Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Liberty City Stories


Mellékküldetések


Először a főküldetéseket érdemes elvégezni mert nem biztos hogy minden mellékküldetést megtudsz az elején csinálni.

Rendőrözés
Szerezz egy rendőrautót valamelyik szigeten majd indítsd el a küldetést. Időn belül kocsikat kell majd megsemmisíteni vezetőstül és utasaival együtt ha van. 12.szintig láncban kell teljesíteni és akkor a páncél ezentúl 150%-os lesz. Tipp: állj be egy garázsba a rendőrkocsival majd indítsd el a küldetést. Szállj ki, gyere ki a garázsból majd várd meg míg lecsukódik a garázsajtó. Aztán írd be azt a kódot mellyel minden jármű megsemmisül. Majd megint szállj be a rendőrkocsiba aztán szállj ki, majd ismét bumm és csináld azt amit eddig írtam. Addig csináld ameddig jólesik legalább 12.szintig.

Mentőzés
Szerezz egy mentőt valamelyik szigeten majd indítsd el a küldetést. Embereket kell felszedni és elvinni őket a kórházba. Időre fog menni és egyre több ember lesz. 12.szintig láncban kell teljesíteni és akkor sohasem fárad el faszid.

Tűzoltás
Szerezz egy tűzoltó autót valamelyik szigeten majd indítsd el a küldetést. Időn belül kocsikat kell majd eloltani és a belőle kiszálló embereket. Nemkönnyű hiszen egyre több oltani való lesz és az égő emberek is szaladgálnak és így nehezebb eloltani őket. 12.szintig láncban kell teljesíteni és akkor tűzálló lesz a faszid.

Taxi
Szerezz egy taxit és indítsd el a küldetést. Időn belül embereket kell fuvarozni egyik helyről a másikra. Ha gyors vagy és nem sokat karambolozol akkor borravalót kapsz. 100db-ot kell teljesíteni nem láncban (még jóhogy) és akkor kapsz egy Bickle67` nevű bordó taxit az egyik városrészbe Trentonba.

Trash Dash Kép 1 Kép 2 Kép 3
Szerezd meg a kukásautót és indítsd el a küldetést. Időre 12db kukáért kell majd elmenni és elvinni a szeméttelepre. A kukák felszedése egyszerű csak hajts neki összeszedésük sorrendje mindegy. Időre fog menni ami akkor indul amint összeszedted az első kukát. Minden kuka összeszedése után kapsz 30 másodpercet, második harmadik szigeten pedig 40 másodpercet. Szeméttelepre csak akkor tudsz menni ha az összes kukát összeszedted. Mindhárom szigeten meg kell csinálni egyszer. Portlandon 2000$, Staunton Islandon 3000$, ShoreSide Valen 4000$ érte a jutalom.

Pizza boy Kép
Szállj fel a pizzaboy motorra Staunton Islandon. Pizzákat kell elvinni majd ellőni a rendelőhöz. Időre fog menni és egyre több ember lesz ezért nem könnyű küldetés. Nálad egyszerre csak 6db pizza lehet ezért néha kétszer kell fordulnod. Ha mind a 10.szintet láncban elvégezted akkor +25%-os lesz az életed plusz naponta 2500$-t termel neked a pizzás amit ha arra jársz felszedhetsz.

Noodle boy Kép
Szállj fel a noodleboy motorra portlandon. Ugyanaz mint a pizzaboynál csak itt nem pizzákat hanem galuskákat kell elszállítani. Ezt is 10.szintig kell láncban megcsinálni és akkor +25%-os lesz az életed plusz naponta 2000$-t termel a nudlis amit ha arra jársz felszedhetsz. A két db 25% összeadódik, így a végén 150%-os lesz az életed.

Car Salesman Kép
Ez a küldi csak a Vincenzo Cilli által adott "Dealing Revenge" főküldetés után nyílik meg. Menj el az autószalonhoz mely portlandon van és állj bele a sárga jelzésbe. 4 fajta kocsit kell bemutatnod szintenként. A lassabb kocsis azt szereti ha lassan mész és hogy ne törd össze a kocsiját. A gyorsabb pedig azt hogy üsd el az embereket randalírozz nagyon szeretik ha lősz a kocsiból. Itt összetörheted a kocsit persze ne annyira hogy felrobbanjon. A még gyorsabb pedig azt hogy füves földes terepen menj és nagyon szereti ha borulgatsz vagy ugratgatsz a kocsival. Itt is összetörheted a kocsit de azért ne annyira. A leggyorsabb pedig azt hogy gyorsan menj és neki se törd össze a kocsiját. Ha netán véletlenül összetörnéd a kocsit,akkor el kell menni a pay`n`spraybe. De néha azok is szeretnék ha elmennél pay`n`spraybe akiknél összetörheted a kocsit.(nem tetszik neki a kocsi színe)6.szintig kell teljesíteni nem láncban. A 4.szint végén kapsz egy hellenbach GT-t az autószalonba. A 6.szint végén pedig naponta 4000$ termelődik az autószalonnál amit ha arra jársz felszedhetsz. Kis érdekesség képpen annyi hogy PSP verzióba ezen küldetés 9. szitjétől s ettől kezdve a többi szinten is hóeséses időjárás lesz látható. Mivel a hatodik szint után megkapod a jutalmat ezért ha kilépsz a mellékküldiből többet nem tudod folytatni ezért ha valaki a havas dologra kíváncsi az egyhúzóra jusson el a kilences szintig.

Bike salesman Kép
Ez a küldi csak a Salvatore Leone által adott "Driving Mr. Leone" főküldetés után nyílik meg. Menj el a motorkereskedésbe staunton islandon és állj bele a sárga jelzésbe. 4 fajta motorból kell eladni 10-et 10-et nem láncban. A faggiós azt szereti ha lassan mész. A PCJ 600-as meg azt hogyha gyorsan mész. Az angeles azt ha elütöd az embereket. A sanchezes pedig azt ha terepen mész. Vagyis ugyanazon dolgokat szeretik mint a car salesmannál. Ha eladtad a 40 motort akkor naponta 3000$ termelődik a motorkereskedés előtt amit ha arra jársz felszedhetsz.

Autóversenyek
Az autóversenyek a "Grease Sucho" főküldetés után érhetők el. Vedd fel a telefont szerezz egy gyors kocsit és indulás a starthoz. Mindegyik versenynél három ellenfeled lesz és 1500$ a jutalom.

Verseny
Kör
Chp
Kép
Útvonal
1.Low Rider Rumble
2
46
Kép
Útvonal
2.Deimos Dash
1
24
Kép
Útvonal
3.Wi Cheetah Run
2
52
Kép
Útvonal


Motorversenyek
A motorversenyek a "Booby Prize" főküldetés után érhetők el. Vedd fel a telefont szerezz egy gyors motort és indulás a starthoz. Mindegyik versenynél három ellenfeled lesz és 1500$ a jutalom.

Verseny
Kör
Chp
Kép
Útvonal
1.Red Light Racing
3
33
Kép
Útvonal
2.Torrington TT
2
26
Kép
Útvonal
3.Gangsta GP
3
42
Kép
Útvonal


RC versenyek
Szállj be a furgonba és már indul is. Kis távirányítós kocsival kell versenyezned három ellenféllel. Mindháromnál 3 Szint van.
1.Szint 1 kör 1000$
2.Szint 2 kör 1500$
3.Szint 3 kör 2000$
Plusz 500$ bonus mindegyikhez de csak akkor ha megdöntöd a kör rekordidejét. Tehát az első szintnél a játék által adott köridőt kell megdöntened a további szinteknél meg már a saját köridődet. A következő szinthez mindíg ujra be kell szállni a furgonba. Amúgy nem kell végigcsinálni az összes szintet a 100%-hoz csak az elsőt mindegyiknél.

Verseny
Alap Köridő
Chp Körönként
Kép
1.Trashin RC
1:20
26
Kép
2.Ragin RC
1:40
33
Kép
3.Chasin RC
1:44
47
Kép


RC triad take-down Kép
Szállj be a mikrobuszba portlandon. 20 triad bandatagot kell kinyírni időn belül úgy, hogy odamész hozzájuk a kiskocsival és bumm had vigye őket a detonáció. Jutalom 1000$ továbbá ha újra döntöd a rekordod onnantól minden alkalommal 5000$

9mm Mayhem Kép
Szállj fel a freewayra portlandon. Te fogsz a motorról lőni amíg egy másik faszi vezeti. Minimum 11 járművet kell felrobbantani 3 perc alatt adott fegyverrel. Ha megnyomod az R1-et adrenalin módba vált egy ideig a játék vagyis lelassul egy időre ezt háromszor teheted meg.

Scooter Shooter Kép
Szállj fel a faggiora portlandon. Te fogsz a motorról lőni amíg egy másik faszi vezeti. Minimum 9 járművet kell felrobbantani 3 perc alatt adott fegyverrel. Ha megnyomod az R1-et adrenalin módba vált egy ideig a játék vagyis lelassul egy időre ezt háromszor teheted meg.

Awol Angel Kép
Szállj fel az angelra shoreshide walen. Te fogsz a motorról lőni amíg egy másik faszi vezeti. Minimum 11 járművet kell felrobbantani 3 perc alatt adott fegyverrel. Ha megnyomod az R1-et adrenalin módba vált egy ideig a játék vagyis lelassul egy időre ezt háromszor teheted meg.

Dump and Grinds Kép
Szállj fel a sanchez motorra portlandon. Egy terepen 3 kört kell menni az adott útvonalon időn belül. Mindig kiírja a játék hogy mennyi idő alatt kell teljesíteni a köröket. Összesen 10 útvonal van. Mind a 10-et meg kell csinálni nem muszáj láncban és akkor a Sanchez helyére megkapod a Menchez motort. A küldit sokkal könnyebb a "játék lassítása" kóddal megcsinálni. Jutalom útvonalonként 100$ ha mind kész akkor 2500$.

Pálya
Idő
Chp
Útvonal
1
0:58
18
Útvonal
2
1:15
30
Útvonal
3
1:14
27
Útvonal
4
1:13
27
Útvonal
5
1:30
36
Útvonal
6
1:32
42
Útvonal
7
1:30
36
Útvonal
8
1:51
39
Útvonal
9
1:23
39
Útvonal
10
1:19
45
Útvonal


Scrapyard challenge Kép
Szállj fel a sanchezre a portlandi szeméttelepen. Ellenőrzőpontokat kell gyűjtögetni melyekre pontszámokat kapsz. Összesen 19 ellenőrzőpont van. 6 db zöld, 5 db sárga és 8 db piros. A zöld checkpoint egy pontot ér, a sárga kettőt, a piros pedig hármat. Összesen 40 pontot lehet így összeszedni de csak 21 pontot kell minimum. Mindezt 2 perc alatt kell teljesítened. Ha kész a küldi akkor bónuszként a kocsizúzda zúzásonként kétszeres árat fizet.

Wong side of the tracks Kép
Szállj fel a sanchez motorra portlad egyik vasúti feljáróján. Végig kell menni motorral checkpointokat elérve a fenti vasút közepén. Összesen 57 checkpoint van. Kezdetnek 15 másodpercet kapsz és minden checkpointra plusz 5 másodperceket. 1 kört kell megtenni a vasúton. Vigyázz mert ellenfelek is lesznek és nehogy leess a fenti vasútról mert akkor buktad a küldetést. Jutalom 1500$.

Go go faggio Kép
Szállj fel a faggiora staunton islandon. 1 perc 50 másodperc alatt gyűjtsd össze mind a 25 ellenőrzőpontot. Jutalom 1000$.

Karmageddon Kép
Ez a küldi csak a Ned Burner által adott "Karmaggedon" főküldetés után nyílik meg. Szállj be a tűzoltóságnál a tűzoltóautóba Staunton Islandon. Lényeg ugyanaz mint a Karmaggedon főküldetésbe hogy káoszt csinálj. Karambolozz, borítsd a kocsikat, üsd el az embereket motorosokat. Addig csináld míg a jobb felső sarokban lévő csík be nem telik. Jutalom összege attól függ milyen gyorsan sikerül betelíteni a csíkot, továbbá molotov koktél lesz elérhető annál a tűzoltóságnál ahol a küldit elkezdted.

Avenging Angels Kép 1 Kép 2 Kép 3
Ez a küldi csak a Salvatore Leone által adott "Frighteners" főküldetés után nyílik meg. Húzd fel az Avening angels ruhádat Kép melyet a Frighteners nevű küldetés után kapsz meg, majd menj egy ugyanolyan ruhában lévő emberhez és indítsd el a küldetést. Ezeket az embereket az első szigeten Chinatownban, a második szigeten Bellville parkban és a harmadik szigeten Wichita gardensban találod meg. Bűnözőket kell kinyírni akik lehetnek gyalogosan, motorral vagy kocsival. Ügyelj hogy az embered ne haljon meg. Ez az az ember akivel elkezdted a küldetést. Ha netán mégis meghalna akkor el kell menni egy másik ugyanolyan emberért. Mindhárom szigeten meg kell csinálni 15.szintig láncban.
Portland 15 szintje után golyóálló Avenger motort kapsz a Portlandi mentőházadhoz amiért menj is el és rakd be a garázsodba mert később ha újra betöltöd a játékot el fog tűnni ez csak egyszeri alkalom nem lesz ott állandóan ez a motor.
Staunton island 15 szintje után zsarunak nem kell fizetni ha letartóztatnak.
Shoreshide wale 15 szintje után elérhetővé válik a Hero Grab nevű ruha mely megtalálható lesz a mentőházaidban. Mindhárom szigeten 1500$ a jutalom a teljesítésért.

Slash TV Kép
Ez a küldi csak a Vincenzo Cilli által adott "The portland chainsaw masquerade" főküldetés után nyílik meg. Húzd fel az Overalls ruhádat Kép melyet a The portland chainsaw masquerade nevű küldetés után kapsz meg. Ezután menj portlandon a legnagyobb hajóra ahol az előbb említett küldetést is elvégezted, majd állj bele a sárga jelzésbe. Este 18:00 és reggel 6:00 között tudod elkezdeni ezt a missziót. Ha bent vagy menj a hajó legaljába majd indítsd el a küldetést. Láncfűrészes csávók fognak majd megtámadni, a lényeg hogy kinyírd őket. Minden szinten egyre többen támadnak. A legjobb fegyver ellenük a combat shotgun (SPAS). A küldetést 2-szer kell 5.szintig elvégezni és akkor elérhetővé válik a Cox Mascot Suit nevű csirkejelmez mely megtalálható lesz a mentőházaidban. Mind a két alkalommal 1500$ a jutalom.

See the sight before your Flight Kép
Menj a reptér előtti metrólejáró közelében lévő bódé előtti sárga jelzésbe. Turistákat kell elfurikázni egy városi nevezetességhez és ott lefényképezni háromszor az illetőt, majd visszavinni őt a bódéhoz. A küldihez motort ajánlok praktikusabb. Ha jól sikerülnek a képek borravalót is kapsz. Jó képre 200$, tökéletes képre 500$ a bónusz. Tökéletes képhez rá kell zoomolnod az illetőre. Időre fog menni és mindig más nevezetességekhez. Ezt 12 alkalommal kell megismételni és akkor kapsz egy golyóálló Land Stalkert a Shoreshide Vale-i mentőházadhoz amiért menj is el és rakd be a garázsodba mert később ha újra betöltöd a játékot el fog tűnni ez csak egyszeri alkalom nem lesz ott állandóan ez a kocsi.

1.Cél Cochrane Dam amire 3:20 percet kapsz. 250$
2.Cél Liberty City Memorial Stadium amire 4:20 percet kapsz. 500$
3.Cél Chinatown Plaza amire 5:40 percet kapsz. 1000$
4.Cél Liberty City Cathedral amire 4:00 percet kapsz. 500$
5.Cél bridge amire 6:20 percet kapsz. 1000$
6.Cél Liberty City War Memorial amire 4:00 percet kapsz. 500$
7.Cél Sex Club Seven amire 6:00 percet kapsz. 1000$
8.Cél Liberty City Museum amire 4:20 percet kapsz. 500$
9.Cél Big Shot Casino amire 4:10 percet kapsz. 500$
10.Cél Black Lightman amire 3:20 percet kapsz. 250$
11.Cél City Hall amire 3:20 percet kapsz. 500$
12.Cél Rock amire 5:40 percet kapsz. 1000$

Import export Kép
Ebben a játékban más a neve ennek a feladatnak "Car-azy Car Give Away" de a lényeg ugyanaz. A listán feltüntetett járműveket kell bevinni a garázsba. 16db kocsi van. Ha mindet bevitted akkor kapsz egy PCJ 600-at és egy V8 ghostot a Staunton Islandi mentőházadhoz amik mindig elérhetőek lesznek ott. Minden kocsiért más összeg jár.

Leszállítandó kocsik: Kép

-Banshee 4000$ Kép
-BF Injection 3000$ Kép
-Deimos SP 5000$ Kép
-Faggio 500$ Kép
-Freeway 2000$ Kép
-Hearse 500$ Kép
-Hellenbach GT 3000$ Kép
-Infernus 5000$ Kép
-Land Stalker 3000$ Kép
-Manana 1000$ Kép
-Patriot 4000$ Kép
-PCJ 600 3000$ Kép
-Phobos VT 5000$ Kép
-Sentinel 4000$ Kép
-Thunder Rodd 4000$ Kép
-V8 Ghost 5000$ Kép

Rejtett csomagok Kép
A városban elrejtett csomagokat kell megtalálni melyből 100db van. Némelyik csomag eléggé lehetetlen helyen van így csak trükkel vagy ugratások során vagy kocsira felmászva lehet őket elérni. Csomagonként 100$ a jutalom. 10db-onként kapsz valamilyen fegyvert a mentőházaidhoz, a végén pedig 50.000$-t.

10db csomag - Pistol
20db csomag - Shotgun
30db csomag - Páncél
40db csomag - MP5
50db csomag - 357.
60db csomag - M4
70db csomag - Sniper rifle
80db csomag - Lángszóró
90db csomag - Rakétavető
100db csomag - 50.000$

Liberty City Stories Csomagok
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép
31.
Kép
32.
Kép
33.
Kép
34.
Kép
35.
Kép
36.
Kép
37.
Kép
38.
Kép
39.
Kép
40.
Kép
Sorszám
Kép
41.
Kép
42.
Kép
43.
Kép
44.
Kép
45.
Kép
46.
Kép
47.
Kép
48.
Kép
49.
Kép
50.
Kép
51.
Kép
52.
Kép
53.
Kép
54.
Kép
55.
Kép
56.
Kép
57.
Kép
58.
Kép
59.
Kép
60.
Kép
Sorszám
Kép
61.
Kép
62.
Kép
63.
Kép
64.
Kép
65.
Kép
66.
Kép
67.
Kép
68.
Kép
69.
Kép
70.
Kép
71.
Kép
72.
Kép
73.
Kép
74.
Kép
75.
Kép
76.
Kép
77.
Kép
78.
Kép
79.
Kép
80.
Kép
Sorszám
Kép
81.
Kép
82.
Kép
83.
Kép
84.
Kép
85.
Kép
86.
Kép
87.
Kép
88.
Kép
89.
Kép
90.
Kép
91.
Kép
92.
Kép
93.
Kép
94.
Kép
95.
Kép
96.
Kép
97.
Kép
98.
Kép
99.
Kép
100.
Kép


Rampagek Kép
A városban elrejtett koponyákat kell megtalálni melyből 20 db van. Időn belül adott fegyverrel vagy valamilyen járművel adott számú bandatagot vagy járókelőt kell megölni. Általában olyan bandatagokat akinek a területén összeszedted a rampaget. Rampagenként +50$-t kapsz. Ha az összeset elvégezted akkor M60-as fegyvert kapsz a mentőházaidhoz.

Liberty City Stories Rampage
Azonos számozású térkép
Sorszám
Célpont száma
Célpont
Idő
Eszköz
Kép
1.
25
Diablo
2:00
Lángszóró
Kép
2.
7
Jármű
2:00
Molotov Cocktail
Kép
3.
25
Mafia
2:00
Shotgun
Kép
4.
30
Járókelő
2:00
Járművel elütni
Kép
5.
10
Jármű
2:00
Rakétavető
Kép
6.
30
Triad
2:00
AK47
Kép
7.
30
Forelli
2:00
M4
Kép
8.
30
Járókelő
2:00
Shotgun
Kép
9.
10
Jármű
2:00
Gránát
Kép
10.
25
Járókelő
2:00
Láncfűrész
Kép
11.
25
Yacuza
2:00
Lángszóró
Kép
12.
30
Yacuza
2:00
Stubby Shotgun
Kép
13.
40
Járókelő
2:00
Járművel elütni
Kép
14.
35
Járókelő
2:00
Láncfűrész
Kép
15.
30
Cartel
2:00
Járművel elütni
Kép
16.
10
Jármű
2:00
S.P.A.S.
Kép
17.
40
Járókelő
2:00
Molotov Cocktail
Kép
18.
25
Járókelő
2:00
Mestrelővész Puska
Kép
19.
10
Jármű
2:00
Rakétavető
Kép
20.
25
Cartel
2:00
Stubby Shotgun
Kép


Ugratások Kép
Ugratásokat kell elvégezni különböző helyeken melyből 26db van. Ugratásonként 250$-t kapsz. Az első ugratás után elérhetővé válik az Underwear nevű szivecskés alsógatya mely megtalálható lesz a mentőházaidban. Ha mindet elvégezted akkor kapsz 10000$-t.

Liberty City Stories Ugratások
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
Sorszám
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép


Multiplayer módok


Liberty City Survivor
Feladat megölni a másik játékost. A csata helyszínén kívül beállítható a kill szám hogy hányszor kelljen kinyírni a másikat ez egy és ötven között lehet illetve az időlimit is egy és hatvan perc között. Persze ezeket állíthatjuk akár végtelenre is. Csapatban is játszható ekkor beállítható milyen csapatok legyenek és hogy melyikbe kerülj. Ha lelősz valakit az egy pont viszont ha egy zsaru öl meg tartóztat le vagy bármi más módon halsz meg akkor az minusz egyet ér neked vagy a csapatnak. Aki vagy amelyik csapat először eléri a kill számot vagy a beállított idő alatt a legtöbb pontot szerezi az nyer. Ha a kill és a time számot is unlimitedre állítod akkor egy soha véget nem érő deathmach veszi kezdetét.

1.Portland
2.Staunton Island
3.Shoreside Vale

Street Rage
Egyszerű járműversenyek melyeknél beállítható a sziget azon belül a pálya a jármű típusa és a körök száma egytől nyolcig. Ugyebár három sziget van mindhárom szigeten 8 versenyből válogathatunk így összesen 24 verseny áll rendelkezésre. Mindegyik verseny esetén válthatunk kocsit és lőhetünk az ellenfeleinkre.

Portland
Race One Útvonal
Race Two Útvonal
Race Three Útvonal
Race Four Útvonal
Race Five Útvonal
Race Six Útvonal
Race Seven Útvonal
Race Eight Útvonal

Staunton Island
Race One Útvonal
Race Two Útvonal
Race Three Útvonal
Race Four Útvonal
Race Five Útvonal
Race Six Útvonal
Race Seven Útvonal
Race Eight Útvonal

Shoreside Vale
Race One Útvonal
Race Two Útvonal
Race Three Útvonal
Race Four Útvonal
Race Five Útvonal
Race Six Útvonal
Race Seven Útvonal
Race Eight Útvonal

Protection Racket
Csak csapatban játszható. Feladat hogy a kijelölt területen megsemmisítsd a négy darab Stretch limuzint mindezt persze úgy hogy az ellenséges játékos próbálja ezt megakadályozni. Ha ez sikerül fordul a kocka most te vagy az akinek meg kell védenie kocsikat a támadó játékostól. A játék számolni fogja hogy hány másodperc alatt sikerül felrobbantanod a négy járművet s amikor te vagy a védő fél akkor neked ugyanannyi ideig kell kibírni az ostromlást. Lényeg a lényeg az a fél nyer aki kevesebb idő alatt tudja megsemmisíteni a limókat.

1.Portland
2.Staunton Island
3.Shoreside Vale

Get Stretch
Csak csapatban játszható. Feladat az ellenséges játékos területéről elhozni limuzinokat a saját területünkre és közben védeni a saját területünkön levő limuzint hiszen az ellenfélnek is ez a célja. Ha a limuzin le lesz szállítva vagy útközbe felrobban esetleg vízbe esik automatikusan visszakerül arra a bázisra ahonnan el lett hozva hogy újra el lehessen menni érte. Ha az egyik limuzint sikerül megszerezni ugyan kiszállhatunk de akkor elindul egy visszaszámláló egy perctől így max egy percet tartózkodhatunk összesen a kocsin kívül mert felrobban. Ha visszaszállunk a számlálás megáll. Abban az esetben ha a limuzint az ellenség ellopja tőlünk akkor nekik szintén egy percük lesz visszavinni a saját bázisukra már ha marad még nekik annyi idő. A saját bázisodon levő limuzinnal ugyanez a helyzet sajnos ha netán visszaszerzed az ellenségtől. A csata helyszínén kívül beállítható a score szám hogy hány limuzint kelljen ellopni ez egy és tíz között lehet illetve az időlimit is egy és hatvan perc között. Persze ezeket állíthatjuk akár végtelenre is. Aki vagy amelyik csapat először eléri a kocsi darabszámot vagy a beállított idő alatt a legtöbb limuzint tudja leszállítani a saját bázisára az nyer. Ha a score és a time számot is unlimitedre állítod akkor egy soha véget nem érő csata veszi kezdetét.

1.Portland
2.Staunton Island
3.Shoreside Vale

Tanks for The Memories
Feladat hogy egy tankot megszerezzünk és próbáljunk is megtartani mert az ellenséges játékosok megakarják semmisíteni. A tank nem örökéletü így az ellenség lövéseit nem bírja. A tank felrobbanása után az kerül következőnek a tankba aki a legnagyobb sérülést okozta neki a lövöldözés során így neki is esélye van elérni az időlimitet. Amúgy az véletlenszerű hogy kezdéskor ki kerül közelebb a tankhoz. A játék elején beállítható a helyszín illetve a tank time ez három és húsz perc között lehet ami ugyebár azaz idő melyet el kell töltenünk a tankban összesen hogy megnyerjük a menetet.

1.Portland
2.Staunton Island
3.Shoreside Vale

The Hit List
A csatlakozott játékosok közül véletlenszerüen az egyik célpont lesz akit a többi játékosnak le kell vadásznia. Az éppen aktuális célpont nem látja a támadókat a radaron továbbá ha járműbe száll az előbb utóbb magától kigyullad. Ha a célpont meghal akkor egy másik játékos lesz a célpont akivel szintén ugyanez a teendő. A játék akkor ér véget ha már mindenki volt célpont s az nyer aki a legtöbb ideig bírta célpontként élve. Amúgy minden egyes célpontnál kezdéskor elindul egy visszaszámláló öt perctől azt megakadályozván hogy ne lehessen öt percnél tovább túlélni ha aztvesszük az a maximális idő persze az más kérdés hogy azért nehéz ennyi ideig túlélni pláne ha sokan játszotok.

1.Portland
2.Staunton Island
3.Shoreside Vale

The Wedding List
Különböző összegeket érő járműveket kell megszerezni és az épségére vigyázva leszállítani a kijelölt helyre mindezt az ellenséges játékosokat megelőzve. Egyszerre mindig csak egy jármű fog látszani a radaron. A játék elején beállíthaó hogy melyik szigeten akarjuk illetve maga az összeg is ezertől húszezer dolláros nagyságrendben. Amelyik játékos legelőször eléri az elején beállított összeget az nyer.

1.Portland
2.Staunton Island
3.Shoreside Vale
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!