Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Chinatown Wars


Küldetéslista


Yu Jian 50$

Wu "Kenny" Lee
1.Pursuit Farce 50$
2.Under the Gun 50$
3.Payback 50$
4.The Wheelman 50$
5.Tricks of the Triad -
6.Natural Burn Killer 50$
7.Recruitment Drive 50$
8.Carpe ’Dime’ -5000$
9.Store Wars 50$
10.Copter Carnage 400$
11.Kenny Strikes Back -
12.Missed the Boat? 10 csomag Heroin
13.Rat Race -

Chan Jaoming
1.Pimp his Ride 50$
2.Whack the Racers 100$
3.Parking Pickle - (Csak a PSP verzióban)
4.Jackin` Chan 150$
5.Raw Deal 200$
6.Sources - (Csak a PSP verzióban)
7.Sa-Boat-Age 12 csomag Ecstasy
8.Counterfeit Gangster -
9.Slaying With Fire 250$
10.Clear the Pier -

Zhou Ming
1.Stealing the Show 150$
2.Flatliner 150$
3.Bomb Disposal 200$
4.Driven to Destruction 300$
5.Cash and Burn -
6.Dragon Haul Z 1000$
7.The Fandom Menace 200$
8.So Near, Yet Sonar 15 csomag Acid
9.Hit from the Tong -

Melanie Mallard (Csak a PSP verzióban)
1.Dock`u`Mental 15 csomag Acid
2.Factory Fun 200$
3.Half Cut 5 csomag Coke

Hsin Jaoming
1.Trail Blazer 300$
2.The Offshore Offload 700$
3.One Shot, One Kill -
4.By Myriads of Swords -
5.A Shadow of Doubt -
6.Friend or Foe? 200$
7.Arms Out of Harm`s Way 200$
8.The Wages of Hsin 2500$
9.A Rude Awakening -

Wade Heston
1.The Tow Job -
2.The Tail Bagging the Dogs -
3.Weapons of Mass Distraction -
4.Street of Rage 200$
5.Operation Northwood 200$
6.Torpedo Run -
7.Scrambled -
8.Evidence Dash 200$
9.Wi-Find 200$
10.Salt in the Wound -

Lester Leroc
1.Double Trouble -
2.Faster Pusher Man! Sell! Sell! 10 csomag Coke
3.Convoy Conflict 500$
4.See No Evil -

Rudy D`Avanzo
1.Grave Situation 250$
2.Steal the Wheels -
3.The World`s a Stooge 1500$
4.Oversights 250$

Xin Shan
1.Deadly Xin 200$
2.Xin of the Father 200$

Végigjátszás


Yu Jian
Törd ki a kocsi hátsó szélvédőjét majd ússz a partra. Szállj be a kocsiba indítsd el és hajts vele Kennyhez. Ezután menj a mentőházadhoz.

Wu "Kenny" Lee

1.Pursuit Farce Kép
Szállj be Kenny kocsijába és menj el Lingért. Amint felvetted jönnek a zsaruk. 2 csillagos körözést kell leráznod úgy, hogy megpróbálod a zsarukat leszorítani hogy erőteljesen nekimenjenek valaminek s akkor úgymond totálkárosak lesznek. Ha sikerült a körözést megszüntetni vidd Linget a mentőházadhoz.

2.Under the Gun Kép
Menj és a ház mögött találkozz Linggel. Találsz egy bábút. Azt kell ütögetned a játék által kért gombkombinációkkal. Ezután szedd össze a fegyvert majd lődd darabokra. Közbe kijön Kenny is és kéri hogy intézzetek el valamit. Kövesd Linget majd nyisd ki a kukát, dobáld ki belőle a szemetet és szedd ki a fegyvert belőle. Ezután menjetek a kijelölt helyre ott beszélgetni fogtok néhány emberrel melyből a második ember lelövi Linget. Ezután meg kell mentened egy menedzser életét. Menj tovább és az ellenségeket lelőve juss fel a tetőre. Ezután egy mentő elviszi Linget.

3.Payback Kép
Szerezz egy járművet és menj egy bandatag házához. Ott szállj ki és menj az ajtóba. Némi szóváltás után a bandatag menekülni kezd fuss utána nehogy szem elől téveszd. Be fog futni egy sikátorba ahol rajta kívül még jó pár ellenséget likvidálnod kell.

4.The Wheelman Kép
Kb 6 perc alatt három járművet kell megszerezned és egyenként leszállítani őket egy garázsba.

5.Tricks of the Triad Kép
Menj a mentőházadba és vedd ki a táskából a kábszert. Ezután menj Kenny drogdíleréhez s add el neki majd kapsz egy e-mailt egy másik drogdílerről. Jelöld meg a GPS-el és menj oda hozzá. Tőle vegyél kokaint. Ha kész két csillagos körözéssel a nyakadon vidd a kokaint a mentőházadba és rakd ki.

6.Natural Burn Killer Kép
Menj a benzinkútra és készíts magadnak annyi molotov koktélt amennyit csak bírsz. Ezután egy Spanyol Lord két kocsiját kell megsemmisítened a molotovval. Ha megvan akkor a közelben lévő épületet kell megdobálnod hogy teljesen kiégjen. Közbe fognak jönni tűzoltók is akik el akarják oltani ezt ne hagyd dobáld meg őket is vagy rángasd ki őket a járműből. Ha az épület felrobbant a küldetés sikeres.

7.Recruitment Drive Kép
Meg kell mentened három tagot. Egyenként menj hozzájuk és a támadóikat nyírd ki. Ha az első megvan akkor ő beszáll hozzád és mehettek a többihez. Ha megvan mindhárom menjetek a tetováló szalonba ahol egy Triad tetkót kell csinálnod. Menet közbe üldözni fognak néhányan de ne törődj velük.

8.Carpe ’Dime’ Kép
A küldetést csak akkor tudod elkezdeni ha van 5000$ -od. Addig nem fog menni. Ha megvan az összeg menj vissza Kennyhez és már indul is. Egy drogdíler furgonját kell megszerezned. Menj utána és addig lődd, míg el nem hagyja a kocsiját. Szerezd meg és vidd el Kenny garázsába. Közbe üldözni fognak de ne törődj vele. Ha beértél fel kell hasítanod a kocsi belső kárpitját. Jutalom a nagy büdös semmi ráadásul azt az 5000-et Kenny le is húzza rólad.

9.Store Wars Kép
Meg kell védened egy üzletet. Menj az üzlethez és az útra barikádként állj oda négy járművel a kijelölt helyekre. Ha megvan, jönnek az ellenségek. A barikádok megfékezik őket így kiszállnak járművükből és így könnyen elintézheted őket. 4 hullámban fognak jönni. Ügyelj nehogy az üzlethez érjenek mert molotov koktélokat dobálnak rá.

10.Copter Carnage Kép
Meg kell védened Kennyi 4 teherautóját a támadóktól. A tér minden irányából jönnek. Lesz egy helikopter is amivel nem tudsz mit kezdeni s így egykét teherautó fel is robban. Ha minden ellenség meghalt a földön kövesd kocsival a helikoptert s nézd meg hol száll le.

11.Kenny Strikes Back Kép
Menj oda ahol az előző küldetésbe leszállt a helikopter és törj be a területre. Nyisd ki a kaput majd a területen levő őröket iktasd ki majd szállj be a jelzett furgonba. Érkezik még néhány ellenség akik bezárják a kaput. Őket is iktasd ki. Ha a kapu ismét kinyílt vidd a furgont Kenny garázsába. Közbe követni fognak páran de ne törődj velük. Ha beértél a garázsba vágd ki a kocsiajtó kárpitját.

12.Missed the Boat? Kép
Menj a kikötőbe és szerezd meg a csónakot. Menj a csónakkal a heroinért. Rátok találnak. Próbáld meg lerázni az ellenséget. Menj a csónakkal arra amerről jöttél s ha elég távol kerültél az ellenségtől a radar jelezni fogja hol állj meg a csónakkal.

13.Rat Race Kép
Kapsz egy minigunt s a kocsi platójáról lőve meg kell tisztítanod a terepet míg el nem értek a rendeltetési helyre. Ott a járművetek felrobban. Így új kell. Most már te vezetsz. Egy helikopterről rakétázni fognak téged. A célkereszt látszik a földön próbáld meg kikerülni mindig. Ha sikerült elérni a kijelölt helyre a misszió sikeres.

Chan Jaoming

1.Pimp his Ride Kép
Szerezz egy kocsit s menj egy Champion illetőhöz. Éppen úton lesz. Kövesd a kocsival ne menj túl közel de ne is maradj le nagyon. Ha kiszállt a kocsijából szerezd meg indítsd el a kocsiját és vidd egy garázsba ahol tönkre kell tenned a kocsit. Szét kell ütnöd a motor fedelét. Csavarhúzóval ki kell lukasztanod a hűtővíz tartályát és végül egy halat kell raknod a hűtőre. Pff :D Ezután vidd vissza a kocsi oda ahonnan elhoztad közbe ne nagyon törd össze.

2.Whack the Racers Kép
Szerezz egy gyors kocsit és menj a startvonal közelébe. A feladatod az lesz hogy segíts Channak hogy megnyerje az autóversenyt tehát nem neked kell versenyezned. Lényeg hogy az ellenfeleit próbáld meg eltéríteni útjukról. Zavard meg őket hogy Chan kerüljön az élre és továbbra se engedd hogy megelőzzék őt. Összesen három ellenfele lesz. Ha Chan nyert találkozz vele és gratulálj neki. Mission Passed! A verseny ezen útvonalon folyik majd: Útvonal

3.Parking Pickle Kép (Csak a PSP verzióban)
Szerezz egy járművet és menj a dokkokhoz. Ha beértél lődd le az őrt majd menj a daruhoz. A hajón 4 konténer lesz melyből az egyikbe lesz az a kocsi amit keresel. Egyenként emeld le őket s üsd le róluk a lakatot. Valamelyikbe csak megtalálod. Az egyik konténerből pl. illegális bevándorlók futnak ki. :D Ha megvan Melanie kocsija vidd el a garázsába. Közbe üldözni fognak de ne törődj velük. Ha a kocsit leszállítottad a küldetés sikeres.

4.Jackin` Chan Kép
Chant elrabolták. Eredj utánuk de egy sikátorba Chan kocsija kigyullad meg még egy csomó kocsi. Menj és szerezd a közelbe lévő tűzoltó kocsit egytől egyig az összes kocsit oltsd el. Ha megvan szállj be Chan kocsijába és vidd őt a garázsába. Útközbe üldözni fognak néhányan de ne törődj velük.

5.Raw Deal Kép
Ha véget ért a bejátszás elég sokan lesznek útba a dolgod az lesz hogy Chant épségben eljuttasd Hsin klubjához. Gyalogosan fogtok menni egy csomó barikád lesz na meg ellenségi is. Szépen lassan tisztítsd meg az utat hogy Chan épségben elérjen a klubhoz.

6.Sources Kép (Csak a PSP verzióban)
Menj a TV stúdióhoz. Be kell jutnod. Az épületet őrök őrzik. Próbálj meg észrevétlenül eljutni az ajtóhoz. Ott hatástalanítsd a szerkezetet és az ajtó kinyílik. Menj be és ölj meg minden érkező őrt. Ha mindenki meghal üsd le baseball ütővel Melasniet de Ne öld meg. Ezután egy menekülő TV kocsit kell megsemmisítened majd találkozz Chanel.

7.Sa-Boat-Age Kép
Szállj fel a Jetskire és érd utol Chant a checkpointokon átmenve. Ezután meg kell védened Chan hajóját a támadó Jetskisektől. Lődd szét őket. Elég sokan fognak jönni. Mindig maradj Chan közelébe. Ha mindenki meghalt Chant egy helikopter felszedi.

8.Counterfeit Gangster Kép
Dobozokat kell megsemmisítened Chan háza előtti udvarba majd ezután még három helyen kell tevékenykedned tetszőleges sorrendben. Mindezt időre. Az egyik helyen szintén bodozokat kell megsemmisíteni. Másik helyen daruval kell konténereket belepottyantani a tengerbe. Harmadik helyen kocsikat kell beletolnod a tengerbe amihez rendelkezésre áll két bulldózer is ha netán az egyikkel beesnél a vízbe.

9.Slaying With Fire Kép
Helikopterről kell dobálnod a Molotov koktélokat az ellenségre. Chan fog vezetni. Először a ház tetejére kell dobnod hogy az ellenségek kijöjjenek a házból majd értelemszerűen rájuk. Ne tökölj sokat mert a helikopter se bírja örökké. Ha megvan, az épület melletti parkba is dobáld le az összes ellenséget. Ezután a hajóikat majd még néhány ellenséget a földön/háztetőn akik rakétázni akarnak. Ha nem vagy elég gyors sikerül is nekik. Ha a rakétások meghaltak egy helikopterrel kell még megbirkóznod szintén a molotov koktélok segítségével.

10.Clear the Pier Kép
A két haveroddal tisztítsátok meg az ellenségektől a kikötő területét. Ezután menjetek be a házba s ott is egytől egyig mindenkit nyírjatok ki majd hagyjátok el a házat. Chan elmenekül kocsival eredj utána és likvidáld.

Zhou Ming

1.Stealing the Show Kép
Ahhoz hogy elkezdhesd ezt a küldetést szükséged lesz 20 csomag Weedre. Szállj be a kocsiba és menj a benzinkúthoz. Ott felmászol egy kocsi platójára és onnan a téged követő kocsira 15 db ládát kell dobnod. Ha megvan mind ugorj le a platóról szállj be a kocsiba és vidd Zhou garázsába.

2.Flatliner Kép
Menj gyorsan a reptérre. Onnan egy Uri nevű valakit kell elhoznod aki egy mentőautóba van. Ha sikerült megszerezni a mentőt három csillagos körözéssel a nyakadon vidd el Zhou garázsába. Hogy ne legyen olyan könnyű a misszió, Uri ekg görbéje látszani fog, s ha karambolozol megáll a szíve de újra lehet éleszteni. Uri nem halhat meg.

3.Bomb Disposal Kép
3 kocsit kell megvédened. 3 perced lesz arra, hogy e három kocsi melletti bombásított kocsikba hatástalanítsd a bombát. A hatástalanítások után néhányan mindig megtámadnak a jármű környékén. Ha hatástalanítva van mindhárom kocsi ismét megtámadják az előzőket menj és védd meg őket. Először a kocsi körül néhány ellenséget kell legyűrni majd egy bombásított kocsit kell megsemmisíteni mielőtt odaér. Ha netán odérne szállj be és hatástalanítsd abba is a cuccost.

4.Driven to Destruction Kép
Szállj be a kocsiba és menj Beechwood városba. Ellenséges csapatokat kell kiiktatni a városba úgy hogy Zhou a kocsi platójáról fog lőni. Te csak irányítsd a kocsit hogy Zhou le tudja lőni őket. Addig kell a csapatokat öldökölni míg a bal felső sarokba levő piros Carnage csík be nem telik. Kb. 4 csapatot kell kiiktatni. Ha kész menj vissza Zhou garázsába. Közbe követni fognak de Zhou úgyis kezelésbe veszi őket.

5.Cash and Burn Kép
Zhou az egyik közeli kocsiba hagyott neked egy lángszórót. Szerezd meg majd menj egy területre ahol 18 db dobozrakást kell felégetned. Közbe páran jónéhányan megtámadnak de nem vészes.

6.Dragon Haul Z Kép
Menj és szerezd meg a teherautót. Addig lődd míg ki nem szállnak a sofőrök de ne öld meg őket. Szerezd meg a kocsit és menj vele a bankhoz. Ezután sárkánytáncot kell járnod. Irányítsd a sárkányt a pontokra. A nyillal ellátott piros pontokon forgatni kell a sárkányt értelemszerűen abba az irányba amerre a nyil mutat, a sima pontokon meg tüzet okádni. Viszonylag gyors légy mert ha túl későn kezded el nyomogatni/forgatni a sárkányt hibának számít. Lehet néhányat hibázni de ne túl sokat mert Mission Failed!

7.The Fandom Menace Kép
Szálljatok be Zhouval a kocsiba és menjetek egy területre. Közbe paparazzik fognak titeket fotózni ezért aki lefotóz azt ki kell nyírnod. Ha odaértetek a területre némi szóváltás után menjetek a Time Squarerre. A paparazzikat továbbra se hagyd életben. Majd menj Zhou garázsába.

8.So Near, Yet Sonar Kép
Szállj be a hajóba és csónakázz a kijelölt helyre. A hajó radarját használva keresd meg a 4 dobozt amiket meg kell találnod a víz alatt. Sokszor nem a dobozt fogod megtalálni hanem mást is. Addig keresgélj míg az összes doboz meg nem lesz. Igyekezz úgy radarozni hogy nehogy bemérjenek téged bal felső zöld csíkot figyelve. A radaron látszani fognak az ellenséges hajók is tőlük tartsd meg a tisztes távolságot. Ha megvan mind a 4 doboz menj ki a partra.

9.Hit from the Tong Kép
Üsd le a lakatot és menj be a területre. Ott lőj le mindenkit elég sokan lesznek. Verd le a lakatot a liftről és liftezz fel a tetőre. Ott egy helikopter fog téged rakétázni. Szedd fel a tetőn lévő rakétavetőt és próbáld meg megsemmisíteni a helit. Ha sikerült kétszer eltalálnod menj le a lifttel a földre ahol ismét rengeteg ellenséget kell legyűrni. Ezután liftezz fel egy másik épület tetejére ahol ismét a helit lődd. Ha megint kétszer eltaláltad menj le a lifttel s a földön mászkáló ellenségek lelövése után menj fel lifttel a harmadik ház tetejére ahol újfent lődd a helit. Az újabb két találat után a heli végre felrobban és Zhou meghal. Most már csak menj le a lifttel a földre.

Melanie Mallard (Csak a PSP verzióban)

1.Dock`u`Mental Kép
Szállj be Melanie furgonjába és 2 perc alatt érj el a dokkokhoz. Ha odaértél a feladatod az lesz hogy amíg a fiuk pakolják be a furgonokba a drogot addig neked fedezned kell őket. Egy csomóan fognak jönni minden irányból. Addig kell aprítanod az ellenséget míg a fiuk az összes csomagot el nem viszik a furgonokba. Ha egy furgon kész akkor a sofőrje beszáll de egy támadó ellophatja a kocsit amit ne hagyj mindig szedd ki az ellenséget a kocsiból hogy a sofőr vissza szállhasson. Néha Melanit is meg szokták támadni. Ha minden ellenség elfogyott menj Mel kocsijához.

2.Factory Fun Kép
Szállj be Melanie kocsijába és menjetek a gyárba. Rúgd be az ajtót és az épületbe található embereket likvidáld. Ha akadályba ütközöl válts baseball ütőre s törd át a barikádot. Az egyik szobába néhány drogos ládát szét kell ütnöd. Aztán még több ellenség jön szépen haladj fel vele. Az emeleten lángszóróval támadnak meg. Ha mindenki meghalt égesd fel a szerzett lángszóróval a vadkendereket. Ezután vedd fel a bombát majd élesítsd az egyik fal mellett. Ha átrobbant ismét ölj meg mindenkit, juss be a főnökhöz és őt is nyírd ki. Ezután ki kell nyitnod a páncélszekrényét.

3.Half Cut Kép
Szállj be a kocsiba és menj a kijelölt helyre. A dolgod az lesz hogy az a jelzett embereknek drog csomagokat dobálj a város különböző pontjain. Ha egy emberhez odadobtad a drogot az rövidesen megtámad így minél gyorsabban tűnj el a helyszínről. Nem kell őket kinyírni. Ha mindenkinek dobtál vidd haza Melaniet. Közbe követni fognak néhányan de ne törődj velük.

Hsin Jaoming

1.Trail Blazer Kép
Menj a benzinkútra és ott szállj be a Tankerbe. Rád fognak lőni így a tartály kilukad s meggyullad az üzemanyag. Ne állj meg mert visszaég és te is felrobbansz. Ha odaértél vele a rendeltetési helyre még menet közbe ugorj ki.

2.The Offshore Offload Kép
Szerezz egy négyajtós kocsit és menj a kijelölt helyre. 2 embert kell kiszabadítani egy rendőrségi kocsiból. A zsarukat kikerülve menj a kocsi hátuljához és robbantsd ki. Ezután a két fickó kiszalad onnan és beszáll hozzád. Ezután három csillagos körözés mellett fel kell venned Hsin könyvelőjét és el kell vinned őket egy helikopterhez amivel elszállnak.

3.One Shot, One Kill Kép
Menj a hotelbe és a teraszon találsz egy táskát benne egy mesterlövész puskával. Szereld össze a puskát. Egy fehér pólós embert kell lelőnöd aki a kút mellett fog tartózkodni. Ha sikerült lelőni kapsz 3 csillagos körözést. Menj ki a hotelből és rázd le a zsarukat.

4.By Myriads of Swords Kép
Szedd össze a kardot a kukából majd két helyre kell menned kardozni tetszőleges sorrendben. Elég sokan lesznek de lényeg hogy a főnököt nyírd ki majd vedd fel a tárcáját és kutasd át. Aztán jön a következő aki kocsival menekül. Kövesd míg meg nem áll majd a halála után az ő tárcáját is nézd át. Ezután kapsz egy e-mailt amit nézz meg majd találkozz Hsinnel a parka.

5.A Shadow of Doubt Kép
Egy esernyős csávót kell követned észrevétlenül. Ha megáll bújj el valami mögé. Lesznek ott teherautók amik jó búvóhelyül szolgálnak. Találkozni fog egy faszival. A bejátszás után tegyél nyomkövetőt a kocsijára majd kövesd a nyomkövető jeleit amíg oda nem érsz ahova kell.

6.Friend or Foe? Kép
Szállj be a furgonba és menj el a bombáért. Ezután vezess egy koreai épülethez. Ott a bombát rakd le a falhoz és robbants egy kisebb lukat a falba. Az emberek bemennek oda te tolass rá a lukra a furgonnal hogy a fiuk be tudjanak cuccolni. Te meg menj a bejárathoz és fedezd őket. Elég sok koreai fog jönni. Ha mindegyik meghalt szállj vissza a furgonba és vidd el egy garázsba. Közbe üldözni fognak de ne törődj velük. Ha beértél a garázsba nyisd ki az ellopott páncélszekrényt.

7.Arms Out of Harm`s Way Kép
Menj a dokkokhoz és juss el a Koreai hajóhoz az ellenségeket lelőve. A koreai hajó persze elmenekül te pattanj fel a jelzett Jetskire és elimináld a hajót.

8.The Wages of Hsin Kép
Szedd fel a robbanószert tartalmazó táskát és menj a koreai bázisra. Ott négy helyre kell elhelyezned egy bombát. Közbe persze ellenség is lesz úgyhogy ne kíméld őket. Ha mind a négy megvan ugorj be a vízbe.

9.A Rude Awakening Kép
Ki kell nyírnod Rudyt. Három helyen lehetséges hogy megtaláld. Csekkold le mindhármat melyből a harmadikba meg is találod a kocsiját. Menj be a házba erre Rudy kimenekül s kocsival próbál elhajtani. Te is pattanj kocsiba és likvidáld.

Wade Heston

1.The Tow Job Kép
Keresd meg a Koreai kocsiját. A kocsi egy traileren lesz. Addig lődd a trailert míg ki nem száll belőle a sofőr. Öld meg majd szedd le a trailerről a kocsit. Indítsd el majd szerezz 2 csillagos körözést. Ezután vidd a kocsit a rendőrségre a két csillagos körözés mellett.

2.The Tail Bagging the Dogs Kép
Ahhoz hogy elkezdhesd ezt a küldetést szükséged lesz 2 csomag Coke-ra. Menj a rendőrségre mielőtt a koreai elhagyja az épületet. Ha megérkeztél ő beszáll a kocsijába és elhajt neked meg követned kell. Ne menj túl közel, de ne is maradj le túlságosan. Az illető embereknél fog megállni akik oda mennek a kocsijához. Ha egy emberrel beszélt akkor őt lődd le és a koreait meg kövesd tovább. Összesen 4 emberhez fog menni melyből a negyedik beszáll hozzá. Ezután már csak fel kell robbantanod a kocsijukat.

3.Weapons of Mass Distraction Kép
Koreaiakat kell nyirbálnod. Először menj el egy épülethez s ott a három koreai kocsi közül robbants fel egyet hogy kijöjjenek a házból. Nyírd ki őket ezután még két helyen kell koreai csapatokat nyirbálni. A misszió közbe mindig üldözni fognak de ne törődj velük. Ha mindhárom helyen végeztél menj el egy motorcsónakért és azzal menekülj tovább.

4.Street of Rage Kép
Heston küld egy e-mailt hogy találkozz vele. Menj is el hozzá de a fizetőkapunál megtámadják őket nyírd ki az ellenségeket a fizetőkapu körül majd menj és ments meg Hestont. Az őt őrző ellenség egy minigunnal fog megtámadni. Ha nem hősködsz könnyű szerrel ki lehet csinálni. Ha meghalt menj oda Hestonhoz.

5.Operation Northwood Kép
Szerezz egy gyors kocsit és vidd el bebombásítani. Ha megvan menj Heston díleréhez. A díler elindul s neked követned kell. Nem muszáj észrevétlenül csak lényeg hogy ne téveszd szem elől. Eléggé hülye helyeken fog átmenni. Ha megérkeztetek állj a jelzett helyre szállj ki a kocsiból menj távolabb és a kocsiba levő bombával robbantsd fel az épületet.

6.Torpedo Run Kép
Menj a rendőrség kikötőjére és ott szerezd meg a rendőrségi csónakot. Ezzel hajóval kell felrobbantanod egy másik hajót a hajóról indítható rakétákkal. Vigyázz mert az ellenséges hajó robbanóanyagot hagy el s ha nekimész akkor az felrobban így sérül a hajód. Ha az ellenséges hajó megsemmisült nézd meg Heston e-mailjét és menj a partra. Ott egy menekülő furgont kell megsemmisítened. Tehát szerezz egy kocsit és hajrá.

7.Scrambled Kép
Szerezz egy járművet és menj a kijelölt helyre. A radar jele zavarva lesz ezért az interferencia csík segítségével kell tapogatóznod. Először két generátort kell megsemmisítened meg persze azt őrző embereket is majd egy járművet. Mindig arra menj hogy a csík beteljen mert ott van az amivel foglalkozni kell.

8.Evidence Dash Kép
Kövesd Heston kocsiját ne hagyd hogy a zsaruk lenyomják. Előbb utóbb a kocsit bekerítik te szállj át bele és menj biztonságos helyre olyan helyre ahol kevés a forgalom pl az egyik mentőházadhoz és parkolj le. Menj a kocsi hátuljához nyisd ki a csomagtartót pakold ki az iratokat és gyújtsd fel őket. Ezután vidd a kocsit vissza Hestonhoz.

9.Wi-Find Kép
Menj az FBI épület közelébe. Két antenna fog látszani a radaron és a bal felső sarokban két térerő erősségét jelző ábra. Olyan helyzetbe kell menned hogy a két pont között mindkét antenna jele maximális legyen. Ha megvan ott várj egy kicsit hogy a csávód bemérje a cuccost. Ezt összesen négyszer kell megismételned melyek során az antennák mindig máshol vannak. Ha egy bemérést elvégeztél egyre több körözést kapsz. Ha megvan mind a 4 bemérés kapsz egy a-mailt amit nézz meg. Ezután rázd le a zsarukat és találkozz Hestonnal.

10.Salt in the Wound Kép
Menjetek a kijelölt területre. Ott mindenkitől szabadulj meg egytől egyig. Közbe vigyázz Heston épségére. Ha jönnek új ellenségek ne kíméld őket. A terület végén lesz egy rakétás csávó is akit kellő körültekintéssel iktass ki. Kenny hajón fog menekülni. Szerezd meg gyorsan a kijelölt hajót. Heston fog vezetni neked pedig minigunnal kell lőnöd a jetskiseket amíg Kenny partot nem ér és átszáll egy kocsiba. Ti is tegyetek így és eredjetek utána. Némi autós üldüzés után Kenny bemenekül egy házba. Menj be és öld meg nem lesz nehéz.

Lester Leroc

1.Double Trouble Kép
Ahoz hogy elkezdhesd ezt a küldetést szükséged lesz 10 csomag Ecstasy-ra. Szállj fel a motorra és a menj néhány motoros bandataghoz. Menj át a checkpointotok és a sikátorba érve lőj le minden ellenséget majd gyűjtögesd tovább a checkpointokat majd iktasd ki a menekülő motorosokat. Aztán menj vissza Lesterhez. Némi szóváltás után szedd fel a bombát és a motorral ugrass be a parkba. Ott a földgömbre helyezd fel a robbanó anyagot és durr.

2.Faster Pusher Man! Sell! Sell! Kép
Szerezz egy járművet. El kell adnod az összes kokaint a rivális dílereket megelőzve. Ha sikerült menj vissza Lesterhez.

3.Convoy Conflict Kép
Szállj fel a motorra és kövesd Lestert. Elértek két furgonhoz s Lester átszáll az egyikbe. A furgonok elindulnak neked meg a dolgod az lesz hogy a motorról lőve védelmezd a két furgont míg el nem érnek a célhoz.

4.See No Evil Kép
Lester kocsiját kell védelmezned. Pattanj fel egy motorra és menj oda a kocsijához. Kövesd őt s közbe a támadóit öld meg. Ha elértetek egy apartmanhoz neked a kapuba kell őrködnöd még egy percig kb. és az érkező motoros ellenségeket likvidálnod kell.

Rudy D`Avanzo

1.Grave Situation Kép
Segíts Rudynak kijutni a temető területéről. Öld meg az útba levő ellenségeket úgy hogy Rudy ne haljon meg. Ha minden rosszfiú meghalt és Rudy eljutott a kapuig menj oda hozzá.

2.Steal the Wheels Kép
Meg kell szerezned egy kocsit és el kell hoznod Rudynak. Menj a kijelölt terület bejáratához. A kapun nem tudsz bejutni ezért oldalról az épület tetejére mászva juss be a területre. Lődd le az összes ellenséget majd robbantsd fel az ott található tankert hogy a kapu megsemmisüljön s így már ki tudsz menni a területről. Szállj be a kijelölt kocsiba s menj a jelzett helyre. Közbe még egy csomóan megtámadnak meg üldöznek de ne törődj velük.

3.The World`s a Stooge Kép
Rudy három emberét kell kinyírnod a város különböző pontjain. Kettő gyalogosan lesz a harmadik meg hajóval úgyhogy ha ottvagy pattanj Jetskire és intézd el. Mindhárom embert elég sokan fogják őrizni ha útba vannak nyírd ki őket de elsősorban Rudy embereivel törődj akik mindig menekülnek.

4.Oversights Kép
Szállj be a kocsiba Rudyval majd menjetek a kijelölt területhez. Nyisd ki a kaput és menj fel a tetőre. Ott szedd össze a távcsöves puskát és rakd össze. Rudyt kell védelmezned. Lődd le a távcsövessel a támadóit mielőtt ők lövik le Rudyt. Ha Rudy megmenekült a küldetés sikeres.

Xin Shan

1.Deadly Xin Kép
Menj a tankért a reptérre és szállj be. Szerezz három csillagos körözést majd várd míg Xin küldeni fog egy e-mailt. Csak hozzáteszem mire elküldi azt az e-mailt addigra 5 csillagod is lesz mert egyáltalán nem szabad megállnod a tankkal mert a zsaruk kiszednek nem tudod elkerülni hogy a zsaruk beléd jöjjenek. Ha megkaptad az e-mailt olvasd el és hajts a tankkal a tengerbe majd szabadulj ki belőle.

2.Xin of the Father Kép
Szállj be Xin kocsijába és a négy csillagos körözést rázd le. A jármű szerencsére elég strapabíró. Ezután vidd a kocsit Kenny étterméhez.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!