Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
GTA 5 Online


Jelöletlen Contact Missziók
A küldetésadó küld üzenetet s azon belül tudod elindítani őket a pipát választva. A radar nem jelöli őket. A küldik zömét tudod egyedül is csinálni de vannak melyeket csak ketten vagy többen lehet. Meg van szabva melyikbe hány tag kell minimum és mennyi lehet maximum.

Lamar Davis

1.Mall Or Nothing 0
Az Introduction intro feladatokon belül van tárgyalva.

2.Hold Up 3
Az Introduction intro feladatokon belül van tárgyalva.

3.Ballas to the Wall 5
Menjetek a Schafter kocsiért amit le kell szállítanotok Simeon részére. Hajtsatok oda majd a rátok támadókat esetleg csináljátok ki de nem muszáj. Sok esetben nem kötelező de érdemes az ellenségeket kicsinálni hogy extra RP-ket kapjunk. Ugrás be a kijelölt kocsiba és irány Simeon. Útközben üldözőbe vehetnek de nem kell törődni velük.

4.San Andreas Seoul 16
Menjetek a Tankerért majd a rátok támadókat esetleg csináljátok ki. Ugrás be a Tankerbe és a kapott körözést rázzátok le ezután vigyétek a Tankert a kijelölt lerakathoz.

5.Ticket to Elysium 18
Egy újabb Tankerért kell mennetek ami most éppen mozgásban lesz tehát érjétek utol lőjétek ki a sofőrt. Ugrás bele rázzátok le a körözést majd vigyétek a lerakathoz. Ha a tanker odaérne a célállomásához akkor némi fogadóbizottsággal is végeznetek kell. A tanker szállítása közben is rátok fognak támadni.

6.Going Down the GOH 20
Ugyanaz mint az előző csak más a helyszín.

7.Caught Napping 20
Egy Leroy nevezetű tagot kell megmenteni kit egy furgonban szállítanak éppen. Érjétek utol őket a sofőrökkel végezz majd vidd Leroyt a kijelölt helyre. Útközben üldözőbe vesznek. Ha körözést kapsz rázd le mielőtt hazaviszed Leroyt.

8.Lost MC RIP 25
Menjetek a temetőbe és írtsd ki onnan a Lost bandatagokat.

9.No Smoking 30
Menjetek a kijelölt helyre majd a rád támadókat csináljátok ki és szállítsátok le a teherautót a lerakathoz. Menet közben is rátok fognak támadni. Ha körözést kapsz közbe rázd le mielőtt leszállítod a járművet.

10.Community Outreach 5 (Lowrider Update) Kép 1 Kép 2
Lamar ezen és további küldetései egy okkersárga Ld markerrel lesz jelölve a radaron. A társaság két csapatra oszlik Vagos és Ballas csapatra. A Ballas csapat feladata bizonyos Vagos területeken Vagos tagokat kiiktatni. A Vagos csapat feladata pedig bizonyos Ballas területeken Ballas tagokat kiiktatni. Ha ezekkel végeztetek össze kell találkoznotok a térképen jelzett helyen majd onnan nem messze található parkolóba levő sok további Ballas és Vagos tagot kell eltenni láb alól. Ha elfogytak menjetek vissza Benny garázsához természetesen útközbe csomóan rátoktapadnak de nemkell velük foglalkozni ha nincsenek útba.

11.Slow and Low 5 (Lowrider Update) Kép
Szálljatok be a kijelölt kocsikba és irány a kijelölt hely mindezt úgy hogy az út során a zsaruk ne vegyenek észre. Vagyis a radaron látható zsarukból egyiknekse kerüljetek a látókörébe. Ha odaértetek némi időzés után megjelennek a ballasok kikkel mind végeznetek kell.

12.It's a G Thing 5 (Lowrider Update) Kép
5 percetek lesz hogy elérjetek a reptérre ahol körözést kapva robbantsátok ki a kijelölt teherautó hátulját. Gerald kiugrik belőle és beszáll hozzátok majd vigyétek a kijelölt helyre.

13.Funeral Party 5 (Lowrider Update) Kép
Irány a benzinkút ahol nyírjátok ki a Vagosokat. Szálljatok be a kijelölt kocsiba és egy gyászmenethez kell csatlakoznotok. Érd utol de ne tégy semmit csak kövesd őket míg elértek a templomhoz ahol parkoljatok le. Szálljatok ki innentől gyalogosan kell követni őket míg elértek a sírhoz. A következő bejátszás után indulhatis a lövöldözés senkit se hagyjatok a temető területén. Ha megvan szálljatok be a két kijelölt halottas kocsiba és vigyétek Lamarhoz közbe persze jópáran rátok tapadnak.

14.Lowrider Envy 5 (Lowrider Update) Kép
A küldetést ketten csináljátok lesz egy Ground tag és egy Sniper tag a különbség annyi hogy a Sniper tagnak a háztetőre kell menni és onnan lövöldözni de utána lejöhet ha akar. Feladat bemenni a területre csöndben takarítani a ballasokat majd megsemmisíteni a kijelölt kocsit. Ekkor újabb adag ballas jelenik meg kik útban lesznek. Szálljatok be a kijelölt kocsiba és vigyétek a kijelölt helyre mindezt sok ballassal a nyakatokon.

15.Point and Shoot 5 (Lowrider Update) Kép
A küldetést ketten csináljátok lesz egy Ground tag és egy Rooftop tag a különbség annyi hogy a Rooftop tagnak a háztetőre kell menni de utána lejöhet ha akar. Ha elfoglaltátok a helyeteket 4 db kocsi fog érkezni amiket le kell fényképeznetek. Ha megvan menjetek be a területre ahol csináljátok ki a lövöldöző tagokat majd pattanjatok a két kijelölt kocsiba és vigyétek Geraldhoz mindezt jópár üldözővel a nyakatokon.

16.Desperate Times Call For... 5 (Lowrider Update) Kép
Szálljatok be a mikrobuszba majd 3:30 perc alatt érjetek Groove Streetre és nyírjátok ki az ottani Ballasokat. Ezután vissza a járműbe és újabb 3:30 perc áll rendelkezésre hogy kiiktassatok egy Ballas konvojt kik motorosokból fognak állni. Aztán újabb 3:30 perc újabb helyszín Richman Hotel ahonnan kifog jönni majd a célszemély Pedro Carlos tegyétek el láb alól s az őreit se hagyjátok ki. Jöhet a kövi helyszín Chumash erre 6:30 percet kaptok itt a célpont Jose Carlos tehát őt és az őreit is intézzétek el. Vissza a kocsiba időt nem kaptok újra de kövi célpontot igen Edgar Carlos három helikopterrel fognak közeledni szedjétek le őket. Ismét vissza a furgonba most már időlimit nélkül csak hajtsatok Del Perroba ahol tetszőleges módon semmisítsétek meg a furgont.

17.Peace Offerings 5 (Lowrider Update) Kép
10 perc alatt megkell szereznetek két kocsit a város különböző pontjain. Váljatok szét szerezzétek meg a támadókat takarítsátok el az útból rázzátok le a zsarukat ha kaptatok majd idő előtt érjetek velük vissza benny garázsához. Kis bejátszás után megjelenik egy csomó Vagos tag kissé hosszabb lélegzetű lövöldözés következik a megszokottnál. Ha mindenki halott készenis vagytok.

Gerald

1.Learning The Ropes 2
Az Introduction intro feladatokon belül van tárgyalva.

2.Pier Pressure 6
Menjetek a közelbe levő Meth csomagért. Az őrzőit csináljátok ki és vigyétek el Gerald házához.

3.Death Metal 6
Ugyanaz mint az előző csak más a helyszín és most Coke csomagért kell menni. Esetleg jöhet erősítés az ellenségnek kocsival.

4.Deal Breaker 6
Ugyanaz mint az előző csak más a helyszín újabb Coke csomagért kell menni.

5.Flood in the LS River 6
Ugyanaz mint az előző... Meth csomag.

6.Meth'd Up 7
Menjetek a lakókocsért az őrzőit nyírjátok ki majd vigyétek a találkozási helyre. Útközbe megtámadnak.

7.No Hay Bronca 8
Menjetek a kijelölt helyre ahol az ellenségek kicsinálása után egy Stanley nevezetű faszit kell kiszabadítani aki ad egy csomagot amit vigyetek el Geraldnak. Jön majd egy rakat erősítés is akiket ne kíméljetek. Ha leszállítottátok lesz ott egy benzines kanna amit valaki szedjen össze majd menjetek tovább egy bandaterületre ahol az ellenségek lelövése után négy járművet kell megsemmisíteni mindegy hogy hogyan akár a benzineskannával is lehet ezután el kell kapnotok a bandafőnököt ki biciklin fog menekülni.

8.Gassed Up 12
Menjetek a Coke csomagért. Az őrzőit csináljátok ki és vigyétek el Gerald házához. Útközbe megtámadnak.

9.Hit 'Em Up 14 (High Life Update)
Menjetek a fodrászüzlethez ahol egy Big T nevű ipsét kell kinyírni az embereivel együtt de az nem fontos. Ezután 2:00 perc áll majd rendelkezésre hogy elérjetek a kövi helyre ahol Little T és egy őt védelmező másik jármű fog száguldozni az autópályán. Csináld ki őket is. Következőnek ismét 2:00 perc áll rendelkezésre odaérni a kijelölt helyre ahol Small F csávót kell kinyírni az embereit szintén nem muszáj. Kövinek 3:00 perc áll rendelkezésre odaérni ahol Terrancet kell kinyírni majd a maradék Ballas bandatagokat.

10.Violent Duct 15
Menjetek a Coke csomagért. Az őrzőit csináljátok ki és vigyétek el Gerald házához. Útközbe megtámadnak.

11.Hard Labor 19 (Independence Day Special)
Menjetek a területre és az ottani épület minden szintjén iktassátok ki a tagokat majd a bandafőnököt ki helikopterrel menekül. Kövessétek kocsival mert előbb utóbb le fog szállni ahol könnyedén ki lehet csinálni. A hajsza közbe elég sokan rátok fognak akaszkodni.

12.War and Pieces 30
Menjetek a Coke csomagért. Az őrzőit csináljátok ki és vigyétek el Gerald házához. Útközbe megtámadnak.

13.Chumash and Grab 35
Menjetek a kijelölt területre ahol iktassátok ki a bandatagokat. Fog jönni két motorcsónakos tag is őket is intézzétek el ezután szálljatok be a kijelölt motorcsónakba és vigyétek a kijelölt helyre.

14.Dish the Dirt 45
Menjetek a Coke csomagért. Az őrzőit csináljátok ki és vigyétek el Gerald házához. Útközbe megtámadnak.

Simeon Yetarian

1.Where Credit's Due 5
Menjetek a Zion kocsiért amit szállítsatok le Simeonnak. Kapsz körözést azt előbb rázd le mielőtt leszállítod.

2.Rockford Roll 5
Menjetek a Cabrio kocsiért amit szállítsatok le Simeonnak. Kapsz körözést azt előbb rázd le mielőtt leszállítod.

3.Rich Men in Richman 5
Mindannyian menjetek a kijelölt helyre majd a kapunyitó szerkezetet hekkeljétek meg a "The Bureau Raid" heistban megismert piros betü megállítgatós módszerrel. Egyértelmű lesz a játék úgyis navigálni fog benne. Ha megvan menjetek be az udvarra aki útba van csináljátok ki. Két leszállítandó jármű lesz úgyhogy mindkettőt egyszerre csórjátok el majd rázzátok le a körözést és irány Simeon.

4.Chasers 5
Menjetek a Coquette kocsiért amit szállítsatok le Simeonnak. A jármű éppen úton lesz tehát lődd ki belőle a sofőrt. Kapsz körözést azt előbb rázd le mielőtt leszállítod.

5.It Takes a Thief 5
Két kocsit kell leszállítani Simeonnak. A járművek éppen úton lesznek ráadásul két külön helyen tehát a társad vegye kezelésbe az egyiket te a másikat. Lőjétek ki belőlük a sofőrt, körözést rázzátok le majd irány Simeon.

6.Gentry Does It 10
Két járműért kell elmennetek. Egyhelyen lesznek. Nem ül bennük senki. Körözés lerázás. Irány Simeon. Tiszta sor!

7.All in the Game 10
Menjetek a Baller kocsiért amit szállítsatok le Simeonnak. A kocsi körül levő tagokat esetleg kiiktathatjátok. Körözést nem feltétlenül kapsz de üldözőbe fognak venni a tagok.

8.El Burro Heists 10
Menjetek a Dominator kocsiért amit szállítsatok le Simeonnak. A kocsi körül levő tagokat esetleg kiiktathatjátok. Körözést nem feltétlenül kapsz de üldözőbe fognak venni a tagok.

9.Blow Up 12
Menjetek a kijelölt területre s az ott levő járműveket semmisítsétek meg bármilyen módon majd rázzátok le a körözést és menjetek Simeonhoz.

10.GTA Today 12 (High Life Update)
Két járműért kell elmennetek két különböző helyre. Ülni nem fognak bennük de az egyiket elég rendesen őrizni fogják. Szerezzétek meg őket és irány a dokkok. Ha megvannak Simeon küld üzenetet újabb két járműről amik eddig nem látszottak a radaron. Ezekért is menjetek el az őrzőtagokat csináljátok ki és szállítsátok le őket a dokkokhoz. Mind a 4 jármű leszállításával 10:00 perc alatt kell végezni.

11.Chasers II 16
Menjetek a Tornado kocsiért amit szállítsatok le Simeonnak. A jármű éppen úton lesz tehát lődd ki belőle a sofőrt. Ha megvan a kocsi üldözőbe vesznek.

12.Blow Up II 20
Menjetek a kijelölt területre s az ott levő járműveket semmisítsétek meg bármilyen módon kivéve egy sárga Banshee kocsit amit menekítsetek el onnan mielőtt nekiálltok a durrogtatásnak. Ha kész ugrás a Banshee kocsiba rázzátok le a körözést és irány Simeon.

13.ATV Steal 25
Menjetek egy quadverseny helyszínére ahol négy ATV quadot kell megszerezni. Szépen lőjétek le róluk az embert és szállítsátok le őket a kijelölt helyre.

14.Blow Up III 31
Menjetek a kijelölt területre s az ott levő járműveket semmisítsétek meg bármilyen módon majd menjetek Simeonhoz. Útközbe üldözőbe vesznek de nem vészes.

Ronald Jakowski

1.Romance Isn't Dead 13
Három furgont Lost bandakocsit kell megszerezni és elszállítani Trevor garázsába. A területen lesz jónéhány Lost tag továbbá a szállítás során motorosok vesznek titeket üldözőbe ők jelenthetnek némi gondot.

2.Fueling the Flames 20
Egy Tankerért kell elmennetek. Ott az ellenségeket csináljátok ki majd szállj be a kamionba és tolass rá a tartályra hogy rácsatlakozzon majd húzd a kijelölt benzinkúthoz. Útközbe üldözőbe vesznek.

3.Turbine Carbine 25
Menjetek a Lost furgonért a tagokat irtsátok ki körülötte majd vigyétek Trevor garázsába. Útközbe üldözőbe vesznek.

4.Daemon Run 25
Menjetek a Lost tagok területére ahonnan három motort kell elcsórni s elvinni őket a kijelölt helyre. Elég sokan őrzik majd őket továbbá útközbe is üldözőbe vesznek.

5.Base Invaders 27
Ugrás be a repülőbe de akár helikopterrel is mehettek azzal egyszerűbb de mindenképpen be kell szállni a repülőbe is hogy megjelenjenek a célpontok. A célpont három Lazer vadászgép lesz. Repüljetek oda majd az őreikkel együtt semmisítsétek meg a gépeket. Ezután lopjátok el a közelben levő Cargobob helit és repüljetek vissza ahonnan indultatok.

6.Crank Up the Volume 30
Menjetek a lakókocsiért amit szállítsatok le a meth laborhoz. A jármű éppen úton lesz tehát lődd ki belőle a sofőrt. Útközbe üldözőbe vesznek.

7.A Boat in the Bay 40
Menjetek a hajóért az azt őrző tagokat lőjétek le majd vigyétek a kijelölt helyre. Útközbe rátok tapad egy helikopter amit szedjetek le továbbá lesznek még az utakról is ellenségek de velük ne foglalkozzatok.

8.Landing Gear 55
Menjetek a kijelölt területre ahonnan három repülőt kell elcsórni s elvinni őket a dokkokhoz. Néhányan őrzik majd őket továbbá útközbe is üldözőbe vesznek helikopterek de nem vészes.

9.Wet Work 55
Menjetek a hajóért az azt őrző tagokat lőjétek le majd vigyétek a kijelölt helyre. Útközbe az utakon előfordulhat némi ellenség. Ha odaértetek akkor ott még fog jönni egy adag Lost bandatag.

Trevor Philips

1.Meet Trevor 13 Kép
Ronal Jakowski fel fog hívni egy találkára és meg fog jelenni a radaron egy fehér T betű. Menj oda és nézd végig a bejátszást. Ezután lesznek majd elérhetők Ronald missziói is.

2.Lost My Mind 20
Menjetek a kijelölt területre ahol iktassátok ki a Lost tagokat. Ha megvan menjetek a Meth csomagért és vigyétek Trevorhoz. Útközbe üldözőbe vesznek.

3.Crystal Clear Out 28
Menjetek a coke gyárba ahol az ellenségeket likvidálva szedjétek össze a coke csomagot amit vigyetek el Trevornak. Útközbe megtámadnak.

4.Chop Chop 43 (SA Flight School Update)
Menjetek a kijelölt területre ahol iktassátok ki az őröket majd menjetek oda a laptophoz és valaki hackelje meg a "The Bureau Raid" heistban megismert piros betü megállítgatós módszerrel. Egyértelmű lesz a játék úgyis navigálni fog benne. Ha megvan szerezzétek meg a kijelölt Buzzard helikoptert és irány a rendeltetési hely ahol újabb ellenségeket kell kiiktatni a helikopterből indítható rakétákkal. Ezután irány a következő hely ahol ugyanígy irts ki mindenkit.

5.Out of Harmony 50
Egy trailerért kell elmennetek. Ott az ellenségeket csináljátok ki majd szállj be a kamionba és tolass rá a trailerre hogy rácsatlakozzon majd húzd a kijelölt helyre. Útközbe üldözőbe vesznek. Mindezzel 6:00 perc alatt kell végeznetek. Ha megvan akkor még egy darabig meg kell védeni a járművet a folyamatosan érkező ellenségektől majd sétáljatok oda a vevőhöz.

6.Satellite Communications 60
Egy trailerért kell elmennetek. Ott az ellenségeket csináljátok ki majd szállj be a kamionba és húzd a kijelölt benzinkúthoz. Útközbe üldözőbe vesznek. Ha megvan akkor még egy darabig meg kell védeni a járművet a folyamatosan érkező ellenségektől majd sétáljatok oda a vevőhöz.

7.Method in the Madness 65
Menjetek a kijelölt területre és az ellenségekre figyelve robbantsátok fel a kijelölt járműveket és gáztartályokat. Ha megvan indulás a következő helyre közbe üldözni fognak ezerrel. Ha megérkeztetek ott két meth csomagot kell összeszednetek amit vigyetek el Trevornak.

8.Chopper Tail 70
Menjetek a kijelölt helyre ott szálljatok be a Buggi kocsikba és kövessétek a helikopter. A radar nem fogja jelölni a helyzetét tehát ne téveszd szem elől. Ha leszállt ott nyírjatok ki mindenkit szedjétek össze a kijelölt cuccot és vigyétek el Trevornak. Útközbe üldözőbe vesznek.

9.Diamonds are for Trevor 70
Menjetek a gyémánt csomagért az ellenségre ügyelve szedjétek össze és irány a part ahol szálljatok be a motorcsónakba és vigyétek a kijelölt helyre. Útközbe egy helikopter és néhány tag fog rátok tapadni.

Lester Crest

1.Meet Lester 10 Kép
Lester Crest fel fog hívni egy találkára és meg fog jelenni a radaron egy fehér L betű. Menj oda és nézd végig a bejátszást. Ezután lesznek majd elérhetők Lester telefonos szolgáltatásai.

2.Denial of Service 14 (High Life Update)
10:00 perc alatt 5 teherautót kell megsemmisíteni a város különböző pontjain. Némelyikbe éppen ülnek vagy nem de őrzik. Ha megsemmisültek akkor Lester küld üzenetet mégegy teherautóról amit szintén robbantsatok fel. Ebből ki fog esni egy cucc amit szedjetek össze rázzátok le a körözést és vigyétek Lester raktárához.

3.Master Data 16 (High Life Update)
Menjetek a kijelölt területre ahol tisztítsátok meg a terepet a Triad bandatagoktól. Lesz ott a területen egy fekete teherautó ami nem lesz jelölve a radaron hanem egy sárga area jelöli majd a helyzetét. Keresd meg és vigyétek Lester raktárához. Útközbe üldözőbe vesznek.

4.Cops Capacity 19
Menjetek a raktárhoz ott lesz némi gránát számotokra. Első feladat felrobbantani két kijelölt rendőrkocsit. Egymás mellett lesznek úgyhogy nem lesz gond. Következőnek egy Riot teherautót amire 2:00 percetek lesz. Ezután négy egymás mellett levő rendőrmotort szintén 2:00 perc alatt. S végül egy rabszállítót 6:00 perc alatt. Ha megvan mind rázzátok le a körözést s menjetek a kijelölt helyre.

5.Crime Scenester 20 (High Life Update)
Menjetek a kijelölt területre s az ellenségeket kiiktatva szedjétek fel a pénzcsomagot majd a körözés lerázása után vigyétek Lester raktárához.

6.Landing Strip 22
Szerezzétek meg a sugárhajtású gépet és repüljetek vele a kijelölt helyre. Az indulási és az érkezési helyen is sok ellenség lesz.

7.A Titan of a Job 24
Menjetek és szerezzétek meg a Titan repülőgépet és repüljetek vele a kijelölt helyre. A gép körül lesz néhány ellenség de az érkezési helyen nem lesz senki úgyhogy szabad a pálya.

8.Last Chopper Outta LS 25
Másszatok fel az épület tetejére. A tagokat eltakarítva az útból jussatok oda a helikopterhez amivel repüljetek el Lester raktárához. Amint beszálltok megjelenik egy ellenséges helikopter ami esetleg gondot jelenthet. Ha megérkeztetek ott lesz még egy nyolc tagú nemkívánatos személy akikkel végeznetek kell.

9.High Priority Case 25
Jussatok fel az épület tetejére és szedjétek össze a táskát majd vigyétek Lester raktárához. Természetesen őrizni fogják a táskát úgyhogy csak ratata. Menet közben egy ellenséges helikopter is megjelenik de nem vészes.

10.Quarry Quarry 30
Két furgont kell ellopnotok a bánya területéről s elvinni őket Lester raktárához. Természetesen a járműveket őrizni fogják és menet közben is rátok fognak tapadni néhányan.

11.By Land, Sea and Air 30
Jussatok fel az épület tetejére és lopjátok el a két helikoptert majd vigyétek Lester raktárához. Természetesen őrizni fogják a heliket. Menet közben 3 ellenséges heli is megjelenik ha gondoljátok rakétázzátok le őket.

12.Teaser Trailer 40
El kell lopnotok egy trailert. Az őrséget szokás szerint csináljátok ki majd keressetek egy kamiont és tolassatok rá a trailerre hogy rácsatlakozzon majd húzzátok Lester raktárához. Útközben na mi? Hát ami eddig is szinte mindig, hát az hogy útközbe üldözőbe vesznek... a változatosság kedvéért.

13.Four Trailers 45
El kell lopnotok két trailert. Az őrséget szokás szerint csináljátok ki majd keressetek két kamiont és tolassatok rá a trailerekre hogy rácsatlakozzanak majd húzzátok őket Lester raktárához. Útközben rátok tapadnak.

14.Bust Out 55
Egy Gustavo nevü rabot kell megmentenetek. Kocsikázzatok oda a rabszállító járműhöz és lőjétek ki belőle a sofőrt. Várjátok meg míg átszáll hozzátok a rab majd rázzátok le a körözést aztán irány Lester raktára.

15.Sinking Feeling 55
Menjetek az alagútba, keressétek meg a két suv kocsit amit lopjatok el s vigyétek Lester raktárába. A járműveket természetesen őrzik és menet közbe is lesz egykét üldöző.

16.The Parking Garage 55
Menjetek a kijelölt helyre majd az ott található parkolóház tetején levő dokumentumot kell ellopnotok s elvinnetek Lester raktárához. A dokumentumot természetesen őrzik és menet közbe is lesz egykét üldöző.

17.Hack and Dash 60
Mindannyian menjetek a kijelölt helyre majd a garázsnyitó szerkezetet hekkeljétek meg a "The Bureau Raid" heistban megismert piros betü megállítgatós módszerrel. Egyértelmű lesz a játék úgyis navigálni fog benne. Ha kinyílt a garázsba levő két kocsit szállítsátok le Lester raktárához. Amint elkezdi valaki hekkelni a cuccot rögtön körözést kaptok amit leszállítás előtt rázzatok le.

18.American Exports 65
Szerezzetek egy Cargobob duplarotoros helit. Ha közbe körözést kapnátok rázzátok le majd repüljetek a helivel a kijelölt telepre ahonnan egy konténert kell elrepítenetek Lester raktárához. Szépen tisztítsátok meg a terepet az ellenségtől majd ereszkedjetek rá hogy a konténer beakadjon a heli kampójába aztán irány Lester.

19.Chemical Extraction 65
Hajtsatok a labor területére ahol némi ellenség kiiktatását követően a kijelölt garázsnyitó szerkezetet hekkeljétek meg a "The Bureau Raid" heistban megismert piros betü megállítgatós módszerrel. Egyértelmű lesz a játék úgyis navigálni fog benne. Ha kinyílt a garázsba levő furgont szállítsátok le Lester házához. Útközbe üldözőbe vesznek.

20.On Maneuvers 65
Menjetek a kijelölt területre ahonnan lopjátok el az Annihilator helikoptert majd repüljetek vele a kijelölt leszállóhelyre. A helit természetesen őrzik és útközbe is rátok akaszkodik egykét heli és egy vadászgép is tehát óvatosan nehogy seggbedurrantsanak.

21.Docks to Stock 70
Szerezzetek egy Cargobob duplarotoros helit. Ha közbe körözést kapnátok rázzátok le majd repüljetek a helivel a kijelölt telepre ahonnan egy konténert kell elrepítenetek Lester raktárához. Szépen tisztítsátok meg a terepet a konténer körül. Mivel a konténer az autópálya alatt lesz így előbb egy targoncával ki kell onnan hozni hogy a helivel feltudjátok szedni. Targonca lesz ott a közelben. Ha megvan irány Lester.

22.Stocks and Scares 70
Az ellenségeket nem kímélve menjetek az iroda ajtajához amit hekkeljetek meg a "The Bureau Raid" heistban megismert piros betü megállítgatós módszerrel. Egyértelmű lesz a játék úgyis navigálni fog benne. Ha kinyílt és eltakarítottátok a tagokat az útból menjetek beljebb ahol lesz egy széf ezt fel kell törni a zár tekergetésének segítségével. Amikor elkezd rezegni a zár akkor ne tekerd tovább gyorsan hanem lassú léptékkel majd ha abbahagyta a rezgést akkor folytasd ezt jópárszor meg kell ismételni. Ha kinyílt s megvan a táska vigyétek Lester raktárához. Útközbe természetesen üldözőbe vesznek.

23.Docks to Stock II 75
Szerezzetek egy Cargobob duplarotoros helit. Ha közbe körözést kapnátok rázzátok le majd repüljetek a helivel a kijelölt telepre ahonnan egy konténert kell elrepítenetek Lester raktárához. Szépen tisztítsátok meg a terepet a konténer körül. Mivel a konténer egy építmény alatt lesz így előbb egy targoncával ki kell onnan hozni hogy a helivel feltudjátok szedni. Targonca lesz ott a közelben. Ha megvan irány Lester.

Martin Madrazo

1.On the List 18 (High Life Update)
Négy célpontot kell kiiktatni a város különböző pontjain 10:00 percen belül. Ha megvan Martin küld üzenetet az ötödik célpontról ki motorcsónakkal menekül őtis iktassátok ki erre meg 5:00 perc áll rendelkezésre.

2.Artificial Scarcity 19 (High Life Update)
Menjetek a területre ahol 7 db teherautót kell megsemmisíteni. A járművek időközben elindulhatnak de nem olyan nehéz felrobbantani őket és persze az őrséggel is akadhat gond.

3.Handle with Care 20 (High Life Update)
Menjetek a területre ahol a tagokat kiiktatva jussatok be az építménybe. Ott szedjétek össze a Coke csomagot majd szálljatok be a két kijelölt motorcsónakba és hajókázzatok a kijelölt helyre.

4.Time to Get Away 21 (Independence Day Special)
Menjetek a farmra ahol mentsétek meg El Estupido-t. Az őrzőtagokat iktassátok ki jussatok oda hozzá ő beszáll hozzátok majd vigyétek a McKenzie reptérre ahol már egy helivel várják őt. Útközbe üldözőbe vesznek.

5.Pickup Sticks 21 (Independence Day Special)
Szálljatok be a helibe majd 4db csomagot kell összeszednetek különböző helyeken. Mindegyikre 5:00 percet kaptok utolsóra 7:00 percet. Mindegyik csomagot kellőképp őrzik. Ha megvan mind újabb 5:00 percet kaptok hogy visszaérjetek a reptérre.

6.Out of Court Settlement 22
Iktassátok ki az ügyvédet, szedjétek össze az általa elejtett bizonyítékot, rázzátok le a zsarukat s vigyétek Martinhoz.

7.Death From Above 24
Menjetek a kijelölt házhoz ott az őrökön kívül lesz egy konkrét célpont is azt lőjétek le majd a hulláját fotózzátok le. Rázzátok le a körözést majd menjetek Martinhoz.

8.Check Out Time 35
A célpont egy tanú kocsival menekül. Öljétek meg fotózzátok le rázzátok le a körözést majd irány Martin háza.

9.Water the Vineyard 40
Menjetek be a szőlőbe onnan az ellenségeken kívül egy bíró fog menekülni kocsival. Csináljátok ki fotózzátok le és irány Martin háza. Útközbe esetleg üldözőbe vehetnek.

10.Grab Your Ballas 40
Menjetek kijelölt területre ott a ballas bandatagokat takarítsátok el az útból majd lopjátok el a teherautót amit vigyetek Martin egyik helyére. Útközbe üldözőbe vesznek.

11.Stick Up the Stickup Crew 40
Lopjátok el a kijelölt teherautót. Az azt őrző tagokat csináljátok ki majd ugrás bele és irány Martin helye. Útközbe üldözőbe vesznek.

12.The Los Santos Connection 40
Menjetek a drogüzlet helyszínére ott szálljatok be a kocsiba majd hajtsatok a kijelölt raktárba. Útközbe üldözőbe vesznek. Ha megérkeztetek lőjétek a tagokat majd hekkeljétek meg a laptopot a "The Bureau Raid" heistban megismert piros betü megállítgatós módszerrel. Egyértelmű lesz a játék úgyis navigálni fog benne. Ha megvan hajtsatok a reptérre útközbe továbbra is üldöznek. Ha ottvagytok a hangárba újabb tagok kiiktatása után szedjétek össze a coke csomagot majd semmisítsétek meg az ottani járműveket. Ezután egy célpont jelenik meg a radaron. Gyorsan szállj be egy Buzzard helibe és próbáld meg lerakétázni a gépét. Végül menjetek Martin házához.

13.Effin' Lazers 44 (SA Flight School Update)
Menjetek a Sandy Shore reptérre ott szálljatok be a két Lazer vadászgépbe majd 8:00 percetek lesz arra hogy 7 repülő célpontot megsemmisítsetek a város különböző pontjain. Szépen rakétázzátok meg őket. Ha megvannak megjelenik 5 ellenséges Buzzard heli őket is iktassátok ki majd tegyétek le a gépet oda ahonnan indultatok.

14.Editor and Thief 45
Menjetek a kijelölt területre s meg fog jelenni egy célpont aki kocsival menekül. Iktassátok ki majd szedjétek fel az általa elejtett fotókat. Rázzátok le a körözést majd irány Martin háza.

15.Mixed Up With Coke 45
Menjetek az építkezési területre ahol két cementes teherautót semmisítsetek meg persze a rátok lövő tagokat se hagyjátok ki. Ezután a városba különböző helyeken két újabb cementes járművet kell kiiktatni de azok már az utakon lesznek. Érjétek utol őket aztán durr.

16.Dry Docking 45
Menjetek a kikötőbe és tisztítsátok meg az utat aztán irány be az épületbe ahol törjétek fel a széfet a zár tekergetésének segítségével. Amikor elkezd rezegni a zár akkor ne tekerd tovább gyorsan hanem lassú léptékkel majd ha abbahagyta a rezgést akkor folytasd ezt jópárszor meg kell ismételni. Ha kinyílt el kell lopni a kijelölt motorcsónakot amivel száguldjatok a kijelölt helyre.

17.Cleaning the Cat House 45
Meg kell mentenetek egy Anna nevű csajt. Menjetek a területre ahol ő tartózkodik. Iktassátok ki az őröket majd haladjatok be az épületbe s keressétek meg Annát. Ő követni fog benneteket szálljatok járműbe ő is beszáll és vigyétek Martinhoz.

18.Extradition 50
Menjetek a kijelölt területre ahonnan fel fog szállni egy vadászgép ezt kéne lelőnötök. Persze az őröket se kíméld. Ha lelőttétek megjelenik egy újabb célpont ő kocsival menekül. Kapjátok el majd szedjétek össze az általa elejtett táskát amit vigyetek Martinhoz.

19.Holed Up - Burton 50
Menjetek az apartmanokhoz ahol iktassátok ki a bandatagokat. Ha mindenki meghalt egy Juan nevezetü illető fog elindulni kocsival akit el kell kísérnetek Martin házáig s útközben megvédeni az esetleges támadóktól.

20.Show Me the Monet 55
Szerezzétek meg a furgont. Lőjétek ki belőle a sofőrt majd vigyétek Martin helyére. Útközbe rátok támadnak.

21.Judging the Jury 65
Nyolc db célpontot kell kiiktatni a város különböző pontjain kik lehetnek gyalogosan vagy járművel. Ha megvan mind Martin küld üzenetet újabb négy célpontról kiiktatásukra 4:00 perc áll majd rendelkezésre. Ha mindenki megmurdelt rázzátok le a körözést és irány Martin háza.

22.Defender 70
Szálljatok be a két Buzzard helikopterbe s menjetek a reptérre. Onnan indulni fog egy másik heli amit kísérnetek kell s megvédeni az ellenséges helikopterekből. A helikből tudtok rakétát indítani úgyhogy nem lesz gond kiiktatni őket. Ha megérkeztetek a célállomásra a küldi sikeres.

23.Rooftop Rumble 75
Menjetek a kijelölt parkolóházba ott lőjetek le mindenkit szedjétek össze a dokumentumot majd vigyétek Martin házához. Útközbe követni fognak.

24.Trash Talk 81
Négy kukáskocsit kell megsemmisíteni a város különböző pontjain. Ha ez megvan mind menjetek a kijelölt helyre ahol további öt kukást kell felrobbantani na meg az ottani tagokat kiiktatni ezután kicsit távolabb megjelenik a főnök ki gyalogosan menekül őtis el kell kapni.

25.Dispatch I 1 Kép 1 Kép 2
Menjetek a rendőrségre ott irány befelé a cellákig azt robbantsuk be lőjük le az egyik rabot majd hagyjuk el a rendőrséget és a területet is továbbá rázzuk le a körözést.

26.Dispatch II 1
Menjetek a merryweather bázisára irány fel az iroda és lőjétek le a célpontot. Persze ezen kívül egy csomó tag lesz aki lőni fog rátok. Ha megvan hagyjátok el a területet és rázzátok le a titeket üldözőket.

27.Dispatch III 1
Menjetek a reptérre és ott az egyik hangárba robbantsátok fel a célpont repülőt majd hagyjuk el a területet továbbá rázzuk le a körözést.

28.Dispatch IV 1
Irány a jelölt épület amin belül a bandatagokat eltakarítva az útból lőjétek le a célpontot majd hagyjátok el az épületet és a környéket is.

29.Dispatch V 1
Öt célpontot kell kiiktatni a város különböző pontjain. Amint az elsőt lelőttétek további hét percetek lesz a maradékra.

30.Dispatch VI 1
Irány a jelölt hely ahol a konvojba haladó három célpont járművet semmisítsük meg majd rázzuk le a körözést.

Jelölt Contact Missziók Kép
Hasonlóak a Contact missziókhoz annyi különbséggel hogy nem kapsz üzenetet róluk hanem a radaron található csillag ikonhoz menve tudod őket elindítani. Minden egyes küldetés megszabott időközönként érhető el s a radaron is csak akkor fog látszani. A küldik zömét tudod egyedül is csinálni de vannak melyeket csak ketten vagy többen lehet. Meg van szabva melyikbe hány tag kell minimum és mennyi lehet maximum.

1.Crystal Clear Out II 16 15:00-23:00
Két csapatnyi bandatagot kell kiiktatnotok két különböző helyen egymástól nem messze. Gyalogosan lesznek nem fognak menekülni.

2.Dirt Road 19 14:00-22:00
Két meth csomagot kell összeszednetek és leszállítanotok Trevornak. Amint odaértek a csomagokhoz két motoros el fog velük száguldani két irányba. Kapjátok el őket szedjétek fel a csomagot és irány Trevor. Ha mindkét csomag leszállítva a küldetés sikeres.

3.Coasting 25 00:00-8:00
Lopjátok el a kijelölt teherautót és vigyétek Martin helyére. A járművet őrizni fogják és útközbe is üldözőbe vesznek.

4.Potshot 25 4:00-00:00
Lopjátok el a kijelölt furgont és vigyétek Trevorhoz. A járművet őrizni fogják és útközbe is üldözőbe vesznek.

5.Coveted 36 00:00-8:00
Menjetek a területre ahol szépen iktassatok ki mindenkit haladjatok a kijelölt leszállóhelyre ahova rövidesen le fog szállni egy Cargobob duplarotoros heli amit szerezzetek meg. Szedjétek fel vele a közelben található konténert és vigyétek a kijelölt raktárhoz.

6.Crystal Clear Out III 40 7:00-15:00
Három csapatnyi bandatagot kell kiiktatnotok három különböző helyen egymástól nem messze. Gyalogosan lesznek nem fognak menekülni.

Co-Op Missziók Kép
Hasonlóak a Contact missziókhoz. Szintén nem kapsz üzenetet róluk hanem a radaron található csillag ikonhoz menve tudod őket elindítani. Minden egyes küldetés megszabott időközönként érhető el s a radaron is csak akkor fog látszani. Csak csapatban játszhatók meg van szabva melyikbe hány tag kell minimum és mennyi lehet maximum. A küldetéseken belül a csapatok egymást segítik a feladatokban. Az egyes csapatoknak személyreszabott feladataik vannak, ezeket mindegyiknél külön ki fogom fejteni.

1.Factory Closure 18 7:00-17:00
A területen található trailert le kell szállítani a Martin helyére közbe a többi játékosnak védelmeznie kell a támadóktól. Persze a területen lesz egy rakat ellenség is akikkel érdemes végezni. Függően attól melyik csapatba kerültél más instrukciókat fogsz kapni a játéktól. Ha Sniper tag vagy akkor a játék felinvitál a tetőre és a trailer védelmezését kéri amíg a többi tag leszállítja. Te ilyenkor nem látod hogy hova kell vinni a trailert csak magát a járművet. Ha Lookout tag vagy akkor simán csak segédkezni kell lövöldözni és védelmezni a trailert. Te ilyenkor sem látod hogy hova kell vinni a trailert csak magát a járművet. Ha Transporter tag vagy akkor a játék egyenesen a trailerhez irányít. Beszállsz s látni fogod hova kell menni. Ha a trailer le lett szállítva a küldetés sikeres. Éppenséggel Sniper vagy Lookout tagként is vezetheted a trailert s akár odatalálhatsz radarjelzés nélkül is de nem fogja elfogadni a játék míg be nem száll egy Transporter.

2.Truck Together 23 12:00-22:00 (Törölve)
Feladat leszállítani két egymás mellett található teherautót Lester raktárához közbe a többi játékosnak védelmeznie kell a támadóktól. A teherautókat nem fogja senki őrizni de menet közben rátok fognak tapadni. Függően attól melyik csapatba kerültél más instrukciókat fogsz kapni a játéktól. Ha Defender tag vagy akkor simán csak védelmezni kell a járműveket miközbe szállítják. Te ilyenkor nem látod hogy hova kell vinni őket csak a teherautókat látod. Ha Transporter tag vagy akkor a játék kéri hogy lopd el a teherautókat. Beszállsz s látni fogod hova kell menni. Ha mindkettő teherautó le lett szállítva a küldetés sikeres. Éppenséggel Defender tagként is vezetheted a teherautókat s akár odatalálhatsz radarjelzés nélkül is de nem fogja elfogadni a játék míg be nem száll egy Transporter.

3.Close Action 35 00:00-20:00
Feladat leszállítani két egymáshoz közel található lakókocsit a kijelölt helyre közbe a többi játékosnak védelmeznie kell a támadóktól. Persze a területeken lesz egy rakat ellenség is akikkel érdemes végezni. Függően attól melyik csapatba kerültél más instrukciókat fogsz kapni a játéktól. Ha Sniper tag vagy akkor simán csak védelmezni kell a járműveket miközbe szállítják. Te ilyenkor nem látod hogy hova kell vinni őket csak a teherautókat látod. Ha Transporter tag vagy akkor a játék kéri hogy lopd el a lakókocsikat. Beszállsz s látni fogod hova kell menni. Ha mindkettő le lett szállítva a küldetés sikeres. Éppenséggel Sniper tagként is vezetheted a lakókocsikat s akár odatalálhatsz radarjelzés nélkül is de nem fogja elfogadni a játék míg be nem száll egy Transporter.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!