Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
GTA 5 Online


Véletlenszerű Feladatok


Eventek
Bizonyos szintek elérését követően az egyes küldetésadók a Free Modeon belül egy üzenet keretében kisebb feladatokat adhatnak melyekkel extra pontokat szerezhetünk. A feladat lehet személyre szabott vagy olyan melyet mindenki lát így az teljesítheti aki gyorsabb.

1.Armored Truck
A 19. szint elérése után Lester üzenetet küldhet egy pénzszállító kocsi kirablásának lehetőségéről. A radaron fehér teherautó ikon fog megjelenni mindenkinek így aki kapja marja alapon próbáld meg megszerezni és kirobbantani a jármű hátulját. A Freemode Update frissítés által kikerült a játékból.

2.Kill Target
Az 1.15 Independence Day Special frissítés által került be a játékba. A 10. szint elérését követően Lester első küldetése után érhető el. Véletlenszerűen kaphatsz sms-t tőle amin belül elfogadhatod. Feladat meg kell ölni a járművel közlekedő célpontot piros lukas karika ikonnal fogja jelölni a radar.

3.Distract Cops
A Heist frissítés által került be a játékba. A 15. szint elérése után Lester üzenetet küldhet hogy le kéne foglalni a zsarukat egy időre. A radaron megjelenik egy lila areval lefedett terület amin belül ezt megteheted extra pontokért. Kép Ha beérsz az area területére körözést fogsz kapni amit 5 percig ki kell bírnod tehát elindul egy visszaszámláló. Az idő akkor fog telni ha a jelölt területen belül tartózkodsz tehát ha kimész a területről megáll a visszaszámlálás addig mig vissza nem mész ilyenkor ott folytatódik az idő visszaszámlálása ahol abbamaradt. Ha az idő letelt teljesítetted a feladatot. Összesen 10 lehetséges helyen indulhat ilyen. Térkép

4.Crate Drop
A 12. szint elérését követően Ronald első küldetése után véletlenszerűen bizonyos helyre egy dobozt dobnak le amibe lehet fegyver, rp pont vagy valamilyen speciális ruhadarab. A radaron megjelenik egy repülő és egy zöld terület ahova érkezni fog a doboz. Kép Amint odaérsz a területre a rád támadó ellenségeket csináld ki. Ha megérkezett a doboz akkor egy zöld kis kocka benne egy kérdőjellel fogja jelölni a radar. Szerezd meg a többi játékost megelőzve.

5.Import Export
Simeon első küldetése után vagyis akár már az 5. szinten Simeon naponta üzenetet küld neked melyben szerepelni fog 5 kocsi amiket le kéne szállítanod neki. Radar nem mutatja a helyüket a városban. Amint beszállsz egy ilyenbe kapsz két csillagos körözést ezt szüntesd meg, fujasd át a kocsit majd vidd az S betühöz Simeon egyik garázsába. Ha mindezek közbe újra kapnál körözést akkor szüntesd meg. Lehetséges kocsik a következők lehetnek.

Bagger
Beejay XL
Buccaneer
Daemon
Dominator
F620
FQ 2
Fusilade
Gresley
Habanero
Jackal
Landstalker
Patriot
Penumbra
Prairie
Schafter
Sentinel XS
Serrano
Surge
Tailgater

6.High Priority Vehicle
A 8. szint elérése után Simeon üzenetet küldhet hogy le kéne neki szállítani egy különleges járművet. A radaron egy zöld autó ikon fog megjelenni mindenkinek így aki kapja marja alapon próbáld megszerezni. Amint beszállsz egy ilyenbe kapsz két csillagos körözést ezt szüntesd meg, fújasd át a kocsit majd vidd az S betühöz Simeon egyik garázsába. Ha mindezek közbe újra kapnál körözést akkor szüntesd meg.

7.Aircraft Takedown
A Heist frissítés által került be a játékba. A 15. szint elérése után Trevor üzenetet küldhet hogy le kéne vadászni egy a levegőben tartózkodó repülőgépet vagy helikoptert. A radar egy piros repülő vagy heli ikonnal fogja jelölni helyzetét. Pattanj valamilyen repülő alkalmatosságba és a levegőben vadászd le.

8.Vehicle Target
A Heist frissítés által került be a játékba. A 15. szint elérése után Gerald üzenetet küldhet hogy meg kéne semmisíteni egy valamilyen földi járművet. A radar egy piros kocsi vagy motor ikonnal fogja jelölni amik megsemmisítéséért extra pontokat szerezhetünk.

9.Gang Attack Kép
A 18. szint után válik elérhetővé. A kezdetek kezdetén összesen kb 50 db volt belőlük de ez a frissítések során kiegészült kb 60db-ra. A radar piros kör alakú area-val fogja jelölni őket. Kép Minden egyes gang attack megszabott időközönként érhető el s a radaron is csak akkor fognak látszani. Menj egy ilyen areaba és keresd meg a bandatagokat. Ha megvannak s rájuk lősz elindul a támadás onnantól kezdve mindegyik ellenség látszani a fog a radaron. 10 15 20 25 vagy 30 ellenség lehet ezt a játék ki is fogja majd neked írni. Lényeg hogy írts ki mindenkit. Három féle időközönként érhetők el 04:00-12:00, 12:00-20:00 és 20:00-04:00 között. Fellelhetőségük a térképek menüpontban.

Freemode Eventek
Ugyan az előzőleg felsorolt eventek is freemode eventek ennek ellenére külön kategorizáltam ezt mert a freemode eventek konkrét frissítés kapcsán kerültek a játékba továbbá ezek ikonjai szinte mind lila színűek. Már a tutorial után bizonyos időközönként kapsz értesítést róla hogy elérhető valamelyik. Ekkor megjelenik a radaron a hozzá kapcsolódó lila ikon és kapunk néhány percet felkészülni és odaérni. Az indulásokhoz minimum négy játékos kell hogy legyen a szesszióba de vannak olyan eventek melyekhez minimum tíz kell.

1.Penned In
Indítás után megjelenik egy négyesnyillal jelzett lila area ahova bizonyos idő alatt meg kell érkeznie minden játékosnak aki csatlakozni akar ehhez. Start után az area sárgává változik feladat az lesz hogy a járművel ezen areán belül tartózkodjunk és ne engedjük magunkat kitolni onnan mert 7 másodperc areán kívüli tartózkodás esetén felrobbanunk. Nehezítés annyi hogy az area bizonyos irányba haladni fog továbbá fokozatosan megy össze mindaddig amíg csak egy jármű fér el benne így aki utolsónak marad az areába az nyer.

2.Criminal Damage
Aki 5 percen belül a legnagyobb értékű anyagi kárt tudja okozni a városban járművek robbantgatásával az nyer. Ebben az esetben nem kell konkrét ikonhoz sétálni mivel ennél ott zúzhatsz ahol éppen vagy vagy ahol akarsz.

3.Hunt the Beast
A játékosok közül az egyik szörnyeteggé válik strapabíróbb tulajdonsággal. Összesen 30 perc fog állni rendelkezésre arra hogy elérjen 10 checkpointot. A többi játékosnak pedig őt kell levadászni. A szörny alapból nem fog látszani a radaron csak akkor ha összegyűjt egy checkpointot de akkoris csak rövid időre másodperces nagyságrendben. Egy lila szörnyfej ikonnal lesz jelölve amúgy.

4.Kill List
Megjelenik egy lila koponya ikon a radaron ami egy vadászgépet vagy egy helikoptert jelöl. Helihez két ember ajánlott így egyik vezet másik lő. Beszállva a feladat hogy 10 percen belül vadászgépes esetén 9db, helikopteres esetén 52db ellenséget semmisítsünk meg. Hajrá!

5.Kill List Competetive
Ugyanaz mint az előző csak most két szintén lila koponya ikonnal jelzett vadászgépek vagy helikopterek jelennek meg egyik az egyik csapaté másik a másiké. Amelyik csapat 10 percen belül a legtöbb ellenséget csinálja ki az nyer.

6.Hold the Wheel
Egy lila jármű ikon jelenik meg a radaron. Amint beszáll valaki elindul egy 5 perces visszaszámlálás. Az a lényeg hogy az idő lejárta pillanatában mi üljünk éppen a járműben tehát igyekezzünk a járművet megszerezni vagy ha már más megszerezte akkor elvenni tőle és megtartani ami nem lesz egyszerű hisz a csapattársaidnak is ez a célja.

7.Hot Property
Egy lila láng ikon jelenik meg a radaron ami egy táskát jelöl. Feladat összeszedni és 10 perc fog rendelkezésre állni arra hogy a táska minél tovább a birtokunkban legyen így aki a legtöbb ideig tudja birtokolni az nyer. Hasonló mint az előzőleg leírt járműves csak most táskával tehát vigyázz a csapattársaiddal.

8.Dead Drop
Egy lila táskaikon jelenik meg a radaron és 10 percünk lesz arra hogy elmenjünk érte és leszállítsuk a kijelölt helyre persze vigyázva hisz a csapattársainknak is ez a célja így ugyanúgy elvehetik tőled ahogy teis tőlük. Aki leszállítja az nyer.

9.King of the Castle
Egy lila bástya ikon jelenik meg a radaron. Feladat bemenni abba az épületbe így te leszel a király. Amint te vagy valaki belép az épületbe elindul egy 10 perces visszaszámlálás. A királyságot megis kell tartani így ne hagyd hogy a csapattársaid kinyírjanak mert aki kinyír az veszi át a királyságot persze ugyanúgy visszaszerezheted ahogy ők tőled. Az nyer az aki idő lejárta után a legtöbb másodpercet volt király.

10.Moving Target
Egy lila célkereszt ikon jelenik meg a radaron ami egy járművet jelöl. Amint te vagy más csapattársad beszáll 10 perc áll rendelkezésre hogy a jármű el legyen juttatva a kijelölt pontra tehát igyekezz megszerezni és vigyázz hogy ne vegyék el tőled. Aki leszállítja az nyer.

11.Checkpoints
Szerezz egy földi vagy vizi járművet ha éppen nem ülsz egyben és 10 perc áll rendelkezésre hogy a földön/vizen található 120 checkpoint közül minél többet összegyűjts. Akinek több lesz a végére az nyer. A radar nem fog jelölni semmit csak a checkpointokat mivel a földön gyakran előfordul földi jármű így nincs szükség rá hogy jelölve legyenek a radaron ellenben a következő air checkpointtal ahol jelölve lesznek a közeli légi járművek.

12.Air Checkpoints
Kék színű repülő és helikopter ikonok jelennek meg a radaron. Szállj be valamelyikbe ha éppen nem egy légijárműben tartózkodsz és 10 perc áll rendelkezésre hogy a levegőben található 120 checkpoint közül minél többet összegyűjts. Akinek több lesz a végére az nyer.

13.Time Trial Kép
A radaron hetente megjelenik egy lila stopperóra ikon ahol indíthatjuk ezt. Csak egyedül hajthatók végre. Feladat hogy adott időn belül elérjünk egy checkpointot ami jó messze van mindezt az idő lejárta előtt. Eddig 22 ilyen próba van a játékba ezek ugyebár hetente váltogatják egymást.

Organizációs Eventek
Ezek az eventek azóta vannak mióta bekerült a játékba a VIP/CEO tagsággal illetve a Biker tagsággal együtt járó tevékenységi körök űzésének lehetősége ugyanis ha valaki ilyen feladatokat csinál akkor az minden kívülálló játékosnak látszani fog a radaron ezzel lehetőséget adva hogy megnehezítsék vagy meghiusítsák azt amit éppen csinálnak vagy ellopják azt amivel éppen foglalatoskodnak. Ilyenkor a játék értesít és megjelenik a radaron az ehez kapcsolódó jelzés ahol szabotálhatjuk a munkájukat. Ezen eventeket külön kategóriákra fogom osztani.


Biznisz Eventek


1.Special Cargo
A radaron megjelenik egy vagy több piros láda ikon ami azt jelöli ha valamely szervezet éppen lopott árut szerez vagy ad el. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni az árut mely lehet hajóban repülőben teherautóban vagy a földön doboz formályában vagy játékosnál is akit le kell lőnünk hogy elejtse a dobozt.

2.Vehicle Cargo
A radaron megjelenik egy vagy több piros kocsi ikon ami azt jelöli ha valamely szervezet éppen lopott kocsit szerez vagy ad el. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni vagy ellopni a járművüket. Ha sikerült ellopni többféle lehetőségünk lesz. Az egyik hogy elvihetjük a rendőrségre leadni ekkor a rendőrségek egy okkersárga csillagos pajzs ikonnal jelennek meg a radaron. Abban az esetben ha ceo tagok vagyunk akkor az ellopott kocsit elvihetjük a saját vagy ha bodyguradok vagyunk akkor a főnökünk kocsiraktárába de csak akkor ha a kocsit az ellenséges szervezet éppen lopja mert ha éppen eladja akkor csak a rendőrségre vihetjük a raktárunkba nem. A kocsiraktár amúgy ekkor szintén okkersárgán jelenik meg a radaron. Abban az esetben ha kocsit motoros klubtagként lopjuk el mástól akkor csak a roncstelepre vihetjük mely okkersárga kampós markoló ikonnal jelenik meg a radaron.

3.Biker Product
A radaron megjelenik egy vagy több piros csomag ikon ami azt jelöli ha valamely motoros klub éppen valamilyen bizniszéhez tartozó áru alapanyagot szerez vagy készterméket ad el. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni a cuccukat mely lehet földi járművekben vagy játékosnál is akit le kell lőnünk hogy elejtse a csomagot.

4.Gun Cargo
A radaron megjelenik egy vagy több piros töltény ikon ami azt jelöli ha valamely szervezet vagy motoros klub éppen fegyver alapanyagot szerez vagy készterméket ad el. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni a cuccukat mely lehet földi járművekben vagy játékosnál is akit le kell lőnünk hogy elejtse a csomagot.

5.Air-Freight Shipment
A radaron megjelenik egy vagy több piros doboz ikon ami azt jelöli ha valamely szervezet vagy motoros klub éppen hangárbizniszhez tartozó árut szerez vagy ad el. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni a cuccukat melyeket légi járművekkel fognak szállítani.

6.Doomsday Heist Equipment
A radaron megjelenik egy vagy több piros H betüs táska ikon ami azt jelöli ha valamely szervezet vagy motoros klub éppen a doomsday heist preparációs küldetései keretében valamilyen a heisthoz tartozó cuccot eszközt vagy berendezést szerez. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni vagy ellopni a cuccukat.

7.Club Management
A radaron megjelenik egy piros spéci célkereszt ikon ami azt jelöli ha valamely szervezet vagy motoros klub éppen nightclubhoz tartozó populációs küldetést végez. Ekkor lehetőségünk adódik meghiúsítani a küldetésüket a személy kiiktatásával vagy a jármű megsemmisítésével amivel éppen ügyködnek.

8.Nightclub Cargo
A radaron megjelenik egy piros kis bé betüs furgon ikon ami azt jelöli ha valamely szervezet vagy motoros klub éppen nightclubhoz tartozó árut ad el. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni a cuccukat melyeket kisebb nagyobb teherautókban fognak szállítani.

9.Business Battle
Az After hours frissítéssel került be a játékba melyek keretében kisebb mennyiségű árut tudunk szerezni a nightclubunk raktárába. A radaron megjelenik bizonyos időközönként zömében egy sárga b betüs doboz ikon ahova mennünk kell egyéb játékosokat megelőzve melyből minimum háromnak kell lennie a szesszióban hogy egyáltalán megjelenjenek ilyenek. Az áru lehet mozgó vagy álló járművön. Álló esetén őrizhetik ekkor mindenkit lőjünk le ott. Van hogy kapunk egy képet a járműről s a sárga areán belül kell megkeresni ekkor nem őrzi senki. Van olyan eset amikor a kérdéses jármű egy mozgó teherautóban lesz ekkor robbantsuk ki a jármű hátulját hogy kiessen belőle a járgány. Áru a földön is előfordulhat ekkor azt természetesen őrzik de olyan eset is van ahol egy sárga areán belül kell megvárni míg ledobják egy repülőből. Léteznek olyan esetek amikor első körben nem sárga doboz ikonnal jelennek meg a radaron ilyenből három féle lehetséges. Piros koponya ikonok jelennek meg a radaron akik valamelyikénél lesz az áru tehát le kell vadászni őket. Vagy egy zöld kis tasztatúra jelenik meg ekkor menjünk oda és a hekkelős minijáték véghezvitelét követően be tudunk menni a kérdéses járműhöz. Végezetül sárga csillagos pajzs ikonok jelennek meg amiknél menjünk be a rendőrségre hekkeljük meg a jelzett számítógépeket s ezt követően megjelenik a radaron a keresett jármű.


VIP Work Eventek


1.Hostile Takeover
A piros táska vagy tank ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatban felszedte a lopandó táskát vagy tankot. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni azt.

2.Asset Recovery
Egy vagy több piros pajzs ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatban beszállt a lopandó járműbe. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni a járművet.

3.Piracy Prevention
A sárga yacht ikon akkor jelenik meg a radaron ha te vagy egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatot indította el. Ekkor lehetőségünk adódik elfoglalni a yachjukat oly módon hogy a fedélzeten található sárga areában legalább fél percet töltsünk el. A sárga ikonnal egyidőben fehér helikopter és motorscsónak ikonok is megjelennek a radaron amik a yachthoz legközelebbi partszakasznál fognak leledzeni ezzel segítve a támdókat a yachtra való eljutásban. Persze ha pont annak a szerveteznek a tagjai vagyunk aki ezt indította vagy eleve te indítottad akkor a yacht védelme a feladat. Mindkét esetben a támadók illetve a védők piros ponttal lesznek jelölve a radaron függően attól melyik oldalon állsz éppen.

4.Executive Deathmach
Két színes célkereszt ikon akkor jelenik meg a radaron ha te vagy egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatot elindította és egy másik szervezet elfogadta a kihívást. A célkereszt ikonok a két szervezet VIP tagját jelölik. A feladat hogy a saját szervezeted VIP tagját megvédd illetve az ellenséges szervezet VIP tagját tízszer tegyétek el láb alól. Persze ha éppen te vagy a VIP tag akkor csak egy célkereszt ikon látszik majd a radaron hisz a másik te leszel.

5.Executive Search
A színes célkereszt benne figura ikon akkor jelenik meg a radaron ha te vagy egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatot elindította. Ekkor lehetőségünk adódik hogy az ikonnal jelölt areán belül a VIP tagot ki nem látszik a radaron felkutassuk és lelőjük. Persze ha pont annak a szerveteznek a tagjai vagyunk aki ezt indította akkor a VIP tag védelme a feladat ezen területen belül.

6.Sightseer
Akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet főnöke az imént említett VIP Work feladatban felszedte az első táskát. Ekkor lehetőségünk adódik a jelölt főnököt eltenni láb alól hogy ne tudja összeszedni a többit.

7.Headhunter
Egy vagy több darab kék emberfigura ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatot elindította. Így lehetőségünk adódik megvédeni a célszemélyeket. Ekkor az ellenséges szervezet tagjai színes célkereszt ikonnal lesznek jelölve a radaron a védendő célszemélyek meg a kék figura ikonokkal.

8.Airfreight
A piros kampó heli ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatban felszedte a konténert. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni ezt.

9.Haulage
A piros trailer ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatban megszerezte a lopandó trailert. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni vagy ellopni azt. A piros trailer ikon mellett kék teherautó ikonok is megjelennek a környéken amivel ezt megtehetjük.

10.Plowed
A kilenc darab kék láda ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatot elindította és beszállt a céljárműbe. Ekkor lehetőségünk adódik megvédeni ezeket a ládákat ami persze nem könnyű hisz az ellenséges szervezet tagjai megakarják őket semmisíteni. Az támadók színes fémcsőrös teherautó ikonnal lesz jelölve a radaron mivel ezzel a járművel próbálják az akciót végrehajtani.

11.Fully Loaded
A tíz darab kék tetőfegyveres kocsi ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatot elindította és beszállt a céljárműbe. Ekkor lehetőségünk adódik megvédeni ezeket a járműveket ami persze nem könnyű hisz az ellenséges szervezet tagjai megakarják őket semmisíteni. Az ellenség színes knightrider kocsi ikonnal lesz jelölve a radaron mivel ezzel a járművel próbálják az akciót végrehajtani.

12.Amphibious Assult
A kilenc darab kék láda ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatot elindította és beszállt a céljárműbe. Ekkor lehetőségünk adódik megvédeni ezeket a ládákat ami persze nem könnyű hisz az ellenséges szervezet tagjai megakarják őket semmisíteni. Az ellenség színes vizen is közlekedni képes pickup ikonnal lesz jelölve a radaron mivel ezzel a járművel próbálják az akciót végrehajtani.

13.Transporter
A piros spéci platós teherkocsi ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatban beszállt ebbe a járműbe. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni ezt a kocsit.

14.Fortified
A piros spéci páncélozott boxville kocsi ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatban beszállt ebbe a járműbe. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni ezt a kocsit.

15.Velocity
A piros spéci rakétahajtású kocsi ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatban beszállt ebbe a járműbe. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni ezt a kocsit.

16.Ramped Up
A piros spéci rámpás kocsi ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatban beszállt ebbe a járműbe. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni ezt a kocsit.

17.Stockpiling
Nyegyven darab piros négyzetakalú dollárjel ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges szervezet az imént említett VIP Work feladatot elindította. Az ikonok csomagokat jelölnek majd amiket ők gyűjtögetnek. Nekünk meg lehetőség adódik megsemmisíteni ezeket a csomagokat.


Club Work Eventek

1.Deathmach
Akkor indul ha egy motoros klub főnök az imént említett Club Work feladatot indítja és az ellenséges klub főnöke elfogadta a kihivást. Egyszerü team deathmach melyben az a feladat hogy az ellenséges klubtagokat húsz alkalommal tegyük el láb alól vagy minnél többször adott idő alatt. Ekkor az ellenséges motorosklub tagjai színes célkereszt ikonnal lesznek jelölve a radaron.

2.Joust
A motoros zászlós ikon akkor jelenik meg a radaron ha te vagy egy motoros klub az imént említett Club Work feladatot indítja. Így ha részt akarunk venni rajta akkor indulás oda. A feladat egy motoros deathmach melyen motoron ülve kell 15 alkalommal megölni az ellenséges motorosokat.

3.Caged In
A motoros nyilas ikon akkor jelenik meg a radaron ha te vagy egy motoros klub az imént említett Club Work feladatot indítja. Így ha részt akarunk venni rajta akkor indulás oda. A feladat hogy egy bizonyos kör alakú areán belül tartózkodjunk ami valamely irányba mindig haladni fog és fokozatosan megy össze így aki utolsónak marad az areába az nyer.

4.Stand Your Ground
A köralakú motoros ikon akkor jelenik meg a radaron ha te vagy egy motoros klub az imént említett Club Work feladatot indítja. Így ha részt akarunk venni rajta akkor indulás oda. Feladat hogy a jelzésnél található kis sárga areával jelölt területet elfoglaljuk azaz fél percet kell folyamatosan benne tartózkodnunk hogy nyerjünk. Persze ha pont annak a motoros klubnak a tagjai vagyunk aki ezt indította vagy eleve te indítottad akkor az area védelme a feladat.


Clubhouse Contract Eventek


1.Gun Running
A piros teherautó ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges motoros klub az imént említett Clubhouse Contract feladatban beszállt a fegyverrel teli furgonba. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni vagy ellopni a járművet.

2.POW, Guns for Hire, Outrider
Egy vagy több piros célkereszt ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges motoros klub az imént említett Clubhouse Contract feladatok valamelyikében kimentette felvette vagy leszállította a védendő személyt vagy személyeket. Ekkor lehetőségünk adódik ezeket a személyeket eltenni láb alól persze ez nem könnyű hisz az ellenséges motoros tagok védeni fogják hogy épségben maradjanak.

3.Weapon of Choice
Egy vagy több darab kék emberfigura ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges motoros klub az imént említett Clubhouse Contracts feladatot elindította. Így lehetőségünk adódik megvédeni tőlük a célszemélyeket melyek kék figura ikonokkal lesznek jelölve.

4.By The Pound
Egy vagy több piros hengeralakú csomag ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges motoros klub az imént említett Clubhouse Contract feladatban megszerezte a csomagokat. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni vagy ellopni azt.

5.Nine Tenths Of The Law
Egy vagy több piros motor ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges motoros klub az imént említett Clubhouse Contract feladatban megszerezte a lopandó motorokat. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni vagy ellopni azokat.

6.Cracked
Egy vagy több darab piros dollárjel ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges motoros klub az imént említett Clubhouse Contract feladatban megszerezte a pénzes zsákokat. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni vagy ellopni azokat.

7.Jailbreak
A piros rabszállítóbusz ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges motoros klub az imént említett Clubhouse Contract feladatban beszállt a rabszállító buszba. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni vagy ellopni a járművet.

8.Fragile Goods
Egy vagy több kék furgon ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges motoros klub az imént említett Clubhouse Contract feladatot elindította. Ekkor lehetőségünk adódik megvédeni a járműveket tőlük mert meg akarják őket semmisíteni.

9.Torched
A 10 darab kék láda ikon akkor jelenik meg a radaron ha egy ellenséges motoros klub az imént említett Clubhouse Contract feladatot elindította. Ekkor lehetőségünk adódik megvédeni a ládákat tőlük mert meg akarják őket semmisíteni.

10.Marked for Death
A piros célkereszt ikon akkor jelenik meg a radaron ha a motoros bandából amibe éppen tartozol onnan hivatalosan kilép valamelyik tag. Ekkor a kilépett tag minden még benntmaradt klubtagnak megjelenik a radaron piros célkereszt formájában. Két perc áll rendelkezésre őt levadászni.

Client Job Eventek


1.Robbery in Progress
A radaron megjelenik egy piros három félgömb alakú ikon ami azt jelöli ha valamely szervezet vagy motoros klub éppen ezt a kliens jobot végzi. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni az aranyat amit éppen lopnak.

2.Data Sweep
A radaron megjelenik egy piros villámos kocsi ikon ami azt jelöli ha valamely szervezet vagy motoros klub éppen ezt a kliens jobot végzi. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni ezt a járművüket.

3.Targeted Data
A radaron megjelenik egy kék figura ikon ami azt jelöli ha valamely szervezet vagy motoros klub éppen ezt a kliens jobot végzi. Ekkor lehetőségünk adódik megvédeni ezt a személyt akit ők elakarnak tenni láb alól.

4.Diamond Shopping
A radaron megjelenik egy piros gyémánt ikon ami azt jelöli ha valamely szervezet vagy motoros klub éppen ezt a kliens jobot végzi. Ekkor lehetőségünk adódik megsemmisíteni az ékszert amit éppen lopnak.

Freemode Challengek
Úgyszintén a Freemode Event frissítés kapcsán került be a játékba. Már a tutorial után bizonyos időközönként kapsz értesítést róla hogy indul valamelyik ekkor kapunk néhány percet is rá felkészülni. Tulképp ezis event csak a gta ezt külön kategorizálta ebből kifolyólag énis továbbá ezek esetén nemkell konkrét helyre menni soha ezért egyiknek sincs a radaron jelzése. Mindenki ott csinálhatja ahol akarja. Azokhoz a challengekhez amikhez szükséges légi vagy más neméppen gyakran előforduló jármű azoknál a radar jelöl majd néhányat ilyenkor. Az indulásokhoz minimum öt játékos kell hogy legyen a szesszióba.

1.Driveby Kills Challenge
Aki 5 perc alatt a legtöbb játékost öli meg járműből lőve az nyer.

2.Fly Under Bridges Challenge
Aki 10 perc alatt a legtöbb híd alatt repül át az nyer.

3.Headshot Kills Challenge
Aki 5 perc alatt a legtöbb játékost öli meg fejlövéssel az nyer.

4.Highest Speed Challenge
Aki 5 perc alatt a legnagyobb sebességet éri el földi járművel az nyer.

5.Inverted Flying Challenge
Aki 10 perc alatt a leghosszabb távot repüli fejjel lefelé a földhöz közel az nyer.

6.Longest Bail Challenge
Aki 5 perc alatt valamely járműből kiugorva a legnagyobb távolságot bukdácsol az nyer.

7.Longest Fall Survived Challenge
Aki 5 percen belül a legmagasabb szabadesést hajtja végre úgy hogy nem hal meg az nyer.

8.Longest Freefall Challenge
Aki 10 percen belül a legmagasabb szabadesést hajtja végre az ejtőernyő kinyitása előtt az nyer.

9.Longest Jump Challenge
Aki 5 percen belül a leghosszabb távolságot ugrajta valamely földi járművel az nyer.

10.Longest Reverse Challenge
Aki 5 percen belül a leghosszabb távolságot teszi meg tolatva ütközés nélkül az nyer.

11.Longest Stoppie Challenge
Aki 5 percen belül a leghosszabb távolságot elsőegykerekezik motorral az nyer.

12.Longest Wheelie Challenge
Aki 5 percen belül a leghosszabb távolságot hátsóegykerekezik motorral az nyer.

13.Low Flying Challenge
Aki 10 percen belül a leghosszabb távolságot repüli a földhöz közel az nyer.

14.Lowest Parachute Challenge
Aki 10 percen belül a legkisebb távolságra van a talajtól az ejtőernyő kinyitása előtt és túléli az nyer.

15.Melee Challenge
Aki 5 percen belül a legtöbb játékost öli meg valamely kézi fegyverrel az nyer.

16.Near Misses Challenge
Aki 5 perc alatt a legtöbb jármű mellett közel halad el karambol nélkül az nyer. Érdemes ezt a szembeforgalommal és motorral kivitelezni.

17.No Crashes Challenge
Aki 5 perc alatt a legnagyobb távolságot teszi meg valamely földi járművel ütközés nélkül az nyer.

18.Sniper Kills Challenge
Aki 5 perc alatt a legtöbb játékost öli meg mesterlövész puskával az nyer.

19.Vehicles Stolen Challenge
Aki 5 percen belül a legtöbb járművet lopja az nyer. A járművekkel nemkell sehova menni csak szedd ki belőlük az embert szállj be majd rögtön ki és jöhet a következő.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!