Márton László 10. Toan

 

2012-ben is lesz edzőtábor! A szokásos helyen azaz Balatonfenyvesen idén is lesz edzőtábor 2012 július 31-től augusztus 6-ig. Étkezéssel 28.500 Ft, étkezés nélkül 20.500 Ft, 18 éven felülieknek plusz 1.800 Ft üdülési adó. Jelentkezni 2012 április 15-ig lehet a részvételi díj 50%-nak befizetésével! Mindenkit szeretettel várunk! 


Egy nehéz nap. 2012 január 27-e sokak számára egy nehéz nap volt hiszen elérkezett egy vizsga. Hosszú és gyötrelmes 2 óra várt a vizsgázókra akik megszenvedtek a fokozatukért. Név szerint:

Filipovics Marci 8 Tjie, Illés Róbert 8 Tjie, Filipovics László 7 Tjie, Horváth Alex 7 Tjie, Révész László 7 Tjie

.....persze a gyerek csoportról se feletkezzünk meg, ahol szürke és fehér övre vizsgáztak a srácok!

Mindenkinek szívből gratulálunk!

 

Véget ért a 2011-es edzőtábor. Fergeteges edzőtáboron vagyunk túl idén is! Kicsit fáradtan de rengeteg élménnyel gazdagodva tértünk haza idén is. Részletek és fényképek hamarosan.... addig kitartás! :)

 

Nyári szünet Szadán. Beköszöntött a nyári szünet a szadai klubban is! Vége az edzéseknek nyárra Szadán, de természetesen Mogyoródon tövább folynak az edzések! A legközelebbi szadai edzés (felnőtt edzés) szeptember 1-én 18.15-kor (gyerek edzés szeptember 5.én 17.00 órától)! Mindenkit szeretettel várunk egy átmozgató edzésre! Mindenkinek kellemes pihenést!

Edzés időpont változás!!! 2011 július 4-től változnak a szadai edzések időpontjai! A szadai edzések Hétfőn és csütörtökön 18.15-től kezdődnek! Mogyoródon marad a kedd és péntek 18 óra! Figyelem augusztusban szadán nincs edzés!!!

Jól sikerült a mogyoródi termünk nyitó edzése. Sikeres volt az első edzés a mogyoródi küzdősport teremben, hiszen jó hangulatban kemény edzéssel próbáltuk ki a terem hangulatát, atmoszféráját! Az edzésen vendégül láttuk si-fu Mózes Gábort valami régi edzőtársunkat Tisza Sándort. A sikeres "próba" edzés után kedden már várjuk a mogyoródi küzdősportolni vágyókat is! Ezúton is minden résztvevőnek köszönöm a jelenlétét, támogatását!

2011. június 10-én nyílik mogyoródi termünk. 2011. június 10-én egy "zártkörű" azaz már aktív tagokkal való közös edzés keretében nyitjuk meg mogyoródi HLCT Küzdősport Termünket. Minden HLCT gyakorlót szeretettel várunk. Az edzés 10-én pénteken 18-órakor kezdődik! Cím: 2146 Mogyoród, Fóti út 24. (Mázsatér, bejárat a Mérleg utcából) A További edzéslehetőségek az "Edzések, elérhetőségek" menüpont alatt vagy a www.hlct-terem.5mp.eu oldalon.

Vizsga: Vér és verejték.... Bár vér nem volt a szadai klubb vizsgáján, melyet 2011. április 29-én tartottunk, de verejték annál több! A felnőtt csoport vizsgáját si-gung Pataki Ferenc tartotta. A sok vizsgázó és a si-gung szigorúsága miatt a vizsga majd 3 órásra sikeredett. A 3 óra alatt akik először vizsgázták megtapasztalhatták a vizsgadrukkot és a vizsga légkört. Bár a "rutinos" vizsgázók is izgultak de mindenkinek sikerült a kitűzött céljait elérni. A vizsga végeztével si-gung Pataki Ferenc elismerően szólt a csapat munkájáról és hozzáállásáról, az egyéni fejlődésekről. Természetesen apróbb hibák akadtak, de ez nem volt számottevő. A vizsgán si-fu Mózes Gábor is részt vett, aki nagy segítséget nyújtott jelenlétével a vizsgázóknak. A vizsga végeztével si-fu Garamszegi Gábor beterjesztésére, melyet si-gung Pataki Ferenc teljes mértékben támogatott, a gyerekcsoport vezetője si-dai Morvai Ica si-hing (azaz tanuló fokozatú klubbvezetői) rangot kapott. Természetesen si-jo Márton László alapító mester utólagos engedélyével és hozzájárulásával. Mindenkinek garatulálunk a teljesítményéhez! (Képek a fotóalbumban.) A vizsgán az alábbi tanulók tettek sikeres övvizsgát: Vastag Tamás 5 Tjie Nagy Zoltán 5 Tjie Morvai Ica 6 Tjie (si-hing fokozat) Russzu Péter 6 Tjie Morvai Attila 6 Tjie Nagy Olivér 6 Tjie Takács Daniel 8 Tjie Horváth Alex 8 Tjie Illés Robert 9 Tjie Megyeri Yanka 9 Tjie Megyeri Bianka 9 Tjie Megyeri Domonkos 9 Tjie Filipovics László 9 Tjie Filipovics Marci 9 Tjie Révész László 9 Tjie Veres Luca 9 Tjie Megyeri Judit 9 Tjie

Vizsga a gyerek csoportban. Ebben az évben is megkezdőttek a vizság a szadai klubban. A vizsgát a gyerekcsoport kezdte még február végén. A felkészítésben Vastag Tamás és Morvai Icu végeztek igen nagy munkát, melyet ezúton is köszönünk. A vizsgát si-fu Mózes Gábor vezényelte le. A kimerítő vizsga után 8 gyerek mondhatta el, hogy sikeres vizsgát tett. Boros Kristóf 10 Tjie (szürke csík) Sztanity Mátyás 10 Tjie (szürke csík) Takács Beni 10 Tjie (szürke csík) Sztanity Bátor 10 Tjie Horváth Feri 10 Tjie Székely Péter 10 Tjie Teuer Dávid 10 Tjie Szabó Dani 10 Tjie Minden vizsgázónak gratulálunk! (Képek a fotóalbumban.)

Nyári edzőtábor 2011. Természetesen, mint minden évben idén is lesz edzőtábor Balatonfenyvesen. Elhelyezés 4-5 ágyas szobákban, melyhez külön fürdőszoba tartozik. A szállás közvetlenül a Balaton parton található. Időpont: 2011. augusztus 9-től 15-ig. Díja: étkezéssel (napi 3x): 28.500 Ft étkezés nélkül: 20.500 Ft A részvételi díj 50%-át 2011 április 15-ig, a másik 50%-ot a tábor első napján kell befizetni. Mindenkit szeretettel várunk! Kedvcsinálló képek a fotóalbumban! Fontos: -az ár tartalmazza az ágynemü díját, a napi 2-3 edzést -18 év felett 1.500 Ft idegenforgalmi adót kell fizetni -utazás egyénileg -az érkezés és a távozás napján étkezés nincs

Téli szünet. Decemberben tartunk egy kis téli szünetet. Az utolsó edzést december 17-én (pénteken) tartjuk. (felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt) A következő edzés 2011. január 3-án (hétfőn)!

Elmarad a szadai Mikulás Kupa, de a tervek szerint lesz helyette Tavaszi Kupa! Elmarad idén a szadai Mikulás Kupa, de a tervek szerint egy Tavaszi Kupával kárpótolunk mindenkit. Remélhetőleg nagy érdeklődés fogja övezni, és mindenkinek lesz ideje felkészülni. A versenyszámokra továbbra is várjuk az ötleteket, ide vagy a központi HLCT-s oldalra. Megértéseteket köszönjük!

Legyen-e idén is szadai Mikulás Kupa? A szadai csapatban felmerült a kérdés, kerüljön-e megrendezésre idén is a szadai Mikulás Kupa? Természetesen szívesen megszervezzük, ha lesz elég érdeklődő. A versenyszámok akár lehetnek olyanok mint tavaly, vagy akár teljesen mások. Elindítottunk egy szavazást is, hátha okosabbak leszünk akarjátok-e ezt a jó hangulatú versenyt. Kérek minden HLCT gyakorlót SZAVAZZON! Valamint ha ötletetek van a versenyszámokkal kapcsolatban akkor írjátok be a fórumba! (Kérném a klubvezetőket, jelentkezzenek és érdeklődjenek!) Segítségeteket köszönjük!

Véget ért a 2010-es edzőtábor.  2010. augusztus 2-án végetért a 2010-es HLCT edzőtábor Balatonfenyvesen. A szadai csapat 8 fővel képviseltette magát az egyhetes táborban. Bár az idő nem volt túl kegyes hozzánk, még is egy igen kellemes hetet tudhatunk magunkénak. A programok között volt napi 2 edzés, gokártozás, fürdés, vizi edzés, és még számos színes program. A tábor végére maradt az "önvédelmi bemutató" csapat verseny, mely igen jól sikerült mind a táborlakók mind a szadai különítmény részére, hiszen a minden dobógós csapatban képviseltettük magunkat. Azt gondolom mindanyiunk nevében mondhatom: JÖVŐRE VELETEK UGYANOTT!!! Képek a fotóalbumban! Az "Önvédelmi bemutató" verseny végeredménye:  I. helyezett csapat: Morvai Icu, Takács Dani, Reszegi Zoltán, Kaszás Gergő II. helyezett csapat: Russzu Péter, Bálint Brigitta, Németh Endre, Gulyka László, Balogh Vincze III. helyezett csapat: Vastag Tamás, Fülep Alexa, Nyíri Zoltán, Csaján Tamás IV. helyezett csapat: Homok Péter, Krizsek Géza, Kaszás Viki, Vajda Ádám, Balogh Olivér (Hosszabb beszámoló a www.hlct.hu oldalon.)

Nyári edzések. Kedves HLCT-sek és érdeklődők! A szadia HLCT-s edzések a nyári időszakban a következőképpen alakulnak: Gyerek edzés: utolsó edzés 2010.06.30 (szerda) első edzés: 2010.09.06 (hétfő) Felnőtt edzés: utolsó edzés 2010.07.23 (péntek) első edzés: 2010.09.01 (szerda) Az időpontok változatlanok! A nyári edzésekre minden HLCT-s tanulót (klubtól függetlenül) várunk szeretettel! Kellemes nyarat mindenkinek!

Sikerekben gazdag volt a HLCT Országos Bajnokság. 2010.06.05-én Budapesten került megrendezésre a HLCT Országos Bajnokság, melyet si-gung Pataki Ferenc és si-fu Garamszegi Gábor szervezett és fővédnökként részt vett si-jo Márton László alapító nagymester. A versenyzők mini, gyerek, kadet, junior és felnőtt kategóriákban mérték össze tudásukat. A szadai HLCT-s csapat minden kategóriában indított versenyzőket. Mini kategóriában a 7 éves Forgács Boldizsár lépett tatamira élete első versenyén, és igen kiegyenlített küzdelemben de sajnos alulmaradt a döntőben, így ezüstérem lett a jutalma. Gyerek kategóriában 2 versenyzőnk is indult. A rutinosnak mondható Homok Péter, akinek gyerek kategóriában ez volt az utolsó fellépése, és Takács Dani akinek ez volt a debütálása. Péter hozta is a tőle elvárhatót és megszerezte az aranyérmet. Dani is szépen helytállt, de sajnos kijött az első meccs rutintalansága így nem jutott be az elődöntőbe. Kadet kategóriában ismét érdekelt volt Homok Péter aki ugyan még életkorát tekintve kilógott a sorból, de készülve a jövőre kicsit belekóstolhatott ebbe a kategóriába. Szépen küzdött de sajnos döntőbe jutnia nem sikerült, így marad a IV. helyezés. Junior kategóriában Russzu Péter volt érdekelve, aki eddigi legszebb meccseit vívta. Péter taktikusan, precízen és a szakmai tanácsokat megfogadva küzdötte végig meccseit a nála nehezebb ellenfelekkel szemben. A selejtezőből hármas döntőbe ugyan bejutott, de ha kevéssel is a dobogó I-II fokárol lemaradt, így marad a bronzérem. Felnőtt -95 kg-os kategóriában 3 versenyzőnk is izgulhatott. Vastag Tamás, akinek nehéz dolga volt hiszen legkönyebb versenyzőként állt élete első versenyén tatamira. Az első akadályt sikerrel vette és bejutott a hármas döntőbe, ahol ugyan nagy küzdelmben alulmaradt, de a bronzérem így is szép teljesítmény. Seres Ferenc aki rutinos versenyzőként de már a +95 kg-os kategória meccse után lépett a küzdőtérre ebben a súlycsoportban,így nem került be a hármas döntőbe. Zsolnai Péter akik "korelnőkként" mutatkozott be a tatamin, szépen helytállt ugyan az elődöntőben, de mind kiderült a későbbi aranyérmessel kellett megküzdenie, így a meglepetés elmarad és nem jutott a hármas döntőbe. Felnőtt +95 kg-os kategóriában a kissé fáradt Seres ferenc volt érdekelt. Megtett ugyan minden tőle telhetőt, de a fárdság és a dekoncentráció miatt meg kellett elégednia a bronzéremmel. Minden versenyzőnek szívből gratulálunk a szép teljesítményéhez. Képek a fotóalbumban!

Aranyeső a WTKA Országos Bajnokságon. Szép sikereket hozott a 2010. május 15-én megrendezésre kerülő WTKA Országos Bajnokság. A HLCT-s "különítmény" arany, ezüst és bronz érmekkel távozott a megmérettetésről. A verseny nagy küzdelmeket hozott a -szinte minden súlycsoportban induló- HLCT-s versenyzők részére. A budapesti klub 4 arany, 1 ezüst, 1 bronzéremmel, míg a szadai csapat 1 ezüst (Russzu Péter) és 1 bronz éremmel (Homok Péter) távozott. Köszönet a remek eredményekért a versenyzőknek, valamint a szurkolóknak akik jelenlétükkel támogatták a HLCT-s csapatot. Minden versenyzőnek szívből gratulálunk! A versenyről képeket a "Fotóalbum" oldalon találsz.

HLCT Nyílt Országos Küzdelmi Bajnokság. 2010. június 5-én kerül megrendezésre a HLCT Nyílt Országos Küzdelmi Bajnoksága a Tüzér utcai harcművészeti központba. A résztvevők a HLCT "B" és "C" szabályrendszer szerint küzdenek meg egymással a HLCT bajnoki címeiért. A versenyzők életkor és súly alapján kerülnek csoportosításra. Jelentkezni a klubbvezetőknél (valamint si-gung Pataki Ferencnél, és si-fu Garamszegi Gábornál)lehet. A nevezési díj 2.500 Ft melyet a helyszínen kell befizetni. Nézői belépő nincs! További részleteket és versenykiírást megtaláljátok itt valamint a klubbvezetőknél. A versenykiírást itt tudod megnézni: HLCT Nyílt Országos Küzdelmi Bajnokság Minden résztvevőt (klubbtól és irányzattól függetlenül) és érdeklődőt szeretettel várunk.

Gőzerővel a WTKA OPEN-re! Gőzerővel készülünk a 2010. május 15-én Budapesten megrendezésre kerülő WTKA OPEN-re. Sajnos most "csak" két fővel (Homok Péter, Russzu Péter) tudunk résztvenni a versenyen, de igyekszünk jó eredményekkel hazatérni. Kérek mindenkit szorítson nekünk, vagy szurkoljon élőben május 15-én szombaton 11 órától a XVII. ker. Diadal úti Általános Iskolában (Diadal út 43-47)! Hajrá HLCT, hajrá SZADA! :)

Szép sikerek a WTKA Európa Kupán. 2010. március 27-28-án került megrendezésre és szép sikereket hozott stílusunknak a WTKA (World Traditional Karate and Kickboxing Association) Európa Kupa. A több mint 400 résztvevő különböző kategóriákban mérhették össze tudásukat a két napos rendezvény alatt. Stílusunk formagyakorlatban, valamint light-kontact, low-kick és thai-box küzdelmekben volt érdekelt. A nagy esemény kemény küzdelmre késztetett mindenkit, de a szadai HLCT-s csapat minden tagja kitett magáért, így szép eredményekkel terhettünk haza. A szadai versenyzők eredményei: Homok Péter WTKA Európa Kupa győztes Thai-box Nagy Bendegúz WTKA Európa Kupa ezüstérmes Thai-box Russzu Péter WTKA Európa Kupa ezüstérmes Low-kick Nagy Zoltán WTKA Európa Kupa bronzérmes Low-kick Seres Ferenc WTKA Európa Kupa IV.helyezett Low-kick Vastag Tamás WTKA Európa kupa IV.helyezett formagyakorlat Minden versenyzőnek szívből gratulálunk! A versenyről képeket és videót a "Fotóalbum" és a "Videók" oldalakon találsz.

Sikeres övvizsgák. 2010.03.01-én lezajlottak az első idei övvizsgák si-fu Mózes Gábor vezényletével. Minden tanuló megmutatta mire képes a nehéz és fárasztó vizsgán. A szorgalomnak, kitartásnak köszönhetően mindenki megszerezte a számára kijelölt fokozatát. Ezúton is gratulálunk minden tanulónak. A vizsgáról képeket a "Fotóalbum" oldalon találsz.

Slikker Csaba az IRM Országos Bajnoka!  A Köztársasági Őrezred rendezésében került sor az IRM pontszerző Karate és Full-contact Versenyre. 2010. február 25-én reggeltől estig küzdöttek egymás ellen a rendészeti szervek versenyzői az országos bajnoki címekért. Slikker Csaba -90kg-ban indult a megmérettetésen, ahol 4 győzelmével megszerezte (a tavalyi ezüstérem után) az aranyérmet, így Ő lett IRM 2010. Országos bajnoka ebben a súlycsoporban! Szívből gratulálunk a teljesítményéhez! A versenyről képeket a "Fotóalbum" oldalon találsz.

Övvizsgák 2010. március 1-én.  2010. március 1-én tartjuk az idei év első övvizsgáit a gyerek és a felnőtt csoportoknak egyaránt. A vizsgát si-gung Pataki Ferenc fogja tartani a gyerekeknek 17.00 órától a nagyoknak 18.00 órától. A vizsga nyílt, így a rokonok és ismerősök bátran jöhetnek, illetve azokat a tanulókat is várjuk akik nem vizsgáznak de szeretnék megnézni az övvizsgákat. A vizsgán technikai, elméleti és erőnléti felkészültségükből adnak számot a tanítványok. Mindenkinek sikeres vizsgát kívánunk!

Hungarian Open, WTKA Európa Kupa. 2010. március 26-28-án kerül megrendezésre a Hungarian Open, WTKA Európa Kupa melyre a stílusunk is meghívást kapott. A több napos rendezvényen 400 versenyző több kategóriában mérheti össze tudását. A versenykiírásért kattints ide: WTKA Európa Kupa Minden versenyezni kívánó tagunk jelentkezését szeretettel várjuk. Ha kérdésed van keresd si-fu Garamszegi Gábort. A verseny plakátját itt tudod megnézni: Plakát

HLCT Nyílt Országos Küzdelmi Bajnokság. 2010. június 5-én kerül megrendezésre a HLCT Nyílt Országos Bajnoksága a Tüzér utcai harcművészeti központba. A résztvevők a HLCT "B" és "C" szabályrendszer szerint küzdenek meg egymással a HLCT bajnoki címeiért. A versenyzők életkor és súly alapján kerülnek csoportosításra. Jelentkezni a klubbvezetőknél (valamint si-gung Pataki Ferencnél, és si-fu Garamszegi Gábornál)lehet. A nevezési díj 2.500 Ft melyet a helyszínen kell befizetni. Nézői belépő nincs! További részleteket és versenykiírást hamarosan megtaláljátok itt valamint a klubbvezetőknél. A versenykiírást itt tudod megnézni: HLCT Nyílt Országos Bajnokság Minden résztvevőt és érdeklődőt szeretettel várunk. EDZŐTÁBOR 2010 Idén is megrendezésre kerül a HLCT edzőtábor Balatonfenyvesen. Időpontja 2010.07.27 - 2010.08.02-ig. Részvételi díj 27.500 Ft (18 év felettieknek +1.500 Ft adó). Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, és az edzéseken való részvétel díját. Elhelyezés 4-5 ágyas szobákban, melyhez külön fürdőszoba tartozik. A szállás közvetlenül a Balaton parton található. Kedvcsinálló képek a fotóalbumban! Mindenkit szeretettel várunk!

LEZAJLOTT AZ I. SZADAI MIKULÁS KUPA. Hosszúra sikeredett az I. SZADAI MIKLÁS KUPA, de minden versenyző kitett magáért így egy jó szinvonalú verseny kerekedett a hideg ellenére is. 3 klub több mint 20 versenyzője kezdett neki a versenyzésnek, a 8-9 évesektől az "öreg rókákig" minden korcsoport képviseltette magát. A versenybizottság olyan produkciókat láthatott melyekre joggal lehet minden klubvezető és tanítvány büszke. Szoros küzdelmben és jó hangulatban telt a verseny minden perce. A végelszámolásnál az első 6 helyezett között pár pont döntött... Összesített végeredmény: I. Fülep Alexa (kisvárdai klub) II. Ökrös Tibor (kisvárdai klub) III. Russzú Péter (szadai klub) IV. Vastag Tamás (szadai klub) Minden helyezettnek és résztvevőnek szívből gratulálunk! Találkozunk jövőre... További képeket a "Fotóalbum" oldalon találsz.

SZADAI MIKULÁS KUPA. Idén elsőként rendezzük meg a SZADAI MIKULÁS KUPÁT melyre a stílusunk tanulóit valamint szurkolóikat várjuk sok szeretettel. Az évzáró verseny részleteiről a klubvezetőknél lehet érdeklődni, vagy kattins az alábbi linkre: VERSENYKIÍRÁS Időpontja: 2009.december 12-e (szombat) 13 óra. Helyszíne: Szada, Dózsa Gy. út 63. Székely B. Általános Iskola tornaterme

INDUL A GYEREK KUNG-FU. 2009. szeptember 21-től indítjuk be a gyerek kung-fu oktatást, melyre óvodások és az álltalános iskola 1-2. osztályos tanulóit várjuk. Az edzések időpontjai az "Edzések, elérhetőségek" menüpont alatt találhatóak. Minden gyerkőcöt (fiúkat, lányokat) szeretettel várunk!

SIKERES ÖVVIZSGÁK: 2009. augusztus 19-én Pataki Ferenc si-gung és Mózes Gábor si-fu vizsgáztatták le azon tanulókat akik nem tudtak résztvenni az edzőtáborban. A vizsga igen kemény de sikeres volt, mindenki megszerezte új fokozatát. Zsolnai Péter 7 Tjie Morvai Ica 9 Tjie Homok Péter 9 Tjie Zsolnai Vili 9 Tjie csík Mindenkinek gratulálunk!

ÉRMEK ÉS ÖVEK BALATONFENYVESRŐL: A 2009-es edzőtábor minden tekintetben jól sikerült a szadai HLCT számára, hiszen mindenki sikeres övvizsgát tett, valamint az utolsó napon megrendezett önvédelmi versenyről 2 bronz és 1 aranyérmet hoztunk el! Sikeres vizsgát tettek: Morvai Attila 8 Tjie Seres Ferenc 8 Tjie Russzu Péter 8 Tjie Nagy Olivér 8 Tjie Nagy Bendegúz 8 Tjie Vastag Tamás 8 Tjie Nagy Zoltán 7 Tjie Verseny eredmények: Serdülő: Russzú Péter (8 Tjie) 3. helyezés Felnőtt: Nagy Zoltán (7 Tjie) 3. helyezés Felnőtt 3 Tjietől: Garamszegi Gábor (3 toan) 1. helyezés Kis videó a versenyről a videók menüpont alatt! MINDENKINEK GRATULÁLUNK!!!

BEMUTATÓ: 2009. július 18-án Anarcson sikeres bemutatót tartott a HLCT egyesület. A bemutatón a szadai klubb 7 fővel képviseltette magát és nagy sikert aratott.

EDZŐTÁBOR: Idén is megrendezésre kerül a HLCT edzőtábor Balatonfenyvesen, melynek időpontja: 2009. 08.01 - 08.07-ig

ORSZÁGOS BAJNOKSÁG: 2009. február 21-én a pápai Acsády Szakképző Iskola tornaterme adott otthont a Hong Lung Ch’uan Tao Harcművészeti Stílus 2009. évi Országos Stílusbajnokságnak és a „Rebel-Lion Kupa”Küzdősport Gála-nak. A rendezvény fővédnöke Si Jo Márton László 10. Toan-os stílusalapító mester volt, a supervisor szerepét a házigazda Si Gung Kasza László 5. Toan-os mester töltötte be. A program szerint 10.00 órakor került sor a formagyakorlat versenyre, 14.00 órakor pedig a küzdelem országos bajnoki döntőkre és a Prestige Fight-okra. Az esemény, hála a küzdősportra mindig éhes pápai közönségnek, telt ház előtt zajlott. A formagyakorlat verseny nagyon kiélezett volt, a küzdelmek kőkemény összecsapásokat eredményeztek. (Nézd meg Nagy Zoltán gyors meccsét a videók menüpont alatt!) (Az eseményről készült képeket a fotóalbum menüpontban tekintheted meg!)

ÖVVIZSGÁK: 2009. január 23-án klubbunk tanulói 10 és 9 Tije fokozatra sikeres vizsgát tettek. Ezúton is mindenkinek gratulálunk!

SZADAI EDZÉSEK: 2008. szeptember 1-én megkezdődött a Hong Lung Ch`uan Tao oktatás, a szadai óvoda tornatermében!

sz

st kapott. A t/b
Hírek
WAKF Marcali

2013. január 26-án megrendezésre került a WAKF országos versenye Marcaliban...

tovább >>


Újra kinyit a HLCT Küzdősport Terem Mogyoródon!

2012. november 20-án újra elkezdődnek az edzések Mogyoródon a HLCT Küzdősport Teremben! A tervezett edzések kedd és csütörtök 18-órától...

tovább >>


Dan fokozat váltja a Toan fokozatokat!

A közelmultaban fontos változás történt stílusunknál. A Toan fokozatokat Dan fokozatra cseréltük melyet az aktív mesterek kapnak meg.

tovább >>


Újra edzés!

2012 szeptember 3-án újra kezdődnek az edzések....

tovább >>


Végetért..

Végetért a 2012-es edzőtábor...

tovább >>


5 Toan fokozatot kapott Garamszegi Gábor!

2012.03.09-én, 5 Toan (Si-Gung) fokozatot kapott Garamszegi Gábor Si-Jo Márton László alapítómestertől....

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!