Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
San Andreas


Küldetéslista


Carl Johnson -

Carl Johnson
1.Big Smoke, Sweet & Kendl Respect
2.Wear flowers in your hair -
3.555 we tip -
4.Deconstruction -
5.Vertical bird 50000$
6.Home coming Respect
7.Cut throat business Respect
8.Riot -

Rider
1.Rider Respect
2.Home invasion Respect
3.Catalyst Respect
4.Robbing uncle sam Respect

Sweet
1.Tagging up turf 200$ Respect
2.Cleaning the hood Respect
3.Drive-thru 200$ Respect
4.Nines and AK's Respect
5.Drive-by 500$ Respect
6.Sweets girl Respect
7.Cesar vialpando 2000$
8.Doberman Respect
9.Los sepulcros Respect
10.Reuniting the families Respect
11.The green sabre -
12.Beat down on B dup Respect
13.Grove 4 life 10000$ Respect
14.Los desperados Respect
15.End of the line Respect

Big Smoke
1.OG loc Respect
2.Running dog Respect
3.Wrong side of the tracks Respect
4.Just business Respect

Cesar Vialpando
1.High stakes, low rider 1000$
2.King in exile -
3.Wu zi mu 5000$
4.Farewell my love -
5.Zeroing in 5000$ Respect
6.Test drive 5000$ Respect
7.Customs fast track 10000$ Respect
8.Puncture wounds 5000$ Respect

G.R.A.S.H.
1.Burning desire -
2.Gray imports Respect
3.Badlands -
4.Snail trail -
5.Misappropriation -
6.High noon -

OG Loc
1.Life's a beach Respect
2.Madd dogg's rhymes Respect
3.Management issues Respect
4.House party Respect

Mistery
1.First date -
2.Monster 1000-5000$
3.Highjack 7000$

The Truth
1.Body harvest Respect
2.Are you going to san fierro Respect

Catalina
1.First base -
2.Gone courting -
3.Made in heaven -

Catalina Robbery
Tanker kommander 5000$
Logal liqur store 1000$
Against all odds 2000$
Small town bank 10000$

Zero
1.Air raid 3000$
2.Supply lines 5000$
3.New model army 7000$

Triads
1.Photo opportunity Respect
2.Jizzy -
3.Outrider 9000$ Respect
4.Ice cold killa 12000$ Respect
5.Pier 69 15000$ Respect
6.Toreno's last flight 18000$ Respect
7.Yay ka-boom-boom 25000$ Respect

Woozie
1.Mountain cloud boys 5000$ Respect
2.Ran fa li 6000$ Respect
3.Lure 8000$ Respect
4.Amphibious assault 11000$ Respect
5.The da nang thang 15000$ Respect

Loco
1.Jizzy 3000$ Respect
2.T-bone mendez 5000$ Respect
3.Mike toreno 7000$ Respect

Toreno's Ranch
1.Interdiction 1000$
2.Verdant maedows -

Air Yard
1.N.O.E. 15000$
2.Stowaway 20000$
3.Black project -
4.Green goo 20000$

Triads Casino
1.Fender ketchup 5000$ Respect
2.Explosive situation 7000$ Respect
3.You've had your chips 10000$ Respect
4.Don peyote Respect
5.Fish in a barrel -
6.A home in the hills Respect

Caligula Robbery
1.Architectural espionage Respect
2.Key to her heart Respect
3.Dam and blast Respect
4.Cop wheels Respect
5.Up,up and away Respect
6.Breaking the bank at caligulas 100000$ Respect

Madd Dogg
1.Madd Dogg Respect

Mafia
1.Intensive care 5000$ Respect
2.The meat business 8000$ Respect
3.Freefall 15000$ Respect
4.Saint mark's bistro 20000$ Respect

Telefonhívásra
1.Yay Courier

School
1.Back to school
2.Boat school
3.Learning to fly Respect
4.Bike school

Trucking
8 db

Quarry
7 db

Végigjátszás


Carl Johnson
Amint nálad az irányítás pattanj fel az Enterrel a melletted lévő BMX-re. Ha gyorsan akarsz menni folyamatosan nyomogasd a W gombot, ha normál tempóban, akkor csak simán tartsd rajta a kezed a W-n. Menj arra a helyre, amit jelöl a térkép, ha megérkeztél, megismerkedhetsz Sweettel, Ryderrel, és Big Smoke-kal.

Carl Johnson

1.Big Smoke, Sweet & Kendl Kép
Hirtelen előbukkannak a Ballasok, és felrobbantják Big Smoke kocsiját, pattanj fel a bringádra, és kövesd Rydert de vigyázz a Ballasok le akarnak lőni téged, egy idő után szétváltok de te továbbra is Rydert kövesd. Lényeg hogy épségben érjetek vissza Grove Streetre.

2.Wear Flowers In Your Hair Kép
Íme San Fierro legelső küldetése. Ha véletlen elvállaljuk de nem mentettünk sebaj. Itt nem kell semmit csinálni csak vezetni. Először Jethroért kell elmenni. Menj a helyszínre amit a térkép jelöl, állj be a piros körbe és dudálj. Jethro kimászik a kocsi alól, és beszáll a kocsiba. Menj a következő helyre, ami nem más, mint a Kórház piros kereszt a térképen. Itt gy teherautót látsz, várd meg míg elmegy. Mehetsz a következő helyszínre ahol beszélj Dwayn-el majd hajts tovább. Menj a rendőrségre ahol szintén látsz egy furgont elmenni. Következőnek hajts az elektronikai bolthoz és vedd fel Zerot. Hajts vissza a Garázsba Dwayn már ott fog rátok várni a Hotdogos kocsijával. Mission Passed! Ezután felhív Zero hogy megveheted az üzletét $30000-ért amit egy Z betű fog jelezni. Ezen küldetés után Cesar bizonyos napokon fel fog hívni hogy Big Smoke futárát el lehet kapni. Erről részletesebben a mellékküldetés menüpontba olvashatsz Yay Courier néven.

3.555 We Tip Kép
Ez előtt már mentsünk, de annyira azért ez se komoly küldetés. Egy kocsiba füvet kell rakni. Menj a Hotel parkolóházához. A bejárat előtt Valet srácok várják hogy az érkező vendégek kocsijait bevigyék a garázsba. Az egyik srác éppen a garázs felé tart egy kocsival kövesd, ha kiszáll, öld meg és vedd fel a ruháját. Menj fel a többiekhez, és várd meg a kocsit. Vigyázz ne menj messze a többiektől mert akkor bukod. Elsőre sose szokott jönni az a bizonyos kocsi inkább másodikra de ha nem ismered fel látásra akkor abból fogod tudni hogy melyik kocsiba kell beszállnod hogy amikor megérkezik a célkocsi a Valetsrácok mondani fogják hogy itt a legjobb Wee tipper. Amint megérkezik rögtön csapj le a kocsira mert ha egy másik valetsrác viszi el akkor buktad. Ha megvan indul a visszaszámlálás 2:30 perctől. Vidd a garázsodba a kocsit, hogy füvet rakhassanak bele. Ne törődj a sérüléssel, de vigyázz, nehogy üldözzenek a zsaruk mert akkor bukta. Ha belerakták a füvet, akkor siess vissza, de vigyázz, ha megsérül a kocsi újra vissza kell menned a garázsodba hogy kijavítsák ezzel viszont időt vesztesz. Ha épségben odaértél menj le a parkolóházba és állj bele a piros körbe persze a kocsi most se sérüljön meg. Fuss ki a garázsból a piros körbe és hívd a zsarukat. A misszió után elérhetővé válik a Valet Uniform ruha mely megtalálható lesz a ruhásszekrényeidben. Ha ezt a ruhát felhúzod ebben bármikor elvállalhatsz Valet Parking küldetéseket ugyanitt.

4.Deconstruction Kép
Menj hátra az építkezésre, és az egyik bulldozerrel 2:45 perc alatt rombold le a bódékat, ami felett zöld nyíl lebeg. Szállj be a buldózerbe és menj neki a házaknak. Így rombold le mind a 6-ot, mindegy milyen sorrendben. Közbe vigyázz a robbanó piros hordókra! Ha megvan mind a hat bódé az időlimit eltűnik. Ezután a bulldózerrel menj neki a MobilWC-nek ami ott áll középen és lökd le a jelzett gödörbe. Ha ez megvan, szállj ki, és szállj be a betonkeverőbe. Menj a piros körbe a gödörhöz, de úgy hogy a hátulja a gödör felett legyen. Egy rövid bejátszás következik, ami szerint bebetonoztad a hapsit! A küldi után Jethro felhív és elérhető lesz az autósiskolába, amit a térkép egy piros S-el jelöl.

5.Vertical Bird Kép
A videó után szálljunk be a csónakba és menjünk a hajóhoz. Csak hátul juthatunk be, ezért a csónakkal menjünk hátra, és ússzunk be. Ki kell kapcsolni a légvédelmet, és egy vadász repcsit elcsórni. Bent az embereket elintézhetjük hangtompítóssal, vagyis riadó nélkül, vagy keményebb fegyverrel (M4,AK47) csak akkor riadót fújnak és könnyen meghalhatsz. Szóval menjünk kikapcsolni a légvédelmet, az utunkba kerülőket nyírjuk ki. Ha kikapcsoltuk, menjünk a vadászrepcsikhez, és egybe üljünk be(három lesz). A repcsivel szét kell lőnünk három hajót ha ez megvan tegyük le gépet a sivatagi repterünkre. Tipp: 3 repcsi volt fent, és egyet kell csak elvinnünk. A többibe katonák szállnak és le akarnak lőni minket. De ha van 2 táskabombánk, vagy gránátunk, robbantsuk fel a 2 felesleges repcsit a 3. a miénk. Így csak egy repülő fog a nyomunkba szegődni.

6.Home Coming Kép
Toreno kihozta Sweetet a börtönből, érte kell mennünk. Jön is Sweet, elmondjuk neki a jó dolgokat (van egy kaszinónk Las Venturasban, villánk a hegyen) és miután jól lecsesz, hogy területeink oda, azt szeretné ha hazavinnénk a Grove Streetre. Ott látni fogjuk, hogy a bandánk tagjai kábultan fekszenek a házak ajtajánál a sok drog díler miatt. Irtsuk ki őket, majd csináljunk bandaháborút. Ha a Grove Street elfoglalva, vége a küldinek. Újra tudunk banda háborúzni, és Sweet küldetéseit csinálni.

7.Cut Throat Business Kép
OG Loc ellopota Madd Dogg szövegeit, ami nem szép dolog ugye. Egy interjúra fogunk megérkezni, OG egyből észrevesz, és egy légpárnással menekül. Mi is tegyünk így, nyomás utána! Először a vízen fog menni, de utána kimegy a szárazföldre, és ott egy Kartba ül be. Üldözzük ne nyírjuk ki majd ha a végére érünk dumálás után visszaadja a cuccokat.

8.Riot Kép
Tenpenny bíróság előtt volt, a vád:gyilkosság, korrupció, de bizonyíték nem volt elengedték. A városban káosz tör ki, égnek kocsik, házak, az emberek rabolnak. Így kell hazavinnünk Sweetet.

Ryder Kép

1.Ryder
Ryder kocsijával induljatok el a pizzériába, de előtte hajat kell vágatni, megálltok a borbélynál és bemész válassz valamilyen frizurát mindegy hogy milyet, mikor kijössz Ryder elmondja, hogy milyen béna az új hajad. Átmentek a szemközti pizzériába, és rendelsz valami kaját magadnak, közben Ryder megpróbálja kirabolni a helyet, de elterelődik a figyelme, és az eladó előránt egy shotgun-t. Elkezdtek rohanni kifelé, és beszálltok a kocsiba, húzz el onnan a francba, de ha akarod elütheted a csávót, és lesz egy shotgunod. Vidd vissza Rydert a házához, és kész a küldi. Ezen küldetés után elérhetővé válnak a kajáldák, fodrászüzletek és a tetováló szalonok.

2.Home Invasion
A missziót 12:00-20:00 között tudjuk csak elkezdeni. Amint tied az irányítás 8 perced lesz a továbbiakra. Hajts el az öregember házához, menj be a házba, de nagyon vigyázz, hogy ne legyen az zaj maxon. 6 doboz van a házban, ezekből 3-at kell ellopni. 2 db lent lesz a földszinten 4 db az emeleten ebből a négyből 2 a folyosón 2 az öregember hálószobájába. Lopakodva sokkal kevesebb zajt csapsz de inkább gugolva menj mert úgy gyorsabb. Ugyebár csak hármat kell elcsórni de ha marad idő a többit is elhozhatod de semmi értelme mert semmi extra dolgot nem kapsz a végén ha mind a hatot kihozod. Ha megvan legalább három szállj be a teherautóba ilyenkor az időlimit is eltűnik. Már csak menj el a kijelölt garázshoz, és kész. A misszió után elérhetővé válik a Ski Mask ruhadarab mely megtalálható lesz a ruhásszekrényeidben. Továbbá elérhetővé válik a boxvilles Burglary misszió amiről bővebben a mellékküldetés menüpontban olvashatsz.

3.Catalyst
Szállj be a kocsiba, és hajts a vonathoz, nyírd ki az összes Ballast, és az erősítést is. Menj a piros körbe, CJ fel fog szállni a vonatra, de az közben elindul, így utazás közben kell a rakományt bezsákmányolni vagyis dobáld Rydernek a dobozokat. A tűz gomb lenyomásával tudsz dobni, de vigyázz mert töltény van benne, ha megvan a kívánt mennyiség 3-as körözést kapsz, úgyhogy menj a Pay'n Spray-be eztán menjetek haza.

4.Robbing Uncle Sam
Szállj be a teherautóba, és hajts az Ocean Docks-hoz. Mássz be a kapun és a bent levő embereket likvidáld. Ha a kapu mellett lelövöd a kapcsolótáblát a kapu kinyílik és Ryder be tud jönni. Beljebb menve lesz egy raktár aminek szintén lődd le a kapcsolótábláját hogy kinyíljon. Itt is lesz bent néhány ember és 4 doboz. A dolgod az hogy a kocsiba amvel jöttetek 6 dobozt betargoncázz. A raktárba ugyebár csak 4 doboz van a maradék kettőt a raktár mellől szedd össze. Miközben pakolsz néha Rydernek kell segítség mert néha felbukkan egy-egy katona aki zavaró tényezőként tevékenykedik ott. Tudod mi a dolgod vele. Ha megvan a 6 doboz ülj be a kocsiba és menj a kijelölt helyre. Közbe üldözni fog két patriotos de ha nem zavarnak ne foglalkozz velük. Amúgy ha dudálsz Ryder néhány dobozt vagyis a hatbót 3 dobozt kidobhat a patriotokra ha szükséges. Könnyítésként annyit tanácsolnék még hogy mielőtt beengednéd a kapun Rydert előtte tisztítsd meg a terepet a raktárban és készítsd oda a 6 db dobozt egyhelyre és az egyiket hagyd a targonca villáján s csak ezután engedd be Rydert. Így az első dobozt automatikusan berakhatod időt spórolva meg ezzel minden ottlesz kéznél. Másrészt amíg nem engeded be Rydert addig nem jönnek kéretlen katonák megzavarni a munkát.

Sweet Kép

1.Tagging Up Turf
Mostanában a várost elárasztották az ellenséges graffitik, úgyhogy meg kell mutatnunk a Ballasoknak, hogy mi vagyunk a nagymenők. Sweettel elmegyünk egy helyre, ahol ő megmutatja hogy kell. Ezután menjetek egy kövi helyre ahol két graffitit kell átfújnod. Fújás közbe körözést kaphatsz illetve Ballas is beléd köthet úgyhogy légy éber. Ha megvan, újabb helyszín következik szintén két graffitivel. Ha megvan lesz még egy graffiti az egyik ház tetején. Ugrálj fel rá és intézd el azt is. Ezután fuvarozd haza Sweetet. Ha 100%-ra gondolod kijátszani a játékot valahogy jegyezd meg mely graffitiket fújtad le a küldetés során hogy emlékezz azokhoz már nem kell menni.

2.Cleaning The Hood
Szállj be a kocsiba Sweetel, és menjetek B-Dup házához váltani vele pár szót, majd a közelbe nyírd ki a drogkereskedőt, aztán hajtsunk el még egy házhoz, és nyírjuk ki az éppen örömlányokkal szórakozó Ballasokat meg a drogdealereket eztán menj vissza a házadhoz, és kész a küldi.

3.Drive-Thru
Szállj be a kocsiba, menjetek el a Cluckin Bell-hez. A bejátszás után kövesd a kocsit, amiben két Ballas ül. Nincs megszabott idő tehát nem kell kapkodni, menj utánuk, Sweet, és Ryder lőni fogják őket, vagy beléjük is mehetsz. De vigyázz, mert ők is lőnek rátok, ha meghalt a két hapi menjetek haza. A misszió után Sweet felhív hogy vannak konditermek ahol gyúrhatsz.

4.Nines And AK's
Menj el Smoke-kal Emmet-hez, és lődd szét a piás üvegeket amiket felállítottak a szemetskukákra és a kocsikra ezután már csak az ott parkolókocsi tanksapkáját kell eltalálnod. Ezután vidd haza Smoke-ot, és meglesz az első Ammunation, ahol vehetsz pisztolyt. Ryder fel fog hívni hogy ha tisztelni akarod a bandád menj el egy ruhaboltba és vegyél valami zöld ruhadarabot. Lesz a közelbe egy ruhabolt abba menj ha nincs kedved annyira öltözködni elég ha csak egy zöld cipőt veszel. ha megvan menj ki a boltból. Mission Passed! A misszió után elérhetővé válik három ruhabolt is Binco, SubUrban és a ProLaps amik láthatóak lesznek a radaron.

5.Drive-By
Szállj be a kocsiba, és hajts a kijelölt helyhez, itt lesz egy pár Ballas, elütheted őket, vagy Ryder, Smoke, és Sweet lelőhetik őket, utána még vagy három helyre kell menned, ahol ugyanez a feladat. A járműnek lesz egy életcsíkja vagyis ha túlságosan lesérül a kocsi buktad a küldetést. Ezek után 2-es körözést kapsz, úgyhogy irány a Pay'n Spray majd vidd haza a bandát.

6.Sweet's Girl
Sweet nagy bajban van, tűzharcba került a Ballasokkal, ráadásul vele van a barátnője is. Menj oda, de siess, mert Sweetet megölik, nyírd ki a bandatagokat, keress egy négyajtós kocsit, lehetőleg erőset, vagy gyorsat, hajts a jelhez, de mikor beszálltak, megjelenik két kocsi a Ballasoktól, elkezdenek üldözni, úgyhogy tűzés onnan, Sweet lőni fog, de az szart sem ér ne törődj velük. Menj haza épségben, és kész a küldetés.

7.Cesar Vialpando
Menj el a Blade kocsiért Sweet egyik haverjához. Ott közvetlen mögötted lesz egy tuning garázs ahol kényed kedve szerint tuningolhatod a kocsit persze ha van pénzed. Eztán tűzzünk a kijelölt Low Rider autós bulihoz Cesarhoz, és pattogtasd úgy a kocsit a hidraulika segítségével, ahogy az alsó részen mutatják a nyilak. A misszió után továbbra is elérhetővé válik ez a modifikációs garázs a Loco Low Co. ami csak Los Santosba Willowfield városrészbe található meg és egy villáskulcs ikon fogja jelezni. Ezen garázsba Blade, Broadway, Remington, Savanna, Slamvan, Tahoma, Tornado, és Voodoo típusú kocsikat viheted tuningolni. Továbbá elérhetővé válik a TransFender garázs is amiben szinte az összes típusú kocsit lehet tuningolni. Ez a garázs mindhárom városrészbe fellelhető Los Santos Temple, San Fierro Doherty és Las Venturas Come-A-Lot városrészen.

8.Doberman Kép
Hajts a területre, de előtt ha szükséges ugorj be a fegyverboltba munícióért. ha odaértél a lila területre ott ölj meg 3-4 Ballas bandatagot ezzel bandaháborút generálva. Ennek hatására a terület pirosan villogni kezd a térképen. Öld meg mind a három támadási hullámot, amit küldenek. Minden hullámnál egyre ütősebb csúzlikkal jönnek. Ha minden hullám halott terület a tied Zöld színű lesz. Már csak ki kell nyírnod még egy faszit. Küldetés kész. Mostantól banda háborúzhatunk. A radaron és a térképen látszani fognak zöld, lila, és sárga területek. Zöld a te területed, Lila Ballasé, Sárga a Vagos bandáé. Értelemszerűen a lilákon és a sárgákon tudsz háborút kezdeni úgy ahogy ebben a küldetésben is csináltad. Továbbá meg fog jelenni egy bevételforrás a Grove Street-i mentőházad előtt ami naponta az elfoglalt területek mennyiségétől függően bizonyos összeget termel amit ha arra jársz felszedhetsz. Itt max 10.000$ termelődhet. A bandaháború inkább a játék vége felé lesz fontos úgyhogy inkább a főküldetések felé orientálódj. A bandaháborúról részletesebben a mellékküldetések menüpontban olvashatsz.

9.Los Sepulcros
Először szerezz magadnak 2 bandatagot. Ha megvan szálljatok be a kocsiba és hajts a célponthoz gyorsan 4 percen belül érjetek oda. Ha megérkeztél ugord át a falat, és csatlakozzatok a csapathoz. Nyírd ki Kane-t, és a többi Ballas-t, ezek után szállj be abba a járműbe amibe Sweet is ül és nyomás a Pay'n Spray-be, a 2-es körözés miatt majd menjetek haza.

10.Reuniting The Families
Szállj be a kocsiba, és menj a Jefferson hotelhez. A bejátszás után kapsz egy shotgun-t 75 golyóval, ami bőven elég lesz. Megjeleni egy helikopter a levegőbe de ne törődj vele inkább menj be a hotelbe, és nyírd ki az összes kommandóst, akit találsz. Pár üdítő automatát is találsz, ahol feltöltheted az életedet. Ha megtalálod Sweet-et kövesd a tetőre ahol látni fogsz magad előtt egy helikoptert, amiről SWAT- osokat eresztenek le, természetesen kinyírod őket, ezekután lődd szét a helikoptert is. Ha végeztél kövesd Sweet-et a kocsiig. Ah hátsó ülésen találsz egy AK-t lődd ki a rendőrautókat, és a motorosokat, az egyik rendőr felugrik a csomagtartóra, lelövöd, aztán felugrik még egy, de ekkor beragad az AK. Az egyik helikopter beakad egy sikátorba, és ledarálja a zsarut. Ezután már csak várnunk kell a bejátszást.

11.The Green Sabre
Igen, itt az utolsó Los Santos-i küldetés. Cesar felhív minket, hogy valami érdekeset mutasson, elmegyünk a kijelölt helyre, beszállunk a kocsiba, és ámulunk, Ryder, és Big Smoke árulók, és miattuk nyírták ki az anyukánkat. Gyorsan keress egy kocsit, és elmész Sweet-hez, mert közben rászálltak a Ballasok. Kinyírod őket, és az erősítést is. Ezen küldetés átvisz téged a vidékre és innentől kezdve már nem banda háborúzhatsz így a színes területek is eltűnnek a radarról.

12.Beat Down On B-Dup
B-Dup egy nagy díler, és nem szeretjük nagyon a dílereket, meg kell látogatnunk. A házánál közli egy bandatagunk, hogy Glen Parkba költözött, ami Ballas kézben van. Menjünk a Glenn parkba és csináljunk bandaháborút mint a "Doberman" című küldetésben csak most Sweet is velünk lesz. Vigyázzunk Sweetre, amíg a három támadási hullám le nem megy. Ha megvan, láthatjuk, hogy néhány Ballas egy ház előtt elkezd ránk lőni, mi is tegyünk így, irtsuk ki őket és menjünk be a házba. A videó után Mission Passed! Ezen küldetés után újra látszani fognak a bandaterületek a radaron tehát újra banda háborúzhatsz.

13.Grove 4 Life
Menjünk Sweetel Idlewoodba, és a látható 4 terület közül foglaljunk el kettőt a bandaháborús módszerrel. Közben vigyázzunk hogy Sweet ne haljon meg. Ha megvan vigyük haza Sweetet.

14.Los Desperados
Cesarnak kéne egy kis segítség. Hívjunk magunkkal 2 társat majd Cesarral a 4 ajtós kocsiba szálljunk be és menjünk az Unity Stationhoz. Menet közbe a toborzott tagok közül kiugorhat a kocsiból az egyik így kell egy új tagot toborozni. Elég idegesítő tud lenni főleg mert káosz van a városban őrjöngenek az emberek. Unity Stationnál lesz 3 fickó, akik Cesar bandájából származnak. A feladat, el kell jutni Cesar házához úgy, hogy a Vagosok házai között megyünk el. A Hud mutatni fogja azt a sok piros négyzetet, azok mind Vagosok!!! Nyírjuk őket ezerrel, mert mindenhol lesznek!!! Hamarosan egy hármas elágazáshoz érünk ami tele lesz Vagosokkal. Mindig a piros négyzetekre menjünk, és hamarosan eljutunk egy sikátorba. Néhány ellenség autók fedezékébe lesz. Tele lesz az egész Vagosokkal. Majd egyszer a kardos csávó elkezd rohanni mint a hülye, le is lövik. Ezután még több Vagos jön, előttünk, a falakról, mögöttünk majd lesz néhány Vagos aki lángszóróval illetve rakétával lövöldöz. Ha minden vagos meghalt vége a küldinek.

A küldetés után kiírja, hogy el kell foglalni néhány ellenséges területet. Los Santosnak kb. a 40%-át el kell foglalni. Ha megvan fel fog hívni Sweet, mert tudja hol van Smoke alias elérhetővé válik az utolsó küldetés. A tulajdonodba lesz már 5 terület neked további 28-at kell elfoglalnod az utolsó küldetéshez de erről bővebben a mellékküldetések menüpontban találkozhatsz.

15.End Of The Line
Az utolsó küldetés. A legrosszabb, legnehezebb. De kettő részből van és ez jó, mert nem kell elölről kezdeni ha elrontjuk. Menjünk Sweetel kelet Los Santosba, majd Cj azt mondja Sweetnek, hogy egyedül megyünk be. Kell nekünk a Swat tank ami áttöri a falat. Ott lesz a közelben, biciklizzünk oda vigyük el a tankot és törjük be a kijelölt falat, és kezdjük az első emelettel. Irány föl a lépcsőn, szedjünk le mindenkit, néhányan a fal mögül is elő ugorhatnak. Bent vagyunk, előttünk van egy rakás doboz. Azok mögül tömjünk ki mindenkit ólommal. Jönnek mindenhonnan, föntről- lentről... Mindenkit öljünk meg. A 2. emeleten is rengetegen lesznek. Elérünk ismét egy nagyobb nyitott csarnokba. Oszloptól-oszlopig haladjunk, és először a hordókat lőjük szét gyorsan. A 3. emeleten lesznek táncos lányok, öltönyös fegyveres fickók. Az utolsó ajtó Smokehoz vezet. Éppen játszik. Ki kell nyírnunk de golyó álló mellény lesz rajta ezért a fejét célozzuk, de ahogy először el találjuk egyből lekapcsolja a villanyt, de felvehetjük az éjjellátót. Ha meghalt, még nem örülhetünk. Tenpenny ad egy táskát, hogy a zsozsót pakoljuk bele. Bele tesszük, elmenekül, de előtte belelő egy generátorba így sikerült neki lángokba borítani az épületet. 7 percünk lesz arra, hogy elhagyjuk az épületet. Arra kell menni ahonnan bementünk, persze az ellenség megint lesz és elég sokszor el kell oltani az útban levő tüzeket. Előnyödre válik ha már megcsináltad a tűzoltós misszió 12 szintjét mert akkor eleve tűzálló vagy így sokkal könnyebb és gyorsabb. Ha kiértünk láthatunk egy szép robbantós videót.

Ha ezután ha netán elrontjuk a missziót kiírja a játék, hogy máskor onnan folytathatjuk amikor kiérünk a házból. Ha véletlen elrontanád akkor ha gondolod ments előtte mert azt is enged.

Tenpenny egy tűzoltóval akar elmenekülni, Sweet meg ráugrik a létrára. Üldözzük Tenpennyt, ne törődjünk a Vagosokkal akik Molotovot dobálnak felénk, csak ne boruljunk fel, az autó tűzálló. Ha a síneken megy, vigyázzunk mert jön egy vonat. Hamarosan kimegy az útra Tenpenny, egyik társa óvatosan kiszáll a tűzoltóból, hogy lelökje Sweetet. Ekkor megjelenik egy csík, ami Sweet erejét jelzi. Menjünk Sweet alá a kocsival és amikor már a csík lent van ráesik a kocsira, átveszi a volánt, mi pedig egy uzival fogjuk lőni a néhány rendőrt aki a tűzoltón mászkál ésaz üldözőket. Rendőrök, motorosok, bandák kocsival, Tenpennyvel ne törődjünk, Sweet rajta lesz. Végül a Grove Street feletti hídon lezuhan a tűzoltó kocsival, ő lent kimászik de már semmit nem tud csinálni mi meg megállunk mellette, és hagyjuk, hogy meghaljon. Nézzük végig a befejező videót. The End!

Big Smoke Kép

1.OG Loc
Og Loc-ot kiengedték a börtönből, ezért el kell mennünk érte, hogy hazavigyük. Szállj be a kocsiba, és menj Og-ért. Og azt mondja, hogy régebben gondjai voltak egy Freddy nevű alakkal, ezért először az ő (Freddy) házához megyünk. Ha odaértek a ház előtt lesz a piros kör, abba beleállsz, de Freddy észrevesz titeket, és elmenekül egy motorral, Og-vel ti is felpattantok egy motorra, és kövesd, de ne nyírd ki. Lesz majd egy hely ahol le fog szállni, és akkor nyírd ki. Ezek után vidd el Og-t A Burger Shoot mögé, és innentől tőle is kaphatsz küldetéseket.

2.Running Dog
Szállj be a kocsiba, és vidd Big Smoke-ot a megbeszélt helyre. A szemét mexikói el akar futni, fuss utána, és nyírd ki. Könnyűnek tűnik de nem az úton fog szaladni hanem udvarokon keresztül kerítéseket átugorva meg közbe lőni is fognak rád néhol úgyhogy könnyű de azért mégse annyira.

3.Wrong Side Of The Tracks
Szállj be a kocsiba, és vidd el Smoke-ot a Unity Station-hoz. A bejátszás után pattanj fel az ott lévő motorra, Big Smoke-kal együtt, és kövesd a vonatot. Fontos, hogy ne a vonat melletti sínen menj, hanem egy kicsit kijjebb. Hagyd, hogy Smoke leszedje az ellenségeket, de vigyázz mert ők is lőnek rátok. A szembejövő vonatokra is ügyelj főleg amelyik másodszor jön azt könnyen telibe lehet trafálni. Ha kész vagytok vidd haza Smoke-ot. Ha a vonat átmegy a hídon Las Venturasba mielőtt Smoke lelőné a faszikat akkor a küldetést buktad.

4.Just Bussines
Szállj be a kocsiba, és hajts a megjelölt épülethez. A küldetés elvállalása előtt szerezz be pár fegyvert. Az átvezető után ölj meg mindenkit az épületben, és vedd fel a páncélt. Menj ki, és kövesd Smoke-ot. Öld meg az összes ellenséget, itt is. Ezután motorról kell hátrafelé lőni, ami nem könnyű. A motoroknál próbáld először a lövő embert kilőni, utána meg a sofőrt, vagy a kereket. Az autóknál meg szintén a kereket, vagy a sofőrt. Lesz még egy nagy kamion is ami üldöz és kocsikkal próbál elterelni de ne foglalkozz velük. Vége egy csatornaszerűségen kimentek, és a piros (robbanó) hordókat lődd hogy a maradék motoros is megmurdeljen.

Cesar Vialpando

1.High Stakes, Low Rider Kép Útvonal
Keress egy Blade-et, vagy egy Savanna-t, és ha van rá mód tegyél bele nitrót (az is jó amit az előző küldetésben használtál) menj el Cesarhoz, és kövesd őt a verseny helyszínéig, állj a megadott helyre, és mikor véget ér a visszaszámlálás adj gázt. Menj át a chekpointokon, a nyíl mutatja az utat, a pont pedig azt, hogy egyenesen tovább. A képernyő sarkában figyelheted, hogy hányadik vagy. A verseny végén a kikötőbe érsz, a cél a hosszú móló végén van. Itt már bekapcsolhatod a nitrót. Feladat: győzni. Sprint verseny 5 ellenfél 11 checkpoint.

2.King In Exile Kép
Cesar fel fog hívni, hogy látogasd meg az unokahúgát. Ez csak egy bejátszás.

3.Wu Zi Mu Kép Útvonal
Woozie kihív egy versenyre, szerezz egy az átlagnál jobb kocsit pl Buffalo, és irány a verseny helye, a feladat egyszerű, nyerd meg a versenyt. Sprint verseny 3 ellenfél 30 checkpoint.

4.Farewell, My Love Kép Útvonal
Catalinának új barátja van, aki nem más, mint Claude, a GTA 3 karaktere, kihív egy versenyre, amit meg kell nyerned. Nyugi, a te kocsid (ZR-350 amit az előző versenyen nyersz) gyorsabb a többinél, úgyhogy nem kell izgulni. Sprint verseny 3 ellenfél 32 checkpoint.

5.Zeroing In Kép
Ahhoz hogy a Wang Cars-t megvehessük, az autóiskola összes feladatát minimum bronz éremre meg kell csinálni és a "Yay Ka-Boom-Boom" küldetést is el kell végezni. Ja meg kifizetni az épület árát 50.000$-t. Az első küldetés viszonylag könnyű, követni kell a jeleket, de nem szabad hogy elfehéredjenek, különben bukta. Ha megvan a kocsi, amit a jelek mutattak, a suliban tanult PIT Manőverrel fordítsuk ki, szálljunk be, és vigyük vissza a garázsunkba. A misszió után elérhetővé válik egy újabb modifikációs garázs a Wheel Arch Angels ami csak San Fierroba Ocean Flats városrészbe található meg. Ezen garázsba Elegy, Flash, Jester, Stratum, Sultan és Uranus típusú kocsikat viheted tuningolni.

6.Test Drive Kép
Keress egy kocsit, majd hajtsatok el az autószalonba. Állj a piros körbe majd a bejátszás után ugrass le az emeletről. Kövesd Cesart, egy idő után 2 csillagos körözést kaptok de nem vészes a kocsiban ugyan van nitro de nem szükséges használni. Akkor nyered a küldetést ha a garázsig épségben elértek.

7.Customs Fast Track Kép
Menjünk a kikötőbe, álljunk a piros körbe, hogy a daruba jussunk. Fogd meg a daruval a konténereket, és rakd a piros körbe, de ne magasról dobd, mert akkor felrobbannak és bukta. Mind a hármat próbáljuk ki, ha megtaláltuk a keresett autót, megjelenik egy kocsi, és 2 ember, öljük meg őket ezután jön plusz még két ember. Ha mind meghalt menjetek vissza a garázsba. Mostantól ott a hajónál lesz egy lista, amin keresett kocsik vannak, a daruval fel lehet rakni őket a hajóra de a hajóra fel is tudsz menni kocsival így fölösleges a daruval pepecselni. Minél több sérülése van egy járműnek, annál kevesebbet kapsz érte. Erről bővebben a mellékküldetés menüpontban.

8.Puncture Wounds Kép
Szálljunk be a kocsiba, amiben 3 szögesdrót van elhelyezve. Menjünk a jelölt kocsi elé (eléggé őrülten fog vezetni), terítsünk ki egy szögesdrótot , hogy defektet kapjon. Ha ez megvan, akkor kiszáll, menjünk oda egy bejátszás során kereket cserélünk és vigyük vissza a kocsit a garázsba. Ezután az autószalon napi 8000$ bevételt fog termelni amit ha arra jársz felszedhetsz.

G.R.A.S.H.

1.Burning Desire Kép
Keress egy kocsit, és menj a Molotov koktélért, aztán a házhoz. Nyírd ki az ott lévő Vagos bandatagokat, és az ablakokon dobj be egy-egy mototov koktélt. Még jönni fog erősítés a Vagosoktól, úgyhogy vigyázz nehogy kinyírjanak. Ha kész vagy jön egy bejátszás, és mutatja, hogy egy csaj bent ragadt, mentsük ki. Az egyik szobában találsz egy poroltót. Vedd fel, és ezzel tisztítsd meg az utat. Ha eljutsz a csajig, jön egy újabb bejátszás, és most ki kell jutni az épületből. Figyelj, hogy a csaj hol van, hátha elakadt persze közbe oltsd az útban levő tüzeket. Ha kijuttok szállj be a ház előtt lévő kocsiba, és vidd haza Denise-t a lakásába. Denise innentől a barátnőd, és járhatsz vele randizni ha gondolod. De inkább a főküldetésekkel törődj előbb a munka aztán a szórakozás.

2.Gray Imports Kép
Keress egy kocsit, és hajts el a raktárhoz. Küldetés előtt töltsd fel magad UZI-val, vagy Tec-9 el. Ha megérkeztél menj oda a bejárathoz, menj be az udvarba és nyírj ki mindenkit. Jönni fognak robbanóhordós targoncák azokat lődd ki először. Ha az udvaron mindenki meghalt lődd le a garázsnál a kapcsolótáblát és bent is nyírj ki mindenkit. Menj fel a lépcsőn, és kövesd a célpontot, odafent megint nyírd ki az őröket, pattanj fel egy motorra, kövesd a kocsit, amibe beszállt, és likvidáld. Ő egy Banshee kocsiba fog beszállni de ha te nem a motorra szállsz hanem gyorsan a faszi után szaladsz és mielőtt beszállna a kocsijába te ugorj fel a kocsijára majd ha ő beszállt egyszerűen lődd ki magad alól a kocsit. Ha kigyulladt ugorj le ennyi.

3.Badlands Kép
Miután az előző küldetés után megérkeztek a zsaruk, várható volt, hogy nem ússzuk meg büntetlenül. Tenpenny volt olyan kedves, hogy elvitt minket a semmi közepére, és elvette minden fegyverünket, és csak egy fényképezőgép van nálunk, a feladatunk pedig az, hogy kinyírjunk egy szemtanút a hegyen. Semmi baj, mert van a közelben egyAmmu nation, tehát elmehetünk fegyvert venni, ha bevásároltunk, akkor irány a Mount Chiliad hegy. Miután beleálltál a piros körbe jön egy bejátszás. Ha vége, nem messze tőled, van egy motor, pattanj fel rá (nem kötelező pont azt elvinni), és irány a ház, ahol a fickó rejtőzik. Ha megérkeztél nyírd ki a rendőröket, akik a hapit védik, de időközben elmenekül, pattanj fel a motorodra (vagy a kocsidba) és kövesd, addig lődd, amíg fel nem robban a kocsija, de ne felejtsd el lefényképezni a hullát tehát az illető nem robbanhat fel a kocsijába és nem lőheted le úgy a faszit hogy ne legyen feje így nem érne semmit a fotó. Ha megpróbálsz csendben feltűnés nélkül megtartva a tisztes távolságot odalopózni az illető közelébe le tudod lőni mielőtt még a kocsijába szállna és üldözni kéne. Időt spórolsz meg vele.

4.Snail Trail Kép
Menj az építkezésre, az egyik csőben elvan rejtve egy Sniper. Vegyük fel, majd menjünk az állomásra, ugorjunk fel a Sanchezre és kövessük a vonatot. A Los Santosi Market Stationban áll meg. Ha megállt gyorsan menjünk fel a lépcsőn fel a felszínre és menjünk egy kicsit távolabb az állomástól és várjunk. Egyszercsak kijön egy faszi és hív egy taxit. Ha nem látnád merre megy, a térképen jelzi. Követés közben ne menj túl közel figyelj a Spook-O-Meterre. A mólón száll ki, ott lesz még valaki, öld meg mindkettőjüket. Egyszerűen ha már kocsiba vagy üsd el őket. Ebből kifolyólag nemigazán értem miért kellet a küldi elején az a Sniper.

5.Misappropriation Kép
Gyorsnak kell lennünk és rájövünk nem is nehéz, szóval meg kell ölnünk egy tagot és el kell venni tőle egy táskát. Menjünk a kijelölt helyre, de ne menjünk fel egyből, csak legyen egy egy jó fegyver. A célponttól egy kicsit jobbra menjünk a dombokon így nem vesznek észre és így a közelébe tudunk férkőzni a célszemélynek úgy hogy le is tudjuk lőni. Öljük meg és gyorsan vegyük el a táskát mielőtt valamelyik őre tenné ezt ha nemtán felvesz öld meg őt is meg persze azokat az őröket is akik nagyon útba vannak. Ha netán észrevesz a pali helikopterbe száll ugyan neked is lesz egy helikoptered amivel követheted de ezaz üldözés idegtépő lenne.

6.High Noon Kép
A küldetés elkezdéséhez egy régi kihalt városba kell menni. Ott megjelenik Pulaski, az intró után meg menekülni akar. Legyen nálunk aknavető (követő). Ugrás a kocsi ba menjünk az útra Pulsaki is arra fog menni. Ha van aknavető ami követi a kocsikat, akkor ha piros a kör lőjünk a kocsiba és felfog robbanni. Ezt pl akkor tudjuk elkövetni amikor ő kikanyarodik a főútra mert akkor mindig meg szokott akadni egy táblába. ne ez idő alatt próbáljuk megrakétázni gyors légy. De csinálhatjuk az ütközős, UZIs módszert is ami kicsit tovább tart ezért nem ajánlom, a lényeg, hogy robbanjon fel a kocsi.

OG Loc Kép

1.Life's a Beach
A missziót 22:00-6:00 között tudjuk csak elkezdeni. Og Loc-nak kell szerezni egy kis hangcuccot. Menj a partra, ahol már megy a party. Itt kell egy kicsit táncolni. A lényege, hogy akkor nyomd meg a megfelelő gombot, akikor a jel a karikába ér. Ha sikerült a küldetés, akkor szállj be az autóba és lopd el a furgont a hang cuccokat együtt. Néhányan üldözni fognak közbe de ne törődj velük. Ha beérsz a kijelölt garázsba a küldetés sikeres.

2.Madd Dogg's Rhimes
Keress egy kocsit, és hajts el Madd Dogg házához. Menj fel a lépcsőn, és nyomás be az ajtón. Most kapni fogsz egy kést, és ezzel KELL megölnöd az őröket. Úgy könnyebb, ha megpróbálsz guggolva menni mögéjük lopakodsz és elvágod a torkukat. Kövesd a játék utasításait néhol el kell bújni hogy az őrök ne vegyenek észre. Juss el a bárig, és itt nyírd ki a csapost. Menj a guggolva a báron keresztül és megtalálod nemsokára az ellopandó rímkönyvet. Ezután elővehetsz bármilyen fegyvert, de az őröknél hangtompítós pisztoly lesz te is használj azt csöndesebb. Nem kell mindenkit megölnöd, csak juss ki a házból, és menj vissza a Burger Shoot mögé.

3.Management Issues
Nagyon gyorsan szerezz egy kocsit, és menj a célpont kocsi után, menj neki, a sofőr kiszáll, nyírd ki, lopd el a kocsit, és vidd a Pay'n Spray-be. ha netán sikerülne úgy kiszedni a csávót hogy a kocsi nem sérül nem kell Pay'n'Spraybe menni. Gyorsan érj be a helyszínre pontosan állj be a két kocsi közé. A két kocsi elindul, ekkor tartsd a sebességet és minden oké, jön Madd Dogg menedzsere, őt kell likvidálni. Miután beszálltak hozzád hajts gyorsan a kijelölt mólóhoz, és vezesd a kocsit a vízbe, gyorsulj fel jól és a móló vége fele ugorj ki a kocsiból így a kocsi beleesik a vízbe. A nehéz munka után jót tesz egy kis fürdés így ha gondolod nem muszáj kiugranod a kocsiból velük együtt is beeshetsz csak te szállj majd ki utána.

4.House Party Kép
Beszélj OG Loc-al a Burger Shotnál. OG mondja hogy Party lesz Groove Streeten. Csekkold le 20:00-6:00 között tudod elvállalni ezt a küldetést. A bejátszásba kiderül, hogy a Ballasok támadni akarnak. Használd a kocsikat fedezékül, és az sem árt, hogyha UZI-ból, vagy Tec-9 ből Hitman vagy de bármilyen fegyver jó. Ha kinyírsz minden ellenséget, akkor kész van.

Mistery

1.First Date Kép
Hajts a kijelölt helyhez, és vedd fel Cesar unokatestvérét, Catalinát. Négy missziót ad majd neked, mindegyik rablás, a térkép zöld S-el fogja őket jelölni, az elvégzésük sorrendje mindegy.

2.Monster Kép
Ez egy viszonylag könnyű küldetés, annak, aki szereti az autóverseny-t. Torenonak van egy Monster Truck-ja, ezzel kéne versenyezni. Szállj bele, és gyerünk! 6:30 másodpercen belül kell teljesítened a versenyt. Checkpointokat kell összeszedni, abból is 35-öt. A kézifék helyett az autó mind a 4 kerekével tud kanyarodni! 5 helyezés van minél jobb a helyezés annál több fizetést kapsz a küldiért. Versenytársak nincsenek az idővel versenyzel.

Helyezés
Idő
Pénzjutalom
1.
4:20
5.000$
2.
5:00
4.000$
3.
5:30
3.000$
4.
6:00
2.000$
5.
6:30
1.000$


3.Highjack Kép
Ülj fel a motorra, Cesarral együtt. Indulj el a célpont felé, ami nem más, mint egy teherautó. Menj mellé, a sofőr felőli oldalra, és maradj mindig az ajtó mellett, míg Cesar nem ugrik fel rá. Utána te is szállj be, fordulj meg, majd menj vissza a garázsodba. Az autópályán kicsit nehéz megfordulni a teherautóval így lehet el kell menni a következő lejáratig. Óvatosan mert ha a rakomány leesik a teherautóról a küldetést buktad.

The Truth

1.Body Harvest Kép
Keress egy kocsit, és menj a helyszínre neis szállj ki a kocsiból csak szépen robogj be a kombájnig amibe majd szállj át. Ezután vidd a kombájnt Truth farmjára, és kész. Innentől elérhető lesz itt a kombájn.

2.Are You Going To San Fierro? Kép
A zsaruk el akarják kapni Truthot, úgyhogy 5:30 perced van, hogy egy lángszóróval elégesd a az összes füvet. Ha megvan kapsz egy rakétavetőt Truthtól és a maradék időbe vadászd le az ott lebzselő helikoptert. Ha kész szállj be a kocsiba, és menj a San Fierro-i garázsodhoz. A misszió után elérhetővé válik egy ruhabolt a Zip ami látható lesz a radaron.

Catalina Kép

1.First Base
Catalina felhív, hogy menjünk a búvóhelyére, amihez legalább 5 percet kell menned.

2.Gone Courting
CJ bejön Catalinának, és ezt a tudtára, is adja. Remélem jó lesz az első szex.

3.Made in Heaven
Vége a jókedvnek, Catalnia nagyon pipa, de ezzel ne törődjünk, irány az utolsó kirabolandó hely.

Catalina Robbery

Ezen négy küldetés bármilyen sorrendben elvégezhető. A radaron mind a négy meg fog jelenni az elején. Választhatsz melyik legyen végezd el és majd ha újra előjönnek akkor már csak három lesz látható és így tovább míg el nem fogy.

Tanker Commander Kép
Kezdjük talán a legnehezebbel a benzinkutassal. Ez pont abban a kis településen lesz ahol Catalina felsorolja neked mik a kirabolandó üzletek. A rablás nem jön össze, ugyanis a benzinkút shopján golyóállóüveg van, ehelyett Catalina elköt egy tartálykocsit. Vagyis inkább te kötöd el, tolass rá a kijelölt rakományra vele, ha megvan a rakomány, a tulaj elkezd üldözni. te csak gyorsan menj a kijelölt helyre ha nem tökölsz nem zavar annyira a téged követő kocsi. Ha megérkeztél kész. A misszió után elérhetővé válik a Trucking mellékküldetés amiről bővebben a mellékküldetések menüpontban olvashatsz.

Local Liquor Store Kép
Most menjünk az italbolthoz, de hoppá, valaki megelőzött minket, de még van esély, kövessük őket egy Quadbike-al, és majd Catalina mögüled leszedi őket, az egyiknél van egy táska, de ha az meghal akkor még ne szedd fel, hanem nyírd ki az összes hapit és utána szedd fel a táskákat. Az üldözés el fog tartani egy darabig. ha megvannak a táskák menjetek vissza a rejtekhelyhez, és vedd ki a részed a pénzből.

Against All Odds Kép
Irány a fogadóiroda. Kapsz egy köteg, robbanószert, menj be az irodába, és tegyél egy bombát a jobb oldali ajtóra. Menj távolabb, válts távirányítóra, és bumm. Aztán a széfre hajigálj pár bombát, és megint bumm. Viszont ezután jön a neheze, 4 csillagos körözés, de nyugi, szállj be a kocsiba és irány Dillimore, ott van egy Pay'n Spray. Ha a körözés eltűnt vidd haza Catalinat.

Small Town Bank Kép
Catalina utasít, hogy amíg ő rabol te tartsd megfélemlítve a banki alkalmazottakat, nehogy hívják a zsarukat. Ne törjük magunkat, úgyis jönnek a zsaruk, de vigyázz, az egyik alkalmazott lőni fog. Őt nyírd ki de a többit ne. Ezután lődd szét a bank automatákat, és vedd fel a pénzt. Catalina utat tör magának, kövessük őt, odakint a zsaruk már várnak ránk, mindenhonnan lőnek, akik nagyon zavarnak lőjük le. Jön két motoros zsaru szedd le mindkettőt, és kövesd Catalinát a motorral (ő is motorral megy) közbe csatlakozik még két motoros rendőr de ne foglalkozz velük csak kövesd Catalinat. A következő városban körülveszik Catalinát a zsaruk, odamész Catalina mellé, és ő felpattan a motorodra, és irány a rejtekhely.

Zero Kép

1.Air Raid
Előbb meg kell venned az üzletet 30.000$-ért, aztán vállalhatod el a küldetéseit. Miután elvállaltad, a tetőn találod magad egy Minigunnal. Lőj le minden RC Repülőt akik az antennáidat próbálják lebombázni, ha lejár az idő 3:05 perc és nem semmisül meg az összes antenna akkor nyerted a küldetést.

2.Supply Lines
Ez egy nagyon idegesítő küldetés. Távirányítós repülővel kell megsemmisíteni szétlőni 5 járművet. Pontosabban egy motorost, két biciklist és két furgont. Ha belekezdesz szépen tököld ki hogy hogy kell repülni vele. Ha mind az öt célpontot felrobbantottad akkor menj vissza Zerohoz mielőtt még elfogyna az összes üzemanyag. Mellékesen megjegyezném hogy PS2 verzióba láthatóan hamarabb elfogy az üzemanyag mint PC verzióba. Ebből kifolyólag PS2-n nehezebb ez a küldi.

3.New model army
Egy távirányítós helikopterrel kell Zeronek segíteni hogy az RC kocsijával elérjen a rendeltetési helyére. Időre fog menni 8 perced lesz rá. Zero útja során akadályokba ütközik amiket te hárítod el a kis RC Helikopterrel. Háromféle akadály lehetséges. Hordó, áthidalatlan árok, ellenséges tank aki lő. Leges legelőször a tankokat likvidáld dobálj rájuk bombákat amiket a felszállóhelyen találsz. A bombákat a helin található mágnessel tudod felemelni. Eközben Zero akadályba ütközik egy hordó lesz útjába. Ha minden tank megsemmisült szedd el előle a hordót szintén a mágnes segítségével. Ha több hordó van akkor a többit is. Ezután Zero egy árokhoz ér amit át kell hidalni. Menj a felszállóhelyedre ahol találsz pallókat egyiket szedd fel és hidald át az utat hogy Zero továbbmenjen. Ha átment arrább lesz még egy árok amit szintén hidalj át használd azt a pallót amivel az előbb hidaltál de elmehetsz újért is a felszállóhelyre. Ha ez is megvan már csak hordóakadályok lesznek szépen rakogasd el az út közepén levő hordókat. Amúgy a hordókat egy ellenséges kis RC Heli fogja mindig az útba rakni de vele nem kell foglalkozni. Ha Zero beér az ellenséges támaszpontra a küldetés sikeres és Zero boltja naponta 5000$ bevételt termel számodra amit ha arra jársz felszedhetsz.

Triads Kép

1.Photo Opportunity
Miután elvállaltad a küldetést, fogj egy kocsit és menj el vidékre Cesar-ert. Cesar ott vár rád, a lowriderének támaszkodva. Szálljunk át, és menjünk Angel Pine -ra. Mikor odaértél, menj fel a tetőre és várj. Megérkezik az első kocsi, az ember arcát pedig fényképezd le. (Jól közelíts rá) Megérkezik a második, őt is kapd le, a harmadikat és a negyediket is. A küldetés csak akkor érvényes ha felismerik az arcokat. Ha mindenki megvan küldetés sikeres.

2.Jizzy
Bejátszáson keresztül megbeszélitek kiket fényképeztetek le. T-Bone Mendezt, Jizzyt, Mike Torenot és Sweetet. A bizalmukba kell férkőzni vagyis el kell kezdeni Jizzynek dolgozni.

3.Outrider
Menj a benzinkúthoz, szállj be a kocsiba, a bejátszásután menj a kisbuszhoz. Vedd fel a rakétavetőt és a sniper-t, majd ugorj a mocira. Védd meg a kisbuszt, úgy hogy megsemmisíted az akadályokat. Menj az első akadályhoz, de gyorsan, mert ha a kisbusz odaér, szinte biztos, hogy felrobbantják. Az első akadály könnyű, a többi torlasznál már az ablakból is lőnek. Összesen 4 akadály van, semmisítsd meg őket, majd menj a kisbusz mellé, és kísérd be az autósuli mellett lévő gyárra. tehát a lényeg az hogy mielőtt odaérne a mikrobusz már ne legyen ott ellenség. rakétával ez nem jelenthet gondot.

4.Ice Cold Killa
A missziót 20:00-6:00 között tudjuk csak elkezdeni. Ez egy nehéz küldetés, legyen maxon az armorunk és az életünk. Menjünk Jizzy Clubjához, ahol az ajtó előtt lesz 2 biztonsági őr. Öld meg őket(gyúrd el vagy lődd le őket), majd a Broadway-t robbantsd fel. Állj a piros körbe, amikor kiírja, hogy a tetőn kell bemenned. Fordulj meg, és a Golden Gate-híd utánzat oldalán menj fel és ugorj ki amikor a tető felett vagy, majd állj a nyílba. Mikor bent vagy, menj le a földszintre, de le is ugorhatsz, mert mielőtt leérsz elkezdődig a film, így nem sérülsz. A film után Jizzy menekül, fuss utána, de vigyázz, lőnek rád! Ha felrobbantottad a Broadway-t akkor egy pizzaboy lesz a helyén, arra száll fel Jizzy (Broadwayel menne sokkal nehezebb lenne). Köss el egy kocsit, de lehetőleg ne a limuzinokat, hanem van ott egy másik is.(Ahol felmentél a hídra, az előtt) és padlógáz, mielőtt Jizzy meglóg. Ha meglógott Mission Failed, ha nem szerencséd van. Próbáld meg lelökni a motorról és vasald ki a kocsival majd vedd fel a telefonját.

5.Pier 69 Kép
Ez is elég nehéz küldi, legyünk tele SMGvel, vagy Micro SMGvel, ja meg Armorral és Élettel. :) A bejátszás után menj fel a tetőre, kapd elő a snipert és lődd az embereket akik felett piros nyíl van, mielőtt a többi meghalna. Megjön az áruló, Ryder, és T-Bone Mendez. Menj a kikötőbe, vegyél elő egy kemény fegyvert, majd öld meg T-Bone -t a kikötő hátuljában meg persze a többi téged támadót. Ryder menekülni akar, beugrik a vízbe és a legközelebbi csónakhoz úszik ha ügyes vagy levadászhatod mesterlövésszel, ha nem akkor bepattan egy csónakba. Ekkor teis ússz a csónakhoz, felette kék nyíl jelzi. Menj Ryder után, és lődd Ryder csónakját. Ha elfogy a töltény, menj neki párszor, próbáld meg felborítani, mindegy csak robbanjon fel a csónak s vele együtt Sweet. A misszió után elérhetővé válik a hajó iskola.

6.Toreno's last flight
Itt is kell Armor, Élet, fegyver is, mert hát ölni is kell :) Menj a helipadhoz, ölj meg mindenkit aki lő rád, majd menj fel a lépcsőn. A helikopter felszáll, te vedd fel a rakétavetőt(az AK-t nem kell), majd pattanj a lent levő mocira és menj fel az autópályára. Menj az autópálya végére, mielőtt ő odaér, de ha túl messze mész tőle, vége a küldinek. Szóval menj az autópálya végére, és célozz az út fölé. Ha feltűnik a levegőben a helikopter, akkor ha a célkeresztedbe van, akkor lőj, ha nincs akkor már nem lesz idő lőni. Ha nem sikerült lelőni akkor még párszor megáll, de ekkor már sokkal nehezebb becserkészni.

7.Yay Ka-Boom-Boom
Először menj el egy kocsiért, amin bomba van. Utána menj el a gyárhoz ott ott üsd el a két őrt eztán a kapu kinyílik és ott is tegyél el mindenkit láb alól. Haladj befele és egy kis rámpán be tudsz ugratni a raktárépületbe és ott a kocsit parkold le a tartályok között. Élesítsd a bombát és 40 másodperced lesz arra hogy kifuss az épületből aki persze nagyon útba van lődd le. Ha kiértél az épületből akkor az egész felrobban. Ezután próbálj meg kifelé haladni. Bejön majd egy kocsi a kapun ha odaérsz, a kapu bezárul. Ölj meg mindenkit majd szállj be a kocsiba. Lesz egy rámpa keresd meg azon keresztül juss ki a területről és menj a garázsodhoz. Ezután a misszió után Jethro fel fog hívni hogy megveheted a Wang Cars autószalont 50.000$-ért amit egy Cv fog jelezni. A misszió után elérhetővé válik a motoros iskola.

Woozie Kép

1.Mountain Cloud Boys
Fogj egy kocsit, és vidd Wooziet a helyszínre. Ha megérkeztél, kövesd Wooziet, míg nem jön a bejátszás mivel Woozie vak párszor nekimegy a falnak. Bejátszás után megjönnek a Vietnámiak, lődd le mindet, majd szálljatok Woozieval egy kocsiba. Ezután további két titeket üldöző kocsit kell megsemmisíteni. Drive-by módszert ajánlom viszonylag hamar kigyulladnak. Ha megsemmisültek vidd vissza a Wooziet.

2.Ra Fan Li
Fogj egy kocsit, és menj a reptérre, ott is a mélygarázsba. Ott találunk egy kocsit, szálljunk be, de ekkor megjön az ellenség, akik nem akarnak kiengedni. Ne törődjünk velük, csak menjünk a kijárat felé majd a kijelölt helyre. Közbe néhány motoros fog követni meg a végén egy másik jármű de ne törődj velük csak vidd a kocsit a kijelölt helyre.

3.Lure
Szállj be a Rancherbe és hajts egy vidéki faluba. Olyan lesz mint egy verseny érd el az ellenőrzőpontokat miközbe két motoros fog üldözni téged. Velük ne foglalkozz a kocsiból meg semmiképp se szállj ki ügyelj hogy a motorosok ne törjék nagyon össze a kocsiajtót mert akkor meglátnak. Ha végigértél a checkpointokon a küldetés sikeres.

4.Amphibious Assault
A missziót 20:00-6:00 között tudjuk csak elkezdeni. Ehhez a küldetéshez minimum 20% Tüdő Kapacitás kell. Ha nincs meg akkor a küldetés helyett mindig egy bejátszást fog beadni a játék mely után kiírja hogy nagyobb kapacitás kell. Ha megvan a kellő szintű kapacitás vállald el a küldetést. Fogj egy kocsit, majd menj a kikötőbe. Menj a piros körbe, és ússz át a karikákon (sok a víz alatt van). Vigyázz, hogy ne lássanak meg a hajós őrök(a víz alatt ússz sokat), mert ha meglátnak akkor lőnek.Ha netán észrevettek csak bukj a víz alá és máris szem elől tévesztenek. Így ússz a hajóhoz amire még vigyázz azok a hajó reflektorai azok fényébe se menj, ha ott vagy, mássz fel a hajóra, majd a késsel öld meg az őröket torkukat. Ha ez megvan, rakd le a bombát a hajó egyik kabinjába ugorj ki a hajóból és ússz vissza a partra persze megint úgy hogy nehogy észrevegyenek.

5.The Da Nang Thang
Woozie helikopterrel visz a helyszínre. Öld meg a hajón lévő embereket, Minigunnal. Egyik ember rakétavetővel eltalálja a helikoptert, így az lezuhan. Csak késed marad, mássz fel a hajóra, és öld meg az egyik embert késsel. Vedd fel a shotgun fegyverét és a konténereken mászkálva ölj meg minden útba levő embert. Ha mindenki meghalt fent akkor le kell menni a hajó belsejébe ahol szintén tisztítsd meg a terepet vigyáz az egyik ellenség gránátokat dobál. Szépen menj a jelhez, ahol kiírja a játék, hogy pár ember be van zárva a konténerbe. Felette lebeg egy nyíl, úgyhogy nem lehet eltéveszteni. Célozd be a zárat, majd lőj. Az emberek kiszabadultak, de nehogy lelődd őket! Az egyik mondja, hogy fent a kapitányi hídon egy fickó van kit ki kell nyírni. Ha felérsz kapsz egy Katanát, de 2-3 suhintástól meghal az illető. Eztán szépen menj vissza a többiekhez és a kapott csónakkal menj vissza San Fierroba.

Loco Kép

1.Jizzy
Szállj be Jizzy Broadway kocsijába és először egy prostit kell elfuvarozni Downtown-ba. Másodszor egy stricit kell kinyírnod amire 2 perced lesz hogy elvégezd. Harmadszor egy prostit kell megmenteni mielőtt az élete eléri a 0-t. Öld meg a két fickót aki bántalmazza és szállj be a Broadwayba. Íme a negyedik, a legnehezebb. Két kocsit kell felrobbantanod egy limuzint és egy kocsit ami kísári. Ne próbálj nekik menni, mert a Broadway kevesebb ideig húzza mint a limuzin vagy a kísérő kocsi ráadásul felgyorsítanak ilyen ami zavaró. Azt ajánlom hogy előzd be őket és a limuzint rakétázd meg mert tulképp az a célpont a kísérő kocsi ilyenkor nem menekül el hanem téged akar kiiktatni. Drive-by módszerrel kicsit nehezebb és tovább tart. Ha szerencséd van, a limuzin automatikusan felborul valahol így nem kell szenvedned de ha nem jön a végeláthatatlan hajsza. A küldetés során nem hagyhatod el a kocsit ezzel a szar Broadwayal kell végigcsinálni úgyhogy vigyázz rá.

2.T-Bone Mendez
Kiraboltak egy teherautót. Menj a helyszínre. Amikor odaérsz, látod hogy 4 srác elhúz motorukon 4 csomaggal. A motorral menj utánuk, és ha túl közel vagy nyomd meg a lövés gombot és Carl elveszi a csomagot. Ha valakitől elveszed a csomagot ők automatikusan üldözőbe vesznek. Ha túl sokat tökölsz a csomagokat elviszik egy garázsba és akkor bukta. Ha mind a 4 megvan menj vissza Jizzy Clubjához.

3.Mike Toreno
Mike felhívja T-Bone-t hogy foglyul ejtették, minekünk meg megkell mentenünk, mielőtt az 5:30 perc Battery idő lejárna. Először a garázsunkhoz kell menni, majd a kikötőbe, végül a reptérre. Ekkor megjelenik a Signal jelző, az jelzi milyen messze van még a busz, amiben Toreno raboskodik. Minél nagyobb a szignál annál közelebb van. Találjuk meg őket kövessük, lőjük ki a motorosokat és a furgont ha megáll, akkor öljünk meg mindenkit aki kiszáll belőle.. A bejátszás után repítsük levegőbe a kisbuszt, és menjünk ki mondjuk a limuzinnal a reptérről. 3 csillagot kaptunk, menjünk a Pay'n'spray-be, majd vigyük vissza Mike-t és Mendezt Jizzy Clubjához.

Toreno's Ranch Kép

1.Interdiction
Fogj egy kocsit, és menj a helyszínre, ha megérkeztél, vedd fel a rakétavetőt és pattanj a Sanchez-re. Menj a hegyre, és várj. Jön egy helikopter, azt kell megvédeni az ellenségtől, összesen 6 ellenséges heli jön, lődd le őket, de vigyázz arra, ami felett kék nyíl van. Ha mind a hatot felrobbantottuk, vegyük fel az ejtőernyőt és az életet ha kell, pattanjunk a Sanchezre, és vegyük fel a csomagot. Ha megvan, nincs más dolgot, mint visszavinni Torenonak egy elhagyatott városba.

2.Verdant Meadows
Mike azt kéri hogy vedd meg a régi repteret. Indulj is el kicsit messze lesz. Ha közbe kiszállsz a kocsiból Jethro fel fog hívni téged és elérhetőek lesznek az illegális versenyek de csak akkor ha az autósiskola kész. Ez a küldi semmi extra csak el kell menni a repülő jelhez és kifizetni 80.000$-t vagyis megveszed a régi repteret és ezáltal elérhetővé válik a repülő iskola. Hogy megkaphasd az Air Yard missziókat végig kell csinálnod teljesen a repülő iskolát. Mike fel is hív hogy tanulj meg repülni. A repülő iskola elvégzése után elérhetővé válik egy ruhabolt is a Victim ami látható lesz a radaron.

Air Yard Kép

1.N.O.E.
Szállj be a Rustlerbe, menj ki a hangárból, fordulj jobbra és szállj fel. Vigyázz, a Visibility csík ne érje el a 100%ot! Repülj mindig alacsonyan. Ha a csík elérte a maxot, akkor menj alacsonyan egy ideig, hogy szem elől veszítsenek az üldöző vadászgépek. Menj a térképen jelölt helyre, ha megérkeztél, menj át a piros körön. Utána szállj vissza a reptérre persze eztis alacsony repülésbe, a kifutópálya felett ereszd ki a kereket és szállj le. Jótanácsként annyi hogy az alacsony repülést a víz felett tökéletesen be lehet tartani nincsenek akadályok. Mindezzel 10:00 perc alatt végezned kell.

2.Stowaway
Ülj a motorra, és menj a repülő után. Juss fel rá, közbe nyomogasd az első egykerekezéshez használatos gombot így gyorsabban mész ha fent vagy tedd el a fegyvert, csak ököllel, késsel vagy karddal harcolhatsz. Mert ha véletlen mellé lősz, akkor failed felrobban a gép. Ölj meg mindenkit így, vigyázz közbe hordókat gurítanak de csak elesni lehet tőle nem csinál nagy sebzést. Az egyik embernél ejtőernyő lesz, vedd el tőle, rakj le egy bombát, és ugorj ki a repülőből. mission Passed! Az ejtőernyő segítségével érkezz le, de csak ha közel vagy a földhöz, akkor nyisd ki az ernyőt mert ha nem, akkor 10-15 perc is beletelik míg leérsz.

3.Black Project
A küldetést nemtudod elkezdeni ha túl kövér vagy. A missziót 20:00-6:00 között tudjuk csak elkezdeni. Elérkeztünk a játék egyik leghosszabb küldetéséhez. Armor, FEGYVER, élet legyen! Truth kirak a bejáratnál, ahol 2 őr lesz. Öljük meg őket, és lesz egy armor, vegyük fel ha kell. Feladat el kell jutni egy vezérlő bódéhoz hogy kinyithassuk a bázis bejáratát. Ezt úgy tudjuk megtenni hogy ne vegyenek észre a katonák. Hangtompítós fegyvert ajánlok és csak azokat a katonákat nyírd ki akik útba vannak. Közbe vigyázz a reflektorokra is amik pásztázzák a területet. A reflektorokból kettőt kilőhetünk sniperrel de többet ne mert riadót fújnak. Ha észrevesznek szintén riadót fújnak. Ha észrevétlenül eljutottál a vezérlőhöz nyisd ki a kaput és gyorsan fuss be a bejáraton mert egyidő után becsukódik és mehetsz vissza kinyitni. Persze ezt megint észrevétlenül. Ha netán észrevennének de mégis be tudsz jutni így az a jobbik eset. De ha azelőtt vesznek észre mielőtt kinyitod a kaput rögtön zárlatot rendelnek el és akkor már nem tudod ezzel a módszerrel kinyitni a kaput. Ilyenkor egy szellőzőrácson keresztül tudsz bejutni. Ha sikerül a kapun észrevétlenül bejutni bent is észrevétlenül kellene menni ha nem akkor lőni fognak ahol látnak. Szépen tisztítsd meg a helységeket és mielőtt még a jelölt pont felé mennél deaktiváld az SAM rendszert ami egy helységben van a radar nem jelöli és csak eztán menj a sárga jel felé. Nem muszáj deaktiválni de erősen ajánlott. Egyszer egy zárt ajtóba ütközünk. Lesz ott egy ember, aki felajánlja, hogy odaadja a kártyáját, ha nem ölöd meg. Vedd el a kártyáját és öld meg mivel szaladgálni fog össze vissza ami zavaró. Menj tovább lefele a lépcsőn a sárga jel felé ami nem más, mint a Black Project, egy jetpack. Közbe persze aki lő rád katona azt iktasd ki. Vegyük fel a Black Projectet ami tulképp egy JetPack. Szépen szállj ki vele a tetőn és menj a hegy tetejére és találkozz Truthal. Ha deaktiváltad a SAM rendszert, akkor nincs gond, de ha nem, akkor amíg a terület felett vagy meg fognak rakétázni.

4.Green Goo
A küldetést szintén nemtudod elkezdeni ha túl kövér vagy. A sivatag utolsó küldetése, el kell lopnod a Green Goo-t. Menj jetpackel a vonat felé, amin katonák és dobozok lesznek. A JetPackról lőve öld meg a katonákat, majd lődd szét a dobozokat. Az utolsó doboz a Green Goo-t rejti. Vedd fel, és menj vissza a reptérre hogy odaadd Truthnak. Ezután a misszió után a reptér napi 10.000$-t fog termelni amit ha arra jársz felszedhetsz.

Triads Casino Kép

1.Fender Ketchup
Az intró után CJ a garázsba megy ahol lesz egy kocsi, annak a háztetőjén egy férfi, akit meg kell félemlítenünk. Jobb oldalon a kijelző jelzi, hogy már mennyire félemlítettük meg. Ezt úgy tegyük meg, hogy egy hosszú egyenes úton próbáljunk meg minél gyorsabban menni, majd hirtelen fékezzünk be neki, vagy 180 fokos fordulásokkal is megtehetjük de akár szembe forgalommal is mehetünk aztis kedveli a csávó. Csináljuk addig ameddig a csík végig nem megy és eltűnik. Kerüljük a frontális ütközéseket, különben meghal az emberünk, és mission failed. Ezután mehetünk vissza a garázshoz, ahonnan indultunk.

2.Explosive Situation
Menjünk el a kijelölt pontra ahol 4 dinamitot kell összeszednünk 2:30 másodperc alatt. Amint odaérsz a bejárathoz indul is az idő tehát ne tököljünk. Egy kocsival gyorsan menjünk le a dinamitokhoz ne az úton hanem egyből le majd szálljunk át a Dömperbe és menjünk át a dinamitot tartalmazó ládákon majd szedjük fel a dinamitokat. Az időlimitet el is lehet tüntetni azzal hogy mesterlövésszel vagy közelről lelőjük azt az embert aki felrobbantaná a dinamitokat. Ha megvan mind a négy bomba jön konkurencia akik elzárják a bejáratot, így egy Sanchezen kell menekülnünk 6 ellenőrző pontokon át, de vigyázzunk a motor ne robbanjon fel. Mikor kiérünk menjünk rá az útra kövessük a négyzetet és adjuk a cuccot a kínaiaknak. Ezután elérhetővé válik a Quarri kőfejtő mellékküldetés amiről bővebben a mellékküldetések menüpontban olvashatsz.
Trükk: Szerezzünk egy helikoptert és úgy menjünk el Wu-zi-muhoz. Aztán mehetünk a gödörbe a helikopterrel bemutatja mi a feladat, és szálljunk vissza a helibe, majd le a gödör aljába. Most is menjünk át a dinamitokon (Dömper) és amikor kiírja, hogy a Sanchezen kell menekülni ne üljünk fel rá, hanem menjünk vissza helikopterhez szálljunk be majd mikor már az út fölött vagyunk eltűnik a kék háromszög és mehetünk leadni a cuccot. Ha esetleg kódokkal játszunk Jetpack-el vagy akár repülő járművek kódot használva egy dömperrel is kirepülhetünk a lukból.

3.You’ve Had Your Chips
Nem nehéz, menjünk a gyárhoz elvileg észrevétlenül kéne bemenni de tökmindegy. Bent meg kint is lesznek majd fegyveresek öljük meg őket, majd bent lesznek érmegyártó gépek, azokat kell szétlőni felrobbantani, mindegy csak semmisüljenek meg közbe persze ellenség utánpótlás is jön. Ha ez meg van, menjünk vissza a kaszinóba.

4.Don Peyote Kép
Meg kell keresnünk a sivatagban Kent Pault és Maccert. Egy négyajtós kocsival menjünk a helyszínre ahol meg is találjuk őket. Ezután vigyük őket a Snake farmra, ott lőjük le a ránk lövöldözőket, majd vigyük a fiúkat a Caligula casinóba. Ha a farmon nem lősz le mindenkit követni fognak a kaszinóig így ott kell végezned a maradékkal. Ha a kaszinóhoz értetek a misszió sikeres.

5.Fish In A Barrel
Nézzük meg ahogy aláírunk egy papírt majd koccintunk.

6.Home in the Hills
A küldit még Las Venturasban kapjuk, de inkább Los Santoshoz kapcsolódik. Ideje újra visszatérni Los Santosba, hogy helyreállítsunk mindent ami tönkrement. Legelőször Madd Dogg villája kell, mert egy Big Poppa nevű fickó elfoglalta. Repülőn megyünk Los Santosba néhány triáddal. Kettő már hamarabb ott lesz, piros füsttel fognak jelezni, hogy hová kell érkeznünk. Kiugrottunk, egyből nyissuk ki az ernyőt, majd landoljunk a többiek mellé a hát tetejére, és kezdjük el ölni a népet a Vagosokat. Vigyázzunk a triádokra, egynek sem szabad meghalnia! Ha a tetőn legyűrtünk minden Vagost, mehetünk a villába. Csak a hosszú folyosót tisztítsuk, a szobákat a triádok veszik kézbe. A célpont (Big Poppa) a földszinten lesz de még mindig menekül, a Vagosokat még mindig nyírjuk. Ha kiértünk, láthatjuk, hogy Poppa autóval menekül, így nekünk is autóba kell ülni, és Drive-by módra kezdjük majd el lőni, majd ha lángol kocsija távolodjunk el tőle míg felrobban. Madd Dogg villája megvan!!!

Caligula Robbery Kép

1.Architectural Espionage
Legyen páncél és sok fegyver, lőszer ja és fényképező gép. Meg egy gyors kocsi. Menjünk el az épülethez ha nincs fényképezőgépünk először azért kell elmenni és egy nem messzi túristától elvenni ha megvan már eleve a fényképezőgép mielőtt elkezdenénk a küldetést akkor rögtön az épülethez invitál a játék. Natehát tehgyük el a fegyvereinket és menjünk be és a recepciós nővel beszéljünk. Ott kérdezi,hogy segíthet-e én innen mindig pozitív (Y) választ adtam neki. Eztán menjünk fel a megjelölt szintre ahol láthatjuk a Caligula kaszinót kék tervrajzban, de nem fényképezhetjük le, mert tilos és még az őrök is ott vannak. Menjünk lejjebb és abba szobába amit a Hud jelöl, és ventilátor féleség van bent. Semmisítsük meg üssük szét ököllel, ebből tűz lesz és a fenti őrök is lemennek. Menjünk megint fel ahogy a radar mutatja, ott lesz a kép, csináljunk róla 1-2 fotót. Mehetünk vissza a casinoba de ez nem lesz egyszerű, 2 csillagos körözés, így a lépcsőház tele őrökkel és zsarukkal. Ezért mondtam a fegyvereket, lőjünk le mindenkit aki ránk támad, így menjünk le és hagyjuk el az épületet. De kint már 4 csillagos lesz a körözés, azért írtam a gyors kocsit, pattanjunk be, majd menjünk a casino garázsába. Itt odaadjuk a képet, és ennyi a körözés megszűnik. Minél többet tökölsz annál jobban lelőnek a zsaruk.

2.Key to Her Heart
Nem nehéz küldetés. Menjünk el a Caligula kaszinóhoz. Az intróban látjuk, ahogy egy nő beszáll a kocsijába, követnünk kell mert van nála egy kódkártya ami kell nekünk. Szerintem emlékeztek még a San Fierro-i küldire, amikor üldöznünk kellett egy újságírót. Úgy kell ezt is, szóval ne lásson meg. Egy kerülővel végül megáll a Sex Shop előtt. Be megy, tegyünk mi is így, majd menjünk bent a bolt sarkába a piros körbe. Ki fog jönni a célpont, de felhívja valaki, aki el megy majd a csajhoz ezért ő gyorsan haza is megy. Mi vegyük fel azt a kék ruha ikont a szobában, majd utána menjünk ki. A csaj haza fog menni, nekünk még követni kell (sztem az autó amivel odaparkoltunk elfog tűnni de lesz ott egy nyitott tetejű, abba szálljunk be) és ha szerencsék van piros van, így nem indul egyből és lesz idő beszállni a kocsiba. Kövessük hazáig, és álljunk be a piros körbe. Aki felhívta a csajt, bármikor odaérthet, így ne legyünk messze a háztól, előtte legyünk (fordulgassunk). A csávót fel lehet ismerni, arról, hogy van nála egy műbroki, és amikor kiírja, hogy jön, üssük el, a brokit azt vegyük fel. Mehetünk a csajhoz "egy kávéra" és innentől ő is a barátnőnk lesz! Kövi feladat a csajjal hogy meg kell szerezni tőle a belépőkártyát de erről később. A misszió után elérhetővé válik a Gimp Suit ruha mely megtalálható lesz a ruhásszekrényeidben.

3.Dam and Blast
Menjünk a reptérre és szálljunk be a repülőbe. Menjünk fel olyan magasra, hogy a háromszög négyzetre változzon a térképen, majd tartsuk az irányt és a magasságot. Át kell menni a karikán, majd enter! Nézzük végig ahogy a repülő valahol lezuhan! Ezután mi az ejtőernyő segítségével szálljunk le a piros körbe. Öklünk lesz de lesz kés is, még mielőtt az első őrt megtámadnánk (ott van egy doboz mögött ahonnan mi megyünk, látni fogjátok). Intézzük el az első őrt, majd a másodikat. Menjünk be, bent már több őr is lesz, és 4-5 generátor amikre bombát kell rakni. Ha észrevesznek futás az összes generátorhoz, rá a bombát majd ki de lopakodva is végigcsinálhatod. Jönnek a zsaruk és csapdába ejtenek, de CJ nem ijed meg! Beleugrik a gátról a vízbe vízbe, és Mission Passed!

4.Cop Wheels
4 rendőrmotor is kell a kaszinó kirablásához. Ezeket 12 perc alatt kell megszerezni. Ne öljük meg a gazdáját, körözést kapnánk miatta. Ha megvan, vigyük az autópályán köröző rámpás kocsira, ne ugrassunk, csak álljunk meg a tetején, várjunk, majd jöhet a következő. Lehet, hogy a rendőr megpróbál elmenekülni ezért mielőtt még felszállna a motorjára ígyekezz megszerezni a motorokat, ha elmenekül menjünk utána, borítsuk fel, és vigyük a helyére a motort. Ha a rámpán lesz mind a 4 motor, sikeres a küldetés. Személy szerint utálom ezt a missziót.

5.Up,Up, and Away!
A missziót 20:00-6:00 között tudjuk csak elkezdeni. Kell egy pénzszállító is. A könnyebb megoldást írom le. Fogjuk a Jetpacket és szálljunk le a tetőn, ahol a helikopter van (azért a Jetpack, mert sok katona van az épületben, ezzel meg könnyebb, mert leszállsz a tetőn és közben lövöd a katonákat). Ha a nehezebb utat választod akkor menj a kocsival a bázis bejáratához és amikor kijön egy patriot a kapun te gyorsan hajts be kocsival. Aki útba van lődd le majd egy hangár féleségen kell átmenned közbe meg jön a golyózápor úgyhogy csak óvatosan. Szépen juss fel a háztetőre a helikopterhez. Írja majd a játék hogy 2 ellenséges helikopter érkezik, van egy golyószóró, azzal szórjuk meg mindkettő helit, majd ha lezuhantak, szálljunk be a mágneses helibe és irány a kocsi. Ha megvan és felette vagyunk, vagy leengedjük a mágnest, vagy mi megyünk lejjebb, amíg a mágnes oda nem ragad a kocsihoz, a lényeg az, hogy a kocsit eltudjuk vinni a sivatagi reptérre, ott tegyük le kocsit a körbe, utána a helikoptert is. Mission Passed!

Az utolsó küldit a rablást, csak akkor tudjuk megcsinálni ha már megvan a kártya. Annál a csajnál van akit a Key to Her Heart küldetésben követtünk. Vigyük randizni, vegyük fel a speciális Gimp Suit ruhát, mert egyből behív magához. Egy bizonyos viszonyszint után felfog hívni, hogy a lakásában van egy kártya, menjünk el érte és már elérhető is lesz az utolsó küldetés vagyis a bankrablás amire már régóta készülünk. Van még egy drasztikusabb megoldás is a kártya megszerzésére mondjuk nem ajánlom senkinek de azért leírom. Nem kell állandóan randizgatni a csajjal hanem amikor küldetésen kívül elhívod randizni persze anélkül a fekete ruha nélkül akkor nemes egyszerűséggel nyírd ki a csajt. Fogj valami ütősebb fegyver és hajrá. Ezután felhív Woozie hogy miújság te mondod hogy történt egy kis "baleset" így a csaj halott. Így Woozie mondja hogy akkor törj be a csajhoz és vedd szerezd meg úgy a kártyát. Rengeteg időt megspórolsz ezzel s nem kell annyit randizgatni a csajjal hogy magától odaadja. Az a baj ezzel a megoldással hogy ezáltal a barátnődet elveszted.

6.Breaking The Bank at Caligula's
Mehetünk rabolni! Menjünk be a kaszinóba. Első feladatunk az hogy a társainkat bejuttassuk a kaszinóba amire 4 percünk lesz. Amit kaptunk Millietől kártyát, használjuk (Enter), menjünk tovább a szellőzőhöz, dobjunk be egy könnygázt, így az őrök elkábítva. Ki a szobából, majd balra, és vegyük fel az éjjellátó szemüveget, mert Zero kikapcsolta az áramot. A folyosó végén megint a kártyát, majd menjünk át a sok termen, a végén egy dobozokkal teli helyre jutunk. Elektromosság az nincs, de lesz egy targonca amivel menjünk ahhoz a nagy vasajtóféléhez és a targoncával emeljük fel az ajtót és már itt is vannak a barátaink. Kövessük őket a széfhez, innentől 7 percünk lesz megszerezni a money-t és visszakísérjük a társainkat a pénzszállító kocsihoz. Útközben lesz egypár őr gyilkoljuk le őket, a széfhez érve a srácok egyből a dologhoz látnak. De Zero szól,hogy valaki vissza szeretné kapcsolni az elektromosságot, ezért gyorsan kapjuk fel a robbanó zsákot majd fel a generátorokhoz, bent is lesz vagy 2 őr, durr,majd a 2 generátorra 2 zsákot rá, kellő távolság, távirányító… …bumm! Vissza a csapathoz,a széf megvan,már csak a zsozsót kell kihozni,ám addig újabb őrök, majd vezessük vissza társainkat a kocsihoz, de a maffia emberei is beszállnak a tűzharcba, őket is durr. A kocsihoz érve a többiek elhajtanak,de nekünk is ki kell jutni. Vissza a lifthez, de közben visszajön az áram is és még lesz néhány ellenség is. Egy folyosó, utána egy lépcső, majd a tető. Felettünk helikopter és négy kommandós. Ne törődjünk velük hanem fussunk és menjünk az ejtőernyőért. Szembe kéne érkeznünk a helikopterhez az ejtőernyővel (ez nekem még sose sikerült nem tudom olyan hamar kinyitni az ejtőernyőt hogy ne süllyedjek olyan gyorsan) de ha nem sikerül, fogjunk lent egy kocsit és menjünk vissza a sivatagi reptérre. Sikerült a rablás! A misszió után elérhetővé válik a Croupier ruha mely megtalálható lesz a ruhásszekrényeidben.

Madd Dogg Kép

1.Madd Dogg
Madd Dogg egy kaszinó tetején van, és le akar ugrani. Hogy ne legyen nagy baja lopjuk el a közelben lévő dobozokkal teli kis teherkocsit, és vigyük a körbe. Madd Dogg ekkor elkezd úgy sétálni, mint egy részeg és a kocsival manővezerr alatta hogy amikor ugrik a kocsi platóján a dobozokra essen. (pont arra a csíkra fog esni, ahol a 2 különböző mintájú járda találkozik) Ha jól csináljuk a dolgot akkor pont a dobozokra fog esni, és jól megüti magát, ezért kórházba kell vinni. Ne menjünk neki semminek, mert akkor Madd Dogg élete naggyal lejjebb megy, óvatosan menjünk, és gyorsan. A kórház a végcél.
Sokszor olvastam hogy Madd Dogg előbb leugrik mint ahogy odaérnénk a teherkocsival. Ezt a problémát konkrétan a Zavargás/Riot mód kódja okozza ha be van írva. Nem pontosan azért mert csalást hajtottál végre hanem mert ezen mód miatt Madd Dog is elkezd úgymond zavarogni és nem azt csinálja amit kéne vagyis esetünkben előbb leesik a háztetőről. Az a gond ezzel a kóddal hogy ha egyszer beírod nemlehet kiiktatni s így valóban kénytelen vagy új játékot kezdeni vagy esetleg trükközhetsz a játék lassítása vagy az adrenalin mód kóddal.
Továbbá ezen küldetések során akadhat még probléma a zavargás kód használata miatt: Burning Desire, Tanker Commander, 555 We Tip és a Photo Opportunity.

Maffia Kép

1.Intensive Care
Menjünk el a kórházba, hogy felvegyük Johnnyt de a recepciós hölgy azt mondja Johnnyt már egy mentőautó elvitte. Meg kell keresnünk melyik mentőautóban van, mert a HUD 3-mat mutat. Ide egy kis szerencse is kell, de lehet, hogy véletlenül pont azt fogjuk amiben Johnny van. Ha megvan a kocsi a Mafia tüzet nyit ránk, mi is kezdjük el őket lőni, meg menjünk neki a kocsinak. Egyszer aztán a sofőrök kifognak szállni intézzük el őket, és tegyünk magunkévá a kocsit (szálljunk be). Már csak annyi van, hogy elvigyük Johnnyt a Hús gyárba ahol a barátai már várnak rá. Két autó követni fog minket amikor visszük Johnnyt, de azok nem okoznak nagy problémát.

2.The Meat Business
Menjünk Kennel abba az épületbe, ahová Johnnyt vittük. A bejátszás után öljünk meg mindenkit aki a szobában van, Rosenbergre meg vigyázzunk, de nagyon. Rosie eloltja a tüzet, ami mögött újabb rossz fiúk várnak ránk mindegyiket öljük meg. Amíg ezt megtisztítjuk Rosie bemenekül a fagyasztóba, és vigyázzunk mert a rossz fiúk be is zárhatják őt oda, de ha bezárnák akkor mi kinyithatjuk egy kapcsolótábla lelövésével. Öljük tovább a fiúkat, majd egy dobozos terembe leszünk ahol a fegyveresek már a dobozokról is lőnek. Tisztítsuk meg a termet, majd a kijáratot és vigyük vissza Rosiet a kaszinóba.

3.Freefall
Menjünk a reptérre szálljunk be a Dodoba. Ezután jelezni fog valahol az óceán fölött egy sárga háromszöget. Ez egy karika és egy repülő viszi magával. Menjünk fel abba a magasságba ahol a repülő van, és egy vonalba próbáljunk meg lenni a karikával. Egyszer csak kifogja írni, hogy a repülő jön(látni fogjuk), mögé kell mennünk és rá kell fordulnunk a körre úgy, hogy benne legyünk, ekkor CJ átugrik a másik gépre. Ott lőjük le a négy embert utána még lesz egy a pilóta, azt is öljük meg, majd tegyük le a gépet a reptéren a tanult módon.

4.Saint Mark’s Bistro
El fogunk menni Liberty Citybe, a Mark’s Bistroba! Menjünk a repülőtérre, szálljunk be a repcsibe majd irány az óceán. Menjünk a jelzés felé, majd eltűnik a kép és már Liberty Cityben leszünk! A bisztró azonban nem barátságos hely, lőjünk le mindenkit, de a célpontunk Sonny! Kövessük a piros háromszöget, útközben mindenhol a maffia tagok rontanak ránk, majd egy lépcső tetején leszünk már kint, lent még a maffia, de már ott van mögöttük Sonny. Lőjünk le mindenkit, majd Sonnyt is. Ha ez megvan automatikusan ott leszünk már a repülőn, és mehetünk vissza a reptérre, ott meg tegyük le a gépet a tanult módon. A misszió után elérhetővé válik egy ruhabolt a Didier Sachs ami látható lesz a radaron.

Telefonos

1.Yay Courier
Ha elvégezted a "Wear Flowers in your Hair" névre hallgató küldetést Cesar Vialpando felhív téged Hétfőnként, Szerdánként, Péntekenként és Szombatonként hogy Big Smoke futárát el lehet kapni ki Los Sanktos és San Fierro között szállítgatja a pénzt és a Yay-t. Ha Cesar felhív pozitív vagy negatív válasszal reagálhatsz rá. Ha pozitívan válaszolsz megjelenik a radaron a piros kis target ami a szállítmányozót jelölni. Két féle szállítmányozó létezik. Egyik aki Los Sanctosból hozza a pénzt és a másik aki San Fierro-ból hozza a Yay-t vissza Los Sanktosba. Hétfőnként és Péntekenként mindig pénzszállítás van ilyenkor egy Patrioton szállítják a cash-t 6 dobozba. Szépen érd utol a Patriotot és koccanj neki hogy szépen egyenként leessenek róla a dobozok amiket gyűjts össze. Szerdánként és Szombatonként mindig Yay szállítás van ilyenkor egy Sanchez motoron szállítják a Yay-t a motoros hátizsákjában. Szépen érd utol a motorost nyírd ki és vedd fel a táskáját. Ezen két küldetés nem kell a 100% hoz tehát ha nincs kedved egyszer sem kell megcsinálni csak pénzszerzésre jó. Cesar csak addig fog hívni az említett napokon amíg a "Yay ka-boom-boom" névre hallgató küldetést meg nem csináltad utána már nem.

School
A járműiskolákkal kapcsolatos részleteket a mellékküldetés menüpontban találhatjátok.

Trucking
Részletek a mellékküldetések menüpontban.

Quarry
Részletek a mellékküldetések menüpontban.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!