Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
GTA 5 Online


Heistok Kép 1 Kép 2 Kép 3
Ha elérted a 12 szintet és rendelkezel egy legalább 200.000$-ba kerülő nagy apartmannal Lester fel fog hívni s meg fog jelenni egy fehér L a radaron ez a ruhagyár ahova menned kell. A bejátszás után elérhetővé válnak a hesitok elvégzésének lehetősége melyek szép sorba egymás után válnak elérhetővé. Ha elérhető új heist akkor a megfelelő apartmanod fehér ház ikonja zöld színűre vált. Tehát ezen apartmanod megfelelő zöld H betüvel jelzett helységébe tudod őket indítani de akár be is hívhatnak téged tagként. Leaderként vagyis szervezőként egyes rablások indításához alaptőkére van szükséged továbbá a leader csak a rablásért fog kapni pénzt az előkészületekért nem. A csatlakozott tagok kb húsz rongyokat kapnak az előkészületekre. A leadernek a rablásoknál beállítható ki mekkora részesedést kapjon az akcióból. A rabolt összeg attól fog függeni milyen fokozaton teljesítjük a rablást. Az egyes rablások mellett a hard fokozatért kapott összegek olvashatók majd. Az első heistot Lester szervezi itt csak két játékos lehet a továbbiakban 4 játékosra lesz szükség. A további két heistot egy új fickó fogja szervezni a negyediket Trevor utolsót ismét Lester. Természetesen mindegyik rablást megelőzik az előkészületi küldetések amiket előtte teljesíteni kell ezeket is a csapatoddal viszitek véghez. A heistok bizonyos módon történő elvégzéséért bónusz összegek járnak. A későbbi Doomsday heistokért is járnak ugyanezek a bónuszok.

First Time
Amikor végigcsinálod először valamelyik heist finálét bármilyen nehézségi fokozaton. Ugyebár minden egyes heisthoz jár egy ilyen bónusz első alkalommal.

All In Order
Amikor végigcsinálod az összes heistot sorrendben beleértve a setupokat is bármilyen nehézségi fokozaton.

Loyalty
Amikor végigcsinálod az összes heistot sorrendben beleértve a setupokat is bármilyen nehézségi fokozaton mindvégig ugyanazokkal a játékosokkal.

Criminal Mastermind
Amikor végigcsinálod az összes heistot sorrendben beleértve a setupokat is mindvégig ugyanazokkal a játékosokkal hard fokozaton elhalálozás nélkül.

Elite Challenge
Az egyes heistok végén hasonlóan mint a singleplayer küldetések után lesznek bizonyos kritériumok amiknek meg kell felelni hogy megkapjuk az ezekért járó bónuszt. Ezeket a heist finálék után fogom felsorolni majd.

1.The Fleeca Job
Indításhoz a Leadernek 11.500$ kell fizetnie.

1.Scope Out
Ugorjatok Lester kocsijába és hajtsatok a Fleca bankhoz. Ha odaértetek Lester megmutatja a bankot belülről majd vissza kell mennetek a ruhagyárba. Útközben a másik játékosnak aki nem vezet egy a telefonon található automatikusan induló Circuit Braker alkalmazást kell teljesítenie melyben labirintus játékhoz hasonlóan kell egy vonalat elvezetni a megfelelő ponthoz. Lényegében ezaz a program mellyel be lehet törni a bank biztonsági rendszerébe persze itt még nem élesbe megy a dolog csak gyakorlásképpen csináltatja meg velünk a játék. Ha megvan és visszaértetek a ruhagyárhoz találkoztok Paige hacker csajjal. Ott szálljatok át a kijelölt kocsiba és most mindannyian guruljatok az apartnamhoz.

2.Kuruma
Egy parkolóház tetején leledző Kuruma kocsit kell megszereznetek. Irány gyorsan a parkolóház mely tetején meg is találjátok azt. Irtsátok ki a tagokat körülötte és vigyétek a járművet a ruhagyárhoz. Az ellenség útközben is kellemetlenkedni fog de nem kell velük foglalkozni csak kerülgetni őket.

3.The Fleeca Job 143.750$
Az első haisthoz ugyebár két emberre van szükség. Egy Driver és egy Driller tagra mindkettőnek meglesz a maga feadata a rablás során. Hajtsatok a ruhagyárhoz és szálljatok át a Kuruma kocsiba és irány a bank. Útközben a Drillernek a Circuit Braker alkalmazáson át kell jutnia mint ami az első előkészületi küldetésnél is feladat volt. Ha odaértetek a Drillernek a program segítségével ki kell nyitnia a páncélajtót majd irány be a bankba. A Driller feladata hogy hátramenjen a széfhez és megfúrja azt persze ez nem olyan egyszerű hisz neki kell irányítania a folyamatot és vigyázni ne melegedjen túl a fúrószár ezt lassú előtolással érhetjük el leghatékonyabban. Addig a Drivernek le kell lőnie a helységben a plafonon található 4db kamerát és lövöldözéssel megfélemlítve tartani a bent tartózkodókat míg a Driller nem végez vagyis az Intimidation csíkot kell maxon tartani ezáltal. Ennek a kivitelezése annyi hogy közvetlen a túszok mellé kell lövöldözni de a legegyszerübb ha van egy RPG nálunk ugyanis akkor nem kell lövöldöznünk csak simán elővenni. Az Intimidációs csík ekkor garantáltan maxon marad. Ha megvan minden hagyjátok el a bankot majd a zsarukkal a nyakatokon jussatok el a kijelölt pontra ahol egy mágneses heli alá behajtva az felemel titeket.

Complete in under 5:20 mins Teljesítsétek kevesebb mint 5:20 perc alatt.
Vehicle damage under 6% os less A jármű sérülése nem haladhatja meg a 6%-ot.
Nobody gets wasted Senki sem halhat meg a rablás során.


2.The Prison Break
Indításhoz a Leadernek 40.000$ kell fizetnie.

1.Plane
Hajtsatok a McKenzie reptérre ahol csórjátok el a repülőgépet. Iktassátok ki az azt őrző Vagosokat majd ugrás be és repülj a kijelölt hangárba. Ekkor a többieknek nincs más feladatuk csak elhagyni a McKeznie retér területét és megvárni míg a lopott repülővel célbaér a másik játékos.

2.Bus
Egy rabszállító buszt kell megszereznetek. Menjetek el érte éppen úton lesz valamerre cserkésszétek be persze közbe a zsaruk a nyakatokon leszenek. Ha megvan a busz mindenki rázza le a körözést és irány a kijelölt hely.

3.Station
Ebben a küldetésben két felé oszlik a csapat egyik feladata hogy szerezzen egy rendőrkocsit, rázza le a körözést és menjen a rendőrségre. Sétáljatok be az örsre szépen nyugodtan semmi zűrt csinálva hogy megszerezhessétek a rabszállító busz menetrendjét. Ha megvan menjetek ki szálljatok vissza a rendrőkocsiba és hajtsatok a kijelölt helyre ahol találtok némi benzinsekannát amivel semmisítsétek meg a rendőrkocsit. Ha megvan vigyétek a menetrendet az apartmanba. A másik csapat feladata hogy megszerezzen egy bizonyos járművet. Menjetek a partra ahol az ellenállókat eltakarítva az útból jussatok fel a hajóra a kijelölt konténerhez amiben a kocsi található. Lőjétek aki az ajtaját és lépjetek meg a kocsival. Vigyétek a kijelölt rejtekhelyre persze közbe üldözni is fognak.

4.Wet Work
Ismét két felé oszlik a csapat. Egyik a City Hall Team az ő feladatuk egy vallomás megszerzése. Hajtsatok a kijelölt épülethez és jussatok fel rá a megfigyelési pontra. A szembe levő épület elé érkezni fog egy jármű. Az ebből kiszálló két illetőt mesterlövésszel szedjétek le hogy elejtsék a vallomást amit gyűjtsetek össze. Másszatok le az épületről és a rendőröket eltakarítva az útból szedjétek fel a táskát majd rázzátok le a körözést és vigyétek az apartmanba. Annyira nem könnyű mint amilyennek elsőre látszik. Másik csapat a Mansion Team nekik egy ügyvédet kell kiiktatniuk. Hajtsatok az ügyvéd házához és az őreivel együtt csináljátok ki majd hagyjátok el a területet. Körözést nem kapunk. Nehézségi foka nevetséges szinte nulla a City Hall Team feladatához képest...

5.The Prison Break 500.000$
A tagok a következő elosztásban lesznek Pilot, Demolition, Prisoner és Prison officer. A küldetésben tulképp három felé oszlik a csapat mert a Prisoner és Prison Officer egész végig együtt lesz tehát őket egybe írom. Leírom egyenként melyik tagnak/tagoknak mik a teendői.
Demolition: Menj és szerezd meg a kijelölt rabszállító buszt amiben éppen ülni fognak tehát lődd ki belőle a sofőrt és hajts vele a Shandy Shores reptérre ahol semmisítsd meg. Ezután szerezd meg a kijelölt buzzard helit. Innentől az a feladatod hogy megvédd a Pilot által vezetett Velum repülőt és az ellenséges vadászgépek kiiktatásával segíts abban hogy a rab és a társaid biztonságban elérjen a Pilot által vezetett repülőgéphez és továbbra is védened kell ha már a gépben ülnek addig míg le nem rázzák a körözést meg persze teis. Lesz jópár lelőni való vadászgép és rendőrségi helikopter. A vadászgépek mindaddig folyamatosan jönni fognak míg a börtön csapat ki nem jut és be nem száll a Pilot repülőjébe. Ha a srácok a kijelölt helyen kiugrottak a repülőből szállj le értük a partra és immáron mindannyian irány vissza a városba de nem kell odáig elmennetek mert az odaút egynegyedénél már megkapjátok a Mission Passed feliratot.
Prisoner és Prisoner Officer: Hajtsatok a kijelölt rabszállító kocsihoz amit az előkészítő küldetésben megszereztetek. A Prisoner Officer szálljon be és a Prisoner is utasként. Ha megvan indulás a börtönhöz ott menjetek be a területre míg a bejátszás után bent megkezdődhet a lövöldözés. A társaddal másszatok fel az emelvényre majd onnan irtsátok az őröket majd másszatok le és menjetek oda a kék karikával jelölt személyhez akiért jöttetek. További lövöldözés következik szépen takarítsátok az útból a kommandósokat hogy kijussatok a börtön területéről. Ha kint vagytok lesz ott egy rendőrségi kocsi amivel ajánlatos elkocsikázni a közeli reptérre ahol ha jól ment a csapatmunka a Velum repülőgéppel már leszállt a közelben a Pilot amibe gyorsan ugorjatok be mindannyian. Innentől a Pilotra vagytok utalva neki az a dolga hogy lerázza a körözést és elérjetek az ugrási zónához ahol a srácok kiugranak a rab meg továbbmegy a géppel. A Demolution csapattag leszáll értetek a partra és visszamentek a városba.
Pilot: Menj a reptérre a gépért és repülj vele a börtön közelébe ahol majd be fog szállni a kiszabadított rab és a két társad is. Ez időbe telik majd míg a társaid kihozzák onnan és odahozzák neked addig nemis érdemes leszállni csak körözz a közelben. Amint odaérsz a kijelölt reptérre és amíg a tagok be nem szállnak hozzád szépen fokozatosan vadászgépek fognak megjelenni akik téged próbálnak lelőni. Remélhetőleg a Demolution csapattag lelövi őket ha nem béna. Te csak próbálj mindig a vadászgépek mögé kerülni hogy ne tudjanak becélozni. Ha a prisoner tagok kinnt vannak szállj le hogy betudjanak szállni hozzád majd iszkiri a kijelölt pont. Ha elértetek az ugrási zónához a srácok kiugranak a rab meg továbbmegy a géppel. A Demolution csapattag leszáll értetek a partra és visszamentek a városba.

Rashkovsky damaging 1% or lessA rab max 1 %-os sérülést szenvedhet.
Extraction in under 4:40 minsKi kell jutnotok a börtönből 4:40 percen belül.
Nobody gets wastedSenki sem halhat meg a rablás során.


3.The Humane Labs Raid
Indításhoz a Leadernek 54.000$ kell fizetnie.

1.Key Codes
Hajtsatok mindannyian a kijelölt helyre ahol ketten lent maradtok másik két tagnak el kell foglalnia a megfigyelési helyüket egyik a tetőre másik egy tűzlépcsőre felmászva. Várjátok míg megérkezik egy nő ki átad nektek egy táskát de közbe rátok törnek az FIB tagok így megkezdődhet a lövöldözés mindenki részéről. Ha sikerült egy részét eltenni láb alól össze kell szednie valakinek a táskát amit le kell szállítani az apartmanba. A többi tagnak meg segíteni azt leszállítani. Persze eközben újabb adag FIB tagok fognak odateremni ki útban lesznek. Ha sikerült leszállítani a táskát és mindenki elhagyta a lövöldözés helyszínét a küldetés sikeres.

2.Insurgents
Két katonai járművet kell megszereznetek. Hajtsatok a kőfejtésre ahol ez a két jármű leledzik. Persze a járműveket erősen őrzik csoda lenne ha nem. Tisztítsátok meg a környéküket majd szálljatok be. Az egyik tetején lesz egy nagyobb erejű fegyver is tehát abba ketten érdemes szállni így míg az egyik vezet addig a másik lő. Szállítsátok le a járműveket a kijelölt rejtekhelyre persze közbe aprítsátok ezerrel a titeket üldöző helikoptereket és egyéb járműveket. Ha mindkét jármű elérte a célt a küldetés sikeres.

3.EMP
Egy bizonyos szerkezetet tartalmazó vadászgépet kell megszerezni ami egy anyahajón található. Autózzatok gyorsan a kijelölt hajóhoz mellyel mindannyian megtudjátok közeliteni azt. Az anyahajó hátulján beis tudtok jutni természetesen a rátök lövőket eltakarítva az útból fel kell jutnotok a feldélzetre ahol valamelyik csapattagnak meg kell lovasítania a kérdéses vadászgépet és leszállítani a megfelelő helyre. A többi csapattag sem unatkozhat ők szálljanak be a fedélzeten található további vadászgépekbe s segítsék a főgép útját ahova kell. Közbe persze más ellenséges vadászgépek is megjelennek amikkel végezni kell mielőtt a rendeltetési hely felé veszitek az irányt. Ha épségben megérkezik a gép készen is vagyunk.

4.Valkyrie
Egy bizonyos helikoptert kell megszereznetek. Hajtsatok a kérdéses helyre ahol ez a gép megtalálható. Elég nagy területen kell átvergődni hogy elérjétek persze közbe lőni fognak rátok ezerrel de nem lesznek sűrűn szerencsére de azért jópár tárat el kell lőni és lesz a lábatokba némi kilóméter mire odaértek hozzá. Ha megvan szálljatok be mindannyian. Feladat nem túl bonyolult le kell szállítani a kijelölt helyre. Persze eközben fog jönni jópár ellenséges helikopter miket meg kell semmisíteni őket a társaid veszik kezelésbe a helikopter két oldalán található golyót szóró alkalmatosságokkal de az anyós ülésen ülő tag is tud lőni ha akar. Teljesen mindegy ki vezet és ki lő attól függ kinek mi a feladata hogy hova száll be a helibe. Ha megérkeztetek a rendeltetési helyre sikerült a feladat.

5.Deliver EMP
Feladat az emp cuccot becsempészni a második előkészületi küldetésben szerzett járművel a humane labs területére. Hajtsatok a járműért s szálljatok be mindannyian. Guruljatok a humane labs területére ahol a bejáratnál némi biztonságikamera képek nézése után szálljatok ki és tisztítsátok meg a terepet az ellenséges tagoktól hogy biztonságosan betudjatok menni a járművel a kijelölt garázshoz. Minderre 10 percetek lesz ha elértek a terület a bejáratához. Ezt akár mindannyian is üzhetitek de akár ez egyik tag maradhat a járműben hogy ne kelljel visszamenni érte s szépen araszolhat befelé ha gondolja de akár megis várhatja hogy minden ellenséget eltüntessenek a társak. Egy a lényeg ne vegyenek észre titeket az őrök mert akkor buktátok a küldetést. Ha épségben elért a jármű a garázshoz azt ki kell nyitni. Menjen oda valaki a kapunyitó elektronikához s egy bizonyos Data Crack névre hallgató hackelős minijátékkal melynek lényege hogy a le föl mozgó nyolc függőleges fehér csíkot szép sorban meg kell állítani úgy hogy mind egyvonalban legyen a piros vízszintes vonalhoz képest ekkor a kapu kinyílik s betudtok állni a garázsba. Ezután már csak el kell hagyni a területet amit az ott található humane labs teherautók valamelyikével megis tehettek. Ha elég távol vagytok a helytől a küldetés sikeres.

6.The Humane Labs Raid 675.000$
A tagok a következő elosztásban lesznek Pilot, Gunner és két Ground Team tag. Annyira nem kell szétválniuk így egybe egész jól le lehet írni a dolgokat tehát nem szedem külön az egyes tagok teendőit. Mindannyian irány gyorsan a negyedik előkészületi küldetésben megszerzett helikopter szálljatok is be mindannyian majd repüljetek a humane labs fölé ahol a Gunner és a két Ground Team csapattagnak ki kell ugrania. A Gunner bárhova leereszkedhet az ernyővel további teendői hogy feltartóztassa az érkező helikoptereket és földi ellenségeket amig nem jön érte a heli. A Pilot további feladata szintén ugyanez de ezt olyan túl hatékonyan ugyse lehet üzni tehát a Pilot addig akár le is szállhat ha akar. Zömében a Pilot szinte csak malmozni fog addig míg a Ground Team elvégzi a dolgát a létesítményben. Persze a Pilot azért figyelje a Ground Team tagokat hogy amint kiértek fel tudja őket szedni a helivel tehát célszerű a helivel eleve ott leszállni ahol a Ground team tagok felbukkannak a víz alól. Na térjünk át a Gound Team-re nekik ugyanis meg van szabva hová kell érkezniük az ejtőernyővel. Ha ez sikerült fel az éjjellátó szemüvegekkel rakétával robbantsátok be a kijelölt kaput majd a radar jelzéseit követve fokozatosan befelé haladva és az ellenséget eltakarítva az útból jussatok el a kijelölt ajtóhoz. Az ajtót nyissátok ki az első előkészületi küldetésben szerzett kártyákkal majd a rövid bejátszás után siessetek a közeli lifthez majd még néhány útban levő őrt lelőve érjetek el a hűtőalagúthoz. Ez az a vízalatti alagút melyet a singleplayerbe a Monkey Business küldetésben is igénybe vettetek csak akkor a bejutáshoz és nem a kijutáshoz használtátok. Naszóval ugrojatok be és az alagúton keresztül jussatok ki és ússzatok fel a felszínre ahol ha minden jól ment ott fog várni a heli amibe beis tudtok szállni. Innentől kezdve a helikopterből a gépre szerelt alkalmatosságokkal kell lőni az érkező ellenséges helikoptereket amíg a Pilot el nem megy a Gunnerért hogy őis beszálljon a helibe. Ha mindenki újra együtt van és minden heli ki lett iktatva repüljetek a találkozási pontra.

Complete in under 11:00 minsTeljesítsétek kevesebb mint 11:00 perc alatt.
Vehicle damage under 2% or lessA jármű sérülése nem haladhatja meg a 2%-ot.
Nobody gets wastedSenki sem halhat meg a rablás során.


4.Series A Funding
Indításhoz a Leadernek 40.400$ kell fizetnie.

1.Coke
Feladat coke csomagokat kell megszereznetek mik egy hajón lesznek. A csapat részben kétfelé oszlik egyik a két tagos Boat team másik a szintén két tagos Chopper team. A boat teamnek hajóval kell megközelítenie a nagy yachtot tehát hajtsanak a motorcsónakhoz és azzal menjenek oda. A Chopper team helikopterrel közelíti meg nekik először el kell menniük a heliért is indulás a yacht. Ha mindenki odaért a hajóról másszatok fel a yachtra illetve akik helivel jöttek őkis leszállhatnak ugyanis van a yachton helikopter lesszállásra alkalmas terület. Következő rész a kilenc db coke csomag összeszedése a hajó különböző pontjairól persze a yachton tartózkodó tagok ezt nem nézik jó szemmel így velük végezni kell aki útban van. Igazából ehez a részhez nincsis szükség ennyi emberre addig a helikopteresek maradhatnak is a fedélzeten s tarthatják a frontot az érkező rendőrséggel szemben. Ha minden csomag megvan szálljatok be mindannyian a helikopterbe rázzátok le a körözést és irány a kijelölt raktár.

2.Trash Truck
A feladat nem lesz más mint szószoros értelmében a szemét összeszedése. A csapat két felé oszlik feladatát tekintve egyik az Operators ők vezetik a kukáskocsit és Collectors akik a szemeteszsákokat szedik. Hajtsatok mindannyian a telepre ahol az őrök lelövése után a két Operator szálljon be a kukáskocsiba a Collectorok pedig kapaszkodjanak fel hátulra. Irány az első szemétszedési helyszín ahova odaérve 10:00 perc lesz a többire. Az első helyen túl sok probléma nem akad a Collectors csapat szépen szedje a össze kijelölt zsákokat és dobják be a kukáskocsiba s mehettek a kövi helyszínre. Ezen kívül még három helyre kell menni zsákokért. Második helyen illetve ettől kezdve a többi helyen is ugyanez a feladat annyival lesz nehezebb hogy ezeknél már megjelennek az ellenséges tagok is őket inkább az Operators csapat vegye kezelésbe amíg a Collectors szedi a zsákokat de akár őkis beszállhatnak a tűzharcba ha akarnak. Ha minden helyszínen minden zsák össze lett szedve irány a kijelölt raktár. Persze közbe egy csomóan rátok fognak tapadni kikkel ajánlatos végezni. Ha megérkeztetek Mission Passed!

3.Bikers
Hajtsatok Tervor lakókocsijához ahol a tőle nem messze található hajóba szállva csónakázzatok a kijelölt partra. Ott intézzétek el az összes Lost bandatagot anélkül hogy észrevennének titeket különben buktátok a küldetést. Ha ez megvan lesz a területen két Lost furgon melyeket le kell szállítanotok a kijelölt raktárba persze eközben rátok fog tapadni jónéhány Lost tag kiket kezelésbe kell venni az odaút során. Ha mindkét furgon elérte a célt a küldi sikeres.

4.Weed
Menjetek mindannyian a kijelölt területre ahol mindenki foglalja el a helyét a radaron a két Lookout tagnak két külön helyre kell menniük a két Ground Team tag együtt marad. Ha mindenki elfoglalta a helyét indulhat a lövöldözés. A két Ground Team tagnak meg kell szerezni két teherautót és leszállítani őket a kijelölt raktárba. Eközben a két Lookout tag is segítsen eltakarítani az útból a bandatagokat és megszerzésük után kísérniük kell a két teherautót további útjuk során. Lesz ott a területen egy erre a feladatra tökéletes jármű melynek hátulján lesz egy fegyver is mellyel útközben lehet aprítani a rátok tapadó népet tehát a két Lookout tagnak ebbe érdemes szállnia így az egyik vezet másik meg lő. Elég sok követő fog akadni útközben mivel elég hosszú az út a raktárig. Amint a két teherautó elhagyta a területet 8:00 percetek lesz velük odaérni. Ha a teherautók épségben elértek a raktárba készen is vagytok.

5.Steal Meth
Menjetek az oneil tesók farmjára és aprítsátok egy kicsit a tagokat míg meg nem jelenik a radaron egy tanker. Keressetek egy teherautót a közelben csatlakozzatok rá a tankerre és a sérülésre vigyázva húzzátok Trevor helyére. Amint rácsatlakoztok a tankerre 3:00 percetek lesz vele odaérni. Akiknek nincs helyük a teherautóban azok szerezzenek egy kocsit és kísérjék a tankert hogy biztonságban elérjen ahova kell éés persze közben mint mindíg üldözni fognak benneteket kikkel végezni kell az odaút során.

6.Series A Funding 505.000$
Menjetek gyorsan a raktárhoz ahol Trevor már vár rátok erre 4:00 percetek lesz. Ha odaértetek mindenki foglalja el a helyét amit a radar mutat és kis idő múlva indulhat a lövöldözés a fokozatosan többirányból érkező ellenséges tagok ellen. Ha lelőttétek a megfelelő számú ellent az ott található két teherautót a sérülésre vigyázva le kell szállítanotok a kijelölt helyre. Útközben helikopterek és kocsik szegődnek a nyomotokba kiket likvidálni kell az odaút során. Erre megintcsak lesz majd egy fegyverrel ellátott jármű amivel ezt érdemes csinálni tehát abba ketten szálljatok egyik vezet másik lő. A másik két csapattagnak meg ugyebár a két teherautót kell vezetnie ahova kell. Ha megérkeztetek sikeres a küldetés.

Complete in under 6:30 minutesTeljesítsétek 6:30 percen belül.
Kill 75 enemiesÖljetek meg 75 ellenséget a rablás során.
Nobody gets wastedSenki sem halhat meg a küldi során.


5.The Pacific Standard Job
Indításhoz a Leadernek 100.000$ kell fizetnie.

1.Vans
Teherautók rendszámait kell lefényképezni majd egyet ellopni és leszállítani. Két féle csapat lesz két Driver és két Navigátor. Motorral érdemes menni tehát egy Driver vezessen és egy Navigátor pedig hátul üljön természetesen ugyanilyen állásban legyen a másik Driver Navigátor páros is. Összesen négy rendszámot kell lefényképezni erre 9:00 perc áll rendelkezésre. A radar nem mutatja a járművek helyzetét senkinek csak a navigátornak de neki is csak a Trackify alkalmazás. Tehát a Navigátor vegye elő a telefonját s ezen alkalmazást használva továbbá a nyilakat nyomkodva fogja mutatni a Drivernek merre vannak az éppen úton levő járművek. Ekkor ugyebár a Drivernek megjelenik egy nyil amit ugyebár a Navigátor nyomott. Ha megvan az egyik a Navigátor vegye elő a kamerát és fotózza le a rendszámát. Ha megvan mind a 4 furgon rendszámáról a kép akkor jöhet a keresett furgon ellopása. Ezt már mutatni fogja a radar valamelyik páros menjen el érte lője ki a sofőrt és vigye el a ruhagyárhoz. Ha közbe körözést kapnátok azt rázzátok le előbb de különösebb nehézségek nélkül fog menni a dolog mert senki sem fog titeket üldözni közben.

2.Signal
Hajtsatok a találkozási pontra amihez közeledve megjelenik a radaron néhány Jetsky amivel menjetek a kijelölt szigetre. Ott lőjétek le az összes zsarut meg persze a helikoptereket is s keressétek meg a kék karikával jelölt tagot. A bejátszásban a tag szépen beszáll egy hajóba innentől kezdve 9:00 percetek lesz a továbbiakra. Hajózzatok a partra ahol kocsiba tudtok szállni. Vigyétek a tagot a kijelölt pont felé amíg egyszercsak a játék a körözés lerázására kér amit tegyetek is meg majd végre érjetek oda ahova kell.

3.Hack
A csapat két részből áll két Decoy tagból és két Transporter tagból. Menjetek mindannyian a ruhagyárhoz a fehér furgonért amivel hajtsatok a jelölt területre ahol iktassatok ki minden célpontot és parkoljatok a kijelölt helyre a furgonnal. Lesz ott egy fekete furgon is abba szálljon be Decoy csapat a fehérbe pedig a Transporter csapat. Induljon el a fekete furgon és irány a kijelölt hely ezzel elterelve az ellenséget mert amíg ők a fekete furgont követik addig a fehér szépen zökkenőmentesen eltud csorogni a ruhagyárhoz. Ellentétben a feketével nekik bizony lövöldözniük kell rendesen az őket üldözőkre. Tehát ha a fekete furgon már elég távol van indulhat a fehér is ahova kell. Ha fekete elérte a célt akkor meg kell semmisíteni a járművet. Ezután ha a fehér is elérte a célját a küldetés sikeres.

4.Convoy
Indulás mindannyian a kérdéses helyszínre ahol mindenki helyezkedjen lövő állásba várjátok meg a konvojt mely egy teherautóból és elötte mögötte jövő kísérőkből áll. Ha megérkeztek indulhat a lövöldözés mindenkit ikassatok ki majd a teherautót valaki lopja el és szállítsa le a kijelölt helyre. Eközben a többiek szálljanak be az egyik járműbe melynek fegyver van a tetején és a fokozatosan megjeleő titeket üldöző járműveket és helikoptereket kiiktatva kezeskedjenek arról hogy a teherautó épségben elérjen oda ahova kell. Amíg nincs minden üldöző lesöpörve addig nemis mutatja a radar hova kell mennie a teherautónak persze aki tudja kívülről hova kell menni az eleve arra is veheti az irányt.

5.Bikes
Menjetek mindannyian a Lost banda klubházához ahol a bandatagokat lelőve szerezzétek meg a négy jelzett motort és vigyétek őket a kijelölt helyre. Útközben néhányan üldözőbe vesznek de nem vészes. Ha minden motor elérte a célt kész a küldi.

6.The Pacific Standard Job 1.250.000$
A csapat áll két Crowd Control tagból egy Hacker tagból és egy Demolition tagból. Indulás mindannyian a bankhoz és menjetek be. Innentől 7:00 perc áll rendelkezésre a bankon belüli teendőkhöz. Bent a Crowd Control tagoknak vaktába lövöldözéssel megfélemlítve kell tartani a bent tartózkodókat míg a Demolition és a Hacker nem végez. Ezt úgy kivitelezhetjük ha a túszok mellé lövünk közvetlen de ha elővesszük az RPG-t persze ha van akkor lövés nélkül is garantáltan maxon marad az Intimidációs csík. A Demoliton tag szépen nyissa fel a kijelölt két kaput beljebb lőjétek le a két őrt. A Hacker nyissa ki a péncélajtót a jól bevált betümegállítgatós módszerrel. Bent újabb rácsot kell kinyitnia a Demolition tagnak hogy végre elérjetek a pénzhez amit szedjetek is össze. Persze mindezek közbe előfordulhat néhány az emeletről érkező őr is. Ha megvan menjetek mindannyian a bejárathoz. Rövid bejátszás közben megjelenik a yard. Gyertek ki a bankból és aprítsátok a zsarukat. Haladjatok a menekülési útvonalon amit a radar jelölni fog hogy elérjetek a menekülésre odakészített motorokhoz. A lövöldözésben a Crew Control tagok vegyenek inkább részt mivel a Hacker és a Demolition tagnál van a pénz így ha eltalálják őket akkor vesztenek a rabolt összegből. Ha megvannak a motorok 10:00 percetek lesz hogy elérjetek velük a kijelölt helyre onnan egy hídra majd le kell ugrani egy szikláról és leejtőernyőzni a kijelölt hajóhoz. Ha megvan a hajó irány a nyílt víz. Éés kéész!

Complete in under 10:15 minsTeljesítsétek 10:15 percen belül.
NOOSE not calledA bankban ne induljon el idő előtt a riasztó.
Nobody gets wastedSenki sem halhat meg a rablás során.


Doomsday Heist Kép 1 Kép 2
Az ezen néven futó frissítéssel került be a játékba mely három új heist küldit biztosít nekünk amiket ceoként vagy motoros főnökként tudunk űzni. Megjelenik a radaron egy sötétzöld H betü ahova odaérve Lester felhív minket hogy mi a helyzet. Első teendőnk hogy venni kell egy Facility ingatlant hozzá ami egy föld alatti létesítmény ezt a www.foreclosures.maze-bank.com oldalon tudjuk megtenni. Összesen 9 féléből választhatunk egyszerre csak egy lehet a birtokunkban. A vétel során beállíthatunk egy csomó feleslegesnek mondható plussz pénzbe kerülő dolgot is. Ezek közül talán egy dolog ami említésre méltó azaz Orbital Canon névre hallgató műholdas fegyver mellyel könnyedén kiiktathatunk más játékosokat persze jó drágán. Ehhez amúgy achievement is tartozik. A létesítmény egy hálós földgömb ikonnal lesz jelölve a radaron. A létesítményekről azonos számozású térkép a térképek menüponton belül található.

Létesítmények Kép

1.Paleto Bay - 1.250.000$
2.Mount Gordo - 1.465.000$
3.Lago Zancudo - 1.670.000$
4.Ron Alternates Wind Farm - 1.855.000$
5.Zancudo River - 2.100.000$
6.Route 68 - 2.312.500$
7.Grand Senora Desert - 2.525.000$
8.Sandy Shores - 2.740.000$
9.Land Act Reservoir - 2.950.000$

Ha minden megvan mehetünk a létesítménybe ahol egy bizonyos kör alakú helységbe tudjuk megkezdeni az új heistokat ez szintén zötétzöld H betüvel van jelezve. Túl sok újdonság nincs rendszerét tekintve ugyanolyan mint a korábbi heistok annyi különbséggel hogy az egyes setup küldetéseknek vannak ugynevezett prep küldetéseik is melyeket teljesíteni kell hogy elérhető legyen a hozzá tartozó setup. A prep küldik publikusak tehát amit azon belül lopunk legyen az jármű vagy más mindenkinek látszik a radaron így azt elvehetik tőlünk erre figyeljünk. Ily módon miis elvehetjük másoktól a cuccokat. Ha egy prepküldin belül többet is kell szerezni ugyanolyan cuccból akkor azt számolja a játék hogy hányat vittünk be eddit tehát ha pl négy kell s bevittünk már kettőt de valaki közben meghiúsítja a további két cucc megszerzését akkor nem kell előről kezdeni az egészet. A prep küldik egyedül is teljesíthetők. A setupokhoz és magához a heistokhoz minimum kettő max négy ember szükséges. A rablások mellett a hard fokozatért kapott összegek olvashatók majd. A rablások végén szintén van Elite challenge amiket leírok majd az egyes heistok végén. Az egyes küldik után válik elérhetővé az egyes spéci járművek olcsóbb megvásárlásának lehetősége.

1.The Data Breaches
Az indításhoz a leadernek 65.000$ kell fizetnie.

1.0.Paramedic Equipment
Feladat megszerezni egy mentőautót. Irány a jelölt hely ahol ez leledzik majd lopjuk el ekkor körözést kapunk amit rázzunk le majd vigyük a bázisunkra a mentőt.

1.1.Dead Courier
Két csapat lesz egyik a recovery másik a paramedics. A recovery team menjen a kijelölt helyre ahol meg fog jelenni egy helikopter amit követni kell míg le nem száll. Ott az embereket kiiktatva fel kell szedni a jelölt táskát és meg kell szerezi a helit majd azzal a jelölt helyen vegyük fel a paramedics team tagjait ha végeztek majd együtt menjünk vissza a létesítményhez. A paramedics team feladata hogy elmenjen egy épületbe ahol először az első emeleten kell egy bizonyos helységben három holttestet megvizsgálni majd a legfelső emeleten az őrséget kiiktatva a jelzett laptopról kell letölteni adatokat. Ha megvan már csak ki kell jutni épségben az épületből és várni míg megjön a recovery csapat a helikopterrel majd együtt mentek vissza a létesítményhez.

2.0.Deluxos
Feladat megszerezni négy deluxo kocsit. Irány a jelölt hely ahol minden őrt iktassunk ki mert egyiknél lesz a garázs kulcsa ahol a járművek leledzenek. Ha megvannak nyomás a garázsba ahol lesz még pár elintézendő enemy azokat lőjük le majd vigyük a járgányokat a létesítménybe.

2.1.Signal Intercepts
Mindenki menjen el a deluxo kocsikért és szálljon be. Megjelenik a radaron négy jármű melyekhez odahajtva a körülöttük levő areán belül a telefonunk segítségével hekkeljük meg őket ez eltart egy ideig ezután robbantsuk fel a deluxoban található rakétákkal. Ha megvan mind a négy újabb négy jármű következik ezek hajók lesznek melyekkel ugyanez a helyzet. A deluxo kocsikkal lehet repülni is a megfelelő gomb megnyomásával. Ha ezek is megvannak menjen mindenki a reptérre a jelölt helyre ahol megjelenik egy nagy repülő ami éppen fel akar szállni. Hekkeljük meg aztis közben ellenséges helik is jelennek meg zavaró tényezőként. Bőven elég ha ilyenkor csak az egyik játékos hekkel a többi meg a helikkel törődik. Ha megvan durrantsuk szét eztis és mindenki rakja le a járművét a kijelölt helyen.

3.0.Akula
Menjünk a katonai bázisra ahol a kijelölt épület legfelső emeletére menjünk fel és ott töltsük le az adatokat a megfelelő gomb megnyomásával. Ez időbe telik közben ránk támadnak a katonák. Ha megvan megjelenik a radaron az akula heli. Jussunk ki az épületből menjünk el érte ott lőjük le az útban levőket rázzuk le a körözést és vigyük a létesítményhez.

3.1.Server Farm
Mindenki szálljon be a helibe és irány a kijelölt épület aminek a tetején szálljunk le. Menjünk le a létrákon és a területen található őröket és biztonsági kamerákat észrevétlenül iktassuk ki míg eljutunk a ponthoz ahol fedezékbe bújva újabb két célpont jelenik meg melyből az egyiknél lesz a belépési kód amit szedjünk fel. Ezután haladjunk tovább a bejárathoz persze továbbra is észrevétlenül az őröket eltakarítva az útból. Ha odaértünk bent találjuk magunkat a szerver terembe itt szintén iktassuk ki aki észrevehet minket. Feladatunk hogy hekkeljünk meg négy szerver gépet melyek zöld A B C D ikonnal lesznek jelölve a radaron. Menjünk le a lépcsőn de továbbra is óvatosan az őrökre figyelve érjük el egyenként a gépeket. Az egyes gépek hekkeléses minijátékának lényege hogy négy bal oldali téglalapot kössünk össze négy jobb oldalival úgy hogy mindegyiknek csak egy párja lehet de nem mindegy hogy melyik. Tehát elsőként találomra kötözgessünk majd a megfelelő gomb megnyomásával leellenőrizhetjük hogy melyek jók. Amik jók azok összekötve maradnak csak azokat kell újra összekötni amik rosszak voltak. Ha megvan mind a négy szervergép hekkelése el kell hagyni a szervertermet ott ahol bejöttetek persze ekkor már észrevesznek titeket és elég nagy tűzharc közepette tudtok csak kimennei. Kint se lesz jobb a helyzet egy csomó zsarut kell elpucolni az útból. Gyorsan menjetek a létrához másszatok fel a helitekhez rázzátok le a körözést és a helit tegyétek le a kijelölt helyen.

4.The Data Breaches 812.500$
Irány a kijelölt terület ahol az enemyket kiiktatva jussunk be a bázisra. Itt szépen a sárga pöttyöt követve araszolgassunk befelé továbbra is lövöldözve. Mindezt egy és két szinttel lejjebb is tegyük meg a jelzések úgyis navigálni fognak benne hol találjátok a lépcsőket. Ha megvan menjünk vissza a középső szintre ahol lesz még egy kósza őr és mindenki üljön le egy kültéri fegyver vezérlőpultjához majd a kint érkező tagokat járműveket heliket szépen sorjában iktassuk ki.

Complete In Under 5:30 MinsTeljesítsétek kevesebb mint 5:30 perc alatt.
Kill 78 EnemiesÖljetek meg 78 ellenséget a küldi során.
Nobody Gets WastedSenki sem halhat meg a küldi során.


2.The Bogdan Problem
Az indításhoz a leadernek 95.000$ kell fizetnie.

1.0.Keycards
Nyomás a kijelölt benzinkút ahol fél tucat rendőrt kiiktatva szerezzük meg az ottlevő rendőrségi teherjárművet rázzuk le a körözést és vigyük a bázisunkra.

1.1.Avenger
Menjen mindenki a jelölt reptéren található hangárhoz. Amint bekerülünk a villanyt lekapcsolják így nekünk hő/éjjel látóval kell tovább haladnunk. Lesz egy csomó ellenséges tag is kik útban lesznek tehát ne sajnáljuk őket. Menjünk fel a lépcsőn majd fennt két zöld pöttyel jelzett generátort indítsunk el ekkor visszatér a világítás. Most már csak szálljon be mindenki az Avenger repülőgépbe és alacsonyan szállva vigyük a jelölt helyre.

2.0.ULP Intel
A radaron piros célkereszt ikonnal jelölt célpontokat kell kiiktatni melyből négy darab lesz. Ha megvannak irány a kijelölt apartman amiben szintén mindenkit kiiktatva az egyik elejt egy táskát ezt szedjük fel és vigyük a létesítménybe.

2.1.Rescue ULP
Menjen mindenki a vasöntödéhez ahol kint a Look Out tagoknak el kell jutni a megfigyelési pontra és onnan lőni a folyamatosan érkező enemiket. A Ground tagoknak be kell jutni az öntödébe és a minket támadó tagokat elpucolva az útból feljutni a lépcsőn míg nem eljutunk egy emberig akit épségben ki kell juttatni az épületből és leszállítani a jelölt helyre. A visszaút során is üldözni fognak.

3.0.Riot Control Van
Menjünk a kijelölt helyre ahol lesz egy csomó ember egyrakáson dobjunk közéjük egy könnygáz gránátot és kezdjünk el bunyózni velük lehetőleg ne nyírjuk ki őket túl hamar míg ki nem jön egy tömegoszlató locsoló jármű amit lopjunk el rázzuk le a körözést és vigyünk a létesítménybe.

3.1.Salvage Hard Drives
Szálljatok be a locsoló kocsiba és irány a hely ahol lesz két a és b ikonnal jelölt égő furgon amit a Salvage tagok oltsanak el majd szedjék ki a furgonból a cuccot. Az operator tagok vezetik ugyebár a locsolókocsit tehát nekik ebben segédkezni kell ugyanis lesz egy rakat minket támadó tag is. Ugyanezt ezen kívül még három helyen kell megcsinálni annyi különbséggel hogy mindig egyel több oltandó furgon lesz nameg az azokat őrző tagok is egyre többen lesznek. Ha megvan mindegyik nyomás a jelölt helyre.

4.0.Stormbergs
Feladat megszerezni négy darab stormberg járművet melyek teherautók platóin lesznek s azzal együtt kell őket leszállítani a létesítménybe. A radaron hat teherautó ikon jelenik azok közül lesz valamelyikeken. Amint megszereztünk egyet üldözőbe vesznek néhányan de nem vészes.

4.1.Torpedo ECU
Irány a kijelölt vizen található darus uszályszerűség ahol az enemyket eltakarítva az útból szedjük fel a két táskát és vigyük a létesítményünkbe. Az uszály elött a játék néhány jetskyhez invitál vagyis először azokat fogja jelölni a radar de egyszerübb helivel odamenni. Felszedés után és odaút során ellenséges helik jelennek meg.

4.2.Submarine Recon
Szálljatok be a Stormberg kocsikba és irány a sárga pötty ahol megjelenik egy teherautó konvoj amit a járműből indítható rakétákkal intézzünk el. Ezután irány a kövi hely vagyis a tenger ahol a víz alatt tíz darab vizi aknát kell szétlőnünk ugyanígy mivel a járművel tudunk a víz alatt is menni. Ezután szintén a víz alatt három kis sárga areán belül kell scennelni egyet a járművel. Ha megvan menjetek ki a partra és jussatok a jelölt helyre.

5.The Bogdan Problem 1.187.500$
Két csapat lesz Airsupport és Submarine. Az Airsupport menjen szerezze meg a jelölt Avenger repülőt és szálljon a jelölt helyre ahol az érkező ellenséges heliket ki kell iktatnia míg a Submarine tagok a tengeralattjáróban ügyködnek. Ha kiértek a partra fel kell öket venni és a végső célhoz menni persze a parton is lesz néhány lelövendő ellenség. A visszaút során is üldözőbe vesznek majd jópáran. A Submarine tagoknak ugyanott ahol az Avenger is volt egy Stormberg kocsiba kell szállniuk amivel egy tengeralattjáróhoz kell odajutni. Ha odaértünk beis kerülünk a tengeralattjáróba ahol a már megszokott lövöldözés közepette meg kell találnunk egy kontaktot kit nem jelöl a radar aztán vissza kell mennünk a vezérlőhelységbe ahol egy irányítópanelt kell lefotóznunk majd rácsatlakoztatni egy cuccot. A bejátszás után elhagyjuk a tengeralattjárót és ússzunk a partra ahol ha az Airsupport tagok jól végezték munkájukat már várnak ránk hogy felszedjenek és vigyenek ahova kell.

Complete In Under 15:00 MinsTeljesítsétek kevesebb mint 15:00 perc alatt.
Vehicle Damage 5% Or LessA jármű sérülése nemhaladhatja meg az 5%-ot.
Nobody Gets WastedSenki sem halhat meg a küldi során.


3.The Doomsday Scenario
Az indításhoz a leadernek 120.000$ kell fizetnie.

1.0.Marked Cash
Menjetek a reptér bejáratához ahol szedjétek fel a jelölt táskát. Lester fog amúgy küldeni egy üzenetet a táska képével azt nézzétek meg s akkor megis jelenik. Őrizni nem fogják de amint összeszeditek körözést kaptok tehát iszkiri rázzátok le és gyerünk vissza a létesítménybe.

1.1.Recon
Irány a kijelölt terület ahol tíz különböző a radaron fényképezőgép ikonnal jelölt dologról fényképet kell csinálni és egyenként elküldeni Lesternek. Ha megvan mind a tíz hagyjátok el a területet.

1.2.Rescue Agent 14
Vegyük az irányt a jelölt helyre ahol rögtön megis jelenik egy csomó lelövendő ellenség őket szépen sorjában iktassuk ki és menjünk oda a radaron kékkel jelölt illetőhöz. Rövid bejátszás után megjelenik jónéhány minigunos juggernaut tag kiket gyorsan lőjünk le majd a megjelenő helikoptereket is. Ezután haladjunk tovább a sárga pötty felé amerre újabb lelövendő enemik jelennek meg hogy a kék tagot szépen kivezessük a területről mígnem elérünk két Akula helikopterhez amivel elis húzhatunk onnan. Ha mindenki beszállt alacsonyan szállva érjük el a jelölt helyet.

2.0.Chernobog
Menjünk a területre ahol iktassuk ki az őröket majd szálljunk be a jelölt Chernobog rakétás teherautóba és vigyük a létesítménybe. Útközben üldözőbe vesznek.

2.1.Escort ULP
Indulás a jelölt helyre ahol lőjünk le minden ellenséget majd szálljunk be a Chernogob rakétás teherautóba. Lesz ott két rámpás kocsi is amibe szintén szálljon be valaki majd irány a kövi hely. Ott fel fog szállni kishelivel egy ember akit végig kell kísérnünk útján és védelmeznünk a fokozatosan érkező ellenséges helikopterektől. Gondolom nem kell mondani hogy a heliket a rakétás teherautóval lövöldözzük a rámpáskocsik feladata pedig hogy szabad utat biztosítsanak a teherautónknak. Ha épségben megérkeztetek a célhelyre a küldetés sikeres.

3.0.Flight Path
Irány a jelölt hely ahol kapunk egy üzenetet lestertől egy illető képével. Nézzük meg majd várjunk távolról míg a célpont elhagyja a kávézóteraszt. Továbbra is tisztes távolságból észrevétlenül kövessük míg be nem sétál egy sikátorba ahol lester szól hogy már lelőhetjük ezt tegyük is meg szedjük fel a táskáját és vigyük a létesítménybe.

3.1.Barrage
Indulás a jelölt helyre ahol kis idő elteltével megjelenik egy helikopter konvoj. Lőjük le az összes gépet hogy leessen a Barrage jármű amit éppen szállítanak. Szerezzük meg és egy csomó üldözővel a nyakunkon vigyük a reptérre ahol szintén lesz egy csomó lelövendő ellenség. Ha ott meghalt mindenki haladjunk tovább a végső rendeltetési helyre.

4.0.Test Site Intel
Hajtsunk a jelölt házhoz ott csináljuk ki az őröket majd menjünk be ahol szintén intézzünk el mindenkit és keressünk meg egy dobozt. Ha megvan nyissuk ki majd hagyjuk el a házat. Rázzuk le a körözést és vigyük a szerzett cuccot a létesítménybe. Visszaúton a rendőrökön kívül üldözni fognak még egyéb ellenséges tagok is.

4.1.Khanjali
Irány a célhely ahol robbantsuk fel az összes ellenséges járművet majd megjelenik a radaron a tank amibe szálljunk be és vigyük a jelölt helyre. Mindeközben üldözni fognak ezerrel.

5.0.Onboard Computer
Érjünk utol és sorozzunk meg egy levegőben tartózkodó vadászgépet hogy lezuhanjon. A gép a tengerbe esik majd tehát búvárkodjunk le hozzá szedjük össze a szükséges cuccot és vigyük a létesítménybe.

5.1.Air Defenses
Menjünk a reptérre ahol szálljunk be a jelölt Volatol repülőgépbe. Ezzel a géppel kell a Chiliad hegyen megsemmisíteni 12db sam tornyot a gépen található fegyverarzenál segítségével melyet a társaid irányítanak majd. Mindeközben persze ellenséges helik is a nyomotokban lesznek. Ha megvan az összes vigyük vissza a gépet a reptérre.

6.The Doomsday Scenario 1.500.000$
Indulás a jelölt helyre ahol válasszunk a két jármű közül Khanjali vagy Barrage. Szálljunk be valamelyikbe és hajtsunk a jelölt alagútba ahol kinyílik egy ajtó így egy másik alagútba találjuk magunkat aminek szépen hajtsunk el a végéig közbe persze lesz jópár lelövendő ellenség kik mostantól állandóan lesznek a küldi végéig. Ittott elvétve juggernaut tagok is előfordulnak. Ha nemtudunk már tovább menni akkor gyalogosan kell folytatnunk a sárga pöttyöket követve míg nem elérünk egy raktár részhez ahol fel kell robbantanunk öt darab ládát. Ha megvan jussunk el egy fémajtóhoz ami egy rövid bejátszás keretében kinyílik így betudunk jutni az iroda részlegbe ahol meg kell hekkelni négy darab szervert szép sorba azt ugye mondanom sem kell hogy lövöldözni állandóan kell közbe hisz lesz bőven kit lelőni. A hekkelés során egy új minijátékon kell magunkat áttessékelni melyben kis tükröcskékkel egy lézersugarat kell irányítgatnunk hogy kék bogyókat szétdurrantsuk vele mindezt úgy hogy a piros négyzeteket lehetőleg ne tegyük ki túl sokáig a lézernek. Ha megvan mind a négy egy orbital cannon irányító pulthoz kell odamennünk és a segítségével négy darab járművet kell megsemmisíteni a város különböző pontjain. Ha ezis megvan a sárga pöttyöket követve irány a rakétasiló amibe bejutva egy tag jetpackel elmenekül. A rövid bejátszás után miis egy ilyen jetpackel találjuk magunkat a felszínen így a jetpack rakáták segítségével durrantsuk szét azt a menekülő tagot meg persze az útba levő heliket is ha szükséges. Ha megvan már csak tegyük le a gépeket a kijelölt helyen.

Complete In Under 30:00 MinsTeljesítsétek kevesebb mint 30:00 perc alatt.
Nobody Gets WastedSenki sem halhat meg a küldi során.
0 Hacks FailedMinden hekkelés elsőre legyen sikeres.
150 HeadshotsÖljetek meg 150 ellenséget fejlövéssel.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!