Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Chinatown Wars


Mellékküldetések


Először a főküldetéseket érdemes elvégezni, mert nem biztos hogy minden mellékküldetést megtudsz az elején csinálni. Jó néhány mellékmisszió végrehajtását a játék medálokkal jutalmazza. A medálok értelemszerűen bronz ezüst és arany lehet a helyezéseidtől függően illetve, hogy milyen gyorsan vagy milyen mennyiségben csináltál meg egy fajta feladatot. Ahol medálokat lehet kapni azokat jeleztem az egyes mellékfeladatok leírásánál plusz azt is hogy melyiknél minimum milyen érmet kell szerezni a játék 100%-ához. Összesen 85 medált lehet szerezni illetve a PSP-s verzióba 97-et mivel ott kiegészülnek a mellékküldetések 4 db közúti Time Trial misszióval, 5 Rampagevel és 3 Riding Shotgunnal.

Rendőrözés
Szerezz egy rendőrautót és lépj be a rendőrségi adatbázisba. A látható bűnözési fajták közül válaszd ki valamelyiket. A bűnözők lehetnek gyalogosan és lehetnek járművel is. Kapd el őket. Nem időre megy. Összesen ötször ismételd meg s akkor megkapod rá az érmet. Ügyelj arra, hogy a bűnözők közül ne sok szökjön meg mert ahhoz mérten kapsz érmet ha végeztél az öt alkalommal. Minimum bronzérmet szerezz rá. Nem muszáj láncban végigcsinálni az összeset. Ha sikeresen végigcsináltad az ötöt vagyis nem menekült el senki akkor az aranyérem mellé bónuszként a páncélod a duplájára fog nőni. Eléggé értékes a bónusza, úgyhogy érdemes végigcsinálni nem nehéz. Jutalom nincs.

Mentőzés
Szerezz egy mentőt és indítsd el a missziót. Embereket kell felszedned és elszállítanod őket a kórházba. Egyszerre csak egy embert tudsz szállítani. Miközben szállítod őket, a karambolozástól leállhat a szívük ezért de-fibrillálni kell őket. Ügyelj arra hogy a páciensek közül ne sokan haljanak meg mert attól függően kapsz érmet ha megcsináltad mind az öt szintet. Minimum bronzérmet szerezz rá. Nem muszáj láncban végigcsinálni az összes szintet. Ha sikeresen végigcsináltad az ötöt vagyis nem halt meg a mentés közbe senki akkor az aranyérem mellé bónuszként végtelen sprintet kapsz. Jutalom személyenként 10$.

Tűzoltás Kép 1 Kép 2
Amint beszálltál a tűzoltókocsiba automatikusan indul a misszió. Tűzesetekhez kell menned és eloltani őket. Éghetnek járművek, házak illetve tüntetőket is kell majd locsolnod. :D Összesen 10 ilyen tűzesethez kell elmenned melyek egymás után következnek sorba. Mindig más helyszínre kell menned. Nem muszáj láncban megcsinálni az egészet de úgy a célszerű. A városba két helyen is tudsz ilyet indítani de csak az egyik helyen kell megcsinálni. Minimum bronzéremre csináld meg amit 3 oltás után kapsz meg. 6 oltás után ezüstérem jár de ha megvan mind a tíz, az aranyérem mellé bónuszként tűzálló lesz a faszid. Eléggé értékes a bónusza úgyhogy érdemes végigcsinálni nem nehéz. Jutalom oltásonként 50$.

1. Három járművet kell eloltani ami két tűzfészekkel rendelkezik.
2. Egy hét tűzfészekkel rendelkező épületet kell eloltani.
3. Öt tüntetőt kell lelocsolni. Minden tüntetőt kétszer locsolj meg mert csak akkor menekül el. Amint egyszer lelocsoltál valakit légy óvatos mert kiszedhet a járműből. Ha kiszed tíz másodperced lesz visszaszállni.
4. Négy járművet kell eloltani mindegyiken legalább három tűzfészekkel.
5. Nyolc tüntetőt kell lelocsolni. Minden tüntetőt kétszer locsolj meg mert csak akkor menekül el. Amint egyszer lelocsoltál valakit légy óvatos mert kiszedhet a járműből. Ha kiszed tíz másodperced lesz visszaszállni.
6. Járműveket kell oltani egy Tanker kamiont és három személygépkocsit. Legelőször a Tankert oltsd el mert ha felrobban további tüzeket okoz és a tűzoltókocsid is sérülhet a robbanásba úgyhogy tisztes távolságból állj neki az oltásnak.
7. Épületet kell eloltani ami ott van a Middle Park közepén így körülményes odajutni a nagy járműveddel de azért próbáld meg.
8. Két Tanker kamion és további négy személygépkocsi az oltandó feladat. Ittis legelőször a tankereket oltsuk tisztes távolságból mert felrobbanhatnak majd a többi kocsit. Kicsit komplikáltabb nehéz hozzáférni a tankerekhez ráadásul ez az egész tűzeset pont egy benzinkút mellett lesz úgyhogy csak óvatosan.
9. Két csoportnyi tüntetőt kell lelocsolni. Az első csoport hét tüntetőből áll akik az épület előtt akcióznak locsold le őket a megfelelő módon. A második csoport szintén hét tüntetőből áll de ők már az épületbe lesznek s amint egyszer meglocsolod őket Molotov Koktélokat dobálnak rád úgyhogy óvatosan.
10. Egy Tanker kamion ütközött a Banknak. Először a Tankert oltsd el majd az épület tűzfészkeinek állj neki. Ha felrobbanna a Tanker további tűzfészkek keletkeznek amiket szintén olts el.

Taxi
Szerezz egy taxit és indítsd el a küldetést. Embereket kell fuvarozgatnod. Összesen 15 fuvart kell megcsinálni láncban. 5-nél bronz, 10-nél ezüst, 15-nél pedig aranyérmet kapsz. Nagyon fontos! Ha valamelyik fuvarnál nem érsz oda időben vagy túlságosan lesérül a taxi és kiszáll az utas akkor megszakad a lánc ami azt jelenti hogy előröl kezdődik a 15 fuvar számlálása. Tehát itt a láncban kifejezés a sikeres fuvarokra vonatkozik nem pedig arra mint a korábbi gtakban hogy ne lépj ki a Taxis küldetésből. Elég idegesítő tud lenni. Minimum bronzra kell csinálni. A missziót Bohanban érdemes elkezdeni mert ott nem kérnek messzire fuvart. Ha körözést kapsz vagy túlságosan leamortizálódik a taxi akkor vidd el a pay`n`spraybe inkább gyakrabban látogasd és akkor nem lesz gond. Ha megvan mind a 15 sikeres fuvar láncban akkor az aranyérem mellé bónuszként a taxik golyóállóak lesznek. Jutalom a fuvarok távolságától függ.

Random karakterek
A játék során véletlen karakterekkel találkozhatsz akik rövid missziókat adnak. Ha egy random karakter elérhetővé válik oda kell menned a fellelhetőségi helyének a közelébe és csak akkor lesz látható a radaron. A karakterek ha elérhetők sem mindig vannak ott különböző napszakokban szoktak ott lenni. Némelyik mindig de van aki csak este van aki csak nappal. Ha netán nem találod a kiszemeltedet akkor trükként azt tudom ajánlani hogy ha odaértél akkor a közelbe levő drogkereskedővel üzletelj egyet de nem muszáj venned tőle semmit csak nézd meg mije van majd lépj ki. Ezután újra nézd meg hogy ott van-e a kiszemelt karaktered. Nekem ez a módszer 100%-osan bevált.

A karakterek a következők:

Selma 1 Kép
A "Yu Jian" misszió után találod meg csak éjjel. Haza kell fuvaroznod. Jutalom 50$.

Selma 2 Kép
Az első találkozás után hat órával érhető el csak nappal. Le kell ráznod ne engedd hogy beszálljon a kocsidba és hagyd le. De ne öld meg. Jutalom nincs.

Giorgio 1 Kép
A "Yu Jian" misszió után találod meg csak nappal. Menj Giorgio házához és ott a felesége kocsijára tegyél nyomkövetőt. Jutalom 20$.

Giorgio 2 Kép
Rögtön elérhető az első után szintén csak nappal. Menjetek Giorgioval a feleségéhez. Jutalom 20$.

Tommy 1 Kép
A "Yu Jian" misszió után akármikor elérhető. Egy fegyverszállító teherautót kell megszerezned. Addig lődd a kocsit míg ki nem szállnak a sofőrök. Ha megvan a kocsi vidd el Tommyhoz. Jutalom 100$.

Tommy 2 Kép
Rögtön elérhető az első után szintén akármikor. Rázd le a kapott két csillagos körözést. Jutalom nincs.

Guy Kép
A "Yu Jian" misszió után akármikor elérhető. Szálljatok be a közelbe található limuzinba és menjetek a Prestorikához. Jutalom 75$.

Marcy 1 Kép
A "Yu Jian" misszió után akármikor elérhető. Szállj be Marcy kocsijába és hajts úgy mind az őrült. A kocsit azért ne törd össze annyira de lényeg hogy nagy sebességgel száguldozz a városba addig míg Marcy azt nem mondja hogy elég. Ezután vidd őt a kórházba. Jutalom 200$.

Marcy 2 Kép
Az első találkozás után hat órával érhető el a nap 24 órájában. Fuvarozd el Marcyt az ügyvédi irodába. Miután odaértél elütik őt az úton. Jutalom nincs.

Cherie Kép
A "Yu Jian" misszió után érhető el csak éjszaka. Egy csomó prostituált fog rád támadni. Nyirbáld őket amíg el nem menekül a maradék. Jutalom nincs.

Alonso Kép
A "Tricks of The Triad" misszió után érhető el a nap 24 órájában. Fuvarozd el Alonsot a buszállomásra. Jutalom 10$.

Wilhelm 1 Kép
A "Carpe Dime" misszió után érhető el csak nappal. Fuvarozd el Wilhelmet a kijelölt helyre. Jutalom 250$.

Wilhelm 2 Kép
Rögtön elérhető az első után szintén csak nappal. Fuvarozd el Wilhelmet a kijelölt helyre. Jutalom 500$.

Wilhelm 3 Kép
Rögtön elérhető a második után a nap 24 órájában akármikor. Nincs más dolgod mint végignézni ahogy beugrik a tengerbe. Megtalálod a lakáskulcsát is. Innentől kezdve az ő mentőházát is tudod használni. Jutalom a háza vagyis számodra egy mentési hely.

Most Tattos Kép 1 Kép 2
Ez a feladat csak a Wu "Kenny" Lee által adott "Recruitment Drive" küldetés után érhető el. Tetoválnod kell. Ügyelj hogy a készítéskor ne nagyon hibázz ne tetoválj olyan helyre ahova nem kell. A küldit minimum bronz éremre kell megcsinálni. Ehhez összesen 10 tetkót kell véghezvinni sikeresen. 15 tetkó után ezüst, 20 tetkó után aranyérmet kapsz. A városba két helyen is tudsz ilyet csinálni de csak az egyiknél kell. Jutalom az elkészített tetoválások számától függ vagyis tetoválásonként 5$.

Liberty City Gun Club Kép
Ez a feladat csak a Wu "Kenny" Lee által adott "Under The Gun" küldetés után érhető el. Lőgyakorlat. Mindig egy adott fegyverrel kell a bábukat lelőnöd. Kell majd lőnöd Pisztollyal, SMG-vel, Shotgunnal, Gránáttal és Mesterlövész puskával. Az egyes fegyverpróbák bizonyos főküldetések előrehaladtával érhetők el.
Pistol – ‘Under the Gun’
Machine gun – ‘Whack the Racers’
Grenades – ‘Whack the Racers’
Shotgun – ‘Carpe Dime’
Sniper rifle – ‘One Shot, One Kill’
Pisztoly, SMG és Shotgun próbákon mindig egy adott pályán végigmenve kell lőnöd a bábukat. A piros bábuk 500 pontot, a sárga bábuk 2000 pontot, a kék bábuk mínusz 2000 pontot érnek. A Gránát és Mesterlövész próbákon egyhelyről lősz. Itt a piros bábuk 100 pontot, a sárga bábuk 1000 pontot, a kék bábuk mínusz 200 pontot érnek. Bronzhoz 5000, ezüsthöz 8000, aranyhoz 10000 pontot kell összeszedned a fegyverpróbákon. Minimum bronz éremre kell őket megcsinálni. Ha netán sikerülne mindet aranyra akkor bónuszként olcsóbban vásárolhatsz az online fegyverboltba. Jutalom próbánként 250$.

Fast Tracks Kép
Száll be a tankba majd menj végig vele mind a 39 checkpointon szép sorba és robbantgasd az ellenséges kocsikat. Nos kicsit fordítva fog működni a dolog az idő számlálásával. Ugyanis az idő nem visszafelé pörög hanem előre és a lényeg hogy ezt az időt minél alacsonyabban tartsuk. Ha ellenséges kocsit lövünk akkor mínusz 5 másodpercet kapunk ami nekünk jó. Ha nem ellenséges kocsit lövünk akkor plusz 5 másodpercet. Ha az időt sikerül 5 másodperc alatt tartani akkor aranyérem, 20 másodperc alatt ezüst, 40 másodperc alatt bronzérem a jutalom. Minimum bronz éremre csináld meg. Jutalom 200$.

Hobotron Kép
Embereket kell irtanod a temető területén. Fegyvered életed páncélod lesz majd a küldi közbe amiket felszedhetsz. Összesen 6 szintje van mindig egyre többen jönnek. A küldit minimum bronz éremre kell csinálni vagyis ha az első szint kész már meg is van a bronz. A negyedik szintnél ezüstöt a hatodiknál aranyat kapsz. Csak bronzra muszáj megcsinálni de ajánlom hogy csináljátok végig mert élvezetes a küldi nem mint pl a taxizás ami unalmas és monoton.

Autóversenyek
Három helyen indíthatsz versenyt. Egy helyen több verseny is van. Választhatsz hogy melyiket akarod megcsinálni először. A feladatod magától értetődik nyerd meg őket. Mindegyik versenyen 3 ellenfeled lesz. Minimum bronz éremre nyerd meg mindegyiket. Jutalom a helyezésedtől vagyis a kapott éremtől függ. Bronzra 100$ Ezüstre 200$ Aranyra 300$ a jutalom.

1.S&M Grand Slam Kép
Verseny
Kör
Chp
Útvonal DS
Útvonal PSP
1.Bohan Classic
1
19
Útvonal
Útvonal
2.Bohan Rally
1
33
Útvonal
Útvonal


2.Transfender Invintational Kép
Verseny
Kör
Chp
Útvonal DS
Útvonal PSP
1.Algonquin Auto-Trial
1
34
Útvonal
Útvonal
2.Star Junction Circuit
1
22
Útvonal
Útvonal
3.Middle Park Motivator
2
48
Útvonal
Útvonal


3.Hi-Way Tourney Kép
Verseny
Kör
Chp
Útvonal DS
Útvonal PSP
1.Schottler Sweep
1
26
Útvonal
Útvonal
2.Broker Open
1
22
Útvonal
Útvonal
3.Dukes Dynamo
2
26
Útvonal
Útvonal


Gyakorlópályás Time Trial missziók
Egy adott pályaszakaszon kell menned köröket adott időn belül egy járművel. A játék kiírja mennyi idő alatt kell teljesíteni a köröket. Mindegyik kört minimum bronz éremre csináld meg. Összesen 5 helyen kell végigcsinálnod az összes pályát. Nem kell őket láncban. Mindegyik helyen más mennyiségű pálya lesz és persze a jármű típusa is más. Jutalom a kapott éremtől függ.

1.Go Kart TT (Gokart) Kép
Pálya
Bronz
Ezüst
Arany
Kör
Chp
Útvonal
1
33
29
25
3
24
Útvonal
2
50
45
40
3
42
Útvonal
3
50
46
42
3
39
Útvonal
4
67
62
58
3
54
Útvonal


2.Boulevard Boogie TT (Motor) Kép
Pálya
Bronz
Ezüst
Arany
Kör
Chp
Útvonal
1
55
50
45
2
22
Útvonal
2
60
55
53
2
26
Útvonal
3
60
54
47
2
32
Útvonal
4
65
60
55
2
30
Útvonal


3.Wetscapade TT (Jetski) Kép
Pálya
Bronz
Ezüst
Arany
Kör
Chp
Útvonal
1
121
116
111
2
42
Útvonal
2
107
102
97
2
42
Útvonal
3
92
87
82
2
52
Útvonal
4
180
177
172
2
58
Útvonal


4.Patriot Park TT (Mikrobusz) Kép
Pálya
Bronz
Ezüst
Arany
Kör
Chp
Útvonal
1
80
75
70
2
40
Útvonal
2
72
67
62
2
44
Útvonal
3
65
60
56
2
48
Útvonal
4
95
91
87
2
58
Útvonal


5.Dukes Dust Up TT (Kocsi) Kép
Pálya
Bronz
Ezüst
Arany
Kör
Chp
Útvonal
1
35
32
28
2
32
Útvonal
2
45
40
35
2
38
Útvonal
3
73
70
63
2
68
Útvonal


Szállítmányozás
Szállj be a furgonba. Csomagokat kell felszedned és elszállítanod a kijelölt helyre őket. Vetélytársaid is lesznek akik ha nem vagy elég gyors elhalásszák előled a csomagot. Ha netán ez előfordulna szerezd vissza tőlük. Ha te szerzed meg először akkor meg ők fognak állandóan cseszegetni úgyhogy semmiképp se hagyd őket életben. Ilyen küldi két helyen is van. A missziókat mindkét helyen minimum bronz éremre csináld meg amit 3 csomag leszállítása után kapsz meg. 4 csomagnál ezüst, 5 csomagnál arany érmet kapsz. A küldit láncban kell megcsinálni. A cél minimum a bronzérem de ha megcsinálod mindkét helyen az 5 csomagot akkor bónuszként a zsebed 50 helyett 100 csomag drogot tud tárolni. Jutalom csomagonként 20$.

1.Alpha Mail Delivery Kép
2.Liberty State Delivery Kép

Noodle Run
Szállj be a sárkány furgonba és már indul is. Kaját kell szállítanod a kuncsaftokhoz. Ha odaértél csengess be és várd meg míg kijön a kuncsaft. Ha megvan jöhet a következő. Közbe riválisok is fognak támadni akiket intézz el. A városba két helyen is van ilyen mindkét helyen meg kell csinálnod minimum bronz éremre amit 8 leszállítás után kapsz. 12 leszállítás után ezüstöt 15 leszállítás után arany érmet kapsz. Láncban kell őket megcsinálni. Érdemes mindkettőt aranyra megcsinálni azaz mindkét helyen 15 szállítást mert az aranyérmek mellé bónuszként automata életregenerációt kapsz. Eléggé értékes a bónusza úgyhogy érdemes végigcsinálni őket nem nehéz. Jutalom változó.

1.Dukes Noodle Run Kép
2.Algonquin Noodle Run Kép

Közúti Time Trial missziók
Amint beszálltál a járműbe időre össze kell vele gyűjtened szép sorba az összes checkpointot. Mindegyik helyen más járművel mész. Helyezést a gyorsaság alapján kapsz vagyis minnél kevesebb idő alatt kéne a pontokat összeszedni. Minimum bronz éremre kell őket megcsinálni. Jutalom a kapott éremtől függ.

Time Trial
Bronz
Ezüst
Arany
Chp
Kép
1.Loose Exchange
60
55
50
29
Kép
2.Midtown Mayhem
65
60
55
35
Kép
3.East Side Escapade
60
55
50
39
Kép
4.Graveyard Groove
65
60
55
35
Kép
5.Beach Blitz
45
40
35
39
Kép
6.Monument Mania
60
55
50
39
Kép
7.Bohan Snake
60
55
50
39
Kép


Házak
Szerezd meg mind a 21 házat Liberty City területén. Ha odaértél a kinézett házhoz írd alá a szerződést s már a tiéd is. 5 házat küldetések által automatikusan megkapsz. 1 házat az egyik random karakter Wilhelmel való harmadik találkozás által kapsz meg illetve még egy házat kaparós sorsjegyen kell megnyerned. 14 házat meg neked kell megvenned amihez összesen 134.000$ -ra lesz szükséged.

Chinatown Wars Épületek
Azonos számozású térkép
Sorszám
Épület
Ár
Garázs
Kép
1.
Cerveza Heights
Yu Jian
Van
Kép
2.
Lancaster
Carpe "Dime"
Van
Kép
3.
South Bohan
Raw Deal
Nincs
Kép
4.
Lower Easton
Missed the Boat?
Van
Kép
5.
Northwood
Grave Situation
Van
Kép
6.
Meadow Hills
Wilhelm random karakter
Van
Kép
7.
Star Junction
Scratch Cards
Nincs
Kép
8.
Firefly Island
7.000$
Nincs
Kép
9.
Hove Beach
8.000$
Nincs
Kép
10.
Hove Beach
8.000$
Van
Kép
11.
Varsity Heights
8.000$
Van
Kép
12.
Middle Park
8.000$
Nincs
Kép
13.
Rotterdam Hill
8.000$
Nincs
Kép
14.
Northwood
9.000$
Van
Kép
15.
Suffolk
9.000$
Nincs
Kép
16.
The Meat Quarter
9.000$
Van
Kép
17.
BOABO
10.000$
Van
Kép
18.
Colony Island
11.000$
Van
Kép
19.
Little Bay
12.000$
Van
Kép
20.
South Slopes
12.000$
Van
Kép
21.
Steinway
15.000$
Van
Kép


Scratch Cards Kép
Az egyik házat kaparós sorsjegyen kell megnyerned. Vannak a városba ilyen nevezetű helyek ahol kaparászhatsz. Összesen öt féle kaparós sorsjegy létezik. Egy helyen egyszerre csak négy féle lehet.

Kártyafajták:
-Burger Shot 4$ Kép
-Wigwam Burger 4$ Kép
-Ammu-Nation 5$ Kép
-Liberty City Lotto 10$ Kép
-I`m Rich 15$ Kép

Mindegyik kaparászós iroda más mennyiségű és más fajta sorsjegyeket tartalmaz. Nem nehéz ilyen irodát találni hisz az első szigeten elég sűrűn vannak ilyenek játék közbe ígyis-úgyis belebotlasz néhányba. Összesen 37 ilyen hely van de nem kell megtalálni az összeset. Addig keresd az irodákat amíg egy "I`m Rich" névre hallgató sorsjegyet nem találsz. Na ezzel a sorsjeggyel van csak lehetőség megnyerni a házat. A jegyen három háznak kell kijönnie a sikerért. Kép 1 Kép 2 Minimum ötvenszer kell szerencsét próbálnod hogy megnyerd. Ha gyorsan kaparsz szerintem nem lesz több 10 percnél. Legalábbis nekem nem volt több.

Kaparós Irodák
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép
Sorszám
Kép
31.
Kép
32.
Kép
33.
Kép
34.
Kép
35.
Kép
36.
Kép
37.
Kép


Oroszlánszobrok Kép
Ez a lehetőség csak a Wade Heston által adott "Salt in the Wound" küldetés után érhető el. Találj meg két oroszlánszobrot Liberty City területén. A szobrokat összesen 20 lehetséges helyen találhatod meg. Amint elvégezted a küldetést a játék lerak két szobrot neked valahova a 20 hely közül amiket meg kell találnod. Szerencsére a szobrok nem változtatják a helyüket játék közben. Ha szép sorban végignézed az összes lehetséges helyet biztos megtalálod őket. Ha megvan a két oroszlán regisztrálj a socialclubra lépj be a játékon keresztül és letöltheted a két bónusz Xin Shan missziót.

Oroszlánszobrok lehetséges helyei
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
Sorszám
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
Sorszám
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép


Drogdealerek Kép 1 Kép 2
Ez a lehetőség csak a Wu "Kenny" Lee által adott "Tricks of the Triad" küldetés után érhető el. Találd meg mind a 80 drogdílert Liberty City területén. A radar jelzi őket tehát nem nagy kunszt megtalálni mindet. Ha az egyik közlébe érsz egy kék pontot látsz majd és ha eladsz/veszel tőle valamit utána egy kék táskával lesznek jelezve.

Drogdealerek
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép
31.
Kép
32.
Kép
33.
Kép
34.
Kép
35.
Kép
36.
Kép
37.
Kép
38.
Kép
39.
Kép
40.
Kép
Sorszám
Kép
41.
Kép
42.
Kép
43.
Kép
44.
Kép
45.
Kép
46.
Kép
47.
Kép
48.
Kép
49.
Kép
50.
Kép
51.
Kép
52.
Kép
53.
Kép
54.
Kép
55.
Kép
56.
Kép
57.
Kép
58.
Kép
59.
Kép
60.
Kép
Sorszám
Kép
61.
Kép
62.
Kép
63.
Kép
64.
Kép
65.
Kép
66.
Kép
67.
Kép
68.
Kép
69.
Kép
70.
Kép
71.
Kép
72.
Kép
73.
Kép
74.
Kép
75.
Kép
76.
Kép
77.
Kép
78.
Kép
79.
Kép
80.
Kép

A drogbizniszről néhány gondolat. Az ugyebár nyilvánvaló hogy az üzlet arról szól leginkább hogy olcsón vedd és drágád add el bármilyen kábszerről is legyen szó. Ha jó pénzeket akarsz keresni csak a heroin és a coke -al való üzletelést ajánlom mert azok árai a legmagasabbak. Kép Persze amíg nincs sok pénzed addig az olcsóbbakkal. Sokszor fogsz kapni emaileket hogy hol melyik kereskedőnél érdemes eladni vagy venni valamit. Ha valakinél érdemes ott a drogdealer radarjelzése megváltozik arra a drog jelére ami nagy üzlet nekünk, ezen kívül még egy zöld Kép vagy piros nyíl Kép jelenik meg az ábra mellett. Ha zöldnyilas akkor eladni érdemes nála a jelzett drogot, ha piros akkor venni érdemes. Az emaileken kívül is meg van határozva hogy melyik nemzetiségű díler milyen drogokat szállít be illetve adja olcsón és milyeneket akar venni amikért magas árat fizet.

Térkép nemzetiségek szerint
Nemzetiség
Elad
Vesz
African Americans
Downers
Acid
Angels of Death
Coke
Ecstasy
Jamaicai
Weed
Downers
Irish American
Acid
Ecstasy
The Mod
Ecstasy
Coke
Russian Maffia
Ecstasy
Coke
Midtown Gengszter
Heroin
Acid
Spanish Lords
Coke
Ecstasy
Triads
Downers
Heroin


Trófeák Kép
Szerezd meg az összes trófeát. Ha valamelyiket megszerezted megtalálható lesz a mentőházadba.

Tárgy
Feltétel
1.Drágaköves Bong Vásárolj mindkét fajta növényi alapú drogból.
2.Pirulás doboz Vásárolj mindkét fajta tablettás drogból.
3.Platia fecskendő Vásárolj mindkét fajta poros drogból.
4.Ezüst széf Drogüzleteléssel szerezz egyszerre 2000$-t.
5.Fakanál Droggal való üzletelés során veszíts egyszerre 500$-t.
6.Arany távcső 40 drogdíler megtalálása.
7.Titánium Táska Mind a 80 drogdíler megtalálása.
8.Drágaköves Kulcs Az összes ház megvétele után kapod.


Kamerák Kép
Találd meg és lődd szét a 100 db biztonsági kamerát Liberty City területén. Fegyvernek molotov cocktailt ajánlom. Jutalom nincs de ha lelőtted az összeset kisebb lesz az esélye hogy körözést kapsz drogüzlet lebonyolítása közben és olcsóbban fogják adni a szereket. Továbbá a Rockstar Games Social Clubon keresztül tudsz mégolcsóbban is venni amit persze drágán tudsz eladni Liberty Citybe.

Chinatown Wars Kamerák
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép
31.
Kép
32.
Kép
33.
Kép
34.
Kép
35.
Kép
36.
Kép
37.
Kép
38.
Kép
39.
Kép
40.
Kép
Sorszám
Kép
41.
Kép
42.
Kép
43.
Kép
44.
Kép
45.
Kép
46.
Kép
47.
Kép
48.
Kép
49.
Kép
50.
Kép
51.
Kép
52.
Kép
53.
Kép
54.
Kép
55.
Kép
56.
Kép
57.
Kép
58.
Kép
59.
Kép
60.
Kép
Sorszám
Kép
61.
Kép
62.
Kép
63.
Kép
64.
Kép
65.
Kép
66.
Kép
67.
Kép
68.
Kép
69.
Kép
70.
Kép
71.
Kép
72.
Kép
73.
Kép
74.
Kép
75.
Kép
76.
Kép
77.
Kép
78.
Kép
79.
Kép
80.
Kép
Sorszám
Kép
81.
Kép
82.
Kép
83.
Kép
84.
Kép
85.
Kép
86.
Kép
87.
Kép
88.
Kép
89.
Kép
90.
Kép
91.
Kép
92.
Kép
93.
Kép
94.
Kép
95.
Kép
96.
Kép
97.
Kép
98.
Kép
99.
Kép
100.
Kép


Rampagek Kép
A városban elrejtett fehér koponyákat kell megtalálni. Időre adott fegyverrel bandatagokat kell kinyírni. Az öldösést a játék pontokkal jutalmazza tehát ezen pontok alapján kapsz érmet az egyes rampagekra. Az hogy milyen banda tagjait kell öldösni az véletlenszerű amilyet a játék generál neked. Összesen 30 db van, PSP verzióba ez kiegészül plusz öttel így ott össz 35 db érhető el. Tehát a táblázat utolsó öt rampage-ja csak a PSP verzióba lelhető fel. Amelyik rampaget már megcsináltad az a koponya narancssárga színű körvonalat kap. Mindegyiket minimum bronzéremre csináld meg. Jutalom a kapott éremtől függ.

Chinatown Wars Rampage
Azonos számozású térkép
Sorszám
Eszköz
Idő
Bronz
Ezüst
Arany
Kép
1.
AK47
1:30
1000
3065
5525
Kép
2.
Láncfűrész
1:30
1000
1950
3100
Kép
3.
M4
1:30
1000
3280
4790
Kép
4.
Lángszóró és Gránát
1:30
990
1900
3000
Kép
5.
Lángszóró és Gránát
1:30
990
1900
3000
Kép
6.
Shotgun
1:30
990
2500
3330
Kép
7.
Kard
1:30
1150
1900
3100
Kép
8.
AK47
1:30
1000
3065
5525
Kép
9.
Stubby Shotgun
1:30
1000
2320
4400
Kép
10.
Rakétavető
1:30
1340
3200
4100
Kép
11.
Dublacsövü Shotgun
1:30
1010
2900
4750
Kép
12.
M4
1:30
1000
3280
4790
Kép
13.
Rakétavető
1:30
1340
3200
4100
Kép
14.
AK47
1:30
1000
3065
5525
Kép
15.
Minigun
1:30
1340
3600
5010
Kép
16.
M4
1:30
1000
3280
4790
Kép
17.
Lángszóró és Molotov Cocktail
1:30
990
1900
3000
Kép
18.
Ököl
1:30
300
1200
1800
Kép
19.
Lángszóró és Molotov Cocktail
1:30
990
1900
3000
Kép
20.
Stubby Shotgun
1:30
1000
2320
4400
Kép
21.
Lángszóró és Molotov Cocktail
1:30
990
1900
3000
Kép
22.
Micro SMG
1:30
900
2890
4010
Kép
23.
Dupla Pistol
1:30
900
2750
4800
Kép
24.
Duplacsövü Shotgun
1:30
1010
2900
4750
Kép
25.
MP5
1:30
990
2650
4810
Kép
26.
Láncfűrész
1:30
1000
1950
3100
Kép
27.
Lángszóró és Molotov Cocktail
1:30
990
1900
3000
Kép
28.
Micro SMG
1:30
900
2890
4010
Kép
29.
Minigun
1:30
1340
3600
5010
Kép
30.
Dupla Pistol
1:30
900
2750
4800
Kép
31.
Mesterlövész Puska
1:30
300
1200
1800
Kép
32.
Gránát
1:30
300
1200
1800
Kép
33.
MP5
1:30
990
2650
4810
Kép
34.
Kard
1:30
1150
1920
3100
Kép
35.
Mesterlövész Puska
1:30
300
1200
1800
Kép


Riding Shotgun
Szállj be a járműbe. A küldi hasonlít a rampagehez. A jármű platójáról fogja lőni egy fickó a célpontokat és te vezetsz. Igyekezz úgy menni a kocsival hogy a csávó könnyedén le tudja lőni a célpontokat. Mindíg egy főcélpont lesz ami látszik a radaron lelövéséért 100 pont jár. Továbbá lesznek egyéb járművek is amik téged fognak cseszegetni ezek nem látszanak a radaron értük 50 pont jár. Összesen 5 db ilyen lesz. PSP verzióba ez kiegészül plusz hárommal így ott össz 8 ilyen érhető el. Tehát a lista szerint az utolsó három csak a PSP-s verzióba van benne. Bronzhoz 400, ezüsthöz 750, aranyhoz 1250 pont szükséges mindegyiknél. Mindegyiket minimum bronz éremre csináld meg. Jutalom a kapott éremtől függ.

Chinatown Wars Riding
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
Sorszám
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép


Ugratások Kép
Ugratásokat kell elvégezni különböző helyeken melyből 30db van. Az ugratások akkor sikeresek ha az ugratás során az ott található hirdetőtáblát áttöröd. Kép Némelyiket csak motorral lehet végrehajtani mert más járművel nem férsz oda. Ha a garázsba veszel egy NRG 500 motort azzal biztos hogy sikerülnek a jumpok. Van egykét olyan ugratás amit egyéb ugratások (házról házra) során tudsz csak végrehajtani. Jutalom nincs.

Chinatown Wars Ugratások
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép


Csak a PSP verzióban megtalálható mellékmissziók:

Közúti Time Trial missziók
A PSP-s verzióba a mellékküldetések száma kiegészül plusz 4 ilyen küldivel. A feladat ugyanaz mint az előzőleg leírt közúti Time Trialoknál.

Time Trial
Bronz
Ezüst
Arany
Chp
Kép
1.Highway Heat
50
45
40
40
Kép
2.Comet's Tail
65
60
55
40
Kép
3.Home Run
55
50
45
40
Kép
4.Dock Front Dash
45
40
35
36
Kép


Ami nem kell a 100%-hoz:

Warehouse Raid Kép
Ez a feladat csak a Wu "Kenny" Lee által adott "Kenny Strikes Back" küldetés után érhető el. Ezen főmisszió során már csináltál ehhez hasonlót. Be kell törnöd ugyanarra a raktár területére ahol minden ellenséget likvidálva lopd el a jelzett furgont. Hajts vele a kijelölt mentőházadhoz és vágd ki az ajtó kárpitját hátha van benne valami értékes drog.

Car garage Kép
Chan egyik missziója után válik elérhetővé egy autógarázs ahol ha akarsz járműveket tudsz venni. Nincs különösebb jelentősége a játék szempontjából. Az itt fellelhető kocsik főküldetések és mellékküldetések során lesznek elérhetők.

JárműÁraKüldetés
Hearse300$"Wheelman"
Limo500$"Guy" random karakter
NRG900600$"Wheelman"
Patriot500$"Wheelman"
Bulldozer500$"Counterfeit Gangster"
Cognoscenti600$"Grave Situation"
Sabre GT700$"Operation Northwood"
Turismo700$"Raw Deal"
Banshee800$"Weapons of Mass Destruction"
Hellenbach800$"Bomb Disposal"
Comet900$"Jackin Chan"
Infernus1000$"Cash & Burn"
Resolution X1000$"Pimp his Ride"
MK GT91100$"Hi-Way Tire Tourney" versenyek után.
500 XLR81200$"Transfender Invintational" versenyek után.
Style SR1300$"S&M Grand Slam" versenyek után.
Cityscape1400$Az összes Gyakorlópályás és Közúti Time Trial teljesítése után.
Go Kart1000$"Go Kart TT" gyakorlópályás Time Trial teljesítése után.
Formula R5000$Az összes autóverseny teljesítése után.
Rhino10000$Az összes főküldetés teljesítése után.
Bulletproof Patroit0$"Peking Duck Hunt" teljesítése után. A Peking Duck Hunt egy online netes játék amit akkor tudsz játszani ha felregisztrálsz a www.socialclub.rockstargames.com oldalra és ha össze tudsz szedni a játékkal 5 palacsintát és rácsatlakozol erre a socialklub hálózatára az NDS-el vagy a PSP-vel s akkor elérhető lesz ez a jármű.


Drogfurgon lopás Kép
A városban véletlenszerűen megtalálható forgalomban levő furgon ellopása. A játék pirossal jelzi. Csak simán szállj be és hajts vele a kijelölt mentőházadhoz majd vágd fel az ajtó kárpitját hátha van benne valami drog. Mielőtt beszállsz egy ilyenbe óvatosan tedd mert ha rálősz vagy nekimész menekülni kezd s így nehezebb elkapni.

Fegyver furgon lopás Kép
A városban véletlenszerűen megtalálható forgalomban levő furgon ellopása. A játék pirossal jelzi. Észrevehető a különbség mert az ilyen furgonok tetején kék csillag van festve. Cél ugyanaz. Ellopni mentőházhoz vinni ezután kirobbantani a hátulját. Megszerzése körülményesebb mint a drogos furgoné ugyanis a kocsik ajtajai nincsenek nyitva. Tehát kénytelen vagy addig lőni a kocsit amíg ki nem szállnak belőle elég ütős fegyverekkel úgyhogy vigyázz. Ha likvidáltad őket már szabad a pálya.

Multiplayer módok


Single Race
Egyszerű járműversenyek melyeknél beállítható maga a pálya a jármű típusa a körök száma egytől nyolcig illetve hogy lehessene lőni egymást verseny közben avagy ne.

1.Outlook Run Útvonal
2.Easter Equalizer Útvonal
3.Junction Jaunt Útvonal
4.BOABO Burn-Up Útvonal
5.Terminal Velocity Útvonal
6.Meadows Mash Up Útvonal
7.South Slope Sprint Útvonal
8.Castle Cannonball Útvonal
9.Docks Dash Útvonal
10.Chinatown Charge Útvonal
11.Schottler 'G' Shift Útvonal
12.Industrial 'Hammer' GT Útvonal
13.Colony Clash Útvonal
14.Fortside Flight Útvonal
15.Firefly Fun Run Útvonal
16.Burning Bridges Útvonal
17.Varsity Vendetta Útvonal
18.Suffolk Streak Útvonal
19.Northwood Flash Útvonal
20.Charge Chase Útvonal

Season Race
Mindegyikben öt versenyen kell résztvenni. Az a versenyző nyer akinek az idény végére a legtöbb pontja van. Pontot aszerint kapunk ki hányadiknak ér be a célba. Mind a négy esetén azokból a versenyekből válogat a játék amik a single race módban is vannak. Szintén beállítható maga a verseny a jármű típusa a körök száma egytől nyolcig és hogy lőhessüke verseny közben egymást vagy ne. A beállítások ekkor mind az öt versenyre vonatkoznak.

1.Humboldt Showdown
-1.Varsity Vendetta
-2.Castle Cannonball
-3.Docks Dash
-4.Meadows Mash Up
-5.Easter Equalizer

2.Libertonian Shield
-1.Terminal Velocity
-2.Suffolk Streak
-3.Charge Chase
-4.Junction Jaunt
-5.Northwood Flash

3.Dour Boroughs Brawl
-1.Colony Clash
-2.Fortside Flight
-3.Schottler 'G' Shift
-4.Chinatown Charge
-5.Industrial 'Hammer' GT

4.World Capital Cup
-1.South Slope Sprint
-2.Outlook Run
-3.Firefly Fun Run
-4.BOABO Burn-Up
-5.Burning Bridges

Stash Dash
Különböző összegeket érő furgonokat kell megszerezni és az épségére vigyázva leszállítani a kijelölt helyre mindezt az ellenséges játékosokat megelőzve. Egyszerre mindig csak egy furgon fog látszani a radaron. A játék elején beállíthaó hogy melyiket akarjuk illetve maga az összeg is ezertől ötezer dolláros nagyságrendben. Amelyik játékos legelőször eléri az elején beállított összeget az nyer.

1.Dukes of Earn
2.Uptown Takedown
3.Downtown Throwdown
4.Dukes and Hazards
5.Bohan Bust Out

Defend The Base
A társaddal három darab járművet kell megvédeni a gép által vezérelt támadóktól kik szét akarják lőni azokat. A támadók szépen fokozatosan kocsikkal fognak mindig érkezni. Az ostromlást a játék elején beállított ideig kell kibírni mely egytől öt percig terjedhet továbbá beállítható hogy a társaddal tudjátoke lőne egymást vagy ne. Ez azt jelenti hogy ha véletlenül a társaddal egymásra lőttök akkor menjen le életetek vagy se. A pontozás a lelőtt támadók és az elhalálozásaid száma alapján lesz kiszámolva az idő lejárta után.

1.Car Park Panic
2.Alpha Mail Mauling
3.Sabre Strike Out
4.East Holland Heist
5.Chopper Chow Down
6.Tanker Take Down
7.Fear Factor-y
8.Back Passage Abuse

LC Survivor
Feladat megölni a másik játékost. A játék elején beállítható maga a pálya illetve hogy hányszor kelljen kinyírni a másikat a nyeréshez ez kettő és húsz közötti szám lehet. Ha lelősz valakit az egy pont viszont ha egy zsaru öl meg tartóztat le vagy bármi más módon halsz meg akkor az minusz egy. Akinek előbb sikerül elérni a kill számot az nyer.

1.South Slopes Skirmish
2.Airside Attack
3.Star Junction Strike Down
4.Steinway Showdown
5.Bohan Bully

Gang Bang
Feladat hogy a gép által vezérelt embereiddel a kijelölt területen megsemmisítsd a kijelölt járműveket és dobozokat majd a megfelelő helyen bizonyos ideig a sárga jelzésben maradva elhelyezz egy bombát mindezt persze úgy hogy az ellenséges játékos és az emberei próbálják ezt megakadályozni. Ha ez sikerül fordul a kocka most te vagy az akinek meg kell védenie a cuccokat a támadó játékostól és az embereitől. A játék számolni fogja hogy hány másodperc alatt sikerül megadnod a végső durrantást s amikor te vagy a védő fél akkor neked ugyanannyi ideig kell kibírni az ostromlást. Lényeg a lényeg az a fél nyer aki kevesebb idő alatt tudja megsemmisíteni a dolgokat. A játék elején csak maga a pálya állítható be más nem.

1.Northwood Assault
2.Riverfront Raid
3.Colony Island Conflict
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!