Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

GTA 5 Online


Versus Missziók Kép
Olyan mint a Co-Op missziók nem kapsz üzenetet róluk hanem a radaron található csillag ikonhoz menve tudod őket elindítani. Annyi a különbség hogy állandóan elérhetők tehát nem időközönként és csak csapattagként tudod játszani őket. Meg van szabva melyikbe hány csapat kell és hogy az egyes csapatokba hány tag kell minimum és mennyi lehet maximum. Feladatuk hasonlók mint a korábbi missziókban viszont mindig lesz egy vagy több ellenséges csapat kinek ugyanaz a célja mint a te csapatodnak vagy esetleg az hogy megakadályozzon titeket a feladat teljesítésében. Sokesetben a feladat szempontjából lényegtelen melyik csapatba kerülsz de ahol nem ott külön leírom melyik csapatnak mi a feladata. Ezeket a küldiket nevezném az Adversary módok elődeinek.

1.Crooked Cop 3
Szerezzétek meg a kijelölt táskát ami egy motoros rendőrnél lesz. Ha megvan rázzátok le a körözést majd vigyétek a kijelölt helyre mindezt a másik csapatot megelőzve. Ha az ellenséges csapat valamely tagja már összeszedte te elveheted tőle ha kinyírod ugyanígy tőled is elvehetik. Amelyik csapat előbb leszállítja az nyer.

2.Roadgame 3
Szerezzétek meg a kijelölt coke csomagot majd vigyétek a kijelölt helyre mindezt a másik csapatot megelőzve.

3.Welcoming Party 3
Egyik csapat a Bodyguards feladatuk hogy limuzinnal egy üzletembert elvigyenek haza közbe védelmezniük kell őt a másik csapattól. Másik csapat a Hunters feladata értelem szerűen az hogy ezt megakadályozza el kell tenniük láb alól az üzletembert.

4.Hippy Hunting 5
Szerezzétek meg a kijelölt weed csomagot majd vigyétek a kijelölt helyre mindezt a másik csapatot megelőzve.

5.Underhand Contraband 15 (Törölt)
Szerezzétek meg a kijelölt Granger kocsit majd vigyétek a kijelölt helyre mindezt a másik csapatot megelőzve.

6.Truck Off 16
Egyik csapat a Transporters feladatuk hogy a kijelölt teherautót elvigyék a kijelölt helyre. Másik a csapat az Attackers feladatuk hogy megakadályozzák ezt a teherautó felrobbantásával.

7.Escape From LS 25
Egyik csapat a Runners feladatuk hogy eljussanak a három kijelölt hely valamelyikére ehhez sportkocsi és motor áll majd rendelkezésükre. Másik a csapat a Hunters feladatuk hogy levadásszák a runnereket mielőtt odaérnének számukra szintén sportkocsi és motor lesz odakészítve.

8.Into the Wild 25
Egyik csapat a Runners feladatuk hogy eljussanak a kijelölt helyre ehhez motor és quad áll majd rendelkezésükre. Másik csapat a Hunters feladatuk hogy levadásszák a runnereket mielőtt odaérnének számukra helikopter lesz odakészítve.

9.Island Getaway 25
Menjetek a kijelölt helyre ahol intézzétek el az őröket és szerezzétek meg a kijelölt táskát. Ha megvan vigyétek a kijelölt helyre mindezt a másik csapatot megelőzve.

10.Airport Parking 30
Egyik csapat a Defenders feladatuk hogy megvédjék a parkolóházba található sportkocsikat hogy mennyi kocsit attól függ mennyi játékos játszik éppen. Másik csapat az Attackers feladatuk hogy felrobbantsák ezeket a kocsikat. A mérkőzés 10 percig fog tartani.

11.Weed Killer 30
Szerezzétek meg a kijelölt furgont, az azt őrző tagokat intézzétek el majd vigyétek a kijelölt helyre mindezt a másik csapatot megelőzve.

12.Lost in Transit 10 (Törölt)
Szerezzétek meg a kijelölt teherautót, az azt őrző tagokat intézzétek el majd vigyétek a kijelölt helyre mindezt a másik csapatot megelőzve.

13.Patriot Gains 15 (Törölt)
Szerezzétek meg a kijelölt öt Patriot kocsi valamelyikét és vigyétek a kijelölt helyre a másik csapatot megelőzve. Amelyik csapat több Patriotot szállít le az nyer.

14.Top Fun 10
Egyik csapat a Runners feladatuk hogy eljussanak a kijelölt helyre ehhez Sanchez motorok állnak majd rendelkezésre. Másik a csapat a Hunters feladatuk hogy levadásszák a runnereket mielőtt odaérnének számukra vadászgépek lesznek odakészítve.

15.Top Fun II 15
Egyik csapat a Runners feladatuk hogy eljussanak a kijelölt helyre ehhez sportkocsik állnak majd rendelkezésre. Másik a csapat a Hunters feladatuk hogy levadásszák a runnereket mielőtt odaérnének számukra vadászgépek lesznek odakészítve.

16.Top Fun III 20
Egyik csapat a Runners feladatuk hogy eljussanak a kijelölt helyre ehhez Mallard repülőgépek állnak majd rendelkezésre. Másik a csapat a Hunters feladatuk hogy levadásszák a runnereket mielőtt odaérnének számukra vadászgépek lesznek odakészítve.

17.Air Force Zero I-II-III IV-V 19 24 (SA Flight School Update)
Három csapat lesz. Egyik csapat a Pilot feladata hogy az Air Force Zero repülővel érje el a kijelölt checkpointot. Másik csapat a Defenders feladatuk hogy megvédjék az Air Force Zero gépet hogy biztonságban elérje a checkpointot. Számukra vadászgépek állnak rendelkezésre. Harmadik csapat az Attackers feladatuk hogy megsemmisítsék az Air Force Zero repcsit. Nekik szintén vadászgépek lesznek a járműveik.

18.Acquire Targets I-II-III 20 (SA Flight School Update)
Feladat hogy a vadászgéppel a többi csapatot megelőzve érjük el a kijelölt checkpointot (Flag) és tartsuk is meg legalább 20 másodpercig ezáltal pontot szerezve a mi csapatunknak. Ha egy ellenséges csapat szedi össze le kell lőni így elejti a checkpointot hogy összeszedhesd ugyanígy téged is le tudnak lőni. A futam 10 percig tart amelyik csapat előbb összeszed így 5 pontot az nyer vagy amelyik csapatnak több pontja van az idő lejárta után.

19.G-Rating Cold I-IV II-III-V 18 22 (SA Flight School Update)
Feladat hogy vadászgéppel érjünk el 15 checkpointot a többi csapatot megelőzve. A Cold kifejezés azt takarja hogy nem lőhetünk egymásra ezekben a módokban. A futam 5:00 percig fog tartani. Ha elfogynak a checkpointok vagy lejár az idő amelyik csapatnak többet sikerült összeszednie az nyer.

20.G-Rating Hot I-IV II-III-V 24 26 (SA Flight School Update)
Feladat hogy vadászgéppel érjünk el 15 checkpointot a többi csapatot megelőzve. A Hot kifejezés azt takarja hogy lőhetünk egymásra ezekben a módokban. A futam 5:00 percig fog tartani. Ha elfogynak a checkpointok vagy lejár az idő amelyik csapatnak többet sikerült összeszednie az nyer.


Adversary Módok Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4
A radaron kék csillaggal illetve három egymás mellett mellkastól fölfele ábrázolt figura ikonnal jelölik őket ebből is kétféle van narancs és zöld színű. A zöld színű a Featured Adversary Mode ezek azok a módok melyek a legújabbak vagy éppen valamilyen akció keretében több pénz és rp jár értük. A narancs színű az Adversary Series névre hallgat a sima Adversary Mode pedig kék csillaggal van jelölve a radaron. Hogy mi a különbség a sima Adversary Mode és az Adversary Series között arról lövésem sincs aki tudja az kommenteljen bátran a főoldalon. A Gunrunning frissítéssel egy új sárga bunker series adversary ikon is jelzi az adversary módok némelyikét. A feladatok lényegüket tekintve szinte megegyezik a Versus missziókkal.

1.Come Out to Play I-II-III-IV-V 12 (Heist Update)
Két csapat lesz Runner és Hunter. Runnerek feladata hogy adott idő alatt eljussanak a kijelölt ponthoz amit a Hunter csapatnak meg kell akadályoznia. A Runnerek csak egyszer halhatnak meg a Hunterek végtelenszer.

2.Siege Mentality I-II-III-IV-V-VI 12 (Heist Update)
Két csapat lesz Attackers és Hold Outs. Feladat nincs túlbonyolítva lényeg hogy a másik csapatban levőt tegyük el láb alól adott idő alatt. A Hold Outsok csak egyszer halhatnak meg az Attackersek végtelenszer.

3.Hasta La Vista I-II-III-IV-V 12 (Heist Update)
Két csapat lesz Cyclists és Truckers. A Cyclist feladata hogy biciklivel elérjék a kijelölt pontot. A Truckers feladata hogy ezt megakadályozzák nekik kamionnal kell ezt megtenniük mindezt adott idő alatt. A Cyclistek csak egyszer halhatnak meg a Truckersek végtelenszer.

4.Hunting Pack I-II-III-IV-V-VI-VII 12 (Freemode Update)
Két csapat lesz. Runner és Defender csapat feladata hogy egy bizonyos járművet eljuttassanak a kijelölt helyre úgy hogy egy bizonyos sebességnél nem haladhatnak lassabban mert a jármű egy idő után felrobban. Runner aki vezeti a járművet ebből csak egy tag van a többi defender kiknek feladata hogy megvédje a Runnert vagyis azt a járművet amit vezet. Az Attacker csapat feladata megakadályozni hogy a jármű elérjen a rendeltetési helyre.

5.Cross the Line I-II-III-IV-V-VI-VII 12 (Freemode Update)
Két csapat fog egymás ellen küzdeni azonos számú taggal. Mindkét csapatnak lesz egy zónája köztük egy semleges területtel. Feladat hogy átjusson a csapatod mind az összes embere vagyis te és a többi társad az ellenfél zónájába illetve védelmezni a saját zónátokat is egyben. Ha az idő lejárta előtt átértek mind vagy ha az idő lejárta pillanatában ti vagytok többségben az ellenfél zónájában mint ők a ti zónátokban akkor nyertetek.

6.Offense Defense I-II-III-IV-V 5 (Lowrider Update)
Több csapat játszhat egymás ellen. Minden csapat két tagból áll egy Runnerből és egy Blockerből ők azonos színnel lesznek jelölve a radaron hisz együtt vannak. A Runner feladata hogy a kapott járművel elérjen 13 checkpointot különböző helyeken. A Blocker feladata hogy ebben segítse. Pontosabban a védelmezés hogy az ellenséges csapatok Blockerei ne baszogassák továbbá az ellenséges csapatok Runnereinek feltartása is. Amelyik csapat legelőször szedi össze mind a 13 checkpointot az nyer.

7.Keep the Pace I-II-III-IV-V 5 (Lowrider Update)
Útvonal I Útvonal II Útvonal III Útvonal IV Útvonal V
Kör autóverseny melyben az a lényeg hogy közben egy bizonyos sebességlimitet kell betartanunk. Ha túl hosszú ideig vagyunk a limit alatt akkor felrobbanunk. Mindezt nehezíti azis hogy minden egyes körben egyre nagyobb ez a minimum limit.

8.Relay I-II-III-IV-V 5 (Lowrider Update)
Útvonal I Útvonal II Útvonal III Útvonal IV Útvonal V
Kör autóverseny melyben a két csapat egyes párosai felváltva teszik meg a verseny köreit vagyis ha a párod megtesz egy kört és beér a rajthoz rögtön indulhatsz is a te körödre hogy beérve a rajthoz újból átadd a lehetőséget a párodnak így aki éppen nincs soron az addig a rajtvonalnál dekkol.

9.Slasher I-II-III-IV-V 1 (Lowrider Update után 2015.10.29)
Két csapat lesz Hunter és Hider egy bizonyos épületben. Hunter feladata hogy shotgunnal vadássza le a Hider tagokat. Hider tagok feladata hogy ezt túléljék nekik csak egy zseblámpa lesz a kezük ügyébe.

10.Running Back I-II-III 12 (Lowrider Update után 2015.11.24)
Feladat a kék smart kocsival áthaladni az ellenséges piros csapat vonalán amiben szintén kék csapattársai fogják segíteni kik homokfutókkal lesznek és igyekeznek biztosítani a szabad utat. Az ellenfélek szintén homokfutókkal lesznek feladatuk értelemszerűen megakadályozni azt hogy a kékek smart kocsija áthaladjon a határvonalon.

11.Every Bullet Counts I-II-III-IV 12 (Lowrider Update után 2015.12.08)
Feladat bizonyos épületben levadászni a másik játékosokat úgy hogy csak egy pisztoly két golyóval és egy szabja vagy balta van nálad.

12.Extraction I-II-III-IV-V 1 (Executives and Other Criminals Update)
Három fajta tag/tagok lesznek egy darab Target és pár Bodyguards és Hit Squad tag. Hit Squad tagok feladata hogy elérjenek egy bizonyos sárgával lefedett areát ahol a Target tartózkodik megkeresni és kinyírni. A Bodyguards tagok ugyanezt tegyék csak ők vegyék fel a Targetet és vigyék a kijelölt helyre. A Target tagnak amíg nem találnak rá a Bodyguard tagok addig bújkálnia kell.

13.Beast vs. Slasher I-II-III-IV-V 1 (Executives and Other Criminals Update után 2015.12.24)
A Hunt the Beast freemode event továbbfejlesztett változata. Beast tagok lesznyek a szörnyetegek strapabíróbb képességekkel feladatuk az adott idő alatt összeszedni itt már nem 10 hanem 15 checkpointot rádaásul a levegőből ami nem jelent problémát mivel itt már a szörnyekkel ugrani is nagyobbakat lehet. A vadászok feladata értelemszerűen levadászni a szörnyeket. A vadászok három csoportba kerülhetnek Assault Heavy és Demolition ami azt jelenti hogy más más kategóriába eső fegyvereket kapnak a hajszához. A szörny alapból nem fog látszani a radaron csak ha összegyűjt egy checkpointot de akkois csak kis időre. Egy lila szörnyfejjel lesznek jelölve amúgy.

14.Drop Zone I-II-III-IV-V 1 (Be My Valentine)
Feladat ejtőernyővel kiugrani és lehetőleg a kijelölt dropzone területre landolni amit védeni kell ez ellenséges csapattól. Ha egy bizonyos ideig összesen nem egyhúzóra de 2 percig tietek a zóna megnyertétek. Ha nem a tietek elvenni úgy tudjátok hogy minden ellenséges csapattagot kiiktattok a zónán belül hogy csak te vagy másik csapattagod maradjon ott.

15.Till Death Do Us Part I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Be My Valentine Update után 2016.02.11)
Egyfajta teamdeathmach. Max 4 csapat játszhat minden csapatban két tagnak kell lennie. Lényeg hogy nyírjuk ki a többi csapatot de ez evidens. Életünk csak abban az esetben tud regenerálódni ha a társunkhoz közel tartózkodunk. Mindenkinek csak egy élete van ráadásul ha a társunk meghal akkor teis meghalsz automatikusan.

16.Rhino Hunt I-II-III 1 (Be My Valentine Update után 2016.02.26)
Két csapat játszik az egyik tankokat vezet a másiknak tapadós bombával kell levadászni a tankosokat amihez jármű rendelkezésre fog állni minderre három perc lesz. Ha véget ér egy menet a köviben ugymond térfél csere történik aki eddig tankkal volt az most vadász lesz s ugyanígy fordítva.

17.Sumo I-II-III-IV-V-VI 1 (Lowriders Custom Classics Update)
Feladat hogy egy bizonyos területről szigetről vagy épület tetejéről lelökjük az ellenséges játékosokat mindezt persze nem gyalogosan hanem járműben ülve.

18.Inch By Inch I-II-III-IV 1 (Lowriders Custom Classics Update után 2016.04.12)
Feladat a csatatér közepéről megszerezni egy táskát és elvinni a terület másik felére egy bizonyos vonalon túlra mindezt a másik csapatot megelőzve. Akinél éppen a csomag van nem használhatja fegyvereit de gyorsabban tud mozogni. Amelyik csapat adott idő alatt több táskát tud íly módon elhurcolni az nyer.

19.In and Out I-II-III-IV-V-VI 1 (Lowriders Custom Classics Update után 2016.05.03)
Feladat a területről öt percen belül nyolc csomagot egyenként eljuttatni a bázisunkra. Mindezt persze úgy hogy az ellenséges csapatnak a csomagok védelme lesz a dolga. A futam két rundból áll így mindkét csapat lesz majd védő és táska szerző is.

20.Trading Places I-II-III-IV-V-VI 1 (Further Adventures in Finance and Felony Update)
Két csapat lesz Winners és Losers. A Winner tag felada nem más mint minnél tovább életben maradni hogy a pontcsíkja minél magasabb szintet érjen el. A Loser csapat tagnak ez a csík mindaddig nem nő míg le nem lő egy Winner tagot. Ekkor ő ugymond a Winner csapathoz csatlakozik és elkezd nőni a ponja amíg egy Loser tag le nem lövi. Ekkor ugyan a pontcsík nem ugrik vissza azonnal nullára de elkezd csökkenni tehát sietve le kell lőni egy újabb Winner tagot hogy ismét nőhessen. A verseny lényege tehát a csíkjaink magasan tartása íly módon. Az egyes meccsek öt percig fognak tartani így akinek nagyobb a csíkja az idő lejártával az a tag nyer.

21.Power Play I-II-III-IV-V-VI 1 (Further Adventures in Finance and Felony Update után 2016.06.21)
Két csapat fog harcolni egymással. Összesen 10 alkalommal kell lelőni az ellenséges csapatból az embereket amire 10 perc lesz. A menet során hat féle összeszedhető ikon lesz melyek bizonyos ideig különböző extrákat fognak nyújtani.
1.Dark: Nemlátszunk a radaron.
2.Raging: Lövéseink erősebbek továbbá strapabíróbbak leszünk.
3.Beasted: Szörnyeteggé változtat.
4.Doped: Az ellenségen zöld köd lesz mely nehezíti a feladatukat.
5.Flipped: Az ellenség kameramozgását fordítja meg.
6.Zoned: A jobb célzás érdekében mindenkinél lelassítja az időt.

22.Entourage I-II-III-IV-V-VI 1 (Cunning Stunts Update 2016.08.02)
Két csapat lesz bérgyilkosok és testőrök illetve a testőrökhöz tartozó célpont. A célpont feladata hogy élve eljusson a kijelölt helyre amiben a testőrei segítik. Értelemszerűen a bérgyilkosok feladata hogy levadásszák a célpontot.

23.Slipstream I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Biker Update)
Útvonal I Útvonal II Útvonal III Útvonal IV Útvonal V Útvonal VI Útvonal VII
Motoros stuntverseny melyben csapatokban játszhattok. Lényeg hogy az a csapat nyer aki elsőként ér be a célba de csak akkor ha minden egyes csapattag beért. Ebből kifolyólag az egyes ellenőrzőpontokat sem veszi a játék ha valamely csapattagod túlságosan le van maradva addig a checkpoint piros lesz majd ha elég közel ér sárgára vált ami már összeszedhető. Igyekezzetek együtt haladni a pályán. A frissítés kapcsán bekerült a játékba a motorról való rugdosás hadonászás és egyéb kisebb kézi fegyverek használatának lehetősége melyet használhatsz előnyszerzés céljából de vigyázva mert ez a lehetőség nem csak neked adott hanem az ellenséges csapatnak is.

24.Lost vs Damned I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Biker Update után 2016.10.28)
Két csapat küzd meg egymással angyalok és démonok. Az éjszakák és a nappalok percenként fognak váltakozni. Nappal az angyalok éjszaka pedig a démonok vannak előnyben ugyanis amelyik csapat éppen előnyben van azok tagjai bármilyen lőfegyvert használhatnak akik pedig éppen nincsenek előnyben azok csak közelharci fegyvert. Pontot csak az ér ha valakit akkor lősz le amikor éppen előnyben vagytok tehát a közelharci fegyver csak a túlélésért van nálunk azzal nem ér pont.

25.Deadline I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Biker Update után 2016.11.08)
Feladat egy bizonyos területen motoron közlekedve felrobbantani az ellenséges motorosokat a saját motorunk után húzott energia csík segítségével oly módon hogy igyekezzünk az ellenség elött elhajtani merőlegesen hogy belemenjenek a mi energiacsíkunkba. Persze ezt vigyázva a többi motoros energia csíkját kikerülve mert azoktól meg te robbansz fel. Aki utoljára marad az nyer.

26.Kill Quota I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Biker Update után 2016.11.22)
Az egész nem más mint egy hat körös team deathmatch melynél minden egyes körben más fegyverrel kell nyomulnia mindenkinek. Összesen négy féle fegyversorrendet választhatunk az egyes helyeken.

27.Turf War I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Import Export Update)
Feladat nemtúlzottan bonyolult. Egy pálya fel lesz osztva pici területecskékre melyeken kocsival áthaladva az olyan színűre vált ami a te csapatod színe. Lényeg hogy az idő lejártának pillanatában a te csapatodnak legyen több ilyen kis területe éppen elfoglalva. Az ellenfeleidnek értelemszerüen ugyanez a célja csak ők más színüek tehát neked mindig olyan területre kell rámenned ami nem a te színed hogy onnantól kezdve a te színed legyen amit aztán más ujra elfoglalhat. Eléggé lutri az egész.

28.Juggernaut I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Import Export Update után 2016.12.23)
Két csapat küzd meg egymással. Mindkét csapatban lesz egy páncélba öltözött juggernaut tag a maradék ember meg testőrként funkcionál. Feladat hogy nyírjuk ki az ellenséges csapat juggernaut tagját továbbá védjük meg a saját csapatunkba tartozó juggernaut tagot.

29.Vehicle Vendetta I-II-III-IV 1 (Import Export Update után 2017.01.02)
Csapatban játszható vehicle deathmatch melyben a lényeg hogy az ellenséges csapat tagjait összesen húsz alkalommal robbantsuk fel. Ugyebár mindenki járművel fog menni kiszállni nemtudunk. A pályán lesznek ikonok melyek egy időre bizonyos tulajdonságokkal ruháznak fel vagy épp az elleséges csapatot gátolják valamilyen módon.
1.Beast: Tankká változol.
2.Detonator: Eltűnteti az akadályokat a pályáról.
3.Bomb: Bombát tudsz magad mögött hagyni.
4.Rockets: Rakétákat tudsz lőni.
5.Repair: Helyreállítja a járművet.
6.Ghost: Áttetsző leszel.
7.Jammed: A másik csapatnál benyomja a gázt.
8.Flipped: A másik csapat kormány és pedál kezelését fordítja meg.
9.Zoned: Lelassítja az időt.
10.Deadline: Az energiacsíkot húzó motorra ültet át.
11.Random: Véletlenszerüen kapod valamelyiket kivéve a Detonator.

30.Vehicle Vendetta Street I-II-III 1 (Import Export Update után 2017.01.02)
Ugyanaz mint a sima Vehicle Vendetta csak ez a városba játszódik valahol.

31.Collection Time I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Import Export Update után 2017.01.17)
Team deathmach melyben minden játékosnak lesz egy táskája amit elejt ha lelőnek így azt az ellenség felszedheti illetve jobb esetben a saját csapattársunk is. Egy ember több táskát is birtokolhat. Az a lényeg hogy az idő lejárta pillanatában nálunk legyen több csomag éppen. Ha netán sikerül minden csomagot megszerezni a csapatunknak akkor az ellenséges csapatnak van 30 másodperce legalább egyet szerezni tűlünk különben azonnal a mi csapatunk nyer. Fordított esetben is ugyenaz a helyzet ha netán tőlünk szednék el az összes csomagot.

32.Resurrection I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Cunning Stunts Special Vehicle Circuit Update után 2017.03.29)
Egy teamdeathmach melyben le kell lőnünk az ellenséges csapat összes tagját 15 alkalommal. Annyi a csavar a dologban hogy a tagok újra tudnak éledni. Vagyis ha pl egy három tagú csapatban játszol s tegyük fel már csak te vagy életben akkor azáltal hogy lelősz egy tagot az ellenséges csapatból a te csapatodban újjáéled egy már lelőtt játékos. Ugyanígy az ellenséges csapat is újra tudja élesztgetni a saját tagjait íly módon.

33.Land Grab I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Cunning Stunts Special Vehicle Circuit Update után 2017.04.11)
A feladat lényegét tekintve ugyanaz mint a Turf War nevü módban csak most nem kocsival hanem gyalogosan kell akciózni. Egy pálya fel lesz osztva pici területecskékre melyeken áthaladva az olyan színűre vált ami a te csapatod színe. Lényeg hogy az idő lejártának pillanatában a te csapatodnak legyen több ilyen kis területe éppen elfoglalva íly módon kell három pontot szereznie a csapatnak a nyeréshez. Az ellenfeleidnek értelemszerüen ugyanez a célja csak ők más színüek tehát neked mindig olyan területre kell rámenned ami nem a te színed hogy onnantól kezdve a te színed legyen amit aztán más ujra elfoglalhat. Eléggé lutri az egész.

34.Tiny Racers I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Cunning Stunts Special Vehicle Circuit Update után 2017.04.25)
Útvonal I Útvonal II Útvonal III Útvonal IV Útvonal V Útvonal VI Útvonal VII
Felülnézetes stuntverseny.

34.Dawn Raid I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Gunrunning Update után 2017.06.30)
Ugorjunk ki a repülőből majd ereszkedjünk le a kijelölt négyzetalakú sárga areába ahol a trackify alkalmazás segítségével találjunk meg egy transmittert. Az alkalmazás több helyet is fog mutatni de csak az egyik dobozba lesz a keresett cucc. Ha megtaláltuk vigyük a kijelölt helyre. Mindezt úgy hogy közben az ellenséges csapatnak is ugyanez a célja tehát légy résen.

35.Overtime Rumble I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Gunrunning Update után 2017.07.11)
A feladatot egy Imponte Ruiner 2000 segítségével kell végrehajtani amivel egy megadott rámpán kell ugratnunk és az ejtőernyő segítségével a kijelölt különböző pontszámokat 1-5 Pont érő célhely valamelyikén kell megállnunk. A célhelyek lehetnek egymástól távoleső helyen de akár olyan vagy hasonló alakzatban is mint a dart céltábla. Természetesen a legtöbb pontot érő helyre a legnehezebb landolni ráadásul a járművekkel nem fékezhetünk.

36.Power Mad I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Gunrunning Update után 2017.07.25)
Feladat egy juggernaut ruházat megszerzése az ellenséges csapatokat megelőzve. A kört az a csapat nyeri amelyik először tud összesen a juggernaut ruházatban kb fél percet eltölteni.

37.Overtime Shootout I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Gunrunning Update után 2017.08.08)
Ugyanaz mint az Overtime Rumble adversary mód csak más alakzatokban vannak a különböző pontokat érő helyek ahova érkezni kell.

38.Motor Wars I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Smugglers Update)
Feladat ejtőernyővel kiugrani és lehetőleg a kijelölt sárga area területre landolni ahol a területen elszórtan megtalálható fegyveres kocsik segítségével ki kell iktatni az ellenséges csapat összes tagját. Amelyik csapatnak előbb kilövik minden emberét az veszít. Az egyes meccsek mindig tíz percesek s az areanak ahol a harcnak folynia kell másfél percenként csökken a mérete.

39.Bombushka Run I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Smugglers Update után 2017.09.19)
Két csapat lesz melyből az egyik egy Bombushka repülőgépet vezet amit a másik csapatnak Buzzard helikkel kell kiiktatni. Ha ez sikerült helycsere következik ugyanezen felállásban. Az a csapat nyer amelyik több ideig tudja épségben tartani a Bombushka gépet.

40.Stockpile I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Smugglers Update után 2017.10.03)
Az adott légtérben a kapott repülőgéppel kell táska ikonokat szedegetni a levegőben amiket el kell vinnünk a saját színű bázisunkra. Vigyázva közbe mert az ellenséges játékosok lelőhetnek és ekkor elejtjük az ikont. Az ikonokat az ellenséges csapatok a bázisunkról ellophatják ugyanígy miis ellophatjuk a másik csapat bázisáról. Amelyik csapat eléri az adott táskamennyiséget vagy amelyiknél a legtöbb táska van az idő lejártával az nyer.

41.Condemned I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Smugglers Update után 2017.10.27)
Egy deathmach ahol mindenkinek lesz egy csíkja mely fokozatosan csökken abban az esetben ha a játékos éppen az elítélt státuszba van vagyis pirossan látszik a radaron. Kezdéskor véletlenszerüen valamely tag alapból piros lesz. A státuszok elrendezése pedig akkor változik ha valaki lelő valakit s az vagy azok válnak elítéltté akik akkor a legkevesebb összkillszámmal rendelkeznek. Így aki utoljára életbe marad vagyis akinek a csíkja nem fogy el teljesen az nyer vagy az idő lejártával akinek több csíkja marad.

42.Dogfight I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Smugglers Update után 2017.11.07)
Feladat repülővel kilőni az ellenséges játékost aki szintén repülővel próbál levadászni téged. Mindezt ötször lehet max vagyis öt alkalommal lehetséges hogy valaki megsemmisüljön. Ha csak simán nekimész valaminek vagy valami folytán megsemmisülsz az az ellenfélnek jelent pontot. Értelemszerüen az nyer akinek többször sikerül megsemmisíteni az ellenséges játékost.

43.Occupy I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Doomsday Heist Update után 2017.12.19)
Feladat a másik csapatot megelőzve kisebb betüvel jelölt zonákat foglalni és minnél tovább birtokolni. A zónába tartózkodva kb két másodpercenként pontot kapunk így amelyik csapat előbb eléri a kiírt célpontszámot az nyer.

44.Slashers I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Doomsday Heist Update után 2017.12.26)
Két csapat lesz Slashers és Hunted egy bizonyos épületben. A Slashers feladata hogy shotgunnal levadássza a Hider tagokat. A Hider tagok feladata hogy ezt túléljék nekik csak egy zsablámpa lesz a kezük ügyébe. A módozat szinte egy az egybe megegyezik a korábbi Slasher névre hallgató adversary móddal annyi a különbség hogy ennél a csapatok szerepei percenként cserélődnek.

45.Air Quota I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Doomsday Heist Update után 2018.01.16)
Csapatban játszandó légi csata melyben meghatározott számban kell lelőni az ellenséges játékosokat mindezt úgy hogy minden kb ötödik lelőtt enemy után másik fajta repülőben találjuk magunkat. Összesen hat gépfajtán kell íly módon áthaladnunk. Az nyer amelyik csapat előbb végighalad vagy az aki többön haladt végig az idő lejártával.

46.Hardest Target I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Doomsday Heist Update után 2018.01.30)
Két csapat lesz mindkét csapatban lesz egy célpont ember akit a saját csapata védelmez. Feladat megadott számban eltenni a célpontot láb alól. Annyi a pláne a dologban hogy a célpont percenként változik vagyis véletlenszerüen valaki más lesz a csapatból illetve az ellenség csapatában is. Az nyer aki elsőként eléri a killszámot vagy az idő lejártával több killszámmal rendelkezik.

47.The Vespucci Job I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Southern San Andreas Super Series Update után 2018.04.18)
Két féle játékos lesz egyik a runner másik az interceptor. A runner feladata hogy adott időn belül elérjen 15 checkpointot az interceptoré hogy ezt megakadályozza mindehez persze járművek vannak biztosítva.

48.Trap Door I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (Southern San Andreas Super Series Update után 2018.05.15)
Egy fajta team deathmetch melyben a levegőben elhelyezkedő terület egyes részei ahol lövöldöztök bizonyos időközönként eltünnek magyarán egyre kisebb területen tudtok ügyködni. Aki meghal az mindig olyan területen éled újra ami éppen piros vagyis azon a területen ami következőnek el fog tünni. Az a tag aki íly módon leesik az nem kerül vissza már a pályára tehát az a csapat nyer amelyiknek legalább egy tagja nem esett még le.

49.Hunting Pack (Remix) I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (After Hours Update után 2018.08.21)
Ugyanaz a lényege mint az eredeti módnak csak ez magasban épített pályán játszódik.

50.Trading Places (Remix) I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (After Hours Update után 2018.09.04)
Ugyanaz a lényege mint az eredeti módnak csak ez szörnyek és juggernaut tagok közt dől el.

51.Running Back (Remix) I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (After Hours Update után 2018.09.18)
Ugyanaz a lényege mint az eredeti módnak csak ez magasban épített pályán játszódik.

52.Sumo (Remix) I-II-III-IV-V-VI-VII 1 (After Hours Update után 2018.10.02)
Lényege majdhogynem ugyanaz mint az eredeti módnak de van némi említésre méltó dolog azon kívül hogy ezis magasban épített pályán játszódik. A terepen bizonyos időközönként megjelenik egy sárga area amin belül tartózkodni kell bizonyos ideig. Aki az idő lejártakor azon a körön kívül van az felrobban. Ugye itt az a lényeg hogy az ellenfeleket kitoljuk onnan. Akik bennt voltak a körbe azoknak új area jelenik meg amit szintén el kell érni és a lényeg ugyanaz. Az egyes areák egyre kisebbek lesznek minden időlejártakor. Az a csapat nyer amelyikből legalább egy tag marad.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!