Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Chinatown Wars


Nos íme itt az összes térkép amire szükségetek lesz a játék során. A küldetések sorrendje egyszerű nincs benne semmi különlegesség csak annyi hogy ha a Nintendo DS-s verzióval játszotok akkor a C harmadik és a hatodik illetve az M mindhárom missziója kimarad mivel az csak a PSP-s verizóba lelhető fel. Ebből kifolyólag az ágazatrajzon a C számai és az egyik nyíl egyel arrébb csúszik. Párszor előfordulhat hogy egyes küldetésadók betűjelének színe nem sárga hanem kék. Ennek azaz oka hogy néhány misszió előtt a küldetésadónak van egy feltétele hogy missziót kezdhess nála. Ez a feltétel többnyire az hogy legyen nálad némi kábszer olyan s annyi amennyit ő kér. Tehát ha valahol kék a betűjelzés menj oda, nézd meg a végigjátszást majd kiírja neked a játék milyen drogra lesz szükséged és mennyire. Ha megvan a drog akkor a betűjelzése sárgára változik s szabad a pálya.

Főküldetési ágazatrajzMellékküldetésekRandom karakterekOroszlánok lehetséges helyeiMegvehető házakDrogdílerekKamerákRampagek és Riding ShotgunokUgratásokEgyéb Térképek
Élet, Páncél, Fegyverek
Térkép
Pay `N` Spray, Bobshop, Benzinkutak, Kaparós Irodák, Tatto üzletek
TérképIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!