Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Vice City Stories


Küldetéslista


Soldier 50$

Sergeant Jerry Martinez
1.Cleaning House 100$
2.Conduct Unbecoming -

Phil Cassidy
1.Cholo Victory 200$
2.Boomshine Blowou 250$t
3.Truck Stop 300$
4.Marked Men -

Marty Jay Williams
1.Shakedown 500$
2.Fear The Repo 500$
3.Waking Up The Neighbors 500$
4.O Brotel, Where Art Thou 700$
5.Got Protection 500$

Louise Cassidy-Williams
1.When Funday Comes 500$
2.Taking Out The White Trash 200$
3.D.I.V.O.R.C.E. -
4.To Victor, The Spoils 1500$
5.Hose The Hoes 300$
6.Robbing The Cradle 300$

Airport
1.Jive Drive -

Lance Vance
1.The Action 750$
2.Caught As An Act 750$
3.Snitch Hitch 1000$
4.From Zero To Hero 3000$
5.Brawn Of The Dead 850$
6.Blitzkreig 500$
7.Turn On, Turn In, Bug Out 300$
8.Taking The Fall 300$
9.White Lies 1500$
10.Where It Hurts Most 500$
11.Blitzkreig Strikes Again 700$
12.Lost And Found 1500$
13.Light My Pyre 3000$

Umberto Robina
1.Nice Package 750$
2.Balls 800$
3.Papi Don`t Screech 1000$
4.Havanna Good Time 1500$

Bryan Forbes
1.Money For Nothing 1500$
2.Leap And Bound 1500$
3.The Bum Deal -

Diego and Armando Mendez
1.Mugshot Longshot -
2.Hostile Takeover 1000$
3.Unfriendly Competition 1300$
4.High Wire 1500$
5.Burning Bridges -

Gonzalez
1.Home`s On The Range 1000$
2.Purple Haze 1000$
3.Farewell To Arms 2500$

Reni Wassulmaier
1.Accidents Will Happen 850$
2.The Colonel`s Coke 850$
3.Kill Phil 1000$
4.Say Cheese 850$
5.Kill Phil: Part 2 1500$
6.So Long Schlong 1000$
7.The Air Tonight 3000$

Ricardo Diaz
1.Steal The Deal 1500$
2.The Exchange 1750$
3.Domo Arigat o Domestoboto 2000$
4.Over The Top 3000$
5.Last Stand -

Végigjátszás


1.Soldier
Itt találkozunk Martinez őrmesterrel, és egyben egy megbízást is kapsz tőle. A feladat lényege, hogy egy csomagért kell elmenned. Menj a dokkokhoz, aztán élvezz egy kis tengeri hajókázást, azonban a hajót szétlövik és ki kell úsznod a partra. Miközben úszol a partra, fognak rád lőni de ne törődj velük csak ússz ki. Vidd a csomagot a katonaságra. Ezután kapsz egy Barracks-ot ahol menteni is tudsz majd.

Sergeant Jerry Martinez Kép

1.Cleaning House
Kell egy kis pénz. Nem akarsz drogokba keveredni de a fegyverekkel nem lehet bajod. Martinez azt akarja, hogy menj el egy sráchoz a dokkoknál és szerezz egy kis pénzt. Amikor odaérünk akkor találkozunk Phil Cassidy-vel. Phil-nek nincs pénze, de tud egy helyet ahol találhatsz. Menj a jelzett helyre Viceport-ban. Ott lesz Phil régi háza. A baj az, hogy a Cholos banda elfoglalta a helyet. Használd a pisztolyodat hogy megöld a cholos bandatagokat. Ha készen vagy, menj be a házba, majd ott is likvidáld a bandatagokat. Ha elkészültél, vidd el a pénzt Martinez őrmesterhez a katonaságra.

2.Conduct Unbecoming
Martinez most egy nőt akar, Mary-t. Martinez azt mondja hogy elviszi a drogokat tőled, ha felveszed Mary-t aki Viceportban van. Ezen kívűl még előtte meg kell néznünk Phil-t, mert van számunkra egy szép kis meglepetése. Az meglepetés nem más mint egy új Stinger. Aztán most már tényleg menjünk Viceport-ba megkeresni Mary-t. Keresgélsz, és megkérdezel egy lányt arról, hogy hol lehet Mary. Azt mondja, hogy egy Starfish Island-i partin van. Ezután beszáll hozzád és menjetek Starfish Island-ra. Miután betörsz a partira, észreveszed Mary-t. Védd meg Mary-t a férfiaktól és verd el őket, aztán vidd vissza Martyt Fort Baxter-be a katonaságra. Amikor visszatérsz, rájössz hogy Marty át vágott téged. Megtalálták a csomagot a Barracks-odban, és most Mary-t hozod a katonaságra. Emiatt kirúgnak a seregből. Még van egy barátod Phil Cassidy. Az ő mentőházába kell még elmenned. A misszió után elérhetővé válik a Casuals nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban továbbá elérhető lesz ennél a mentőháznál golyóálló Sanchez amit pénzért kérhetsz a lakat ikonnál.

Phil Cassidy Kép

1.Cholo Victory
Az új "barátod" Phil Cassidy mutatni akar valamit ő akar vezetni, de mivel ivott így nekünk kell. El kell mennünk a rendőrségre Little Havanna-ban. Aztán közel van a kórház is. Oda menjünk át. Miután a cholo feltűnik a kórháznál, le kell vadásznod őt ki kocsival menekül. Menj közel a kocsihoz, és Phil majd lövi. A csata után, Phil kocsiját el kell vinnünk a Pay `n` Spray-be hogy átfestessünk mert eléggé széttört. Most ezúttal Phil fizeti és nem te. Ezután vidd vissza Phil-t a dokkokhoz.

2.Boomshine Blowout
Ez most egy ügyességi küldetés. Jól legyél tisztába az irányításokkal, különben nem fog menni vagy csak elég nehezen. Phil azt mondja hogy a cholos banda felrobbantja a Boomshineait. Menj Little Havanna-ba a jelzéshez és parkolj le a jelzett helyen. Phil kinyitja a raktár ajtaját és bumm a raktár lángokban áll. A Boomshine hamarosan felrobban, most azt kell csinálni, hogy a targoncával feltenni a Boomshine-okat "Phil kocsijára". 4 doboz Boomshine van a raktárban. Időre kell kivinni mind a 4-et, vagy különben felrobban az egész raktár és meghalsz. Miután az elsőt felraktad a platóra az épület állapota romlik és így a lehullott törmelékeket kerülgetve kell a maradék Boomshineokat összeszedni. Arra is vigyázz hogy ha a doboz Boomshine közel ér a tűzhöz akkor felrobban. Ha mind a 4 felkerült akkor mondhatod hogy sikerült a küldetés.

3.Truck Stop
Phil és Martinez őrmester vár rád Viceport-ban. Mocskos gazember Martinez, megmentetted a bőrét, és kapsz tőle még egy küldetést amit Phil-el kell megcsinálnod. Szerezz egy kocsit (4 ajtós legyen) és Phil-el szerezz egy kis segítséget. Ha odaértél két srác beszáll a kocsiba, na most találd meg a `teherautót`, menj közel hozzá és akkor lelövik a Cholosokat. Ha mind a 3 cholos meghalt, akkor parkolj le a teherautó elé az megáll. Phil átszáll a teherautóba, amit neked kell megvédened. Maradj közel Phil-hez és ha jön egy ellenséges kocsi akkor a srácok akiket a küldi elején felvettél szétlövik. Ne engedd Phil teherautóját felrobbanni mert akkor bukta.

4.Marked Man
Martinez Phil-t és téged elküld egy raktárba hogy átvizsgáljatok valamilyen árut. Menj Phil-el a raktárhoz és akkor észreveszed hogy Martinez csapdába küldött. Martinez emberei téged támadnak, öld meg őket és menekülj vissza Phil helyére. Közbe fognak követni kocsikkal de ne törődj velük csak hajts Philhez. Arra is vigyázni kell hogy Phil molotov koktélokat dobál a követő kocsikra, de te is kigyulladhatsz ha ügyetlen vagy.

Marty Jay Williams Kép

1.Shakedown
Marty-t keresed a Trailer Park-ban, de találkozol egy ismeretlen nővel is, aztán megjelenik Marty. Mikor elmondod hogy Phil barátja vagy, azután felkínál egy kis munkát. Menj a bolthoz. A bolt előtt intézd al a Cholokat majd menj be a boltba ahol szintén tedd meg ezt. Ezután mehettek a következő üzlethez a Little Havanna-i rendőrséggel szemben. Ott baseball ütővel verd szét az üzletben a kirakatokat és akkor bejön néhány cholos akiket ölj meg és kész.

2.Fear the Repo
Szállj be Marty Bobcat kocsijába és menjetek el Marty egyik üzletéhez. A feladat most az lesz, hogy kocsikat szállítsunk Marty-nak az üzlethez. Az első könnyű egy Cheetah csak simán szállj be és sérülés nélkül szállítsd le különben mehetsz a Pay `n` Spray-be javítani. Aztán jön a második leszállítandó jármű amibe már ülnek. Állj elé és szedd ki a faszit a kocsiból majd ezt is sérülés nélkül szállítsd le. Végezetül egy teherautót kell leszállítani, amit ha ellopsz 2-es körözést kapsz. Arra kell figyelni, hogy nem eshet ki túl sok doboz a teherautóból miközben a zsaruk toszojgálnak.

3.Waking Up the Neighbors
3 Cholos teherautót kell felrobbantanod mielőtt lejár az idő. Ehhez a melóhoz kapsz gránátokat amit szedj fel. Menj valamelyik teherautóhoz, mindegyiket majd két cholos fogja védeni akikkel tudod mi a teendő majd robbantsd fel a teherautót nem muszáj a gránátokkal. Ugyanezt kell csinálni a másik teherautóval is, közben körözést is kaphatsz de ha kész lesz a küldetés akkor eltűnik.

4.O’ Brothel, Where Art Thou?
Marty most egy új üzlethelyet vesz át a cholos-tól, és a te segítségedet kéri, hogy kitakarítsd onnan a cholos mocskokat. Szerezz egy kocsit és menj Stonewall J-hez ahol vidd el a puskát amit Marty neked fizetett. Azután menj a jelzett helyre majd pusztítsd el a cholo kocsit ami odakint parkol. Ezután öld meg a cholosokat akik téged támadnak, majd menj be az épületbe és ott is tedd meg ugyanezt majd lődd szét az ágyat.

5.Got Protection?
Marty azt mondja, hogy most a lányait támadják a cholosok segítenünk kell nekik. Szerezz egy 4 ajtós kocsit majd menj a lányokhoz. Három lány harcol a cholosok ellen. Lesz egy kis jelző a képernyőn ami mutatja a lányok életét és nem halhatnak meg. Ha egy lányhoz közel mész akkor az beszáll a kocsidba és onnan lő a kocsiból a cholosokra. A két lánnyal is tedd meg ugyanezt. Miután mindenki benn van a kocsiban térj vissza Marty üzletéhez amit az előző küldetésben kellett kitakarítani a cholos mocskoktól. Persze közbe Cholo kocsik fognak követni de ez a lányoknak nem jelent túl nagy gondot.

Louise Cassidy-Williams Kép

1.When Funday Comes Útvonal
Louise-t elviszed a Trailer parkba ahol éppen egy quad verseny van készülőben. Te és Louise is beszáll a versenybe. Feladat nyerd meg. 2 kör 3 ellenfél 26 checkpoint. A kanyaroknál ügyelj és ne menj nagyon gyorsan, nem mindig a sebesség számít. A küldi után a Sunshine Autosnál elérhető lesz a Quad.

2.Takin` Out the White Trash
Louise ott hagyott néhány dolgot amire szüksége van Marty-nál. Vidd Louise-t a trailer parkba. Marty emberei ott várnak téged és megakarnak ölni mivel Louise-t már nem szívesen látják errefelé. Védd meg, ne engedd hogy meghaljon Louise, célozd be Marty embereit és lődd le vagy verd szét őket. Ha mindenkit megöltél akkor vidd vissza Louise-t a nővére házába.

3.D.I.V.O.R.C.E
Marty elfogta Louise-t és valószínűleg meg akarja ölni. Menj Marty-hoz a trailer parkban. Akkor Louise-el együtt elhajt. Követned kell, az emberekkel akik téged támadnak ne foglalkozz de lelőheted őket ha akarod és kövesd Marty-t. Ha nem érsz Marty mögé amikor eléri a célját akkor nem sikerül a küldetésed. Menj a kocsija mögé és drive-by módszerrel öld meg Marty-t vigyázz ha Marty kiszáll ütős fegyvere lesz. A járművét semmiképp se robbantsd fel mert benne ül Louis Miután meghalt Marty szállj be a Bobcetjébe és vidd Louist a kijelölt helyre ami az egyik új mentőházad is lesz egyben. A misszió után elérhetővé válik a Trailer Trash nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

4.To Victor, the Spoils
Louise-nak van egy terve vedd át Marty üzleteit. A pénz is jól jönne mindkettőtöknek. Szerezz egy 4 ajtós kocsit, aztán menj a Sunshine Autos-hoz egy kis erősítésért. Szállj ki a kocsiból és célozd be a faszikat és nyomd meg a megfelelő gombot hogy csatlakozzanak a tagok az új bandádba. Ha megvan menjetek Marty egyik üzletéhez. Szépen terítsd le az ellenséget a két toborzott faszi segítségével. Ezután menj a következő helyre ahol ugyaníg tisztítsátok meg az épület körüli területet. Ha kint végeztél menj be és ott is likvidáld a maradék embert.

5.Hose the Hoes
Louise-nak rossz híre van számodra--az egyik birodalmad lángokban áll (Little Haiti-ben). Louise tudja honnan tudsz tűzoltót szerezni. Menj északra az úton és lopd el a jelzett tűzoltóautót. nem lesz nehéz mert állni fog majd menj a birodalmadhoz. Feladat a tűz eloltása. Érdemes először a kocsikat eloltani az épület körül mert felrobbanhatnak majd csak ezután a házat de párhuzamosan is csinálhatod. Ha eloltottál mindent Louise észreveszi, hogy Marty unokatestvére okoztaa tüzet. Felmenekül a tetőre eredj utána nyírd ki nem lesz nehéz.

6.Robbing the Cradle
Egy faszival kellene beszélned akit éppen üldöznek. Gyorsan érd utol őket egy viszonylag gyors kocsival és először az üldözőit likvidáld drive -by módszerrel lényeg hogy robbanjanak fel. Ezután jöhet a másik faszi akit felrobbantani nem szabad de szintén csak drive-by módszerrel tudod elérni hogy kiszálljon a kocsiból. Ha kiszállt beszélsz vele és kész.

Airport Kép

1.Jive Drive
Amikor a repülőtérnél vagy, találkozol a testvéreddel Lance-el. Miután elindulsz erről a helyről, rád tör egy cholos kocsi akik most téged akarnak megölni. A kocsiból fogsz lőni UZI-val Elég jól kell célozni, hogy eltaláld az ellenségeket, mert most nem te vezetsz hanem Lance. A kocsinak van egy életmutató mércéje is, ami ha eléri a maximumot akkor bukta! Nagyon sok cholos lesz útközben, figyeld a térképet a képernyőn hogy lásd a jelöléseket. Lesznek gyalogosan és kocsikkal is. Egy rámpa ugrás után elhagyjátok a kocsit és a maradék Cholost már gyalogosan kell elintézni Lance életére vigyázva. ha Lance meghal bukta. Amúgy Lance hajlamos kereszttűzbe kerülni meg úgy nekiállni lelőni valakit hogy mikorra elkezdene lőni addigra őt lövik le. Ha tiszta a terep két csillagos körözés mellett vidd a hoteljébe Lance-t. Ha nagyon zavar a körözés előtte menj a Pay`n`Spraybe de nem muszáj.

Lance Vance

1.The Audition Kép
Menjetek Lanceel a közeli Pizzáshoz ahol Lance lebonyolít egy telefont. A hívás alatt, rablók törnek be a pizzáshoz, öld meg a rablókat és menj ki. Odakint a zsaruk már várnak természetesen azthiszik hogy ti vagytok a rablók. Meneküljetek el innen, menj be a Pay `n` Spray-be aztán pedig a jelzett helyre Viceport-ban. Ott lesz egy Sanchez motor szállj fel rá menj fel a lépcsőn majd az épület másik végén az ugratási lehetőségen ugrass át a másik épület tetejére. Ott szintén lesz egy lépcső ahol menj le. A területen lesz néhány ellenség akiket lőj le nem muszáj leszállni a motorról. Mindeközbe vigyázz Lancere. Meg kell szerezned Forbes kocsiját ami a terület másik végén van. Aki útba van lődd le. Szállj be a kocsiba majd a jelzett rámpa segítségével ugrass ki a területről. Közbe még fognak lőni rád a rámpa körül de ne foglalkozz velük. Ha kiugrattál Lance átveszi a volánt és Mission Passed!

2.Caught as an Act Kép
Forbes elmenekül a pénzel teli kocsival. Gyorsan eredjetek utána de amint nekimész a kocsijának kinyílik a csomagtartó és a pénzed elkezd apránként kiszállni. Meg kell állítanod Forbes-t még mielőtt minden pénzed elrepül. Zavaró tényezőként lesz egy csomó járókelő is akik a kihullott pénzek után futkosnak. Utolérni könnyű Forbes-t, de kiszedni a kocsijából nehezebb. Valahogy told neki a falnak szorítsd sarokba hogy ne tudjon menni, azután szállj ki a kocsiból és szedd ki Forbest a kocsijából.

3.Snitch Hitch Kép
Menj Lanceel a reptérre még mielőtt az idő lejárna! Menj be a repülőtérre, ahol elveszíted a fegyvereidet és találkozz a dílerrel. Menj ki a reptérről és szedd össze az elvett fegyvereidet. Szálljatok be egy járműbe és menjetek a privát jet-hez ahol a gyilkosok találhatóak. Öld meg mindent majd az érkező motorosokat is.

4.From Zero to Hero Kép
A négy ajtós kocsidba Lance és még 2-en beülnek és a bejátszás után már te is a kocsiban leszel. Menj a jelzett helyre Little Haiti-ban a dokkoknál. Lance megnézni mi folyik ott, és észreveszi hogy már megtöltötték a teherautókat. Menj Lance után és öld meg a piros nyíllal jelzett embereket. Ha minden embert megöltél akkor szállj be a teherautóba és kövesd Lance-t aki a másik teherautót fogja vezetni. A teherautónak túl kell élnie az utat, ezt a mérce jelzi. Bandatagok is támadni fognak téged útközben, de nem vesznek le sok sebzést ne foglalkozz velük. Az egyik legnagyobb nehézség a hídnál lesz, ahol Martinez az Hunter helikopterből fog rakétákat lőni rád. A teherautóddal mindag a híd vagy az egyik vagy a másik felén menj így ha balra lő akkor menj jobbra, ha jobbra lő akkor menj balra. Ha középen mész akkor értelem szerűen középen kapod a rakétákat és így kikerülni nehezebb mert hiába mész jobbra vagy balra nem tudsz elég messze menni a rakétáktól. Ezen kívül ha átérsz akkor valószínűleg lesz egy 4 csillagos körözésed is. Kövesd Lance-t már nem kell sokáig menned a körözéssel ne foglalkozz. Ha megérkeztetek Mission Passed! A küldi után elérhetővé válnak pénzért kérhető járművek:
Golyóálló Ventoso Downtownba.
Little Nellie a második szigeti mentőházad tetején.
Skimmer a harmadik mentőházad mögött.
SPLITZ-6 ATV a második mentőházadnál.

5.Brawn of the Dead Kép
Először Lance-el el kell menni a North Point Mall-ba a bevásárlóközpontba. Menj az Infernussal gyorsan, mert időre megy kb. 5 perced lesz. A bevásárlóközpontban éppen egy zombi filmet forgatnak és kéne még egy szereplő. Feladatod hogy a kapott shotgunnal meg kell ölnöd a zombikat körülötted. Meg kell tölteni a "Gore" mércét. Ha a gore méter üres lesz miután az 1 perc lejár akkor újra próbálkozhatsz. A következő részben az a lényeg, hogy egy zombi sem mehet be a zene boltba. Ezt a kapott katanaval kell megoldanod és másfél percig kell kibírnod. Ha kész vidd haza Lancet. A misszió után elérhetővé válik a Pastel Suit nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

6.Blitzkrieg Kép
Legalább 5 birodalom megléte szükséges ehhez a küldetéshez hogy elkezdhesd. A küldetésben az egyik birodalmadat kell megvédened a támadóktól. Hogy melyik birodalmadat az attól függ melyikek vannak meg. Pontosabban mindig azt a birodalmat jelzi majd a játék amelyik Lance házához a legközelebb van. Ezért a tanácsom az hogy a küldetés előtt akár már megvan az öt darab birodalom akár nincs Lance házához legközelebb található birodalmakat foglald el. Így ha elkezded a küldetést nem kell messzire menni. A bejátszás után menj a védendő bizniszedhez Lance már ott lesz. Feladatod hogy nírd ki a támadókat de Lance életére vigyázz közbe. Ha minden támadó halott a küldetés sikeres.

7.Turn On, Tune In, Bug Out Kép
Lance szerint a DEA rajtunk van. Hogy megállítsuk a DEA-t el kell pusztítanunk a rendőrségi antennákat mindhárom rendőrségről és akkor nem fognak kapni jelzést. Az antennát gránáttal vagy rakétavetővel lehet elpusztítani de mielőtt még az "Evidence" mérce be nem telik. Legelőször menj a kijelölt fegyverboltba és vegyél rakétavetőt mivel ezzel a legcélszerűbb. Az első pár antenna Washington Beach-i VCPD tetején van. Feljutni az épület mögött lépcsőn tudsz. Ott lesz pár zsaru is akiket lőj le majd rakétázd meg az antennákat. Lehetőleg az ott található helikoptert ne lődd szét mert azzal a legcélszerűbb továbbmenni. A következő antennacsoport a másik szigeten Little Havanna-s VCPD tetején van. A helikopterrel szépen szállj oda és végezz ott is az antennákkal. Ott lesz egy ellenséges helikopter is akiket előbb le kell lőni. Ha netán nem helikopterrel mennél akkor ide is egy lépcső vezet fel. Az utolsó célpontok a Downtown-i rendőrség tetején vannak. Szállj tovább a helivel odáig. Ha a helikopter megsemmisül nemgond mert nincs már rá szükség. Itt az antennákon kívül lesz egy csomó elpusztítandó zsaru is aki téged lő. Ha meghaltak és az antennáknak is adtál 5 csillagos körözést kapsz. Feladat megszüntetni a körözést vagyis menj Pay`n`Spraybe. Nem lesz könnyű. Ha megvan még a rendőrségi helikopter vagy találsz másikat a tetőn akkor azzal menj tovább mondjuk a város másik felébe levő festőgarázshoz és ott szállj le szállj be kocsiba fújasd le a garázsba. Ha nincs helikoptered akkor kocsival kell menned ami extrém nehéz.

8.Taking the Fall Kép
Feladat megtámadni a motoros bandát. Te vezeted a helikoptert Lance pedig lő róla. A jobb felső sarokba lesz látható két mérce egyik a "Damage" ami a helikopter állapotát jelzi másik a "Balance" vagyis azt hogy Lance mennyire fog tudni jól célozni. Első cél egy motoros konvoj kiiktatása akik éppen a Starfish Island szigeten motoroznak. Repülj oda és a Balancra figyelve hagyad hogy Lance lelője őket. Következő célpont a motorosok által elfoglalt épület. Ottis ugyanezzel a módszerrel iktassátok ki a motorosokat akik az épület tetején tartózkodnak. Előbb utóbb kilövik a seggetek alól a helikoptert. Lance leesik az épület tetejére te meg lezuhansz. Innentől már gyalogosan kell menned. Be kell jutnod az épületbe és meg kell mentened Lance-t. Hátul tudsz bejutni persze közbe lesz egy pár ellenség is. Lőj le mindenkit az udvaron és az épületbe is tedd meg ugyanezt. Ha megtaláltad Lance-t a küldetés sikeres.

9.White Lies Kép
Lance le fogja hajítani a drogokat a helikopterjéből. Az a lényeg, hogy a kapott légpárnás hajóval összegyűjtsd a csomagokat amit a helikopterből szép sorba ledob. Miután a jelző megtelt vagyis minden csomag megvan a küldetés sikeres.

10. Where it Hurts Most Kép
Miközben Lance alszik, Louise a segítségedet kéri Martinez követte őt és most egy Pizzás mögött rejtőzik nehogy megtalálják. Szóval menj a Little Haiti Pizzáshoz de mire odaérsz Louise-t elviszik egy kocsival Downtown felé plusz három faszi meg is támad. Megölésük után Louist három lehetséges helyen lehet megtalálni Downtownba. Mindegyiket egyenként le kell ellenőrizni persze közbe minden rád támadót iktass ki. Az utolsóba megtalálod Louist ott is ölj meg mindenkit persze Louisra vigyázz. Ha Louis biztonságban van kocsikázd őt a kórházba. Megjegyzésként még annyi hogy amikor a lehetséges kocsikhoz mész tökmindegy melyikkel kezded mert úgyis abba lesz a csaj amelyikhez utoljára mész.

11.Blitzkrieg Strikes Again Kép
Legalább 7 birodalom megléte szükséges ehhez a küldetéshez hogy elkezdhesd. A lényeg ugyanaz mint a "Blitzkrieg" küldetésben annyi különbséggel hogy most nem egy hanem három birodalmat kell megvédened és most időre fog menni 8 perced lesz az egészre. A megvédendő üzletek szintén azok az üzletek lesznek amik a legközelebb vannak Lance villájához vagyis nem árt ha azok a birodalmak megvannak mert akkor nem kell messzire menni pláne hogy időre megy a küldi. Lance-el szépen menjetek a megvédendő épületekhez és nyirbáljátok a támadó népet. Ha kész az egyik jöhet a következő. Mindeközben vigyázz Lance életére ha Lance meghal akkor bukta. Ha minden épületnél végeztetek és Lance túlélte a küldetés sikeres.

12.Lost and Found Kép
A bejátszás után neked a Downtown-i kórházhoz kell menned ahol Louist felveszed. Lance rátok csipog hogy bajban van el kell érte menni. Louissal menjetek fel a tetőre és szálljatok be a mentőhelikopterbe. Repüljetek Lanceért ő egy égő épület tetején fog lenni Vice Portban. Amint meglátjátok Lance-t fél perced lesz arra hogy leszállj az épület tetejére mielőtt Lance megég. Ha megvan Lance beszáll hozzátok. Ezután repüljetek a tenger felé ahol található három motorcsónak amikről le kell lőni az ellenségeket. Ugyanaz a helyzet mint a "Taking the Fall" küldetésben ügyeljünk a helikopter épségére és a Balance-t tartsuk megfelelő szinten hogy Lance minél pontosabban tudjon célozni. Ha meghaltak minden csónakon akkor szállj a legnagyobb csónak fölé hogy Lance leugorjon rá. Ezután vissza kell vinned Louise-t a nővére házába a helikopter épségére most is vigyázz. Miután leszálltál Mission Passed!.

13.Light My Pyre Kép
Miután kimentünk egy szemétláda felrobbantja Lance kocsiját így Lance egy motorral fog elindulni. Utána kell menned. Ha elindulsz Lance felé gyalogosan az egyik fánál találsz egy motor na arra szállj fel majd menj Lance után. Lance egy kocsit fog üldözni ami lő rá így próbáld meg a motorról lőve megsemmisíteni. Közbe Lance életére vigyázz és te se lődd le mert könnyen eléd jöhet miközben lősz. Lance meghal akkor buktad. Ha végeztél egy kocsival jön a következő és így tovább amíg Lance Prawn Islandra nem ér. Nem muszáj megsemmisíteni ezeket a kocsikat, csak reménykedj hogy Lance eléri Prawn Island-ot. Ha odaértetek Lance csapdába kerül a Mendez házba. Meg kell mentened tisztítsd meg a terepet Mendez háza körül nem lesz könnyű sokan lesznek majd menj be az épületbe. Armando egy lángszóróval támad meg nyírd ki. Ne sokat tökölj és ne engedd közel magadhoz mert kigyulladsz amúgy nem annyira nehéz. Ha tűzálló vagy már akkor itt már semmi nem állhat az utadba.
És íme egy trükk ami merőben megkönnyíti a dolgod. Amikor Lance megérkezik a Mendez házba motorral akkor a bejátszás után menj egy kicsit közelebb hogy megjelenjen az ellenség de ne állj le velük lövöldözni hanem menj a bevásárló központba. Menj be aztán rögtön ki is jöhetsz. Na most menj vissza a Mendez házhoz de immáron az ellenség nem a ház körül lesz hanem arrébb így akár tűzharc és sérülés nélkül is be tudsz jutni a Mendez házba.

Umberto Robina Kép

1.Nice Package
Találkozol Umberto-val, és azt mondja csak akkor kaphatsz tőle munkát ha bizonyítasz hogy elég tökös vagy. A feladat az, hogy beszállsz egy kocsiba és egy csomagot kell Umberto-nak hozni ami Downtown-ban van, persze nem ennyiből áll. Nem csak mi megyünk a csomagért hanem más kubánok is. Ha gyorsan mész akkor odaérsz Downtown-ba de valószínűleg nem tudod felszedni a csomagot, mert valaki más szedte fel! Robbantsd szét annak a kocsiját és szedd el tőle a csomagot! Különben más teszi majd meg és ha úgy haladsz akkor körözésed is lesz! Ha megvan a csomag vidd vissza Umberto-nak és sikerült a küldetés! A csomagról annyit hogy szó szerint olyan mint egy nagy fasz.

2.Balls
Most az a lényeg hogy megállítsuk a cholost még mielőtt túl nagy rombolást csinálna Little Havanna-ban. Segítségül kapsz pár embert tőle és egy 4 ajtós kocsira lesz szükséged. Az utca túlsó végén lesz is egy szálljatok be. Menj a térképen jelölt helyre öld meg a cholosokat és így folytasd tovább, a lényeg hogy minél hamarabb megölj minden Cholost a terület különböző pontjain még mielőtt a mérce betelne. A Cholosok lehetnek gyalogosan vagy kocsival a srácok szépen szétlövik őket de te is besegíthetsz. Ha nemkell már több helyre menni akkor vidd vissza a kubai srácokat Umberto-hoz.

3.Papi Don`t Screech
Umberto azt akarja hogy a kávézójába vidd Alberto-t (Umberto apját). Oké, te vállalod hogy épségben hazahozod. Szállj be Umberto kocsijába és menj a Downtown-i Stadionhoz. Ott beszáll Alberto és most jön a neheze. A küldetés könnyű lenne...a feladat az hogy elvigyük Alberto-t a kávézójába egy bizonyos idő alatt. De a szíve nem bírja a túl sok stresszt, szóval nem vezethetsz túl gyorsan és nem ütközhetsz bele mindenbe. Hogy még nehezebb legyen, choloskocsik is vannak az utcákon és ha meglátnak egy kubai autót akkor elkezdik lőni, ami könnyen elérheti azt, hogy Alberto stresszben meghaljon mert ha 2 golyót kap a kocsi, akkor lehet újra próbálkozni. Kerüld el a cholos kocsikat, ha feléd jön egy akkor fordulj vissza rejtőzz el valami sikátorban és ha elment akkor menj tovább. Ha sikerült elvinned Alberto-t a kávézójába akkor sikerült a küldetés is! A Stadionnál jobbra veszed az irányt és a tengerpart mentén mész nem az úton akkor nem találkozol Cholo kocsikkal persze a sebességre és az ütközésekre itt is figyelj.

4.Havanna Good Time
Umberto most már tényleg el akarja pusztítani az átkozott cholos bandát. Van is egy szép ajándéka a cholos számára. A küldetés ott kezdődik, hogy menj a kijelölt helyre a gyárhoz és tisztítsd meg a terepet a cholosoktól. Ha kész, akkor két teherautó bejön és a kubaiak elkezdik megpakolni a furgonokat áruval ami beletelik egy kis időbe így neked kell addig védened őket amíg nem végeznek. Egyre több cholos fog jönni és nem egy helyről hanem a hátsó ajtónál is figyelj a piros négyszögekre. Arra is figyelj hogy ne célozd be a kubaiakat mert ha véletlenül egyet is megölsz akkor kezdheted újra az egész küldetést. Elsősorban azokat a Cholokat lődd le aki kubaikat lő. Ha felpakoltak mindent menjetek Umberto-hoz. Az egyik furgont te fogod vezetni. Cholos kocsik fognak követni de ne foglalkozz velük csak menj vissza Umbertohoz majd nézd végig a bejátszást. A misszió után elérhetővé válik a Cuban Style nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

Bryan Forbes

1.Money for Nothing Kép
Előszőr is menjetek el Lance-el és Bryan-al a furgonhoz az egyik parkolóba. Aztán menjetek el a garázsba ahol átfestik a kocsit. Te indulsz ki először a csali furgonnal így a rendőrök azt hiszik nálad van a drog. Hármas körözést kapsz amit nem tüntethetsz el míg Lanceék el nem érnek a helre. Az a lényeg hogy dél felé menj azért kell délre menni mert ha véletlenül összetalálkozol Lanceékkel akkor a zsaruk rájönnek hogy átverés az egész. Elég nehéz küldetés mert neked kell a rendőrökkel foglalkoznod, miközben Lance és Bryan viszi az igazi drogos furgont. Egy mérce jelzi ki, hogy hol tartanak, ha betelik akkor menj el a Pay `n` Spray-be és kész!

2.Leap and Bound Kép
Bryan most egy dílerről beszél aki ma reggel Downtown-nál van, ez a srác nem bízik senkiben sem és így csak 1 ember beszélhet vele. Lance beszél vele te pedig távcsővel nézed vagy menj fel a jelzett helyre és használd a távcsövet. Várhatóan, Lance bajba keveredett. A hajó elindul északra, neked a hajó mellett az úton kell követned szépen ugorj le a ház tetejéről és szállj be Lance kocsijába. Viceport-nál Lance és a díler bemegy egy nagy hajóba, amire csak nagy sebességgel lehet feljutni a hajó mellett levő rámpáról rámpáról. Aki útba van lődd le. menj be a hajóba keresd meg Lance-t, közben öld meg az utadban állókat. Ha megvan Lance itt az idő megszerezni a drogokat. Egy ilyen csomag még a hajóban lesz, először azt szedd fel. Azután hagyd el a hajót menj ki és gyűjtsd össze a maradék drogokat. Lesz egy pár őr, azokat is öld meg. Ha megvan mindegyik csomag akkor találsz egy motort a hajón azzal ugrass ki a bal oldali "rámpáról" amúgy nem muszáj motorral. Simán le is ugorhatsz a hajóról. Majd menj a jelzett helyre ahol találkozol Lance-el.

3.The Bum Deal Kép
Most Bryan azt mondja, hogy egy nagy hajószállítmány érkezik, a kapcsolatot keresd a White Stallionz bárban. Menj Lance-el a jelzett bárba. Mivel ez egy kimondottan fehéreknek való bár a motoros fószerek támadnak! Öld meg ezeket a motorosokat a kedvenc fegyvereddel, a második helységben már fegyverük is van, de elintézheted őket. Hagyd el a bárt de vigyázz mert kint is lesznek velük is végezz. Ha kiérsz a bárból fuss kicsit messzebb mert pont ott lesznek melletted. Ha kint is végeztél menjetek Lanceel vissza Forbeshez aki megszökött és egy kismotoron menekül. Nem lesz nehéz kinyírni lődd le vagy üsd el rád bízom. Ezután vidd vissza a hoteljébe Lance-t.

Diego and Armando Mendez Kép

1.The Mugshot Longshot
Mivel Lance rossz helyzetbe hozott a Mendez testvérekkel, most be bizonyítod, hogy nem te voltál az aki ellopta a hajó szállítmányukat. Bizonyítanod kell hogy Jerry Martinez a DEA-nak dolgozik, hisznek vagy sem. Menj a Washington Beach-i rendőrség jelbe. Ott szállj ki a kocsidból és menj a jelzett helyre. Használd a kamerádat hogy lefényképezd Jerry Martinezt és a sofőrjét ne menj nagyon közel hozzájuk mert ésrevesznek. Zoomolj rájuk. Miután csináltál egy jó fotót, elindul a kocsijuk. Kövesd őket de ne menj túl közel hozzájuk! A kikötőnél fognak megállni. Gyorsan menj a jelzett helyre mielőtt még elhajóznának és megint zoomolással fényképezd le őket a hajón ittse ne menj túl közel hozzájuk. Ha sikerült a fotó 4 csillagos körözéssel a nyakadon menj Lance új helyéhez majd a Printworks-höz. A körözést nem muszáj megszüntetni de ajánlatos mert a 4 csillag kicsit zavaró már.

2.Hostile Takeover
Itt kérem szépen egy üzletet fogunk megszerezni a motorosoktól. Ha már minden üzletet megpróbáltál megszerezni, az egyiket Vice Point-ban nem tudtad, hát ezért nem. Miután odaérsz a piros nyíllal jelzett motorosokat öld meg. Vigyázz némelyiknél ütős fegyver van. Miután minden motorost megöltél, azután néhány tag motorokon próbál elmenekülni, szállj fel te is egy motorra eredj utánuk és drive-by módszerrel likvidáld mindet.

3.Unfriendly Competition
Először menj a Vice Point-nál jelzett apartmanhoz egy járművel. Ott öld meg a dílert és a védőit nem lesz nehéz. Jöhet a kövi hely. Na de most jön a neheze. Itt a célpont elmenekül. Helyette a testőrivel kell szembeszállnod. Csupa bikinis csaj fog lőni rád M4-el és UZI-kkal. Miután nagy nehezen megöltél minden csajt a díler quadmotorral menekül. Fuss utána ülj fel a másik quadra és drive-by módszerrel csináld ki. Vigyázz mert közbe gránátokat dobál hátrafelé.!

4.High Wire
Ha jól tudsz helikoptert vezetni akkor ez a küldetés jól is fog menni, de általában rosszul szokott. Menj a jelzett helyre Little Haiti-ban ahol utasításokat kapsz Digeo-tól. Kapsz egy helikoptert egy nagy mágnessel. Szállj bele és menj a dokkok felé ahol fel kell emelned az egyik konténert majd leszállítani egy bizonyos helyre közel a repülőtérhez. A második nehezebb lesz...ott már egy teherautó viszi a konténert a rendőrség felé Little Havanna-hoz és ha eléri a célját elbuktad. Gyorsan le kell emelned a teherautóról a másik konténert és szállítsd le ezt is ugyanarra a helyre ahová az előbb a reptérnél. Még nincs vége. Diego Mendez-t motorosok üldözik. Feladatod kimenteni a szarból. Vagyis menj érte és a mágnessel fel kell emelned a kocsiját mielőtt még szarrá lövik. Elég gyorsan fog hajtani úgyhogy nem lesz könnyű. Ha megvan tedd le őt a kijelölt parkolóház tetején.

5.Burning Bridges
A bejátszás után Lance-el a gáztározó területén ébredtek. Mendez idióta emberei persze lőni kezdenek így kigyullad az egész és Lance a lángok csapdájába kerül. A bejátszás után legelőször szedd fel a fegyvereidet ott lesz nem messze az összes szép sorban hamar meg lehet őket találni. A feladatod az hogy a terület különböző pontjain található 3 gázszelepet lődd szét hogy Lance kiszabaduljon. Mindezt mielőtt még a Pressure csík be nem telik. Közbe persze lesznek ellenségek is Mendez emberei akik gátolják a munkád de nem jelenhetnek túl nagy gondot neked. Ha megvan mind a három szelep pattanj fel a közelbe levő motorra várd meg Lance-t és gyorsan hajtsatok ki egyenesen.

Gonzalez

1.Homes on the Range Kép
A feladat golfozni kell. Amikor lősz látsz egy vörös sávot amin egy zöld csík van. A lényeg az hogy a csíkot amikor megy a zöld csíkon állítsd meg. Minden lövésnél kétszer kell a zöldön megállítani egyik a célzás másik a lövés erősségét jelenti. Lesz pár esélyed hogy eltaláld de ha sokat tökölsz Gonzalez megunja és buktad. A nyeréshez el kell találni a bóját amire egy faszi van kikötözve.

2.Purple Haze Kép
A bejátszás után menj a jelzett garázshoz. Ott szállj be a furgonba és menj a jelzett sikátorba. A bejátszásba hirtelen neked ütközik egy teherautó, miután magadhoz térsz észreveszed hogy ellopták a furgont. Mivel a koccanásba kicsit beütötted a fejed eléggé eufórikus érzésben lesz részed s továbbá ezzel a nehezítéssel kell végigcsinálnod a küldetést ami azt jelenti hogy hullámzik a kép, lassú leszel és nehezen lehet a járművet az úton tartani. Először is menj a legközelebbi a telefonhoz hogy elújságold a furgont ellopták. El kell elmenni Starfish Island-ra visszaszerezni a teherautót a drogokkal ráadásul időre megy. Ott ha mindenkit megölsz némi körözéssel a nyakadon kell visszamenned Gonzales garázsába.

3.Farewell To Arms Kép
Ha szeretsz és tudsz manuálisan célozni a helikopterből akkor ez neked való küldetés lesz. Egész végig a helikopterről kell lőnöd egy minigunnal. Gonzales visszavisszi Cortez-nek a fegyvereket és neked kell megvédened útközben. Gonzales teherautójához közel fogsz repülni és ha felmutatkozik egy ellenséges jármű akkor azt likvidáld ezek főleg piros Landstalkerek vagyis a Sharks banda. Gonzales élet mércéje nem csökkenhet le vagy bukta lesz. Egyszercsak Gonzalez megáll de te közbe írsd az ellenséget majd lesz egy úttorlasz is amit szét kell lőni elsősorban a középső nagy teherautót. Gonzalez tovább megy védd míg elér a reptérig. Míg megpakolják a repülőt a fegyverekkel addig is védened kell őket. Mostmár szerencsére lesz egy kis védő úttorlaszod a reptér két bejáratánál. A heli hol az egyikhez fog menni hol a másikhoz te csak az ellenséggel törődj. Egyszercsak a heli Gonzalez repülőjéhez megy ami épp készül felszállni. Persze az ellenség a nyomában. Tisztítsd meg a terepet a repcsi körül közbe a repcsi életére vigyázva. Ha a gép felszállt a küldetés sikeres.

Reni Wassulmaier Kép

1.Accidents Will Happen
A bejátszás után szállj be az Infernusba és menj a kezdőhelyre. A feladatod az hogy menj át a checkpointokon. Látható lesz majd egy Action mérce is amit szinten kell tartanod úgy hogy a jelzett járműveknek nekimész amik azonnal felrobbannak. Ha az akció mérce teljesen le csökken akkor buktad. Szépen menj végig a checkpointokon az action mércét szinten tartva. A végén beugratsz egy épületbe.

2.The Colonel`s Coke
Menj Gonzales-hez a Downtowni találkozóhelyre. Gonzales hajóval viszi el a `drogot` és tőled kér segítséged hogy védd meg út közben. Vedd az irányításod alá a helikoptert és maradj a hajó közelében. Ha jön egy ellenséges hajó akkor likvidáld, Gonzales emberei fognak tüzelni majd neked nem kell. Arra vigyázz, hogy a hajó ne kapjon túl sok sebzést különben felrobban és bukta. Egy nagy rakományhajó közelében jönni fog egy helikopter is ami szintén likvidálandó. Ezután már csak néhány ellenséges hajó fog jönni. Ha Gonzalez épségben beér a rendeltetési helyére a misszió sikeres.

3.Kill Phil
Először fel kell szednünk a golyóálló limuzint Barry-vel. Azután elmenni egy üres, füves helyre és megvárni míg ott leszáll Phil Collins. Természetesen az ellenség is felbukkan akiket likvidálnod kell. Ha meghaltak szálljatok be a Limuzinba mindannyian és vidd őket a kikötő közelében található hotelbe. Persze közbe követni fognak titeket akikkel ne foglalkozz. A limuzinod úgyis golyóálló így csak az ütközésekre kell figyelned. Ha megérkeztetek Mission Passed! A küldi után a Sunshine Autosnál elérhető lesz a golyóálló Stretch.

4.Say Cheese
A bejátszás után egy Jetski-n fogsz ülni a Film Studió mögött. Menj az első jelzésbe hogy elkezd a visszaszámlálást. Ezután csökkeni fog az időd másodpercenként és ha lejár akkor elbuktad, csak menj mindig az ellenőrző pontokon. Valahol ugratni is kell majd ott a legnagyobb sebességgel próbáldmeg. Hosszas Jetski-zés után az utolsó rámpa kiugrat a szárazföldre. Itt egy motorra kell felszállnod és megint csak követni az ellenőrzőpontokat. Arra kell főleg vigyázni, hogy ne ütközz semminek mert ha Vic egyszer leesik a motorról azzal bizony sok időt veszíthetsz amúgy nem nehéz küldetés.

5.Kill Phil Part 2
Phil Collins 17:30-kor meg fog érkezni a Stadionba. Feladatod hogy megtisztítsd a terepet számára. Gyorsan szerezz egy kocsit és menj a stadionhoz, ne veszíts túl sok időt az ütközésekkel, próbálj gyorsan odaérni. Menj be a jelzésbe a főajtó előtt. Találsz majd ott egy biciklit is azzal gyorsabban tudsz haladni. Ha ellenségekbe ütközöl szállj le és ratata. Szépen haladj így végig a folyosón majd a színpadon keresztül míg nem eljutsz a kövi ellenségadaghoz de itt az egyiknél lesz egy kulcskártya amit szedj fel. Ha megvan menj kicsit visszább amerről jöttél ott találsz majd egy liftet. Ott is lesznek a biztonságiak. Ha mindegyik meghalt, megállítottad a bombát és Phil biztonságban bemehet a Stadionba.

6.So Long Schlong
Mendez nem örül hogy Reni, Vic-et kapcsolatba hozta Ricardo-val és most ki akarja nyírni. Neked meg kell állítanod azt hogy Mendez emberei felfedezzék Reni nincs a Studióban és a kórház felé tart, azt mondja hogy az egyetlen kiút ebből egy plasztikai sebészet. Nincs más dolgod mint a filmstúdió területére bejövő ellenségeket nyirbáld. Egy idő után Reni szólni fog hogy a Malibu Club közelében csapdába esett. Gyorsan menj oda és tisztítsd meg Reni körül a terepet. Ezután vidd Reni-t a kórházba. Utatok során követni fognak úgy ami merőben megnehezíti a dolgod próbálj extrém útvonalakon menni pl. közvetlen a tengerparton menj ne az úton ilyenkor álltalában nem követnek vagy ha igen akkor ártalmatlanabbak mintha az úton mennél. Igaz így hosszabb a küldi de így a siker biztosabb. Ha odaértetek Mission Passed!

7.In the Air Tonight Kép
A küldetés első részében, Reni-t el kell vinnük a reptérre hogy elutazzon Európába. Persze eközbe ha átérsz a reptér közelébe rögtön a nyomodba erednek de te csak vidd Renit a reptérre. Miután leszállítottad, el kell menned a Downtowni Stadionba. Itt lehet majd élvezni egy kis Phil Collins koncertet. A feladatod az lesz hogy a színpad fölötti állványon megakadályozd hogy Phil merénylői elvágják az állványzat köteleit. A fegyvereidet nem használhatod így csak ököllel tudsz harcolni. Két mérce lesz látható egyik a `Light Rig Stress` nos ez fogja mutatni mennyire bírja még az állvány. A másik a Cable Damage ami akkor jelenik meg ha valaki elkezdi vágni valamelyik kábelt. Ha ez a mérce betelik akkor néminemüleg csökkenni fog a másik mérce. De ha a másik mérce telik be akkor az állványzat leszakad így Phil meghal és buktad a küldit. Ha lehet hallani hogy valaki vágja a köteleket gyorsan fuss oda és verd el. Így kell ezt csinálni mindaddig míg vége nem lesz a küldinek. Közbe lesz még egy kis bejátszás ahogy Phil énekel. A küldetés teljesítése után a stadion előtt megvehető lesz a jegy Phil Collins koncertjére $6000-ért. Elég húzós ár.

Ricardo Diaz Kép

1.Steal the Deal
Először Lance-el menj a Pole Position Club-hoz. Kis idő után kijön egy fickó a klubból és kocsiba száll. Követned kell. Ne menj hozzá nagyon közel különben észrevesz és elbukod a küldetést. Valahol az Óriáskerék résznél, egy mólóhoz fog futni a fickó és átszáll egy Jetski-re. Te is tégy így de Lance már nem fog veled jönni. Kövesd őt a Jetskyn míg meg nem áll. Feladatod hogy az ott található motorcsónakot lopd el. Ugorj ki a stégre és a rád támadókat irtsd ki mindenkit mert ha nem akkor követni fognak. Ha valaki messze van távcsövessel próbálkozz. Ha megvan a hajó vidd Diaz villájához.

2.The Exchange
Menj a furgonnal az üzlethelyre Diaz egyik emberével. Miután odaértél távcsöves puskás faszik próbálják elrontani az üzletet. Szedd fel a távcsöves puskát és a lehető leggyorsabban likvidáld a többi távcsövest, ha nem sikerül az idő alatt mindet megölni akkor buktad. Lesz egy faszi akit csak gránáttal tudsz megölni. Ha ez sikerült még nincs vége. Megvan a fegyverekkel teli teherautó szállj be és vidd vissza Diaz villájába. Természetesen követni fognak. Az embered is lőni fog a teherautóból de a kocsik számára nem fog sok sebzést okozni. A leggyorsabb és legjobb úton kell menned ne állj meg. Ha Diaz háza felé nem a legrövidebb úton mész hanem először átmész a Filmstudio szigetén keresztül a másik szigetre és ott mész el Diaz szigete felé és onnan kanyarodsz rá akkor valószínűleg nem fognak követni. Igaz így hosszabb a küldi de sokkal nagyobb a valószínűsége a sikernek.Ha visszavitted a fegyveres teherautót Ricardo garázsába akkor sikerült a küldetésed!

3.Domo Arigato Domestoboto
Menj oda és szállj be a Mendez villa előtt lévő furgonba. Ekkor egy Domestobot irányításához jutsz ami a Mendez házban tevékenykedik. A robot tud különféle `karokat` váltani amit meg kell tanulni hogy mire jó. Kis idő után Armando kér tőled egy kis munkát, ami általában takarítás lesz vagy oda kell vinned neki valamit pl hogy vidd oda a szivarját amit meg is kell gyújtanod a megfelelő karod segítségével. Ha nem teszed meg 2 percen belül amit kér akkor szét fog téged lőni és nem fog sikerülni a küldetés. A kérés után meg kell keresni Mendez biztonsági zárját. Ott be kell írni egy kódot 8423 és ezzel kinyílik. A széfet amúgy a detektoros karoddal kell keresni ha meg is találod detektor nélkül akkoris detektorra kell váltani hogy beírhasd a széf számkombinációját. Ha a széfet kinyitottad válts át az öngyújtós kézre és gyújtsd fel a széf tartalmát, ezután sikerül a küldetésed! Mindezekkel sietni kell mert ha sokat tökölsz Armando új feladatot szab ki rád amit mindig meg kell csinálnod mielőtt folytatnád az igazi küldetésed. Amikor megkapod a robot irányítását a második szinten leszel tehát menj le az első szintre. Ha leértél majdnem szembe kicsit bal oldalt lesz a konyha bejárata. A széf a pincébe van amit az alsó szinten a konyhán keresztül tudsz megközelíteni.

4.Over The Top
Ebben a küldetésben megszerzünk egy vadász helikoptert a katonaságról, ami bizony nem könnyű dolog. Először Phil-hez megyünk, segítséget kérni. Ő bommshineokat pakol a teherautójába és azzal kell elmenni a katonaság elé. Természetesen az ittas Phil elcseszi a dolgot így a kapun nem tudsz bemenni. Lesz a terület oldalon néhány cucc amikre felmászva be tudsz jutni. Észrevétlenül juss be a katonaság főépületébe. Ha észrevesznek nem gond csak lődd le aki útba van. Bent lesz 2 őr, ezeket likvidáld, aztán találd meg az irányító szobát ahol, kinyitod majd a helikopter kapuját. Már egy katona azon van, hogy elvigye így kapsz egy kis időt hogy megszerezd. Menj ki gyorsan az épületből, kerülj egyet balra a bejárat felé mert a másik helyen úttorlasz van és ott nem tudsz bemenni. Ha megvan a helikopter vidd vissza Diaz háza tetejére. A misszió után elérhetővé válik az Army Fatigues nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

5.Last Stand
Az utolsó főküldetés a játékban! Jó ha van páncélod és teljes életed + sok lőszerrel legyen M4-esed. Itt az idő megölni Diego Mendez-t. Az vadász helikoptert odaadja neked Diaz hogy ezzel kifüstöld a Mendez mocskokat az "erődítményből". Menj a Hunter-rel az épület felé és lőjj rakétákat az ablakokhoz hogy megöld az őröket, azután több is jön ezeket is likvidáld. Szépen járd körbe párszor az épületet. Sajnos egy rakétavetős lelő téged és így a tetőn landolsz. A tetőről menj be az épületbe. Rengeteg őr lesz ezen a szinten, mindet meg kell ölnöd, egy piros négyzet jelzi őket. Szerezz néhány lőszert a fegyverükből és szedd fel a páncélmellényt is. Minden őrt ölj meg és menj egy szinttel lejjebb ahol szintén ölj meg mindenkit. A bejátszás után Diegot követve menj egy szinttel feljebb ahol az ablakon keresztül a helikoptert lődd le. Persze lesz egy két gyalogos ellenség is zavaró tényezőnek meg közbe a helikopterről is lőnek akár rakétavetővel is. Ha a helikopter megsemmisült menj fel a tetőre és végezz Diegoval és Martinezzel. Gyorsan cselekedj mert hamar meg tudank ölni. A misszió után elérhetővé válik a Winner nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!