BejelentésHEALTH FOR YOU
Ha fiatal vagy, maradj is az, ha már nem, akkor légy fiatalos!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
TERMÉKEK

A termékek alkotórészei természetes, főként növényi anyagok. Nem tartalmaznak rákkeltő anyagokat, tartósítószereket, valamint szintetikus anyagokat sem. Hatóanyagaik orvosilag ellenőrzötten a legjobb minőséget képviselik.


ALLIGIN
TIAGA IMMUNE TEA
GSE 100 - SZŐLŐMAG KIVONAT
CORAL CALCIUM 1400mg
VITA-MIN PLUS
WEIGHT-LOSS PLUS
GC-MSM PLUS
O2 BASIC ESSENTIAL
MGA PLUS
pH Basic Essential
EXPRESSION ARCÁPOLÓ CSALÁDALLIGIN
(fokhagyma) ... plusz Gyömbér
A kiváló immunrendszer erősítő!Az Alligin az LHN egyik legújabb terméke! Ez a termék erősíti és karbantartja az immunrendszert. Az Alligin allicint és gyömbért is tartalmaz, amelyek a laboratóriumi tesztek alapján erősítik egymás jótékony hatását.

"Aki nem eszik fokhagymát, az mindenkinek gyanús."

Római közmondás

A fokhagymát (Allium sativum) több mint ötezer éve használják gyógyszerként és táplálék kiegészítőként. Széleskörűen alkalmazták az ókori Asszíriában, Egyiptomban, Indiában, Kínában és a görögöknél. A fokhagyma kémiai összetételéről napjainkig legalább 1200 gyógyszertani és több száz egyéb tanulmány készült.

A korszerű antibiotikumoknak ellenálló baktériumok és a mindig megújuló mikrobiológiai kórokozók (SARS, húsevő Strepto-coccus, Nyugat-Nílusi encephalitis vírus, AIDS) korában az Allicin legnagyobb jelentősége nagyfokú antimikrobáns hatásában rejlik.

Az Allicin antimikrobáns hatásáról szóló, 1999-ben kiadott munkájukban Ankri és Mirelman az Allicin antibakteriális, gomba, vírus, parazita ellenes szerepéről adnak számot. Megállapítják, hogy igen nagyszámú baktérium, többek között az E. coli, a Staphylococcus Aureus, a Streptococcus pyogenes, a Proteus mirabilis, a Pseudomonas aeruginosa, az Acetobacter baumanii, a Klebsiella pneumoniae, az Enterococcus faecium, a Myco-bacterium tuberculosis, a H. pylori, a Szalmonella, a Clostridium és a Shigella, mind Allicin-érzékeny. Ezért ezt az összetevőt jól lehet alkalmazni az ellenük folytatott küzdelemben.

Rendkívül fontos a fokhagyma fémmérgezés elleni hatása is. A fokhagyma megvédi a fehér és a vörös vérsejteket az oxidálódási károsodástól, amit a fémek okoznak a vérben és így megvan a saját detoxifikáló hatása. A fokhagyma sok kén alkotóelemet tartalmaz, beleértve a legértékesebb sulph-hydryl csoportot, ami oxidálja a higanyt, az ólmot és a cadmiumot és ezeket a fémeket vízben feloldhatóvá teszi. Ez megkönnyíti a szervezetnek a dolgát a kiválasztásnál. A fokhagyma tartalmaz aliint, amit enzimálisan átalakít allicinné,a természet legerõsebb antimikróbás hatóanyagává. A fémmel mérgezett páciensek majdnem mindig szenvednek másodlagos fertõzésektõl, amik gyakran felelõsek a tünetek egy részéért. A fokhagyma tartalmazza a legfontosabb ásványokat, amik megvédenek a fém mérgezéstõl, bio aktív szelént. A fokhagyma ezenkívül véd a szívbetegségek és a rák ellen.


A korszerű gyártási folyamat során, amelyet az Allisure cég elsőként alkalmaz a világon, stabilizált Allicint nyernek, amelynek a hatása ugyanaz, mintha most haraptunk volna bele egy fokhagymába. Ennek köszönve, a fokhagyma aktív alkotóeleme, az Allicin, közvetlenül oda jut el, ahol a testünknek a legnagyobb szüksége van rá. Ez a szabadalmaztatott eljárás teszi lehetővé a stabilizált Allicin előállítását.

Stabilizált Allicint sikerült már több mint 40 termékbe beültetni. A bejegyzett ALLISURE márka a garancia arra, hogy igazi, stabilizált Allicin van a termékben.

Ajánlott napi bevitel: Szükségszerűen egy vagy több kapszula naponta.

Lap tetejére.


TIAGA IMMUNE TEA
100%-ban a vadon nőtt Tiaga-gombából készült immunerősítő tea
Az Immune-Tea béta-glukánokban gazdag, amelyek az immunrendszer normál működésének fenntartásához szükségesek. Ez a tea tartalmazza mindazokat az építőelemeket, amelyek segítségével a szervezet megőrizheti egyensúly állapotát. Ha a szervezetnek erős az immunrendszere, akkor sikerrel védekezhet a kórokozókkal, valamint az öregedéssel járó káros folyamatokkal szemben.

A Tiaga egy bracket fungus, azaz fán növő gombaféle, amely a mérsékelt égövi Észak- és Dél-Amerikában honos. Szoros rokonságban áll a japán reishivel, és a kínai ling chivel. Ezen gombák mindegyike tartalmaz béta-glukánt.

Az észak-amerikai bennszülött törzsek ezt a gombát „Tiaga” néven ismerik és már ősidők óta tudatában vannak a szervezetre gyakorolt jótékony hatásával. Szent ételnek tekintik, amit főként a betegségek és nélkülözések idején fogyasztottak a test és lélek egészségének megőrzése érdekében.

A tea alkotóelemei a fehérvértestek létrehozásában segítik a szervezetet, amelyek nélkülözhetetlenek a betegségek legyőzéséhez és a test életerejének és egészségének megőrzéséhez.

Kiszerelés: Egy hónapra elegendő

Ajánlott napi bevitel: 1 evőkanál teaport elkeverni 1 liter vízben és napközben meginni. Ajánlatos a hét 4 napján át fogyasztani, majd 3 napot szünetelni.

Lap tetejére.


GSE 100 - SZŐLŐMAG KIVONAT
Egyike a természet leghatékonyabb antioxidánsainak!
A szőlőmag kivonat hatását a szervezetre a világ legjobb kutató laboratóriumaiban tanulmányozták. A kutatások eredményei meghökkentők. Dr. Jacques Masquelier, Dr. Richard Passwater és Dr. Morton Walker, a Pasteur és Huntigton intézetben bebizonyították, hogy a szőlőmag a természet egyik leghatásosabb antioxidánsa, amely semlegesíti a szabad gyökök (sejt rombolók) emberi szervezetre és fiziológiájára gyakorolt negatív hatását.

Sok tanulmány szerint az öregedési folyamat és a test általános leépülési folyamatának egyik fő oka a szabad gyökök jelenléte. A szabad gyökök immunrendszerünk ellen hatnak és ezzel fő szerepet játszanak a krónikus betegségek kialakulásában és a szervezet leépüléséhez vezető káros folyamatokban. Szerencsére a szabad gyökök által okozott káros folyamatok antioxidánsok segítségével visszafordíthatók.

A szőlőmag kivonat hatásának felismeréséig az antioxidánsok legfőbb forrása a C és E vitamin, valamint a béta karotin volt. Azonban, a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem elég erősek a szabad gyökök leküzdéséhez. Az egészséges immunrendszer viszont alapfeltétele a hosszú, egészséges életnek és az öregedési folyamata lassításának. Tanulmányok szerint a szőlőmag kivonat antioxidáns hatása a C vitaminnál hússzor, míg az E vitaminnál ötvenszer erősebb.

Ajánlott napi adag: 2-4 kapszula reggeli vagy ebéd előtt.

Felhasználói tapasztalatok:

„A feleségem lába és lábfeje évekig bedagadt. Szív problémái vannak és a gyógyszere ödémát okozott. Mielőtt szedni kezdte a GSE 100- Szőlőmag Kivonatot, két pár cipőt kellet a munkahelyére vinnie. Egyet délelőttre és egyet ebéd utánra. A GSE 100-nak köszönhetően, nem kell többé ezt tennie. Hihetetlen változást hozott létre ez a termék a családom életében.”- Travis L.

Szőlőmag Kivonatot, napi két tablettát fogyasztottam. Vagyis először napi egyet szedtem, mert féltem a mellékhatásoktól. Óvatos voltam, mert háromféle gyógyszert szedtem akkoriban a vérnyomásom miatt. Egy héttel ezelőtt a vérnyomásom még mindig túl magas volt, 168 /100. Elhatároztam, hogy napi három tablettára emelem az adagomat. Tegnap nagyon meglepődtem, amikor azt láttam, hogy a vérnyomásom 133/78. Ez a legalacsonyabb érték, amit mértem 1989 óta. Úgy érzem kinyílt a cellám ajtaja, és újra szabad vagyok. Köszönöm a Liberty Health Net-nek az életemet megváltoztató lehetőséget.”- Donnie S. –Indiana, Amerikai Egyesült Államok.

Lap tetejére.


CORAL CALCIUM 1400mg
Okinawa szigetéről
A természet adta nekünk ajándékba, egészségünk megőrzéséért.

Az ásványi anyagok közül a kalciumból található a legtöbb a szervezetben. A felnőtt ember csontjaiban lévő kalcium 20%-a évente kiürül és újra pótlódik. A csontlebontás és a csontépülés folyamata felnőtt korban kiegyensúlyozott. Azonban, ahogy öregszünk, a lebomlónál kevesebb képződik újra, ez okozza a
csontritkulást.

A Coral Calcium fontos szerepet játszik az erős csontok kialakulásában, a szív– és érrendszer valamint az idegrendszer működésében. A foszforral együtt felel az egészséges csontok és fogak kialakulásáért és megmaradásáért. Segíti a szervezetet a szabályos szívműködésben, a mélyebb alvásban. A magnéziummal együtt támogatja az idegrendszert, különösen az idegingerületek átadását. Részt vesz a vas felszívódásában. Hasznos lehet azoknak is, akik túlságosan érzékenyek a stresszre, fokozott hajlamuk van gyulladásra, egyes izomcsoportok görcsére. Mérsékli a légúti allergiás tünetek erősségét. Segít a hát- és derékfájásban szenvedőknek, illetve azoknak a tizenéveseknek, akiknek „növekedési fájdalmaik” vannak.

A ma kapható egyik leghatásosabb immunrendszer erősítő. Ennek jó működése adja a kulcsot a hosszú és egészséges élethez.

Nagy ásványi anyag tartalmának köszönhetően a Coral Calcium megemeli a test lúgos (magas pH szintű) állapotát. Ezzel fokozza az immunrendszer védekező képességét. A magas pH értéknek köszönhetően a test egészségesebb, oxigénben gazdagabb.

A mi Coral Calciumunk 2:1 arányban tartalmaz magnéziumot, ami miatt a legjobban felszívódó kalciumok közé sorolható.

Büszkén mondhatjuk, hogy a termék gyártási folyamatában maximálisan ügyelünk az ökológiai szempontokra. Az élő korallok védettek. Csak megkövesedett - Okinawa szigetének tengerszint feletti rétegéből származó - korallt használunk.

Ajánlott napi adagja: 2 kapszula, naponta kétszer, étkezés közben, vagy orvosa javaslata szerint.

Tapasztalatok:

„A Coral Calcium hozzásegített a jó alváshoz, amivel problémáim voltak. Amióta fogyasztom, úgy alszom, mint a kisbabák. Jó, hogy ilyen eredményeket lehet elérni természetes ásványi kiegészítőkkel. Az Expression nevű terméküket is szeretjük.” – Marina Hyatt, Amerikából.

„Igazán nem tudtam, hogy több kalciumra van-e szükségem, de az egyik barátom ajánlotta a terméket, mert segít az alvásban. Így megrendeltem a Coral Calciumot. Most jobban alszom, mint az elmúlt sok év folyamán. Nincs több hánykolódás és forgolódás. Köszönöm a Liberty Health Netnek!”- Wesley Bowen, Amerikából.

Lap tetejére.


VITA-MIN PLUS
Multivitamin, ásványi anyagok, enzimek
A Vita-Min Plus egy teljes körű multi- tápanyag, amely megfelelő mennyiségben ellátja a szervezetet a naponta alapvetően szükséges vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és értékes antioxidánsokkal. Étrendünk nagy részét kitevő növények legtöbbje tápanyag szegény földben növekedett. Vitaminokra és tápanyagokra azonban minden szervezetnek szüksége van, ezért nagyon fontos hogy pótoljuk a hiányzó elemeket, amire kitűnő megoldás a Vita-Min Plus.

Összetevői:

Vitaminok: Az A és D vitamin elengedhetetlen az egészséges bőr, csontok, fogak és szem megfelelő működéséhez. A C-vitamin a fertőzésektől és betegségektől véd. Az E vitamin oxigénnel látja el a szívet. A B6 és B12 vitaminok az egészséges vörös vértestekért, az ínyért, a fogakért, a véredényekért és az idegrendszer megfelelő működéséért felelősek. A niacin a bőr egészségének megőrzését és az idegrendszer megfelelő működését segíti.

Ásványi anyagok: A kalcium erősíti a csontokat, csökkenti a fogak romlását, segítséget nyújt a köszvény leküzdésében és véd a negatív öregedési tünetektől. A szelén megvédi az immunrendszert a szabad gyököktől és segít megőrizni a szív egészségét. A kálium felelős a szívizom működésért, az elégséges inzulin kibocsátásért, a megfelelő folyadék egyensúly fenntartásáért és az idegrendszer helyes működéséért. A cink fontos szerepet játszik a sejtképződésben, az egészséges szövetek fenntartásában, valamint szabályozza a mirigyek működését. A magnézium elengedhetetlenül fontos a csontok, a bőr, az ínszalagok fejlődéséhez, és az enzimek aktiválásához. A króm segíti a zsírégetést, stabilizálja a vércukor szintet, csökkenti a vérnyomást és a koleszterin szintet.

Enzimek: az enzimek elsősorban az emésztést segítik. Szervezetünk saját maga termeli az ehhez szükséges enzimeket, viszont öregedéssel az enzim termelés csökken, ami miatt enzimhiány léphet fel. Az enzim hiány első jelei közé tartozhatnak a gyomorégés, a hasi fájdalom, a bőrproblémák, a rossz lehelet, a fokozott bélgáz termelődés, a hasmenés, a székrekedés, a fejfájás, a kimerültség, az idegesség, a memóriazavar és a megfelelő koncentráció hiánya. A Vita-Min Plus megfelelő arányban tartalmazza azokat az enzimeket, amelyek segítik az emésztőszerveket az élelem és a tápanyagok lebontásában. Nagyon fontos a szervezet enzim szükségletének szinten tartása, hogy elegendő energiát tudjon előállítani és a károsodott szöveteket helyreállítani.

Kiszerelés: 60 tabletta

Ajánlott napi adag: 2 tabletta, egy reggel és egy délután, lehetőleg étkezés közben

FIGYELEM! Gyerekek 6 éves korig nem fogyaszthatják! 6-10 év között 1 tabletta a napi adag.

Lap tetejére.


WEIGHT-LOSS PLUS
A túlsúly ellen
Megkönnyíti a fogyást és segít megtartani az ideális testsúlyt. Fogyhat, és egyben többletenergiára tehet szert a Weight-Loss Plus-szal.

Összetevői:

Króm: Ez az ásványi anyag zsírégető hatású, valamint segít stabilizálni a vércukor szintet, csökkenti a vérnyomást.

Garcinia Cambogia: megelőzi a túlzott cukor elvonást és elnyomja az éhségérzetet. A Garcinia Cambogia növeli a test hőmérsékletét, ezáltal a test gyorsabban égeti a kalóriákat. Növeli az energia szintet és az állóképességet.

Guarana kivonat: hatékony energia növelő, jó közérzetet biztosít. Segít a stressz, a feszültség, a fáradtság és a fejfájás leküzdésében.

Ginkgo Biloba: növeli a koncentráló képességet és az emlékezőtehetséget, amit számos tanulmány is alátámaszt. A Ginkgo Biloba segít számos időskori betegség megelőzésében is, mint pl. a szélütés és az izmok leépülése.

Ginseng kivonat: egyike a legősibb és legismertebb gyógynövényeknek a kínai gyógynövénykultúrában. Legjobban a stressz, fáradtság és a legyengült immunrendszer elleni hatásáról ismert. A Ginseng kivonat energiát ad, miközben megnyugtat és enyhíti a stresszhatást.

Ajánlott napi adag: 2x1 vagy 2x2 kapszula reggeli és ebéd előtt.

Tapasztalatok:

„Hallottam, hogy kollégáimnak milyen jól bevált a Weight-Loss Plus és azt gondoltam, kipróbálom én is. A feleségem is folyton mondogatta, hogy ki kell próbálnom, mivel 4 hét alatt ő is sokat fogyott tőle. Én is túlsúlyos voltam és elhatároztam, hogy kipróbálom a Weight-Loss Pluszt. Kevesebb, mint egy hét alatt 3 kilót fogytam, minden nagyobb erőfeszítés nélkül. Köszönöm a lehetőséget és azt, hogy amit ismertetnek a termékkel kapcsolatban, az valóban igaz.” – Ruth és Roger H., Angliából

„A Weight-Loss Plust, a Szőlőmag Kivonatot és a Vita-Min Plust fogyasztom. Fél év alatt 18 kg-ot fogytam, 165 kilóról 147 kilóra. A derekam 162 centiméterről 148 centiméterre csökkent.” – Samuel Strokes

Lap tetejére.


GC-MSM PLUS
Glukozamin-kondrotin-MSM- zöld kagyló
A hatásos ízületi gyulladásgátló!
Észak-Amerikában nagyszerű eredményeket értek el az ízületi fájdalmakkal foglalkozó kutatók. Emberek milliói szenvednek az ízületi fájdalmak valamilyen formájától, amely jelentősen befolyásolja egész életüket.

Egy 1990-es tanulmány szerint az Egyesült Államok népességének több mint egyharmada szenved krónikus ízületi fájdalmaktól. A krónikus fájdalom miatti rokkantsági leszázalékolásokra kifizetett összeg eléri az évi 10 millió dollárt.

A kutatások során olyan arthritis elleni készítmények után kutattak, amelyek hatásosak, biztonságosak, és nincs mellékhatásuk. Egyre inkább népszerűvé váltak a természetes összetevőkből készített termékek, mint például a GC-MSM Plus, amely megfelel e kritériumoknak.

Az MSM szerves kén, egy olyan összetevő, amely egyaránt előfordul a természetben és az emberi szervezetben is. Az élő sejtek felépítésében játszik fontos szerepet. A hormonok, enzimek, antitestek és antioxidánsok megfelelő mennyiségű képződése is tőle függ. Mivel a testünk naponta hasznosítja, ezért az MSM-t folyamatosan pótolni kell. A szervezetre gyakorolt pozitív hatása 1980-ig ismeretlen volt. Ekkor Robert J. Herschler vegyszer kutató fedezte fel a jelentőségét.

Az MSM az óceánokból származik, ahol a mikroszkopikus planktonok bocsátják a kén összetevőit a tengervízbe. Ezek rövid időn belül DMS-é, azaz illékony kénné alakulnak át, és a légkörbe távoznak. Ebben a szuszpenzált, gáz halmazállapotban a DMS reakcióba lép az ózonnal és az ultraibolya sugarakkal, DMSO-t és DMSO2-t létrehozva, amit MSM néven ismerünk. Az MSM az eső segítségével a talajba kerül, ahol a növények magukba szívják azt. Igaz, hogy a természet MSM-ben gazdag, de a leggazdagabb természeti források is csak milliomodnyi nagyságú koncentrátumban tartalmazzák.

Az MSM kén alapú fájdalomcsillapító hatóanyag. Meggátolja a fájdalmat jelző impulzusok továbbítását az idegrostokba.

Ha kémiailag akarjuk besorolni, akkor azt mondhatjuk, hogy ugyanabba a főcsoportba tartozik, mint az oxigén.

Gróf L. Mindell állítása szerint az MSM gyorsan vezetővé válik a fájdalomcsillapítók terén. Biztonságos, természetes anyagokból álló, hatásos fájdalom- és ízületi fájdalom csillapító.

Az MSM hatása az egészségre

Stanely W. Jacob az oregoni orvosi egyetem professzora 20 éven át tanulmányozta az MSM szervezetre kifejtett hatásait. Kutatása szerint az MSM alapvető elem, amely az emberi test különböző szerveinek felépítésében és azok működési funkcióiban játszik fontos szerepet.

Allergiák: az MSM segít a szervezetnek védekezni az allergének ellen, csökkentve az allergiás reakciókat. Az MSM segít az egészséges nyálkahártya megtartásában.

Haj, bőr és körmök: a kén elengedhetetlen a megfelelő kollagén és keratin termeléshez. Ezekből az elsődleges proteinekből áll a haj, a bőr és a körmök. Az MSM segít megtartani a szövetek rugalmasságát és segíti a sérült bőr gyógyulását is.

Csontok, ízületek és ínszalagok: a kén nélkülözhetetlen az egészséges szövetek, csontok, ízületek, ínszalagok és inak kialakulásához.

A szénhidrát anyagcseréje: az inzulin termeléshez is kénre van szükség, amely a szénhidrát anyagcseréért felelős.

Bélműködés: az MSM elősegíti a megfelelő emésztést és a tápanyag feldolgozást. Az MSM segít az egészséges anyagcsere kialakításában és a keményítők, zsírok, fehérjék emésztésében.

A légzőszervek: az MSM segít a tüdőnek hogy egészséges maradjon. Védelmezi a tüdőhártyát, amely az oxigén és szén-dioxid cserében vesz részt.

A glukozamin hatása az egészségre

Kutatások során kimutatták, hogy a glukozamin javítja az ízületeket, mert serkenti a glukozaminoglikan (GAG) termelését. GAG nélkül a kollagén mátrix elvesztené zselés jellegét. A glukozamin termelésének csökkenése az embereknél az öregedés természetes velejárója. A glukozin termelés hiánya a csontritkulás egyik fő oka.

A glukozamin segít a kollagén előállításban, ami abban a fehérjés, rostos anyagban található, amely összetartja az ízületeket. A kollagén a porcok egyik fő alkotóeleme.

A glukozamin segít a porcok számára fontos víz megkötésében. Kimutatták, hogy elősegíti a kollagén szint növelését és a porc anyagcseréjének normalizálását, amely megóvja azt a roncsolódástól. A glukozamin tehát elősegíti a porcok fő összetevőinek termelését és védelmét.

A kondroitin hatása az egészségre

A növekedő szervezetben a kondroitin, a glukozaminhoz hasonlóan, lassítja az ízületi fájdalmak kialakulását. Egy tanulmány szerint, azon személyeknél, akik egy éven át placebót kaptak, jelentős ízületi panaszok jelentkeztek. Viszont azoknál az embereknél, akik kodroitin szulfátot kaptak, nem volt jelentős az elváltozás. Más szavakkal, a kondroitin szulfát megvédi az ízületeket a csontritkulás ellen.

A zöld kagyló hatása az egészségre

A zöld kagyló sikeresen megvédi az ízületeket a károsodástól, akár 20 éven át. Hatékony fájdalomcsillapító és gyulladásgátló. A Clemson Egyetemen végzett kutatások során kimutatták, hogy a zöld kagylónak immunszabályzó tulajdonságai vannak, amelyek késleltetik a gyulladások kialakulását.

A zöld kagyló hatásos antioxidáns, méregteleníti a szuperoxidokat és a szabad gyököket, amelyek károsítják a szöveteket és a membránokat.

Ajánlott napi adag: 2x1 kapszula

Lap tetejére.


O2 BASIC ESSENTIAL
Time Release
Stabilizált Oxigén
Az Oxigén szervezetünk legfontosabb eleme

Az O2 alapelem egyike az LHN legújabb termékeinek.

Az alábbi tájékoztatás örökérvényűen meg fogja változtatni az életét, ha a jövőben sejtjeibe elegendő mennyiségű oxigént juttat. Rájöttünk, hogy a valóság általában nagyon egyszerű!

TÉNY: az oxigén olyan összetevő, amiből ma már nem kapunk eleget. A légkör oxigéntartalma folyamatosan csökken, így szervezetünkben egyre inkább hiányzik a megfelelő mennyiségű oxigén.

TÉNY: a barátságtalan vírusok, amőbák, élősködők, fertőzések és baktériumok nem tudnak megélni és megmaradni magas oxigéntartalmú környezetben. Megfelelő mennyiségű oxigén jelenlétében innaktívak, nem életképesek.

TÉNY: gyakorlatilag minden betegséget a felsoroltak egyike okozza és ezek nem tudják elviselni a magas oxigéntartalmú környezetet! Bármilyen megbetegedés oka az oxigénhiány a sejtek szintjén. A szervezet, amelynek nem biztosítjuk az elégséges oxigént, nem működik jól, megbetegszik. Erőkifejtésnél még több oxigént igényel szervezetünk (sportolók, nehéz munkát végzők, különféle betegségek).

TÉNY: a vírusok, amőbák, élősködők, fertőzések és baktériumok a fémes hulladékokon és a szervezetben felgyülemlett méreganyagokon élnek és szaporodnak. Az oxigén egyben a szervezet tisztítója is, vagyis megszabadítja a szervezetet a felgyülemlett mérgektől

TÉNY: az O2 Basic Essential olyan környezetet, tiszta oxigénteret biztosít a szervezetben, amelyben a káros elemek nem tudnak élni és szaporodni. A hasznos baktériumok oxigénben gazdag közegben élnek, az ártalmasak ennek jelenlétében elpusztulnak.

Miben segít az oxigén?

* sejtek felújításában
* méregtelenítésben
* betegségekből való gyorsabb felépülésben
* légzési panaszok csökkentésében
* tápanyagok beépülésében a szervezetbe
* fájdalomcsillapításban
* sebek, égési sérülések gyors, hegmentes gyógyulásában
* ráncok kisímításában

Javasolt felhasználás: 3-5 csepp 1,5 deciliter ivóvízben* háromszor naponta. Szükség szerint az adag növelhető, megfelelő mennyiségű vízben feloldva.

*szénsavmentes ásványvíz v. PÍ-víz

Megjegyzés: A cseppek hozzáadása után várni kell 2 órát mielőtt megisszuk!

Figyelem: A készítmény koncentrátum, csak higított állapotban használható külsőleg és belsőleg is!

Lap tetejére.


MGA PLUS
MANGOSZTÁN - GOJI - ACAI - GRÁNÁTALMA

Egy termékben a négy szenzációs testőr!
Az MGA Plus manosztánt, goji bogyókat, acait, és gránátalmát tartalmaz, amelyek négyese erős és alaposan kivizsgált tápértékű étrendkiegészítő. Habár számunkra újdonságot jelent ez a termék, minden összetevőjének hosszú története és tapasztalata van őshonos kultúrájában.

A Mangosztán ízletes gyümölcs, amit a kelettrópusi országokban találhatunk, mint például Tájföldön. A mangóhéj adja a legjelentősebb, „xantonok” néven ismert összetevők ellátmányát, amelyek erős immunrendszeri és szív- és érrendszeri támogatást nyújtanak.

A Goji bogyók a Himaláján teremnek. A tudományos kutatások felismerték, hogy a goji 4 egyedi poliszaharidje (LBP1, LBP2, LBP3 és LBP4) a sejtek egymásközti kommunikációját irányítja és szállítja az információkat a szervezetben. Azt mondhatjuk, hogy a goji poliszaharidek „mester molekulák”, mert képesek vezényelni és szabályozni a test legfontosabb biokémiai védekező rendszerét. Nagy fontossággal bírnak az egész szervezet minden sejtjének problémamentes működésében.

Az Acai gyümölcs az amazoni őserdőkben terem. Bolygónk tökéletes gyümölcsének is nevezhető, mivel nagyon gazdag tápanyagokban, mint az aminosavak, létfontosságú zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek. A gyümölcsök közül növényi tápanyag összetételben a legjobb antioxidáns.

A Gránátalmának magas az ellagic sav tartalma. Kutatások igazolják, hogy az ellagic sav rák és élősködők elleni védekező anyagokat juttat a szervezetbe.

Kiszerelés: 180db kapszula
(két havi adag)

Lap tetejére.


pH BASIC ESSENTIAL
Alkál cseppek
A Guinness Rekordok Könyve megbízásából egy brit újságíró meginterjúvolta Shigechiyo Izumit, a világ legidősebb emberét, aki 115 évesen kifejezetten jó egészségnek örvendett. Az újságírót lenyűgözte Izumi életereje, és a tény, hogy a férfi 105 éves koráig dolgozott. Mikor az újságíró megtudta, hogy a sziget lakosainak többsége sokáig és jó egészségben él, megkérte Izumi urat, hogy vesse alá magát egy orvosi vizsgálatnak.

Az okinawai szigetcsoportot Sango korallzátonyok alkotják, melyek kémiai összetétele nagyon hasonlít az emberi csontokéhoz. Mikor esik az eső ezeken a szigeteken, a víz átfolyik ezeken az ősi korall üledékeken, és magával mossa ezek ásványi anyagait. Egy kutatócsoport megállapította, hogy az Okinawán található ivóvíz más, mint a világ egyéb pontjain, ugyanis fosszilis korallbányákból származik. Ez a víz nemcsak számos esszenciális ásványi anyagot tartalmaz, hanem meglehetősen lúgos kémhatású is, pH értéke 7 és 8,5 között van.

Az egészség kérdését szem előtt tartó japán kormány egy jó évtizeddel ezelőtt engedélyezte a Sango korall homok bányászatát. A Sango korall az egyetlen a 2500 korallfajta között, mely ezekkel az egészségmegőrző tulajdonságokkal rendelkezik, és nagy mennyiségben csak a japán Okinawa környékén található. Csaknem 4 millió japán fogyaszt naponta korall kalciumot.
A bányászat során, különös figyelmet fordítva arra, hogy ne okozzanak kárt az élő korallokban, a korall kalciumot, magnéziumot, és értékes ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmazó Sango korall homokot porrá őrlik és rendszerint kapszulákba töltik. A korall kalcium fogyasztása a szervezet pH szintjét egészséges bázikus állapotba hozza.

A japán kormány a háborút, és Hiroshima valamint Nagasaki bombázását követően felhasználta a sango korallt a vízellátásban. Tudósok nemrégiben nyilatkozták, hogy ezekben a városokban a bombázást követő években igen alacsony volt az elhalálozások száma. Az ivóvíz Sango korall tartalma csodálatos egyensúlyt teremtett ezeknek az embereknek a szervezetében.

A korall kalcium nagymértékben hozzájárul az egészségünk megőrzéséhez. A kalcium a szervezetben lejátszódó folyamatok százaiban vesz részt minden nap. Világszerte emberek ezrei találnak valódi megoldást több mint 200 féle, kalciumhiánnyal összefüggő betegségükre, és élnek fájdalmak nélküli teljes életet a korall kalcium fogyasztása által.

A korall kalciumból származó kalcium 100%-ban felszívódik a szervezetben. Csak összehasonlításként: a tejtermékekből mintegy 27%-os a felszívódási arány. Emellett a korall kalcium természetesen tartalmazza a szervezetben is megtalálható egyéb ásványi anyagokat is, melyek szintén könnyen hasznosulnak a szervezetben.

Fontos tudni, hogy a rákos sejtek lúgos környezetben nem tudnak szaporodni,
ezért rendkívül fontos a lúgosító ételek fogyasztása! Az állati eredetű élelmiszerek savas kémhatást idéznek elő a szervezetben. A nyers zöldségek és gyümölcsök fogyasztása biztosítja a szervezet számára a kívánatos lúgos kémhatást.

A savak okozta megbetegedések listája igen hosszú - az AIDS-től a rákon át egészen a cellulitiszig terjed. Testünk arra hivatott, hogy körülbelül 130 évet érjen meg. Életmódunknak köszönhetjük, ha idő előtt megöregszünk, megbetegszünk vagy túl gyorsan ér utol minket a halál. A legtöbb betegség alapja a túlsavasodás. Természetellenes étkezési szokásaink következtében testünkben mindig túl kicsi a rendelkezésre álló bázisok mennyisége.

Egészségünk szempontjából nagyon fontos szerepe van szervezetünk megfelelő pH értékének, aminek kialakításában és fenntartásában a legjelentősebb és nélkülözhetetlen elem a víz.

Mivel testünk 70%-a víz, nagyon fontos, hogy hiányát állandóan pótoljuk. Testünk, a szervezet normális funkcióinak ellátására minden nap 2,5 liter vizet veszít. Ahhoz hogy fenntartsuk a szervezet optimális vízháztartását és megfelelő lúgos állapotát, ajánlatos alkális vizet fogyasztani.

Az alkális víz segít a savak semlegesítésében és a mérgező anyagok eltávolításában a szervezetből. Az alkális víz hasznos elektrokémiai aktivitást fejt ki sejtekben, biztosítva az optimális pH értéket. Legjobb hatást érünk el, ha a víz pH értéke 9 és 10 között van, és ha ebből a vízből 3-4 litert fogyasztunk el naponta. Vagyis többet mint amennyit szomjúság érzetünk megkíván. Tudniillik, a szervezet sokkal több vizet igényel, mint amennyit mi szomjúságérzetünk alapján el tudunk képzelni. Gyakran az erős éhségérzet valójában a szervezet könyörgése a víz után.

Ha szervezetének ezt az igényét kielégíti, elfelejtheti a kalóriák számolását, a zsírréteg mérését, a koleszterint! Elfelejtheti a vérnyomás, a vércukorszint mérését és a hormon változást is!

Egészségünk egyik legfontosabb mércéje a szervezet megfelelő pH értéke, amelyet alkál cseppekkel dúsított vízzel tudunk biztosítani.

Ezeknek a cseppeknek meglepően fontos szerepe van a súlycsökkenésben, ugyanis semlegesítik a savakat amikor a vér túl savas állapotú, egyes élelmiszerek túlzott fogyasztása miatt (búzafélék, banán, húsok és sajt), ami elősegíti olyan betegségek kialakulását, mint a túlsúly, a cukorbetegség, szív és érrendszeri betegségek és a rák.

Egy savas közegben fáradt, beteg sejtek vannak, aminek a következménye:

Alacsony energiaszint
Fáradtság
Emésztési problémák
Túlsúly
Ködös gondolkodás
Depresszió
Fájdalmak
Allergia
Meddőség
Gombás megbetegedések
Súlyos/krónikus betegségek

Egy lúgos közegben egészséges, energikus sejtek keletkeznek, aminek a következménye:

Karcsú, csinos test
Energia és vitalitás
Egészség, kiegyensúlyozottság
Szellemi tisztaság

A pH Basic Essential hatékonyságát növeli az O2 Basic Essential. Együtt hathatósan célba veszik a krónikus betegség két kritikus elemét, a savas pH-t és az oxigénhiányt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készítmény koncentrátum, ha szembe cseppen vagy bőrhöz ér, jól le kell mosni. Gyerekek elől zárjuk el!

Felhasználási javaslat: a szervezet pH értékének függvényében kell alkalmazni. Egy cseppet legalább egy deci vízben oldjunk fel. A nagyon savas állapotnál több cseppet fogyaszthatunk naponta, megfelelő arányban növelve a víz mennyiségét, például két cseppet két deciliter vízben, 10 cseppet egy liter vízben.

Lap tetejére.


EXPRESSION ARCÁPOLÓ CSALÁD
Ez a termékcsalád kifejezetten a Liberty Health Netnek készült. A termékek csak természetes összetevőket tartalmaznak és mentesek mindenféle káros mesterséges vegyi anyagtól, illattól és tartósítószertől.

Az Expression termékek összetevőinek kiváló minőségét azok előállítása során alkalmazott technológiai előírások gondos betartása garantálja. A gyártást alapos kutatómunka előzi meg. Ennek során a termékek hatását kiváló orvosok kutatják, tesztelik. Fokozottan ellenőrzik a különböző anyagok egymásra, valamint a bőrre gyakorolt hatását.

Az Expression termékek segítségével bőre tisztább, ragyogóbb és puhább lesz már az első használat után! Termékeink sikerének kulcsa: hatásosság, minőség, érték.


Anti Aging Formula
Most visszafordíthatja az idő kerekét és életet lehelhet bőrébe a gyengéd, de hatásos Expression öregedést késleltető krémünkkel. Az Expression fantasztikus áttörést jelent a bőr megfiatalításában. Az Expression öregedést késleltető krém hatékony antioxidánsokat, klinikailag tesztelt összetevőket tartalmaz.

A következő problémákra fejlesztették ki: mély ráncok, megereszkedett bőr, zsíros –pattanásos bőr, pigment problémák, száraz, repedezett bőr, megnagyobbodott - eltömődött pórusok, nap okozta károsodások.

Tapasztalat:

„Az unokámnak, Mattnak csúnya égési sérülései voltak az arcán egy autóbaleset miatt. Az Expression-nal próbálkoztunk és nagyon meglepődtünk! Ez a krém nemcsak azonnal enyhítette a viszketést, de hihetetlenül gyorsan teljesen begyógyultak a sebek, minden nyom nélkül. Tudom, hogy az Expression egy csodálatos termék, mert naponta használom és elégedett vagyok az eredménnyel. Majdnem 70 éves vagyok, de fiatalabbnak nézek ki mint 8 évvel ezelőtt.”- Julia P., Amerikából.


Instant Face Lift
Az Insant Face Lift lassítja az arcbőr ráncosodását. Hihetetlen, de hatása azonnal észrevehető és 6-8 órán keresztül megmarad. A termék feszesít, erősít, csökkenti a ráncokat és a szarkalábakat, összehúzza a pórusokat, gyorsan szárad. Használja és legyen minden nap észrevehetően fiatalabb!


Soft Rose Cleanser
Ez egy gyengéd de igen hatékony arctisztító szer, amely csipkebogyó mag olajat, növényi glicerint, hínár kivonatot és egyéb olajakat tartalmaz. A Soft Rose Cleanser megújítja és ragyogóvá varázsolja bőrét. Bele fog szeretni az enyhe rózsa illatba és a különösen gyengéd ápolásba, amelyre ez a frissítő arctisztító képes. A Soft Rose Cleanser védi és tisztítja a bőrt, és nem szárítja ki. Kondicionáló hatású, összehúzza a pórusokat, egyensúlyban tartja a zsíros, pattanásos bőrt.

A növényi glicerinnek lágyító hatása van, puhítja, nyugtatja a bőrt és segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében.

Egy chilei kutatás a csipkebogyó mag olajról kimutatta, hogy kiváló szövet regeneráló hatása van, ami késlelteti a bőr öregedését.

A hínár kivonatot a gyógyfürdőkben már évek óta a bőr megerősítésére használják. Ásványi anyagokat, vitaminokat, hámalkotó elemeket tartalmaz.

A leghatékonyabban akkor fejti ki hatását, ha minden nap használja, reggel és este, nedves bőrre.


Herbal Toner
Ennek a különleges összetételű toniknak három fő alkotóeleme van: 11 fajta gyógynövény, Hyaluron sav és mogyoró kivonat. A gyógynövények ásványi anyagokkal és vitaminokkal látják el a bőrt. A Hyaluron sav természetes módon segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében. A mogyoró kivonat minden elképzelhető szennyeződéstől és az elhalt hámsejtektől is megtisztítja a bőrt. E három fő összetevőnek köszönhetően az arcbőr feszesebbé válik, visszanyeri fiatalkori rugalmasságát. A bőr tónusa fényesebbé és egyben – a megnövekedett nedvességtartalomnak köszönhetően – puhább tapintásúvá válik.

Használata: Lehetőség szerint az arctisztítást először a Soft Rose Cleanser-rel kezdje. Ezután a kozmetikai vatta gömbre vigyen fel egy keveset a tonikból, majd kenje be vele az arc egész felületét. Végezetül langyos vízzel öblítse le az arcát. Ekkor az Ön bőre megfelelően tisztává vált ahhoz, hogy a tápláló krémet felvihesse rá. Használja naponta kétszer, reggel és este.


Lap tetejére.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!