Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Vice City


Küldetéslista


In the Beginning -

Ken Rosemberg
1.The party 100$
2.Back alley brawl 200$
3.Jury fury 400$
4.Riot 1000$

Avery Carrington
1.Four iron 500$
2.Demolition man 1000$
3.Two bit hit 2500$

Colonel Cortez
1.Treacherours swine 250$
2.Mall shootout 500$
3.Guardian angels 1000$
4.Sir yes sir 2000$
5.All hands on deck 5000$

Ricardo Diaz
1.The chase 1000$
2.Phnom penh `86 2000$
3.The fastest boat 4000$
4.Supply et demand 10000$
5.Rub out 50000$

Kent Paul
1.Death row -

Tommy Vercetti
1.Shakedown 2000$
2.Bar brawl 4000$
3.Cop land 10000$
4.Keep your friends close... 30000$

Umberto Robina
1.Stunt boat challenge 1000$
2.Cannon fodder 2000$
3.Noval engagement 4000$
4.Trojan voodoo 10000$

Auntie Poulet
1.Juju scrambla 1000$
2.Bombs away! 2000$
3.Dirty lickin`s 5000$

Love fist
1.Love juice 2000$
2.Psycho killer 4000$
3.Publicity tour 8000$

Mitch Biker
1.Alloy wheels of steel 1000$
2.Messing with the man 2000$
3.Hog tied 4000$

Malibu Club
1.No escape? 1000$
2.The shootist 2000$
3.The driver 3000$
4.The job 50000$

Phil Cassidy
1.Gun runner 2000$
2.Boomshine saigon 4000$

Print Works
1.Spilling the beans 2000$
2.Hit the courier 5000$
3.Cap the collector 30000$

Film studios
1.Recruitment drive 1000$
2.Dildo dodo 2000$
3.Martha`s mug shot 4000$
4.G-spotlight 8000$

Kaufmann Cabs
1.V.I.P. 1000$
2.Friendly rivalry 2000$
3.Cabmaggedon 5000$

Mister Black
1.Road kill 500$
2.Waste the wife 2000$
3.Autocide 4000$
4.Check out at the check in 8000$
5.Loose ends 16000$

Cherry Poppers Ice Cream Factory
1.Distribution 1000$

Boatyard
1.Checkpoint charlie 5000$

Pole Position Strip Clup
1.I`m Hot Tonight!

Sunshine Autos
-Import Export
-Autóversenyek

Végigjátszás


1.In the Beginning
Pattanj egy kocsiba és hajts el a mentőházadhoz.

Ken Rosemberg Kép

1.The Party
Menjünk el Rafael Ruhás boltjához és váltsunk ruhát, ahogy átöltöztünk szert tehetünk egy jó kis motorra, motorozunk el az Ocean Beach-hez itt másszunk bele a lila jelzésbe és nézzük szépen végig a videót, ha ezzel megvagyunk, akkor egy Colonel Cortez lánya Mercedes fog követni minket őt el kell vinni a Pole Position Clubhoz. Ezután annál a boltnál ahol a ruhát felvettük ez a Soiree névre hallgató ruha mindig elérhető lesz és egyuttal a Street névre hallgató ruhánk is elérhetővé válik. Ez az a ruha amiben eredetileg a játékot kezdtük. Továbbá a főküldetések során lesznek majd még ruhák elérhetők amiket különböző helyeken tudunk felvenni.

2.Back Alley Brawl
Menjünk a Malibu Clubhoz és látogassuk meg Kent Pault, ha itt végeztünk keressük meg a Chefet Ocen Drive-nál, öljük meg, majd vegyük el tőle a telefont. Most már tudunk hívásokat fogadni. Hirtelen észreveszünk egy fekete férfit, Lancenek hívják. Elkezdődik egy párbeszéd melyben kritizál minket, majd elmondja, hogy segíteni szeretne. Mi természetesen visszautasítjuk a segítségét. Hirtelen három Chef jelenik meg mögöttünk, Lance odaadja nekünk a pisztolyát, majd mondja, hogy kövessük. Nem muszáj megölni a Chefeket inkább kövessük Lancet. Szálljunk be Lanceel a fehér Infernusába, majd menjünk az AmmuNation-be itt bemutatja nekünk, hogy vegyünk fegyvereket. Menjünk vissza a Hotelhez.

3.Jury Fury
Ahogy kilépünk az ajtón, a kint álló embert elüti egy autó. Semmi más dolgunk nincs, csak vegyük fel a kalapácsot és menjünk a térképen kijelölt helyre, ha oda értünk találkozhatunk egy férfival, aki egy nővel beszélget, kicsit csapjuk meg az úriembert (ne öljük meg), az emberünk beszáll az autójába és megpróbál elhajtani, ekkor jön egy nagyobb méretű kocsi. Lépjünk oda az emberünk autójához és verjük szét (a kocsit :)). Ha jól csináltuk az autóban ülő ember elszalad, ezután menjünk a következő ponthoz, amit a térképen látunk. Az itt levő kocsit is szét kell verni.

4.Riot
Menjünk el Rafael legközelebbi márkaboltjába és vegyünk egy munkás szerkót. Ezzel megvagyunk fogjunk egy autót és vezessünk el szépen a térképen jelzett helyre. Ahogy odaértünk láthatunk pár szintén jómunkásembert :) Menjünk be közéjük és csapkodjunk meg párat (min 4.), ezzel elindítottunk egy tömegverekedést és az őrők kinyitják a kaput. Ha ez sikerült menjünk be a kapun a furgonokhoz és robbantsuk fel a kocsikat. A járművek mellett találsz robbanóhordókat ezzel könnyebb. A misszió után elérhetővé válik a Coveralls ruha.

Avery Carrington Kép

1.Four Iron
Ismét Rafaelnél kell kezdenünk, kivételesen most egy golf szerkót kell magunkra öltenünk. Felöltözés után menjünk el a golfpályára, ezt a térkép jelöli. Belépéskor minden fegyverünk kinn marad az utcán ezért próbálj meg ne a kapun bemenni hanem oldalt lesz egy ugrató és egy kocsira rá ugorva próbálj meg bejutni így fegyvereid megmaradnak. Pattanjunk be a Caddy-be (golfautó) és hajtsunk a térképen megjelölt ponthoz. Itt a golfozó férfit kell megfosztani az életétől. Amint megzavarod őt vagy az őreit a férfi golfkocsiba pattan őrei meg megpróbálnak elkapni. Ha a célszemély kiér a golfpályáról kocsiba száll így nehezebb elkapni. Próbáljuk meg még a golfpályán kicsinálni. Mielőtt megzavarnánk őket az emelvény környékén levő össze golfkocsit toljuk a vízbe hogy a faszinak ne legyen mibe beszállni vigyázz te nehogy beess. Az egyik golfkocsiba ül az egyik őr abba szálljunk be utoljára. Ezáltal a célszemély szaladni kezd a kijárat felé mivel nincs mibe beülnie így már könnyedén kivasalhatod a golfkocsival. Közbe vigyázz a téged basztató őrökre. A misszió után elérhetővé válik a Country Club ruha.

2.Demolition man
Avery egy útjában álló épület megsemmisítésével bíz meg bennünket. Szálljunk be az egy saroknyira lévő "Topfun" mikrobuszba. Ebből a kocsiból kell irányítanunk a távirányítós helikoptert, mellyel a feladatunk a következő lesz: 4 dinamitot kell elhelyeznünk a térképen jelölt helyeken. Az egyik a földszinten, míg a maradék hármat az épület különböző szintjein találhatjuk meg. Mielőtt felvennénk a helikopterrel a dinamitot repkedjünk vele egy kicsit, nehéz lesz megszokni az irányítását. Az se számít ha felrobbantjuk a helikoptert, nem halunk meg, és a küldetést adó Avery sincs messze, szóval amíg nem érezzük magunkat távirányítós helikopter bajnoknak ne nagyon vágjunk bele a küldetésbe, mert igen mókás szózatok fognak elhangozni szánkból miután a helikopter már 10x nem azt csinálja amit mi akarunk.
Irányítás:
Num bill.9 - előre
Num bill.6 - hátra
Num bill.1 - balra fordulás(!)
Num bill.2 - jobbra fordulás(!)
W - emelkedés
S - süllyedés
Amint felszedjük az első dinamitot elindul a visszaszámlálás 7 percünk lesz teljesíteni. Manőverezzük a dinamitokat az őket megillető helyekre. Vigyázat! A 2. és 3. emeleten pisztolyos rendőrök, míg az alsóbb szinteken eszelős kalapácsos munkások ólálkodnak,akiket nemes egyszerűséggel szétkaszabolhatunk a helikopter propellerével. A bombák helyeinek jelzései változóak. Lehet csúcsával felfele mutató háromszög, csúcsával lefele mutató háromszög és lehet négyzet. Ha négyzet akkor van velünk egy szintbe a hely. Ha felfelé mutató akkor felettünk van ha lefelé akkor alattunk.

3.Two bit hit
Avery arra kér minket, hogy magunkat kubainak álcázva öljünk meg egy Costa Ricai bandavezért, ezzel bandaháborút szítva e két csoport között (amúgy az indító animációnál feltűnik a GTA 3-ból ismerős, bőszen jegyzetelgető Donald Love aki majd a Liberty City Stories -ba egy küldetés során kinyíratja Avery-t). Menjünk el szépen Rafaelhez, itt magunkra ölthetjük a Kubai ruhát. Majd menjünk a térképen feltüntetett pontra, ha oda értünk üssük el egy kocsival (nyíl mutatja), majd térjünk vissza Little Haiti-ba. Vagy csendben oda is lopózhatunk és távcsövessel lőjük le. Ha nemsikerül egyik manőver se ő beszáll a kocsijába és ha követed ő koporsókat fog dobálni ki a kocsiból aminek ha nekimész kigyullad a kocsid részlegesen. Ha a faszi halott akkor el kell hagynod Little Haiti környékét hogy megkaphasd a jussod. Ha az üldözés során már eleve elhagytátok automatikusan megkapod a jutalmat. A misszió után elérhetővé válik a Havanna ruha.

Colonel Cortez Kép

1.Treachorus swine
Cortez azzal bíz meg minket, hogy likvidáljuk egyik emberét aki elárulta őt. A küldetéshez kapunk tőle egy láncfűrészt. Ezzel felszerelkezve hajtsunk oda a térképen megjelölt pontig, majd állítsunk be az épületbe ahol megjelenésünk nem kis meglepetést vált ki a bent tartózkodókból. Az áruló kimenekül az épületből, emberei megtámadnak minket, azonban nem jelenthetnek különösebb gondot nekünk, vágjuk őket ketté. Miután végeztünk velük vegyük üldözőbe az árulót, és társaihoz hasonlóan kaszaboljuk szét a láncfűrésszel. Ha ez megtörtént, üldözöttségi szintünk kettőre ugrik, a ház mellett(amiben iménti áldozatunk tartózkodott) találhatunk egy rendőrcsillagot ezt szedjük össze. Közben a térképen megjelenik az újabb pont, amely a pay`n spray. Ide nem muszáj elmenni mert a maradék egy csillagos körözésed magától is eltűnik egy idő után. A misszió után elérhetővé válik a Casual ruha.

2.Mall shootout
Ebben a misszióban egy Cortez francia technikusával kell találkoznunk egy bevásárló központban, és megszerezni tőle a Cortez számára különleges fontossággal bíró csipet. Menjünk a bevásárló központba, ahol a mozgólépcső segítségével az első emeleten elegyedjünk szóba a franciával. Átvezető következik, melyben katonák zavarják meg ügyködésünket, a francia elmenekül motorjával. A bevásárlóközpontot megszálló katonákkal ne nagyon törődjünk, inkább kövessük a menekülő technikust, ha futás közbe sikerül kinyírni ügyesek vagyunk ha nem akkor egy motorra száll s így menekül. Lényeg hogy haljon meg és a táskát vidd vissza Cortezhez.

3.Guardian angels
Cortez egy tranzakció lebonyolításának felügyeletével bíz meg minket. Menjünk a térképen jelölt parkolóházba, ott vegyük fel a fegyverünket. Miután ezzel végeztünk megjelenik a szakácsos küldetésből megismert fekete férfi, ezúttal be is mutatkozik, Lance-nak hívják. Szálljunk be a kocsijába majd hajtsunk el vele a leendő üzlet helyére, itt foglaljuk el a kijelölt pozíciónkat, guggoljunk le és várjunk.(Fegyverrel a kézbe) Megjelennek az ügyfelek, már-már úgy tűnik, hogy minden rendben van, amikor megjelenik pár úriember egy autóban...Nem aláírást akarnak kérni tőlünk, miután kiszálltak autójukból lőjük szét a fejüket. Aztán megjelennek megint... és megint...és megint...majd újra! Miután végeztünk a ránk támadókkal két motoros fickó tűnik fel a láthatáron, egyik kikapja a táskát Diaz kezéből. Feladatunk az lesz, hogy visszaszerezzük tőle az őt meg nem illető csomagot. Az animáció után pattanjunk fel arra a motorra, amivel az egyik ember elesett. Kövessük a másik motorost, ha van nálunk UZI, akkor a legalkalmasabb pillanatban, amikor a motoros mögött vagy mellet vagyunk lőjük szét. :) (Ezt meglehet még úgyis csinálni, hogy beszállsz egy autóba és elütöd) Miután végeztünk vele kapjuk fel a táskát és vigyük vissza a térképen jelölt helyre Diazhoz.

4.Sir, Yes Sir!
Cortez ebben a misszióban azzal bíz meg minket, hogy egy katonai konvojból lopjunk el egy tankot, ez elsőre könnyűnek hangzik. Még a küldetés elején nézzük át fegyverkészletünket, hogy még megvan e helikopterágyú, ha megvan akkor könnyebb dolgunk lesz, ha nincs, akkor menjünk el a legközelebbi fegyverboltba. Golyóálló mellényt automatikusan kapsz a küldetéshez. Menjünk el a térképen jelölt helyre. (a térkép a konvojt mutatja) A konvoj előtt egy fedezéknél álljunk meg fegyverrel a kezünkben, majd lőjük ki először az katonaszállító teherautókat, majd szép sorba a többit. Ha mindenkit szétlőttünk a tankos manus, egy idő után kibújik a tankból, lőjük le. Lövöldözés nélkül is meglehet csinálni a küldit. Szerezz egy molotov koktélt és amikor a tankhoz érsz ne zavard meg őket bújj fedezékbe és a tankot dobd meg. Ettől kiszállnak a sofőrök. A téged lövőkkel ne foglalkozz hanem a tankba szállj be. Persze ha életveszélyesen útba vannak katonák őket csináld ki. Szálljunk be a tankba, rögtön kapunk egy 3-as üldözési szintet. A tankot egy közelbe lévő garázsba kell leszállítani siessünk vele, mert a tankba egy időzített detonátor lapul.

5.All Hands On Decks!
Cortez megkér minket, hogy védjük be a yachtját, pár nem kívánatos fekete ruhás Franciától. Kapjuk fel a yacht fedélzetén lévő Kruger puskát, ezzel kell majd irtanunk az embereket. Először a yacht mögött fognak jönni kisebb-nagyobb csónakok/hajók, ezeket mind lőjük szét. Vigyázzunk arra, hogy nehogy észrevétlenül feljöjjenek a hajónkra. Ezután a híd alatt egy hajókkal kirakott barikádba ütközünk mindet süllyesszük el. Később jön majd 2 helikopter, melyből emberek ugrálnak ki, majd jön egy Hunter helikopter ezt is ugyan azzal a Kruger fegyverrel lőjük szét. Ha végeztünk a melóval Cortez megköszöni a segítségünket, elmondja, hogy elhagyja a várost és megkér, hogy vigyázzunk Mercedeszre. Hálája jeléül kapunk tőle egy csinos kis motorcsónakot amivel kihajózhatunk a partra.

Ricardo Diaz Kép

1.Tha Chase
Diazt épp gyengébb pillanatában találjuk, fogadtatásunk nem lesz túl szívélyes. Megbíz minket egy áruló üldözésével. Annyi dolgunk van, hogy elmenjünk a térképen jelölt helyre, itt felmegyünk az ablakhoz, eközben mögénk került az a férfi, akit keresünk. Ahogy meglát minket feltűnően megijed és elkezd rohanni a tető felé. Kövessük, ahogy felérünk a tetőre elkezd ránk lőni, majd futásnak ered a tetőn. Itt is követnünk kell (zárójelbe megjegyezném, hogy a tetőn van 2 hely ahol csak egy fa rámpán tudunk átmenni, figyeljünk rá le ne essünk) a vége felé az emberünk leugrik a tetőről és barátjával elhajt. Pattanjunk rá az ott álló motorra és kövessük. (nem szabad megölni az árulót) Az üldözés közben ránk lő, ha ügyesek vagyunk nem talál el. A misszió akkor ér véget amikor a srác bemenekül egy romos házba.

2.Phnom Penh `86
Diazhoz érve egy régi ismerősbe botlunk, Lance-ba, aki Quinton néven mutatkozik be. A küldetés lényege az lesz, hogy vissza kell szerezni a Diaztól ellopott pénzt az árulótól. Miután Lanceel felszálltunk a helikopterre, elmondja nekünk teljes nevét: Lance Vance. Nekünk annyi dolgunk van, hogy a helikopterről irtsunk ki minden mozgó embert :) Ha ezzel megvagyunk leszáll a helikopter és kirak minket egy szép kis fegyverrel a kezünkben. Menjünk be a házba és lőjük szét az itt levők fejét, ha ezzel végeztünk tetőre felérve gyűjtsük be a táskát.

3.The Fastest Boat
Ebben a misszióban azzal vagyunk megbízva, hogy lopjunk el, egy csónakot Vice Portból. Menjünk el a térképen jelölt pontig, és lépjünk be a zárt területre, itt találkozunk majd egy csomó emberrel, akik látszólag nem igazán szeretnek minket, velük ne nagyon foglalkozzunk. Rohanjunk el mellettük de vigyázzunk mert ütős fegyvereik vannak inkább végezz velük már csak a fegyverükért is. A közelbe hajótároló, amiben van 3 szerelő őket nyírjuk ki, mellettük található egy irányítópult, amivel leengedhetjük a hajót a vízbe. Ezzel megvolnánk újabb emberek jönnek minket levadászni ha útba vannak lőjük le őket közbe rohanjunk a hajóhoz, ekkor hármas fokozatú üldözési szinttel lettünk gazdagabbak. A hajóval induljunk el a térképen jelölt ponthoz a zsarukkal ne foglalkozzunk.

4.Supply & Demand
Ebben a küldetésben azzal a csónakkal kell majd mennünk, amit a "The Fastest Boat" küldetésben elloptunk. Először is menjünk a csónakhoz, ezt a térkép jelzi, a itt egy rövid párbeszéd kezdődik Lance és Tommy között. Feladatunk elvezetni a hajót a yacht-hoz további négy motorcsónakost megelőzve he ők érnek előbb oda a küldetést buktad. Amikor ezt megcsináltuk Lance és Tommy helyet cserél, az-az Lance vezet, mi meg lőjük a minket követő hajókat. Ha épségben visszaértetek Diaz házához a küldetés sikeres. A misszió után elérhetővé válik a Black és a Blue Tracksuit ruha.

5.Rub Out Kép
Ebben a misszióban nem Diazal, hanem Diaz ellen vagyunk, küldetés lényege, hogy kinyírjuk, ebben M4-es gépfegyverek lesznek segítségünkre, meg persze Lance, aki szállítja nekünk ezeket az eszközöket. Induljunk el befele Diaz házába, minden mozgó embert nyírjunk ki. Lancere vigyázzunk, nehogy valami komolyabb baja legyen. A főbejáraton nem tudunk bemenni, mert az be van zárva, induljunk el hátra a medencék felé. Ha ott vagyunk láthatunk egy beltéri kis medence féleséget, ahol balra és jobbra lehet menni. Mi válasszuk a jobb oldalt. Menjünk végig, amíg tudunk, eljutunk egy nagy előtérbe, ahol van egy nagy lépcső itt van egy csomó ember, mindet nyírjuk ki. Végül jön Diaz, mutassuk meg neki, hogy mit tud az M4! Ha eleget lőttünk bele összeesik, majd elkezd kúszni-mászni. Elindul egy bejátszás amiben az a lényeg, hogy Lance és Tommy fejbelövi Diazt. Innentől kezdve Diaz háza és területe a te kezedbe kerül.

Kent Paul Kép

1.Death Row
Kent Paul elárulja nekünk, hogy Lance-et elkapták, feladatunk Lance kiszabadítása. Menjünk a térképen jelölt roncstelepre, ez a hely tele van rajongókkal, akik csak minket akarnak :) A kapuba álló 2-3 őrt lőjük le, majd befele haladva, irtsuk ki az embereket. A kiirtott emberek fegyvereit és pénzét szedjük mindig össze mert meglehetősen sok pénz van nálunk. Legbelül van egy garázs pár emberrel, nyírjuk ki őket is, Lance is ott van egy székhez kötözve, menjünk oda hozzá. Elkezdődik egy párbeszéd, ahogy vége van szálljunk be a garázs mellett levő kocsiba és vigyük el Lance-et a kórházba. Amint kiértek a kapun négy darab Cometes fog titeket üldözni ami eléggé megnehezíti a munkát ezért azt tanácsolom hogy miután kimentetek a kapun rögtön forduljatok jobbra a sikátorba és kerüljétek ki a Cometeseket.

Tommy Vercetti

1.Shakedown Kép
Saját üzletünk fellendülése érdekében le kell pár üzletet amortizálnunk a térképen jelölt bevásárlóközpontban 5 perc alatt. Ehhez a küldetéshez egy UZI ajánlott. Ahogy beléptünk a bevásárló központba a földszinten illetve az első emeleten vannak rongálásra váró üzletek. Az üzletek üveg kirakatait kell szétlőni és körözést is kapsz ami a küldi végére eltűnik. A misszió után megvehetőek lesznek a küldetést is adó összes ingatlan.

2.Bar Brawl Kép
Lance értesít minket, persze csak nagy faggatás után, hogy probléma van, mert nem akar az egyik bár védelmi pénzt fizetni. Dolgunk az, hogy 2 emberünkkel elmenjünk a térképen jelölt helyre, itt nyírjuk ki a két őrt. Ha ezzel megvagyunk, beszéljünk a tulajjal, ő elmondja, hogy hol vannak a biztonsági őrök stb. Innentől 5 perced lesz hogy a további dolgokat végrehajtsd. Menjünk a térképen jelölt helyre, itt tanyáznak a biztonságiak, nyírjuk ki mindet. Sajnos rossz hírem van, maradt még kettő, ők motorral menekülnek. Eredjünk utánuk és nyírjuk ki őket. Ha követed őket néhány Securicar nehezíti a dolgod de te csak a motorosokkal törődj.

3.Cop Land Kép
Ebben a küldetésben fel kell robbantanunk, az előzőleg szétvert bevásárlóközpont egyik boltját, Lance segítségével. A bevásárlóközpont bejáratát egy rendőr, a bolt bejáratát pedig kettő katona őrzi. Hogy ne legyünk annyira feltűnőek magunkra kell öltenünk egy rendőr ruhát. Ezt úgy tehetjük meg, hogy szerzünk egy 1es üldözési szintet és behajtunk a térképen jelzett garázsba (persze úgy, hogy 2 rendőr is bejöjjön). Ahogy kinyílik a garázs ajtaja láthatjuk, hogy rendőr ruhában vagyunk. Még mindig nem teljes a kép, kell még egy rendőrautó. (amúgy bármilyen kocsival mehetsz) A garázs bal oldalán találhatunk egy zsír új rendőrkocsit. Most menjünk a bevásárlóközponthoz, menjünk be az ajtón, majd jobbra forduljunk, ott van a robbantásra váró bolt. Menjünk be, majd ahogy élesítettük a bombát rohanjunk ki. Robbanás után irány haza. Sajnos kaptunk egy 4es üldözési szintet. Szaladjunk ki a bevásárlóközpontból ott ahol bementünk és szállj be a kocsiba ami még vélhetően ottvan. Próbáljunk meg épségben visszajutni a házatokba. Ha gondolod előtt a legközelebbi Pay`N`Spraybe szüntesd meg a körözést de nem szükséges. Ha megérkeztünk házunk előtt megjelenik egy bevételforrás itt naponta 5000$ termelődik amit ha erre járunk felszedhetünk.

4.Keep Your Friends Close Kép
Elérkeztünk a játék történetének utolsó küldetéséhez. A misszió előtt nem árt Philnél bevásárolni Minigunból, sok felesleges strapát megkönnyíthetünk majd vele. A misszió elején Lance közli velünk, hogy Forelliék a nyakunkon vannak. Tommy megpróbálja hamis pénzzel becsapni Sonny "barátját", azonban Lance ekkor rezzenéstelen arccal közli, hogy ő mar Sonny oldalán áll. A misszió első részében meg kell védenünk a széfet a maffiózóktól, ezt legkönnyebben úgy tehetjük meg, hogy kimegyünk a szobából, fel a 2. emeletre és innen minigunnal szépen bevédjük a szobát és a lépcsőt. Egy idő múlva a képernyő alsó részén megjelenik egy felirat, hogy ideje helyretennünk Lancet. Kövessük a "barátunkat", aki a 2. emeletről lő minket, Minigunnal aprítsuk szét. Menjünk vissza széfes szobába, majd az animáció után végezzünk Sonnyval is.

Umberto Robina Kép

1.Stunt Boat Challenge
Ezúttal egy kubai amigó kér meg minket, hogy mutassuk meg motorcsónakázási tudományunkat. A motorcsónakkal menjünk át mind a 27 checkpointon.

2.Cannon Fodder
Feladatunk a következő, szerezzünk egy nagy járművet, amibe 3-4 ember elfér, menjünk a térképen jelölt ponthoz, itt beszáll a kocsinkba 3 Kubai. Majd hajtsunk a Haitik területére (térkép jelöli) itt szálljunk ki, majd minden mozgó Haitit lőjünk le. Vigyázat! A tetőn van egy mesterlövész, végezzünk vele. Menjünk be a raktárépülethez, rögtön jobbra van egy furgon, szálljunk bele. Vigyük a furgont a térképen jelölt ponthoz kettes szintű körözéssel a nyakunkon.

3.Noval Engagement
Először szerelkezzünk fel Body Armorral és valami automata fegyverrel, majd menjünk el Ricohoz Vice Portba, ahol már vár minket. Szálljunk be a motorcsónakba. Elvisz minket a Haitikhoz, ahol az lesz a dolgunk, hogy lopjunk el tőlük drogokat. Lőjük le a hajókon és a "mólón" tartózkodó embereket. Ahogy partot értünk óvatosan nyírjunk ki minden utunkban állót, ha ezzel megvagyunk, akkor szedjük fel a táskákat, majd a ház háta mögött parkoló autóval menjünk vissza a kubai kávézóba. Vigyázz a ház oldalánál Stubby Shotgunos faszik várnak rád. Ha a körözés nagyon bosszant menj Pay`N`Spraybe de nem muszáj.

4.Trojan Voodoo
Szerezzünk egy Haiti banda autót (Voodoo), majd menjünk a térképen jelölt ponthoz, ahol találkozhatunk Kubai társainkkal. Elindulásuk után kövessük őket. Menjünk be a Haiti raktárépület területére, parkoljunk le a megadott helyre. A közelben lévő ellenséget nyírjuk ki, majd menjünk be az épületbe. Az emeleten egy, a földszinten két bombát kell élesítenünk. Amint lerakod az első bombát további 45 másodperced lesz a másik kettő elhelyezésére. Ahogy ezek megvannak rohanjunk kapu felé, ahol bejöttünk. Ez sajnos zárva van, forduljunk a kapunál jobbra, majd az épület oldalán menjünk fel a lépcsőn a tetőre. Bummmm.

Auntie Poulet Kép

1.Juju Scramble
Menjünk el a térképen jelölt helyre. Még mielőtt felmennénk a tetőre parkoljunk le az épület oldalánál valami gyors kocsival, majd irány a tető. Ahogy felvettük a táskát 1 percünk lesz a kövi táska összeszedésére. Rohanjunk el, majd a kocsiba beszállva gyűjtsük össze a táskát és ismét 1 perc áll rendelkezésre a következőhöz. Közbe egyre nagyobb körözéseket kapunk. Ha megvan mind a három táska vigyük vissza Auntie Poulet házához.

2.Bombs Away!
Menjünk a térképen jelölt ponthoz, ahol üljünk be a "topfun" furgonba. Ezt az RC repülőt is a Demolition Man misszióból ismert módon kell irányítani, a küldetéshez 3db áll rendelkezésünkre. Vezessük el a repülőt a Kubaiakhoz, melyet a térképen láthatunk, majd dobjuk le a bombákat, célozhatjuk a kocsit, hajókat, teljesen mindegy, mert mindent le kell bombáznunk. Ha túl sokat tökölsz a kocsi vagy hajók elindulnak így nehezebb őket elintézni.

3.Dirty Lickin`s
Ebben a küldetésben is a Kubaiakat kell ritkítanunk, mindezt egy mesterlövész puska segítségével, melyet Poulet házában szedhetünk össze. Menjünk a térképen jelölt ponthoz, mely egy tető, ide egy lépcső segítségével juthatunk fel. Tetőről lenézve látunk egy szép kis verekedést. Minden Kubait lőjünk le akit látunk, mikor már nagyon megfogyatkoztak, jönni fognak erősítések mindet irtsuk ki. Ha minden Cubai meghalt s legalább egy Haiti még életben van akkor a küldetés sikeres.

Love Fist Kép

1.Love Juice
Mint a beszélgetésből kiderült a srácoknak drog kell, ezt beszerezhetjük a legközelebbi drogárusnál :) Menjünk el a kijelölt ponthoz, majd álljunk a jelzéshez (kocsival, motorral). Dudáljunk egyet, ekkor odajön hozzánk a dealer, odaadjuk neki a pénzt, de mi nem kapunk tőle semmit. A dealer motorjával jobbra menekül. Menjünk utána, öljük meg és szedjük el tőle a táskát. Közben kapunk egy telefont, hogy Mercedeszért el kellene mennünk. Menjünk el a szállására, ott keressünk egy gyors kocsit vagy motort, majd vigyük el Love Fisthez. Gyorsan mert csak másfél perced lesz rá.

2.Psycho Killer
Feladatunk nagyon könnyű, szálljunk be a Love Fist előtt parkoló kocsiba, majd hajtsunk a térképen jelölt ponthoz, itt őrjöngő tömeg fogad minket. Az egyik "rajongó" lelövi az egyik biztonsági őrt, majd menekülésnek ered. Vigyázzunk az üldözésével, mert egyszer csak kijön elénk egy nagy méretű jármű és eltorlaszolja az egész utat, tiszta olyan mint a filmekben :). Majd ha utolértük öljük meg. Ha elmenekül a küldetést buktad.

3.Publicity Tour
Love Fist értesít minket, hogy szerintük psycho killer még él. Megkérnek minket, hogy vigyük el őket a koncertre. Minden jónak tőnik, amíg be nem kapcsolják a magnót. Psycho Killer tudatja velünk, hogy bombát rejtett el a kocsiban. A bomba sebesség érzékeny, az-az, ha túl lassan megyünk felrobban. A feladat, hogy folyamatosan vezessünk, ne álljunk meg, ne nagyon lassítsunk próbáljunk meg valahogy a főútra keveredni. A bombát egy pár perc alatt hatástalanítják. Ahogy végeztek a bombával, menjünk el a térképen jelölt Love Fist koncertre.

Mitch Biker Kép

1.Alloy Wheels of Steel Útvonal
Biker arra kér minket, hogy mutassuk meg mennyire tudunk motorozni, persze rendesek vagyunk és megmutatjuk. Pattanjunk motorra egy Angel vagy egy Freeway motorra és álljunk be a rajtvonalhoz. Semmi különlegeset nem kell csinálni csak meg kell nyerni a motorversenyt. Nagyon könnyű elsőnek lenni, mert a versenytársak főleg a kanyarokba szoktak elbukni. Te csak szépen fékezgess a kanyaroknál úgyis te nyersz. 1 körös verseny 3 ellenféllel és 18 checkpointtal.

2.Messing With The Men
Meg kell mutatni Bikernek, hogy milyen tökös gyerekek vagyunk. Röviden leírva, káoszt kell csinálni a városban, ezt a következőképpen tehetjük meg. Fogj valamilyen fegyvert és lövöldözz lődd az embereket és robbantgasd fel a kocsikat amíg a látható mérce maxra nem tornázódik. Minderre összesen 2 percet kapsz.

3.Hog Tied
Biker megbíz minket, hogy szerezzük vissza, az ellopott motorját. Keressünk egy gyors motort, majd motorozzunk a térképen megjelölt ponthoz, ahol egy lépcső segítségével át kell ugratni, a szembe lévő ház tetejére. Ha ez sikerült ugorjunk le a tetőről és menjünk a garázshoz, melyben a motor van, ezt a térkép mutatja. Vigyázz a területet elég jól őrzik. ha motor megvan szintén egy lépcső segítségével ugrass ki a területről. Ezután sincs még vége kb. 4 furgonos fog üldözni még míg visszaviszed Bikernek a motort. Ajánlatom ezen küldihez az hogy amikor kiugratsz szállj le a motorról fuss fedezékbe és próbáld meg likvidálni a furgonokat persze úgy hogy a motor azért ne robbanjon fel.

Malibu Club Kép

1.No Escape?
Feladatunk kiszabadítani Cam Jones-t a VCPD HQ épületéből (rendőrség). Menjünk el a Malibu Club-ra nem messze lévő rendőrségre. Rejtsük el fegyverünket, majd menjünk be az őrsre. Itt rögtön forduljunk balra és vegyük fel a rendőr egyenruhát. A folyosó végén forduljunk jobbra, itt található az a belépőkártya, amivel Jones-t ki tudjuk szabadítani. Menjünk vissza és az első ajtón forduljunk jobbra, itt találhatóak a cellák. Induljunk el kifelé, a ránk támadó rendőröket lőjük le. Ekkor már az üldözési szintünk négyes fokozaton van, gyorsan menjünk a Pay`n Spray-be és festessük át a kocsit. Ha ezzel megvagyunk szép nyugodtan vigyük haza Jones-t. A misszió után elérhetővé válik a Cop ruha.

2.The Shootist
Menjünk el a Downtowni AmmuNationbe, ott találkozunk Phil Cassidy-vel. Tommy elmondja Philnek, hogy segíteni szeretné őt a munkájában. Phil, megszeretne győződni róla, hogy nem vagyunk zöld fülűek és tudunk lőni. Ajánlatos az egér sensitivity-jét alacsonyra állítani, a pontos célzás érdekében. Három próbán kell megállnunk a helyünket. Összesen 60 pontot kell összegyűjtenünk, hogy sikeresnek mondhassuk ezt a küldetést.

3.The Driver Útvonal
A küldetésben a kissé ideges Hilary-t kell legyőznünk autóversenyben. Ám, hogy ne legyen ilyen egyszerű a dolgunk, az ő kocsija gyorsabb és ráadásul két csillagot is kapunk illegális versenyzésért, úgyhogy ilyen feltételek mellett kell legyőznünk. 1 körös verseny 1 ellenél 18 checkpoint. A jármű egy Sentinel lesz ami elég lomha Hilary kocsijához képest. Ha esetleg van rá lehetőség válts gyorsabb kocsira de ezelőtt nemárt jóval megelőzni de ezzel a kocsval is meglehet nyerni a versenyt.

4.The Job
Miután megbeszéltük a tervet, a mi kis csapatunk útnak ered. Első utunk a bankhoz vezet itt öltözzünk át majd menjünk be. Feladatunk a széf megtalálása, ez a 3. emeleten van Cam is velünk jön közbe lesz pár őr akit le kell lőni. Itt Cam mondja hogy a széf időzáras ezért kell a bankigazgató. Menj az első emeletre és keresed meg az egyik szobába lesz az asztal alá bújva. Közbe lesz még pár biztonsági őr akikkel végezünk kell. Ha megvan a faszi vigyük fel a menedzsert a 3.-ra, majd menjünk le a földszintre nézzük meg mi a helyzet. Hamarosan halljuk a S.W.A.T.-osokat, hogy körülvették a bankot, nemsokára Cam megjelenik a pénzel és egy idő után pár helyen leszakad a mennyezet és onnan csúsznak le kötéllel a swatosok. Nyírjuk ki őket, majd menjünk ki a bankból. Egy rövidke bejátszás jön amiben egyik emberünket Hilaryt leölik. Ha a további menekülés közbe vagy a bankba Cam meghal nem gond csak vegyük fel a táskáját. Akire leginkább vigyázni kell az Phil. Szálljunk be a taxiba és hajtsunk a Pay`n Spray-be ezután a búvóhelyre ahol megkapod a jussod és a Malibu Club naponta 10.000$ bevételt termel amit ha arra jársz felszedhetsz. A misszió után elérhetővé válik a Bank Job ruha. Továbbá te a bankba bármikor visszatérhetsz fosztogatni egyszerűen be kell menned megkeresni az irodát ahol figyelni fog néhány pénzköteg össz 1000$ persze körözést is kapsz.

Phil Cassidy Kép

1.Gun Runner
Ebben misszióban el kell lopnunk a fegyvereket a Mexikói dealerek kocsijából, majd fel kell robbantanunk a járművüket, ezzel megbénítva az üzletüket. A Patriot előtt találunk egy detonátort, ezt szedjük fel, szálljunk be a kocsiba, majd hajtsunk valamelyik térképen jelzett pont felé. Ha közel vagyunk, akkor helyezzünk el egy detonátort az úton, majd, ha a kocsi odaér robbantsuk fel. Általában csak az egyik robban fel. Szálljunk vissza a kocsinkba, majd onnan lőjük ki a megmaradt mexikói autóját. Felrobbanás után leesik a platóról pár fegyver, ezeket szedjük fel. Értesítést kapunk, hogy a Mexikóiak segítséget kértek. A segítség kis motorokon fog megérkezni, ami nem igazán sokat ér, míg nem szálnak le róla. :) Induljunk el a másik irányban, ugyanúgy tegyük le a detonátort, majd robbantsuk fel. A másikat is ugyan azzal a módszerrel, lőjük szét, majd szedjük össze a fegyvereket. Induljunk vissza a térképen jelölt helyre. nem muszáj a detonátort használni amúgy a lényeg az hogy a leeső dobozok fegyverei fel legyenek szedve és legyenek felrobbantva a furgonok. A módszert hogyan és mivel csináljátok rátok van bízva. Amúgy a doboz akkoris leesik a kocsi platójáról ha csak nekimész nem kell hozzá felrobbantani.

2.Boomshine Saigon
Phil lehet, hogy most egy kicsit sokat ivott. Azért hívott minket, mert megakarja mutatni az új bombáját. A bevezető videóban láthatjuk, hogy a távirányító nem igazán akar működni, erre Phil odamegy a bombához, bütyköl rajta valamit, majd felrobbantja. A robbanás miatt sajnos leszakadt a jobb keze. Feladatunk elvinni őt a kórházba, mielőtt meghalna. A vezetés nem olyan egyszerű, ide-oda fog inogni a kameraállás. A kórházhoz érve Phil kitalálja, hogy vigyük máshova, mert itt sok a rendőr. Fuvarozzuk el a térképen jelölt helyre. A misszió után Phil területén lehetőségünk nyílik fegyvereket venni persze jó drágán.

Print Works Kép

1.Spilling The Beans
Ha gyorsan elakarunk jutni a térképen jelölt helyre (ez a Malibu Club), akkor pattanjunk be a nyomda mellett álló taxiba, ez pillanatok alatt elvisz minket és csak 9$-ba kerül. Menjünk be a klubba, ahol beszélgetés kezdődik Kent Paullal. Kent elmondja nekünk, hogy a nyomtatásról szóló információk a Triad banda kezében van. Azt is elmondja, hogy a Triad banda a Vice Porti kikötőben található. Menjünk el oda és vigyünk magunkkal pár fegyvert. A hajó előtt levő rámpa alatt van egy kis élet, lehet szükségünk lesz rá. Menjünk fel a hajóra nyugodtan lőjük le a biztonságiakat. Menjünk fel a hajó hátulján levő létrákon, majd menjünk a jelzéshez. Miután megkaptuk az információkat rohanjunk le a hajóról, mert riasztották a biztonsági őröket és a rendőrséget. Nemes egyszerűséggel ugorj a hajóról közvetlen a földre időt és életet spórólsz meg vele. Szálljunk be az autónkba és menjünk a közelbe lévő Pay`n Spraybe ha idegesít a körözés. Mivel csak két csillagoskörözést kaptál nemigazán jelenthet gondot így nem muszály elmenni a lefújatni a kocsit. Szépen menjünk vissza a nyomdánkhoz, az értékes információkkal a kezünkben. :)

2.Hit the courier
Ehhez a misszióhoz gyors kocsit használjunk! Menjünk le a dokkhoz, fontos, hogy a helikopternél előbb érjünk oda. Feladatunk egyszerű lesz: nyírjunk ki mindenkit, kapjuk fel a táskát majd menjünk vissza a nyomdához. Amint megzavarod a jónépet mindenki rád fog lőni a kapuba álló csajt lődd legelőször le mert Shotgunja van. Ha betudtál jutni a területre akkor az ott található három kocsi közül a középsőbe fog beszállni a célszemély. Ha netán sikerül az átszállása során lelőni könnyű dolgod van. Ha nem akkor üldöznöd kell. Mindenesetre a középső kocsi kerekeit lődd ki mielőtt beszállna így könnyű elkapni. Ami fontos hogy a kocsik épségbe legyenek mert ha mindegyik felrobban és a csaj még a helikopteren van akkor megijed nem száll le és buktad a küldetést. Ha a csaj táskáját megszerezted vidd vissza a Print Workshöz. Ezután a nyomda napi 8000$-t termel amit ha arra jársz felszedhetsz.

3.Cap The Collector
Sonny Forelli a városban van, és a pénzét akarja. Ennek érdekében embereit a mi vállalkozásaink megadóztatására küldi vagyis az épületeink bevételeit nyúlják le. Három motoros párt kell az örök vadászmezőkre küldenünk.

Film Studios Kép

1.Recruitment Drive
Az üzlet beindításához szükség lesz egy színészre, erre a szerepre Candy Suxx a legtökéletesebb. Küldetés előtt szerelkezzünk fel valami fegyverrel, ha gyorsan végezni akarunk, akkor erre a célra a helikopterre szerelhető ágyú a legjobb, ezt Phil bódéja mellett szedhetjük fel. Menjünk el Downtownba, a kijelölt ponthoz. Candy megérkezik, Tommy megkérdezi, volna e kedve szerepelni egy filmben. Természetesen Candy benne van. A bevezető alatt láthatjuk, hogy megérkezett a "rajongótábor" egy Sentinelel. Hárman szálnak ki belőle gyorsan robbantsuk fel a kocsit majd a téged támadókat is. Ha kocsi elmenekül sajnos utána kell erednek kocsival. Ha megvan menj vissza Candlhöz és menjetek a pizzériába, itt találkozunk Mercedeszel, akit szintén megkérdezünk volna e kedve filmezni. Még jó, hogy benne van :). Menjünk vissza a studióba.

2.Dildo Dodo
Menjünk a Studio mögé, itt található egy Skimmer repcsi. Szálljunk fel vele, majd gyűjtsük be az ellenőrző pontokat, ezzel elindul a szórólapok szórása. Próbáljunk meg minden ellenőrző pontot elsőre elcsípni, mert üzemanyagunk véges. 6 kék ellenőrző pont lesz a levegőbe amint egyen átmegyünk egy piros ellenőrzőpont lesz a következő. Minden kék pontnak van egy piros párja. Így össze 12 ellenőrzőponton kell átmenni.

3.Martha`s Mug Shot
Ebben a misszióban kompromittáló képeket kell készítenünk a leendő miniszter jelöltről, aki a szebb Amerikát a pornófilmek nélkül képzeli el. Kaptunk egy fényképező gépet, ezzel kell elvégezni a küldetést. Szálljunk be a studió területén lévő helikopterbe, majd kövessük Candyt. Megérkezik egy limuzin, melybe beszáll Candy. Kövessük, ha elértek a miniszterelnök házához, láthatjuk, hogy felmegy a tetőn lévő medencéhez majd a Alex Shrubal, párbeszédbe kezd. Ha helikopterrel követted akkor ne ment az épület fölé mert észrevesznek és buktad a küldetést. nem muszáj amúgy a helivel követni követheted kocsival is. De én leírom a legegyszerűbb megoldást. Nincs más dolgod mint felugorj a limuzin tetejére és szépen várd meg míg odaértek. Ha ottvagytok az épülettel szembe lesz egy nagyobb épület ebbe menj be és a lépcsőn felmenve amíg tudsz menj fel és az ablakon keresztül zoomolj rájuk és kapd le őket háromszor. ha megvan négy csillagos körözéssel a nyakadon iszkolj vissza a Film stúdióba. Ha gondolod fújasd le a kocsidat. Ami még fontos hogy a filmstúdió kapujába M4-es fegyverekkel várni fognak rád úgyhogy óvatos légy.

4.G-Spotlight
Tommynak megint "tuti" ötlete támad film népszerűsítése céljából. A misszióhoz szükségünk van egy PCJ-600as motorra, ezzel fogunk majd tetőről-tetőre ugrálgatni. Mindezt 14 perc alatt kell végrehajtanunk, mivel ha felkel a nap a mi kis ügyködésünk semmit se fog érni. (7:00ig végeznünk kell) Menjünk a térképen jelölt irodaházba menjünk fel a legfelső szintre, majd ugrassunk át a szemközti épületre, onnantól már lehet tudni merre menjünk. Csak szépen ugratgassunk amerre kell. Érdemes motorral végigcsinálni mert néhány Stunt Jumphoz csak így lehet eljutni persze csak akkor ha a 100%-os végigjátszás a célod. Ha nem akkor egy egyszerű megoldást ajánlok a motorral az elején ugrass át az épületen után hagyd a francba a motort. ugorj le az épületről, keress egy helikoptert és azzal szedd össze a további ellenőrzési pontokat. Sokkal egyszerűbb. A misszió után napi 7000$ bevételt termel a Filmstudio amit ha arra jársz felszedhetsz.

Caufmann Cabs Kép

1.V.I.P.
Menjünk el első fuvarunkért amire 1 percünk lesz. Ahogy leálltunk a térképen jelölt pontra, dudáljunk egyet. Elindul a leendő utasunk, de ekkor beparkol mellénk egy konkurens cég fuvarozója, aki szintén a mi "prédánkra" hajt. Balszerencsénkre a férfi a másik taxiba száll be. Induljunk a taxi után és folyamatosan szorítsuk le az útról, menjünk neki stb. Egy idő után a taxi utasa megunja a folyamatos rázkódást és átszáll a mi kocsinkba. Innentől már egyszerű a dolog, vigyük el a reptérre.

2.Friendly Rivalry
Vice Cityben nagyon megcsappant, a mi kis cégünk fuvarozásainak száma. A cég fellendülése érdekében meg kell semmisítenünk a rivális cég 3 kocsiját. Ezt legkönnyebben autóból UZI-val kilőve tehetjük meg ha van ütősebb ágyúd akkor azzal de egy sima bigbang kód is megteszi.

3.Cabmegeddon
Pattanjunk taxiba, majd irány a dokkokhoz, Mercedeszért. Álljunk a térképen jelölt pontra, majd dudáljunk. Sehol-senki, hol lehet. Ekkor behajt pontosan 6db taxi a konkurens cégtől, majd az életünkre törnek :) Egy percig kell kibírnunk, hogy ne robbanjunk fel. Körbe-körbe menjünk, így biztos nem lesz komolyabb bajunk de akár fel is robbanthatod őket rád bízom lényeg hogy éld túl egy percig. Egy perc letelte után megérkezik a főnök egy csíkos taxival öld meg egyszerűen lődd ki a kocsiból az ipsét de akár fel is robbanthatod. A misszió után napi 5000$ bevételt termel a Taxiállomás amit ha arra jársz felszedhetsz.

Mister Balck

1.Road Kill Kép
Meg kell ölnünk Carl Pearsont, mielőtt leszállít 50 pizzát kismotoron. A feladat nagyon egyszerű, üssük el autóval. :)

2.Waste The Wife Kép
Ebben a küldetésben rejtélyes megbízónk felesége, Mrs. Warren meggyilkolására kér meg minket. Feltétele: nem használhatunk fegyvert és balesetnek kell kinéznie a gyilkosságnak. Miután meghallgattuk a részleteket menjünk a térképen jelölt pontra. Itt megjelenik hölgyemény, és kocsijával már-már békésen haza menne, amikor jövünk mi. Kövessük a nőt, és elegánsan lökdössük hátulról az autóját :) A jobb felső sarokba láthatjuk mennyi kell még a kocsi megsemmisítéséhez. Ha kigyulladt a kocsija húzd el a csíkot.

3.Autocide Kép
Vice Cityben új európai bandák bukkantak fel, akik már készülnek kifosztani egy helybéli bankot. Feladatunk ezt megakadályozni. Induljunk el a telefontól balra található motorhoz, ami egy kiskapu mellett áll. Menjünk be, majd szedjük össze a mesterlövészt és az UZIt. Sajnos a küldetés időre megy 9 percünk lesz rá, ezért nagyon kell sietnünk. Első célpontunk Mike Griffin, aki Washington Beachen tanyázik, éppen el van foglalva egy hirdető táblával, lőjük le mesterlövésszel. Következő áldozatunk Dick Tanner, aki Ocean Drivenál van és egy Securicarba üldögél. Ne menjünk hozzá közel, mert észrevesz és elmenekül, próbáljuk meg távolról a szélvédőt átlőve kilyukasztani a fejét vagy ha ven rakétád megrakétázni. Ezután Marcus Hammondal és Franco Carterel kell végeznünk, szintén mesterlövésszel, vigyázzunk, nehogy észrevegyenek. Őket is megrakétázhatod ha gondolod mert egy Bobcat kocsival menekülnének el célozd meg a kocsit ebben az esetben. Menjünk Washington Beachhez, ott Nick Kongot kell rávennünk arra, hogy a hajójában aludjon mesterlövész puska a legalkalmasabb. Utolsó áldozat Charlie Dilson, aki motoron menekül. Taszítsd le és vasald ki.

4.Check Out At The Check In Kép
Menjünk el a Escobar Internationalnél lévő telefonfülkéhez. Itt megtudhatunk sok hasznos információt a küldetésről. Induljunk el jobbra, ott a növény mögött van egy mesterlövész fegyver, ezzel kell majd kilőni a célpontot. Nézzünk fel az első emeletre, ott láthatunk egy nőt, kövessük a célkereszttel de ne menjünk hozzá túl közel mert észrevesz a jobb felső sarokban lesz egy mérce milyen közel mehetsz hozz. Ahogy leért, odamegy egy férfihoz és megkérdezi tőle mennyi az idő. Lőjük le a férfit és az őrét is, majd vegyük el tőle a táskát. Két csillaggal és egy táskával büszkélkedhetünk. Induljunk el a kijelölt pont irányába, ami a Downtowni Ammu-Nation. Út közbe találkozhatunk pár autónyi ellenséggel de ne törődjünk velük amíg nem zavarnak minket túlságosan.

5.Loose Ends Kép
Ezúttal a telefonunk Little Havannaban, a Cherry Popper Ice Cream Factory hátsó kapujánál fog megcsörrenni. A telefonba tájékoztatnak minket, hogy a tetőn éppen egy üzlet zajlik. A misszió előtt szerezzünk be egy minigunt vagy M4-et ha nincs de akár egy sima géppityu is megteszi és egy body armort. Menjünk be a telefontól balra lévő kapun, itt rögtön láthatunk pár tagot, akik lőnek ránk, végezzünk velük. Folyamatosan befelé haladva terítsünk le mindenkit, de vigyázzunk, mert a tetőkön is ólálkodnak gazfickók. Ha felértünk a csomaghoz, ne rohanjunk oda, mert mögötte elrejtőztek emberek, óvatosan közelítsük meg, majd nyírjuk ki őket vagy dobj a két szellőző közé egy gránátot vagy molotov koktélt ami van. Ha megvan vegyük fel a táskát, majd a helikopter segítségével repüljünk a kijelölt ponthoz.

Cherry Poppers Ice Cream Factory Kép

1.Distribution
Feladatunk, hogy a jégkrémes kocsival bonyolítsunk le minél több üzletet. he elindult a küldetés legelőször indítsd el a fagyiskocsi zenéjét. A küldetés sikeres végrehajtásához min. 50 embernek kell eladni a jégkrémet. Egyszerűen álljunk meg ott ahol sok az ember és oda fognak szaladni aki kér fagyit. Vigyázzunk az eladással minden negyedik eladás után kapunk egy csillagos körözést. Mindig várjuk meg míg eltűnik de óvatosan mert a zsaruk sokszor onnan bukkannak fel ahol nem is számítasz rájuk pláne ha olyan terepen vagy ahol beolvadnak a környezetbe. Ha eladtunk elegendő mennyiségű árút szálljunk ki a fagyis kocsiból. A misszió után napi 3000$ bevételt termel a Fagyiüzem amit ha arra jársz felszedhetsz.

Boatyard Kép

1.Checkpoint Charlie
A két hajó közül választottal gyűjtsük össze a vizen az összes csomagot, összesen 26db van. Sajnos ez időre megy, először két és fél perc áll rendelkezésünkre, a feladat végrehajtásához. Minél többször csináljuk meg annál több pénzt kapunk a végén s egyre kevesebb időnk lesz a misszió végrehajtásához. A misszió után napi 2000$ bevételt termel a Hajóüzem amit ha arra jársz felszedhetsz.

Pole Position Strip Club Kép

1.I`m Hot Tonight!
Költsünk el 100 dollárt a táncosnőnél majd lépjünk ki. Ha újra belépsz másik nőt kapsz kinél megint 100 dollárt költs el majd ismét lépj ki. Majd be és így tovább. Összesen 3 csaj van. A misszió után napi 4000$ bevételt termel a Sztriptizbár amit ha arra jársz felszedhetsz. Az épület megvásárlása után automatikusan elérhetővé válik a Mr. Vercetti ruha.

Sunshine Autos

Import Export
Részletek a mellékküldetések menüpontban.

Autóversenyek
Részletek a mellékküldetések menüpontban.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!