Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Liberty City Stories


Küldetéslista


Home Sweet Home 100$

Vincenzo Cilli
1.Slacker 100$
2.Dealing revenge 500$
3.Snuff 500$
4.Smash and grab 1000$
5.Hot wheels -
6.The portald chainsaw masquerade 3000$

JD`O`Toole
1.Bone voyeur 500$
2.Don in 60 seconds -
3.A volatile situation 1500$
4.Blow up dolls 1500$
5.Salvatore salvation 1500$
6.Guns of leone 3000$
7.Calm before the storm 2000$
8.The made man 1500$

Ma Cipriani
1.Snappy dresser 100$
2.Big rumble in little chine 100$
3.Grease sucho 1000$
4.Dead meat 500$
5.No son of mine -

Maria Latore
1.Shop still your strop 100$
2.Taken for a ride 500$
3.Booby prize -
4.Biker heat 1500$
5.Overdose of trouble -

Salvatore Leone
1.The offer 500$
2.Hot selecta 500$
3.Frighteners 1500$
4.Rollercoaster ride 1000$
5.Contra-banned 1000$
6.Sindacco sabotage 1500$
7.The trouble with triads 1500$
8.Driving Mr. Leone 4000$
9.A walk in the Park 1500$
10.Making toni 2000$
11.Caucht in the act 2000$
12.Search and rescue 2000$
13.Taking the peace 2500$
14.Shooting tha messenger 3000$
15.Rough justice 2500$
16.Dead reckoning 3000$
17.Shogun showdown 3000$
18.Shoreside redemption 4000$
19.The sicilian gambit 500000$

Donald Love
1.The morgue party candidate 1000$
2.Steering the vote 1500$
3.Cam-pain 1500$
4.Friggin` the riggin` 1500$
5.Love and bullets 2000$
6.Counterfeit count 2500$
7.Love on the rocks -
8.Panlantic land grab 3000$
9.Stop the press 2000$
10.Morgue party resurrection 2000$
11.Love on the run 6000$

Crach Confessional
1.L.C. confidential 1500$
2.The passion of the heist 1500$
3.Karmaggedon 1500$
4.False idols 1500$

Leon Mc Afferi
1.Sayonara sindaccos 1500$
2.The whole nine yardies 2000$
3.Crazy`69 2000$
4.Night of the living dreads 2000$
5.Munitions dump 2500$

Thoskio Kasen
1.More deadly than the male 2000$
2.Cash clash 3000$
3.A date with death 2000$
4.Cash in Kazuki`s Chips 4000$

8-Ball
1.No Money Mo` Problems -
2.Bringing the House Down 5000$


Végigjátszás


1.Home Sweet Home
Toni leszáll a buszról, aztán hív egy taxit, azzal a taxival elmegy Salvatore-hoz. Salvatore megemlíti Vincenzo-t is. A bejátszás után, vezesd Vincenzo-t a mentőházadhoz, menj be és váltsd át a ruhádat Leone ruhára. Most menj ki szállj be Vincenzo kocsijába és tedd ki Vincenzo-t a lakhelyén Atlantic Quays-ben. A térképen egy "CD" ikon jelzi a mentőházadat, és most egy "V" ikon jelzi Vincenzo-t. A misszió után elérhetővé válik a Casual és a Leone`s Suit ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

Vincenzo Cilli Kép

1.Slacker
Vincenzo azt mondja, hogy egyik dílere nem hozott pénzt a kasszára. Tehát menjünk a jelzett helyre és nézzük meg. A díler azt mondja, hogy Chinatown-ba már a Sindacco család üzletel és ha oda visszatér akkor meghal. De mi mégis vigyük el Chinatown-ba.

2.Dealing Revenge
A díler a "Slacker" c. küldetésből meghalt. A Sindacco ölte meg Leone területén. Szálljunk be egy kocsiba és menjünk a jelzett helyre, ott öld meg a Sindacco dílereket. Sokkal könnyebb ha van Baseball ütőd. Ezután megjelenik még két Sindacco, azokat is tegyük el láb alól.

3.Snuff
Az első küldetés, ahol fegyvert használunk. Menj az Ammu-Nationba, vegyél fegyvert aztán menj a jelzett helyre. Öld meg a Sindacco srácokat az építő területen az utolsó faszinál van egy telefon amit vegyél fel. JD fog hívni rajta. Ezután lopd el a kocsit és vidd a Pay`n`Spray-be. Ajánlott megtartani a Hellenbach GT-t mivel a versenyekben jól jöhet, és a Love Media-nak (Import Export) is kell majd.

4.Smash and Grab
Szerezz egy négyajtós kocsit, és menj a gáz állomáshoz ha úgy tetszik benzinkúthoz, siess mert ha lejár a jobb felső sarokban az a csík, akkor nem sikerül a küldetés. Törj át a rendőrökön és mentsd meg a 3 srácot. Most mentsd az irhádat a Pay`n`Spray-be Vigyázz a tüskékre az úton, amit a rendőrök tesznek eléd! Szóval elég nehéz lesz eljutni a Pay`n`Spray-be. Ha leráztad a zsarukat vezesd őket Vincenzo-hoz.

5.Hot Wheels
Menj a kocsihoz ami drogokkal van tele. A második részben a rendőrök üldözésbe vesznek ezért juss el a Pay`n`Spray-be persze a tüskékre mostis vigyázzunk, ezután menj Vincenzo garázsához! Mivel megutáljuk Vincenzo-t így nem adjuk neki oda a kocsit, hanem most szabaduljunk meg a Banshee-től, vigyük a zúzdába.

6.The Portland Chainsaw Masquerade
Menj el a hajóhoz. Ha bementél akkor nézz utána a páncélmellénynek és python-nak. Nem árt ha van fegyvered, pisztoly, de legalább egy baseball ütő! menj le a hajó aljába és kb. 20 olyan lesz a hajóban aki rád fog támadni láncfűrésszel, úgyhogy ne sajnáld őket! Miután mindegyik meghalt Vincenzo jelenik meg. Fegyverrel öld meg őt is, és vége a küldetésnek és Vincenzo-nak is! A misszió után elérhetővé válik az Overalls nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

JD`O`Toole Kép

Knock Knock
Mindig ezt a videót fogja beadni, ha a Leone ruha van rajtad és úgy próbálsz meg dolgozni JD-nek. JD azt mondja hogy gyere vissza ha "kevésbé vagy feltűnő". Menj a mentőházadhoz és váltsd át a ruhádat az alap ruhára. Ezután térj vissza JD klubjába és máris kezdheted a küldetéseket.

1.Bone Veyour!
Szállj be JD járművébe és vezess körbe a Piros Lámpás Negyedben (Red Light District), ha megjelennek a radaron menj a lányokhoz és ők pénzt adnak neked. Összesen $750-re van szükséged, egy lány pedig csak $100-at ad kb, úgyhogy 5-6 lánnyal legalább találkoznod kell. Néha az is előfordulhat, hogy dudálnod kell neki, csak akkor fog pénzt adni. Egyik lánynál lesz egy strici, szállj ki öld meg a stricit és máris megkapod a pénzt. Miután minden pénzt megszereztél menjetek vissza JD-hez.

2.Don in 60 seconds
Könnyű vagy nehéz küldetés, a vezetői képességedtől függ. Szállj be gyorsan Salvatore kocsijába és száguldj el a Pay`n`Spray-be mert megint üldöznek a rendőrök, közel lesz! Ezután vidd őt haza.

3.A Volatile Situation
Ebben a küldetésben az a feladatunk, hogy megállítsuk, azt, hogy a Sindacco család felrobbantson egy Leone kaszinót St. Marks-ban. Szóval szerezz fegyvert (lásd a térképen!) és páncélmellényt is mielőtt belevágnál. A Sindacco srácok négyszer fognak ott támadni, ketten a Sindacco kocsikban, egy Patriottal, az utolsó pedig egy bombás kocsival. A Sindacco amint odaért megpróbálja elhelyezni a bombát, amit NEM LEHET kikapcsolni. Meg kell ölnöd mielőtt elhelyezné. Legcélravezetőbb megoldás az és egyben a legkönnyebb is hogy szerezz némi gépfegyvert és egy motort ezzel menj a kaszinóhoz. Amint megjelenik ellenség a térképen ne a kaszinónál várd be hanem gyorsan menj oda ahol ők vannak állj be mögéjük és lődd őket a motorról mielőtt még odaérnének a kaszinóhoz. Az összes ellenségnél így járj el végül a nagy bombával teli teherautóval is.

4.Blow Up `Dolls`
Győződj meg róla hogy az életed TELJES legyen. Szállj be a Sindacco kocsiba, menj el 8-ballhoz és szerelj bombát a kocsira. Most menj a Dolls Househoz. Négy srác fogja védeni a bejáratot, szóval be kell jutnod a kocsival a jármű sérülésére vigyázva mert bomba van benne, parkold le a kocsit a sárga jelben a garázsba, szállj ki a kocsiból szaladj el viszonylag messzebbre és robbantsd fel a bombát a távirányítóval. Amúgy a négy srác közül az egyiknek van pisztolya ami eléggé veszélyes lehet a kocsira ezért mikor behajtasz egyben próbáld meg elütni azt a faszit.

5.Salvatore`s Salvation
A páncélmellény és a Shotgun jól jön ebben a küldetésben. Salvatore-t elkapta a Sindacco család és a zúzdába akarják vinni. Meg kell mentenünk! Kövesd a kocsit, míg meg nem áll. Salvatore egy csomagtartóban van! Parkold le a kocsit és arra felé nézzen amerről bejöttél vagyis a kijárat felé. Most Shotgunnal öld meg a Sindacco-t amelyik a kocsi körül van. Öld meg a másik Sindacco-t is. Most a megmaradt Sindacco elviszi Salvatore-t, szállj be a kocsidba és vadászd le őket. Öld meg őket mielőtt a zúzdához érnek, ha ez megtörténne rakd le a kocsidat a zúzdához és akkor nem tudják megölni Salvatore-t. Most szedd ki a Sindacco-t a kocsiból (lehet hogy Ő fog kiszállni), öld meg és vezesd vissza Salvatore-t a jelzett helyre. Másik megoldás hogy miután követted a srácot utána nem menj neki a sindaccoknak hanem rögtön menj a zúzdához és állj meg a kocsival úgy hogy ne tudjon odaállni a sindacco amikor odaér. persze amíg nem ér oda a sindacco addig ne szállj ki a kocsiból mert akkor idő előtt fel lesz emelve a kocsid és bezúzzák után a sindacco szabadon odaállhatna.

6.The Guns Of Leone
Ebben a küldetésben azt akarja Salvatore, hogy Sindacco mentes legyen Portland, így hát meg kell tőlük szabadulnunk. Menj fel a lépcsőkre, szedd fel a távcsöves puskát és most pusztítsd a Sindacco családot. Ez az első "hullámhoz" kell. Ezután ugorj le szedd fel a meghalt ellenségek fegyvereit és öld meg vele a többi Sindacco-t is. Kövesd Salvatore-t Paulie`s Revue Bárja körül. Miután kiürítettük az utcákat (és vigyáztunk arra, hogy Salvatore életcsíkja ne menjen le 0-ra) menjünk vissza JD klubjába.

7.Calm Before The Storm
Gyorsan menj a jelzett helyre, onnan egy helikopter fog indulni amit kövesd követned kell aggódj nem fog gyorsan menni. A helikopter meg fog állni a Diablóknál is. Onnan tovább repül Chinatownba a triadokkal üzletelni. Ha odaért leszáll a tetőre te parkolj le a sikátorban és fel kell mennünk a lépcsőre, szóval menj fel és megint lesz egy jelenet. Egy triad rád fog támadni, szóval elő a shotgunnal! Miután a lépcsőn meghaltak a bandák, több fog jönni. Használj távcsöves puskát, mert messze lesznek. Miután minden triaddal végeztél a küldetést teljesítetted! Távcsöves hiányában a lenti ellenséghez bizony le kell jönnöd a tetőről. Lesz ott néhány kocsi is a sikátor bejáratánál azokat durrantsd fel ezáltal jónéhány triadnak annyi.

8.The Made Man
Kívül egy Mickey nevű fickó vár értünk - de mi vezetünk. Szálljunk be a kocsiba JD-t és Mickey-t vigyük el a jelzett helyre a zúzdához. Közbe egy Sindacco kocsi fog megjelenni amit likvidálni kell. Ha megvan vezesd JD-t és Mickey-t a találkozóra a zúzdánál. Miután ott vagytok Mickey egy .357-essel lelövi JD-t. Még nincs vége. El kell vinned Mickey-t haza. A kocsin vér van, amit nem szeretnek a zsaruk. Szóval körözés garantált. Szépen vidd haza Mickey-t és a kocsit süllyeszd el a tengerbe mindegy hogy hol. Szépen gyorsulj fel és ugorj ki a kocsiból mielőtt beesne a vízbe. Ha a körözés nagyon zavar közbe akkor előbb Pay`n`Spray látogatását ejtsd meg.

Ma Cipriani Kép

1.Snappy Dresser
Úgy tűnik mama jobban szereti Giovanni Casa-t, mint Toni-t, amit meg kell változtatnunk. Menj a rejtekhelyedre és szedd fel a kamerát. Most szerezz egy kocsit és menj Chinatown-ba. Most várd meg míg Casa beszáll a kocsijába és kövesd, de ne menj túl közel különben észrevesz és buktad a küldetést! Egszer meg fog állni két kurvát felszedni aztán tovább megy Callahan Point-ig kövessük tovább. Miután a füves területre ért, a video után szállj ki a kocsiból és kövesd. Most vedd elő a kamerát és zoomolj. Próbáld meg lekapni őket úgy hogy mindhármuk rajta legyen a képen. Győződj meg, hogy lefényképezted a két lányt és őt a pelenkájában. Most menj vissza a mama éttermébe és kész.

2.Big Rumble in Little China
Mama Cipriani azt gondolja, hogy Toni megijedt a triadoktól. Toni azt mondja, hogy ő nem, és bizonyítani is fogja. Szóval szerezz egy kocsit és menj Chinatown-ba egy kics triad irtásra. Lesz egy kocsi azt mielőtt még megzavarnád és elmenekülne szedd ki a kocsiból és öld meg. Aztán jöhet a következő triad adag ők egy sikátorba lesznek őket is intézd el.

3.Grease Sucho Útvonal
Most egy embert kell legyőznünk egy versenyben. 1 kör 3 ellenfél 26 chp. Szerezz egy gyors autót, mondjuk a Hellenbach GT, megfelelő lesz. A Dock bejáratánál van. A checkpointokat elérve nyerd meg a versenyt. Nem nehéz. A bejátszás után Suchot is le kell vadásznod. Eredj utána ha kiszáll üsd el. A kocsiját ha van lehetőség tárold el mert kell az Import Exporthoz majd, továbbá ezen misszió után lesznek elérhetők az egyéb autóversenyek.

4.Dead Meat
Ebben a küldetésben Giovanni Casa-t fogjuk meggyilkolni, méghozzá baltával. Szóval menjünk Chinatown-ba Casa boltjába. Beszálltok a furgonba és menj a fűrésztelepre Atlantic Quays-ben és parkolj le mögötte. A bejátszásban Toni felkap egy baltát, és le kell vadásznunk Casa-t a csarnokban! Elég nehéz utolérni sokat kell hajkurászni mire utoléred. Idegtépő néha. Ha megvan vidd vissza a furgonnal Casa darabjait a húsboltjába. Persze körözést is kapsz amit előbb a Pay`n`Spraybe tüntess el.

5.No Son Of Mine
Mama annyira utál minket, hogy megakar ölni és bérgyilkosokkal próbálkozik. A bejátszás után szedd fel a Shotgunt. Öld meg a bérgyilkost a lépcsőn, és a lépcsőről öld meg a többi bérgyilkost is. Ha kell lőszer akkor szerezz! A lényeg, ebben a küldetésben hogy megöld a bérgyilkosokat. Ha mindent megölted akkor sikerült a küldetés. A bérgyilkosok ütős fegyverekkel jönnek.

Maria Latore Kép

1.Shop `Till You Strop
Szerezz egy kocsit aztán menjünk az első bolthoz. Miután ott voltunk Maria bemegy, - kis idő múlva - kijön a boltból. Beindul a riasztó és kapsz egy rendőrcsillagot. Rázd le őket, eltűnik magától. Miután leráztuk, menjünk a második bolthoz. Miután kijött a második boltból, követi őt egy férfi is, shotgunnal. 3-as körözésed lesz, úgyhogy gyorsan menj a Pay`n`Spray-be! Vigyázz a szögesdrótokra! Miután a kocsit átfestetted vidd Mariat haza haza.

2.Taken For A Ride
Szerezz egy erős kocsit, később megtudod majd, hogy minek. Mindenesetre, most menj Chinatown-ba, hogy Maria megtalálja a dílereit. Mögöttük parkolj le. A bejátszás után le kell vadásznunk őket. Maria-t elrabolták, meg kell mentenünk! Próbáld meg őket drive-by módszerrel ölni vagy csinálj valami hasonlót. Maria ki fog szállni a kocsiból és beszáll a miénkbe persze a kiszálló ellenséges nyírd ki ezután vidd haza Mariat. A küldetést motorral is csinálhatod sokkal könnyebb mert a motorról előrefele is tudsz lőni.

3.Booby Prize Útvonal
Először menj Salvatore házához és kapd fel a PCJ-600-ast. De ha útközbe találsz egyet azis jó. Most menj a starthoz. Nyerd meg a motorversenyt. 2 kör 3 ellenfél 32 chp. Ezen misszió után érhetők el az egyéb motorversenyek.

4.Biker Heat
Maria az ágyban van, ütött-véres kinézettel. Miután megkérdeztük, hogy ki tette, azt mondta, hogy Wayne. Tehát meg kell ölnünk Wayne-t. A bejátszás után, Szedj fel egy SMG-t, vagy valamilyen UZI-t ha nem lenne és menj a jelzett helyre Chinatown-ban. Gyalog kell menned, és nézd Wayne embereit. Wayne elmenekül az embereit rád uszítja végezz velük majd pattanj a melletted levő motorra és vadászd le Waynet a motorról lőve. A motorját ha tudod rakd el magadnak mert golyóálló.

5.Overdose Of Trouble
Meg kell találunk Marianak egy cuccot. Menj az első lehetséges helyre. Nincs ott, az amit keres. Wayne bandája van ott, mivel megláttak üldözőbe vesznek de ne törődj velük csak rázd le őket. Menj a kövi helyre az építkezési területre. Ittsincs ami kell. Jöhet a kövi hely ez Salvatore villája. Menj oda és Mission Passed! A misszió után elérhetővé válik a Goodfella nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

Salvatore Leone

1.The Offer Kép
Szerezz egy járművet és menj a dokkokba. Parkolj le a sárga jelzésben és most egy bejátszás következik. Ezután megpróbálnak megölni, menekülj a kijáratig! Nemkell megölni senkit csak ki kell jutni a dockokból persze aki nagyon útba van azt csináld ki. Némelyik támadónak lesz moloktov koktélja, úgyhogy jó ha van páncélod vagy igyekezz nagy ívbe kikerülni őket. Miután a kaput elhagytad a küldetés sikerült.

2.Hot Selecta! Kép
Emlékszel a Fuzz Ball c. küldetésre a GTA 3-ból? Ez ugyanaz. 6 kurvát kell fuvarozni a Dock bejáratához. Szállj be a Leone Sentinelbe és menj a lányokhoz. Szedj fel amennyit tudsz, aztán menj a jelzett helyre majd jön a kövi forduló. Az egyik lánynak éppen kuncsaftja van akit ki kell nyírni mielőtt beszállna hozzád a prosti. A küldetés időre megy úgyhogy ne tökölj sokat.

3.Frightners Kép
Meg kell ijesztenünk az Union vezetőket. Szerezz egy kocsit és menj az egyik sráchoz. Mindegyikük benne lesz egy kocsiban, szóval érd el hogy kiszálljanak vagyis menj nekik néhányszor. Ha kiszállt lőjünk beléjük de ne öljük meg őket csak egy golyó elég. Mindhárommal járj el a megfelelő módon. A misszió után elérhetővé válik az Avening Angel`s Fatigues nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban. Továbbá az Avening Angles mellékmisszió is amihez ezt a ruhát kell viselned de erről majd a mellékküldetés menüpontban olvashatsz bővebben.

4.Rollercoaster Ride Kép
Gyorsan szállj be egy kocsiba és menj a Head Rádióállomáshoz. Ott öld meg a limuzin sofőrt. Szállj be a limuzinba, és Jane ki fog kijönni. Miután beszállt azt mondja, hogy vezesd a dokkokba. feladatod hogy a limuzinnal vezess őrülten, gyorsan, az út rossz oldalán, vagy valamit amivel a mérce felemelkedik a max-ra. Ha felemelkedett vezesd Janet a dokkokhoz! A misszió után elérhetővé válik az Chauffeur`s Clothes nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

5.Contra-Banned Kép
Szállj be a Sentinel-be és szedd fel a 3 srácot, ezután menj a dokkokba. Van shotgunod és SMG-d? Akkor jó. A sárga jel előtt lesz egy páncélmellény, azt szedd fel. A bejátszás után, ölj meg néhány hülyét és szállj be a Patriot-ba. Mivel a bejátszás után kereszttűzbe kerülsz fuss gyosan kicsit arrébb ahol már könnyebben végezhetsz az ellenfelekkel. Ha megvan a kocsi juss el a Pay`n`Spraybe aztán vidd a kocsit Salvatore egyik garázsába.

6.Sindacco Sabotage Kép
A küldetésben 30+ Diablo-val harcolunk és mi 20-an ellenük. Szállj be egy kocsiba, legyen fegyvered és páncélod meg elég lőszered is. Miután odaértél használd a kocsit, hogy elüsd a diablokat lőheted is őket nem kell taktika a küldetéshez - mozogj és tüzelj, és nézz utánna a felszedhető tárgyaknak. Ha a diablok csíkja lecsökken nullára nyerted a missziót. ha ti csíkotok csökken nullára akkor buktad.

7.The Trouble With Triads Kép
Szállj be egy kocsiba, és menj a raktárba. A bejátszás után, a triadok felrobbantják a raktárat. Az építmény romjai közül össze kell gyűjteni az összes pénzt. Az utunk előtt álló triadokat öljük meg. Miután megvan az összes pénz, el kell tűnnünk innen. Szóval juss ki a területről és vidd el a pénzt Salvatore-hoz St. Marks-ban. Közbe néhány triad kocsi üldözni fog de ne törődj velük.

8.Driving Mr. Leone Kép
A vezetői képességedtől függ a küldetés nehézsége. Salvatore beszélni akar a polgármesterrel, de Staunton Island-on van, a híd nincs befejezve, és a ferry hajók sem működnek. DE, Salvatore azt akarja, hogy vigyük el a Ferry-hez. Szállj be a Leone Sentinel-be és vidd Salvatore-t a jelzett helyre. Ezután kapsz "****"-os körözést. A rendőrök megakarnak minket ölni! Menjünk gyorsan, és vigyázzunk a szögesdrótokra. Menjünk a Callahan hídra. A híd nem készült el, úgyhogy ugratnunk kell a hídról! Szerezd meg a legnagyobb sebességet és a rámpáról ugrass át. Ezután vidd Salvatore-t a mentőházhoz.

9.A Walk in the Park Kép
Ebben a küldetésben Mayor R.C Hole-t kell megölnünk. Szerezz egy kocsit tedd el a fegyvereidet és menj a parkba. A polgármester valószínűleg a park közepén van, szóval menj oda és öld meg. Ha nem keltettél feltűnést a küldetés könnyű és a menekülés is. Ha megzavartad őket akkor a faszi kocsival menekül így már nehéz. Ha meghalt a faszi vedd fel a telefonját és menj vissza a mentőházadhoz. A misszió után elérhetővé válik a Sweats nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

10.Making Toni Kép 1 Kép 2
Szállj be egy kocsiba Mickey-vel és menj a jelölt helyre. Salvatore és Toni fog találkozni, Salvatore gratulációt mond Toninak, egy épület belsejében ezután vége. A misszió után elérhetővé válik az Antonio nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

11.Caught In The Act Kép
Ebben a küldetésben egy hajót kell megvédenünk. Miután a hajóban vagyunk meg kell védenünk a támadóktól helikopter is fog jönni. Sok sikert a küldetéshez.

12.Search & Rescue Kép
Először szerezz egy M4-est Phil-től. Legyen páncélmellényed, és talán shotgunra is szükséged lehet. Menj a Car Lot-hoz és szedd fel a golyóálló limuzint. Ezután menjünk Salvatore-hoz. Mikor megérkezel öld meg az ellenséget M4-essel. Most ha van távcsöves puskád, a "The Passion of the Heist" c. küldetésből akkor jó dolgod van. Messziről megölheted a férgeket. Majd menj be sikátorba és öld meg a két embert ami megpróbálja megölni Salvatore-t. Ezután Salvatore veled jön és még több ellenség jelenik meg. Meg kell ölnünk mindet. Ezután szálljunk be a limuzinba, és vezessük a limót Newport-ba.

13.Taking the Peace Kép
Fuss a kórházhoz az úton, és szállj be a fekete kocsiba. Salvatore azt akarja, hogy állítsuk meg a találkozást a Sindacco és a Forellik között Paulie kocsijával. Vagyis pontosabban Paulie kocsiját fogod odatávirányítani hogy mindenkit kinyírj. Miután mindegyik bandatag meghalt, a küldetés sikerült. Ha a kocsi kifüstöl mielőtt végeznél akkor buktad a missziót.

14.Shoot The Messenger Kép
Salvatore egy hajót hagyott nekünk a kikötőben, szóval menjünk oda és szálljunk be. Most vadásszuk le a srácot a Staunton Island-i dokkokban. Próbáld meg a drive-by módszert alkalmazni. Ha nem éred utol akkor a hajóról átszáll egy kocsiba. Próbáld meg drive-by módszerrel szétlőni a kocsiját, amibe beleszállt. Állítsuk meg őt mielőtt eléri Fort Staunton-t. A misszió után elérhetővé válik a Wiseguy nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

15.Rough Justice Kép
Mielőtt elkezdődne a küldetés ügyvéd ruhát kell szerezned tehát menj a ruhaboltba kék ruha ikon fogja jelezni. Ezután már beszélhetsz Salvatorral és kezdődik is a küldetés. A járműveddel menj a széles hegy-oldalra és szedd fel a Hoods-okat. Használd a teherautójukat, ha kellene. Úgyszintén, vedd föl az Uzi lőszert és a pajzsot, ha kell neked. Most menjünk az egyik Forelli csoporthoz. Gyorsan szállj ki a kocsiból és lődd szét a kijelölt forelli kocsit. Ekkor megjelennek a forelli tagok öljük meg. A Hoods-ok a többi ellenséget megölik. De azért te is öljed őket. Miután az első csoportot elpusztítottad menj a másodikhoz és járj egy ugyanígy. Mission Passed! A misszió után elérhetővé válik a Lawyer`s Suit nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

16.Dead Reckoning Kép
Ebben a küldetésben Paulie Sindacco-t fogjuk megölni. Szerezz egy kocsit, aztán menj Phil "Fully Cocked" boltjába. Szerezz pár rakétát aztán folytathatjuk a küldetést. A jelzett helynél Paulie észreveszi Toni-t és egy hajóval elmegy. Szerencsére a hajó nagyon lassú. A kocsival menj oda, ahol míg nincs víz vagyis a hajó elé, és rakétavetővel lődd szét de akár arrébb is mehetsz ahonnan rálátsz a vízre onnan is lelőheted. Ne foglalkozz a srácokkal akik téged próbálnak megölni, a páncélod feltartja a lőszereket egy ideig. Célozd be a hajót és tüzelj.

17.Shogun Showdown Kép
Szerezz egy kocsit és menj a kijelölt helyre. Az udvarra kéne bejutni és el kell lopni a tankot. Ha lelövöd a kapuőröket a kap kinyílik és az ellenségeket kiírtva szabad a pálya. Másik megoldás ha szerzel egy Yakuza Stingert azzal mész mert annak kinyitják a kaput. Így tűzharc nélkül szépen szállj át a tankba aztán pusztítsd el. Sokféle megoldás van rá vezesd vízbe vagy menj 8-ballhoz vagy néhány molotov koktél is megteszi.

18.The Shoreside Redemption Kép
Salvatore-t most engedik ki a börtönből. A lényeg, hogy rengeteg lőszered legyen UZI-ból. El kell kísérnünk Salvatore-t egy házba Staunton Island-on. Eddig nem nehéz. Szedd fel a rendőrkocsit az állomásról és parkolj a sárga jelben. Kövessük a kocsikat a védőgát fölött, és a rakétavetős Sicillian felrobbantja elölről a védő rendőrkocsit. A furgonban Salvatore van. Menj előre és juss át a blokkolásokon, egyszerűen told el őket az útból. Használj drive-by-t, mivel a kocsijuk gyengék. Ha a " Damage" csík betelik akkor Salvatore-nak lőttek és kezdheted elölről.

19.The Sicillian Gambit Kép
Sok fegyver kell ehhez a küldetéshez. M4; Rakétavető. Szálljunk be a Leone Sentinel-be és menjünk Staunton Island-ra a városházába. Miközben arra megyünk, jön utánunk egy banshee ha nagyon zavarnak öljük meg a benne lévőket. Ha ott vagyunk a városházánál öljük meg a 4 vagy 5 sicillian-t, de vigyázz, mivel M4-esük van. Ha mindet megöltünk menjünk a jelzett helyre, és a sárga jelben álljunk meg a kocsival. Öljük meg az útban levő Sicilliant azután Salvatore és mi együtt megyünk egy hajóval. A hajón nekünk kell lőni, és felrobbantani minden hajót, ami az utunkban van, meg a helikoptert, mivel arról M4-essel tüzelnek ránk helikopterek is fognak jönni. Menjünk föl a sárga jelbe. Ott lesz Massimo. Salvatore a polgármester után fog vadászni, és jobb ha most előveszed a rakétavetődet. Van páncélmellény is, jobb ha azt is felveszed. Robbantsuk fel a helikoptert 3 rakétával. VAGY használhatsz minigun-t célozd be a helikoptert és kész! Használjuk az M4-est ha messzebbre jutott. Ha sikerült levadásznunk akkor átvittünk minden főküldetést! És a legjobb hogy a jutalmunk 500,000$ A misszió után elérhetővé válik a `The King` Jumpsuit nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

Donald Love

1.The Morgue Party Candidate Kép
Egy Hearse kosit kell megszerezned. Ha a kocsi eléri a rendőrséget, a küldetést buktad. Motort ajánlok lődd a kocsit míg ki nem száll belőle a faszi. Ha megvan a kocsi, a rendőrség lesz a nyomodban menj a Pay `n`Spary-be és vidd vissza kocsit Donald Love garázsába.

2.Steering The Vote Kép
Szállj be a furgonba és gyűjtsd össze a két legközelebbi ellenőrzőponthoz. Megjelennek O`Donnovan furgonjai és megpróbálják ők is terjeszteni magukat. Ha gyors vagy, eltudod érni a checkpointokat előlük. Igyekezz mert elhalásszák előled és csökkenni fog az elért checkpointjaid száma. Miután, legalább 5 checkpoint megvan el kell pusztítanunk O`Donnovans autóit. Bónusz pontért több checkpointokhoz is mehetsz, de már nem jelzi őket a térkép. O`Donnovan furgonjaik nagyon gyengék, drive-by módszerrel elintézheted őket, vagy két erős ütközéssel és kész.

3.Cam-pain Kép
Feladat három kampánycsoportot kell likvidálni. A kocsiddal menj a legközelebbi csoporthoz akik az épület tetején vannak. Menj fel és öld meg a dolgozókat és a biztonsági őröket. Vigyázz, a dolgozók nem menekülhetnek el. Először a biztonsági őröket öld meg. Miután megölted őket, menj a következő csoporthoz. Ők egy kis utcába lesznek. Miután ezzel is végeztél menj Liberty Campus-hoz, és azzal is ezt csináld. Mission Passed! A küldetést viszonylag gyorsan végezd el nem kell annyira sietni de ne tökölj annyit.

4.Friggin` the Riggin` Kép
Ebben a küldetésben el kell pusztítanunk a Forelli raktárát. Gyorsan hajts Phil fegyverboltjához és vegyél lángszórót amit most Donald fizet. Szerezz páncélmellényt is ha szükséges. hajtsunk a raktárhoz és aki ránk támad szépen nyírjuk ki. Ha már nem zavar senki a papíros raklapokat és a nyomdagépeket a vett lángszóróval égessük el. Közbe még pár ellenség jönni fog akikkel végezni kell. A végén a megmaradt Forelli-k menekülni fognak két furgonnal. Kapd föl a motort, és vadászd le őket, úgy hogy motorról lövöd a gyenge járművüket. Persze előfordulhat hogy legalább 2-es körözést kapsz a rendőrségtől, ne foglalkozz velük csak a furgonokkal törődj.

5.Love and Bullets Kép
Meg kell védenünk Donald Love-ot, amint a találkozóra megy. Az úton egy Forelli kilövi a sofőrt. Öljük meg a Forelli-ket majd szállj vissza a limuzinba és vezessük vissza Donald-ot az épülethez. Egy kocsi közbe követni fog amiről lőnek de ha nem jelent nagy gondot akkor ne foglalkozz vele de ha nagyon zavar állj meg és lődd le.

6.Counterfeit Count Kép
Szerezz egy gyors kocsit és menj a furgonhoz. A furgonnál beszáll egy ember, kis idő múlva kiszáll és megpróbál beszállni a járművébe. Mielőtt beszállna próbáld meg megölni valahogy üsd el vagy lődd le és szedd fel a szavazatokat. Ezután kövesd a furgont tovább és egy következő embernél ugyanígy meg fog állni akivel szintén így járj el. Össz három embernél fog így megállni ha mind megvan Mission Passed. Ha netán az egyik embernek sikerül visszaszállni a kocsijába Drive-by módszerrel szedd ki de siess mert közbe a furgon megy a kövi illetőhöz odaadni a szavazatokat.

7.Love on The Rocks Kép
Fegyverkezzünk fel ha nem lenne és golyóálló mellény se árt ha van. Menjünk Newport-ra és szálljunk be a kocsiba. Miután beszéltél a sráccal meg kell szerezned egy szavazatokat szállító furgont amit nagy erőkkel védenek. A terület bejáratát két teherautó és egy kocsi blokkolja. Öld meg őket. Folytasd tovább és menj beljebb közbe nyirbáld az ellenségeket. Ha a beértél lopd el az ott lévő furgont amiben a szavazások vannak és menj vissza Donald garázsába. Közbe egy banshee fog követni amit tanácsos likvidálni tehát szállj ki és lődd le. Ha közbe zavar a körözés akkor menj Pay`n`Spraybe.

8.Panlantic Land Grab Kép
Szerezz egy gyors, és kezelhető kocsit. Ezután vezessük el a reptérre és várjuk meg míg Avery beszáll a Bobcat-jába két Cartel Cruiser is védeni fogja őt. Meg kell ölni Averyt és meg kell szerezni tőle a terveket. Próbáld meg elérni drive-by módszerrel hogy Avery kiszálljon és öld meg persze közbe figyelj az őt védő Cartelekre is akik lőnek. Ha meghalt szedjük fel a terveket, eztán menjünk vissza Donalddal a házához.

9.Stop The Press Kép
Menjünk a temetőbe. Ha ott vagy menj a sárga jelbe és egy bejátszásban lesz részünk. Vedd elő a fegyveredet és célozd meg de ne lődd le. Várd meg míg a "Scare" mérce a jobb-felső sarokban lassan megemelkedik max-ra majd fuvarozd Nedet a garázsához. Ő onnan kismotorral próbál menekülni eredj utána kapd el öld meg. Amúgy érdekességként annyi hogy ez a Ned Burner volt az a titokzatos faszi aki a templomos küldetéseket adta.

10.Morgue Party Resurrection Kép
22:00-ig be kell vinni egy hangárba Averry Carrington és Ned Burner holttestét. Először Ned Burner-hez menjünk Staunton Islandra a temetőnél. Szedd fel a hearse halottaskocsit és nemtörődve a körözéssel vidd a reptérre. Ezután menj a kövi halotthoz Averyhez. Őt egy mentőautóba fogják éppen szállítani úgyhogy lőj bele párat a mentőbe hogy kiszálljanak majd a mentőt ugyanúgy vidd a reptérre ahova kell.

11.Love On The Run Kép
Legyél jól felszerelkezve munícióval és páncél sem árt. Donald azt mondja hogy a kolumbiaiak megakarják ölni. Amint tied az irányítás az udvarra Columbiaiak fognak betörni elég sok fog jönni és az utánpótlás sem marad el azt garantálom. Donald életére vigyázva minden Columbiait nyírjunk ki. Elég nehéz lesz. Ha megvan szedj fel egy kocsit és szállítsuk ki Donald-ot a reptérre, pontosan oda ahova a holttesteket is vittük. Missin Passed!

Crach Confessional Kép

1.L.C. Confidental
Szerezz egy gyors, erős kocsit és menj a felüljáróba. Szedd fel az FBI kocsit, ezután menj és szedd fel az tájékoztatót faszit. Nem kapsz körözési szintet, ha ellopod az FBI kocsit, de a rendőrség lőni fog rád. Miután az összekötő beszállt a kocsiba, nem fog felismerni minket. A valódi FBI felmutatkozik, és ő kiszáll a kocsiból. Nem száll be egy kocsiba, csak gyalog fog futni, most kövessük. Üsd el, szállj ki a kocsiból és lopd el a jelentéseket. Ha megvannak menjünk a jelzett garázshoz. Ha a körözés zavar közbe szüntesd meg.

2.The Passion of the Heist
Szerezz egy távcsöves puskát, így szórakoztatóbb lesz a küldetés. Parkolj le a találkozótól kicsit messzebb és távcsöves puskával lőj le mindenkit. Közelharcban is végezhetsz velük de úgy nehezebb közben egy helikopterről is lőni fognak. Ha meghalt mindenki szedd fel a táskát. 3-as szintű körözést kapsz, és gyorsan menj el a jelzett garázsba.

3.Karmageddon
Mint, ahogy a mellékküldetésben itt is azt kell csinálnod. Szállj be a Tűzoltókocsiba és hajrá. Bármit csinálhatsz, a lényeg hogy káoszt csinálj. Ölj meg embereket, borítgasd a kocsikat és ami még eszedbe jut. Itt mindenért pontot kapsz. Töltsd meg a mércét azután szabadulj meg a tűzoltótól robbantsd fel vagy hajts vele vízbe.

4.False Idols
Három célpontot kell megsemmisíteni. Egy limuzinost, egy Patriotot és egy Helikoptert. Ha a küldi elfogadása után gyorsan odamész a parkolóházhoz vagyis ahhoz a kereszteződéshez ami az északi oldalhoz van közelebb ott rögtön kettőt le is tudhatsz. Figyeld a piros tergeteket és amikor odaérnek egyenként rakétázd meg őket pontosabban itt a limuzin és a patriot fog jönni. A helikopter kicsit nehezebb feladat. próbáld meg utolérni és a kocsiból kiszállva megrakétázni. Ha valamely célpont elérné az LCFR házat a küldetést buktad. Ha megvan mindegyik semmisítve menj vissza a templomhoz.

Leon McAfferi Kép

1.Sayonara Sindaccos
Szálljunk be McAffrey Banshee-jébe és menjünk a Sindacco területre. Vegyük elő a fegyvereinket, M4/Shotgun és vadásszuk le a Sindacco-kat. Mindegyiket meg kel ölnünk majd menjünk McCaffrey-hoz a Banshee-hoz és a kocsiból lőve fel kell robbantanunk a minket követő Sindacco kocsikat amik utánunk jönnek! Öld meg őket, a lényeg hogy ne robbanjon fel a kocsitok, különben mindketten meghaltok. A vége felé lesz egy helikopter is amit szintén le kell lőni.

2.The Whole 9 Yardies
A yardies új területet akar, méghozzá Newport-ot, ami a Forelli család birtoka. Segítsünk nekik. Szálljunk fel a Sanchez-re és menjünk a Forelli területre. Ott van egy banda ami a motorokat védi. A bandát ne bántsd csak gyorsan lopd el az egyik motor és a leggyorsabb sebességgel hajtsunk a jelzett helyre. Közbe követni fog a többi Forelli de ne törődj velük. Ha megérkeztél akkor az ott levő Yardiek szépen segítenek lelőni a téged üldöző Forelliket.

3.Crazy `69
Ismét szedjük fel a Sanchez-t és menjünk a parkba. Vegyük elő a Katana-t amit kaptunk és öljünk meg a 20 Forelli-t 4 perc alatt. A misszió után elérhetővé válik a `Dragon` Jumpsuit nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

4.Night of the Living Dreads
Szálljunk fel a Sanchez-re, és menjünk a jelzett helyre. Segítsünk a Yardieknak irtani a Sindaccocat lesz egy motoros is. Minden Sindaccot irts ki a sikátorba majd menj a sárga jelzésbe.

5.Munitions Dump
A Forelli család kezd nagy lenni. Ezt meg kell állítanunk. Győződj meg róla, hogy legalább 5 töltényed legyen a rakétavetőből, mert erre szükséged lesz. Ezután menjünk a teherautóhoz. A két teherautó közül egynek sem szabad eljutnia Fort Staunton-ba! Ne hibázz a lövésekkel szépen rakétázd meg őket kerülj kicsit eléjük mielőtt még megzavarnád őket és bumm. Úgy is lehet csinálni hogy a Sanchez-zel drive-by módszerrel lőjük őket, de hogyha elkezdünk tüzelni erősítést hívnak, azzal ne foglalkozz csak a teherautókkal. Így talán kicsit nehezebb mivel körözést is kapsz és a teherautóról is lőnek. Miután felrobbantottuk a teherautókat Mission Passed!

Thoskio Kasen Kép

1.More Deadly Than The Male
Menj a mólóhoz és ott lődd le az utadban állókat szép sorba mert lesz néhány védőőr. Van egy rakétavető és páncélmellény lent, szedd fel őket ha szükséges. A rakétavetővel pusztítsuk el a két ellenséges hajót, ezután szálljunk be abba a hajóba amit el kell vinnünk. A cél felé, jön még pár Yakuza hajóval, de ne foglalkozz velük csak vidd a csónakot a kijelölt helyre. Ha nagyon zavarnak a hajók végezhetsz velük.

2.Cash Clash
A beszélgetés után szállj be a kocsiba és menj a három pénzszállító kocsihoz amik a Big Shot kaszinótól szállítják a pénzt. Ne menj nekik kicsit előzd meg őket majd szállj ki a kocsiból. Rakétázd meg őket. Ha nem semmisül meg mindegyik akkor a maradék elmenekül ilyen esetben eredj utána. Drive-by módszer ajánlatos amire ugyebár a motor a legalkalmasabb.

3.A Date With Death
Először fel kell szednünk a limuzinját. Másodszor el kell mennünk az operára. Szóval gyorsan menjünk és szedjük fel a Tuxedo (Opera) ruhánkat a Mr. Benz kosztőm boltjából és menjünk az Operára. Csak 3 percünk van összesen hogy felszedjük a ruhát, és elmenjünk az operára. A Forelli, amint belépsz az operaházba, rád fog támadni, szóval öljük meg őket shotgunnal. Kettő Jorelli a kocsi mögött van szóval robbantsuk fel a kocsit. Szálljunk be a limuzinba és 5 vagy 6 Forelli kocsi próbál minket levadászni. Menj arra, amerről jöttél, és gyorsan menj el az apartmenbe ahol Toshiko él. Ez a része a nehéz a küldetésnek, ne próbálj megállni, különben nem fogsz szerencsével járni. Próbáld meg átfújatni a kocsit engem ebben az esetben nem követtek már úgylátszik nemcsak a zsaruk ellen jó. A misszió után elérhetővé válik a Tuxedo nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban.

4.Cash in Kazuki`s Chips
Emlékszel a mentőházra a GTA3-ból? Oda menjünk. Ott két Yakuza kocsi jelenik meg. Három yakuza a liftből fog kijönni, szóval gyorsan öljük meg őket, szedjük fel a fegyvereiket aztán menjünk a kaszinóba! Most az utcáról távcsöves puskáról annyi fejet lőjj le, amennyit csak tudsz! Rengeteg ellenfél van a kaszinónál. Ha a közelharci csatát akarsz, shotgunnal próbálkozz. Ha megtisztítottad a kaszinót akkor menjünk fel a lépcsőkön és minden ellenfelet öljünk meg. Gyorsan csináld, mert a fegyverük sokat sebez! Szedd fel az életet és menjünk a tetőre. Most öljük meg Kazuki-t. Neki csak Katana-ja van, de a két testőrének jobb fegyvere! Miután meghalt Kazuki, minden ellenfél el fog tűnni, és vissza vihetjük a Katana-t Toshiko-hoz. De mikor visszavisszük Toshiko öngyilkos lesz," kiugrik" az ablakából. Vége, mostantól ez a banda is utál minket.

8-Ball Kép

1.No Money Mo` Problems
Szükséged lesz 20.000$ -ra. Egy bejátszás során megbeszélitek és kifizetsz néhány bombát amit 8-ball készít el neked amit a következő küldetésben használsz egy alagút robbantáshoz. Ez eltart egy darabig míg elkészül így várnod kell míg 8-Ball megcsörget.

2.Bringing The House Down
Elkészült a várva várt bomba. Szállj be a furgonba és menj az egyik bejárathoz. Vigyázz a pár Forelli kocsira ami téged akar levadászni! Nem csinálnak sok sebzést, de nekitolnak más kocsiknak! Menj az alagúton keresztül, kikerülve a forgalmat és a Forelli kocsikat checkpointokon keresztül. Ha elérsz ahhoz a ponthoz ahova kellett menned, ott szállj ki és tedd le a bombát. Az alagutakon keresztül mozogj, követve a képernyői utasításokat. Helyezd el a bombákat 3 perc után robbannak, úgyhogy siess! Az utadban állókat öld meg. Ha az utolsó bombát is elhelyezted, menjünk kicsit visszafelé a sárga jelhez! Láthatod hogy a Forelli-k blokkolták az utat, szóval választanod kell egy másik kijáratot, ami kivisz innen. Az pedig a metrókijárat lesz, úgyhogy szálljunk be egy ott található kocsiba és törjük át a kaput aztán jön egy szép bejátszás. Persze ha nagyon idegesítenek a Forellik csináld ki őket.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!