Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Advance


Küldetéslista


Jump Start -

Vinnie
1.Dirty Laundry 1000$
2.Hot Wheels 3000$
3.Ill-Gotten 3000$
4.Payback 4000$
5.Fake ids 3000$
6.Getaway -

8-Ball
1.Twisted Metal 1000$
2.Ill Repute 4000$
3.Droppin` Bombs 6000$ vagy 12000$
4.Scorelli 5000$
5.Love Boat 5000$
6.Love of Money 20000$

Jonnie
1.Time`s Up 5000$
2.Sober Driver 6000$
3.Happy Hour 5000$
4.Grand Opening 6000$
5.Pocket Rocket 5000$
6.Political Will 10000$
7.Show the Money 1000$ vagy 5000$

King Courtney
1.Race to Run 10000$, 20000$ vagy 30000$
2.Latin Coffee 10000$
3.The Big Score 10000$
4.Fine Dining 10000$
5.Smackdown 40000$

Cisco
1.Flying High 10000$
2.Factory Wages 10000$
3.School`s Out 10000$
4.Mystery Killer 10000$ vagy 15000$
5.Decoy Disaster 20000$
6.Truth Revealed 100000$
7.Taking Revenge 20000$

Asuka Kasen
1.Kid`s A Hero 10000$ vagy 30000$
2.Ante Up 5000$ vagy 10000$
3.Two-Hand Toss 10000$
4.Scorned Lover 10000$
5.Sue Me Sushi 10000$ vagy 20000$
6.Down The River 10000$, 15000$, 20000$ vagy 30000$
7.Bad Pimpin` 15000$
8.Assault Joint 60000$
9.Freedom Flies 40000$

Végigjátszás


1.Jump Start
Szállj be a jelzett kocsiba várd meg Vinnie-t majd hajtsatok el a kijelölt helyre ezután menj a mentőházadhoz. (Menteni nem muszáj)

Vinnie Kép

1.Dirty Laundry
Menj el az ammu nationba és vegyél egy pisztolyt vagy egy baseball ütőt. Ezután autókázz egy kicsit várd meg míg a játék kiírja az instrukciókat majd előbb utóbb megjelenik egy ellenség a radaron s azt kell lenyomni a vett fegyverrel vagy tőlem lehet ököllel is lényeg hogy nyírd ki. A misszió után elérhetőek lesznek a versenyek és a fegyverbolt is.

2.Hot Wheels
Szerezz egy kocsit majd menj a kijelölt helyre. Ott egy kocsit kell megszerezned. Ha odaértél először is nyírd ki a kocsi tulajdonosát majd szállj be. Ezután két csillagos körözést fogsz kapni tehát vidd el a kocsit a Pay`n`spraybe majd hajts vele a kijelölt helyre.

3.Ill-Gotten
Menj a kijelölt helyre és vedd fel a táskát. Menj tovább a következő táskáért ezt már őrizni fogja két ipse kiket a táska felvétele előtt iktass ki. Menj a harmadik táskáért amit egy fószer ellop nyírd ki s vedd el tőle a táskát. Ezután hajt vissza Vinnie-hez.

4.Payback
El kell intézned három tagot. A radar egymás után fogja jelezni őket. Az első kettő gyalogosan lesz simán csapd el őket kocsival. A harmadik egy mikrobuszba, szorítsd le a kocsiját majd lődd szét míg felrobban. Ha kiszállna tudod mi a dolgod.

5.Fake ids
Szerezz egy kocsit majd menj el 8-Ballhoz. Két csillagos körözést fogsz kapni. A game mutatni fog csillagot aminek a felszedésével csökkenne a körözés de inkább menj el a pay`n`spraybe. Ha nincs körözésed menj vissza Vinniehez.

6.Getaway Kép
Menj el a kijelölt kocsiért majd azzal hajt el egy parkolóba hogy találkozhass Vinnievel. Amint odaérsz a kocsija felrobban neked meg három csillagos körözés szakad a nyakadba. Szüntesd meg a körözést a Pay`n`spraybe majd menj 8-Ballhoz.

8-Ball Kép

1.Twisted Metal
Szállj be a kocsiba majd vidd el a zúzdába.

2.Ill Repute
4 perced lesz arra hogy egyenként leszállíts 3 kurvát az adott helyre.

3.Droppin` Bombs
Szállj be a kocsiba majd a sérülésre vigyázva menj a kijelölt helyre s ott kapsz egy táskát. Misszió vége. 6000$ De ha sikerül gyorsan sérülés nélkül leszállítani a járművet akkor 8-Ball rád csörög hogy egy kijelölt helyre 3 diablo nevű kocsit is kéne vinni. 4 perced lesz rá hogy összegyűjtsd őket. Ha odaértél ott a közeli parkolóba megtalálhatod a diablókat. Ha nincs elég akkor menj ki a forgalomba és keresgélj. Ha megvan mind menj vissza 8-Ballhoz. Ekkor 12000$ jár de ha ez nem sikerülne időben akkor újfent csak 6000$ a fizetség.

4.Scorelli
Szerezz egy kocsit és menj a kijelölt helyre. Ott 5-6 ellenséget ki kell nyírni. Majd menj el a radar által jelzett kocsiért és szállj be. Kb. egy tucatan fognak megtámadni. Ha elintézted őket utána néhányan követni fognak de ne foglalkozz velük. Menj gyorsan a pay`n`spraybe. Ha megvan vidd vissza a kocsit 8-Ballhoz.

5.Love Boat
Szerezz egy kocsit s menj el Jonnieért. Amint beszáll hozzád meg fognak támadni titeket. 1 perced lesz arra hogy mindenkit elintézz. Jópáran gyalogosan, ketten pedig kocsival támadnak. Ezután vidd Jonnei-t a törzshelyéhez. Ott ismételten várni fog rád az ellenség. Itt már csak gyalogosan lesznek. Ha mindenki kimúlt a küldetés sikeres.

6.Love of Money Kép
4 perced lesz arra hogy körülötted mindenkit kinyírj. Összesen 4 hullámban jönnek az ellenségek. Ha kész szüntesd meg a körözésed.

Jonnie Kép

1.Time`s Up
4 perced lesz arra hogy elintézz 4 célszemélyt. Egy kocsival, 3 pedig gyalogosan lesz. Menj s egyenként nyírd ki őket. Az egyik gyalogost páran őrizni fogják őket is el kell intézni.

2.Sober Driver
Vedd fel a közelben lévő kurvát és hajts el vele a kijelölt helyre. Ha odaértetek a csaj kiszáll s két illető meg fogja támadni. Védd meg a csajt. Ezután fél percetek lesz arra hogy visszaszálljatok a kocsiba. Ma megvan gyorsan tűnjetek el a helyszínről mert meg fog jelenni a csaj hapsija akit le kell ráznotok erre 1 perc fog a rendelkezésre állni. Ha sikerült lerázni ismét egy perced lesz arra hogy hazavidd a csajt.

3.Happy Hour
Szállj be a bigfootba s 4 perced lesz arra hogy elhozd a dobozokat mind az 5 tagtól. A dobozt csak akkor adják oda ha kiszállsz a kocsiból. Ha megvannak a dobozok vidd őket Jonniehoz.

4.Grand Opening
Szállj be a kocsiba majd menj a jelzett helyre. Ott fogsz kapni néhány autóbombát. Ezután menj a kocsival a kijelölt ház elé állj meg minél közelebb a házhoz majd válts át a bombára amit kaptál. Ha meg van szállj ki menj jó távolra és a detonátorral robbantsd fel a kocsit s egyben az épületet is. Ha ez megvan szüntesd meg a körözést és menj vissza Jonniehoz.

5.Pocket Rocket
Keress egy kocsit és menj a kijelölt helyre. Ott amint felveszed a fegyvert rögtön ellenségek jelennek meg a környéken. Mindenkit csinálj ki valahogy és menj vissza Jonniehoz.

6.Political Will
Két perced lesz arra hogy megfélemlíts egy politikust. Először is addig toszojgáld a kocsiját míg annyira meg nem sérül hogy kiszálljon ezután baseball ütővel simogasd meg néhányszor. NE öld meg! Ha megvan szüntesd meg a körözésed s menj vissza Jonniehoz.

7.Show the Money
Szerezz egy kocsit és menj a kijelölt helyre. Ott találkozni fogsz egy fickóval aki ad egy táskát, s mondja hogy várj s hozza a többi pénzt is. Ha felszeded a táskát és nem várod meg akkor 1000$ jár a küldiért a végén. Ha megvárod akkor néhány fegyveres támadóval fog visszajönni akiket ki kell csinálnod majd végül őt is és egy újabb táskát tudsz majd így felszedni na így már 5000$ jár a küldetés végén. Szedd fel a táskát/táskákat majd menj vissza Jonniehoz aki már nem lesz ott ezért át kell menned a második szigetre. Ha átértél a küldetés vége.

King Courtney Kép

1.Race to Run
Szállj be a kocsiba majd 4 perced lesz arra hogy 25 checkpointon áthaladj. Közben üldözni fognak de ne foglalkozz vele csak a chekpointokkal törődj. Ha kevesebb mint 1 perced marad a végére akkor kész a küldi és 10.000$ a jutalom. Ha több mint egy perced marad akkor kapsz 30 másodpercet arra hogy visszamenj Kinghez aztán ismét 4 percet kapsz hogy végigmenj a checkpointokon csak most egy Forma 1-es kocsival és csak 15 checkpoint lesz. Ha több mint 1 perced marad a végére akkor 30.000$, ha több mint 30 másodperced akkor 20.000$, ha kevesebb mint 30 másodperced akkor 10.000$ a jutalom.

2.Latin Coffee
Keress egy kocsit s szerezd meg a kávéskannákat néhány csapatnyi embertől akik különböző helyeken gyülekeznek. Össz 12 kávéskannát kell összeszedned. Három helyre kell menned értük mindegyik helyen 4 darabot tudsz összeszedni. Ha megvan mind vidd el őket Kingnek.

3.The Big Score
Szerezz egy kocsit s menj a kijelölt helyre. Ott öld meg az összes ellenséget.

4.Fine Dining
Menj Ciscohoz. Ott elég sokan fognak rád támadni ha nagyon útba vannak öld meg őket de inkább Ciscoval törődj különben elmenekül kocsival és akkor buktad. Lényeg az hogy ha utolérted Ciscot akkor bunyózz vele vagy üsd meg valamivel de semmiképp se öld meg. Addig üsd míg azt nem mondja elég.

5.Smackdown Kép
4 perced lesz arra hogy a randaron látszó összes Yardie bandatagot likvidáld. Idegtépő nehéz küldetés. Összesen 10 Yardie bandatag lesz szétszórva a harmadik szigeten. fegyverként a shotgunt ajánlom. Hogy meg tudd csinálni nem mindegy milyen sorrendben mész kinyírni őket. Lehetőleg egynél ne sokat ídőzz mert még a helyes sorrend betartásával is alig marad néhány másodperc amikor végzel. A helyes sorrend mellett azis fontos hogy minnél hamarabb juss el a célpontokhoz ehhez szükséges hogy bizonyos helyeken ne az uton menj hanem ugrass. Továbbá itt egy térkép a helyes sorrendről amin jelölve vannak az ugratók is amiket használnod kell. Térkép

Cisco Kép

1.Flying High
Száll je a jelzett kocsiba. A radaron 3 pont lesz látható. Mindegyikhez menj el s szállj ki. Ha megvan menj a kövihez és így tovább. Ha megvan mindhárom ,menj vissza Ciscohoz. Ezután menj találkozni egy illetővel aki ad neked egy dobozt. Azt vedd fel majd menj a kövi helyre ahol egy pár cipőt fogsz adni valakinek. Ez valószínüleg nem tetszik neki ezért ő és még jó néhány haverja rád támad. Nyírd ki őket. Ennyi.

2.Factory Wages
Szerezz egy kocsit és menj a kijelölt helyre. Egy csávótól kell megszerezni egy kártyát. Toszojgáld addig a kocsiját míg ki nem száll és simogasd meg párszor a baseball ütővel. Ekkor odaadja a kártyát szedd össze majd menj el egy házhoz ott parkolj le előtte aktiváld az autóbombát s a távirányítóval durrantsd szét a kocsit s vele a házat is. Ezután hagyd el a ház környékét.

3.School`s Out
3 perced lesz arra hogy megszerezz egy limuzint azt a pay`n`spraybe megjavíttass s odaérj vele a sulihoz hogy felvedd Asuka rokonát. Ha sikerült felvenni a lányt menj Ciscohoz vissza. Idő közbe üldözőbe vesznek akiket mindenképpen rázz le mielőtt visszamennétek Ciscohoz különben bukta.

4.Mystery Killer Kép
Ha Asuka hetedik Bad Pimpin` névre hallgató küldetését befejezted és meg is kaptad érte a jussod a radaron két lehetőség lesz látható. Cisco kék C betűje és egy rendeltetési hely. Ha rögtön a rendeltetési helyre mész ahol minden ellenséget likvidálsz 10000$ lesz a jutalmad. Ha először Ciscohoz mész és utána mész a rendeltetési helyre és ölsz meg mindenkit akkor 15000$ üti a markod. Játéktörténet szempontjából tökmindegy melyikhez mész előbb nem befolyásol semmit csak a küldetésért járó összeget.

5.Decoy Disaster Kép
Szállj be a járműbe. Majd 2 perced lesz arra hogy átmenj 16 checkpointon. Közbe üldözni fognak de ne törődj velük. Ha végigértél menj s beszélj egy fickóval aki rád támad meg az emberei is. 1 perced lesz arra hogy mindenkit ártalmatlaníts ha mindenki megpusztult a küldetés sikeres.

6.Truth Revealed Kép
1 perced lesz arra hogy minden támadót kinyírj majd 2 perced arra hogy egy menekülő kocsit tönkretégy. Csodálkozásodra Vinnie száll ki belőle aki elvileg meghalt. De végülis ki kell nyírni.

7.Taking Revenge Kép
3 perced lesz hogy elkapd a pick-upos ellenséget. Ha kiszállt nyírd ki őt és az embereit mindet majd szüntesd meg a körözést ezután ha még nem lenne kész a misszió menj vissza egy kicsit a harc színhelyére s nyírj ki még pár embert ott.

Asuka Kasen Kép

1.Kid`s A Hero
Szerezz egy kocsit majd menj a kijelölt helyre. Ha megvan két lehetőséged lesz vagy odaadod a táskát a közelbe levő fickónak vagy nem. Ha odaadod 10000$ ha nem adod oda akkor 30000$ jár a küldetés végén. Döntsd el majd másfél perced lesz hogy a kijelölt helyen a busz körül minden ellenséget likvidálj így meglesz a busz kulcsa is majd a buszt vidd el asukához.

2.Ante Up
Szerezz egy kocsit majd menj a kijelölt helyre. Ott válts pár szót egy ipsével. Két lehetőséged lesz.
Első állj az épület elé kocsival aktiváld benne a bombát szállj ki és durrantsd fel. Ezután szüntesd meg a körözést ekkor 5000$ jár.
Második lehetőség hogy az ipse kérésére ki kell csinálnod egy zsarut akit jelez a radar. Ha megvan menj vissza az épülethez és az ipse ad egy táskát melyet vigyél el asukának. Ekkor 10000$ jár a küldetésért.

3.Two-Hand Toss
Menj el a stadionhoz és félemlíts meg egy rögbi játékost. Ne öld meg csak baseball ütőzd meg néhányszor persze lesz egy csomó őt védelmező játékos is. Ha félig lement az élete akkor némi szóváltás után hagyd el a stadion környékét.

4.Scorned Lover
Menj a kijelölt helyre s nyírd ki a rád támadó csávókat. Ha kész kapsz egy cipőt amit szedj össze. Ezután még több ellenség jön. Ha meghaltak szüntesd meg a körözésed és menj vissza Asukához.

5.Sue Me Sushi
Öt perced lesz arra hogy a város különböző pontjain 3 furgonos csávót megfélemlíts. Az egyiknek csak a kocsiját kell egy kicsit szétlőni. A másikat meg is kell egy kicsit verni de Ne öld meg! A harmadikat is félemlítsd meg majd szállj be a furgonjába. Ő is beszáll hozzád majd menjetek Asukához. 20000$ a jutalom de ha az utolsó csávót megölöd s egyedül mész asukához akkor csak 10000$.

6.Down The River
Erre az egész misszióra 10 perced lesz. Szállj be a teherautóba majd menj a kijelölt helyre. Ott 10 tagot kell rávenned arra hogy beszálljanak az autóba. Néhányat suhints rájuk a katanával s máris engedelmeskedni fognak. Ha megvan száll vissza a teherautóba majd menj el a rakpartra. Onnan vidd a járművet újabb helyre ahol ismét tudsz toborozni 5 tagot. Majd ismét autókázz el a rakpartra. 10000$
Ha úgy döntesz hogy többet akarsz összeszedni ne állj meg 15-nél annál több pénzt kapsz a végén.
16-18 tag 15000$
19-20 tag 20000$
21-24 tag 30000$

7.Bad Pimpin`
Szerezz egy kocsit és menj a kijelölt helyre. Ott nyírd ki a 3 kurvának a stricieit majd menj vissza Asukához. Ezután menj Ciscohoz de őt nem fogod ott találni. Majd 2 perced lesz arra hogy átmenj a harmadik szigetre.

8.Assault Joint Kép
Öld meg a maffia tagokat ezután autózz Asukához és ott is nyírj ki mindenkit. Ha ez is megvan menj oda King Courtneyhez válts vele pár szót. 4 hullámban fog rád támadni az embereivel próbálj mindenkit likvidálni. Ha ez megvan King rakétavetővel támad meg. Próbáld legyűrni. Ha megvan King feladja. Még nincs vége ugyanis a következő küldetés automatikusan elindul.

9.Freedom Flies
Az utolsó misszióban a feladat az hogy szállj be a jelzett járműbe ami lehet tank vagy egyéb kocsi majd 5 perced lesz hogy 6 csillagos körözés mellett visszatérj a reptérre. Ezzel a misszióval végig is vitted főküldetésileg a játékot. Ha netán ennél a résznél elrontanád akkor nem kell újra végigcsinálni a King Courtneivel a harcot.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!